Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εξαγορα της μαρκας Conergy και των πωλήσεων απο Αμερικανικο ομιλο

Τα Παγκόσμια τμήματα πωλήσεων της Conergy εξαγοράστηκαν από τον επενδυτικό όμιλος Kawa Capital των ΗΠΑ. Η συμφωνία ΔΕΝ περιλαμβάνει  τα συστήματα στήριξης και τις μονάδες παραγωγής πανελ. Υπάρχει βέβαια ...


η ελπίδα οτι μπορεί και αυτά στο τελος να εξαγοραστούν.

Σε ανακοίνωση της η εταιρία είπε οτι "για τα συστήματα στήριξης εχουμε ήδη ξεκινήσει πολλα υποσχόμενες διαπραγματεύσεις με επενδυτές. Ειμαστε αισιοδοξοι οτι σύντομα θα βρεθεί λύση για τις δύο θυγατρικές στη Γερμανία (Rangsdorf and Frankfurt (Oder), οι οποίες εχουν επηρεαστεί και περισσότερο απο τις διαδικασίες αδυναμίας πληρωμών.

Η Kawa έχει υπογράψει επιστολή προθέσεων για την Εξαγορά της Conergy Deutschland και Conergy Services στη Γερμανία που δεν επηρεάστηκαν από την αίτηση για αδυναμία πληρωμών, καθώς και θυγατρικές στις ΗΠΑ και τον Καναδά,  Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, Ισπανία,  Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρος και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο επενδυτικός όμιλος θα αποκτήσει επίσης τα καθήκοντα των διοικητικών, διαχειριστικών και των υποδομών των μονάδων, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών στο Αμβούργο και Zweibrücken.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το κόστος της συμφωνίας και τα δύο μέρη έχουν δηλώσει την πρόθεση να ολοκληρώσουν την εξαγορά εντός τεσσάρων εβδομάδων.

πηγη http://www.pv-magazine.com/news/details/beitrag/conergy-brand-and-salesforce-acquired-by-us-private-equity-group_100012099/#axzz2ZkmZtb4M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ