Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ζητείται προοπτικη


Με επιφυλάξεις αντιμετωπίζουν παράγοντες του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τις σχετικές προβλέψεις του νέου επενδυτικού νόμου. Η έκδοση νέων αδειών, εκτιμούν, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα σε μια αγορά, που πριν καν προλάβει να αναπτυχθεί, έχει ήδη καταστεί προβληματική, με ευθύνη του ίδιου του κράτους.

Υπογραμμίζουν ότι κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα διακινδύνευε τα κεφάλαιά του σε έργα Ανανεώσιμων στον τόπο μας υπό τις παρούσες συνθήκες. Με τη μαύρη τρύπα του Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής
Ενέργειας να μεγαλώνει και τις τιμές του ρεύματος στα ύψη, μαζί και όλες τις άλλες γνωστές -και μη- στρεβλώσεις της εγχώριας αγοράς ενέργειας, το τοπίο είναι θολό.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον επενδυτικό νόμο, που κατατέθηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στη Βουλή, προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής επενδυτικών σχεδίων, που αφορούν επεκτάσεις σε υφιστάμενες ή υπό κατασκευή μονάδες ΑΠΕ. Προϋπόθεση, για τη δυνατότητα αυτή, είναι η επέκταση να προκύπτει, ως αποτέλεσμα της αύξησης της παραγωγικής ισχύος της εκ των υστέρων τροποποίησης της αρχικής άδειας παραγωγής. Παράλληλα καταργείται, και αναδρομικά, η ανάγκη ειδικού αιτήματος αλλαγής προμηθευτή ή εξοπλισμού για φωτοβολταϊκά πάρκα, εφόσον η ονομαστική ισχύς δεν μεταβάλλεται πάνω από 10%.

Στόχος της συγκεκριμένης πρόβλεψης, κατά τους εισηγητές του ν/σ, είναι να αποφορτιστεί από τις αιτήσεις αυτές η Ομάδα Μικρών Έργων και να επικεντρωθεί στα 1.624 νέα επενδυτικά σχέδια που εκκρεμούν. Ο φορέας της επένδυσης δεν υποβάλλει αίτημα τροποποίησης όταν γίνονται μεταβολές του εγκεκριμένου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου μεταξύ κατηγοριών ενεργειών, με την προϋπόθεση ότι οι μεταβολές αυτές στο σύνολό τους δεν θα ξεπερνούν το 10% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού. Αν η τροποποίηση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου επιφέρει μεταβολή που υπερβαίνει το ανωτέρω ποσοστό, τότε ο φορέας της επένδυσης υποβάλλει στην υπηρεσία σχετικό αίτημα τροποποίησης.

Με άλλη διάταξη του νομοσχεδίου, επιχειρείται η απεμπλοκή μικρών επενδύσεων σε φωτοβολταϊκά ισχύος έως 100 κιλοβάτ από τις διαδικασίες αξιολόγησης και γνωμοδότησης από την αρμόδια επιτροπή. Για τις περιπτώσεις αυτές το νομοσχέδιο προβλέπει ότι «με απόφαση του υπ. Ανάπτυξης θα καθορίζονται τα δικαιολογητικά και ο τρόπος ελέγχου και έκδοσης αποφάσεων ολοκλήρωσης και πιστοποίησης έναρξης παραγωγικής λειτουργίας των παραπάνω επενδυτικών σχεδίων παραγωγής ηλεκτρισμού από ηλιακή ενέργεια έως και 100 KWP».

Ο νέος επενδυτικός προβλέπει, επίσης, ενισχύσεις στη ναυπηγική βιομηχανία αν πρόκειται για ναυπηγήματα «που προορίζονται για σταθερές, μακροχρόνιες πλωτές βιομηχανικές ή και ενεργειακές εγκαταστάσεις». Όλα αυτά, έχουν σχετική σημασία, από τεχνικής απόψεως, ωστόσο, δεν αποτελούν στοιχεία χάραξης μιας διαφορετικής πολιτικής, με προοπτική. Που είναι και το, πρωτίστως, ζητούμενο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ - jkan@naftemporiki.gr

πηγη http://www.naftemporiki.gr/finance/story/617954

10 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΩΝ 20KW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Από τον περασμένο Αύγουστο έλεγα τα ίδια πράγματα.Μέχρι και τις ίδιες παροιμίες,αλλά ποιος
    να με ακούσει;Κουφού καμπάνα και αν χτυπάς,τυφλό και αν θυμιατίζεις,λένε στο χωριό μου.
    Βγήκαν κάποιοι και μου λένε είσαι μετά Χριστόν προφήτης.Όριστε κύριοι.Σας παραθέτω τι έγραφα στις
    τον Αυγούστου 2012 σε δυο σχολια μου.

    http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/08/t-2.html



    Ανώνυμος13 Αυγούστου 2012 - 4:34 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΕΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ bLOG,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ SITE ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΟΤΑΝ Η SHELL ΚΑΙ Η bP ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ;ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΑΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ,ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!



    Ανώνυμος16 Αυγούστου 2012 - 5:08 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ τζινα.ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΘΗΣΗΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΖΙΝΑ,ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ.ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΝΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΕΚΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΩ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ,ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ;
    ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ;
    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    1.ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΑΝΑΛΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ.
    2.ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ.
    3.ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 25 ΕΤΕΣ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
    4.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΒΙΩΣΙΜΗ
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
    5.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

    ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΖΙΝΑ;ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΛΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοπριτης ο αντιφοτοβολταικος γραφει με κεφαλαια τωρα...ελεος!!!! Εχεις καταντισει γραφικος εκτος απο μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Π. Λαφαζάνης: «Τα 300 ευρώ θα είναι σε λίγο μισθός πολυτελείας»
    Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ προέβλεψε ότι θα γίνουν πολλές απολύσεις στο δημόσιο,ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε λίγο καιρό τα 300 ευρώ θα είναι μισθός πολυτελείας.


    Βρίστε με όσο θέλετε.Πείτε με γραφικό,πείτε με κοπρίτη,πείτε οτι σας έρχετε στο μυαλό,αλλά
    πρέπει να ξέρετε οτι παίξατε και χάσατε και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε τόσο καλύτερα για εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστηχώς φιλε αντιφωτοβολταικέ, δεν χασαμε ολοι εμεις, εχει χασει ολη η Ελλαδα. Εχασες και εσύ. Και για τους φωτοβολταικους δεν νομίζω οτι ηταν παιγνίδι, αλλα επένδυση ζωής, που δυστηχώς φαινεται οτι ολα τα μέρη δεν ειναι τιμια και δεν τηρουν τους ορους του συμβολαιου. Και μεσα σε αυτή την χώρα που δεν σεβεται τους πολιτες της και δεν τηρεί την υπογραφή της ζεις και εσύ και συναλλάσεσαι, και ...χανεις

      Διαγραφή
  5. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Φίλε μου,όλοι σας, μάθατε να βλέπετε κοντόφθαλμα.Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το ΧΡΗΜΑ.
    Αγαπητέ επίκειται κατάρρευση όχι μόνο της δικής μας οικονομίας αλλά και της παγκόσμιας.
    Οδεύουμε ολοταχώς εις τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και όχι μόνο δεν έχετε καταλάβει τίποτε
    απολύτως,αλλά κάνετε όνειρα για το μέλλον.
    Το μέλλον θα είναι λαμπρό για την Ελληνορθοδοξία,αφού βέβαια πρώτα υποστούμε την λαίλαπα
    της πείνας και του πολέμου.Όσοι συνειδητοποιήσουν και καταλάβουν τι έρχεται θα μπορέσουν να
    ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής.Για αυτό άλλωστε σας συμβουλεύω να επενδύσετε σε κήπους και μπαχτσέδες,για να μην νιώσετε την πίκρα της πείνας και του λιμού,όπως και για το χρυσό,διότι σε μια πτωχευμένη οικονομία το χαρτονόμισμα θα είναι για χαρτοπόλεμο.
    Δεν λέω οτι το γεγονός αυτό θα γίνει αύριο,ούτε μεθαύριο,αλλά σας συνιστώ να μείνετε άγρυπνοι και προετοιμασμένοι για την ελευσή του.
    Διαφορετικά αν σας βρει όχι οικονομικά,αλλά ψυχικά απροετοίμαστους,πιστέψτε με οτι δεν θα πεθάνετε από την πείνα,αλλά θα έχετε φουντάρει από την ταράτσα του σπιτιού σας διότι το σοκ από το γεγονός θα είναι τεράστιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο που δεν θα καταρρεύσει είναι η ανάγκη για ενέργεια.

      Διαγραφή
    2. Το μόνο που δεν θα καταρρεύσει ποτέ στην Ελλάδα είναι η μαλακία. Ααα και το "εγω τα ξέρω όλα, ακούστε με".

      Διαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ..ΕΔΩ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ LIKE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δημόσιο και η διαφθορά του μας έφερε εδώ!! Θα πεθάνουν δέκα εκατομμύρια για να ζήσει το ένα των δημοσίων υπαλλήλων/ Όξω!! όποιος έχει τα προσόντα ας μείνει κι ας πάρει κι αύξηση!! Οι άλλοι στα γίδια τους να αναλάβει η νεολαία που και προσόντα και όρεξη για δουλειά έχει!! Αν δεν γίνουν απολύσεις στο δημόσιο άσπρη μέρα δε βλέπουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ