Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Σεπτέμβριος - Πληρωμή Δεκέμβριος/Ιανουάριος 2019

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

287 σχόλια:

  1. Κανένα νέο ρε παιδιά Χριστούγεννα έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρα Χριστούγεννα Unknown βλέπω στο βάθος μακάρι να κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα κοινωνικά μερίσματα,καλά τα πλεονάσματα...Οι επιχειρήσεις όμως περιμένουν το ρευστό για να επιβιώσουν.
    ΟΧΙ σε άδικη διανομή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχισανε τα οργανα ελπιζουμε να βαλει ο το χερακι ο μεγαλοδυναμος !!!!!!!!!!!!
    energypress.gr/news/nea-trypa-ston-elape-fovatai-i-agora-ton-ape-o-dapeep-mazi-me-tin-eispraxi-toy-etmear

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που φεύγει αυτή η κυβέρνηση, τα κάνει όλα μπάχαλο, για να έρθει η επόμενη (Μητσοτάκης) να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να φανεί, με τα μέτρα που θα πάρει, ο κακός της υπόθεσης. Αυτοί μοιράζουν μερίσματα και πουλάνε ψευτοφιλολαϊκή πολιτική, υπονομεύοντας το έργο της επόμενης κυβέρνησης (Συμβαίνει παντού, βλ. Μακεδονικό, Κόκκινα δάνεια κτλ.)

      Διαγραφή
  5. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ

    ΆΡΧΙΣΕ Η ΠΛΗΡΩΜΉ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν διαβασετε το δελτιο του ΔΑΠΕΕΠ για προβλεψη το 2019 απο 328εκμυρια τελος 2019 πλεονασμα στον ΕΛΑΠΕ με τα καινουργια μετρα παει 128εκμυρια το πλεονασμα και χωρις να ξερουμε τι αλλο θα περιμενουμε αφου το χρηματιστηριο ενεργειας ακομα στα χαρτια και τα πρασινα πιστοποιητικα αργουν ακομη ειδωμεν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή την εβδομάδα δεν ξεκινάει πληρωμή για Σεπτέμβριο μετά τα Χριστούγεννα και βλέπουμε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι το μόνο σίγουρο Λεων μαύρα τα Χριστούγεννα μαύρη και η Πρωτοχρονιά προβλέπεται να είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορει να μας εξηγήσει κάποιος γιατί ανοίγει πάλι η ψαλίδα των υπερημεριων; τι έχει συμβεί και αν αυτή θα είναι μόνιμη το προσεχές διάστημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ενημερώνει κανένας χωρίς "συνδρομή", ούτε εξηγεί πώς είναι γνωστό το αποτέλεσμα των cash flow της ΔΕΗ, πριν καν γίνουν....

      Διαγραφή
  10. Σας απάντησα πριν μερικές ημέρες να μου στείλετε μήνυμα γιατί έχω χάσει το mail σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GA13TE14 Δεκεμβρίου 2018 - 3:15 μ.μ.

    ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ15 Δεκεμβρίου 2018 - 8:35 π.μ.

    Μου είχατε στείλει παλαιότερα ένα mail. Επειδή θυμάμαι το πρόβλημα επικοινωνήστε ξανά μαζί μου.
    Διαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΕΞΤΕ ΗΛ.....ΘΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΟΤΕΣ …... ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ!!!!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
    20.12.2018

    Σύμφωνα με το ψηφισθέν σχέδιο νόμου, οι δηλώσεις των κατ' επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ' επάγγελμα αγρότη, οι οποίες προβλέπονται στην περίπτωση 1.α της υποπαραγράφου ΙΓ.1 της παραγράφου ΙΓ του άρθρου πρώτου του Ν. 4254/2014, ειδικά για το έτος 2017 μπορεί να υποβληθούν, έως και την 31η Δεκεμβρίου 2018.
    Η τιμή αποζημίωσης της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμούς παραγωγής κατ’ επάγγελμα αγροτών, που έχει καθορισθεί πριν την έναρξη ισχύος του άνω νόμου χωρίς την υποβολή δήλωσης, επανυπολογίζεται αναδρομικά μετά την εμπρόθεσμη, κατά τα ανωτέρω, υποβολή της δήλωσης αυτής.
    Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Υποπαράγραφο ΙΓ.1. του Ν. 4254/2014, οι ηλεκτρονικές δηλώσεις από τους κατ’ επάγγελμα αγρότες παραγωγούς για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη, υποβάλλονται εντός του πρώτου τριμήνου κάθε έτους και αφορούν το προηγούμενο της υποβολής έτος.
    Συνεπώς, εντός του πρώτου τριμήνου του 2019, θα πρέπει να υποβληθούν οι ηλεκτρονικές δηλώσεις από τους κατ’ επάγγελμα αγρότες παραγωγούς για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη κατά το έτος 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ….GA13TE....ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ MAIL TSIMPISES ΠΕΛΑΤΑΚΙ!!!!!ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πληρωμή Σεπτεμβρίου μετά τα Χριστούγεννα και πιθανόν Πέμπτη η Παρασκευή 27-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, χωρίς να είναι και πάλι βέβαιο!!!Τα χρήματά μας θα τα εκμεταλλευτούν οι τράπεζες να κλείσουν με περισσότερα!!!!και εμείς θα πάρουμε ένα πα....ρι!!!!Καλή χρονιά σε όλους και καλή λευτεριά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να αρχίσουμε να μαδαμε μαργαριτες για να δούμε πότε θα πληρωθουμε ρε τι έχουμε πάθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2018
    21.12.2018
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2018 οπότε και θα εξοφληθούν επιπλέον 325 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 478.021,26 € (95% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με το σταγονόμετρο άρχισαν πάλι οι ξεφτίλες να πληρώνουν. Να δούμε πόσες βδομάδες θα κάνει να βγει ένας μηνας. Αν θυμάστε είχαμε πιάσει και τις 6 βδομάδες παλιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι αργά και σταθερά και γιατί να μας πληρώσουν;;;; Εμείς είμαστε σε προνομιακή θέση ..... δεν έχουμε ανάγκη από πληρωμή.... Όπως το βλέπω δεν θα πληρωθουμε μέσα στο 2018 μακάρι να κάνω λάθος και το εύχομαι να κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΕΡΙΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ 20KW.KAI AN NAI TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Anthimos Karamanidis21 Δεκεμβρίου 2018 - 3:52 μ.μ.τα μικρα παρκα ειναι με εξαιρεση αδειας !!!!!!

      Διαγραφή
    2. Εξαιρούνται από την υποχρέωση να λάβουν άδεια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ή άλλη διαπιστωτική απόφαση φυσικά ή νομικά πρόσωπα που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια από τις εξής κατηγορίες εγκαταστάσεων Α.Π.Ε. ή Σ.Η.Θ.Υ.Α.:



      γ) Φωτοβολταϊκούς ή Ηλιοθερμικούς σταθμούς με εγκατεστημένη ηλεκτρική ισχύ μικρότερη ή ίση του ενός (1) MWp,

      Διαγραφή
    3. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΤΖΑΝΑ -ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

      Διαγραφή
  20. Παιδιά συγνώμη για το off topic, έχει κάποιοσ εικόνα τί γίνεται με τα αιολικά εώς 50 kw? Συμμετέχουν (ή θα συμμετέχουν ) στους διαγωνισμούς ή έχουν (ή θα έχουν) fix ταρίφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα gsis Σε ημερίδα της ΡΑΕ Στην ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο μίλησαν για Διαγωνισμό από ότι θυμάμε μέσα στο 2019.... ΟΧΙ F.I.T. Αναμένουμε νεότερα...

      Διαγραφή
    2. Φίλε George Emmanouilidis ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ είσαι καλά... καλές Γιορτές.Μπορείς να διαβάσεις και τα υπόλοιπα άρθρα
      http://worldenergynews.gr/index.php?id=27913
      https://www.energia.gr/article/148594/anoihto-paramenei-to-zhthma-toy-diagonismoy-entos-toy-etoys-gia-mikres-anemogennhtries

      https://energypress.gr/news/diagonismos-kai-gia-egkatastasi-mikron-anemogennitrion-mesa-sto-2018-epikeitai-nomothetiki

      Διαγραφή
  21. Είναι 60 Kw και όχι 50 Kw. Τώρα για τη fix ταρίφα από τι γνωρίζω με επιφύλαξη θα σου πω ότι δεν έχουν fix ταρίφα. Τώρα εκλογές έρχονται ποτέ δεν ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε προηγούμενο νόμο τα εώς 50kw επαιρναν υποτίθεται fix 350 ευρώ τη μεγαβατώρα και τα μεγαλύτερα 80 (ή κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά). Τα 50 kw ποτέ δεν ενεργοπιήθηκαν καθώς δεν βγήκε ποτέ μια υπουργική απόφαση. Βέβαια τα μεγαλύτερα αν κατάλαβα καλά πάνε με διαγωνισμό, οπότε προφανώς η νομοθεσία έχει αλλάξει....Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει υπέυθυνα τί ισχύει τώρα θα ήμουν υπόχρεος.

      Διαγραφή
    2. ..... ΚΑΙ ΤΑ 60 ΚW....MΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ. . . ΑΝ ΠΌΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΡΈΨΟΥΝ. ... ΥΠΆΡΧΟΥΝ 1.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΉ ΜΕΡΙΚΆ ΧΡΌΝΙΑ. .

      Διαγραφή
  22. Καλές όλες αυτές οι πληροφορίες, αλλά για την πορεία των πληρωμών μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος; (η πρέπει να δώσουμε το 50αρικο)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 50αρικο το δίνεις για να προστατεύεις τα δικαιώματα της επιχείρησης σου και μετά για πληροφόρηση για το πότε θα πληρωθείς. Να τρέχουν κάποιοι μακάκες να αφήνουν τις οικογένειες τους να ξοδεύουν χρήματα απο τη τσέπη τους για να προστατεύουν τα δικαιώματα σας και τα δικά τους φυσικά και εσείς να απολαμβάνετε πάνε οι εποχές. Εκτός και εαν θέλετε να τρέχετε εσείς οπότε οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα.

      Διαγραφή
    2. Οκ, το καταλαβαινω, θέλετε να έχετε λόγο ύπαρξης και εσείς.

      Διαγραφή
  23. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, φίλε fanis sakellarioy το αρπακτικό παραμονεύει για πενηντάρικο και έχει όνομα ….Γιάννη το λένε!!!!Δεν ήταν σίγουρος ο αρμόδιος ότι και την εβδομάδα που έρχεται θα πληρώσουν, ανάλογα τι χρήματα θα πάρουν μου είπε ,πολύ διστακτικός σε πληροφορία ήταν, άρα καλή …...χρονιά να έχουμε!!!!



    Fanis Sakellariou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, να είσαι καλά. Καλές γιορτές.

      Διαγραφή
  24. Ενδιαφερομαι για εξαγορα φ/β παρκου 40-150kw σε περιοχη μεταξυ Θεσ/νικης και Εβρου. Για επικοινωνια στο email aekdaf@yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα και καλές γιορτές, γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάποιο προβλημα στον ΔΑΠΕΕΠ;έχω στείλει ταχυδρομικως ασφαλιστικές ενημεροτητες δύο φορές καθως και φορολογικες ενημεροτητες (μέσω mail),αλλα εδώ και 10 μέρες δεν φαίνονται ενημερωμένες στο σύστημα. Έχουν λήξει και τηλέφωνα δεν σηκώνουν ούτε για χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ έστειλα στις 22 /11/18 και ανοιχτηκε ο φάκελοςστις 18/12/18.στειλε με email αντίγραφο από εφορία.email στο ΔΑΠΠΕΠ.

      Διαγραφή
    2. Για τις φορολογικες ενημεροτητες στο mail του ΔΑΠΕΕΠ στέλνω, με τον τρόπο που αναγράφεται στο site τους..τα έχουν ξανακάνει στο παρελθόν αυτα, αλλα τουλάχιστον τις ασφαλιστικές που έστελνα ταχυδρομικός τις ενημέρωναν αμέσως

      Διαγραφή
    3. μαλλον καποιο λαθος κανετε.Εστειλα στις 16/12 την περασαν στις 17/12

      Διαγραφή
    4. Με τον ίδιο τρόπο εδώ και 5 χρόνια τις στέλνω κύριε Αργύρη..Καλές γιορτές

      Διαγραφή
    5. στελνεις infoape@dapeep.gr και γραφεις σαν θεμα το ΑΦΜ και ΕΔΡΕΘ την στελνεις pdf και γραφεις for_ ΑΦΜ.pdf?????

      Διαγραφή
    6. Βεβαίως ..αλλα το πρόβλημα δεν είναι τόσο με τις φορολογικες που στέλνω μέσω mail, αλλα με τις ασφαλιστικές που στέλνω ταχυδρομικώς

      Διαγραφή
  26. Τα τιμολόγια τελικά μόνο ηλεκτρονικά θα το στέλνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ,τα χειρόγραφα θα τα στείλουμε διακοπές!!!!!!Η βλακεία είναι ανίκητη!

      Διαγραφή
  27. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ένα ενδιαφέρον άρθρο (από τον Σκρεκα της ΝΔ)για την κατάσταση της ΔΕΗ, που είναι ενδεικτικό της διάθεσης που πιθανόν θα έχει η επόμενη κυβέρνηση για τις ΑΠΕ.Με λίγα λόγια προτεραιότητα της θα είναι η κερδοφορία με κάθε κόστος της ΔΕΗ με ότι συνεπάγεται για τις πληρωμές μας αυτό. Μακάρι να κάνω λάθος.
    https://energypress.gr/news/ki-omos-i-dei-hreokopei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΝΔ είναι το κομμα του Φυσικου Αερίου.

    Ξεχαστε τις ΑΠΕ.

    Θυμηθειτε μονο ποιος μας εκλεισε το μαγαζι το 2012.
    --- > Ο Μακης με το φανταστικο έλλειμα του ΕΛΑΠΕ.

    Την ενεργειακη τους πολιτικη την γραφουν οι νομικοι συμβουλοι των εισαγωγεων Φυσ. Αερίου.

    Τα παρκα που εχετε/εχουμε, εν πολλείς οφείλονται σε έναν ανθρωπο : τη Μπιρμπίλη, καλή της ώρα !

    Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά αυτή είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι 100%. Και μην ξεχνάμε επί ποιας κυβέρνησης έγινε το new deal και τα κουρέματα.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ!

      Διαγραφή
    3. Κάποιοι τα πάρκα μας τα χρωστάμε στο Στεφάνου που έβγαλε το Ν 3468/2006 επί ΝΔ και ο Σιούφας πάλευε για τη συμφωνία με τους Ρώσους για αγωγούς Φ.Α. Το ότι υπήρξαν προδότες στη ΝΔ και έκαναν ότι έκαναν δεν αμφιβάλλω... Η Μπιρμπίλη βόηθησε σε πάρα πολλές περιπτώσεις στην αδειοδότηση (την ευχαριστώ για αυτό) αλλά άφησε να μπουν μέσα πολλά νέα πάρκα ενώ είχαν υπερκαλυφθεί τα όρια από τις αιτήσεις του 2007... Μετά ήρθε το κούρεμα ενώ θα μπορούσε να αλλάξει ο χρόνος σύνδεσης του πάρκους από 18 μήνες σε 6-8 μήνες ακόμα και επί Παπακωνσταντίνου και να μην πειραχθούν οι συμβάσεις... Για τον υπεύθυνο του χάους δε μιλάω γιατί πήγαινε μέχρι και να αλλάξει ΑΦΜ στο ΛΑΓΗΕ και να μας βάλει με την οριακή τιμή σε νέα εταιρεία...

      Διαγραφή
    4. Ο Σαμαράς όπως έκλεισε την ΕΡΤ σε ένα βράδυ, είχε κατά νου να κλείσει και το ΛΑΓΗΕ και να τελειώσει με τις συμβάσεις μας!! Τόσο αλήτες η ΝΔ! Είχε μάλιστα το θράσος προεκλογικά το 2015 στη Λάρισα, μετά το new deal, να μιλάει λέγοντας «να βρούμε νέες τιμές στα ΦΒ για τα επόμενα 10 χρόνια...». Όποιος τους ψηφίσει είναι άξιος της μοίρας του που θα μείνει χωρίς πάρκο!!

      Διαγραφή
    5. Και μην ξεχάσω πως η ΝΔ του Μητσοτάκη είναι η ίδια ΝΔ του Σαμαρά, που θέλει να ανέβει στην εξουσία για να αποτελειώσει όσα δεν πρόλαβε τότε!!!

      Διαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΘ????Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!!
    argyris26 Δεκεμβρίου 2018 - 9:32 π.μ.
    στελνεις infoape@dapeep.gr και γραφεις σαν θεμα το ΑΦΜ και ΕΔΡΕΘ την στελνεις pdf και γραφεις for_ ΑΦΜ.pdf?????ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ!!!!ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ!!!! 11.09.2018

    Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, αποκλειστικά για τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των παραγωγών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ που εκδίδονται ηλεκτρονικά, από τις 12/9/2018 θα γίνονται αποδεκτές μόνο στο infoape@dapeep.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
    Για την ευκολότερη επεξεργασία του email, οι παραγωγοί παρακαλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες στη σύνταξη του email.
    SUBJECT/ΘΕΜΑ/ΤΙΤΛΟΣ: Το ΑΦΜ για το οποίο στέλνεται η φορολογική/ασφαλιστική ενημερότητα. Κάθε e-mail θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα και μόνο ένα ΑΦΜ.
    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να είναι τα σχετικά αρχεία ενημεροτήτων (φορολογική ή/και ασφαλιστική) ως συνημμένα (attachments) σε μορφή PDF.
    Η ονομασία του αρχείου για την φορολογική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: for_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για τη φορολογική ενημερότητα θα είναι for_099936480.pdf
    Αντίστοιχα η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: asf_τοΑΦΜσας.pdf.  Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα είναι asf_099936480.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλησπερα κ χρονια πολλα μηπως εχει καποιος νεα για τις πληρωμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να γίνει πληρωμή αύριο θα είανι για μικροποσά, οπότε όσοι έχουμε δάνεια θα δουμε χρήματα στο λογαριασμό μας, λόγω διαδικασιών τράπεζας, με το νέο έτος άρα θα κοκκινίσουμε...

      Διαγραφή
  32. Ευχαριστώ την ΔΕΗ ΔΑΠΕΕΠ και λοιπους που μας άφησαν απληρωτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αρνητικό το πλεόνασμα για μας στο τέλος της χρονιάς συνάδελφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι σκατα έχει γίνει και δεν πληρωνόμαστε; εκεί που είχε ομαλοποιηθει η κατάσταση και πληρωνόμασταν τακτικά κάθε μήνα, τι είναι αυτο που έγινε ξαφνικά και δεν πληρωνόμαστε; όποιος ξέρει παρακαλώ ας ενημερώσει, είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μόνο αρνητικο; ;; Παλεύουν από της 20/11 να κάνουν εξόφληση του Αυγούστου... η παράνοια σε ολο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχω την εντύπωση ότι εμείς πληρώνουμε τα σπασμένα της ΔΕΗ και τα οικονομικά της χάλια. Δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν το 2018, για να βελτιώσουν κάπως τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ για το έτος που φεύγει. Δεν ξέρω, εικασίες κάνω, αλλά αν το συνδυάσετε με το άρθρο του Σκρεκα που ανέφερα πιο πάνω, εκεί πάει το πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αξιότιμοι συνάδελφοι,

    Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε την ενημέρωση μελών σχετικά με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στην βουλή στις 19/12/2018, το οποίο περιέχει αρκετές διατάξεις σχετικά με τις Α.Π.Ε. και τον Ε.Λ.Α.Π.Ε.

    Όσον αφορά τις πληρωμές :
    Tην Δευτέρα (31/12/2018) το μεσημέρι, ο ΔΑΠΕΕΠ αναμένεται να εισπράξει χρήματα από τον ΑΔΜΗΕ. Το ποσό δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αλλά θα είναι σίγουρα 25 εκατομμύρια (πιθανόν και περισσότερα). Με τα χρήματα αυτά θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 3/01/2019, νέα εντολή πληρωμής
    για τιμολόγια παραγωγής Σεπτεμβρίου ύψους 5.700 ευρώ. Αν τα χρήματα είναι περισσότερα, ίσως η εντολή να φτάσει τις 7.000 ευρώ.
    Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί νέα εντολή πληρωμής με τα χρήματα από τον Η.Ε.Π.
    Υπάρχει μικρό ενδεχόμενο να μην ανακοινωθεί εντολή την Παρασκευή εφόσον ο ΔΑΠΕΕΠ λάβει τα χρήματα από τον ΗΕΠ την Πέμπτη και προλάβουν να τα ενσωματώσουν στην εντολή πληρωμής της Πέμπτης

    Με εκτίμηση
    Ο Γ.Γ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.
    Παπακυριακού Γιάννης

    Tα παραπάνω από ενημέρωση μελών της Ομοσπονδίας.

    Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά! Υγεία, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. σας ευχαριστουμε για
    την ενημερωση κυριε παπακυριακου καλη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πές μου ρεε που λέει Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ να γράφουμε ΕΔΡΕΘ????ΚΟΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση κύριε Παπακυριακού.
    Χρόνια πολλά με υγεια σε όλους τους συναδέλφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ .ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Άντε να δούμε πότε θα κουραστεί ο τρίχας να αυτοσυγχέρεται...
    Μα καλά δεν καταλαβαίνει πως τόσα... ευχαριστήρια από υποτίθεται παραγωγούς που τάχαμου τον εκτιμούν..., αλλά ποτέ δεν του δίνουν ούτε για δείγμα συνδρομή, δεν τον τιμά;; (Αφού αν του έδιναν συνδρομή θα είχαν εμημέρωση με mail και δεν θα περίμεναν εδώ τα ληγμένα νέα).
    Πόσο βλαξ μονιμως και πόσο μόνος παίζει να είναι κάθε 15αυγουστο, Πάσχα και Χριστούγεννα για να κάνει καρμπόν τα ίδια και τα ίδια...!!!
    Και τώρα Βουρ ευχαριστήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρονια πολλα σε ολους τους συναδελφους και καλη χρονια με υγεια
    σε ολο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κύριε Γιάννη μην ακούτε κανέναν. σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας.
    κάθε φορά που εμφανίζεστε και τρώτε τα μπινελίκια σας σπάμε πολύ πλάκα και μας προσφέρετε πολύ γέλιο.
    και το σημαντικότερο δε μας κοστίζει τιποτα
    όταν θα γίνει το cash flow θα χιονίζει ή θα έχει συνεφια ?
    αγωνιουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. σας ευχαριστουμε για
    την ενημερωση κυριε παπακυριακου καλη χρονια χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πόσο θα ξεφτυλιστείς ακόμα... μέχρι και Φόφη έγινες μασκαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λοιπόν για να σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία μπας και καταλάβεις τρίχα την ξεφτύλα σου και γλυτώσεις τα μπινελίκια πρωτοχρονιάτικο, θα σου πω τα παρακάτω, μήπως και καταλάβεις πόσο φαίνεσαι:

    Πολλές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές εδώ δίνει κάποιος Antony. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Πολλές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές εδώ δίνει ο trelamenos. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Αρκετές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές δίνει κάποιος stergios. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Αρκετές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές δίνει κάποιος bill. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Όλοι οι παραπάνω με άριστη μάλιστα αξιοπιστία.

    Οπότε καραγκιοζάκο, δεν βρίσκεις οτι καρφωνεσαι με τόσα ψευτοευχαριστήρια που ακολουθούν τις ληγμένες αναρτήσεις σου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Λοιπόν για να σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία μπας και καταλάβεις τρίχα την ξεφτύλα σου και γλυτώσεις τα μπινελίκια πρωτοχρονιάτικο, θα σου πω τα παρακάτω, μήπως και καταλάβεις πόσο φαίνεσαι:

    Πολλές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές εδώ δίνει κάποιος Antony. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Πολλές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές εδώ δίνει ο trelamenos. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Αρκετές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές δίνει κάποιος stergios. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Αρκετές φορές ενημέρωση για τις πληρωμές δίνει κάποιος bill. Δεν ακολουθούν ευχαριστήρια.

    Όλοι οι παραπάνω με άριστη μάλιστα αξιοπιστία.

    Οπότε καραγκιοζάκο, δεν βρίσκεις οτι καρφωνεσαι με τόσα ψευτοευχαριστήρια που ακολουθούν τις ληγμένες αναρτήσεις σου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σωστές οι παραπάνω διαπιστώσεις. Υπάρχει όμως τρόπος να απαλλαγούμε από τον ψυχάκια και τα αυτοσυχαρήκια του? Από ότι φαίνεται δεν το καταλαβαίνει ότι καρφώνεται και ξεπέφτει. Η Κατίνα αν δεν κατινιάσει δεν μπορεί να ησυχάσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κύριε Παπακυριακού
    έχεις εξευτελιστείς εντελώς εδώ μέσα.
    Με το νέο χρόνο φρόντισε να αλλάξεις μυαλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΤΟ ΓΙΑΝΗ ΜΕ ΕΝΑ Ν ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να μοιραστεί κάποιος μία πληροφορία μαζί μας, δεν είπε κανείς ότι είναι κακό. Τραγικό είναι όλο αυτό με τα ψευτοευχαριστήρια που πάντα ακολουθεί μόνο τις αναρτήσεις του Παπακυριακού. Αυτόν δεν τον ενδιαφέρει να μοιραστεί πληροφορία μαζί σου φίλε μου, τον ενδιαφέρει να μπαίνει μετά και να αυτοσυγχαίρεται . Ζει από αυτό, είναι ψυχάκιας! Πουθενά αλλού και σε κανέναν άλλον δεν γίνονται αυτά, είναι νομίζεις τυχαίο;

      Διαγραφή
  54. Είναι κακό που σπάμε πλάκα μαζί του?? Αφού το άτομο τρέφεται από αυτό. Το γουστάρει το φτύσιμο.
    Δε το κατάλαβες ακόμα?
    Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα είχε 40 λογαριασμούς να ευχαριστεί τον εαυτό του ??
    Για απάντησέ μου εσύ οπαδέ του κολοκοτρώνη
    ΠΟΙΟΣ σοβαρός άνθρωπος θα έμπαινε σαν χώνιο από 10 λογαριασμους (από τους 40 που έχει) για να ευχαριστει τον εαυτό του?
    Το ζητάει από μόνος του ή όχι το φτύσιμο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μέρες που είναι έχετε κέφια! Έδωσα πληροφορίες για τις πληρωμές και ευχήθηκα καλή χρονιά και πάθατε αναφυλαξία!
    Όταν παραγωγός γράψει κάτι θετικό για εμένα είναι κατά την άποψη σας διπλός λογαριασμός. Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;
    Όταν το κάνει επώνυμα είναι βλάκας, στον κόσμο του κ.τ.λ. (πάλι κατά την δική σας άποψη).
    Επειδή χρησιμοποιείτε διπλούς και 3πλούς λογαριασμούς δεν σημαίνει ότι το κάνω κι εγώ.

    Μέχρι και επίθετο που δεν υπάρχει σκεφτήκατε, άκου ΜΗΝΕΟΠΟΥΛΟΣ! Βάτε τουλάχιστον Μηνόπουλος που υπάρχει.
    Τις προάλλες πάλι γράφατε με διπλό λογαριασμό και μπήκε ο παραγωγός που έχει όντως αυτό το ονοματεπώνυμο και έδωσε ΕΔΡΕΘ και ΑΦΜ και ξευτιλιστήκατε.
    Προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις αλλά το μόνο που καταφέρνετε είναι να είστε γραφικοί.
    Ειδικά εσύ Καζάκο από πού προκύπτει η «ληγμένη» πληροφόρηση; Ενημέρωσε κάποιος άλλος νωρίτερα στο blog; ΟΧΙ.
    Κάποιες φορές ορισμένοι παραγωγοί ενημερώνουν για τις πληρωμές.
    Ορισμένες φορές λανθασμένα, άλλες όχι. Πάντα όμως κάποιος τους ευχαρίστησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν άρχιζες τα ψεύτοευχαριστήρια μετά την πληροφορία που έδωσες, όλα θα ήταν καλά. Το ξεφτύλισες όμως! Τουλάχιστον σταμάτα το εδώ.

      Διαγραφή
  56. ΝΙΚ ΕΔΡΕΘ 1415 ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Συμφωνώ κι εγώ με την κρητική σε βάρος όσων αυτοπροβάλλονται με άρρωστο τρόπο. Οι πληροφορίες είναι πάντα χρήσιμες, τα υπόλοιπα δείχνουν αρρώστια στην ψυχή και το μυαλό.
    Εν πάση περιπτώσει αν υπάρχουν 1-2 που αγαπάνε τον Παπακυριακού, γιατί δεν γράφονται στο σύλλογο του για να μαθαίνουν τα νέα του άμεσα με e-mail και να μην ζητιανεύουν εδώ; Ποτέ μου δεν κατάλαβα πως γίνεται να ευχαριστείς αδιάκοπα κάποιον αλλά να μην γράφεται στο σύλλογο του ούτε για 50 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Χροναίε, επαναλαμβάνω ότι δεν έχω 2πλους λογαριασμούς και κακώς οδηγείστε σε αυτό το συμπέρασμα χωρίς αποδείξεις.
      Ο κ. Κακουλίδης και ο κ. Φωτόπουλος ανήκουν σε άλλο σύλλογο που υπάγεται στην ΠΟΣΠΗΕΦ.
      Ο παραγωγός με το ψευδώνυμο chaos στην ΕΠΗΕ. Υπάρχουν άλλοι που δεν θυμάμαι τα ψευδώνυμα τους.
      Ο ΝΙΚ τον οποίο δεν γνωρίζω σας έγραψε τον ΕΔΡΕΘ του.
      Εσάς γιατί σας προβληματίζει τόσο αν κάποιος μου είπε ευχαριστώ;
      Θα πρέπει να καταλάβετε ότι μπορεί κάποιους παραγωγούς να μην τους καίει τόσο αν θα ανοίξουν οι υπερημερίες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καίει άλλους. Κάποιος παραπάνω έγραψε «μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουμε» σημαίνει ότι και 7 ημέρες καθυστέρηση πληρωμών του κάνει διαφορά.
      Σημαίνει ότι αγωνιά για το πότε θα πληρωθεί για να τα φέρει βόλτα. Γι αυτόν τον λόγο ενώ είχα πει ότι θα σταματήσω την ενημέρωση για τις πληρωμές, το έκανα.
      Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθει την ανάγκη να γράψει ευχαριστώ και όχι επειδή εγώ έχω διπλούς λογαριασμούς και αρρώστια στην ψυχή ή το μυαλό.

      Διαγραφή
  58. Ευχαριστούμε Γιάννη, Καλή Χρονιά, Υγεία Ευτυχία, Χαρά, και Επιτυχίες στην ζωή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τελικά έγινε το παρτάκι που ζητούσε ο κομμωτής για να περάσει ευχάριστα την ώρα του χρονιάρες μέρες. Είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να σταματούσε τα ψευτοευχαριστήρια μέχρι να προκαλέσει το πάρτυ. Εγώ δεν άντεξα και του το ξεκίνησα στο τέταρτο ψευτοευχαριστήριο. Αυτός θα συνέχιζε μέχρι το 100στό... Πόσο μόνος... για να παρακαλάει έστω και για μπινελίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω περασανε νομοσχεδια που θα μας παρουν και τα σωβρακα οποιος τα διαβαζασει και θα καταλαβει οτι τα πραγματα θα δυσκολεψουν μονο και μονο το ελασχιστο εαν διαβασετε και το τελευταιο δελτιο του ΛΑΓΗΕ το πλεονασμα του 2019 απο 300 και μυρια πεφτει στα 128 μυρια και εσεις ασχολειστε με βρισιες και τιποτα αλλο !!! ειδωμεν

      Διαγραφή
  60. Κι εσύ Ματζανά τι κάνεις για όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Δημήτρης29 Δεκεμβρίου 2018 - 7:15 μ.μ.
      Κύριε Γιάννη μην ακούτε κανέναν. σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας.
      κάθε φορά που εμφανίζεστε και τρώτε τα μπινελίκια σας σπάμε πολύ πλάκα και μας προσφέρετε πολύ γέλιο.
      και το σημαντικότερο δε μας κοστίζει τιποτα
      όταν θα γίνει το cash flow θα χιονίζει ή θα έχει συνεφια ?
      αγωνιουμε....

      Διαγραφή
  61. ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ????ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ 20/12 ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑ!!!

    trelamenos20 Δεκεμβρίου 2018 - 8:46 μ.μ.
    Πληρωμή Σεπτεμβρίου μετά τα Χριστούγεννα και πιθανόν Πέμπτη η Παρασκευή 27-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, χωρίς να είναι και πάλι βέβαιο!!!Τα χρήματά μας θα τα εκμεταλλευτούν οι τράπεζες να κλείσουν με περισσότερα!!!!και εμείς θα πάρουμε ένα πα....ρι!!!!Καλή χρονιά σε όλους και καλή λευτεριά!!!
    trelamenos23 Δεκεμβρίου 2018 - 10:19 π.μ.
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, φίλε fanis sakellarioy το αρπακτικό παραμονεύει για πενηντάρικο και έχει όνομα ….Γιάννη το λένε!!!!Δεν ήταν σίγουρος ο αρμόδιος ότι και την εβδομάδα που έρχεται θα πληρώσουν, ανάλογα τι χρήματα θα πάρουν μου είπε ,πολύ διστακτικός σε πληροφορία ήταν, άρα καλή …...χρονιά να έχουμε!!!! ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ????ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟ 20/12 ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  62. Κύριε Γιάννη μην ακούτε κανέναν. σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας.
    κάθε φορά που εμφανίζεστε και τρώτε τα μπινελίκια σας σπάμε πολύ πλάκα και μας προσφέρετε πολύ γέλιο.
    και το σημαντικότερο δε μας κοστίζει τιποτα
    όταν θα γίνει το cash flow θα χιονίζει ή θα έχει συνεφια ?
    αγωνιουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλή χρονιά σε όλους!!!!κ. γιάννη Παπακυριάκο έχεις πολύ πλάκα τελικά......αν πάρεις 50άρικο από δω γράψε μου κάφ.ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακομοίρη και τσόκαρο να πεις τους γονείς σου που σε κάνανε.
      ΕΓΡΑΨΑ: "Κάποιες φορές ορισμένοι παραγωγοί ενημερώνουν για τις πληρωμές.
      Ορισμένες φορές λανθασμένα, άλλες όχι. Πάντα όμως κάποιος τους ευχαρίστησε."

      Γιατί νομίζεις καθυστερημένε ότι απευθύνθηκα σε εσένα; Το νόημα είναι ποιός ενημέρωσε ή αν παραγωγοί τους ευχαρίστησαν; Ε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ!
      Τι από τα παραπάνω σε έκανε να παρεξηγηθείς;
      Δεν απευθυνόμουν σε εσένα.

      Το να γράφεις διαρκώς ηλιθιότητες είναι πολύ εύκολο και μάλιστα ανώνυμα. Γράψε το ονοματεπώνυμου σου. Αν είσαι αγνώστων στοιχείων ή δεν ξέρεις (όλα είναι πιθανά) δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για εμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι καθυστερημένος αλλά κάνε μια προσπάθεια. Η κατάληξη στο επίθετο μου είναι ΚΟΥ και όχι ΚΟ.
      Και πάψε να υπονοείς ότι τα χρήματα τα εισπράττω εγώ. Τις εξυπνάδες αυτές να τις πεις στην φίλη σου την Μαρία Σπ.

      Διαγραφή
  64. οι ματζανάδες και οι παπακυριακούδες βγαίνουν κάθε τόσο στο μπλονκ για να κινδινολογήσουν. τζαμπα μαγκιες για να σκοτωσουν το χρονο τους και να παρουν καποια αξια.
    ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανοιξε τα ματια σου και διαβασε κανενα δελτιο του ΛΑΓΗΕ γιατι θα πας μαλλον αδιαβαστος αντε !!!!!!!

      Διαγραφή
  65. Κύριε ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ σας ευχαριστούμε πολύ για τις ενημερώσεις σας περί των πληρωμών.
    Στις αρχές είναι αλήθεια ότι δεν σας έπαιρνα στα σοβαρά όμως εδώ και 3 μήνες παρακολουθώ τις ενημερώσεις σας.
    Προσωπικά σας ευχαριστώ.
    Οι βρισιές δεν είναι όφελος για κανέναν όμως και πάλι καταλαβαίνω όσους εξοργίζονται με την αυταρέσκεια ενός συγκεκριμένου ατόμου ο οποίος μέσα από το blog προσπάθησε ανεπιτυχώς να χτίσει το profil του και να βρει πελάτες για το σύλλογό του.
    Καλή χρονιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Trelamene πράγματι είχες και έδωσες σωστή ενημέρωση για τις πληρωμές.
    MATZANAS, δηλαδή πόσα εκατομμύρια πλεόνασμα ήθελες σε μεγάλε για να μην κινδυνολογείς;; Ουστ ρε που ψάχνεται για θύματα για να αρπάξει ο προμηθειάκιας 50ρικο και μετά να βάλει τα νύχια του για ασφάλειες, ξεχορταριάσματα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Nαι μπήκε και η ελίτ του ΠΣΑΦ τώρα που έκανε προφίλ αμέσως μετά την πώληση του ΑΔΜΗΕ. Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ που θα αποκαλέσεις πελάτες παραγωγούς που ανήκουν σε συλλόγους μας.
    To ότι αντιμετωπίζετε έτσι τα μέλη σας είναι γνωστό, δεν σημαίνει ότι το κάνουμε όλοι!

    Λογικό βέβαια μια με το net metering,μια με τα τρακτέρ και μια με τα αυτοκίνητα.

    Άσε τα κύριε τρελαμένε κατά μέρος και γράψε το επίθετο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Άλλοι δεν υπάρχουν να ευχαριστήσουν τον Παπακυριακού;
    Τέλειωσαν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ σου έγραψα πιο πάνω ότι μπαίνεις εδώ για να σκοτώσεις το χρόνο σου και να πουλήσεις μούρη και μου απαντάς να διαβάσω το δελτίο του λαγηε?
    Κατάλαβα σωστά?
    Η ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΙΤΙΔΑ πρέπει να είναι μεταδοτική. Να κάνεις εμβόλιο άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Α, ναι ξεχάσαμε, εσύ είσαι ο επιστήμων της παρέας!

    Ο ΔΑΠΕΕΠ στο μηνιαίο δελτίο απεικονίζει την λογιστική αποτύπωση του ΕΛΑΠΕ. Η ταμειακή είναι τελείως διαφορετική. Το τέλος λιγνίτη και την χρέωση προμηθευτών που καταργούνται τα εισπράταμε σχεδόν στην ώρα τους. Χωρίς αυτά εξαρτώμαστε περισσότερο από την καταβολή του ΕΤΜΕΑΡ η οποία παρουσιάζει προβλήματα.

    Σύμφωνα με το δελτίο πάντα, ο ΕΛΑΠΕ πρέπει να επιστρέψει για το 2018 134 εκατομμύρια στους προμηθευτές. Υπάρχουν αυτά τα χρήματα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ; Τα έχει ο ΔΑΠΕΕΠ για να τα επιστρέψει;

    ΤΙ σανό σας ταΐζουν εσένα και τον Καζάκο και δεν καταλαβαίνεις το παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πες μας τώρα τι κάνεις για όλα αυτά.
    Είμαστε έτοιμοι να σε ακούσουμε.
    Αναλαμβάνεις και άλλες υποθέσεις ως δικηγόρος ή έχεις αποκλειστικά τον ΜΑΤΖΑΝΑ για πελάτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τι γίνεται σας ενόχλησε το ευχαριστώ σε μια πληροφορία που μας αφορά όλους κ ο άνθρωπος όποτε δίνει πληροφορία είναι κ αξιόπιστη έλεος βρε παιδιά ηρεμηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μας ενόχλησε που αντί να διαβάσει το δελτίο του ΛΑΓΗΕ και να κάνει καμιά ενέργεια κάθετε εδώ να μας πει αυτό που γράφει το δελτίο για να μας το παίξει επιστήμονας.
    Μας ενοχλεί που μπαίνει ως φόφη για να ευχαριστήσει τον εαυτό του.
    Μας ενοχλεί που το παίζει ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ενώ είναι τρεις κι ο κούκος.
    Μας ενοχλεί που συνεργάζεται με τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ για να κολάνε οι πληρωμές και να βρίσκει λόγο ύπαρξης ως σωτήρας.
    Μας ενοχλεί που δίνει πληροφορίες που δήθεν έχουν πάρει αποκλειστικά τα μέλη του - που δεν έχει ούτε 5
    Μας ενοχλεί που σαν σάπιο μήλο περιφέρετε εδώ μέσα για να τσιμπήσει κανένας και να γίνει μέλος σε σύλλογο που δεν έχει.
    Μας ενοχλεί που ένα ασόβαρο άτομο καπηλεύεται την αγωνία των παραγωγών για να κάνει τα δικά του παιχνίδια
    Μας ενοχλεί που μετά από τόσο φτύσιμο που τρώει κάθε φορά βγαίνει να μας αναλύσει το δελτίο του λαγηε λες κι εμείς δεν ξέρουμε γράμματα.
    Σου αρκούν αυτά .................?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Παπακυριακού για να σοβαρευτούμε, αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς τα κομμωτήρια με το εορταστικό ωράριο τι ώρα κλείνουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Είναι ηλίου φαηνότερο ότι ο Καζάκος είναι αυτός που μπαίνει και γράφει με πολλαπλούς λογαριασμούς. Του αναγνωρίζω την εφευρητικότητα στα ονόματα. Ο trelamenos παλιά έμπαινε ως John Black. Τωρα γιατί άλλαξε, δικό του θέμα. Λέει ο Καζάκος ότι μεταξύ άλλων ο trelamelos δίνει πληροφορίες για τις πληρωμές και κανείς δεν του είπε ευχαριστώ. Μα αφού ο γιδοβοσκός κάνει αναμετλάδοση το afo. Όταν στη χάση και στη φέξη πέφτει μέσα το afo, πέφτει μέσα και o John Black.
    Μόλις ο Παπακυριακού έγραψε κάτι να βοηθήσει, αμέσως πέφτουν να τον φάνε. Ελληνάρες. Δεν κοιτάνε τη δουλειά τους, τους νοιάζει ο άλλος να μην ενημερώνει τον κόσμο. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ένα πράμα. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ στον Καζάκο: φίλε λυπάμαι την οικογένειά σου (αν έχεις) και τους γύρω σου. Ξέρω πως είναι να έχεις ανθρώπους τοξικούς σαν εσένα στον κύκλο σου. Όσοι φύγουν μακριά σου θα σωθούν. Καλό 2019 να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες αυτές τις ανοησίες και φαντασίες μόνος σου τις σκέφτηκες ή σε βοηθησε η ζαβή οικογένεια σου;
      Παπακυριακού, τα κομμωτήρια τι ώρα κλείνουν αύριο; Πες μου και θα εισπράξεις πραγματικά ευχαριστήρια!

      Διαγραφή
  76. Είναι ηλίου φαεινότερον: Πρέπει να εμβολιαστείς άμεσα.
    Με το φαηνότερο που γράφεις σε λίγο θα μας αναλύσεις κι εσύ το δελτιο του ΛΑΓΗΕ
    Ρε με κάτι τουφέκια που μπλέξαμεεεεε
    Γρήγορα ρε για εμβολιασμό
    Θα μας κολλήσεις κι εμάς καμιά ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΙΤΙΔΑ και σε λίγο θα λέμε και μεις ευχαριστώ στον φαιδρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Γνωρίζει κανείς τη σχέση Παπακυριακού - Λουμάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αν ο Στέλιος είχε ξάδερφο τον ρουφιάνο θα είχε αυτοκτονήσει από 10 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε βαθιά νυχτωμένοι όλοι σας που κράζετε. Μάθετε το τι σχέση έχουν οι δυο τους και μετά να μπαίνετε να κράζετε ο ένας τον άλλον.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω κουρευόταν στο κομμωτήριο της κας Παπακυριακού. Ο Παπακυριακού έκανε το λούσιμο.

      Διαγραφή
    3. Κανόνισε εσύ γιατί πολλά τα λες μη σε βγάλω στη δημοσιότητα ποιος είσαι και χάσεις τον ύπνο σου απο τις μηνύσεις που θα τρως. Ξεθάρεψες τελαυταία.

      Διαγραφή
    4. Πάρε φόρα και σε περιμένω λούστρο!

      Διαγραφή
  79. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ "Μας ενοχλεί που το παίζει ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ενώ είναι τρεις κι ο κούκος."

    Παρακάτω λοιπόν είναι οι 3 και ο κούκος :
    https://www.pospief.gr/wp-content/uploads/2018/03/meth-80-1.jpg

    διακρίνονται (από αριστερά) ο κ. Τσολακίδης, ο κ. Μίχαλος, ο κ. Κουτσουπιάς, από τον ΔΕΔΔΗΕ ο κ. Δρόσος, ο κ. Μοναχολιάς και ο κ. Παναγιωτάκης. Στην δεύτερη σειρά διακρίνεται η κ. Πατουλίδου

    Άλλη μια φωτογραφία από την εκδήλωση των 3 και ο κούκος :
    https://www.pospief.gr/wp-content/uploads/2018/03/meth-76.jpg

    Από την ανακοίνωση της προσχώρησης του ΕΣΑΦ στην ΠΟΣΠΗΕΦ που γίναμε 4 και ο κούκος. Ο ΕΣΑΦ έχει 500+ πάρκα ναι ή όχι;
    https://www.pospief.gr/wp-content/uploads/2018/03/meth-164-1.jpg

    Για τους 3 και ο κούκος ήρθαν στην εκδήλωση οι παρακάτω :

    Ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Σηφάκης
    – O Βουλευτής στην Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σάββας Αναστασιάδης
    – Ο Βουλευτής και Υπεύθυνος Ενέργειας και Περιβάλλοντος ΔΗΣΥ κ. Γιώργος Αρβανιτίδης
    – Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης
    – Ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας
    – Η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου
    – Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κ. Μακεδονίας κ. Κωσταντίνος Γιουτίκας.
    – Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης
    – Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ κ. Μανούσος Μανουσάκης
    – Ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες κ. Ηλίας Μοναχόλιας
    – Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Ε. κ. Βασίλης Τσολακίδης
    – Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε. & Ε.Β.Ε.Α. κ. Κωσταντίνος Μίχαλος
    – Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης
    – Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης
    – Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος
    – Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλιάς Χατζηχριστοδούλου
    – Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Σαρρής Νικόλαος
    – Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας

    Σταμάτα λοιπόν Παπαγιάνη. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ αλλά δεν μπορείς να τα πεις βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά τα κομμωτήρια τι ώρα κλείνουν αύριο; Μέχρι τι ώρα θα χτενίζεις;

      Διαγραφή
  80. Τα ψηφαλάκια είδες τι κόσμο μαζέυουν?
    Πες μας όμως βρε παπακυριακού τα μέλη σου γιατί δεν ήρθαν?
    Ήρθε τόσος κόσμος για τα ψηφαλάκια και ξέχασαν να παρευρεθούν τα μέλη σου?
    Που είναι τα μέλη σου? Δείξε μας στη φωτογραφία με τους 18 ψηφοθήρες επί 4 άτομα γυρολόγους ο καθένας σύνολο 80 άτομα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΟΥ ???
    Δεν τα βλέπω σε καμία φωτογραφία.
    Θα ξέχασαν να παρευρεθούν
    Είσαι για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο Παπακυριακού είναι τόσο ανώμαλος που μπερδεύει τα πάρκα με τα μέλη αλλά μεσα στη βλακεία του είπε και μια αλήθεια. Ο κουτσουπιάς έχει πάρκα αλλά δεν έχει μέλη.
    Έτσι στην ανύπαρκτη ομοσπονδία του προσχώρησαν πάρκα αφού πρώτα οι inverters ψήφισαν και έβγαλαν πρόεδρο τον κουτσουπιά.
    Πιο κομμωτής πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αύριο τα κομμωτήρια κλείνουν στις 6 ΜΜ. Η κα Παπακυριακού (μητέρα του) μαζί με τον ίδιο θα χτενίζουν και κατά οίκον μέχρι τις 9.00 ΜΜ. Έχουν καλή πελατεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ευχαριστώ Μάρσελος για την πληροφορία ως προς το ωράριο των κομμωτηρίων. Το κατ´οικον του Παπακυριακού δεν με ενδιαφέρει γιατί ζω στη βόρεια Ελλάδα και όχι Αθήνα που είναι το κομμωτήριο Παπακυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γράψτε τώρα άλλες 10 ηλιθιότητες για να φύγει το δικό μου σχόλιο επειδή πονάει.
    Δεν πειράζει παιδιά. Ξανακάντε εσείς Γ.Σ. και ζητήστε από τον ΠΣΑΦ να σας στηρίξει. Δεν είστε και πολλοί άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εμένα γιατί με βρίζεις. Να σε βοηθήσω μπήκα επειδή δουλεύω με τη μητέρα σου, της έχω υποχρέωση και επειδή εκείνη μου το ζήτησε. Και μην κάνεις πως δεν με ξέρεις... Γιαννάκη...

      Διαγραφή
    2. Μαρσέλο τα σχόλιά σου προς τον Παπακυριασκού και πλέον και για την οικογενειά του είναι καθαρά ρατσιστικά. Τι θα κερδίσεις αν εξαφανιστεί ο Παπακυριακού; Μήπως θέλεις να πάρεις τη θέση του, τους πελάτες τους, σου έχει κάνει ζημιά, τι;

      Διαγραφή
    3. Ρατσιστής είσαι εσύ και όλο σου το σόι που θεωρείς υποτιμητική την δουλειά του κομμωτή. Γιατί να την κρύβουμε;; Ντρέπεται ο Παπακυριακού για την μητέρα του;; Οταν η κα Παπακυριακού του πληρωνε τα σερφ του κόπρου από τα λεφτά της κομμωτικής ήταν καλά;; Εγώ έχω φάει ψωμί από το κομμωτήριο της κας Παπακυριακού και στενοχωριέμαι πολύ που ο γιος της συμπεριφέρεται απαξιωτικά για την ιδιότητα του. Το ξαναλέω πως ειμαι εδώ για τον βοηθήσω.

      Διαγραφή
  85. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Σήμερα θα μπουν για να δείξουν απόθεμα οι τράπεζες για το 2018!καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!!ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!!!
    gsis30 Δεκεμβρίου 2018 - 8:37 μ.μ.
    Είναι ηλίου φαηνότερο ότι ο Καζάκος είναι αυτός που μπαίνει και γράφει με πολλαπλούς λογαριασμούς. Του αναγνωρίζω την εφευρητικότητα στα ονόματα. Ο trelamenos παλιά έμπαινε ως John Black. Τωρα γιατί άλλαξε, δικό του θέμα. Λέει ο Καζάκος ότι μεταξύ άλλων ο trelamelos δίνει πληροφορίες για τις πληρωμές και κανείς δεν του είπε ευχαριστώ. Μα αφού ο γιδοβοσκός κάνει αναμετλάδοση το afo. Όταν στη χάση και στη φέξη πέφτει μέσα το afo, πέφτει μέσα και o John Black.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλή χρονιά και δημιουργικό το νέο έτος για όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία χρήματα, λιγότερες υπερημερίες και λιγότερους τσακωμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  90. gsis31 Δεκεμβρίου 2018 - 3:11 μ.μ.
    Αντε με το νέο έτος! Άντε καλή χρονιά John Black! Ζαγάρια και τσακάλια και κοκόροι,
    μόρτηδες, λούστροι, αργοί, λιμοκοντόροι.Στον αφέντη χαρά που τούς λανσάρει!Κι ο Ρωμιός; Αφερίμ! Μυαλό; Κουκούτσι.
    Από τον καφενέ στην Πόλη μπαίνει,
    του ναργελέ κρατώντας το μαρκούτσι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όδευε εις συνου.ίαν ΠΑΛΙΟΜΑΚΑΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Καλή χρονιά να έχουμε συνάδελφοι και καλά μυαλά επίσης! Φαίνεται ότι η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη και απρόβλεπτη. Ο μόνος τρόπος να ανταπεξέλθουμε είναι να είμαστε ενωμένοι και συνεργάσιμοι μεταξύ μας.
    Όσο και αν υπάρχουν άρρωστα μυαλά εδωμέσα που απλά μόνο βρίζουν, εμείς θα συνεχίσουμε να αλληλουποστηριζόμαστε και να συνεργαζόμαστε για το καλό όλων όσων θέλουν να μαθαίνουν νέα και πληροφορίες. Εύχομαι να υπάρχει ηρεμία και σύνεση από όλους μας, μπας και μπορέσουμε να πάμε μπροστά σε αυτόν τον τόπο. Καλή χρονιά με υγεία λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ....ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ !!!!Εγώ φίλε τους μέτρησα τους φίλους μου. Τους μέτρησα και βγήκαν λίγοι. Λίγοι και καλοί. Λίγοι που όμως αξίζουν για χιλιάδες......Πόσο θα ξεφτυλιστείς ακόμα... μασκαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.
    Oι δηλώσεις των κατ' επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του
    κατ' επάγγελμα αγρότη, οι οποίες προβλέπονται στην περίπτωση 1.α της υποπαραγράφου ΙΓ.1 της παραγράφου
    του άρθρου πρώτου του ν.4254/2014, για το έτος 2018 μπορούν να υποβληθούν μέχρι και 31/03/2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2018
    03.01.2019

    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Αυγούστου 2018. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 7.145 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 6.000,03 € (54% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Περισσότερες Ανακοινώσεις
    Είστε εδώ: Αρχική Περισσότερες Ανακοινώσεις Ανακοίνωση
    Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2018
    03.01.2019
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Αυγούστου 2018. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 7.145 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 6.000,03 € (54% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ν ΠΙΕΡΙΑΣ .ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΚΟ 100KW ΣΤΑΘΕΡΟ 6000 .ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Πληρωμή τιμολογίου Σεπτεμβρίου σήμερα στις 14.49 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για 100αρι σταθερό 4200€ Μέλος ΠΟΣΠΗΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Από ΣΠΕΦ:
    Σήμερα έγιναν εμβάσματα από ΔΑΠΕΕΠ για πληρωτέο Σεπτεμβρίου έως 6,000 ευρώ. Αύριο Παρασκευή ή την Δευτέρα το πληρωτέο θα περάσει τα 10,000 ευρώ. Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει cash flow ενώ στις 21-25/1/ αναμένεται να ξεκινήσει ο Οκτώβριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Συνάδελφοι καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Υπάρχει κάποιος συνάδελφος - παραγωγός ενέργειας που τυγχάνει να είναι και Μηχανικός; Αν ναι, ας μου απαντήσει μέσω e-mail (email:tmpalomenos@yahoo.gr), για να μην απασχολούμε το Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΤΕ πληρωσε 5750.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑστους μυαλωμενους ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ στους χαζο-τρελλους, και υπαρχουν πολλοι εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. εεεεεε ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ Ενημερωθείτε ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟ!!!
    argyris4 Ιανουαρίου 2019 - 8:24 π.μ
    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΘ????Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!!
    argyris26 Δεκεμβρίου 2018 - 9:32 π.μ.
    στελνεις infoape@dapeep.gr και γραφεις σαν θεμα το ΑΦΜ και ΕΔΡΕΘ την στελνεις pdf και γραφεις for_ ΑΦΜ.pdf?????ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ!!!!ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ!!!! 11.09.2018

    Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, αποκλειστικά για τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των παραγωγών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ που εκδίδονται ηλεκτρονικά, από τις 12/9/2018 θα γίνονται αποδεκτές μόνο στο infoape@dapeep.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
    Για την ευκολότερη επεξεργασία του email, οι παραγωγοί παρακαλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες στη σύνταξη του email.
    SUBJECT/ΘΕΜΑ/ΤΙΤΛΟΣ: Το ΑΦΜ για το οποίο στέλνεται η φορολογική/ασφαλιστική ενημερότητα. Κάθε e-mail θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα και μόνο ένα ΑΦΜ.
    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να είναι τα σχετικά αρχεία ενημεροτήτων (φορολογική ή/και ασφαλιστική) ως συνημμένα (attachments) σε μορφή PDF.
    Η ονομασία του αρχείου για την φορολογική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: for_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για τη φορολογική ενημερότητα θα είναι for_099936480.pdf
    Αντίστοιχα η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: asf_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα είναι asf_099936480.pdf …………………………….ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και καλα σε πειραξε το ΕΔΡΕΘ..... δε πας καθολου καλα...σε γιατρο επειγοντως

      Διαγραφή
    2. μπουφος,γιδι,βλακεια,μασκαρας εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια α....ο μπουφος αν εχεις δει ειναι πολυ ομορφο πουλι.....

      Διαγραφή
  104. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Σεπτεμβρίου 2018
    04.01.2019
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ συνεχίζει την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 1.790 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 7.479,02 € (68% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Κάποιος που να πήρε επιδότηση από αναπτυξιακό για πάρκο και άργησε να κάνει την αίτηση ότι εισέπραξε επιδότηση και να μην τον πληρώσανε αυτό το μήνα? Αν ναι πιο είναι το ποσό τους προστύμματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. bookgeneral4 Ιανουαρίου 2019 - 12:42 μ.μ.Δεν εχει προστιμο εχει αλλη τιμη τιμολογιση με επιδοτηση η kwh και αλλη τιμη χωρις επιδοτηση δια ψαχτο εχουν αλλαξει οι τιμες με νομο απο το 2014 με αρχη των αλλαγων τιμων απο γ" τριμηνο του 2011 και προς τα εδω !!!!

      Διαγραφή
    2. THEMIS MANTAZNAS Η τιμή έχει αλλάξει ναι και πληρωνόμουν έτσι εδώ και μήνες, αλλά δεν μου έγινε πληρωμή στην Πειραιώς ακόμα για τον Σεπτέμβριο και το πάρκο είναι 20kw

      Διαγραφή
    3. 4. Σε περίπτωση διαπίστωσης ένταξης σταθμού στην κατηγορία ΧΕ (χωρίς τη χρήση ενίσχυσης) βάσει ανακρι− βούς δήλωσης του παραγωγού, πέραν των λοιπών κυ− ρώσεων, ο παραγωγός αποζημιώνεται εφεξής (από την επόμενη περίοδο τιμολόγησης) βάσει του καθεστώτος τιμολόγησης που θα ισχύει για νεοεισερχόμενους σταθ− μούς και ανεξάρτητα των όρων της οικείας σύμβασης πώλησης.

      Διαγραφή
    4. Θέμη πρώτα τα χρήματα μπαίνουν εθνική και την επόμενη ημέρα στις άλλες τράπεζες.

      Διαγραφή
  106. Γενικά έχουν γίνει πληρωμές για 20KW σε τράπεζα Πειραιώς για το μήνα Σεπτέμβριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. bookgeneral4 Ιανουαρίου 2019 - 1:05 μ.μ.χθες αρχισανε οι πληρωμες για Σεπτεμβρη μεχρι 6000 περιπου αρα εισαι μεσα οποτε ρωτα την τραπεζα και σημερα μεχρι 7490 περιπου κοιτα παραπανω τις ανακοινωσεις του ΔΑΠΕΕΠ ...εκτος αν δεν εισαι ενταξει με τις ενημερωτητες αν και εφοσον...

      Διαγραφή
    2. Χθες έδωσαν εντολή ναι, αλλά δεν γνωρίζω αν γίνονται πληρωμές κατευθείαν σε Πειραιώς νομίζω πως πρώτα γίνονται σε εθνική, ενημερότητες ναι όλα τα έχω κανονικά.
      Για αυτό ρωτάω αν πληρώθηκε κάποιος Πειραιώς και πότε?

      Διαγραφή
    3. bookgeneral4 Ιανουαρίου 2019 - 1:21 μ.μ.
      Oι πληρωμες γινονται σε ολες τις τραπεζες ταυτοχρονα το αναφερει στην ανακοινωση ο ΛΑΓΗΕ..
      ¨ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"

      Διαγραφή
  107. ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4254 Αρ. Φύλλου 85 7 Απριλίου 2014 ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΙΓ.1: ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙ− ΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡ− ΓΟΥΝΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΠΕ ΚΑΙ ΣΗΘΥΑ
    bookgeneral4 Ιανουαρίου 2019 - 1:05 μ.μ. Για τις περιπτώσεις που δεν έχει καταβληθεί πάνω από το 50% του συνόλου της ενίσχυσης (άμεσης ή ισοδύναμης) έως την ημερομηνία έναρξης ισχύος της υποπαραγράφου ΙΓ.1. , οι παραγωγοί υποχρεούνται εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία τελευταίας καταβολής του ποσού με το οποίο καλύπτεται το όριο του 50% να υποβάλουν νέα περί του γεγονότος αυτού ηλεκτρονική δήλωση, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986, ώστε να υπαχθούν στην κα− τηγορία ΜΕ. Η κατάταξη γίνεται κατά την πρώτη ημε− ρολογιακή ημέρα του μήνα, εντός του οποίου έγινε η τελευταία καταβολή του ποσού του προηγούμενου εδαφίου από τον αρμόδιο φορέα που παρέχει την ενί− σχυση. Στην περίπτωση που δεν τηρηθεί από τον παρα− γωγό η προθεσμία των δύο (2) μηνών της παρούσας η κατάταξη γίνεται από την πρώτη ημερολογιακή ημέρα του μήνα που έπεται αυτού της υποβολής της αρχικής, βάσει της περίπτωσης 2, δήλωσης. Σε περίπτωση που η ημερομηνία τελευταίας καταβολής του ποσού με το οποίο καλύπτεται το όριο του 50% του συνόλου της ενίσχυσης είναι προγενέστερη της ημερομηνίας θέ− σης σε εφαρμογή των πληροφοριακών συστημάτων της υποπερίπτωσης β΄ της περίπτωσης 2 το διάστημα των δύο (2) μηνών της παρούσας υπολογίζεται από την ημε− ρομηνία θέσης σε εφαρμογή των εν λόγω συστημάτων. 4. Σε περίπτωση διαπίστωσης ένταξης σταθμού στην κατηγορία ΧΕ (χωρίς τη χρήση ενίσχυσης) βάσει ανακρι− βούς δήλωσης του παραγωγού, πέραν των λοιπών κυ− ρώσεων, ο παραγωγός αποζημιώνεται εφεξής (από την επόμενη περίοδο τιμολόγησης) βάσει του καθεστώτος τιμολόγησης που θα ισχύει για νεοεισερχόμενους σταθ− μούς και ανεξάρτητα των όρων της οικείας σύμβασης πώλησης. Επιπλέον, η αποζημίωση της ενέργειας που εγχύθηκε το διάστημα από την πρώτη ημερολογιακή ημέρα του μήνα υποβολής της δήλωσης και μέχρι το μήνα διαπίστωσης της υποβολής ανακριβούς δήλωσης θα επαναϋπολογιστεί με την τιμή που αποζημιώνεται αντίστοιχος νεοεισερχόμενος σταθμός κατά την ημε− ρομηνία υποβολής της ανακριβούς δήλωσης. 5. Οι εκάστοτε αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με το ΛΑΓΗΕ, το ΔΕΔΔΗΕ και τις κατά περίπτωση αρμόδιες αρχές για τη χορήγηση δημόσιας ενίσχυσης, δύνανται να διενεργούν δειγματοληπτικούς ελέγχους για την ακρίβεια των δηλώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Στην Πειραιως έχουν μπεί τα χρήματα από λαγηε από 12.25 σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πειραιώς πλήρωσε για 20αρι πριν καμμία ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Και η ALPHA BANK ΟΚ πλήρωσε πριν λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. θα βγει και αλλη εντολη τη δευτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Σεπτεμβρίου 2018
    04.01.2019
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ συνεχίζει την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 1.790 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 7.479,02 € (68% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Καλημέρα,πληρωμή τιμολογίου Σεπτεμβρίου για σταθερό 100αρι 4188,00€ πειραιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. energypress.gr/news/monodromos-o-aytotelis-mihanismos-tis-diakopsimotitas-leei-i-viomihania-giati-metro-apotelei
    Ανοιξε η ορεξη στα αρπακτηκα !!!!! ακομη δεν μπηκε το 2019 !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ 7/1 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΜΧΗΛΙΟΝ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους!
    Ok από Τράπεζα Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. στην αττικής. Στην Άλφα ακόμα τιποτα απο την εντολή της παρασκευής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΚ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. έχει πληρωθεί κανείς σε Άλφα Τράπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Έχω πρόβλημα με την ΔΕΗ και δεν έρχεται να φτιάξει την βλάβη εδώ και 20 μέρες .τι μπορώ να κάνω εκτός από το τηλέφωνο είδη παίρνω κάθε μέρα .μπορω να κινηθώ νομικά και να βγάλω άκρη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Εθνική πληρώθηκα σήμερα 8.249€. Μάλλον εκτελέστηκε νέα εντολή χωρίς να αναρτηθεί στις ανακοινώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ. ΜΠΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8500 ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Συναδελφοι μετα απο 9 χρονια αριστης λειτουργίας τα πανελ μου aleo αρχθσαν να παρουσιαζουν πτωση αποδοσης ως και 60%. Εκανα αιτημα στην aleo γθα ενεργοποιηση της εγγυησης. Γνωρίζει καποιος αν εχει συμβει κατι αναλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ