Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τι "κατάλαβε ο ποιητής" για τις πληρωμές ΛΑΓΗΕ για παραγωγή Αυγούστου


Οσον αφορα τις πληρωμές Λαγηε παραγωγής Αυγούστου τον μήνα Φεβρουαριο και μεχρι τα τώρα στοιχεία φαίνεται οτι

- οι διαφορές στις πληρωμές εχουν διαφορα μεχρι και 23 μέρες! πχ η Κοζάνη πληρώθηκε 26/2 vs Κατερίνη που πληρώθηκε 21/3!
- η ιδια τραπεζα μπορεί να πληρώνει διαφορετικές ημέρες τους επενδυτές, αν και τα περισσότερα ΝΑΙ τα εχουμε τις πρώτες 2 μέρες στις Τραπεζες Εθνική , Αγροτική και μετα Πειραιώς.

- η περιοχή παίζει ρόλο, αν και δεν φαινεται σε ποιο βαθμο καθως εχουμε την περίπτωση ιδιου επενδυτή στη Λαμία που πληρώθηκε το ενα παρκο και το αλλο οχι
  • Ισως καποιες διαφοροποιήσεις στις πληρωμές ΛΑΓΗΕ να οφειλονται σε διαδικαστικους λογους- πχ ενημερότητες που ελειπαν απο τον επενδυτή. Φροντίστε να τις στείλετε και παρτε τηλεφωνο τον ΛΑΓΗΕ (οσο και αν ειναι δυσκολο να βγαλετε γραμμή, επιμείνεται) για να επιβεβαιωσετε οτι στα δικα τους συστήματα φαινονται ολα καλα.

Οποιαδήποτε αλλα συμπεράσματα ή πληροφορίες εχετε για τς πληρωμές παρακαλώ μοιραστείτε τις μαζί μας. Ευχαριστώ ολους για τη συμμετοχή σας και την αλληλοενημέρωση στις πληρωμές του Αυγουστου.

Τέλος, για να μην χαθούμε στις αναρτήσεις και στα σχολια,  παρακαλώ για τις πληρωμές ΛΑΓΗΕ Σεπτεμβρίου που αναμένονται να πληρωθούν τελος Μαρτίου παρακαλώ χρησιμοποιήστε την παλαια ανάρτηση (πατήστε εδώ) ή την μονιμη μπαρα δεξια του blog με τιτλο ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΑΓΗΕ  . Ενημερώστε για το ποτε πληρωθήκατε την παραγωγή Σεπτέμβριου, για να να γινει αντίστοιχη ενημέρωση, μπας και βγαλουμε ακρη.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Μήνας παραγωγής
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ημ/νια πληρωμής

26/2
27/2
28/2
1/3
4/3
6-21/3
Τραπεζες
Εθνική
Ναι
Κοζάνη
ΝΑΙ
Αργολιδα, Κορινθος, Αχαία, Αιτωλο/νία, Ροδόπη, Βοιωτία


ΝΑΙ
Σερρες
Αρτα
ΟΧΙ
Αρκαδία 6/3
Αλφα
Ναι Αιτ/νία
Ναι
Φωκιδα
Αγροτική
ΝΑΙ
Ορεστιαδα Εβρου, Εδεσσα, Ξάνθη
ΟΧΙ ακομα
Δραμα
NΑΙ Λαμια
ΟΧΙ Λαμια, Αξιούπολης,
ΟΧΙ
ΣΕΡΡΕΣ
ΝΑΙ
Δομοκό 7/3
Δραμα 11/3
Κατερίνη 21/3
ΟΧΙ
Δράμα 6/3
Εμπορική
?
?
ΟΧΙ
Αμφισσα
Ναι
Αμφισα 5/3
Πειραιώς
ΝΑΙ
Σερρες, Αχαία,
ΟΧΙ ακομα
Αλεξάνδρεια Ημαθιας
OXI
Αχαία 6/3 , 11/3
Ροδόπη 20/3
Eurobank
ΝΑΙ
ΟΧΙ
Θεσσαλονίκη
ΝΑΙ
Θεσσαλονίκη 13/3
Αττικής
ΝΑΙ
Ευβοιας, Αιτ/νίας
Κύπρου
ΝΑΙ
Οχι&Ναι Πέλλα 6/3
Probank
ΝΑΙ
Αλλες
ΝΑΙ

5 σχόλια:

  1. ειμαι και εγω ενας απο του εκατονταδες παραγωγους που εμπιστευτικα το κρατος και συγκεκριμενα την ελληνικη βουλη τους φωστηρες τους υπουργους τους βουλευτες την διοικηση της ΔΕΗ ολους αυτους που διαφημιζαν την πραματια τους να φτιαξει ο κοσμακης ο αγροτης με δικα του λεφτα η με δανεια απο τις τραπεζες το δικο του φ/κο παρκο να γινει ενας μικρος η ενας μεγαλος παραγωγος ηλεκτρικης ενεργειας να βοηθησει την εθνικη οικονομια και φυσικα να εξασφαλισει ενα εισοδημα μηνιαιο συμφωνα με τους ορους και την συμφωνια της εταιρειας του κρατους της συντεταγμενης πολιτειας την οποια υπεγραψαν αρμοδιοι και φυσικα και εγω που αποδεχτηκα τους ορους που εχουν θεσει στη συμβαση με την μονη διαφορα οτι αυτοι οι κυριοι δεν τηρουν αυτα που εχουν υπογραψει και οχι μονο παιρνουν και εισηγουνται και μετρα οπως εκτακτες εισφορες φορολογια και καθυστερησεις πληρωμων που εχουν περασει το οκταμηνο .Δεν μπορειτε κυριοι να τα βγαλετε περα γιατι μας κοροιδεψατε γιατι μας εξαπατησατε και μα βαλατε να χρεωθουμε και τωρα να θελουμε να αλλαξουμε την χρηση του ακινητου μας να μην μπορουμε ποσο αναξιοπιστο ειναι το κρατος ποσο αναξιοπιστο ειναι το πολιτικο συστημα και ποσο αφελης εγω που το εμπιστευτηκα . ας προσεχα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γινεται στην περιπτωση που κατηθυστερισει καποιος να κοψει τιμολογιο??
    για παραδειγμα εχω αναψει ιανουαριο κ τιμολογιο εκοψα ιουλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά συνάδελφοι με υγεία,
    ειρήνη ημίν για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα την καινούργια χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ