Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΣΑΦ για αγροτικά φωτοβολταϊκά: Αισθητή δικαίωση αλλά ο αγώνας συνεχίζεται

Προσθήκη λεζάντας
«Παρότι περιέχει κάποια θετικά σημεία το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή για τους αγρότες που εγκατέστησαν φωτοβολταϊκά σε αγροτεμάχια, όπως:

α. Η δίμηνη παράταση (μέχρι 30 Ιουνίου 2013) που δίνεται για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στους κατ’ επάγγελμα αγρότες.


β. Η δήλωση του Υφυπουργού ΠΕΚΑ, κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, με την οποία επισημαίνεται η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, τόσο για τον ΦΠΑ, όσο και για το φόρο που πληρώνουν ειδικά οι αγρότες,

γ. Το γεγονός ότι δεν αυξάνεται περαιτέρω η έκτακτη εισφορά για τους αγρότες

Ωστόσο, παραμένει ανικανοποίητο το βασικό αίτημα, αυτό της ουσιαστικής μείωσης της ειδικής έκτακτης εισφοράς, σε ποσοστό 10% επί του ετήσιου τζίρου. Αίτημα που έχει αιτιολογηθεί με τεκμηρίωση ως προς το οικονομικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι οριακό και σε αρκετές περιπτώσεις αρνητικό, αλλά και ως προς την πολιτική του πλευρά, επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση ο νεοσύστατος Ελληνικός Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΕΣΑΦ)».
 
«Οι αγρότες δεν είναι κεφαλαιούχοι επενδυτές. Αναζητούν συμπληρωματικό εισόδημα για να μείνουν στα χωράφια τους και να συνεχίσουν να παράγουν. Κάτω από αυτή την ανάγκη εξάλλου επενδύσεων στον τομέα της ενέργειας», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής: «Ο αγώνας που ξεκίνησε από το νεοσύστατο Σύνδεσμο Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (Ε.Σ.Α.Φ.) με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο στο ΥΠΕΚΑ στις 26.04.2013 και με τη συμπαράσταση της ΠΑΣΕΓΕΣ, των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Δυτικής Ελλάδας (Αγρίνιο, Μεσολόγγι), Ηπείρου, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας είχε μια μικρή αλλά αισθητή δικαίωση. Ωστόσο ο αγώνας συνεχίζεται».

πηγη http://www.paseges.gr/el/news/ESAF%3A-Aisthhth-dikaiwsh-alla-o-agwnas-synehizetai

28 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΠΟΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ,,, ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΩΔΟΤΗΣΕΙΣ,,,Κ.Λ.Π...ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ....ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΄΄΄΄΄΄ΟΣΦΥΩΚΑΜΠΤΕΣ ΄΄΄΄΄ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΔΕΣ΄΄΄΄΄΄ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ...ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...OTAN KATALABETE ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΕ ΚΟΙΝΟ ,,,ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΛΩΒΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΣ.....ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΚΡΑΤΗΣ ..ΟΠΩΣ ΕΙΜΕ ΕΓΩ ....ΙΔΙΩΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΠΣΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΟΥ 100ΚW ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ....ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.....ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΕ ΑΥΤΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THN ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ Φ/Β ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 3000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΞΩ 1200 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 180000 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΞΩ 120000ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΦΕΛΟΥΝΤΑΝ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΔΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΓΑΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΟΙΒΗ 30 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΑΛΛΑ 75 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ 10%.
      ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.,

      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

      Διαγραφή
  4. Φιλε να το προβλημα ειναι κοινο.....με την διαφορα οτι οι αγροτες προσπαθουν να το λυσουν με αγωνες οπως εχουν μαθει...εσυ κανεις τον αγωνα του πληκτρολογιου..θεωρεις οτι εισαι ποιο εξυπνος και δεν χρειαζεται να κουραζεσαι....τα συλλαλητήρια κτλ δεν ειναι για εσενα...αλλα για τους αγροτες...συνέχισε την μαχη του πληκτρολόγιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ .ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ,,ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ..ΚΛΠ!ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΕ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΥΤΕΡΑΚΙΑΣ ...ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑΙ ΕΙΝΕ ΚΟΙΝΟΣ ΄΄ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ..ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ....ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ..ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ,ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ......ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΦΑΚΕΛΛΟΥ...ΑΔΙΕΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ..Κ.Λ.Π.ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5000 ΕΥΡΩ..ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ΄΄ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ..ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ..ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΑΦΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ..ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ...΄΄ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΄΄...ΠΕΤΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΤΕ ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩΝΤΕ ,Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΕΣΑΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ Μ ΑΓΩΝΕΣ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ,,Μ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΥΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,,,,ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΒΛΕΒΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΕΛΑ ΛΟΙΠΩΝ ΚΙ ΕΣΥ ..ΜΑΖΙ -ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ¨¨ΕΧΟΥΜΕ ..ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ...¨!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ 4-5 TRAST....ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 12.00 ΕΩΣ 14.00
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

      Διαγραφή
  7. Ρε φίλε, τι σε ενοχλει εσένα που οι αγρότες δίνουν μάχη για την άδικη έκτακτη εισφορά; Περιέργος είσαι. Εγω δεν είμαι αγρότης, άρα δεν έχω κάποιο λόγο να τους υποστηρίξω. Οι άνθρωποι λένε το προφανές, πως είναι άδικη η έκτακτη εισφορά και πως θα δώσουν μάχη για να την γλυτώσουν τα αγροτικά φωτοβολταικά. Γιατί δηλαδή να ασχοληθούν και με τα άλλα φωτοβολταικά; Ο καθένας δίνει τον αγώνα του για την "οικογένεια" που ανήκει. Ας φρόντιζαν λουμακηδες και σία να έκαναν κάτι πιο οργανωμένο και να μην μάλωναν σαν τα κοκόρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΕΑ ΛΟΓΙΚΗ .Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ -ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ..ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ..ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.....ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ Φ/Β ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ 10%, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Αγροτες της Κατερινης θα κλεισουν την Εθνικη Οδο εαν δεν πεσει το χαρατσι στο 10 τις εκατο.

      Διαγραφή
  10. ναι μονο στα αγροτικα.....γαμωτο να μην εχω τρακτερ!!!!!!την πατησα.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προσεχε θιλε μην χαλασει το τρακτερ σου. οταν καταλαβετε το δουλεμα που φαγατε και οταν κανετε την πρωτη φορολογικη δηλωση τοτε θα τα πουμε με ολους σας. ολοι μαζι σενα συνδεσμο με κοινες απαιτησεις. μονο ετσι κατι θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ-ΚΕΠΚΥΡΑΣ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ-ΚΡΗΤΗΣ ΚΛΠ . ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 8 ΜΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΡΟΤΗΣ Φ/Β 2011 ΚΟΣΤΟΣ 280000 ΧΑΡΑΤΣΙ 25%
    ΑΓΡΟΤΗΣ Φ/Β 2012 ΚΟΣΤΟΣ 250000 ΧΑΡΑΤΣΙ 30%
    ΑΓΡΟΤΗΣ Φ/Β 2013 ΚΟΣΤΟΣ 120000 ΧΑΡΑΤΣΙ 30%
    ΚΑΛΑ ΕΣΑΦ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ.
    ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ=ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΤΡΙΤΟΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ..ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ..ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΩΝΗΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.....ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ....ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ....Η ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ Κ ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
      Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 0.44 και ΠΑΝΩ.

      Διαγραφή
  16. Δεν μπορω να αγωνιστω μαζι σου αδελφε 3.29 οταν ο αλητης που σε εκπρωσοπει το μονο που εχει κανει σαν αντιδραση ηταν να διαμαρτιριθει για την μη φορολογιση των φωτοβολταικων....θα μου πεις...οτι δεν σε εκφραζει αυτος....σε καταλαβαινω...αλλα αυτος ειναι που φενεται μπροστα φιλε μου ...εσυ εισαι απλα ενας ανωνυμος που συνεχιζει ναπληκτρολογει.... οσο γθα τις ψηφους που λες...αληθεια ξερεις τι ποσοστο εχουν οι αγροτες στην φωτοβολταικη αγορα;;; δυστυχως ο τροπος που σκεφτεσαι με ξανει να πληκτολογω.... αλλα δεν μενω σε αυτο... αγονιζομαι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .οσο για τον εξυπνο που λεει οτι αγροτης του 2011 και 2013 πληρωνουν ολοι σχεδον την ιδια εισφορα με διαφορετικα εξοδα εγκαταστασης...αστο φιλαρακι..... εγω χερομαι για τον αγροτη του 2013 που ειναι πιο κερδισμενος απο εμενα δεν εξαγριονομαι εναντιον του...ειναι πιο κοντα στο δικαιο για το οποιο ολοι αγονιζομαστε.τετοιου διαχορισμους σε παλιους και νεους και ρουφιανους για τα οικιακα αντε στο Λουμακη να τα βρειτε.εξυπνουλη...πας να κανεις κατασταση....αλητες...ειναι δυνατον να πας να λες να φορολογησουν τα οικιακα??? Δηλαδη ενα κομματι που δεν το αδικουν φοναζεις να το αδικισουν???? Και μετα θες να λεγεσαι κ εσυ αδικημένος? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ΡΕ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ-ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΣΤΙΣΕ 120.000 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ 30% ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΙΣΕ 300.000 ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20%.ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟ 2013 ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΧΑΠΑΤΣΙ 30% ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2013.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙ.ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΜΑΚΗ ΝΑ ΔΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 100ΚW.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν το κατασκευασα το 2013 .τελη 2011 το έφτιαξα. ..ελπιζω το αγιο φως να σε βοηθήσει γιατι μιαζεις να τα εχεις χαμενα.....χρονια πολλα φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ 100ΚW ΠΑΝΕΛ SILCIO, TOTE ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙ 90% ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ.
    Θα ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ.
    ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΗΕ ΜΕ 0.42 και ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΗΛΙΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ.
    Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ.
    Τι Λες ΗΛΙΕ ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια πολλα φιλε/η. Ετσι λενε καποιοι δικηγοροι.
      Δες και την κουβέντα που εχει γινει σε αυτην την αναρτηση
      http://fotoboltaika.blogspot.com/2013/03/timologia-laghe-me-epifylaksi-tis-ektaktis-eisforas.html

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ!
      ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ.

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ