Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αποφαση Δικαστηριου: Παρανομη η μείωση στις ταρίφες στην Αγγλια

sxc: ΝΙΚΗ, ΝΙΚΗ
Το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου χθες αποφάσισε οτι η απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει τις ταρίφες από 12 Δεκεμβρίου ήταν "παρανομη", λόγω του μικρού χρονου ενημέρωσης απο την ανακοινωση ώς την ενεργοποίηση της .
  Η απόφαση αυτή αφήνει αναπάντητο το ερώτημα...
από ποτε θα ξεκινήσουν οι μειώσεις. Αυτό μπορεί να γίνει σύντομα αλλα μπορεί και να μετατεθεί για μήνες. Όπως και να εχει η κυβέρνηση της Αγγλίας πρέπει να δώσει τώρα περισσότερα χρήματα για τη στήριξη στις ταρίφες και τα φωτοβολταικά έργα γενικότερα.

Αν είναι πανως εστω και μερικές εβδομαδες , αυτό θα εχει σημαντική θετική επίπτωση στις εταιρίες που κάνουν εγκαταστάσεις αφού θα αυξηθούν σημαντικά. Ιδιαίτερα φαντάζομαι τώρα που εγινε γνωστό το θέμα και υπήρχε πληρέστερη ενημέρωση για το κερδος που αποκομίζει κανείς.

Μία νικη λοιπόν για τις εταιρίες και τον περιβαλλοντικό οργανισμό "φίλο της γης", οι οποίες αμφισβήτησαν  το σχέδιο για τη μείωση κατα 55% σχεδόν των ταριφών απο την Αγγλική κυβέρνηση.

Το σίγουρο ειναι οτι η κατασταση δεν ειναι ξεκάθαρη και είναι ολοι σε αναμονή μέχρι να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία που θα εχουν ισχύ οι μειωμένες ταρίφες. Όπως λέει αναλυτής της bloomberg ϊσως να ειναι αποδειχθεί τελικά μια ηθική μονο νικη....

πηγη en.solarf.net


Αν θελεις να μαθεις περισσοτερες πληροφορίες γιατι μειώνονται οι ταρίφες πάτησε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ