Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η εγκατεστημένη ισχυ Ιαν-Φεβρ 2013, θα αυξήσει το ελλειμα ΛΑΓΗΕ

Και....δεν το ειχαν προβλεψει αυτο?? Ποιον δουλεουν;;
ΗΛΙΟΣ
Ένα απλησίαστο ρεκόρ, όσον αφορά τις νέες συνδέσεις φωτοβολταϊκών έργων, φαίνεται ότι επεφύλασσε για το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας το πρώτο δίμηνο, Ιανουάριος – Φεβρουάριος, του 2013. Σύμφωνα με πληροφορίες του energypress (τα επίσημα στοιχεία θα ανακοινωθούν όπως κάθε μήνα από το ΛΑΓΗΕ τις επόμενες ημέρες), τους δύο αυτούς μήνες έχουν συνδεθεί αθροιστικά περίπου 350 MW νέων φωτοβολταϊκών σταθμών. Πρόκειται για ιδιαίτερα οδυνηρή έκπληξη, καθώς το νούμερο αυτό είναι κατά 50% μεγαλύτερο από τις προβλέψεις που έκανε ο
ίδιος ο ΛΑΓΗΕ, με βάση τις οποίες υπολόγιζε ότι το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ θα «ανέβει» στα 473,62 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2013. Αξίζει δε να πούμε ότι έγιναν μέσα σε ένα δίμηνο συνδέσεις που ισοδυναμούν με το ένα τρίτο των συνδέσεων που έγιναν όλα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας!

Συγκεκριμένα, στο τέλος του 2012 η εγκατεστημένη ισχύς φωτοβολταϊκών στο διασυνδεδεμένο σύστημα έφτανε τα 1126 Μεγαβάτ. Η πρόβλεψη του ΛΑΓΗΕ, όπως την είχε δημοσιεύσει στην έκθεσή του, ήταν για 1350 Μεγαβάτ στο τέλος Φεβρουαρίου. Με τα 350 Μεγαβάτ όμως που προστέθηκαν, στην πραγματικότητα, στο πρώτο δίμηνο, ανατρέπεται η πρόβλεψη του ΛΑΓΗΕ και η εγκατεστημένη ισχύς στο διασυνδεδεμένο σύστημα, θα φτάσει στα επίπεδα των 1476 Μεγαβάτ. Παράγοντες του κλάδου, μάλιστα, εκτιμούν ότι και τα 100 επιπλέον Μεγαβάτ που προέβλεπε ο ΛΑΓΗΕ  για το Μάρτιο, θα ξεπεραστούν κι εκείνα, καθώς στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα γίνει κυριολεκτικά «πανικός» για να συνδεθούν, έστω και την τελευταία στιγμή, τα εκατοντάδες έργα που πρέπει να «ηλεκτριστούν» μέχρι 11 Μαρτίου για να κρατήσουν τις «παλιές» υψηλές ταρίφες.

Η ανατροπή των προβλέψεων σχετικά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, λογικά θα φέρει και αλλαγές στις εκτιμήσεις του ΛΑΓΗΕ για το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ (προφανώς προς τα πάνω) και συνεπώς θα αυξήσει την πίεση (η οποία είναι ήδη έντονη) για λήψη νέων μέτρων για τον κλάδο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει ο ΛΑΓΗΕ, στο τέλος του έτους 2012, το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ διαμορφώθηκε στα 331,5 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπεται ότι στο τέλος του 2013 το έλλειμμα θα «ανέβει» στα 473,62 εκατ. ευρώ. Βάσει των προβλέψεων, το αντίστοιχο ποσό για το τέλος του 2014 θα φτάσει τα 905,29 εκατ. ευρώ.
Όπως διαπίστωνε στην έκθεσή του ο ΛΑΓΗΕ, «με την υπάρχουσα σήμερα κατάσταση το σωρευτικό έλλειμμα θα εξακολουθήσει να  υφίσταται αυξανόμενο, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο το σύστημα στήριξης του τομέα ΑΠΕ». Σε αυτό το πλαίσιο ο λειτουργός έκρινε  απαραίτητη τη λήψη πρόσθετων μέτρων κατά την επόμενη περίοδο, για τη  σταδιακή απόσβεση του ελλείμματος έως το Δεκέμβριο του 2014

πηγη  http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Ektoxeythkan-Ianoyario-Febroyario-oi-syndeseis-fwtoboltaikwn

72 σχόλια:

  1. Αντιφωτοβολταικός speaking.


    Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου

    Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου (γαλλικά: Massacre de la Saint-Barthélemy = Σφαγή του Αγίου Βαρθολομαίου) αναφέρεται στη σφαγή των Γάλλων προτεσταντών (Ουγενότων) από τους Καθολικούς στο Παρίσι στις 24 Αυγούστου 1572, ανήμερα του Αγίου Βαρθολομαίου. Η σφαγή αυτή επεκτάθηκε χρονικά στην πρωτεύουσα και τις επόμενες εβδομάδες σε πληθώρα πόλεων της γαλλικής επαρχίας.

    Η τραγική αυτή κατάληξη των Θρησκευτικών Πολέμων της Γαλλίας ήταν αποτέλεσμα τόσο θρησκευτικών, όσο και πολιτικών και κοινωνικών παραγόντων. Ήταν η συνέπεια του στρατιωτικού και πολιτικού διαχωρισμού της γαλλικής αριστοκρατίας σε καθολικούς και προτεστάντες, κυρίως η βεντέτα μεταξύ της οικογένειας των Γκιζ και των Σατιγιόν-Μονμορανσί, ήταν το αποτέλεσμα μιας άγριας λαϊκής αντίδρασης, φανατικά καθολικής και εχθρικής στη βασιλική πολιτική κατευνασμού των πνευμάτων και προσεταιρισμού των Προτεσταντών, αλλά αντικατόπτριζε επίσης τις εντάσεις στην εξωτερική πολιτική των βασιλείων της Γαλλίας και της Ισπανίας, οι οποίες τροφοδοτούνταν από τις εξεγέρσεις στις Κάτω Χώρες.

    Η ιστοριογραφική παράδοση θέλει ως κύριους υπαίτιους της σφαγής το βασιλιά Κάρολο Θ' και τη μητέρα του, Αικατερίνη των Μεδίκων. Ελλείψει πηγών, οι ιστορικοί ακόμα και σήμερα διαφωνούν για τον ακριβή ρόλο του στέμματος στο γεγονός αυτό. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η βασιλική διαταγή για την έναρξη του μακελειού αφορούσε σίγουρα τους ηγέτες των Προτεσταντών. Το πρωινό της 24ης Αυγούστου, ο Κάρολος Θ' είχε διατάξει τη διακοπή των δολοφονιών, αλλά δεν μπόρεσε να ανακόψει την οργή και το ζήλο του λαού.

    Η σφαγή του Αγίου Βαρθολομαίου αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους Γαλλικούς Θρησκευτικούς Πολέμους. Το κίνημα των Ουγενότων παρέλυσε από το χαμό πολλών επιφανών αριστοκρατών ηγετών του, αλλά και από τις εσωτερικές ανακατατάξεις και τη ριζοσπαστική αλλαγή των πεποιθήσεων τους: οι Γάλλοι προτεστάντες πλέον βρίσκονταν σε ανοιχτό πόλεμο με το στέμμα. Σε αντίθεση με τους τρεις προηγούμενους εμφύλιους πολέμους, δεν επρόκειτο για έναν πόλεμο ενάντια στην πολιτική του στέμματος, αλλά ενάντια στην ίδια την ύπαρξη της Γαλλικής μοναρχίας[1]. Ήταν μια "από τις χειρότερες θρησκευτικές σφαγές του 16ου αιώνα"[2]. Σε όλη την Ευρώπη, ως γεγονός χάραξε στο μυαλό των Προτεσταντών ότι "ο Ρωμαιοκαθολικισμός ήταν μια αιματοβαμμένη και δόλια θρησκεία".[3]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλακακο.......αντιγραφεις.....παλι τον παπυρο λαρους......

      Διαγραφή
    2. ποσα κιλα μαλακας εισαι?? σου εχω πει να κοψεις τη βραδυνη πληκτροκρουστη

      Διαγραφή
    3. Η αληθεια ειναι οτι μπορεις να εισαι πιο περιεκτικος στα σχολια σου αντιφωτοβολταικέ! Σε παρακαλω , οχι ανουσιες αναφορες.

      Διαγραφή
  2. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Σας προετοιμάζω χασούρια για την μεγάλη σφαγή που επίκειται στο εισοδημά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ... ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. ρε σπυριαρη ακομα τον παιζεις ασε ρε κηφηνα το πληκτρολογιο και εβγα απο το σπιτι ανωμαλε

      Διαγραφή
  3. Αντιφωτοβολταικός speaking.


    http://www.youtube.com/watch?v=mOEeGseRVgY


    Στο Προπό και στο λαχείο
    είσαι παίχτης με πτυχίο.
    Κυριακές και οι Δευτέρες
    είναι οι μόνες σου οι μέρες.
    Αν ο ΠΑΟΚ φέρει 2,
    λες στη φτώχεια σου αντίο.
    Κι αν ο λήγοντας το 6,
    τότε σίγουρα θα φέξει.

    Κι όλο έχεις ατυχία
    κι είναι μείον τα ταμεία.
    Αχ, και να γινόταν κάτι
    να 'πιανες το παραδάκι.

    Στο Προπό και στο λαχείο
    είσαι παίχτης με πτυχίο.
    Με συστήματα ποντάρεις
    κάποια μέρα να τα πάρεις.
    Μα αντί για 13
    μένεις στου λουτρού τα κρύα.
    Και το νούμερο το 6
    πάλι σ' έχει κοροϊδέψει.

    Κι όλο έχεις ατυχία
    κι είναι μείον τα ταμεία.
    Αχ, και να γινόταν κάτι
    να 'πιανες το παραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ. ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ - ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΥΡΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΙΣΩΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!
    ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!


    Διάλυση της τρόϊκα με αποχώρηση της ΕΚΤ προαναγγέλλουν οι Γερμανοί!

    Τρεις σοβαρές γερμανικές εφημερίδες θέτουν για πρώτη φορά ζήτημα διάλυσης τη τρόϊκα (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) και βγάζουν ουσιαστικά στην επιφάνεια ένα θέμα που συζητείται εδώ και τέσσερις μήνες στο παρασκήνιο των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Την διάλυση του σχήματος που συντονίζει τα προγράμματα διάσωσης της ευρωζώνης, την έχει θέσει κατά κύριο λόγο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με αποψινά δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των γερμανικών εφημερίδων Suddeutsche Zeitung, Der Handelsblatt και Die Welt.

    Σύμφωνα με τις εφημερίδες, η ανεξαρτησία της ΕΚΤ έχει τεθεί σε δοκιμασία, καθώς πολλές πλευρές εκτιμούν ότι ο ανεξάρτητος χαρακτήρας της υπονομεύεται από τις πολιτικές πιέσεις.
    Είναι βέβαιο ότι οι ιταλικές εκλογές και πάνω απ'όλα ο Σ.Μπερλουσκόνι που έχει ζητήσει να αποκτήσει πραγματικό ρόλο εγγυήτριας τράπεζας των χρεών της ευρωζώνης η ΕΕ, έχουν παίξει κρίσιμο ρόλο στις εξελίξεις αυτές.
    Οι υπέρμαχοι της παραμονής της τράπεζας στην Τρόικα επιχειρηματολογούν ότι οι άλλοι δύο εταίροι (Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνοι, ενώ υποστηρίζουν ότι ενδεχόμενη έξοδος της ΕΚΤ θα έθετε σε κίνδυνο την προσπάθεια διάσωσης του ευρώ.
    Η Suddeutsche Zeitung αναφέρει ακόμη ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Γερμανίας βρίσκεται μεταξύ εκείνων, οι οποίοι επιθυμούν την αποχώρηση από την Τρόικα, ενώ η οικονομική Handelsblatt υποστηρίζει ότι η ανησυχία στο εσωτερικό της ΕΚΤ σχετικώς με την προοπτική παραμονής ή εξόδου από την Τρόικα αυξάνεται διαρκώς.
    Πρακτικά πρόκειται για την έναρξη της διαμάχης ως προς το αν θα αποκτήσει ουσιαστικό ρόλο η ΕΚΤ και αν θα μειωθεί ο ρόλος του ΔΝΤ ή θα πάμε σε μείζονες κρίσεις με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σύνελθε το μόνο που δεν θα εκλείψει από την κοινωνία είναι η ανάγκη για ενέργεια και τα φωτοβολταϊκά ήλθαν για να σε σώσουνε.

      Διαγραφή
  5. Παπακυριακού Γιάννης5 Μαρτίου 2013 στις 2:24 π.μ.

    Μετάφραση...ζήτω ο Χουρτσώφ,ο Μπρέσνιεφ,ο Στάλιν,ο Λένιν,κ.τ.λ....έρχεται παγκόσμια οικονομική κατάρευση,ο κομήτης πλησιάζει,έρχονται οι αριανοί,πόλεμος με την τουρκία,ζήτω η αναρχία,...αγοράστε όλοι γίδια να τα βοσκάτε,χρυσό,και γουρούνια για να χουμι να τρώμι κανα δράμι φαγί....Δεν μου λες αντιφωτοβολταικε?πόσα γίδια αγόρασες φέτος?τα βοσκάς?
    ΑΙ ΣΑΛΑΓΑΤΑ γεωργούλα μου τώρα και άσε το διαδίκτυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aγαπητέ αντιφωτοβολταϊκέ,

    Μας τα έχεις πεί πολλές φορές και όλοι πια τα έχουμε εμπεδώσει. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι γιατί καταντάς κουραστικός. Εκτός πια κι αν απολαμβάνεις να σε βρίζουν, ως κάποιο είδος μαζοχισμού ή βίτσιου. Το να μιλάς για πράγματα που έχουμ γίνει και δεν αλλάζουν προφανώς δεν έχει κανένα νόημα. Αντιλαμβάνεσαι, πως όλοι οι παραγωγοί που έχουν ήδη επενδύσει τα χρήματά τους, θα αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσεως. Το ίδιο μάλλον θα έκανες κι' εσύ. Όσο το να προσπαθείς να αποτρέψεις τους εν δυνάμει επενδυτές, πάλι δεν έχει κανένα νόημα, γιατί ο καθένας κρίνει με το μυαλό που διαθέτει και τα γεγονότα που αξιολογεί. Αυτό είναι ένα blog για παραγωγούς και όχι για εθνοσωτήρες. Αν θες να παριστάνεις τον εθνοσωτήρα, εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ελένη Λουκά, ο Πάτερ Παϊσιος και όλοι αυτοί οι μελλοντολόγοι. Αν έχεις κάποιου είδους σοβαρότητας και γνώσης μπορείς να ενημερώνεις και να προωθείς, ότι θα μπορούσε επί της ουσίας να βοηθά τους συνανθρώπους σου. Το να χαίρεσαι απλώς με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνανθρωποί σου, δεν θα το χαρακτηρίσω εγώ, θέλω να πιστεύω πως επειδή γνωρίζεις πολύ καλά την ελληνική γλώσσσα, μπορείς και ξέρεις πως λέγετε. Αν δεν προτίθεσαι για κάτι τέτοιο, απλώς κόφτο. Αγαπητοί συνάδελφοι, θερμή παράκληση, σταματήστε να του απαντάτε και να του δίνετε λόγο. Εγώ σε αυτό το blog, μπένω για να ενημερώνομαι και όχι για να διαβάζω μ....ες.Αγαπητέ Ήλιε αν δεν μπορείς να ελέγξεις με κάποιο τρόπο τί γράφουν οι αναγνώστες σου, τότε βγάλε μια κεντρική ανακοίνωση να σταματήσουν να απαντούν οι επισκέπτες στον κ. Αντιφωτοβολταϊκό. Διαφορετικά, θα χάσεις τους αναγνώστες σου και την αξιοπιστία σου.
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα η αξιοπιστια του blog δεν βαλεται απο εναν "αντιφωτοβολταικό". Αν μη τι αλλο, το αποδεικνύουν οι δεκαδες χιλιαδες επισκέπτες του καθε μηνα. Δεν μπορω να απαγορεψω να λεει καποιος τη γνώμη του, ουτε να απαιτήσω να σταματήσει καποιος να απανταει. Ο αγαπητος φωτοβολταικός μας δειχνει την αλλη πλευρα του νομίσματος, το τι πιστευει μεγαλοο ποσοστό του κοσμου. Υπαρχουν αυτες οι αντιφωτοβολταικές γνωμες, δεν μπορείς να τις αγνοήσεις και να κλειστείς στο καβούκι σου, και δυσχτηχώς ειναι χιλιαδες , για να μην πω εκατομμύρια.

      Για μενα ομως ειναι ενδεικτικό της ολης αυτής συζήτησης και της ανταλλαγής σχολιων (και δεδομενου της δικής μου θέσης), του ποσο δουλεια χρειαζεται να γινει για να ενημερωθει ο κοσμος υπερ των φωτοβολταικών και απο την αλλη του "ποσο" καλη δουλεια εχει γίνει στην προπαγανδα και την παραπληροφορηση κατα των φωτοβολταικών.

      Δυστηχώς απο οτι φαινεται είτε η μονομερής πληροφόρηση είτε οι προσωπικές δρασεις και επιλογές του καθενος μας καθορίζουν σε μεγαλο βαθμο τη στάση μας και απεναντι στα φωτοβολταικά και πολλές φορες μπορούν να οδήγησουν στην έπαρση και τη χαιρεκακια ακόμη, προς επιβεβαίωση του ευατού μας. Και αυτη η οπτικη, το να σκεφτόμαστε δηλαδή συλλογικά και με αλληλέγγυη ακόμη λείπει σήμερα.

      Διαγραφή
  7. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
    Πολλοί από εσάς θα νομίζετε οτι είμαι ένας "χτυπημένος" που δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω
    και ασχολούμαι με τους φωτοβολταικούς και αυτό εδώ το Blog.Πέφτετε έξω και η νοημοσύνη σας,σας απατά.Μια από τις πηγές ενημερωσής μου για το χώρο των φωτοβολταικών είναι και αυτό το Blog.Εδώ και ένα χρόνο που το διαβάζω έχω συναντήσει άρθρα και άρθρα που σου αποκαλύπτουν το μέλλον του κλάδου.
    Δεκάδες άρθρα για εταιρείες που πτωχεύουν,δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον,μείωσεις στις ταρίφες και πάει λέγοντας.Συνδιάστε όλα αυτά τα άρθρα με λιγη γνώση ιστορίας και είναι σίγουρο οτι θα καταλήξετε στο συμπέρασμα της απάτης.
    Δεν σας κρύβω το γεγονός οτι έχω και γνωστό μου που παρά το γεγονός οτι ήταν άσχετος με το χώρο των φωτοβολταικων ασχολήθηκε και αυτός φτιάχνοντας ένα μαγαζάκι για να βγάλει φράγκα (τα λεγόμενα αρπαχτικα του χώρου) και κάποια στιγμή με πλησίασε και μου πρότεινε την ευφάνταστη επένδυση των φωτοβολταικών. Κάθε μέρα βλεπω γύρω μου να ξεφυτρώνουν τα φωτοβολταικά σαν μανιτάρια και αναρρωτιέμαι.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ;
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ;
    Πρωτοφώναξα τον Αύγουστο,σας έχω κάνει παραπομπή τα σχολιά μου.Δεν άκουσε κανείς!
    Το βροντοφωνάζω τώρα.Τα νέα μέτρα έρχονται και θα είναι βαριά.Κάποιοι αρχίζουν να ψιλιάζονται οτι κάτι τρέχει,ενώ οι περισσότεροι ακόμη κοιμούνται.Αυτοί που βλέπουν το κακό να έρχεται αναζητούν τρόπους αντίδρασης και σκέφτονται την νομική οδό.

    Έρχομαι λοιπόν και τους λέω.Ξεχάστε την νομική οδό.Είναι έγκλημα εκ προμελέτης.Την αντιδρασή σας την ξέρουν και θα βάλουν δικούς τους δικαστές.Σας έχουν τυλίξει!ΞΥΠΝΑΤΕ!
    Το χρηματιστήριο ήταν μια τεράστια απάτη και κανείς δεν πήγε φυλακή,κανείς δεν δικάστηκε!Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
    Ή τους δείχνετε τα "δόντια σας",στάση πληρωμών σε δάνεια προς τράπεζες και σε φπα προς το κράτος ή καταστρέφεστε οικονομικά.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!

    Η οικονομία βυθίζεται μέρα με την μέρα.Υπάρχουν πληροφορίες που λένε οτι το Ιόνιο είναι έτοιμο να "εκραγεί" από το πολύ πετρέλαιο.
    Οι Τούρκοι έχουν βγάλει όλο τον στόλο έξω και διεκδικούν ΑΟΖ.Στις Σκουριές και στον Έβρο θα παράγεται κάθε χρόνο 30 έως 60 κιλά χρυσού.
    Οι εβραιοσιωνιστές σας πλάσαραν το παραμυθάκι των φωτοβολταικών να έχετε να ασχολείστε και αυτοί είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν τον αμύθητο πλούτο του ελληνικού υπεδάφους.Αν τα φωτοβολταικά είχαν ψωμί,θα σας το είχαν πάρει οι πολυεθνικές,όπως γίνεται με τον χρυσό
    το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.

    ΞΥΠΝΑΤΕ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ,ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Φ/Β ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΤΑ ΚΑΙΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΒΛΗΜΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΛΗΜΑ ΑΙ ΣΥΧΤΑΡ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΙΛΕ 5 Μαρτίου 2013 - 8:35 μ.μ.

    ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=igh-MW5zQ9A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κοπριτη δεν βαρεθηκες τοσες μερες???? Σιγα ρε κουραδομαγκα δεν θα πεθανουμε κι ολας.γιατι δεν εχουν πολυεθνικες φωτοβολταικα? Κοπριτη μονο εσυ δεν προλαβες... χαχαχα...δεν θα μας πεις ποτε τι κανεις εσυ? Πως περνας την μιση μερα σου? Γιατι την αλλη μιση εισαι εδω και γραφεις βλακειες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Βρε συ,δεν κατάλαβες ακόμη οτι είμαι ο λαγός της κυβέρνησης;
    Σας προετοιμάζω για το μεγάλο σοκ,για να σας έρθει πιο ανώδυνα.
    Είδες τι ατυχία,ε;Προλάβατε και πήρατε εσείς και εγώ έμεινα στην απ' έξω.
    Είσαι σίγουρος οτι οι πολυεθνικές θα πληρώσουν τους φόρους ή θα εισπράτουν
    σε χαμηλότερη τιμή;Ποιός θα τους ελέγχει;Ποιός κάνει κουμάντο;
    Άρε αθάνατε πανέξυπνε νεοραγιά!
    Να βαρεθώ;Απα πα πα.Τι είναι αυτά που λες τώρα.
    Εδώ μαζί θα πιούμε τον καφέ της παρηγοριάς.
    Εσύ γιατί έχασες τα λεφτά σου και εγώ γιατί δεν πρόλαβα να πάρω την άδεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβάστε όλοι εσείς οι φωτοβολταϊκοί . http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/761720/Article.aspx
    Μέση τιμή πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά 0,421 €/Kwh
    Πληρώνει όπως πάντα ο κοσμάκης , για πλουτίζουν κάποιοι μάγκες από τα φωτοβολταϊκά!!! Σιγά μη δεν μειώσουν και άλλο τις ταρίφες και σας έχουν να κάθεστε στα καφενεία και να εισπράττεται εις υγεία των κορόιδων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοπριτακο οταν πληρωνεις σε λιγο καιρο extra χαρατσια για να μπορουν να μας πληρωσουν θα παθεις εγκεφαλικο ετσι οπως πας.. Οταν οι αδειες ειχαν μεγαλη ταριφα εσυ κοπριζες σε κανενα blog και εγραφες μαλακιες.....ακου κ εμενα... αντικοπροβολταικος speaking.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , ναι, ναι , παραμυθιάσου με τις μεγάλες ταρίφες και μετά ξύπνησες!!!!!!!!!!!!! Τα γαλλικά που χρησιμοποιείς δείχνουν τον πανικό που έχεις!!!!!

      Διαγραφή
  14. Μην στελνεις links ρε βλακα...σιγα μην κανει κανεις copy paste για να διαβασει τις μαλακιες που στελνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι δεν πληρωνουν οι πολυε8νικες εκτακτη εισφορα.... με αυτο το πλευρο να κοιμασαι κοπριτη.....μια απο αυτες σου εχει κανει καταγγελεια στην Ε.Ε και εσυ κα8εσαι και γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι σου. Μην σκας για τα λεφτα μας.... τα λεφτα που εχει χαλασει η φουκαριαρα η μανα σου για ψυχο8εραπειες για εσενα δεν ειναι τιποτα μπροστα στα δικα μας..... και απο οτι βλεπω.....δεν πιασανε και τοπο....χαμενα .... δεν μπορουσες να το προβλεψεις ΚΑΙ αυτο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Ώπα,τι βλέπω;Μια άλλη φωνή εκτός από την δική μου,που τα χώνει στα χασούρια;
    Τι εξελίξεις είναι αυτές;Καλά πάμε.Σιγά σιγά αρχίζουμε να ξυπνάμε συνειδήσεις.


    Προς τον 6 Μαρτίου 2013 - 1:49 μ.μ.
    Τι σχέση έχουν οι πολυεθνικές βρε πανέξυπνε με την τσέπη σου;
    Κοίτα τα λεφτά που θα χάσεις και άσε τις πολυεθνικές.Οι πολυεθνικές δεν πρόκειται
    να χάσουν.

    Άκου μια Βάσω Χατζή τώρα για να σου μετριαστεί ο πανικός που σε έχει καταλάβει,
    μπας και ηρεμήσεις λιγάκι.


    ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΛΑΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΛΑΙΣ
    ΚΛΑΨΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΝΑ ΛΕΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=ezAdEcobgbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι κακό γίνεται στον γείτονά σου στον διπλανό σου, αργά η γρήγορα θα φτάσει και σε σένα ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ.... Οταν φτάσει σε σένα ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ θέλω να δω πόσες ώρες θα αφιερώνεις στον εαυτό σου και όχι πικάροντας ανθρώπους που προσπαθούν και έχουν προβλήματα.... ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ.. Αλλά με ανθρώπους σαν κ'εσένα έφτασε η Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ. Το ξέρω.. Μάλλον τώρα που ασχολούμε μαζί σου νιώθεις ηδονή , η αδρελανίνη σου ξεχειλίζει , είσαι έτοιμος να εκσπερματώσεις... Θέλω να δω την ηδονή σου όταν θα έρθει στο κεφάλι σου.. Να είσαι σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα φτάσει και σε σένα ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ....

      Διαγραφή
  17. Είσαι σίγουρος οτι οι πολυεθνικές θα πληρώσουν τους φόρους ή θα εισπράτουν
    σε χαμηλότερη τιμή;Ποιός θα τους ελέγχει;Ποιός κάνει κουμάντο;

    χαμενε κοπριτη δικα σου λογια ειναι.....

    για το μονο που εχεις δικιο ειναι οτι αυτοι 8α την βρουν την ακρη ..... για κακη σου τυχη ..... 8α την βρουμε κ εμεις μαζι τους.... αντε χασου επιτελους δεν εχεις τπτ αλλο να ασχολη8εις??? μην γραφεις και καλα οτι ακους και αλλες φωνες.....εσυ ο ιδιος εισαι..... αλλα κανεις ενα μεγαλο λα8ος..... η ηλιθιοτητα σου δεν κλωνοποιειται..... ειναι μια και μοναδικη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντιφωτοβολταικός speaking.


    Βρε κατακαήμενε φουκαρά τι μου λες τώρα;Οτι θα έρθει και σε 'μένα το κακό;
    Εγώ ξέρω τι έρχεται,εσύ όμως αδυνατείς να καταλάβεις.
    Στο ξαναλέω ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ μπας και το καταλάβεις.

    ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

    Οπότε ,οτι και να μου λες δεν με φοβίζει.Είμαι έτοιμος για όλα.Απεναντίας εσύ όχι μόνο
    δεν είσαι,αλλά κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου.

    Αίντε διάβασε τι έχει δηλώσει ο Χένρυ Κίσινγκερ και μετά έλα να τα πούμε.Ελπίζω να ξέρεις τι
    εστι Χένρυ Κίσινγκερ.

    (Σημείωση:Όσο αφορά τα περί ηδονής και εκσπερμάτισης,οφείλω να σου πω οτι εδώ μιλάμε για
    φωτοβολταικά.Για τέτοιου είδους εκφράσεις ψάξε κανά άλλο site να εξωτερικεύσεις τις γενετήσιες
    ορέξεις σου)


    Χένρυ Κίσινγκερ:"Όποιος δεν ακούει τα Τύμπανα του Πολέμου, είναι κουφός"!!!

    Εφιαλτικά σενάρια τρίτου παγκόσμιου πολέμου και συμβουλές για τους επιζώντες από τον Henry Kissinger
    Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας
    στην “The Daily Squib”.
    Σε συνέντευξή του τόνισε:
    «Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της».
    «Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος».

    «Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή».

    «Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις αρχισει να ξεφευγεις, το θεμα ηταν "Η εγκατεστημένη ισχυ Ιαν-Φεβρ 2013, θα αυξήσει το ελλειμα ΛΑΓΗΕ " , εσυ μας πηγες στον 3ο παγκοσμιο.
      χαλαρωσε

      Διαγραφή
    2. Χαχα , ΚΑΛΟΟΟΟΟ.

      Διαγραφή
  19. ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ και μετα ήρθε ο SUPERMAN.... ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κρινοντας απο τον τροπο που αντιδρανε αρκετοι, ερχομαι πιο κοντα στον αντιφωτοβολταικο.
    καλα πατε καλα αυτος σας γραφει μια αποψη δικη του και εσεις δεν γραφετε την αποψη σας αλλα μονο βριζοντας τον.
    τι σας ενοχλει που τα λεγομενα του εχουν καπου μια βαση??
    εγω προλαβα και εβαλα φ/β αλλα δεν με ενοχλει τοσο η αποψη του,
    τι ειναι αυτο που σας τρελενει????
    δεν ξερετε να ρισκαρετε????
    οταν πηγα και εκανα αιτηση στην Δεη, ειδα κατι τυπους οπου και αυτοι καναν αιτηση .
    κρινοντας τους ηταν κατι τυποι οπου θεωρω οτι δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα στην ζωη τους (αναφερομαι τουλαχιστον για καποιους που ειδα ,οχι φυσικα ολοι)
    κατι τυποι που ειναι ολη μερα στο σπιτι και κοιταν δορυφορικα με τσοντα.
    και μεροκαματο απο την μαμα.
    οταν ημουν στην σειρα ενω αισθανομουν εξυπνος εγω που κανω φ/β ,σκεφτηκα οτι ημουν το ιδιο εξυπνος με εκεινους τους βλακες.
    δεν κρυβω οτι ειχα προβληματιστει τοτε.
    αλλα ρισκαρισα.
    με βρισκει απολυτα το βιντεο του αντιφωτοβολταικου.
    απλα εγω λογω εξυπναδας το εκανα ,εκεινοι οι τυποι λογω βλακειας τους.
    Αρα δεν ημουν πιο ξυπνιος,ημουν το ιδιο βλακας με εκεινους, ισως και παραπανω.

    τωρα για τον αντιφωτοβολταικο οσο τον βριζετε τοσο πιο πολυ αυτος γραφει.



    Ο Βλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς τον 6 Μαρτίου 2013 - 10:15 μ.μ.

    Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Γιατί εκνευρίζεσαι;Έχεις να χάσεις τίποτα;Οικονομική κατάρρευση δεν περιμένεις,πόλεμο δεν περιμένεις,η επενδυσή σου θα βγει κερδοφόρα και θα τα αρπάξεις χοντρά,οπότε γιατι αγριεύεις και χολοσκάς και βρίζεις και από πάνω;
    Άκου τώρα έναν Καψάλη να σου περάσουν τα νευράκια.

    "Θα τα κάψω τα λεφτά μου,θα τα ρίξω στα βιολιά
    Θέλω απόψε να γλεντήσω,έχω ντέρτια στην καρδιά"

    ΣΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ.
    ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=43RkkOEQEzU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για Λιακοπουλο και Νεφελουμ ποια ειναι η γνωμη σου κοπριτη?????? 3.700 μπηκανε σημερα, κατσε και περιμενε τον 3ο παγκοσμιο εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Γέλα,γέλα.Γέλα τώρα που έχεις αυτή την ταρίφα,γιατί όταν θα δεις την αλλή θα κλαις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. υπομονή κοπρόσκυλο μεχρι τον 3ο παγκόσμιο λεφτά 8α περνώ!!!! έχεις να τραβήξεις ζόρια !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντιφωτοβολταικός speaking.


    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΡΙΦΑ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΑΚΙ,ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ!

    ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ!

    ΜΗΝ ΣΟΥ 'ΡΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΕΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ πάλι εδώ είσαι?? Σου έχει γίνει εξάρτηση.. Οταν θα σου έρθει στο κεφάλι γιατί είπαμε ΄ότι γίνεται στον διπλανό σου θα το πάθεις κ'εσύ ,θα έρθεις και θα ζητάς συγνώμη για την κακία που βγάζεις σήμερα στους συνανθρώπους σου.. Προς το παρών απόλαυσε την ηδονή και την αδρελανίνη που παίρνεις κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο.. ΒΛΑΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ, ΒΛΑΜΕΝΕ Αντιφωτοβολταικέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pros
      Ανώνυμος7 Μαρτίου 2013 - 3:34 μ.μ.

      mou thimizis kati paidakia me ton tropo pou vrizis.
      mipos tha tou zitas esy sygnomi gia to dikaio poy tha exei an allaksi kati.
      na prostheso kai ego mias kai den exeis allo leksilogio:
      χαζε,κακε,βλημα,ντενεκε,χαμενε κλπ.

      vre den pate....

      Διαγραφή
    2. http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi/article/1771/ma-giati-brizei/

      Διαγραφή
    3. pare kai ena link ,tha se vohthisi.
      http://www.neolaia.de/2opseis/DaneiaeeU/periodiko13/Eoiuo/eoiuo.html

      Διαγραφή
  28. Αντιφωτοβολταικός speaking.


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ!
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ
    ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
    ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;ΜΑ ΠΟΣΑ;


    Γιατί οδηγεί σε ελληνοτουρκική εμπλοκή η ΑΟΖ

    Οι Τούρκοι έχουν στυλώσει τα πόδια τους αναφορικά με μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως, για παράδειγμα, αυτό του υποθαλάσσιου ενεργειακού πλούτου

    Μάλλον κατώτερα των περιστάσεων και των σχετικών προσδοκιών, που είχαν καλλιεργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι τα αποτελέσματα της επίσκεψης Σαμαρά στη Τουρκία.

    Κι αυτό γιατί απέναντι το κλίμα αποδείχθηκε εξαιρετικά βαρύ στις συνομιλίες που εξελίχθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ακόμα και στα θέματα καθημερινής πολιτικής, όπως καθιερώθηκε να αποκαλούνται διάφορα διαχειριστικά ζητήματα.

    Οι Τούρκοι έχουν στυλώσει τα πόδια τους αναφορικά με μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως, για παράδειγμα, αυτό του υποθαλάσσιου ενεργειακού πλούτου, μη δεχόμενοι να καταλάβουν ότι στα ελληνικά οικόπεδα υπάρχει πλούτος ο οποίος δεν τους …ανήκει. Κι αυτή είναι η βασική αιτία του κακού.

    Γι” αυτό και απειλούν με την κάθοδο του δικού τους ερευνητικού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Καστελλόριζου.

    Ως γνωστόν, η αγορά του στοίχισε στην τουρκική οικονομία το ποσό των 100 εκατ.δολ. και στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά των Τούρκων για τις προθέσεις τους σχετικά με το Αιγαίο.

    Η Αθήνα πάντως αντιδρά και όλα δείχνουν ότι πάμε για εμπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eipame re antifotovoltaike
      to paratravas ligo me thn genikoteri katastrofi.
      pano pou pao na ginw fan sou mou to gyrnas kai esy twra se pagosmious polemous klp.
      eleos

      Διαγραφή
  29. Προς τον 7 Μαρτίου 2013 - 4:52 μ.μ.

    Αντιφωτοβολταικός speaking

    Σου συνιστώ να ξεσκονίσεις την στρατιωτική και πολιτικη ιστορία.
    Είμαι σίγουρος οτι θα αλλάξεις γνώμη.

    Πάρε μια γεύση με το παρακάτω:

    ΠΤΩΧΕΥΣΗ 1932!
    Δες τι απάτη τους έστησαν να τους πάρουν ακόμη και τα ελάχιστα που είχαν απομείνει.Αφού κυρήχτηκε η πτώχευση τους πλασάρανε το παραμύθι πως αν 2εκατομμυρια Έλληνες ακουμπούσανε τα χρυσαφικά τους τότε τα κρατικά ταμεία θα γέμιζαν λεφτά.

    Τι έγινε τελικά;Τους πήρανε και τα χρυσαφικά,μέχρι και χρυσά δόντια δίνανε οι αφελείς Έλληνες και όλα γίνανε καπνός

    Δες στην συνέχεια με ποιό τρόπο το εβραιολαμόγιο ο Ελεύθεριος Βενιζέλος κατάφερε να ΄χασει τις εκλογές για να αποποιηθεί των ευθυνών του,πως μετά οδηγηθήκαμε στην δικτατορία του Μεταξά και σε συνδιασμό
    με τις παγκόσμιες εξελίξεις φτάσαμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

    http://www.youtube.com/watch?v=N-sXmyp0RJY


    ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τουλαχιστον σε λεω κοπριτη και απαντας...τον εχεις αποδεχτει τον χαρακτηρισμο....εχεις πεσει τωρα τελευταια παντως...απο οταν αρχησες για 3ους παγκοσμιους... κτλ δεν βγαζεις γελιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αντιφωτοβολταικός speaking

    Έχεις την εντύπωση πως επειδή δεν αντιδρώ με βρισιές οτι αποδέχομαι τους χαρακτηρισμούς σου;
    Αγορίνα δεν γράφω για 'σενα.Σε χρησιμοποιώ ώστε να βγάζω τις εκτιμήσεις μου στην δημοσιότητα.Όσες φορές και αν έχεις γράψει ποτέ δεν επιχειρηματολόγησες.Είσαι άτομο χαμηλής νοητικής στάθμης.Εξάλλου το αποδεικνύουν και τα λόγια σου.Διαθέτεις τόσο φτωχο λεξιλόγιο που ακόμη και τις βρισιές τις επαλαμβάνεις μη έχοντας τίποτα άλλο να πεις.

    Θα σου το πω αλλιώς για να το καταλάβεις καλύτερα.
    Ένας επιστήμονας για να αποδείξει τις θεωρίες του χρειάζεται ένα πειραματόζωο.
    Στην προκειμένη περίπτωση το πειραματόζωο είσαι ΕΣΥ!

    Να σου πω και κάτι άλλο;
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ.
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.
    (σημειωση:ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ,ΟΧΙ ΟΛΟΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ)


    Αφού δεν έχεις τίποτα ουσιαστικό να πεις,ομόρφυνε λιγάκι τον λόγο σου.
    Γράψε " Τουλάχιστον σε αποκαλώ..." ή "Τουλάχιστον σε χαρακτηρίζω... ή "Τουλάχιστον σε προσφωνώ...." " ή "Τουλάχιστον σου προσπίπτω το ιδιώνυμο του κοπρίτη"


    ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΛΕΩ ΤΩΡΑ,Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΛΕΩ ΤΩΡΑ,Ε; ΚΟΠΡΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!
    Σου ειπα κοφτο δεν βγαζεις γελιο πλεον...... αστο να παει στο διαλο...
    ειμαι χαμηλής νοητικής στάθμης γιαυτο ασχολουμαι μαζι σου. περιμενες να ασχολη8ει κανενας υπουργος μαζι σου???

    κοπριτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Akomi den exeis pei ti douleia kaneis. An exeis ependisei kapou an exeis agorasei kati. Oikopedo spiti. Ti fovasai olo to apofeugeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λετε να χα8ηκε το κοπροσκυλο??? 8α επρεπε να ειχε γραψει μεχρι τωρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλοι διαβάζω συνέχεια αυτο το blog και δεν έγραψα ποτέ.
    Είμαι και εγω ένας σαν τον φίλο που τα χώνει περί κατάρευσης,περί 3ου παγκοσμίου πολέμου ,δηλαδή δεν πηρα αδεια απο 5-10-2010,και ας εχω πάρει πριν την αδεια Δάνειο το οποίο τρέχει.
    Πιστεύω και εγω στην ΜΠΟΥΡΔΕΛΟχώρα που ζούμε ολα ηταν -είναι και θα ειναι μια φούσκα .
    Σίγουρα θα έλθουν πολλές αλλαγες ακόμα και στις άδειες με παλές ταρίφες και κρίμα σε αυτούς που τα δάνεια τρέχουν, και δεν έχουν κάνει αποπληρωμή της επένδυσης .
    Πάντως πιστεύω από την αλλη εβδομάδα που θα βγούν να νέα μέτρα θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε .
    Πίστεύω ότι στην περίπτωση του αντιφωτοβολταικού και την δική μου αρμόζει η παροιμία του φτωχού λαού μας ΄΄ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ΄΄
    Και μια ερώτηση στον αντιφωτοβολταικο γιατί όλες η μεγάλες εταιρείες έχουν ξεσκίσει την αγορά αγοράζοντας ολες τις άδειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έλεος συνάδελφοι,

    Έχετε μπει όλοι σε ένα σαδομαζοχιστικό τρυπάκι και αναζητάτε ως μέσο εκτόνωσης τον Αντιφωτοβολταϊκό? Αν είναι ποτέ δυνατόν? Δεν κοιτάζουμε να δούμε πως θα βγούμε από το τέλμα που έχουμε περιέλθει ως παραγωγοί, παρά καθόμαστε και αναλώνουμε την ενέργειά μας στο τί θα μας πει ο ανώμαλος και πώς εμείς θα του την πούμε. Έστω και τον μισό μας χρόνο να αφιερώναμε από αυτόν που αφιερώνουμε για να διαβάσουμε και να απαντήσουμε στον τύπο, κάτι θα είχαμε βρει να κάνουμε από το να περιμένουμε την ανάκοινωση των νέων μέτρων και μετά θα κλαιγόμαστε πάλι για το κακό που μας βρήκε. Φαίνεται πως ο Ασημάκης και Σία, μας έχουν πάρει πρέφα και μας έχουν του χεριού τους. Κρίμα, είναι απογοητευτική η εικόνα μας. Πού είσαι αγαπητέ κύριε Κουτράκη? Πού έχεις χαθεί? Τόσο ήταν? Μας έστειλες φόρμες, τις συμπηρώσαμε, μας έστειλες ερωτηματολόγια, τα συμπληρώσαμε κι' αυτά, αλλά κατά τα άλλα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.... Και να σας πω και κάτι λυπηρό? Τουλάχιστον ο Αντιφωτοβολταϊκός, είχε και κάτι έξυπνο να μας προτείνει. Στάση πληρωμών σε τράπεζες και ΦΠΑ μαζικά από όλους είπε ο τύπος. Αλλά που μυαλό εμείς να ακούσουμε? Εμείς τον χαβά μας. Ο άλλος σε άλλο blog,έλεγε να μπούμε μέσα στο ΥΠΕΚΑ, να το καταλάβουμε λες και ο Ασημάκης θα μας καλοσωρίσει και θα μας τρατάρει γλυκό, για να μην σου πω θα μας δεξιωθεί κιόλας..Μήπως να σοβαρευτούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ θελουν να μας καταστρεψουν και εμεις μαλωνουμε μεταξύ μας. Οι παλαιοι παραγωγοι λενε οτι τους στοιχισαν ακριβα οι επενδυσεις τους και τα μετρα που θα ληφθουν θα πρεπει να αφορουν μονο αυτους που συνδεθηκαν το 2012 και μετα. Πραγματα απαραδεκτα. Ή θα σωθουμε ολοι μαζι ή θα καταστραφουμε όλοι μαζι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλα ασε αυτο το παραμυ8ι με τους παλιους.... τοσα χρονια τα περνανε κανονικα ..... το εχουν ξεχασει αυτο..... εγω απο την πρωτη μερα εκτακτη εισφορα...τωρα αν τα φαγανε στα μπουζουκια και τωρα τους λειπουν........μην περιμενετε τπτ απο κανεναν....στα δικαστηρια ο καθενας μονος του......η εκτακτη εισφορα 8α καταπεσει.... γιαυτο αλλοστε ψαχνουν τροπους να σε κανουν εθελοντικα να υπογραψεις εσυ για μιωση.....αλλιως δεν 8α σε ρωταγανε 8α εβαζαν μεγαλυτερη εκτακτη εισφορα.... ειναι χοντρο αγγουρι στον κολο τους τα μεγαλα συμβολαια......και οσο 8ελουν να υπαρχουν και δεν χρεοκοπουν, δεν μπορουν να απαλαγουν απο αυτα παρα μονο με την υπογραφη μας.... οποιος δεχτει μιωση νομιζω πως 8α ειναι μεγαλο λα8ος.... απο την αλλη οποιος δεν δεχτει...... 8ελει δικαστικη οδο μετα γιατι 8α τον πνιξουν με παρανομες επιβαρινσεις.....
    οσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αντιφωτοβολταικός speaking


    Προς τον 8 Μαρτίου 2013 - 12:30 μ.μ. τον ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

    'Ασε τρέχω από το πρωί.Κάνω τις προετοιμασίες μου.
    Αγόρασα μαντηλάκια,μωρομάντηλα,χαρτιά κουζίνας για να έχω να σας μοιράζω
    όταν θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.Ειδικά για σε εσένα αγόρασα χαρτιά υγείας μια και θα
    δένουν με την μούρη σου όταν θα είναι σαν τον κώλο της μαιμούς από το πολύ το κλάμα.

    Σκέφτηκα να αγοράσω και ζαχαρίτσα και καφέ,αλλά το άφησα για αργότερα για να μου έρθει πιο φθηνά μια και θα χρειαστώ πολλά κιλά,επειδή θα έχουμε πολλές οικονομικές "κηδείες".

    Κοίτα τώρα τι ωραία ειδησούλα σου έχω


    500.000 νοικοκυριά δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ

    Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι συνολικές οφειλές των καταναλωτών προς τη ΔΕΗ, οι οποίες πλέον προσεγγίζουν το... 1,3 δις. ευρώ, παρά την πρόσκαιρη μείωση που είχαν παρουσιάσει λίγο πριν από την εφαρμογή της δεύτερης «φουρνιάς» του... χαρατσιού.

    Η κατάσταση αυτή οδήγησε τη διοίκηση της ΔΕΗ σε αύξηση κατά 75% των διακανονισμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές το 2012 σε σχέση με το 2011, ενώ οι αποκοπές ηλεκτροδότησης αυξήθηκαν κατά 66% στο ίδιο χρονικό διάστημα. Την ίδια ώρα, και με βάση τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας μας, ετοιμάζονται νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ από την 1η του ερχόμενου Μαΐου, ενώ έπεται μία ακόμη αύξηση από την 1η Ιουλίου 2013. Κι αυτά όταν από 1ης Ιανουαρίου ισχύουν νέα αυξημένα κατά 25% μεσοσταθμικά τιμολόγια ρεύματος.


    ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ;
    ΟΤΑΝ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ;

    ΑΣΤΟ,ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚ... ΘΑ ΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αντιφωτοβολταϊκέ άμα ήσουν ξύπνιος θα ήξερες ότι τα φωτοβολταϊκά είναι όπλο στα χέρια των ελεύθερων πολιτών. Πάντως μου θυμίζει κάτι τυπάκια που δεν ήθελαν να βλέπουν κινητό μπροστά τους και τώρα κυκλοφορούν με δυο τρία, κοίτα μπροστά και άσε τους άλλους να σε δουλεύουν εμένα θα ακούς, σε λίγα χρόνια θα έχεις φωτοβολταϊκά και εκεί που σε εσένα δεν βλέπουν σκοτάδια και θα χεις και απόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αντιφωτοβολταικός speaking

    Προς όλους τους φωτοβολταικούς.

    Σας έχω μια πρόταση.

    'Οποιοι έχετε δανειστεί από τράπεζες,θα πάτε σε αυτές και τις προτείνετε την δημιουργία ενός συμφωνητικού που θα λέει οτι στην περίπτωση που αδυνατείτε να καταβάλετε τις δόσεις του δανείου,τότε θα παραχωρείτε την επενδυσή σας στην τράπεζα.
    Έτσι αφού όπως σας λένε όλοι, οτι η επενδυσή σας θα είναι εγγυημένη και κερδοφόρα,η τράπεζα είναι σίγουρο οτι θα δεχτεί αφού όχι μόνο θα βγάλει τα λεφτά που σας δάνεισε,αλλά θα έχει και σημαντικά κέρδη μέχρι το τέλος των 25 ετών.
    Το μειονέκτημα είναι οτι θα χάσετε ένα μέρος ή ολόκληρο το αρχικό κεφάλαιο που επενδύσατε από την τσέπη σας,αλλά το πλεονέκτημα είναι οτι θα απεμπλακείτε από την ιστορία χωρίς να έχετε το άγχος των δανείων και του φ.π.α και επιπλέον δεν θα κινδυνεύετε από κατάσχεση περιουσιών ή φυλάκιση λόγω χρεών προς το δημόσιο.

    ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΝΕ,ΤΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν λες ακόμη τιποτα σχετικά με σένα ε? Φοβάσαι κάτι? Σπίτι έχεις? Δάνειο? Δουλειά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  43. "Σφαλιάρα" στις τράπεζες από τους οίκους αξιολόγησης για τα φωτοβολταϊκά.

    http://www.energypress.gr/news/Sfaliara-stis-trapezes-apo-toys-oikoys-axiologhshs-gia-ta-fwtoboltaika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε ηλιθιε κοπριτη ετσι εχουμε δανιστει οπως κανεις και καλα προταση εσυ... τι νομιζεις οτι εχουμε βαλει υποθηκη τα σπιτια μας???? Μην σε ενδιαφερουν αυτα πες μας για την ζωη σου που σε ρωτανε ολοι συγουρα θα βγαλεις περισσοτερο γελιο!!!!!!δεν μενεις σε σπιτι? Δεν πληρωνεις χαρατσι? Σε τσαντιρη μενεις????? ΚΟΠΡΙΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αντιφωτοβολταικός speaking

    Προς τον ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ!

    Αποκλείεται να έχεις δανειστεί με αυτούς τους όρους!
    Αλλά και ακόμη αν είναι έτσι τότε γιατί δεν παραχωρείτε στις τράπεζες τις επενδύσεις σας ώστε να καταστραφούν οι τράπεζες μια και θα τους φεσώσει ο ΛΑΓΗΕ και η ΔΕΗ;

    Οπότε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ δεν σου έχει δανείσει η τράπεζα βάζοντας εγγύηση την ίδια την επένδυση.
    Άρα συνεπάγεται το εξής:
    Ή ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΨΕΥΔΕΣΑΙ
    Ή ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
    ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ),ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

    ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  46. Αντιφωτοβολταικός speaking

    Με αφορμή τον ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ έκανα μια έρευνα για τους τρόπους δανεισμού.
    Τουλάχιστον για 10 Κw υπάρχει η δυνατότητα εκχώρισης της σύμβασης συμψηφισμού της Δεη.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝ'ΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.

    ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ BANK RUN.

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ
    ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ.


    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3700 ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑΙ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ; .....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ....ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ.

      Διαγραφή
  48. Κοπριτη πρωτα μας κανεις προτασεις και μετα κανεις ερευνα για τα δανεια;;;; προσεχε με τα...μπετα μην ξαναπαιξεις μπαλα μονο στο...soubuteo!!!! Το νου σου κοπροσκυλο.....εισαι ο ορισμος του καθηστεριμενου οποτε δεν ειναι δυσκολο να εντοπιστεις..... και οι κυρωσεις θα ειναι βαριες.... τοιχο τοιχο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΜΥΕ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗΣ". ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αντιφωτοβολταικός speaking

    Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του blog για τις τελευταίες αναρτήσεις μου,οι οποίες
    δεν ήτο κόσμιες με αποτέλεσμα να διαγραφούν.
    Δεν φταίω εγώ βέβαια,διότι όταν οι συνομιλητές μου βρίζουν ανηλεώς και αφειδώς,αδυνατόντας να επιχειρηματολογήσουν,είναι λογικό και εγώ κάποια στιγμή μέσα στην δίνη των ασύστολων αυτών βωμολοχιών να παρεκτραπώ

    Σταματώ τις αναρτήσεις μου και μένω συντονισμένος αναμένωντας τα νέα μέτρα.

    ΤΑ ΛΕΜΕ!
    (δεν επιθυμώ κανένα σχόλιο για αυτή την αναρτησή μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μην τρομαζετε με το τι θα ακουσουμε απο εβδομαδα..... τπτ δεν θα ειναι οριστικο...εχουν ζοριστει...ξεκολατε...αυτοι εχουν το προβλημα ..... εχουν ζοριστει με την νομιμοτηρα της εκτακτης εισφορας και θελουν εθελοντικα υπογραφες για μιωση.... μην πεσει κανεις στην παγιδα.... τι περιμενετε? Να βγει μια αποφαση που θα λεει απο 0.42 θα σου δινω 0.21 απι εδω κ περα???? Μην τρεκαθουμε...μονοι μας σπερνουμε τον πανικο... ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε κατι με τον σκατοκουραδα τον κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αντιφωτοβολταικε λες δεν επιθυμεις κανενα σχολιο για την αναρτηση σου ... δηλ... μεχρι τωρα.... επιθυμουσες να σε μπινελικωνουν??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ