Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν : Έταζαν επιδότηση στα φωτοβολταϊκά απο ΕΣΠΑ!


Οι δύο δράστες, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, προσποιούνταν τους υπαλλήλους του υπουργείου Ανάπτυξης και εμφανίζονταν στα θύματά τους ως δήθεν υπεύθυνοι για τη διαχείριση προγράμματος κατασκευής φωτοβολταϊκών
πάρκων σε εκτάσεις του ελληνικού Δημοσίου μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ - ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη δράση τους είχαν αποσπάσει συνολικά 311.037,62 ευρώ, ενώ έχει εξακριβωθεί η εξαπάτηση πλήθους πολιτών και εκτιμάται πως ο συνολικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Η απάτη αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία «θύματος» και οι δράστες πιάστηκαν στη φάκα τη στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, οι «απατεώνες» προσέγγιζαν τα ανυποψίαστα θύματα και υπόσχονταν επιδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων. Προκειμένου να λάβουν την επιδότηση, ζητούσαν 12.807 ευρώ.

Πηγη: Έθνος, Δημοσιευση energypress.gr

14 σχόλια:

  1. Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ:::::: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΩΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ 2ο ΧΙΛ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ,ΤΗΛ2351022342),SOLARCON BULGARIA LTD (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ Sandanski ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ )K.Λ.Π ===== ΕΙΝΑΙ Α Π Α Τ Ε Ω Ν Α Σ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ,ΚΑΙ ....ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ...TO ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ..ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.EXEI ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ...Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε απάντηση του παραπάνω ανώνυμου σχολίου σας γνωρίζω ότι η εταιρεία SOLARCON BULGARIA LTD καθώς και οι άλλες εταιρείες στις οποίες μέτοχος είναι ο ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ είναι υπαρκτές , ενεργές με τηλέφωνα διευθύνσεις και προσωπικό και έχουν κατασκευάσει και κατασκευάζουν πλήθος φωτοβολταϊκών συστημάτων.
      Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ,ότι από λάθους χειρισμούς και εκτιμήσεις εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού κλίματος , έχουν ζημιωθεί τόσο πελάτες μας όσο και οι ίδιες οι εταιρείες μας αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνιστά απάτη.
      Θα παρακαλούσαμε λοιπόν ο ανώνυμος συντάκτης του σχολίου να φανερώσει το όνομα προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζει ότι εξαπατήθηκε.

      Με εκτίμηση
      ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

      www.kragiopoulos.gr

      Διαγραφή
    2. είσαι μεγάλος απατεώνας.
      Μας κορόιδεψες πολλές φορές και δεν σε βρίσκουμε πουθενά.
      Μας είπανε μόνο αν σε πετύχουμε πουθενά τυχαία στην Κατερίνη.

      Διαγραφή
  2. ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ Κε ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 10/06/2013 ,(ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟΥ ΤΗΣ 27/05/2013),ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,(ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ,ΚΑΙ............ ΚΩΦΕΥΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ......ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ..ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΗΝΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή ΟΧΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά κορόιδεψες πολύ κόσμο Κραγιόπουλε.
    Ελπίζω να τιμωρηθείς απατεώνα που τολμάς να λες ότι οι εταιρίες σου είναι υπαρκτές.
    Υπάρχεις για να εξαπατάς τον κόσμο και δεν υπάρχει κάποιος να σε σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλους εσας ,που εχει εξαπατησει ,ο παραπάνω κυριος ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ EMENA -παρακαλω στείλατε τα τηλέφωνα σας,για να κινηθούμε ομαδικα εναντίον του ,μέ αριστον δικηγορο απο τήν ΠΑΤΡΑ,που τον ΠΙΕΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ καί μετα από τρείς αναβολες,που ειχε ζήτησει ο δικηγόρος του κου ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ,μην μπορώντας να κάνει τιποτε άλλο, ΠΛΗΡΩΣΕ 7.5ΟΟε,ΠΕΡΙΠΟΥ ,(ΕΧΕΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .)
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ;;;; ΕΓΩ ΞΕΡΩ 4 ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΕΣΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και μου έφαγε 9500 ευρώ.
      Δώστε μου το τηλέφωνο σας να σας καλέσω.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΙΟΤΡΟΝ. ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Φ/Β ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.

      Διαγραφή
  5. http://www.onlarissa.gr/2013/08/07/sillipsi-sti-larisa-gia-apati-me-fotovoltaika/



    Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2013/08/07/sillipsi-sti-larisa-gia-apati-me-fotovoltaika/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και εγώ τον ψάχνω,το mail μου είναι: mrdikaiou@gmail.com στείλτε μου mail με το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  6. Μιλαμε για μεγαλη απατη ο Κραγιοπουλος ή Green Energy Shop. ή SOLARCON BULGARIA LTD!!!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ
    Τώρα γράφει οτι η έδρα του είναι εδώ.
    Φαρμάκη & Ν.Πλαστήρα γωνία Κατερίνη.
    Ισχύει αυτό? Αν το έχει ψάξει κάποιος ας απαντήσει.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρότι τα ανώνυμα σχόλια δεν χρίζουν απάντησης για όποιον ενδιαφέρεται
      Η νέα διεύθυνση της εταιρείας στην Ελλάδα είναι:
      Φαρμάκη 62 Κατερίνη απέναντι από το super market Γαλαξίας
      και είμαστε εκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 με 15:00

      Η διεύθυνση της Solarcon Bulgaria LTD στη Βουλγαρία είναι Stefan Stabulof 35 στο Sandanski και είμαστε εκεί Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 με 17:00

      Σας περιμένουμε επώνυμους και ανώνυμους για σας γνωρίσουμε τις νέες τεχνολογίες που προωθούμε στην αγορά

      Διαγραφή
  7. ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ "ΠΑΡΑΒΟΛΑ" ΤΟΥ ΕΣΠΑ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα και εγώ τον ψάχνω,το mail μου είναι: mrdikaiou@gmail.com στείλτε μου mail με το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ