Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Tιμολογια ΛΑΓΗΕ: Δηλωση επιφύλαξης επι της εκτακτης εισφορας

ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ¨" ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ.


ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Aναγνώστης

46 σχόλια:

  1. uparxei periptwsh an anagrapsoume kati tetoio na mhn mas plhrwsoun ka8olou ?? me to skeptiko oti ekremoun nomikes diadikasies???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΆΓΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε, τα greeklich σου ειναι γιά κλάματα!!!!
    Απο Ελληνικά πώς πάς??? Εκτός κι αν απευθύνεσαι σε
    Ιθαγενείς νεοευρωπαίους!!!!!
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ,ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!
    Οσο γιά τίς αφελείς φοβίες σου περί μη πληρωμής, αν δεν
    αναγραφεί στο τιμολόγιο η εκτακτη εισφορά, σου απαντώ
    με ερώτηση. Τώρα που την αναγράφεις πληρώνεσαι??????
    ΟΥΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕ.
    ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΚΑΝΟΜΕ ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ!!!!!!
    Την εχουν υποβάλλει πάνω απο 250 παραγωγοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ANTONIS ? Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΘΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  4. δηλαδη αν καταπεσει η εκτακτη εισφορα δεν μπορεις να κανεις τοτε προσφυγη και να ζητησεις τοτε τα λεφτα σου αναδρομικα??? περιεργο μου ακουγεται..... για πιο λογο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούγεται ότι στο ΣτΕ δεν θα δικαιωθεί η προσφυγή που έγινε από τους παραγωγούς με αποτέλεσμα να φτάσουν στο ευρωπαικά δικαστήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣτΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      Διαγραφή
    2. Μην ακούς και πολύ περισσότερο αναμεταδίδεις παπαγαλισμούς. Η εισφορά θα καταπέσει επειδή είναι οριζόντια δηλαδή δεν αναγνωρίζει διαφορές λόγω μεγέθους του πάρκου, αλλά και κόστους του ως προς την ταρίφα που ειπράττει.

      Διαγραφή
  7. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Καλό θα ήταν πριν κάνετε οτιδήποτε,να πάτε να βγάλετε τα λεφτά σας από τις
    τράπεζες γιατί οι εξελίξεις και τα γεγονότα στην Κύπρο οδηγούν στην αντίστροφη μέτρηση πριν τον κανονιοβολισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ αγαπητε είπαμε ονειρεύεται τον τρίτο παγκόσμιο με το όνειρο θα μείνεις

      Διαγραφή
  8. Εχει παρατηρήσει κάποιος εάν στο εκκαθαριστικό σημείωμα του Φεβρουαρίου ειναι σωστή η μέτρηση των kw που έχει παράγει το πάρκο ?? Εμένα μου αναγράφουν περίπου 4500 kw λιγότερες ( απο ότι δείχνουν οι μετρήσεις μέσω Sunny Portal ) .Παλαιότερες μετρήσεις ήταν σώστες . Ξέρει κανένας τι μπορεί να έχει γίνει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα συνάδελφε μου αναγράφουν 7600 kwh λιγότερες αύριο πάω στον διευθυντή της ΔΕΗ που βρίσκεται το έργο μπορείς και συ να κανείς το ίδιο

      Διαγραφή
    2. Μηπως ειναι εκκαθαριστικος λογαριασμος 4μηνου και η διαφορα ειναι απο την εναντι υποτιθεμενη παραγωγη των προηγουμενων μηνων?

      Διαγραφή
  9. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Antonis20 Μαρτίου 2013 - 3:03 μ.μ. egw grafw greeklish esu eisai xazos kai den katalaveneis... nai tora pou den grafw gia epifilaksh epi tis ektakths eisforas plhronomai..... milaw gia to poso pou menei meta thn afairesh ths eisforas........afto fovamai mhpws den dwsoun tpt an amfisvitiseis estw kai merika to timologio.......pio apla den mporw na sto pw.....mallon oloi katalavan ektos apo esena..... agrotis eimai sugnwmh gia ta greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κοπριτη δεν ψόφησες ακομα??? ειχες πει 8α βγεις παλι με τα νεα μετρα η οταν γινει γ παγκοσμιος πολεμος...τι πετάγεσαι παλι σαν .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ.
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχω ρε ΚΟΠΡΙΤΗ λεφτα στην τραπεζα... μας εχεις περασει για πλουσιους εμας με τα φοτωβολταικα και νομιζεις οτι εχουμε και λεφτα στην ακρη??

      Διαγραφή
  13. ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΤΑ 30% ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΜΗΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΦΕΛΟΣ, ΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΦΩΤ/ΚΟΥ, ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΓΗΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ,ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε καραγκιοζη αντιφωτοβολταικε τι δουλεια εχεις εδω μεσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που να παει ο κοπριτης...........................

      Διαγραφή
  16. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥΗ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ , ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩ8ΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ....ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.... ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ 8ΕΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.......ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..... ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΣΙΚΑ....

      Διαγραφή
  17. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Προς τον 21 Μαρτίου 2013 - 6:20 μ.μ.
    Άσε τους χαρακτηρισμούς και αγόρασε μπαταρίες για τα φωτοβολταικά
    γιατί τα βλέπω σκούρα τα πράγματα.
    Τουλάχιστον αφού θα είναι που θα είναι άχρηστα,ας έχεις ρεύμα στο σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε αυτά που λες και υποστηρίζεις ειναι εκτός τόπου και εκτός χρόνου και πάψε να τα λες γιατί θα εκτεθεις

      Διαγραφή
  18. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΑΝΤΙΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥ BLOCK ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOCK ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΙΜΑΣΙΑ ΓΡΑΦΤΕΤΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΟΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ;ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;
    ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ!ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ!

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ,
    ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ Ή ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ BANK RUN,ΤΟΤΕ
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΠΡΙΤΗ δςσε μου ενα τηλφωνο να σε περνω να σε βριζω ...να μην ενοχλουμε τουσ αλλους!!!.αφου την βρισκεις ετσι!!!!! δεν αντεξες πανω απο 4-5 μερες!!!
      ΑΝΩΜΑΛΕ ΚΟΠΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  21. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΙΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ "ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ" ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΑΡΡΩΣΤΟΣ". ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοπρίτη με αλλα λογια .....έγινες πειραματόζωο....... μικρο το κακο... πηρες μερος σε ενα πειραμα.... γιατι ζωο ήσουν παντα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Κοπριτη ποιος στην χαρη σου..... έγινες και πειραματοζωο......δηλαδη πηρες μερος σε ενα πείραμα.....γιατι ζωο ησουν παντα!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ, ( ΙΣΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ? ).
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ-ΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟ SITE.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ TROLLAROUME ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. συν 1 !

    ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ !

    ΕΛΕΟΣ !

    EΓΙΝΕ ΤΣΙΡΚΟ - ΚΑΤΑΝΤΙΑ - ΜΑΛ..ΚΙΑ ΤΟ BLOG !

    ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕ <> ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ....!ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ;

      Διαγραφή
    2. 27-28 Mαρτιου λενε

      Διαγραφή
  24. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ, Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣτΕ (5/6/2013) ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΙΒΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ π.χ 3000ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΗΕ ΣΟΥ ΕΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙ 3322ΕΥΡΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 322ΕΥΡΩ. ΤΟ 3322 ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 2800 ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ 522 ΦΠΑ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΣΗ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΗΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ "ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΠΩΛΟΥΜΕΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΣΜΥΕ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΆΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΓΗΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. TELIKA MPOREIS META THN APOFASH TOY STE NA DIEKDIKIEIS ANADROMIKA TA LEFTA THS EKTAKTHS EISFORAS NAI H OXI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΚΚΑΡΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΗΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΞΙΑΣ 0 ΕΥΡΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ 'Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙ? ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΣΤΟ ΛΑΓΗΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε εμένα μου ήρθε μηδενικό το σημείωμα αλλα είχε γίνει το εξής
      Μου είχε χαλάσει ο μέτρησης της ΔΕΗ αλλαχτηκε και ο παλιός στάλθηκε στο τμήμα οργάνων για να πάρουν τις ενδείξεις οι οποίες πάρθηκαν αλλα απο τότε που σταμάτησε δεν κατέγραφε για 20 μέρες περίπου ενέργεια 6400 kwh την οποία σήμερα διευθέτησαμε με την ΔΕΗ και θα πιστωθει στον επόμενο λογαριασμό βέβαια προηγουμένως ελενξαμε και το καινούριο ρολόι αν δουλεύει σωστά σε σχέση με τους ινβερτερς

      Διαγραφή
  27. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOCK ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλημέρα σε όλους σας,
    μήπως έχει κανείς το πρότυπο της "Δήλωσης Αντίθεσης στο ΛΑΓΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ" που αναφέρει ο κύριος "Antonis 20 Μαρτίου 2013 - 3:03 μ.μ.";
    Αν ναι, ας την ανεβάσει σε ένα URL ή ακόμη καλύτερα ας τη στείλει στον administrator του blog, ο οποίος με τη σειρά του να την παραθέσει σε κάποιο εμφανές σημείο ώστε να μπορούμε να την κατεβάζουμε και να την συμπληρώνουμε.

    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επαναλαμβάνω:

    Μήπως έχει κανείς το πρότυπο της "Δήλωσης Αντίθεσης στο ΛΑΓΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ" που αναφέρει ο κύριος "Antonis 20 Μαρτίου 2013 - 3:03 μ.μ.";
    Αν ναι, ας την ανεβάσει σε ένα URL ή ακόμη καλύτερα ας τη στείλει στον administrator του blog, ο οποίος με τη σειρά του να την παραθέσει σε κάποιο εμφανές σημείο ώστε να μπορούμε να την κατεβάζουμε και να την συμπληρώνουμε.

    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ;ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ 27-28 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ