Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τον χτύπησε το ρεύμα στα φωτοβολταϊκά

Με εγκαύματα στα πόδια και στα χέρια από το ισχυρό ρεύμα που τον χτύπησε μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο ένας νεαρός, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έκανε εργασίες σε βιοτεχνία στην Φοινικιά, απέναντι από τις αποθήκες «Κουμαντάκη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νέος κεραυνοβολήθηκε ενώ καθάριζε φωτοβολταϊκά που βρίσκονταν στην ταράτσα της
βιοτεχνίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατούσε μια σκούπα στα χέρια και ίσως με αυτή να ακούμπησε τα καλώδια της μέσης τάσης. Σημειώνεται ότι κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο ο τραυματίας είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ως σοβαρή.

Πάντως την ώρα που η διαδικασία για την μεταφορά του νεαρού από την ταράτσα στο δρόμο για να παραληφθεί από ασθενοφόρο ήταν σε πλήρη εξέλιξη, πυροσβέστης της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης δέχτηκε επίθεση από συγγενή του ατόμου που τραυματίστηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην «Π», ότι ο πυροσβέστης δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. «Το άτομο που επιτέθηκε στον άνδρα της ΕΜΑΚ ήταν πολύ εκνευρισμένο κι έλεγε ότι καθυστερούν να κατεβάσουν τον τραυματία από την ταράτσα και γιʼ αυτό του επιτέθηκε» μας είπε άτομο που βρισκόταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας της Π.Υ. σκόπευε να υποβάλει μήνυση στο άτομο που τον χτύπησε.

Στο σημείο για τη διενέργεια αυτοψίας και προκειμένου να προκύψουν τα αίτια της παρʼ ολίγο τραγωδίας βρέθηκαν αστυνομικοί, η επιθεώρηση εργασίας και το ΕΚΗ.


πηγη http://www.patris.gr/articles/241328#.UXjTxkDRroo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ