Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ τελικά ο σύνδεσμος για τα ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ


Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση του νεοσύστατου συνδέσμου μας ΘΕΣ.Α.ΦΩ.Σ.  ή αλλιώς ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Απο τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβε ο σύνδεσμος στην παρθενική του συνάντηση και με απόφαση της ιδρυτικής συνέλευσης ο συλλογος θα ειναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
και οχι Πανθεσσαλικός. 


Aπότι φαινεται την Πέμπτη 14/3 στις 21.30 θα υπάρχει δυνατότητα στο σαιτ τους υποθέτω (;) να δείτε την ιδρυτική συνέλευση - Video με ομιλίες & παρεμβάσεις - Φωτογραφίες και- Αποφάσεις

Παντως, το Πανελλήνιος Αγροτικός ειναι σιγουρα καλύτερο απο το Θεσσαλικός Αγροτικός. Επιτελους καποιος που θα αντιπροσωπεύει τους αγροτες χωρις "βαρη" του παρελθόντος ή του μέλλοντος. Ακομα καλυτερο βεβαια θα ηταν να ειναι Πανελληνιος Φωτοβολταικών, αλλα ας μη τα θελω ολα δικα μου! 

Καλη επιτυχία λοιπον, και να προσέχετε τις ..κακοτοπιές.


πηγη www.afo.gr

7 σχόλια:

  1. Τώρα έπεσαν οι μάσκες περί δήθεν τοπικών συλλόγων, όλοι μαζί δήθεν σε ομοσπονδίες και τρίχες κατσαρές. Αυτό που πάντα ήθελαν οι τοπικοί συνδικαλισταράδες ήταν να ανελιχθούν γρήγορα και χωρίς κόπο σε φωτοβολταϊκο-πατέρες... Τα δύσκολα βέβαια τώρα αρχίζουν, διότι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα. Είναι μάλιστα τόσο άσχετοι που και στο όνομα έκαναν λάθος!!! Θα ονομάζεται λέει Θεσσαλικός αλλά θα είναι Πανελλήνιος???? Σιγά μην είναι και Παγκόσμιος... τι άλλο θα ακούσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι παρατηρώ τους κυρίους της φωτογραφίας. Αυτοί ως πληθυσμός δεν επαρκούν να εκπροσωπήσουν ούτε την Θεσσαλία. Με ποια νομιμοποίηση αυτοανακυρήχθηκαν Πανελλήνιοι???

    Έχει να πέσει πολύ γέλιο... διότι από κλάμα χορτάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάζω στοίχημα ότι θα ζητήσουν και άλλη παράταση στο ρουσφέτι του 18μηνου τους και ίσως μέσα στην παράνοια τους και άλλες άδειες...

    Εμείς όμως οι υπόλοιποι "κανονικοί" πολίτες - παραγωγοί θα ζητήσουμε να μην πληρώνονται όσοι κάνουν πάρκα με ειδικές ρυθμίσει !!!

    Μπορεί μάλιστα και να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη για το ειδικό καθεστώς τους, άλλωστε πάντα αντισυνταγματικό ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά πόσο ξεπουλημένα παπαγαλάκια μικροσυμφερόντων κύριοι διαχειριστές του blog αυτού είστε, που μεταδίδεται τόσες μέρες ότι τρίχα είδηση υπάρχει στα φωτοβολταϊκά και δεν έχετε δημοσιεύσει ότι στις 5 Ιουνίου δικάζεται στο ΣτΕ η εισφορά κατόπιν προσφυγής του ΣΠΕΦ????

    Προφανής ο λόγος, αφού ακυρώνεται κάθε λόγος ύπαρξης μικροσυντεχνιών που μοναδικό στόχο έχουν την καρέκλα και τα ρουσφέρια των ημερέτρων...

    Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνάδελφε Ανώνυμε, το site αυτό είναι προφανώς εγκάθετο για να ευτελίζει μόνο το επίπεδο εκπροσώπησης των Φ/Β παραγωγών. Μην περιμένεις τίποτα σοβαρό, αντίθετα μάλιστα. Σε λίγο θα μεταδίδουν ειδήσεις για το ποιος αερίστηκε αλλά δεν θα μεταδίδουν τα σοβαρά και τα ουσίας.

    Εργολαβία του Ασημάκη και ο ρόλος αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ έχω να καταγγείλω παπαγαλάκια του blog αυτού και αλλού. Ότι μπούρδα γραφτεί εδώ μας την φλομώνουν με e-mail οι τεμπελχανάδες. Αι σιχτίρ κοπρόσκυλα!!! Λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε από το να διαβάζουμε κουτσομπολιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΑ ΕΙΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑΜΑΣ ΑΝΤΗ ΝΑ ΒΑΛΟΘΜΕ ΕΝΑ ΛΗΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ