Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η αγορά των Inverter συρρικνώνεται στα 6,7ΔΙΣ$

Σύμφωνα με το IMS Research, η παγκόσμια αγορά inverter θα συρρικνωθεί κατά 5% το 2013, καθώς οι πιέσεις των τιμών αντισταθμίζουν την αύξηση του όγκου των φορτώσεων, αλλά θα υπάρξει μια ισχυρή ανάκαμψη το επόμενο έτος.

 Οι κατασκευαστές Inverter  θα αισθανθούν να συμπιέζονται το τρέχον έτους απο τις πιέσεις των τιμών. και την πρόβλεψη για
μείωση των παγκόσμιων εσόδων κατα 5%.

Η παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων θα εξακολουθεί να ανέρχεται σε ένα υγιές US $ 6,7 δισεκατομμύρια ευρώ το 2013, σύμφωνα με την έκθεση της IMS Research "Η παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων -. Έκδοση 2013"

Η έκθεση, που παράγεται από IHS μητρική εταιρεία, προβλέπει επίσης οτι  τα έσοδα θα ανακάμψουν έντονα το επόμενο έτος και θα αυξηθούν κατά 11% στα $ 7,3 δισ. ευρώ.

Η έκθεση παρουσιάζει τα έσοδα να μειώνονται παρα την αύξηση φορτώσεων, λες και ειναι αντανάκλαση όσων παρατηρήθηκε και στην αγορά φωτοβολταικών πανελ.

Η συρρίκνωση της ζήτησης από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική - η οποία θα αποτελεί  το 37 τοις εκατό της παγκόσμιας αγοράς κατά το τρέχον έτος σε σύγκριση με 82% το 2010 - θα έρθει καθώς αυξάνεται η ζήτηση στην Κίνα, όπου οι τιμές inverter βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα και προβλέπεται ότι θα πέσει στα $ 0,09 ανά watt κατά το τρέχον έτος.

πηγη http://www.pv-magazine.com/news/details/beitrag/inverter-market-to-shrink-to-67-billion_100012204/#axzz2abL8FRE6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ