Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εισαγγελία ερευνά τη Solar Milenium, με την KLT τί γίνεται;

Εδω ο εισαγγελεύς,
Εκει ο εισαγγελεύς
Που ειναι ο εισαγγελεύς;;
Όπως αναφέρει το pv-magazine.com (28-12-2011) δύο Γερμανκές εφημερίδες η Stuttgarter Nachrichten και η  Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) δημοσίευσαν οτι οι αρχες προστασίας των επενδύσεων στη Γερμανία μετα και την αίτηση για αδυναμία πληρωμών, διερευνουν κατα πόσο η διοικηση της Solar milenium εχει παραβεί το νόμο.

Γύρω στα 200 εκατομύρια € διακυβεύονται και περισσότερο απο
10.000 επενδυτές είναι στον αέρα. Η εταιρία ειχε βρεθεί στο επίκεντρο πρόσφατα,  λόγω των πολλών αλλαγών στη διοίκηση και εικάζεται οτι μπορεί να υπάρχει κερδοσκοπία στη διαχείριση των λογαριασμών.

Οι εισαγγελείς και οι οικονομικές αρχές διερευνούν τον ιδρυτή της εταιρίας Hannews Kuhn ώς ύποπτο για την αθέμιτη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών.

Και εγω αναρωτιέμαι αλλη μια φορα. Βλέπει κανείς ομοιότητες με τα δικά μας;
Τοσος καιρός εχει περάσει από την ανακοίνωση της Klt , εχει ακούσει κανείς τίποτα για απαντήσεις στα ερωτήματα της πτώχευσης; τι θα γίνει με τους φωτοβολταπατημένους, τα έργα, τους εργαζόμενους; απάντηση απο την ερώτηση στη βουλή θα υπάρξει; Υπήρξε αληθεια μεθόδευση όπως φαίνεται από τις φήμες; Συμμετείχαν οι τράπεζες;

Απ'ποτι φαίνεται εισαγγελείς δεν υπαρχουν σε αυτή τη χώρα. Από χθες μάλιστα θα ακούσατε εχουμε και δύο λιγότερους! Που καιρός τώρα για τετοια, οταν με το καινούργιο σχέδιο νομο καταγείται το τμήμα της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος...

Και εις αλλα με υγεία

8 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά σε όλους. Αν και για πολλούς δε θα είναι τόσο καλή. Η εκδίκαση της υπαγωγής στο 99 για την Klt είναι στις 9-1-12, αν δεν πάρει αναβολή. Το τι θα γίνει στη συνέχεια με τους απατημένους επενδυτές & το απατημένο προσωπικό, είναι άγνωστο. Πάντως, για να έχουμε όλοι το νου μας, το γράφω & μακάρι να δημοσιευθεί. Εκτος από τον επενδυτή που υποτίθεται πως αναζητά η εταιρεία, παράλληλα προσπαθεί ακόμα να πουλήσει Φ/Β σε στέγες. Έπαιξε πριν λίγες μέρες μάλιστα & διαφήμιση στον Ρ/Σ Real θεσσαλονίκης που έλεγε πως κάνει δώρο το ΦΠΑ στα Φ/Β!!! Επιπλέον, παίζει το σενάριο ίδρυσης νέας εταιρείας με νέο όνομα αλλά με τους ίδιους από πίσω. Επιπλέον, μεγαλοστέλεχος της KLT Θεσσαλονίκης & ένας από τους μετόχους της KLT Cretan Energy, έχει ιδρύσει ήδη νέα εταιρεία στη Θεσσαλονίκη με Φ/Β. www.ΧΧΧΧΧΧ.gr Καλή μας τύχη από τα λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω στα σχόλια τοθ προηγούμενου πως αυτός που έχει ιδρύσει τη ΄νέα εταιρία στη Θεσσαλονίκη είναι πρώην αντιδήμαρχος οδοποιίας και πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου στη Θεσσαλονίκη, με τεράστιες κατηγορίες εις βάρος του για υπεξαίρεση μεγάλων ποσών...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμοι, γράψτε τα ονοματάκια σας, σας παρακαλώ.

      Διαγραφή
  2. ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι άλλο πράμα αν τα σχόλια των πιο πάνω ανωνύμων ισχύουν ή όχι και άλλο ποια είναι τα ονόματα τους κύριε Νίκο Σαμαλή. Από τη στιγμή που διαβάζετε τα σχόλια και μπήκατε στη διαδικασία να απαντήσετε με αυτό τον τρόπο ζητώντας "ονοματάκια", μάλλον τον εκνευρισμό σας και την εκδικητικότητα σας δείχνετε και όχι το όποιο δίκιο σας. Αν νομίζετε πως σας αφορούν κάποια από τα παραπάνω, ο χώρος για να εκφράσετε την άποψή σας είναι δικός σας. Υπάρχουν και άλλες εταιρείες του χώρου που όταν έγινε έμμεσα ή ευθέως αναφορά σε αυτούς, τοποθετήθηκαν ουσιαστικά, ανεξαρτήτως ανωνυμίας ή επωνυμίας των σχολίων. Αναμένουμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπεσα ξανά μετά από καιρό στη συγκεκριμένη δημοσίευση και απορώ:
    Ο συγκεκριμένος κύριος που μοιάζει να θίγεται από τα σχόλια, γιατί δεν απάντησε άραγε;
    Του φταίνε οι ανώνυμοι & τα "ονοματάκια" τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΚΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΗΚΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΣΜΕ!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΚΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ. ΚΑΗΚΑΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΦΡΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΛΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ? ΑΠΕΙΛΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ? ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΒΕΒΑΙΑ... ΣΑΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ... ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΙΚΟ ΣΑΜΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ