Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στουρναρας : Λαθος η πολιτική για απε- δικαιολογημένη η εκτακη εισφορα!


Γελασαμε και σήμερα!
Πολιτικάντης, με λογο υπεραπλουστευτικό, διαστρεβλωμένο και λογική βερίκοκο!  Ειναι σιγουρο ομως οτι η γιαγια ή ο ασχετος που τον ακουγε στο σπιτι , δεν ακουσε τιποτα παραλογο ! Δυστυχώς.... ηλιος
«Αποδείχτηκε ότι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη γρήγορη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ήταν λανθασμένη, διότι οδήγησε στο να καλείται ο καταναλωτής ενέργειας, (είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για ιδιώτες) να πληρώσει δυσβάσταχτα τέλη».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας χθες βράδυ στην εκπομπή «στον ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε: «Γιαυτό το λόγο και η χώρα μας, όπως και άλλες χώρες της Ε.Ε. προχώρησε στη λήψη μέτρων ώστε να μην επιβαρύνεται κι άλλο ο καταναλωτής».

Ο υπουργός δικαιολόγησε απολύτως τις επιβαρύνσεις που δέχτηκαν οι παραγωγοί φωτοβολταϊκών μέσω της έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το μέτρο μείωσε τα προσδοκώμενα κέρδη των επιχειρηματιών αυτών, αλλά δεν τους κατέστρεψε, καθώς τους επιτρέπει να έχουν κέρδη, τα οποία βεβαίως είναι σαφώς μικρότερα...

πηγη http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Stoyrnaras:-Lathos-h-megalh-dieisdysh-twn-APE-sthn-Eyrwph

11 σχόλια:

  1. Ειπε επισης οτι και με την εκτακτη εισφορα οι φωτοβολταικοι εχουν κερδος!!!
    Μαλλον ειναι τοσο τεχνοκρατης που ξεχασε οτι ενα και ενα δεν κανει εντεκα οπως ελεγε καποιος αλλος παλιοτερα!!
    Να μας πει και μια χωρα της ευρωπης που το κρατος δικαιου επεβαλλε 30% εισφορα επι του τζιρου!!!
    Σε ποιο ευρωπαικο κρατος επιβαλλεις στοχευμενα σε ενα κλαδο παραγωγης τετοια εκτακτη εισφορα η οποια τον οδηγει σε λουκετο με την δικαιολογια οτι εχει υπερκερδη???
    Μαλλον ο υπουργος ξεχασε οτι ειμαστε στους 7 μηνες απληρωτοι??? Οταν μας δωσουν τα λεφτα μας τοτε να δουμε τι αποδοση κεφαλαιου εχουμε και αν ειμαστε μεσα στους ευρωπαικους μεσους ορους!! Γιατι εγω μεχρι στιγμες δεν εχω κερδη και χρωσταω και στην εφορια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις και οι συλλογοι μας φταινε που δε βγαινουν δημοσια σε ΜΜΕ να τα πουνε χυμα και τσουβαλατα.. τερμα οι ευγενειες και εκει που τρωνε τα λεφτα τους (οι συλλογοι) στους δικηγορους ας πληρωσουν κανενα δημοσιογραφο να το κανει θεμα!! Επισης καθε φορρα που βγηκε καποιος σε καναλι απο συλλογο μιλαει με νουμερα και στρεβλωσεις και ο ασχετος που ακουει αλαζει καναλι γιατι δε καταλαβαινει τιποτα... Επιτελους με απλα λογια κραξιμο στα ΜΜΕ και ενημερωση συνεχεια σε βουλευτες. Δηλαδη ο Στουρναρας με μια προταση στο Χατζηνικολαου μας αδειασε στο κοσμο που δε γνωριζει και ακουγε χωρις νουμερα και στρεβλωσεις γιατι δε κανουμε και εμεις τα ιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι την βρηκες την λυση εσυ....θα ερθει η χυση αυγη και θα χεστειτε στο ταληρο...ζωα...δεν εχετε ιδεα...αλλα οπως αγραμματοι ειναι αυτοι αλλο τοσο εισαι κι εσυ....

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλα γραφονται τον τελευταιο καιρο!!! Ολοι αυτοι γιατι δεν ηρθαν σημερα στο ΣτΕ που ειχαμε την δικη για την εκτακτη εισφορα???
    Που ειναι οι αγωνιστες το internet!!!
    Παντως για την πληροφορηση σας απαξιωθηκαν πληρως οι δικηγοροι του Λαγηε του Δεσμυε και του κρατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογω αποστασεων και μονο,κατανοω ατομα π ειναι εκτος Αττικης να δυσκολευτηκαν να ερθουν..Αλλα επενδυτες απο Αττικη και περιχωρα,οπως αποστασεις 50-100 χιλ. θα μπορουσαν να πανε...Ρεαλιστικα μιλωντας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Στουρνάρα έχετε απόλυτο δίκηο.

    Πριν όμως φτάσετε στο έσχατο μέτρο της φορολόγησης και του κουρέματος, ΤΗΣ ΑΘΕΤΗΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, γιατί δεν στέλνετε στην δικαιοσύνη τους προκατόχους σας υπουργούς (Παπακωνσταντίνου, Μπιρμπίλη κλπ) που έφτιαξαν αυτό το σύστημα επιδοτήσεων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ