Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Iούλιος -Πληρωμή Οκτώβριος 2018

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

339 σχόλια:

  1. Καλημερα σε ολους.Ελπιζω αυτον τον μηνα να γινονται αναρτησεις που να ενδιαφερουν ολους μας και οχι αντενγκλησεις και κοκορομαχιες μεταξυ καποιων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας ισχύει η πληροφορία που ειχε γράψει ο συνάδελφος μελισσοκομος για έναρξη πληρωμής παραγωγής Ιουλίου αύριο;; Αν κάποιος έχει ενημέρωση ας το επιβεβαίωση η διαψεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
    ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα σας συναδελφοι.... Η Πληρωμη ιουλιου θα ξεκινησει την παρασκευη στις 19/10 για ποσα μεχρι περιπου 4000 με 4500
    Υπαρχει μια πολλυ μικρη πιθανοτητα να ξεκινησουν την πεμπτη στις 18/10....
    Αλλα κατα 99% την παρασκευη θα δωσει εντολη ο δαπεεπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΨΑΧΝΩ PLC ΤΗς PESSOS PAIRAN ΓΙΑ TRACKER ΔΥΟ ΑΞΟΝΩΝ SF 50 ΕΚΔΟΣΗ 3.01
    ΤΗΛ ΣΤΟ 6948043113 ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίταζα τα εκκαθαριστικά Σεπτεμβρίου των προηγούμενων ετών : 14/10/2013 14/10/2014 14/10/2015 14/10/2016 16/10/2017.... ΤΟ 2018 ΠΑΜΕ ΓΙΑ 17/10 ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ?
    Πόσο ποιά "δεν προλαβαίνουν" σε αυτό το ΛΑΓΗΕ-ΔΑΠΕΕΠ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα δεν είναι πότε εκδίδουν το ενημερωτικό σημείωμα, αλλά που κυμαίνονται οι υπερημερίες, όπως επίσης και ζητήματα όπως το παρακάτω που αναγράφει ο Καζάκος.

      Διαγραφή
    2. Η καθυστέρηση στην έκδοση των ενημερωτικών, οδηγεί σε καθυστέρηση στην έκδοση και κατάθεση των τιμολογίων, άρα για σταθερή υπερημερία οδηγεί σε καθυστέρηση στην εξόφληση. Δηλαδή συμφέρει τον ΔΑΠΕΕΠ και όχι τους παραγωγούς.

      Διαγραφή
    3. Εδώ γίνεται η μάχη του Δράμαλη και εμείς συζητάμε για καθυστέρηση στην έκδοση ενημερωτικού σημειώματος 3 ημερών;

      Διαγραφή
    4. Αν τους αφήσουμε να καθυστερούν την έκδοση των ενημερωτικών και την κάνουν από 3 σε 13 μέρες και μετά 23 μέρες μετά τις 10 εκάστου μηνός που κανονικά πρέπει να τα εκδίδουν, τους βοηθάμε να μας κλέβουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

      Διαγραφή
    5. Μα δεν υποτίθεται ότι με την τηλεμετρία συντομεύθηκαν οι χρόνοι? γιατί δεν απεικονίζεται αυτό στην πραγματικότητα?

      Διαγραφή
    6. Η τηλεμετρία κατήργησε τα έναντι ενημερωτικά και δεν έχει να κάνει με το χρόνο ανάρτησης τους.

      Διαγραφή
    7. Ρε Παπακυριακού θα μας τρελάνεις εντελώς. Ποιά μάχη του Δράμαλη μας λες? Μιλάς για τον κατασκευαστή που ίδρυσε σύλλογο απο μόνος του αυτοβαφτίστηκε πρόεδρος όπως εσύ και μετά εκπροσωπώντας τους οικιακούς συναντιόταν με τον Υπουργό για τα συμφέροντά τους και αντί αυτού συζητούσε προσωπικά του συμφέροντα και συνέχιση των ταριφών στα οικιακά (ενώ το σύστημα δεν άντεχε και ήταν σε βάρος αυτών που υπήρχαν και που τάχα μου εκπροσωπούσε). Αυτός που είναι γραμμένος σε πεντακόσιους συλλόγους προσπαθώντας να κτίσει προφίλ στη ΝΔ που τον έχουν για τη πλάκα. Δηλώνει μάλιστα τομεάρχης ενέργειας της ΝΔ και γελάνε όλοι. Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι στο τομέα ενέργειας της ΝΔ. Αλλά στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Το ποιο μισητό παίκτη που εμφανίστηκε ποτέ σε ριάλιτυ και τον βρίζαν όλοι για το χαρακτήρα του (big brother). Αυτός που απο κατάστημα με κινητά τηλέφωνα έγινε ξαφνικά σε μια μέρα ειδήμων στα Φωτοβολταικά. Ο χώρος είναι μικρός και τα λαμόγια φωνάζουν απο μακρυά. Τέτοια να λες να καταλάβουμε πολλά και για σένα.

      Διαγραφή
    8. Να σου πω τι κατάλαβα εγώ για εσένα....ότι είσαι παντελώς ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ!
      Είναι έκφραση : σε ελέυθερη μετάφραση....γίνεται χαμός, γίνεται πανζουρλισμός, της τρελής.

      Μία από τις σημαντικότερες μάχες του αγώνα της Ανεξαρτησίας, στην οποία διαφάνηκε η στρατηγική ιδιοφυΐα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη καταστρέφοντας τις οθωμανικές δυνάμεις υπό τον τον αρχιστράτηγο Μαχμούτ πασά Δράμαλη, ήταν η μάχη στα Δερβενάκια.

      Διαγραφή
    9. Αν δεν ξέρεις το πρόεδρο Δράμαλη (αυτή τη μεγάλη μορφή) τότε είσαι άσχετος παντελώς. Επίσης να σου πω οτι όταν μιλάς για Δράμαλη σε σάιτ ΦΒ και υπάρχει πρόεδρος Δράμαλης να διευκρινίζεις για ποιο Δράμαλη μιλάς. Που κολλάει η ιστορία της Ελλάδας σε αυτό το μπλόγκ μπορείς να μου εξηγήσεις? Μας έγινες και ιστορικός τώρα? Επίσης να σου πω ότι σε μπλογκ με θέματα κομμωτηρίου που μιλάνε κομμώτριες για τα προβλήματα της δουλειά τους δεν θα μπω να μιλώ για το πως γίνεται το παστίτσιο. Άσχετος ήσουν και άσχετος θα φύγεις απο το χώρο. Είσαι ενα ξεχωριστό κεφάλαιο που βρήκες τρύπα και τρύπωσες και τώρα πουλάς πνεύμα ως ειδήμων... Ξεχνάς το καιρό που έρποντας στα σκαλιά του υπουργείου έγλυφες τους παραγωγούς να αποκτήσεις υπόσταση. Αλλά ξέχασα σε λίγο θα πουλάς πνεύμα στους ιστορικούς της χώρας μας. Άντε ένας νέος ορίζοντας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανοίγετε μπροστά σου. Και ξανά άντε και καθηγητής ποτέ δεν είναι αργά.

      Διαγραφή
    10. Επίσης να σου πω ότι κοτρώνα στο κεφάλι έχεις κωθώνι που θα μιλήσεις για το Κολοκοτρώνη αμόρφωτε.

      Διαγραφή
    11. Τί στο καλό σχέση έχει αν γνωρίζω ή όχι τον Δράμαλη; Αυτό είναι το κριτήριο σου για το αν κάποιος είναι άσχετος ή όχι; Είσαι με τα καλά σου;

      Σου εξήγησα ότι είναι έκφραση και από που προκύπτει.

      Όταν σου λένε θα γίνει η μάχη του Δράμαλη εσύ ψάχνεσαι ποιός έχεις σχέση με τα φ/β και τον λένε Δράμαλη;
      Δηλαδή αν σου πω "ζητάς την Άρτα με τα Γιάννενα", εσύ θα πας στην Άρτα και μετά μια βόλτα από τα Γιάννενα;

      Για τις ηλιθιότητες που γράφεις περί γλυψίματος σε παραγωγούς δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω. Είναι τέτοιο το επίπεδο της μόρφωσης σου που δεν τολμώ! (επειδή είσαι και αργόστροφος και μπορεί να νομίσεις ότι το πιστεύω κι όλας, σου τονίζω ότι είναι ειρωνικό το σχόλιο μου).

      Διαγραφή
    12. Υ.Γ. Σου πήρε 4 λεπτά να σκεφτείς και την δεύτερη ηλιθιότητα σχετικά με τον Κολοκοτρώνη; Συγχαρητήρια!

      Διαγραφή
  8. Όποιος ΑΠΕτζής ψηφίσει ΝΔ θα είναι άξιος της μοίρας του.

    http://www.skai.gr/mobile/article?aid=386496

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καζάκο το ξέραμε ότι είσαι χαμηλής παιδείας αλλα δεν παύεις να μας το αποδεικνύεις κάθε μέρα. Θεωρώ ότι να παροτρύνεις κάποιον τί να (μην) ψηφίσει με μοναδικό γνώμονα τί πολίτική αναμένεται αυτός να εφαρμόσει σε ένα θέμα, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα και επίσης το γεγονός ότι πάντα η αντιπολίτευση είναι τζάμπα μάγκας... είναι μυωπικό και ανήκει στις παθογένειες που ως λαό μας φέρανε εκεί που μας φέρανε. Συμφωνώ ότι το θέμα σε καίει γιατί προφανώς είναι το κυρίως εισόδημά σου (φαίνεται άλλωστε ότι δεν έχεις κάτι να κάνεις αφού όλη μέρα γράφεις στο μπλογκ για τον Παπακυριακού), αλλά ξεχνάς ότι ανεκαθεν όποιος και να βγήκε στην κυβέρνηση άλλα έλεγε και άλλα έκανε...πόσο μικρός είσαι....

      Διαγραφή
    2. GSIS από τα κιλά μυαλό που σου λείπει, δεν περίμενα να ακούσω τίποτα καλύτερο από σένα. Άλλωστε και μόνο που ταυτίζεσαι με τον Παπακυριακού, τα λέει όλα. Εν πάση περιπτώσει τα φιλιά μου στο Μητσοτάκη και αν βγουν και σε σφάξει σαν το αρνί, να δω πως θα σκούζεις εδώ μέσα...

      Διαγραφή
  9. τζημερος δαγκωτο οχι κρατιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ και εγώ πως η ΝΔ θα είναι καταστροφή για τις ΑΠΕ. Από την άλλη μεριά το να ψηφίσουμε μικρά κόμματα όπως π.χ. τον Τζήμερο, βοηθάμε την ΝΔ με λιγότερες ψήφους να κάνει τελικά κυβέρνηςη, αφού ο Τζήμερος δεν πρόκειται να μπει στη Βουλή. Αλλά και αν ακόμα μπει και συμπράξει με το πρωτο κομμα που μαλλον θα είναι η ΝΔ, παλι κακες μερες μας περιμένουν.
    Οπότε η μόνη λυση είναι να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ πρωτο κόμμα. Μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πρώτο κόμμα, δεν θα είναι η ΝΔ. Και επειδή οι εκλογές θα γίνουν με ενισχυμένη αναλογική, κυβέρνηση χωρίς το πρώτο κομμα απλά δεν γίνεται. Οπότεοι ΑΠΕ απλά ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, για να μην κλαίμε μετά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σας Κε Κανάκη. Άσε που ο Τζήμερος όπως και ο κάθε νεοφιλελεύθερος τύπου Μάνος, θα μας πετσόκοβε με μεγάλη χαρά με τον Μητσοτάκη (Σαμαρά) παρέα.

      Διαγραφή
    2. Καλά κρασιά. Συριζα ΝΔ ολοι είναι τα ίδια. Μόνο πατριωτικά κόμματα. Ένα να μπεί απο αυτά θα είναι η αρχή τους τέλους των λαμογιών. Ποιος Τζήμερος αυτός με το που θα μπεί κατευθείαν θα λακίσει. Δεν σας λέω ποιο αλλά όποιο θέλετε απο αυτά. Μάλιστα εαν μπορέσουν να ενωθούν δύσκολο θα έλεγα έχουν να δούν πολλοί της φυλακής τα σίδερα που τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο.

      Διαγραφή
    3. Προσοχή μόνο στους δήθεν πατριώτες που προέκυψαν τελευταία.

      Διαγραφή
  11. Ποιος ξεχνάει τον τραγικό και μοιραίο Μακη ?

    Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ και μετά υφυπουργος ενέργειας.

    Αυτός μας έκλεισε το μαγαζί.

    Με ΝΔ μόνο ο Μυτιληναίος θα εχει ΑΠΕ.

    Μακριά από ΝΔ. Οτι άλλο θέλετε, Τζήμερος, Κρανιδιώτης, ακόμα και ΚΙΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βγήκαν τα εκκαθαριστικά (με ημερομηνια 16/10)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψαχνω για περίπου 5 εώς 10 πάνελ των εξής τύπων:

    Sunways SM 240U

    ή

    LDK P-20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα!
    Συγγνωμη για την μη σχετικη αναρτηση με πληρωμες. Προσπαθω να παραγγείλω ηλεκτρονικη συσκευη μεσω ιντερνετ και εκτός ότι ζητανε ενα σωρο στοιχεια, κανουν πλεον παραδοση μονο στην εδρα. Στην περίπτωση μου εδρα είναι το οικοπεδο. Έλεος με αυτη την νομοθεσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάται απο το μαγαζί. Και στο Πλαίσιο δεν μπορείς να πληρώσεις τιμολόγιο με πιστωτική αν δεν είναι στο όνομα του αγοραστή - που αν είναι ΟΕ για παράδειγμα δεν υπάρχει περίπτωση....τεσπα, δεν είναι όλοι έτσι. Βρες άλλο κατάστημα.

      Διαγραφή
    2. Ειμαι ΕΕ και εχω κανονικα καρτα στο ονομα της

      Διαγραφή
    3. οκ, αλλα δεν είναι συνηθισμένο. Γιατί δηλαδή να μην δέχονται να είναι στο όνομα του εκπροσώπου;

      Διαγραφή
    4. οταν η καρτα ειναι στο ονομα του διαχειριστη της εταιρειας δεν μπορουν να αρνηθουν...

      Διαγραφή
    5. Κι όμως, μου έχει συμβεί κατ'επανάληψη στο (μακρινό θα έλεγα) παρελθόν και σταμάτησα να αγοράζω απο αυτούς.

      Διαγραφή
  15. Και εδώ μέσα προεκλογικό αγώνα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!? Ημαρτον ρε κομματόσκυλα, είστε άρρωστοι ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1. Όντως επί Ν.Δ. και συγκυβέρνησης έγινε το new deal
    2. Επί Σύριζα εφαρμόστηκε το Μ.Τ.Α.Ε. που ούτε επί Παπαγεωργίου δεν ψηφίστηκε. Από την άλλη και η Σπυράκη ήταν αυτή που στήριξε έμπρακτα το Μ.Τ.Α.Ε.
    3. Επί Σύριζα πηγαίναμε για δεύτερο κούρεμα το οποίο θα ήταν ισάξιο του πρώτου και μας έσωσε η Ευρωπαϊκή πλευρά, κάτι που γνωρίζετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
    4. Επί Σύριζα, εφόσον μπήκε και στο μνημόνιο το περίφημο "¨κάντε ότι θέλετε με τον ΕΛΑΠΕ αλλά θα σεβαστείτε τις υφιστάμενες συμβάσεις την γλυτώσαμε!
    5. Επί Σύριζα μειώθηκαν οι υπερημερίες.

    Η κάθε πλευρά έχει τις απόψεις της και άκρη μέσα στο blog δεν πρόκειται να βγει ποτέ (εδώ δεν βγαίνει σε τέτοιες αντιπαραθέσεις όταν υπάρχει και φυσική παρουσία). Για παράδειγμα ο Σαμαράς στο Ζάππειο έλεγε ότι θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές και τους αύξησε. Ο Σύριζα με το νέο ασφαλιστικό ευνόησε κάποιους και κατακρεούργησε ότι απέμεινε από την μεσαία τάξη (αν υφίσταται ακόμα).
    Κάποιοι ψηφίζουν σαν πρόβατα, άλλοι κατά συνείδηση και πολιτικές πεποιθήσεις, άλλοι πάλι κοιτάζοντας μόνο το συμφέρον της επιχείρησης τους. Με εξαίρεση τους πρώτους, όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι σεβαστές.
    Αντί λοιπόν να προπαγανδίζετε υπέρ του ενός κόμματος ή του άλλο, κάντε κάτι πιο εποικοδομητικό!
    Αρπάξτε τους 19 που ψήφισαν και ενημερώστε τους για το τι υπέγραψαν σχετικά με την κάλυψη του ελλείμματος των ΑΠΕ όπως την ονόμασαν, όπως επίσης και να αντιπροτείνουν και την λύση ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ και μάλιστα να δεσμευθούν γι αυτήν. Παρακάτω οι βουλευτές :


    1. Κώστας Σκρέκας

    2. Κώστας Τσιάρας

    3. Μπακογιάννη Ντόρα

    4. Ελευθέριος Αυγενάκης

    5. Κατσαφάδος Κωνσταντίνος

    6. Αναστάσιος Δημοσχάκης

    7. Σοφία Βούλτεψη

    8. Γεώργιος Κουμουτσάκος

    9. Άννα Καραμανλή

    10. Αντωνιάδης Ιωάννης

    11. Γεώργιος Βλάχος

    12. Μαρία Αντωνίου

    13. Βασίλης Κικίλιας

    14. Νίκος Παναγιωτόπουλος

    15. Ιωάννης Κεφαλογιάννης

    16. Χρήστος Μπουκώρος

    17. Χρήστος Κέλλας

    18. Γιώργος Στύλιος

    19. Άδωνις Γεωργιάδης



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Το ΜΤΑΕ ψηφίστηκε επί ΝΔ με τον ν. 4203/2013. Η ΝΔ μετά ετρεξε και πηρε τον Οκτωβριο 2014 την έγκριση της ΕΕ για την ΥΑ. Οι ΥΑ δεν ψηφίζονται αλλά υπογράφονται, για να μην μπερδευεται ο κόσμος. Η ΥΑ ηταν ετοιμη για υπογραφή τον Δεξεμβριο 2014, αλλά λογω εκλογών και που έπεσαν δεν πρόλαβαν.

      Διαγραφή
    3. Ψηφίστηκε με τον ν.4203 αλλά η υπουργική υπογράφτηκε (σωστή η διόρθωση - οι ΥΑ δεν ψηφίζονται) επί Σκουρλέτη. Το μέτρο λοιπόν ενεργοποιήθηκε επί Σύριζα, όπως σωστά έγραψα.

      Όπως γνωρίζεις και γνωρίζω η Υ.Α. γράφτηκε επί Παπαγεωργίου - τον Δεκέμβριο ήταν έτοιμη, αλλά ούτε αυτός δεν την υπέγραψε.

      Διαγραφή
    4. Όποιος πιστεύει πως η ΝΔ που σκάρωσε όλο το παραμύθι της διακοψιμοτητας με το νόμο 4203 που ψήφισε τον Οκτώβριο του 2013, πως δήθεν δεν θα υπέγραφε την υπουργική απόφαση αν εκλέγονταν το 2015 ή αν δεν έπεφτε, κοιμάται όρθιος.

      Διαγραφή
    5. Φυσικά και θα την υπέγραφε.

      Η ΝΔ δεν θελει να δει ΦΒ ούτε σε φωτογραφία. Είναι με τπ Φυσικό Αέριο. Εχει αξεπέραστες επιρροές από Μυτιληναίο και Κοπέλούζο.

      Διαγραφή
    6. Σύμφωνα με τα σχόλια η ΝΔ μας τα πήρε μέσω New Deal και ο Σύριζα μέσω φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Άδειες τσέπες. Ξαναψηφίστε και τους δυο.

      Διαγραφή
    7. Το να σου κόψει η ΝΔ την ταριφα χάνεις πολλαπλά περισσότερα απο την αύξηση της φορολογίας στα καθαρά κέρδη. Κάνε τις πράξεις και θα καταλάβεις τι εννοώ. Οπότε ας μην συγκρίνουμε την καταστροφή της ΝΔ επί του τζίρου, με την αύξηση της φορολογίας στα καθαρά κέρδη.

      Διαγραφή
  18. Πως βγάζουμε ασφαλιστική ενημερότητα απο το ΙΚΑ ηλεκτρονικά για ένα χρόνο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Μπαινουμε στο www.efka.gov.gr
      2) Επιλεγουμε << Εργοδοτες >>
      3) Επιλεγουμε << Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες για Εργοδοτες >>
      4) Επιλεγουμε << Ασφαλιστικη Ενημεροτητα >>
      5) Επιλεγουμε << Εισοδος ρτην Υπηρεσια >>
      και συνεχιζουμε , με τους κωδικους μας...

      Διαγραφή
    2. Αν δεν έχεις υπαλλήλους .. και δεν είχες ποτέ... άρα δεν έχεις και αρ. Μητρώου... δεν μπορείς να εγγραφείς... άρα παίρνεις μόνο από το ΙΚΑ?

      Διαγραφή
    3. Ετσι είναι αν δεν έχεισ κωδικό δεν μπορεις να βγάλεις το προσπάθησα
      στα ΚΕΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ;;

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΚΕΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΙΚΑ

      Διαγραφή
    5. απλα πας στο ΙΚΑ για σιγουρια!

      Διαγραφή
  19. Καζάκο είχες δεν είχες πάλι offtopic το έκανες το μπλογκ.
    Παρακαλώ οι υπόλοιποι αγνοήστε τον και παραμείνετε στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα σας τελικά με την έναρξη πληρωμής παραγωγής Ιουλίου τι γίνεται ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καποιοι , ειπαν με σιγουρια, οτι σημερα θα ξεκινησει ο Ιουλιος ! Ρωτήστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξέρει κανείς που μπορώ να δω τα δελτία ΗΕΠ τον τελευταίων μηνών.
    Στο side του ΛΑΓΙΕ υπάρχουν μόνο μέχρι του Ιουνίου
    21018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πατας διπλα το βελακι που λεει περισσοτερς ανακοινωσεις !!!

      Διαγραφή
    2. Aν επιλέξετε αυτό του Ιουνίου σας βγάζει όλη τη λίστα μέχρι και 9/2012

      Διαγραφή
  23. Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιον τεχνικο για πανελ και ινβερτερ στην βορεια Ελλαδα.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Voltalia Τηλ. 210-6729523

      https://voltalia.gr/

      Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να σας κατατοπίσω.
      Τηλ : 6981312537

      Διαγραφή
    2. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να σας κατατοπίσω για βέροια Νάουσα κοζάνη

      Διαγραφή
  24. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουνίου – Ιουλίου 2018
    19.10.2018
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Ιουνίου 2018. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2018. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 3.535 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 4.666,32 € (27% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουλίου 2018
    19.10.2018

    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2018, οπότε και θα εξοφληθούν 3.000 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 7.000,31 € (50% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ πάντως Μάνια μου μπορώ να σου πω ότι μόνο με τη voltalia θα πήγαινα!Ειναι αξιόπιστη εταιρϊα και με ΤΙΜΙΟΥΣ επαγγελματίες!Πιστευω καταλαβαίνεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι προτείνω μακριά από αυτούς και ειδικά από τους επαγγελματίες πωλητές τους.

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάλι θα έλεγα να αποκτήσεις πρώτα ονοματεπώνυμο και μετά να λες ότι θέλεις/ πιστεύεις. Το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία του blog και να πετάς λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις μπορεί να είναι βολικό για εσένα, αλλά δεν είναι αξιόπιστο για τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
    3. Το όνομα μου επαγγελματία της συμφοράς το γνωρίζεις, οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Από την άλλη μεριά γνωρίζεις και το πόσα λεφτά απο προμήθεια πήγες να μου φας για μια ψεύτοσυντήρηση καποτε. Οπότε πήγαινε αλλού να κάνεις προπαγάνδα με παπαγαλάκια ψευτολογαριασμούς τύπου chaos-7. Άντε αγόρι μου και καλό ΣΚ γιατί δεν θα σου κάνω πάλι baby sitting επειδή δεν έχεις πως να περάσεις την ώρα σου. Εγώ βλέπεις έχω οικογένεια μέχρι και εγγονάκια να ασχοληθώ το ΣΚ.

      Διαγραφή
    4. Nαι επειδή ακριβώς έχεις όλα τα παρακάτω, μόλις γράψω κάτι στο blog δεν περνάει μισή ώρα και εμφανίζεσαι με σχόλιο. Συνεπώς το ποιός είναι συνέχεια στο blog ή όχι βγάζει μάτι!
      Αγόρι μου να πεις τα εγγονάκια σου που δήθεν έχεις και όχι εμένα, όσο δε για τα λεφτά από προμήθεια, ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; Από το 20ρακι σου; Μάλλον νομίζεις ότι έχεις 20 MWP και έχεις μπερδευτεί!

      Υ.Γ. Μπες με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ και θα σου πω εγώ αν θα λες για ψευτοσυντήρηση, μαύρα προμήθειες και όλες την υπόλοιπη λάσπη που ξεστομίζεις διαρκώς.

      Διαγραφή
    5. Πούλα αλλού τις υπηρεσίες σου. Για κούρεμα χόρτων βρίσκω με 30 ευρώ το μεροκάμματο και όχι 50 που ήθελες εσύ και όχι μόνο χόρτα δεν κουρεψες αλλά χτυπαγες τη μεσινέζα στις πέτρες και μου έσπασες δύο πανέλα. Άσε που ήθελες μετά να μου πουλήσεις και ασφάλεια... για τα πανέλα που εσύ μου έσπασες!!

      Διαγραφή
    6. Πάλι μέσα σε 7 λεπτά απάντηση; Είναι επειδή έχεις και κάτι άλλο να ασχοληθείς ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!
      Εγώ προσωπικά τα έκανα όλα αυτά; Που μένω Αθήνα και εσύ στην Κομοτηνή;
      ΓΕΛΟΙΕ!

      Διαγραφή
    7. Δεν πήγες να στήσεις εταιρεία με Χλοοκοπτικά για ξεχορτάριασμα πριν 5 χρόνια; Γιατί το κρυβεις;; Ντροπή είναι; Άσχετο ότι επειδή έσπασες των πελατών τα πάνελ, απέτυχες και τώρα το κρύβεις. Γιατί δεν λες ότι έτσι ξεκίνησες τις ασφάλειες;

      Διαγραφή
    8. Το ονοματεπώνυμο σου, το ΑΦΜ σου και τον αριθμό ταυτότητας σου. Θα σου πω εγώ πόσα πάρκα θα ξεχορταριάσεις μετά.

      Διαγραφή
    9. Το βιογραφικό σου γρήγορα για να δούμε πόσο κατάλληλα είναι τα προσόντα σου στο ξεχορτάριασμα...

      Διαγραφή
    10. Διαρκώς γράφεις για εμένα ότι σου κατέβει γιατί έτσι σε βάλανε να κάνεις.
      Είτε θα βγεις σαν άντρας να τα υπερασπιστείς - ΑΦΜ, αριθμός ταυτότητας και ονοματεπώνυμο, είτε θα βγάλεις το σκασμό καραγκιόζη.

      Το δικό μου ΑΦΜ είναι 109363390 και έχω αριθμό διαβατηρίου Ε404879.Το ονοματεπώνυμο μου επίσης το βλέπεις.

      Γράψε με τα παραπάνω στοιχεία όλα αυτά που έχεις πει κατά καιρούς (παίρνω μαύρα, ζημίωσα εταιρεία με την στάση μου, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ψευτοσύλλογος, εξαπάτησα παραγωγούς, πήρα μίζες) να σε δω.

      ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΖΗΤΗΜΑ ΟΧΙΑ. Γράψε επώνυμα και με τα στοιχεία σου.

      Διαγραφή
    11. Το βιογραφικό σου και γρήγορα. Εγώ δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο να βρίσω όπως κάνεις εσύ, όσο και να χτυπιέσαι. Δεν θέλω να βλέπουν τα εγγόνια μου, που σε παίζουμε ως αντιπαράδειγμα

      Διαγραφή
    12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    13. Το κακό είναι ότι δεν έχεις κανένα επίπεδο και διαρκώς με τραβάς στο πάτωμα όποτε με αναγκάζεις να απαντώ στις μπούρδες.


      Άσε μας ρε Καζάκο με τις χαζομάρες σου κάθε μέρα. Απέδειξα ότι είσαι ένας ψεύτης.
      Με τα στοιχεία σου δεν τολμάς καν να διανοηθείς να γράψεις τις εξυπνάδες που συνηθίζεις.
      Κάνε μας την χάρη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

      Διαγραφή
    14. Βρίζεις επειδή δεν έχεις επιχειρήματα. Ποτέ δεν απέδειξες τίποτα. Δώσε το βιογραφικό σου στη δημοσιότητα μπας και αρχίσεις από κάπου την αλήθεια.

      Διαγραφή
  27. Καλησπέρα σας έχουν πιστωθει χρήματα στην Εθνική σε κάποιον συναδέλφο με την νέα εντολή πληρωμής;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πειραιώς και λοιπές τράπεζες από Δευτέρα ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνάδελφοι κάτι άσχετο έχετε βγάλει άκρη πως ανοίγουμε το ΔΑΠΠΕΠ με συσκευές Apple

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε Ουστ παλιό καραγκιοζάκο!Εγω πήγα να βοηθήσω τη γυναίκα και συ... το βιολί σου!Παντως είπα να μην σου απαντήσω αλλά το έκανα για να πω στο Christios goumas ότι και εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ αυτο που ρωτάει.Αν ξέρει κάποιος ας πει αλλά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πάντως είναι απορίας άξιο ρε παιδί μου πώς σε αυτή την χώρα αλλάζουμε με τόσο ευκολία κάτι που δουλεύει με κάτι που δεν δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΖΑΚΟΣ η όπως αλλιώς σε λένε.θα σου πω κάτι.εχω 5 πάρκα κ τα συντηρει η voltalia κ είμαι ικανοποιημένος. Άρα μην εκφράζεις απόψεις χωρίς να έχεις συνεργαστεί μαζί τους. Κατά δεύτερον γιατί δεν κάθεσαι να παίξεις με τα εγγόνια σου κ μας τα ζαλ.......... εδω??? Τρίτον και σημαντικουερο για να μην γράψεις τις γνωστές σου παπαριες τον Παπακυριακου δεν τον έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Εάν θέλεις παρτον τηλεφωνο αφού τον ξέρεις κ σταματα να γεμίζεις το μπλογκ με παπαριες. Σε ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι ψευτολογαριασμοί του Παπακυριακού που παρεμβαίνεται για τον γκυτώσετε, γράφετε την ίδια σαχλαμάρα, δηλαδή να τον πάρω τηλέφωνο κλπ κλπ. Μα το προβλημα δεν είναι πλέον αυτός σε μένα, αλλά στο να μην εξαπατά τον κόσμο και να μην ψεύτοδιαφημίζει εδώ. Αυτό μόνο αν του απαντώ και του βγάζω τα απλυτα στη φόρα υπάρχει ελπίδα κάποτε να σταματήσει. Για μια ακόμα φορά λοιπόν να πω πως τον πέταξα έξω από το πάρκο άρων άρων!! Μακριά από αυτόν!!

      Διαγραφή
    2. Αν παρατηρήσεις ο λογαριασμός είναι στο blog από 12/2010. Εγώ τότε δεν είχα καν πάρκο.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Chaos-7 εάν δεν κάνω λάθος την άλλη φορά μου είχες πει ότι θα μου δόσεις πληροφορίες για τόκους ηπερημερίας. Παρακαλώ εάν μπορεί κάποιος στο androker2@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατί γράφετε κουταμάρες αφού δε μπαινιει με mozzila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλημέρα. Από Πειραιώς έχει πληρωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πειραιώς μόλις πλήρωσε για Ιούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επισης , απο Πειραιως για Ιουλιο , για ενα εικοσαρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδιά συγνώμη για το offtopic, αλλα ξέρει κανείς καμιά σοβαρή εταιρία για μέτρηση αιολικού δυναμικού; Αν έχει κανείς και ιδέα για ενδεικτικό κόστος για 10αρι ιστό. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. .....ΑΝΕΜΟΛΌΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ.....ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.....ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ......ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ .....ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ......ΑΠΟ 8.000 ΕΥΡΩ.....ΕΩΣ 12.000 ΕΥΡΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ. Έχω μια προσφορά μόνο για εξοπλισμό της τάξης των 3500 ευρώ. Ίσως η ποιότητα να διαφέρει. Το θέμα είναι ότι χρειάζεται εξειδικευμένο συνεργείο για να τον στήσει.

      Διαγραφή
    2. .....ΠΟΙΟΤΗΤΑ.....ΑΓΚΙΣΤΡΑ.....ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ....ΕΝΑ 'Η ΔΥΟ ΜΕΤΡΗΤΕΣ.....ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ......ΚΑΙ ΑΛΛΑ.....

      Διαγραφή
  41. https://energypress.gr/news/stathakis-katargeitai-i-hreosi-promitheyti-kai-toy-teloys-ligniti-sta-200-250-ekat-ofelos-gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι πολύ άσχημα νέα. Αν δεν βρουν τρόπο να αντικαταστήσουν αυτές τις πηγές εσόδων του ΕΛΑΠΕ, θα ανοίξει πάλι το έλλειμμα και οι υπερημεριες θα αυξηθούν.

      Διαγραφή
    2. Πάλι καλά που είναι μνημονιακη υποχρέωση ο ΕΛΑΠΕ να είναι ισοσκελισμενος. Αυτό σώζει κάπως την κατάσταση.

      Διαγραφή
    3. Ολο το παιχνιδι παιζεται να περασουν οι ρυποι απο την ΔΕΗ και τους προμηθευτες στους καταναλωτες σταχτη στα ματια με ταχα μειωσεις των ρυθμισεων αλλα με ποινες Co2 στους λογαριασμους γιατι οι ρυποι εχουν παει στο θεο και σκουζει η ΔΕΗ και αυτοι που θα παρουν τους λιγνιτες.....

      Διαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τι εγινε ρε συναδελφοι με τις καταργησεις του Σταθακαη που ανακοινωσε ερχονται εκλογες και τα μεγαλα κεφαλια τα θελουν μαζι τους ..???...θα μας παρουν και τα σωβρακα ????? αντε καλη λευτερια μας βλεπω να πανε οι καθυστερησεις πληρωμων 12μηνο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. καλημερασας μηπως γνωρισει καποιος για πληρωμες σημερα η αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα σας
    και η Τράπεζα Αττικής έχει εξοφλήσει από τις 22/10 Τιμολόγιο ΦΒ Ιουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι υπάρχουν μερικοί inverters Sma Smc και Tripower ανακατασκευής. Επίσης Sma webbox Bluetooth και RS485 GSM.
    Τηλ επικοινωνίας: 6976568337

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ Στέλιο, μεγάλο μέρος των παραγωγών δεν γνωρίζουν γιατί τα webbox που έχεις είναι τόσο σημαντικά, όπως και οι μετατροπείς.
      Καλό θα είναι με αφορμή αυτά που έχεις προς πώληση να τους ενημερώσεις.

      Διαγραφή
  47. Με ανησυχεί στο ότι οι σύλλογοι δεν περνούν θέση για τα νέα μέτρα που μας ετοιμάζουν και κατά πόσο αυτά τα μέτρα θα επηρεάσουν τις πληρωμές μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τα Sma Webbox δεν υπάρχουν πλέον στην αγορά όπως και στην ίδια την Sma. Αν κάποιο webbox πάθει ζημιά η λύση της Sma είναι το Cluster φτιάχνοντας καινούργια εγκατάσταση στο Sunny Portal χωρίς να μπορεί να συνεχιστεί η παρακολούθηση της παραγωγής από την ημέρα που συνέβη το πρόβλημα. Ή παλιά εγκατάσταση στο Sunny Portal θα υπάρχει απλά δεν θα δέχεται νέα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. energypress.gr/news/i-komision-nomimopoiise-35-hronia-meta-new-deal-kai-anadromiko-psalidi-stis-tarifes-ton-ape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μηπως υπαρχη αυριο το ενδεχομενο να εχουμε πληρωμες?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μέχρι Παρασκευή θα πληρωθούν τιμολόγια έως 10.000 περίπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ BLOG!ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ..... ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ..... ΜΑ ΜΕΊΝΕΙ ΑΥΤΌΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΎΝ....ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΏΝ.... ΚΑΤΆΘΕΣΗ ΑΠΌΨΕΩΝ ....... ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γεια σας

    Στα πλαίσια του πιλοτικού διαγωνισμού κατασκευάσαμε φωτοβολταϊκό 100 kWp. Το έργο έχει συνδεθεί με το δίκτυο τον φεβρουάριο του 2018. Παίρνουμε ενημερωτικά κανονικά και στέλνουμε τα τιμολόγια. Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα. Γνωρίζει κάποιος περισσότερα; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ...ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΗ??

      Διαγραφή
  56. Ναι!!!Υπάρχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Δεν ξέρω τι να υποθέσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα , είναι δηλωμένος και ο Λογαριασμός τραπέζης στον ΔΑΠΕΕΠ αναλυτικά με εδρεθ ,αφμ , αρ.λογαριασμου, στοιχεία δικαιούχου; Και πιο σημαντικό επικοινωνησατε με ΔΑΠΕΕΠ ;

      Διαγραφή
  57. Ναι ο λογαριασμός είναι ο ίδιος. Είναι το δεύτερο μας έργο με το ίδιο ΑΦΜ. Έχουμε στείλει e-mail σε ΛΑΓΗΕ, ΔΑΠΕΕΠ, ΡΑΕ. Καμία απάντηση από κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί είναι σαν τις μαυρες τρύπες. Μόνο "ρουφανε" έγγραφα. Αν δεν παει κάποιος απο εκεί, λύση μην περιμένεις. Κι όλα αυτά το 2018...

      Διαγραφή
  58. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουλίου 2018
    25.10.2018

    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2018 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε και θα εξοφληθούν 2.230 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 9.203,55 € (67% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πληρώθηκε κανείς από Εθνική με την σημερινή εντολή;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΔΕΝ φαίνονται τα χρήματα.Προβλημα της Εθνικής ή δεν καταχωρησαν τα τιμολόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και σε μένα δεν φαίνεται κατάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. καλησπερα ουτε σε εμενα εμφανιστικανε τα χρηματα απο εθνικη παντα φαινοτανε αμεσως μηπως υπαρχει κανενα προβλημα απο εθνικη οσο για τα τιμολογια μας αυτα εχουνε περαστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. θεσσαλονικη τιποτε απο εθνικη.Παντα φαινοταν κατευθειαν με τη ανακοινωση.Τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και σε εμενα ακομη τιποτε.Το προβλημα ισως να ειναι τις εθνικης.Οποιος μαθη περισσοτερα ας γραψη ευχαριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Νεότερη ανακοίνωση ΔΑΠΕΕΠ για πληρωμές

    Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Ιουλίου 2018
    26.10.2018
    Η πληρωμή στην Εθνική Τράπεζα θα εμφανισθεί σήμερα μετά τις 10:30 ενώ στις υπόλοιπες τράπεζες θα εμφανισθεί την Δευτέρα 29.10.2018.

    http://www.lagie.gr/perissoteres-anakoinoseis/anakoinosi/article/1675/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλημέρα!Καζακο είσαι πολύ αργός όπως πάντα!Σε προλάβανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ρε φίλε το δεύτερο έργο πιλοτικό με τι τιμή το συνδεσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Με 10.40!

    Απο Φεβρουάριο 2018 και ακόμα να πληρωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γράψε μου το τηλ σου θέλω να σε ρωτήσω μερικά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ούτε και σήμερα φαίνεται πληρωμή στην Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ==================

    ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΊΟΥ.......ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ,

    ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ......ΑΡΧΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Από Πειραιως έχει πληρωθεί κανεις με την εντολή της Πέμπτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Από Αθήνα Πειρεώς εγώ ακόμα δεν έχω πληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλησπέρα, αφού γράφετε που γράφετε, αναφέρετε και το ποσό πληρωμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Παίζει κάτι με τις τράπεζες και θέλουν να έχουν μεγάλα αποθεματικά? Βλέπω εδώ σε κάποιους δεν αποδίδουν όταν πρέπει τα χρήματα και σε μένα σήμερα μου είπαν κατά λέξη να πληρώσω εγώ το ΦΠΑ γιατί είδαμε οτι έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Υπόψην ουδέποτε υπέγραψα να κρατάνε δύο τρίμηνες δόσεις και παρόλα ταύτα τις κρατάν με το αιτιολογικό να πληρώνεται στην ώρα η εφορία το ΦΠΑ και η δόση. Τους πήρε και τους σήκωσε και μου είπαν καλά θα το πληρώσουν απο το αποθεματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Κ.30 Οκτωβρίου 2018 - 2:38 μ.μ.Ποσες δοσεις αποθεματικο σε κραταει η Εθνικη ?? με τριμηνο πληρωνεις??? εμενα μονο δυο μηνες και πληρωναν και την δοση οταν ειχαμε καθυστερηση σε πληρωμες τωρα αλλαξε η διευθυντρια και μου κανει νουμερα .....μου λεει οτι το αποθεματικο των δοσεων δεν πρεπει να πειραζεται...και ειμαστε σε κοντρουλα για εδω και 7.50 και χρονια το ειχαμε για εξυπερετηση !! με δυο προηγουμενους διευθυντες..

      Διαγραφή
    2. Γιώργος Κ.30 Οκτωβρίου 2018 - 10:42 μ.μ.
      Εθνική. ποια εθνικη ?? Αθηνα ??? επαρχια ???

      Διαγραφή
  78. Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2018 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε και θα εξοφληθούν 1.005 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 13.253,76 € (74% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πληρώθηκε κανείς από Πειραιώς με τη νέα ανάρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πειραιώς Αργολίδα οκ με την χθεσινή εντολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ε νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Ιουλίου 2018, οπότε και θα εξοφληθούν 1.230 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 66.776,99 € (83% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Ιούλιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλησπερα. Δικαιολογεί κανείς επαγγελματικό αυτοκίνητο τύπου pickup με τον ΚΑΔ των ΦΒ; Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε μερικές συμβουλές ή τί να προσέξω γενικά γιατί με ενδιαφέρει το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gsis2 Νοεμβρίου 2018 - 3:28 μ.μ.νομιζω πως ναι σε εταιρεια.. βγαινει εγω εχω εταιρικο ενα nissan qashqai

      Διαγραφή
    2.  Themis σ'ευχαριστώ. Να φανταστω όμως ότι το Qashqai δεν δικαιολογεί 100% τα έξοδά του;

      Διαγραφή
  83. Βγαίνει αρκετά γρήγορα ο Ιούλιος, ή μου φαίνεται; υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν ο Αύγουστος θα ξεκινήσει νωρίτερα απο το αναμενόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν από τα 65 άτομα προσωπικό ο πρώην ΛΑΓΗΕ, βάλει τα 5 να περνάνε τιμολόγια, πολύ πιθανόν.
      15 000 τιμολόγια μηνιαίως ×3λεπτά έκαστο 750 ώρες/ 166 ώρες μηνιαία κάθε υπάλληλος= 4, 5 υπαλλήλους!!!!!
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ 65 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ.....

      Διαγραφή
  84. Πως καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι ο ΔΑΠΕΕΠ έχει τα χρήματα να μας πληρώσει άρα και ο μόνος λόγος που έχουμε υπερημερίες στις πληρωμές μας είναι το πρόβλημα της καταχώρισης των τιμολογίων;

    Χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω, την καταχώρηση των τιμολογίων δεν μπορεί να την κάνει ούτε ο σεκιουριτάς, ούτε η καθαρίστρια. Συνεπώς δεν είναι 65, αλλά τα άτομα που απασχολεί το λογιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. energypress.gr/news/ypoyrgeio-energeias-nomoshedio-skoypa-gia-phefel-telos-ligniti-depa-kai-igme-katatithetai-sti
    Και ο θεος να βαλει το χερι του !!!!
    δεν ειδαν και κανενα συναδελφο να παρει θεση για αυτο θεμα απο αυτους πους σκουζουν καθημερινα στο μπλοκ μας για μη γραψω ονοματα ολοι ξερουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. https://energypress.gr/news/simantiki-ptosi-sto-hrimatistirio-ton-rypon-prokliseis-gia-tis-times-toy-reymatos
    Υποτιθεται οτι η αυξηση των ρυπων θα ισοσκελιζε την καταργηση του Πεχφελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Eχει αγοράσει πρόσφατα κανείς επαγγελματικό αυτοκίνητο τύπου pickup με τον ΚΑΔ των ΦΒ; Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε μερικές συμβουλές ή τί να προσέξω γενικά γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γνωρίζει κανένας γιατί καθυστερούν στο ΛΑΓΗΕ επί 15 ημέρες να περάσουν Φορολογικές από email?
    Έχω στείλει 3 φορές από 22/10 με τον τυπικό τρόπο όπως αναφέρει στο site (subject & filename).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια και εγώ συνάδελφε. 20 μέρες στελνω ακατάπαυστα φορολογική, έχω χάσει την πληρωμή και δεν γνωρίζω το γιατί. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, αν ζούσα Αθήνα θα τους είχα κάνει επίσκεψη.

      Διαγραφή
    2. Κι εμείς που ζούμε Αθήνα θεωρείς ότι είναι εύκολο να χάσουμε 1 ολόκληρη ημέρα για να πάμε στους αργόσχολους;

      Διαγραφή
  90. Την 30η Οκτωβρίου έστειλα φορολογική ενημερότητα(σε 4 διαφορετικά αφμ) την 1η Νοεμβρίου ήταν περασμένη!!!!Εσείς πως την στέλνετε και δεν την περνάνε???Η ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ ανακοινώνει ότι, αποκλειστικά για τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των παραγωγών ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ που εκδίδονται ηλεκτρονικά, από τις 12/9/2018 θα γίνονται αποδεκτές μόνο στο infoape@dapeep.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
    Για την ευκολότερη επεξεργασία του email, οι παραγωγοί παρακαλούνται να εφαρμόζουν τους ακόλουθους κανόνες στη σύνταξη του email.
    SUBJECT/ΘΕΜΑ/ΤΙΤΛΟΣ: Το ΑΦΜ για το οποίο στέλνεται η φορολογική/ασφαλιστική ενημερότητα. Κάθε e-mail θα πρέπει να αναφέρεται σε ένα και μόνο ένα ΑΦΜ.
    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Το περιεχόμενο του email θα πρέπει να είναι τα σχετικά αρχεία ενημεροτήτων (φορολογική ή/και ασφαλιστική) ως συνημμένα (attachments) σε μορφή PDF.
    Η ονομασία του αρχείου για την φορολογική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: for_τοΑΦΜσας.pdf. Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για τη φορολογική ενημερότητα θα είναι for_099936480.pdf
    Αντίστοιχα η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα πρέπει να είναι: asf_τοΑΦΜσας.pdf.  Έτσι π.χ. για την ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ που έχει ΑΦΜ 099936480 η ονομασία του αρχείου για την ασφαλιστική ενημερότητα θα είναι asf_099936480.pdf.ΑΙΝΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ....ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Μαγκα του πληκτρολογιου μαζεψε την γλωσσα σου γιατι αν σε ειχα μπροστα μου θα στην ειχα δωσει να την φας.
      2.Τωρα που θα σε ενημερωσω οτι ετσι ακριβως στελνω τοσο καιρο την ενημεροτητα τι θα πεις?
      Οπως και να χει το σχολιο μου πριν δεν απευθυνοταν σε κομπλεξικους ψυχακηδες που επιζητουν on line ξεκατινιασματα για να νιωσουν καποιοι.

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ