Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Ευρωπαική Επιτροπή ειναι ανεξαρτητη (!) και ισως τη βοηθήσει η Αμερική για τους δασμούς στα Κινέζικα φωτοβολταικα πανελ!

Της πόπης για τον πόλεμο στα φωτοβολταϊκά και τους δασμούς στα κινέζικα πάνελ. Μια βγαίνει η Μερκελ, μια ο Λι , μια τα μελη  κράτη,  μια ο Ευρωπαϊκός επίτροπος, μια οι Γερμανικές εταιρίες!

Σήμερα τα νέα  είναι οτι ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής ένωση Karel
De Gucht μετα απο ανεπίσημη συνάντηση με τον υπουργό εμπορίου της Κίνας  φαίνεται ότι  υπάρχει η πρόθεση διαπραγμάτευσης μιας λύσης! Ίσως  μάλιστα να ζητήσει η Ευρώπη και τη βοήθεια της Αμερικής.

Κατα μεσο  ορο οι δασμοι θα ειναι 47%. Η τελική ημερομηνία για απόφαση ειναι 5 Ιουνίου. Σύμφωνα με το pv magazine και τον  John Clancy (μελος της ευρωπαικής επιτροπής εμπορίου) "ο ρολος της Ευρώπαικής επιτροπής ειναι να παραμείνει ανεξάρτητη, και να μην δεχθει καμία εξωτερική πιεση, αλλα να δει την μεγαλη εικόνα, για το καλο της Ευρωπης, τις εταιρίες και τους υπαλλήλους"

Ωραία τα λεει ο κλανσι , να δούμε τελικα τι θα κάνουν και ποια είναι η μεγάλη εικόνα!!!


πηγη http://www.pv-magazine.com/news/details/beitrag/eu-considers-possibility-of-negotiated-settlement-with-the-us-for-china-solar-trade-dispute_100011499/#axzz2Uf8sR2KR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ