Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σκέψεις και προβληματισμοί, με την ευκαιρία της καταγγελίας του ΣΠΕΦ για προνομιακή μεταχείριση οικιακών φωτοβολταϊκών

Το παρακάτω κείμενο κατέφτασε στον  σύνδεσμο «ΗΛΙΟΣ» και αποτελεί την άποψη του ενός ιδιοκτήτη οικιακού φωτοβολταϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και αναρωτηθείτε...!!!!!

Σκέψεις και προβληματισμοί, με την ευκαιρία της καταγγελίας του ΣΠΕΦ για προνομιακή μεταχείριση οικιακών φωτοβολταϊκών

Στις 17 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η «καταγγελία» που κατέθεσε ο ΣΠΕΦ, κατά της ΔΕΗ & του ΛΑΓΗΕ, για την δήθεν προνομιακή μεταχείριση των οικιακών φωτοβολταϊκών.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΠΕΦ «ταράζει» τα λιμνάζοντα νερά με τις «πρωτοποριακές» του ιδέες και προτάσεις !!!

Θυμίζω την άκρως ριζοσπαστική του πρόταση, για μεσοσταθμική περικοπή 30% στα επαγγελματικά φωτοβολταϊκά, που περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση «Οι θέσεις του ΣΠΕΦ στην πρόσκληση ΥΠΕΚA για New Deal» της 2ας Αυγούστου 2013.

Δεν χρειάζεται να μπούμε σε καμία ανάλυση της διαφορετικότητας των περιπτώσεων οικιακών και επαγγελματικών φωτοβολταϊκών. Και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι λάθος να συγχέουμε ανόμοια πράγματα.

Ο ΣΠΕΦ όμως, που ουδόλως αδαής είναι, με τις τολμηρές του προτάσεις τείνει να μας κάνει να παραδεχθούμε αυτό που όλη η αγορά πλέον ψιθυρίζει…..….

Ότι, δηλαδή, λειτουργεί ως ο «λαγός» του Υπουργείου.

Ότι καλλιεργεί ένα πρόσφορο έδαφος, προκειμένου να πέσουν στα μαλακά οι όποιες δύσκολες κυβερνητικές αποφάσεις.

Ότι δίνει στο υπουργείου τον τόσο απαραίτητο μανδύα της συναίνεσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ότι παρέχει την στήριξη της «αγοράς», για την ανατροπή των όρων λειτουργίας της.

Η τελευταία του όμως παρέμβαση, αυτή για την δήθεν προνομιακή μεταχείριση των οικιακών φωτοβολταϊκών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υποκρισίας.

Ήταν η καθοριστική κίνηση, για να πέσουν οι μάσκες.

Πλέον, και ο πλέον καλόπιστος μπορεί να αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις πλάτες μας.

ΟΧΙ, σκοπός του ΣΠΕΦ δεν είναι η προάσπιση των συμφερόντων των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, αλλά η ανατροπή όλων των νόμιμων συμβάσεων και δομών που έχει ο κλάδος. Και αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί μέσω του κατακερματισμού του.

Όταν δεν υπάρχει μία ενιαία εκπροσώπηση, μία ενιαία φωνή, όλων των εμπλεκομένων, τότε όλος ο κλάδος γίνεται βορά στις ορέξεις αυτών που επιβουλεύονται τον αφανισμό του.

Και ο ΣΠΕΦ, δυστυχώς, συμβάλει σε αυτό.

Σήμερα επιτίθεται έναντι των οικιακών φωτοβολταϊκών, γιατί δήθεν οι ιδιοκτήτες του πιστώνονται έγκαιρα (σύμφωνα με τις συμβάσεις τους), σε αντίθεση με τα επαγγελματικά φωτοβολταϊκά.

Και αυτό, γιατί δήθεν όλα τα χρήματα εκταμιεύονται από τον ίδιο κορβανά…

Και τι προτείνει λοιπόν…… Το λέει ξεκάθαρα, μέσω της διαπίστωσης που κάνει:

«Η πρακτική αυτή της ΔΕΗ αποστερεί σημαντικούς κάθε φορά πόρους από τον Λειτουργό, που προορίζονται για την σύμμετρη μεταχείριση όλων των συμμετεχόντων στην αγορά, εξασφαλίζει προνομιακή διακριτή μεταχείριση στους συμβαλλομένους της και σε βάρος των υπολοίπων και εν τοις πράγμασι «στριμώχνει» ασύμμετρα στον ΛΑΓΗΕ και στον Ειδικό Λογαριασμό ΑΠΕ κάθε συγκυριακό έλλειμμα λόγω της ανεισπραξιμότητας των λογαριασμών κατανάλωσης».  

Άρα λοιπόν, έμμεσα μας λέει «μην πληρώνεται έγκαιρα ούτε τα οικιακά φωτοβολταϊκά, γιατί αυτή  πρακτική αποστερεί σημαντικούς πόρους (!!!!) από τον Λειτουργό και οδηγεί σε έλλειμμα (!!!!).

Η λογική αυτή είναι κορυφαία.

Ας σκεφτεί  καθένας και ας βγάλει τα συμπεράσματα του, που μπορεί να φτάσει η αγορά, όταν οδηγείται στην λογική της ζούγκλας. Όταν αρχίσει ο καθένας να επιτίθεται στον άλλο, προκειμένου να επικρατήσει ο πιο ισχυρός.

Οι μάσκες έπεσαν κυρίες και κύριοι .....!!!!


Γ. Β.

Ιδιοκτήτης Οικιακού Φωτοβολταϊκού

167 σχόλια:

  1. Το κλάμα ενός βολεμένου οικιακού σε δεύτερη προβολή, αφού έχει ξαναπαιχτεί εδώ πριν κανα δυο βδομάδες και πήρε τα απαυτά του ο μάγκας που το γραψε.
    Άκου φιλαράκο, κολυμπούσες χωρίς μαγιό και τώρα κατάλαβες τι παίζει με την αγορά. Θα πάρεις την μερίδα σου είτε σαρέσει είτε όχι σε εισφορά και υπερημερία. Τώρα βέβαια εσένα κάποοι σε βάζουν ξανά και ξανά να γράφεις τις μπούρδες αυτές και τώρα φαίνεται ποιοι..

    Τη τετάρτη στο υπεκα θα γίνει το έλα να δεις!!! έστω και αν δε σαρέσει, Αλήθεια μήπως διάβασες για το σκάνδαλο Solar Cells που ο γενικός διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι μέτοχοι από 20%? Μήπως πάει τώρα το μικρό οικιακό μυαλουδάκι σου γιατί άραγε χτυπάνε όλοι τους επαγγελματίες φβ παραγωγούς??? Μήπως πάει το μυαλουδάκι σου ποιοι μεσολάβησαν για την ντροπολογία των φαστ τρακ και γιατί οι αλήτες των επιμελητηρίων και της ποσπηεφ την καλωσόρισαν???
    Κάποιοι θέλουν να φάνε τα επαγγελματικά φβ τσάμπα διαλύοντας το λογαριασμό ΑΠΕ αλλά δεν θα τους περάσει και ας είναι τραπεζίτες!!! Η επόμενη διαδήλωση θα είναι στην τράπεζα Πειραιώς για να τα κάνουμε γυαλιά καρφιά στα λαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γιατι δεν εκανες οικιακο ?? μαγγακο ε?παλιο μαγγακο

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε δεν έχω οικιακό και βαρέθηκα να σε πληρώνω με την εισφορά μου αφου εσύ δεν πληρώνεις εισφορά και εισπράττεις στην ώρα σου. Βγάλε το σκασμό λοιπόν γιατί οι σκλάβοι ξύπνησαν και τώρα ήρθε η ώρα σου!

      Διαγραφή
    3. βγαλε το σκασμο οπως τον εβγαζες τοσο καιρο που η υπερημερια στα φωτοβ των διπλανων σου εφθανε το 7μηνο και δε φιλοτιμηθηκες να αρνηθεις τις εισπραξεις σου απο το λαγηε. Τωρα δεν δυνασαι να μιλας, ελληνα κλασσικε θνητε υιε του ξουθου.

      Διαγραφή
    4. http://www.energypress.gr/news/ESHAPE-ELETAEN:-Pws-to-ETMEAR-enishyei-ta-orykta-kaysima

      Διαγραφή
  2. Οι επαγγελματίες φβ παραγωγοί θα είμαστε κάτω στο υπεκα την τετάρτη 30/10 όλοι μαζί! Παιζεται η επιβίωση μας και αντίδωρα δεν τρώμε!!!!!! θέλουμε τα λεφτά μας!!! και αν δεν υπάρχουν λεφτά να μοιραστούμε το έλλειμμα όλοι!! τέρμα οι βολεψάκιδες από το υστέρημα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.energypress.gr/news/ESHAPE-ELETAEN:-Pws-to-ETMEAR-enishyei-ta-orykta-kaysima

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΕΙΝΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΘΗΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΖΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΗ ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΒ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Η ΔΕΗ???
    ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΚΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΊΝΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΑΙΟΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.energypress.gr/news/ESHAPE-ELETAEN:-Pws-to-ETMEAR-enishyei-ta-orykta-kaysima

      Διαγραφή
  4. Τα κουνελάκια της διαπλοκής λέγονται ποσπηεφ που καλωσσορίζουν τα φαστα τρακ και θέλουν να πληρώσουν οριζόντια ίδια εισφορά με τους φουκαράδες του μικρούς!

    άσε που ευχαρίστησαν που δεν θα πληρωνόμασταν και τώρα βρίζουν επειδή πληρωθήκαμε!! Φαίνεται θέλανε την πτώχευση μας τώρα που προηγήθηκε ο μηδενκός φεβρουάριος. σου λένε αν τη γλυτώσουν τώρα μετά παίρνουν ανάσα οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου πάλι, που όμως η εισφορά θα αλλάξει και δε θα είναι οριζόντια γι ανα τους πεθάνει!!
    Οπότε τώρα και μόνο τώρα είναι η ευκαιρία να τους τα πάρουμε. Γιαυτό χτυπάτε τους και διαλύστε κάθε δυνατότητα εκπροσώπησης και διαμαρτυρίας τους. Και βέβαια βρήκαν τα ανεπάγγελτα επιμελητήρια και τα σκυλιά της ποσπηεφ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΗ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΕ ΒΡΑΣΕ!!

    ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό το ψευτοκλάμα με τα οικιακά μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα. Βγάλτε το σκασμό επιτελους κυριοι οικιακοί και πληρώστε το μερτικό σας στο πρόβλημα. Αη στο διάολο πια κουφάλες που λες και μόνο εσείς ψηφίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες μωρη φασινα αντε να πληρωσεις πρωτα φπα για το παρκο που εκανες και μετα να μιλας για τα οικιακα.

      Διαγραφή
  7. Τη τετάρτη θα είναι στο ΥΠΕΚΑ. Γιάννης από Τρίπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα πληρόσεις καριόλη οικιακέ ΓΒ το μερίδο που σου αναλογή. τέρμα τα ψέμματα.

    Την τετάρτη θα είμαι εκεί! Χρίστος από Λάρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.energypress.gr/news/ESHAPE-ELETAEN:-Pws-to-ETMEAR-enishyei-ta-orykta-kaysima
      Κ καριόλης είσαι και βλάκας. Και σε σενα εύχομα να πτωχευσεις και να σου παρουν το παρκο, όπως ακριβως το λες για τοσο κόσμο που έχει οικιακα.

      Διαγραφή
    2. ρε γυφτο 26 Οκτωβρίου 2013 - 3:22 μ.μ. θα στο παρουνε το παρκο και θα καθεσαι εδω μεσα να λες να ψοφησουν ολες οι κατσικες κουραδομαγκα καριολοπουστα. ουστττττττττ κηφηνα.

      Διαγραφή
  9. ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΒ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΡΙΝΟ.

    ΤΟΧΕΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ Ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα μήπως σε λένε Αρτέμη μάτσα και φοράς και κουκούλα.....

      Διαγραφή
  10. Αν καποιοι επρεπε να δειξουν καποιο διεγμα καλης γραφης και να δεχτουν και υπερηνερια και κοψιμμο στις ταριφες τους ειναι οι οικιακοι υψηλοτατη τιμη οχι τεβε οχι εφορια και πληρωμη στην ωρα τους αντε στο διαολο ολοι σας απο τον Ιανουριο μεχρι σημερα απο την πληρωσει 15000 σε εισφορα δηλ. πληρωσα 2 δεκαρακια απο την τσεπη μου αλλοι που εχουν πληρωσει πιο πολλους μηνες φανταζομαι ποσο πιο πολλα εχουν πριμοδοτηση και αντι να βγουν να πουν κατι στο να συνεισφερουν μας την λενε και απο πανω να καταθεσω και γω λοιπον μια προταση αφου το θελουν ετσι αφου το κρατος δεν εχει κανενα οφελος απο αυτα τεβε εφορια επιβαρυνουν το συστημα το μεγιστο γιατι εχουν τις πιο μεγαλες τιμες μολις τα αποπληρωσουν τα δανεια τους να ισχυσει το net metering .
    Απο τα Φ/Β με την εκτακτη εισφορα απο Ιαν-Σεπ το καθε 100αρι εχει χασει 15000χ14000(μικρους)=210εκατ +εισφ 1000 μεγαλων παρκ +εισφρα αλλων Απε +αναδρομικα του 12 + αυξηση του ετμεαρ(διπλασιασμο σχεδον) + 7μηνη υπερημερια που πηγαν και πανε τοσα λεφτα μας κοροιδευουν αυτο ειναι και οι συλλογοι στα αρ.......ια τουςι.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οικιακά: Πλήρωσαν ΦΠΑ στον εξοπλισμό, δλδ 23% έξτρα κόστος επένδυσης, λόγω μεγέθους επενδυσης ακριβότερο κόστος ανα kw, λόγω της φύσης των οικιακων μικρότερη απόδοση (σκιαση προσανατολισμος κλπ). Πληρωμη κάποιων μηνων 4+1 μήνας μετα την εκδοση του λογαριασμου.
      http://www.energypress.gr/news/ESHAPE-ELETAEN:-Pws-to-ETMEAR-enishyei-ta-orykta-kaysima

      Διαγραφή
  11. με το 3.58 + 40000kw ατιμολογητες ακομα για την εκκαθαριση για καθε κατασταρι δηλ 560000000kw αλλα 200 εκα. ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το κολπο ειναι παναρχαιο. διαιρει και βασιλευε. με λιγα λογια ή θα δεχτουν τα οικιακα φωτοβολταικα εκτακτη εισφορα ή θα κοψουμε την εκτακτη εισφορα στα επαγγελματικα. το δευτερο δε το θελουν με τιποτα, αρα πρεπει να βαλουμε εκτακτη εισφορα και στα οικιακα. το θεμα ειναι οτι υπαρχει λαος ολοκληρος που εχει βαλει οικιακα που μαζι με αυτους που εχουν επαγγελματικα ειναι περιπου 100000 κοσμος. με λιγα λογια περιπου 1 εκατομμυρια ανθρωποι περιμενουν λεφτα απο την φωτοβολταικη ενεργεια. αρα αυτοματα αν ολοι αυτοι πληρωνουν εκτακτη εισφορα τοτε ολοι θα εναντιωθουν απεναντι στους μεγαλους και τοτε προβλεπεται πολεμος τεραστιος. δε ξερω τι θα γινει, προσωπικα πιστευω πρεπει να αφαιρεθει η εκτακτη εισφορα απο τα επαγγελματικα. μας ζαλισαν τον ερωτα να μετατρεψουμε την ενεργεια μας σε ΑΠΕ αλλιως θα τρωγαμε προστιμο σα χωρα και τωρα που το καναμε θελουν να παρουν τα εργα καποιοι τραπεζιτες επειδη πολλοι μικροι εκαναν εργα. ειναι πολλοι οι ελληνες και πρεπει να τους κοψουμε με καθε μεσο αλλιως αργοτερα θα μας γαμησουν. αυτο φοβουνται οι τραπεζιτες. επειδη αυτος ο κλαδος εχει μεγαλο ευρος αναπτυξης στο μελλον και δε θελουν ελληνες πολλους εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα έχουν καταφέρει μια χαρά πάντως εκεί στο ΥΠΕΚΑ....... έχουμε φτάσει στο σημείο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, δηλαδή βίασαν την γυναίκα μου άρα πρέπει να βιάσουν και την γυναίκα του γείτονα,,,,,,,,,, βάλτε μυαλό και σοβαρευτείτε και κυρίως γράφε τις απόψεις σας με σεβασμό χωρίς χαρακτηρισμούς....... το κυριότερο όταν γίνουν πάλι εκλογές να τρέξετε να ψηφίσετε τον αντωνάκη και τον βαγγελάκη γιατί αν βγουν οι άλλοι θα χάσετε τις συμβάσεις σας.........έτσι έλεγαν στις προηγούμενες εκλογές οι επαγγελματίες των Φ/Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι απο μια ψήφο έχουμε. Απλα οι οικιακοί είναι παρα πολλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν είναι την τετάρτη να πάμε για χαβαλε καλυτερα να μην πάμε καθόλου...η παρουσια μας θα πρεπει να τους αλλάξει τον τροπο που σκέφτονται.....δεν γίνεται αλλιως αλητεία στους εφευρέτες της αλητειας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ? ΟΤΙ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ......ΚΑΙ ΑΦΙΣΤΕ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ,ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ .....ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΓΑΒΑΤ ΑΚΟΜΑ ...............................................ΛΟΥΜΑΚΗ "ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ" ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ....ΓΛΎΚΟΥΛΗ.........ΦΑΤΣΟΥΛΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο υπόκοσμος την Τετάρτη θα πάρει την απάντηση που του αρμόζει. Αυτό πάει για σένα με τα κεφαλαία 5.33 και την κομπανία της συμφοράς και των αληταράδων ψευτοεκπροσωπων υβριστών που αγαπάς. Δε χαρίζουμε κανένα μικροσυμφέρον στα οικιακά. Πληρώνονται όλα τα ΑΠΕ από τον ίδιο λογαριασμό και θα πληρώνονται στο εξής μαζί. Επιλεκτικές χρεοκοπίες δε θα έχουμε τραμπούκε μου.
    Πες της ΠΟΣΠΗΕΦ να στείλει μερικά καλωσορίσματα στα ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ακόμα και ευχαριστήρια στον υπαλληλάκο Ζαρείφη του ΛΑΓΗΕ που δεν θα πληρωνόμασταν... Τόσα μπορούν τα αφεντικά σου και με τόσα χαίρονται... Ευτυχώς οι πολλοί του κλάδου μπορούν περισσότερα!! Τώρα βέβαια κοντά σαυτούς ποτίζονται και οι τσουκνίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΌΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΌΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΆΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΤΣΕΠΑΚΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΜΆΣ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΞΩ ΕΦΤΑ ΜΉΝΕΣ ΑΠΛΉΡΩΤΟΙ!
    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΤΌΤΕ ΠΊΣΤΕΨΕ ΜΕ... ΚΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΉΤΑΝ, ΆΛΛΑ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή κάποιοι εδώ μέσα είναι τελείως ανιστόριτοι να θυμίσω ότι οι συντεχνίτες του ΣΠΗΕΦ Σερρών (ΠΟΣΠΗΕΦ) και του ΠΑΣΥΦ ζήταγαν παράταση του τετράμηνου το χειμώνα σε οκτάμηνο, δεκάμηνο έτσι για να μπουν καμιά χιλθαριά μεγαβάτ ακόμα σε ψηλές ταρίφες. Ο ΠΑΣΥΦ μάλιστα έχει προσφύγει στο ΣτΕ κατά της αναστολής αδειών για να κάνει κάποια παρεούλα του προφανώς τα παρκάκια της. Ευτυχώς που τους έχει χεσμένους λοιπόν το ΥΠΕΚΑ γιατί αλίμονο μας διαφορετικά. Εδώ ο ΠΟΣΠΗΕΦ καλωσόρισε τα fast track... Τι να λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΜΗ ΤΣΙΜΠΆΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΒΑΛΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ!!!

    ΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΟΣΤΟΣ Ο 8.12. Η ΒΑΛΤΗ ΕΙΝΕ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ. ΤΑ ΊΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ, ΆΛΛΑ ΕΜΙΣ ΔΕ ΜΑΙΣΑΜΕ ΚΑΙΒΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΊΑ ΧΑΡΑ. ΜΌΝΟ ΤΟ ΠΛΙΚΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΜΕΙΝΕ ΤΟΥ ΑΛΉΤΗ ΑΦΟΥ ΤΙΝ ΦΤΙΣΑΝ Η ΑΓΡΌΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥΣ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΜΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΕ ΕΚΕΙ. ΕΓΩ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΑΠΟ ΒΑΛΤΟΥΣ. ΜΟΥ ΧΡΟΣΤΑΝΕ ΕΦΤΑ ΜΉΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΆΡΤΙΟ ΔΕ ΧΟΡΤΕΝΩ.
    ΌΣΟΙ ΑΚΟΎΝΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΕΥΡΟΠΟΥΛΟ!!!
    ΤΕΤΆΡΤΗ ΌΛΟΙ ΚΆΤΩ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρίστο από Λάρισα , εισαι εντελως γυφτος και ενας απολυτα αμορφωτος βλακας Λαρισαιος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >> ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ <<

      Διαγραφή
    2. Εμ βέβαια οικιακέ ΓΒ καλόμαθε η γριά στα σύκα, δηλαδή να παίρνει μόνο και να μη δίνει. Η Λάρισα θα είναι όλη κάτω στο ΥΠΕΚΑ την Τετάρτη και μόλις επιστρέψουμε θα πετάξουμε στο Πηνειό τους δειλούς που κιοτέψανε... ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε...

      Διαγραφή
  24. Η Ελλαδα με την στενοτητα γης που την διακρινει δεν επρεπε να εχει κανενα Φωτοβολταικό σε πεδιαδα .Η πολιτικη επρεπε να ειναι μονο σε κτιριακ με πειδοτηση απο ΕΣΠΑ και τιμη βιωσιμη .Ομως η λαμογια της κοινωνιας του ευκολου κερδους και η πολιτικη ανικανων και λαμογιων πολιτικων δημιουργησαν το προβλημα και τωρα θα δωσουν παλι ηλιθιες λυσεις .
    Οσο για τους κοπτομενους για τα μεν και τα δε ,ας αναρωτηθουν οταν ετρεχαν να για να φτιαξουν μπιζνα για να μια ζωη χωρις να δουλευουν ,και καποιοι γραφαμε να ειναι προσεκτικοι ,τι κανανε ? Δεν μπορει πλεον κανεις να ζει με επιδοτησεις .Αφησαμε το βαμβακι και πιασαμε το φωτοβολταικό για ευκολη απο το καφενειο.Δεν εχω ουτε οικιακο ουτε σε χωραφι .Ειμαι ομως τον χωρο απο το 2002 και ξερω ποιες νοοτροπιες πολιτικων και κοινωνιας μας εφτασαν εως εδω . Οσο για τις μιζες κανενανς δεν ειναι αθωος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζεται οτι το προστιμο ετησιως απο ΕΕ θα ήταν πανω απο 1 δις αν δεν γινοντουσαν τα φβ ?
      Και φυσικά σε ταρατσες 2.000 MW δεν φτιαχνονται .

      Διαγραφή
    2. Από μακακιες χορτάσαμε και ότι του έρθει του καθενός λέει άκου στενότητα γης. Τα Φ/Β στην γη δεν κάλυψαν ούτε το 1% της καλλιεργήσιμης γης. Στην περιοχή που έχω το πάρκο το 2007 παρακάλαγαν ολοι να πουλήσουν τα χωράφια η να τα νοικιάσουν και αυτή την στιγμή οι καλλιέργειες είναι ελάχιστες και οι περισσότερες είναι τροφή για τα ζώα.

      Διαγραφή
    3. Έχει περισέψει τίποτα για καμιά 300αριά ζωντάνα που βόσκουν δίπλα στην Αίγλη Ζαπείου στην Αθήνα?

      Διαγραφή
  25. Ο κος Σαλπαίας είναι εγκαταστάτης οικιακών ΦΒ και μετά μανίας υπέρμαχος των ψηλών ταριφών ασχέτως τι λέει τώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που πλακώθηκε με το σύνδεσμο ΗΛΙΟΣ και διαγράφηκε επειδή δεν του άρεσε το net metering στα οικιακά. Παραμένει δυστυχώς προσκολημένος στο 2002 που δεν υπήρχε πρόβλημα... Ακόμα δεν κατάλαβε τι φούσκα του οικιακού. άσχετα αν μιλάει έτσι για καμουφλάζ για βιώσιμες τιμές... Net metering αγόρι μου στα οικιακά τέλος και πάρτο απόφαση και σταμάτα να περιθωριοποιεισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. άϊ σάρα λέω εγώ,
    σάρα και κουρνιαχτός μαζί.
    τό ότι υπάρχει πρόβλημα και ΔΕΝ πληρώνονται τα επαγγελματικά, είναι ένα σοβαρό θέμα, όχι ότι το κράτος δεν έχει λεφτά όπως παπαγαλίζη δεξιά και αριστερά, απο δώ κι απο κεί, στα μέσα ενημέρωσεις κ.λ.π.
    το κράτος και έχει λεφτά και μπορεί να βρεί ακόμα περισσότερα.
    το να προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια ο ένας του άλλου ΔΕΝ είναι η λύση, το να λέμε να μοιραστούμε το πρόβλημα μα τα οικιακά ίσως να είναι δίκαιο ΑΛΛΑ δεν είναι η λύση στο πρόβλημα, με το διαίρει και βασίλευε μια χαρά τα πάει το κράτος, με το να μας βάλει να τσακονώμαστε μεταξύ μας μια χαρά μας κάνει να νομίζουμε ότι η λύση του προβλήματος βρίσκεται στα χέρια των ιδιοκτητών των οικιακών, ενώ ΔΕΝ είναι έτσι.....άν συνεχιστεί η κόντρα, και θα συνεχιστεί, αυτό που θα γίνει είναι να σταματίσουν να πληρώνονται σωστά και τα οικιακά, ΑΥΤΌ ΟΜΩΣ δεν θα φέρει χρήματα στα επαγγελματικά, ίσως τους πρώτους 2-4 μήνες για να νομίσουμε ότι να κάτι κάναμε, αλλά σύντομα θα μας πούν και πάλι ότι για κάποιο λόγο δεν έχουν λεφτά και η κατηφόρα θα συνεχίζεται......
    αναρωτιέμε χωρίς να το γνωρίζω καλά το θέμα, δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκά Δικαστήρια? που να καταφήγουν κάποιοι μεμονομένα που να έχουν Ευρωπαϊκά υλικά πάνελα κ.λ.π. ώστε να βγεί μιά θετική απόφαση και να μη μπορεί να κάνει το κράτος, ο Λειτουργός ή η Δ.Ε.Η. ότι θέλει? και φυσικά πάνω σε αυτή την απόφαση να πατήσουν όλοι ασχέτος της εθνικότητας των υλικών? και μιάς και θα ωφελιθούμε όλοι απο αυτήν την απόφαση, όλοι μαζί απο την αρχή να στηρίξουμε αυτήν την κίνηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα οικιακά αποκτήσουν το ίδιο πρόβλημα, η δύναμη μας θα ειναι πολύ μεγαλύτερη. Αυτοί που κυβερνούν μας βλέπουν σαν νούμερα - ψήφους.

      Διαγραφή
    2. Απαιτούμε να σταματήσουν οι παράνομοι συμψηφισμοί και αυτό πιάνει τα οικιακά και όλα τα άλλα τα στραβά. Αλά καρτ δίκαιες λύσεις δεν υπάρχουν τύπου ολίγον έγκυος. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ.

      Τώρα όσοι βολεμένοι μιλάνε για αγώνα, βαρεθήκαμε να τους ταίζουμε τις σάρκες μας!!! Τον ίδο πόνο όλοι αφού δεν φθάνουν τα λεφτά, ώστε να ξανασάνουμε και μεις λίγο που ταχουμε φορτωθεί όλα!!

      Διαγραφή
  27. Κύριοι πέξατε και χάσατε, το οικιακό ειναι πολύ ποιο αποδωτική επένδυση απο ενα 100αρι.
    Τι επιχειρηματίες λέτε οτι είστε;;;; ΞΥΠΝΗΗΗΗΣΤΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απαιτούμε να σταματήσουν οι παράνομοι συμψηφισμοί και αυτό πιάνει τα οικιακά και όλα τα άλλα τα στραβά. Αλά καρτ δίκαιες λύσεις δεν υπάρχουν τύπου ολίγον έγκυος. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ.

    Τώρα όσοι βολεμένοι μιλάνε για αγώνα, βαρεθήκαμε να τους ταίζουμε τις σάρκες μας!!! Τον ίδιο πόνο όλοι αφού δεν φθάνουν τα λεφτά, ώστε να ξανασάνουμε και μεις λίγο που ταχουμε φορτωθεί όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε τι μαλάκες "ωραίοι" που είναι οι οικιακοί! Να τρέχουμε λέει ο μαλάκας ο 12.01 εμείς 20 χρόνια στα ευρωπαικά δικαστήρια, και αυτός να πληρώνεται μια χαρά στο οικιακό του... ρε τι μας λες???

    Όλοι κάτω στο ΥΠΕΚΑ την Τετάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ πουστράκι δεν σε έβρισα, ναί μπορεί έτσι που το θέτεις να έχεις δίκιο,
      αλλά......έχεις άδικο γιατί εγώ δεν είμαι οικιακός και ΔΕΝ σε έβρισα._

      Διαγραφή
  30. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ !

    (Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ! )

    ΞΕΦΤΗΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα γιατι μαζευτηκαν πολλοι γυφτοπροξενοι εδω μεσα.

      Διαγραφή
  31. Η κατσίκα του ενος να ψοφάει και του αλλου να τρώει τριπλή μερίδα (οικιακά).
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε να πληρωσεις το φπα εσυ και μετα να κανεις ερωτησεις.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ τρώει τριπλή μερίδα.....τρώει όσο πρέπει, τρώει όσο έπρεπε να τρώνε και οι άλλες κατσίκες,
      και ΔΕΝ φταίει σε τίποτα αν οι άλλες ΔΕΝ τρώνε.
      να το θέσω διαφορετικά....αν ΔΕΝ πληρωντουσαν τα οικιακά, ενώ τα πάρκα πληρωνόντουσαν κανονικά, οι ιδιοκτήτες των πάρκων θα δεχόντουσαν, να σταματήσουν να πληρώνονται για να συμετάσχουν στο πρόβλημα?
      κι ακόμα στην απίθανη περίπτωση που θα δεχόντουσαν, αυτό θα έδινε λύση στο π΄ροβλημα? ΟΧΙ βέβαια !
      βέβαια αυτό ΔΕΝ θα γινόνταν γιατί ΔΕΝ υπάρχει λόγος να γίνει, ο λόγος που ΔΕΝ πληρώνουν τα πάρκα είναι γιατί θέλουν να αποδυναμώσουν πλήρως τους ιδιοκτήτες τους, να γίνονται πάρκα αλλά οι ιδιοκτήτες τους να μην έχουν δύναμη, για να αποφύγουν με αυτό το τρόπο μια μελλοντική στάση παραγωγής ηλέκτρικής ενέργειας ώς μορφή απεργείας, με διάφορους σκοπούς και σκοπιμότητες, ενώ το οικιακό ΔΕΝ έχουν λόγο να το φοβούντε........

      Διαγραφή
  32. 9.43 εισαι πολύ μαλάκας γιαυτό και θα φας και καθυστέρηση πληρωμών και κούρεμα έτσι για να συνεισφέρεις αυτό που πραγματικά σου αναλογεί. Αη στο διάολο πια κολοοικιακοί!!! Βρήκατε τώρα τη μαλακία περί κατσίκας του γείτονα για πάσα δικαιολογία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ Φ/Τ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΔΙΑ ΣΑΣ....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣ Κ.Λ.Π ΤΗ ΑΛΑΖΕΙ? ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΠΌΣΟ ΚΟΎΡΕΜΑ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΦΑΣ!! ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΈΧΕΙΣ ΆΛΛΗ ΓΘΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΌ ΦΒ ΤΟΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ. ΟΠΌΤΕ ΚΑΚΩΣ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΦΒ ΓΙΑ ΣΈΝΑ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΜΆΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΌΡΟ ΝΟΜΊΖΩ ΤΟ ΚΟΎΡΕΜΑ ΣΤΑ ΟΙΚΙΚΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
    4. ΟΣΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

      Διαγραφή
  33. Παπακυριακού Γιάννης28 Οκτωβρίου 2013 στις 11:12 π.μ.

    Σαν λαός είμαστε τελικα για λύπηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και συ παρτάκα οικιακέ απορώ τι ηθική διδάσκεις τα παιδιά σου?? να βουτάνε το ταμείο για να πληρώνονται αυτά και να μένουν οι υπόλοιποι απλήρωτοι???? ΣΑ δε ντρέπεστε λέω εγώ. Να έχεις την περιφάνεια ρε να πληρώσεις και συ το μερίδιο που σου αναλογεί, αντί να σέρνεσαι με ψευτοδικιολογίες ξεφτύλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό που δεν μποροθν να καταλάβουν όσοι έχουν οικιακό φ/β είναι ότι έχουμε κάνει περισσότερη υπομονή από όσο μπορούσαμε για να μην ζητήσουμε να αδυνατίσει η κατσίκα του γείτονα όπως λέτε και εσείς με τα οικιακά άλλα και του ΜΔΝ πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα καλυτερέψει η κατάσταση και για εμάς όταν όμως βλέπουμε ότι οι άλλοι στο απυρόβλητο και εμείς αντί να μας μαζέψουν τις πληρωμές αυτοί προσπαθούν να της αυξήσουν τότε ναι θα ζητήσω για να μην ψοφήσει η κατσίκα η δικιά μου να αδυνατίσει λίγο του γείτονα(και όχι να ψοφήσει) διότι ούτε η δικιά μου ψόφησε με 5 μήνες καθυστέρηση στις πληρωμές άλλα με 6 και πάνω τότε θα ψοφήσει σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ,
    ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ,
    ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !

    ΓΙΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ,
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάτσε να δεις οικιακέ που θα βρεθείς με το... δικιο των ψήφων που νομίζεις. Κουτόμιαλε, νομίζεις πως όλοι οι έλληνες που διαλύθηκε η ζωή τους τα τελευταία χρόνια δεν είχαν ψήφο ε???? Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά σου να συμβάλλεις!!!

      Διαγραφή
    2. Ελληνικές παροιμίες...

      Ο ζηλιάρης αδυνατίζει, γιατί ο γείτονάς του είναι παχύς

      Αν ήταν η ζήλια ψώρα,θα γέμιζε όλη η χώρα...

      Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα

      Αυτός που ζηλεύει, έχει επίγνωση της κατωτερότητάς του

      Η ζήλια χτυπά τους άλλους κι αυτή τραυματίζεται μόνη της

      Διαγραφή
    3. Η βλακεία σου πάει σύννεφο. Άμα ο γείτονας είναι παχύς επειδή μου τρώει το φαί μου, θα φάω το γείτονα.. Τόσο απλά κουτόμυαλε της παροιμίας!

      Διαγραφή
    4. Η δικια σου η βλακια παει σύννεφο, μου λέγεσαι και επαγγελματιας παραγωγος, αμόρφοτο γίδι που νομιζεις οτι απο τα οικιακα θα πάρεις τα λεφτα σου, βλακα τενεκε

      Διαγραφή
    5. Διάβασε πάλι το κείμενο σου και κοίταξε τον καθρέπτη σου και θα δεις το αμόρφωτο γίδι κλπ ... Η προκλητικά προνομιακή μεταχείριση κάποιων , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , θα λάβει σύντομα τέλος !

      Διαγραφή
  38. ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ... ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ FAST TRACK ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ!ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. TΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Όταν έγραφα και έστελνα την παραπάνω επιστολή, ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα προκαλούσε τόση "αναστάτωση"........

    Όμως, επειδή έχει δημιουργηθεί μια τεράστια αναστάτωση, ας βάλουμε μερικά πράγματα στην σωστή τους διάσταση:
    α) Οι επαγγελματίες παραγωγοί ενέργειας έχουνα πόλυτο δίκηο, για τις καθυστερήσεις πληρωμών που έχουν υποστεί και την έκτακτη εισφορά που τους έχει επιβληθεί.
    β) επί της ουσίας, οποιαδήποτε εκ των υστέρων αναθεώρηση-ανατροπή υπογεγραμένων συμβάσεων είναι παράνομη, αντιδεοντολογική και μη επιτρεπτέα.
    γ) ουδείς βρίσκει το δίκηο του βρίζοντας και λασπολογώντας έναντι των άλλων. Απλά με αυτόν τον τρόπο ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα....
    δ) η δική μου επιστολή στρεφόταν αποκλειστικά έναντι του ΣΠΕΦ και του κου Λουμάκη, οποίος παίζοντας τα χαρτιά του Υπουργείου βγήκε μπροστά, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την κωλυσιεργεία πληρωμών και στα οικιακά. Όμως, από πουθενά δεν εξάγεται το συμπέρασμα (και όχι βέβαια με τις αστείες παραδοχές του) ότι θα βελτιωθεί η εικόνα πληρωμών στα επαγγελματικά.
    ε) κανείς επαγγελματίας Φ/Β δεν έκανε τον πραγματικό λογαριασμό απόδοσης, παίρνωντας υπόψη την επιδότηση από τους "αναπτυξιακούς νόμους", τον συμψηφισμό του ΦΠΑ της επένδυσης κλπ. Οι οικιακοι τέτοια πράγματα δεν τα έχουν δει ούτε στον ύπνο τους....
    στ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ότι λόγω των επιδοτήσεων, πλήστοι επαγγελματίες έχουν ήδη αποσβέσει τις επενδύσεις τους... Αυτό γιατί το ξεχνάμε ?
    ζ) Επιτέλους σταματήστε να αναμασάτε την καραμέλα του "παράνομου συμψηφισμού" που σας έχει μάθει ο κος Λουμάκης..... Μπορείτε να εξηγήσετε γιατί είναι παράνομος ?? Αυτό δεν προβλέπει ξεκάθαρα η σύμβαση της ΔΕΗ που υπέγραψαν όλα τα οικιακά ?
    η) ΤΕΛΕΙΩΝΩ...... έχετε απόλυτο δίκηο για όλη την ανατροπή των συμφωνηθέντων που έχετε υποστεί. Όμως, με την στάση που ακολουθεί η "ηγεσία σας" είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα ρίξετε πιο βαθιά στον βούρκο όλο τον κλάδο. Δηλαδή τι σας ενδιαφέρει, να μην πληρώνονται και τα οικιακά, ή να βρεθεί λύση στο δικό σας πρόβλημα ?
    θ) ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΌΤΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.
    Γ.Βορινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστός, τα σχόλια που έχουν γραφτεί εδω ή είναι στημένα ή έχουν χασει εντελώς την λογικη τους. Λες και βρήκαν την λύση, τα οικιακα θα τους δώσουν τα λεφτα που τους χρωσταει ο ΛΑΓΗΕ...Θα τρελαθουμε

      Διαγραφή
    2. ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΑΚΑΚΑ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

      ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΚΡΤΟΛΟΓΙΟ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕ!

      Διαγραφή
    3. 29 Οκτωβρίου 2013 - 1:28 μ.μ.ΣΙΓΑ ΦΑΣΙΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ ΑΣΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

      Διαγραφή
  43. http://www.energypress.gr/news/ESHAPE-ELETAEN:-Pws-to-ETMEAR-enishyei-ta-orykta-kaysima
    Διαβάστε εδω να δείτε που πανε τα λεφτά και πραγματικά σας λειπάμε για όλα αυτα που εχετε γράψει μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μια σοβαρή ιδιωτική επιχείρηση, για να προβεί σε ένα νέο επενδυτικό έργο, κάνει μια μελέτη σκοπιμότητας & ένα business plan, και ανάλογα με την βιωσιμότητα και την προσδοκόμενη απόδοση αποφασίζει αν θα προχωρήσει ή όχι.
    Προ μερικών ετών, το τότε ΥΠΕΧΩΔΕ (επί υπουργείας Παπακωνσταντίνου & Μπιρμπίλη) έκανε την μελέτη και νομοθέτησε τα κίνητρα για τις ΑΠΕ.
    Θεωρητικά είχε προΥπόλογίσει το κόστος και τα προσδοκόμενα οφέλη από την ενέργεια αυτή.
    "Θεωρητικά" το όλο consept απέτυχε. Ο λογαρισμός δεν βγήκε...............
    Στην ιδιωτική εταιρεία, που ανέφερα στην αρχή, θα είχαν κταρχήν να ψάξουν να βρουν τι έφταιξε στους υπολογισμούς τους, και απέτυχαν στις προβλέψεις τους (για να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη στο μέλλον).
    Επίσης, αν είχαν υπογράψει συμβόλαια με προμηθευτές ή πελάτες, το πιο πιθανό είναι ότι θα φρόντιζαν (έστω και με χασουρα) να τα τηρήσουν, για να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους.
    Τέλος, θα έψαχναν να βρουν ποιος έφταιξε, ποιος έκανε το λάθος στον υπολογισμό, προκειμένου να καταλογίσουν ευθύνες. ( πιθανότατα να απολυθεί).
    Επουδενεί όμως δεν θα στρέφονταν έναντι άλλων τμημάτων ή έργων της εταιρείας που πάνε καλά, για να ους τιμωρήσουν για την επιτυχία τους...............

    Ο ΣΠΕΦ με την λογική του, επιχειρεί να στραφεί έναντι αυτών που κουτσά-στραβά δεν έχουν ακόμα καταστραφεί.
    Και βέβαια για ευθύνες αυτών ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, τίποτα......................
    Οι πολιτικοί μας παρέσυραν κύριε Λουμάκη......................... Και εμάς και τους οικιακούς............
    Γι αυτό γιατί δεν βγάζετε άχνα ?
    Μήπως επειδή, όπως φημολογείτε, έχετε πολιτικές φιλοδόξίες ?
    Μήπως γιατί αρέσκεστε να κάνετε δημόσιες σχέσεις κα κολεγιές με πολιτικούς ?
    Βγείτε και πείτε την αλήθεια επιτέλους. Αφήστε το lobbying και την προσωπική προβολή, και σταματήστε να παρασύρετε όλο τον κλάδο σε λάθος δρόμο...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ειδικά με την διατήρηση της αξιοπιστίας που εδώ αναφέρεται στο Ελληνικό κράτος μπορεί και να σε σκοτώσει από το ακράτητο γέλιο.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΕΙΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΟΥ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΘΕΝΟΜΕ ΕΜΕΙΣ!

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή συμφωνείς με την μεσοσταθμική μείωση 30% που προτείνει ο ΣΠΕΦ ?

      μπραβο σου

      Διαγραφή
  45. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας για όλους και όλο για έναν, αλλά μέσα στο πρόβλημα όλοι και όχι θεατές κάποιοι σε βάρος του άλλου!!!

      ΄Έτσι για να συνενοούμαστε.

      Διαγραφή
  46. Απορώ, πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν κάποιον που "υποτίθεται" ότι τους εκπροσωπεί και προασπίζει τα συμφέροντα τους, και εκείνος χαριεντίζεται και χασκογελάει κάνοντας χειραψίες με τουν υπουργό...........
    Αναρωτηθείτε ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 250 εκατ. από τα οικιακά που πληρώνονται προνομιακά + άλλα 70 εκατ από τα οικιακά πάλι με επιβολή εισφοράς 30% μεσοσταθμικά όσο και στα επαγγελματικά μας κάνουν 320 εκατ.
    Προσθέτουμε σε αυτά άλλα 200 εκατ. παράνομων προνομιακων πληρωμών υπέρ ΜΔΝ που έκανε καταγγελία ο ΘΕΣΙΦ και έχουμε σύνολο 520 εκατ. σε σύνολο πληρωμών ΑΠΕ 1,5 δις.
    Δε μπορεί λοιπόν το 33% των πληρωμών να τα παίρνει ΜΠΡΟΣΤΑ από το ταμείο και το υπόλοιπο 66% να πεθαίνει. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!
    Θα μοιραστούμε λοιπόν όλοι το πρόβλημα και άμα σ' αρέσει. Όλοι οι επαγγελματίες κάτω αύριο κααι έτσσι για να ξυπνάς αυτό δεν έχει να κάνει με το ΣΠΕΦ αλλά με χιλιάδες παραγωγούς.
    Μιχάλης από Λάρισα! και μπράβο στο ΘΕΣΙΦ που έκανε την καταγγελία κατά των προνομιακών πληρωμών του ΜΔΝ. Κρίμα ωστόσο που δεν κατεβαίνει αύριο, τουλάχιστον επίσημα... για οι Λαρισαίοι θα είμαστε εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ εννοεις προνομιακά ? Αυτο δεν προβλεπει το συμβολαιο τους ? γιατι δε παραμυθιαζουν ?

      Διαγραφή
    2. 29 Οκτωβρίου 2013 - 1:23 μ.μ.εχεις πολλα χαλια. κατσε και γραφε μαλακιες και ασχολησου με τα οικιακα και ο φιλος σου ο λουμακης θα σου παρει και τα σωβρακα.

      Διαγραφή
  48. Τι κρίμα, είστε όλοι άξιοι της μοίρας σας...........
    Και μην ξεχάσετε, στις εκλογές να ψηφίσετε πάλι Βαγγέλη και Αντώνη.
    Και βέβαια, Λουμάκη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Σαν τα πρόβατα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι , θα ψηφίσουμε Τσίπρα και Καμμένο , να πτωχεύσουμε και επίσημα , να ψοφήσουμε της πείνας και να ησυχάσουμε ... Κάνε αλλού την προπαγάνδα σου !

      Διαγραφή
  49. Συνάδελφοι επαγγελματίες,
    διαβάζω, και αναρωτιέμαι.
    Η αυριανή συγκέντρωση μας είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΕΓΗΣ ?
    Αυτοί είναι οι εχθρόι μας ? Έχετε τρελλαθεί τελείως ΄?????
    Αν είναι αυτοί το πρόβλημα μας, τότε θα γίνεται ρεζίλι των σκυλιών. Θα σας βλέπει ο Παπαγεωργίου ο υπουργός από το παράθυρο, και θα σκάει στα γέλια. Αυτό θέλει κι αυτός. Να ρίξει την ευθύνητου προ΄βλήματος αλλού.
    Μάλλον έχει δίκηο ο παραπάνω. Ο ΣΠΕΦ κατάφερε να μας αποπροσανατολήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσα και να τους πεις οι γυφτοι γυφτοι παραμενουν χρονια τωρα. τζαμπα σπαταλας το χρονο σου.
      ετσι και στο energypress υπαρχουν μερικοι μαλακες που το μονο προβλημα τους ειναι τα οικιακα.

      Διαγραφή
  50. http://www.spef.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=343:-new-deal&catid=1:latest-news&Itemid=50

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    Μεσοσταθμική περικοπή 30% στα επαγγελματικά Φ/Β
    ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΠΕΦ. ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..............

    Κι εσείς σαν πρόβατα, να τα βάζετε με τα οικιακά.....
    Έ ρε Λουμάκης που σας χρειάζεται...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καήλα ο ποσπηεφ και ο Παναγής που δε πρότεινε ποτέ τίποτα πέρα από φαστ τρακ και απληρωσιά.
      Θυμίζει σαν εκείνα τα γραφικά αθρωπάκια που θα τυπώσουν το χρήμα και που θα φτάνει σε ένα βράδυ για όλους άμα τους εκλέξουν...
      Και βέβαια επειδή ουδείς ηλιθιώτερος τους, ουδείς ποτέ τους ψηφίζει....

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΛΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤ ΕΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΥΤΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑ.
      ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΠΟΣΠΗΕΦ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΥς ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστά. Αυτοί, μπήκαν στον "αναπτυξιακό¨", και με τις επιδοτήσεις που πήραν ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ τα πάρκα τους. Το 30% δεν τους αγγίζει. Και πάιζουν το παιχνίδι του υπουργείου.

      Τα υπόλοιπα τα πρόβατα που τους ακολουθούνε δεν καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
  51. Εχει δικιο ο φιλος.
    Δεν μας φτενε τα οικιακα.
    Αυτοι πληρωνονται συμφωνα με τα συμβολαια τους.
    Μην μας αποπροσανατολιζουν.
    Για τα λαμογια της Αθηνας, για τους Λουμακηδες τους πολιτικαντηδες που τολμανε και βγαινουν και προτεινουν 30% μειωση γιατι δεν λετε τιποτα ?
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑ ΤΟ ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΕΡΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΜΙΑ ΔΕ ΘΑΧΕΙ ΜΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΚΟ.
      ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!.

      Διαγραφή
  52. ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΤΙΡΟΥΝΤΕ ΗΔΗ. ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΙΚΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΙΣ ΠΟΣ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΤΣΙ!!
    ΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ.
    ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ, ΜΙΧΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΟΠΙΟΣ ΞΑΝΑ[ΠΕΙ ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΟΝΟ...
    ΑΡΧΙΖΟΜΕ ΑΠ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΟΡΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ 20 ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ, ΜΟΥ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ, ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ.
      ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ Η??? ΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ Μ, ΒΛΑΧΟ

      Διαγραφή
  54. Συνάδελφοι επαγγελματίες ΦΒ παραγωγοί, μην ακούμε παπαγαλάκια βολεμένων οικιακών που πληρώνονται απ τα λεφτά μας και τρώμε όλο το προβλημα μόνοι μας.
    Μην ακούμε επίσης αλήτες συνδικαλιστές που δεν κατεβαίνουν για τις πληρωμές μας αύριο στο υπεκα, είτε γιατί δεν είναι παραγωγοί είτε γιατί θέλουν μόνο καρέκλα.
    Όλοι κάτω αύριο γιατί αλλιώς δε θα ξαναδούμε ευρώ φέτος!!
    Πρέπει αύριο να καταλάβουν την δύναμη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητό παπαγαλάκι του Λουμάκη,
      οι οικιακοί ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ, πληρώνονται από την παραγωγή του δικού τους συστήματος.
      Και δεν πληρώνονται πιο γρήγορα από εσένα. Πληρώνονται για κάθε τετράμηνο, ένα μήνα μετά την λήξη του.

      Εσύ όμως, όχι μόνο δεν καταλαβαίνεις, όχι μόνο αναμασάς σαν κατσίκα αυτά που σου λέει ο Λουμάκης, αλλά το χειρότερο δίνεις πάτημα στο υπουργείο να τα ισοπεδώσει ΟΛΑ.

      Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ...................

      Διαγραφή
    2. 3.06 επειδή είσαι άσχετος άκου για να μαθαίνεις.
      1. Δεν συμψηφίζεις ενέργεια από το οικιακό σου με την κατανάλωση σου αλλά την πουλάς ολόκληρη!!! Το ότι η ΔΕΗ θέλει και στην πληρώνει (την οικονομική διαφορά) δε σημαίνει ότι έχει το ταμείο ΑΠΕ λεφτά στο οποίο χρεώνει τα λεφτά. Αρα η ΔΕΗ παράνομα αφού στην πλήρωσε προκαταβολικά εσένα από λεφτά που δεν είχε ο λογαριασμός ΑΠΕ, δεν δίνει ύστερα στο ΛΑΓΗΕ τα λεφτά που πρέπει ως λιανέμπορος για την ενέργεια που αγόρασε από τη χονδρική. Τα δίνει δηλαδή μειωμένα κατά το ποσό των οικιακών που πλήρωσε π.χ τον Αύγουστο.
      έτσι τα οικιακά παίρνουν λεφτά από μελλοντικές ροές και οι υπόλοιποι που πληρώνονται από το ίδο ταμείο ΑΠΕ μαζεύουν όλ το έλλειμμα.
      2. Τα οικιακά πληρώνονται κάθε 4 μήνες. Αυτό σημαίνει μέσο χρόνο πληρωμής για τις κιλοβατώρες που έγχυσαν 2 μήνες (4 μήνες η πρώτη κιλοβατώρα και 0 μήνες η τελευταία).
      Τα επαγγελμαατικά έχουν ομοίως 1/2μήνα + 7 μήνες καθυστέρηση = 8,5 μήνες.

      Γενικά διάβασε και λιγάκι και μη γράφεις ότι σου κατέβει γιατι εκτίθεσαι...

      Διαγραφή
    3. 29 Οκτωβρίου 2013 - 2:58 μ.μ. ρε ηλιθιε ετσι οπως πας θα σου παρουν και το παρκο. κατσε εκει και ασχολησου με τα οικιακα φασινα και θα φας καλα. προσεχε μην σχισεις το καλσον απο την πολυ τη δυναμη

      Διαγραφή
  55. Εσύ συμφωνείς με το 30% που πρότεινε ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα με την εισφορά πληρώνω 30% που είμαι μικρος και με ακριβό κόστος και το ίδιο δυστυχώς πληρώνουν και οι κινέζοι γίγαντες μαζί μου.
      Δε βλέπω να με βοηθάει καθόλου το οριζόντιο σύστημα φίλε μου. Μόνο τους μεγάλους βοηθάει. Τώρα άμα ανήκεις σε αυτούς σε βολέυουν οι τρίχες του Παναγή και της ποσπηεφ που καλωσόρισε τα φαστ τρακ και που δε λέει τίποτα για αναλογικότητα.
      Πάντως έχω τη χειρότερη εικόνα περι αλητείας της ποσπηεφ και από ότι διαπιστώνω από την στάση τους είναι χειρότερα και απ' ότι φανταζόμουν.
      Είναι αδιανόητο να βάζει κάποιος στην ίδια μοίρα μικρούς μεγάλους. Αποκλείεται να είναι παραγωγός!

      Διαγραφή
  56. 3.06 επειδή είσαι άσχετος άκου για να μαθαίνεις.
    1. Δεν συμψηφίζεις ενέργεια από το οικιακό σου με την κατανάλωση σου αλλά την πουλάς ολόκληρη!!! Το ότι η ΔΕΗ θέλει και στην πληρώνει (την οικονομική διαφορά) δε σημαίνει ότι έχει το ταμείο ΑΠΕ λεφτά στο οποίο χρεώνει τα λεφτά. Αρα η ΔΕΗ παράνομα αφού στην πλήρωσε προκαταβολικά εσένα από λεφτά που δεν είχε ο λογαριασμός ΑΠΕ, δεν δίνει ύστερα στο ΛΑΓΗΕ τα λεφτά που πρέπει ως λιανέμπορος για την ενέργεια που αγόρασε από τη χονδρική. Τα δίνει δηλαδή μειωμένα κατά το ποσό των οικιακών που πλήρωσε π.χ τον Αύγουστο.
    έτσι τα οικιακά παίρνουν λεφτά από μελλοντικές ροές και οι υπόλοιποι που πληρώνονται από το ίδο ταμείο ΑΠΕ μαζεύουν όλ το έλλειμμα.
    2. Τα οικιακά πληρώνονται κάθε 4 μήνες. Αυτό σημαίνει μέσο χρόνο πληρωμής για τις κιλοβατώρες που έγχυσαν 2 μήνες (4 μήνες η πρώτη κιλοβατώρα και 0 μήνες η τελευταία).
    Τα επαγγελμαατικά έχουν ομοίως 1/2μήνα + 7 μήνες καθυστέρηση = 8,5 μήνες.

    Γενικά διάβασε και λιγάκι και μη γράφεις ότι σου κατέβει γιατι εκτίθεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.02, ξέρεις τι λέει ο Ντοστογιέφσκι ? "Ο ηλίθιος είναι ανίκητος".

      Δεν καταλαβαίνω
      α) γιατί η ΔΕΗ με πληρώνει παράνομα....
      β) γιατί η ΔΕΗ με πληρώνει προκαταβολικά....
      .......όπως λες.

      Επαναλαμβάνω αυτό που γράφεις....Γενικά διάβασε και λιγάκι και μη γράφεις ότι σου κατέβει γιατι εκτίθεσαι...

      Διαγραφή
    2. 4.02, Εσύ συμφωνείς με το 30% που πρότεινε ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ?

      Διαγραφή
    3. Είσαι αξιοθρήνητος που δεν ξέρεις ακόμα από ποιο ταμείο πληρώνεσαι...
      Πίστεψε με μόλις μείνεις για κανά 5μηνο απλήρωτος θα τα μάθεις όλα!!
      Και μεις πριν τη στάση πληρωμών του ΛΑΓΗΕ δε ξέραμε, αΛλά τώρα τα έχουμε δει και ξέρουΜε ΟΛΑ!!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5ΜΗΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ;ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΧ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

      Διαγραφή
    5. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ" ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Κ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ...ΧΑΧΑΑΧΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
  57. Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΟΙΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Η ΚΡΊΣΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΙΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΠΥ ΑΣΗΜΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙς ΠΛΗΡΟΜΕΣ ΜΑΣ!!

    ΠΑΝΑΓΗ ΑΚΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συνάδελφοι απλήρωτοι, όλι κάτω αύριο και αφήστε τα πληκρτολόγια για τους βολεμένους και τους αλήτες τους!

    ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΓΤΟΤΟΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ.

    ΕΜΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΠΗΕΦ ΤΗΝ ΞΕΡΟΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΤΑΝ ΠΙΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΟΣΗ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μην ξεχασετε αυριο, να πειτε ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο σας τον Λουμάκη για την πρόταση του 30% !!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΟΛΗ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!

    ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.

    Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΠΤΟΧΕΥΣΗ!!

    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΟΙΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ.

    ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η στάση πληρωμων και η εκτόξευση της υπερημερίας κατά 3 μηνες παραπάνω όπως ήθελαν, είναι πολύ κακό σημάδι. Εκει έιναι όλο το παιχνίδι. Χέστηκαν για το τι λέιε η σύμβαση σου που ήδη δεν τηρείτε λόγω εισφοράς. Τώαρ θα μας φάνε και τα λεφτά στεγνά!!

    Θ/α είμαι εκεί από Θήβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ.

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ?? ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πειραιως Αθηνα για παρκο στην Καρδιτσα πληρωσε σημερα 29/10. Ποσον 3560. Εννοειται για Μαρτιο .. ΚωσταςΘΕΣΣΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Έχει δίκο τελικά ο κ. Παπακυριακού. Είστε όλοι για λύπηση. Αντί να ενωθούμε κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του ακόμα και τώρα. Κρίμα................................................Δεν καταλαβαίνεται ότι είτε οικιακό Φ/Β , είτε Φ/β πάρκο πάνε όλοι να μα σας διαλύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ... ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜ/ΣΤΗΡΙΟ, ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒ/ΑΙΚΑ.. ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΕΙΠΑ... ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 5ΚW ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ξερετε ποτε θα ανακοινωσει ο υπουργος το πλαισιο για το new deal?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. να σας πω αυριο το απογευμα η πεμπτη μεσημερι. για αυτο μας θελει ο λουμακης ολους εκει.θα ειμαι εκει για την οικογενεια μου κ το κακο που της εκανα με τα φ/β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Συνάδελφοι, ανατρέξτε λίγο πίσω στα πρακτικά της επιτροπής της βουλής που συζητήθηκε το Ν/Σ και δείτε λίγο τις δηλώσεις του Κου Λουμάκη όπου εκεί δηλώνει ότι με το μόνο που ασχολείται είναι τα φωτοβολταϊκά (πόσα έχει ή σε πόσα συμμετέχει????) για να δέχεται περικοπή κατά 25- 30 % και να είναι ο μόνος που μιλάει με το Παπαγεωργίου για new deal?
    Είναι τυχαίο που εάν μιλήσει κάποιος με έναν "μεγάλο" του ενός και πάνω MW ότι με 17 λεπτά βγαίνει άνετα.
    Άρα τι θέλουν, να μας διαλύσουν και δεν θα σταματήσουν εάν δεν το πετύχουν.
    Λάρισα 100 kw (τρείς μεροκαματιάρηδες που νόμιζαν πως αν εμπιστευτούν το κράτος θα δώσουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Να βγει το μου.......νο ο Λουκάκης να μας πει τι έχει στην κατοχή του και πιες είναι η προτάσεις του και αν την αλλη Μερά παραμείνει ζωντανός εγώ θα είμαι μάζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ?
    ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΚΑΙ 40% ΝΑΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΣΟΔΟ ΤΗΣ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ.

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΛΟΥΜΑΚΗ ????


    http://www.loumakisgroup.gr/?page_id=8

    http://www.loumakisgroup.gr/

    Ο Όμιλος απαρτίζεται συνολικά από πέντε εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών μονάδων και στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ).
    Ο όμιλος σήμερα διαθέτει σε λειτουργία διασυνδεδεμένη ισχύ 700 kWp ενώ βρισκόμαστε σε φάση περαιτέρω ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτά είναι γνωστά από το 2010.
    Γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν στα blogs.
    Το ξέρουμε ότι ο Λουμάκης εκμεταλεύτηκε τις διασυνδέσεις του, και έχτισε ολόκληρη μονάδα ηλεκτροπαραγωγης από ΦΒ.
    Σίγουρα ο ΣΠΕΦ εκφράζει και εκπροσωπεί πλέον μόνον τους ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, που θελουν να επιβαλουν την οριζοντια μειωση 30-40%, να μας αναγκασουν να πουλήσουμε όσο-όσο, και να τα μαζέψουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. χα χα χα χα, τώρα τα μάθατε ???

    τώρα τα ανακαλύψατε ???

    χαχαχχαχαχα

    γιατί άραγε ο Ασημάκης βλέπει μόνο αυτόν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ....Όλα είναι μελετημένα...καθυστέρηση πληρωμών,προκειμένου να αγανακτήσουμε και να δεχούμε με ανακούφιση το new deal που θα ανακοινωθεί μέχρι τέλος Οκτώβρη...γιατί τον Δεκέβρη έχει εκλογές ο ΣΠΕΦ....και μετά με ποιόν θα τα κανονίζει ο Ασημάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήν παίρνεις και όρκο ότι θα γίνουν εκλογές υπάρχει και η προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου επικαλούμενος μεγάλες εξελίξεις στο κλαδο και άλλες τέτοιες πι.πες το εχω ξαναδεί το έργο από άλλον κλαδο που είμαι επαγγελματίας τώρα παιζονται τα πάντα μετά θα είναι αργά για όλους εμάς τους μικρούς γιατί τα σωματεία δεν εξυπηρετούν τα δικα μας συμφέροντα

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΟΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΣΠΗΕΦ!

      Διαγραφή
  76. 700 kWp ΕΧΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. πόσοι αγρότες πρέπει να μαζευτούμε για να κανουμε την παραγωγή του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΜΑΚΗ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ MW ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ έχουμε πήξει στα δεκάδες μεγαβάτ, τα κατοσταράκια του Λουμάκη σε πείραξαν βαλτέ τύπε μου...

      Άμα στον ΣΠΕΦ προέδρευε κανάς μεγαβατάς απ' τους πολλούς που υπάρχουν, να δεις τι βρωμόξυλο οριζόντιο είχες να φας παλικάρι μου.

      Δες για παράδειγμα τη ποσπηεφ και τους υποτίθεται φτωχομπινέδες συνδικαλιστές της. είπαν μπράβο στα φαστ τρακ και δεν έχουν προτείνει τίποτα συγκεκριμένο για την αναλογικότητα των μικρών!

      Διαγραφή
  79. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.

    ΗΛΙΕ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ;

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ Η ΦΟΥΣΚΑ ΕΣΚΑΣΕ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΙ;

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΕΜΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Ή ΟΤΑΝ
    ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συνάδελφοι εγω εχω την ατυχία της επένδυσης 2 οικιακών και ενός πάρκου 100αρι μαζι με συνέταιρο έχοντας πουλήσει οτι μπορούσα για να κάνω μια επένδυση για το μέλλον της οικογένειας μου ως πολύτεκνος.Μπορω να πω οτι ξόδεψα 40000 το κάθε οικιακό σε σύνολο 80000€ των οποίων η παραγωγή δεν ειναι λόγω θέσης και η ποιο ικανοποιητική βγάζοντας περίπου 10000kwh το χρόνο το κάθε ενα,πλήρωσα περίπου 19000φπα,απο την άλλη έκανα αίτηση για το πάρκο το 2010 και μετά απο 18 μήνες αναμονης πήρα την πολυπόθητη έγκριση για το πάρκο το οποίο με το που το σύνδεσα και ελπιζα μετά απο τόσο καιρό να αρχίζω να αποσβενω μου λένε οτι τα τιμολόγια μου που έκοβαν τόσο καιρό στο τελος θα εισπράξω το 30% λιγότερα,δεν ξέρω ποιος εχει δίκιο και ποιος άδικο αν και κατα την γνώμη μου πρέπει όλοι να εισπράξουν αυτά που το ίδιο το κράτος μας υποσχέθηκε πάντως πολύ ευχάριστος αν μου έδιναν πίσω τα χρήματα που επένδυσαν σε οικιακά και επαγγελματικό θα τους τα χαριζα και θα τα κράταγαν για να συντηρήσω την οικογένεια μου μις και αυτή την στιγμή ειναι το μονο επάγγελμα που εχω πιστεύοντας τουσκαι επενδύοντας πάνω στην κρίση .Συγνωμη αν σας κούρασα αλλα κάπου έπρεπε να τα πω και θα παρευρίσκομαι σε οποιαδήποτε συγκέντρωση ανεξάρτητος συλλόγου μπας και μπει ενα λιθαράκι στην προσπάθεια να βρούμε το δίκιο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο ΣΠΕΦ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ.. ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΠΩς ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ??

    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΠΙΖΕΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΟΙΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ ΤΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΚΑΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΛΑΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κύριε Λουμάκη, κύριοι όλων των λοιπών οργανώσεων,

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΓΗΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ........
    ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.

    ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ κα Μπιρμπιλη ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ "ΦΟΥΣΚΑ" , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ...............

    "Υπενθυμίζεται ότι ο κλάδος των φωτοβολταϊκών «άνθησε» από το 2010 με νόμους της τότε υπουργού ΥΠΕΚΑ κ.Τίνας Μπιρμπίλη που παρείχε εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους επένδυσης στα ηλιακά συστήματα παραγωγής ρεύματος."

    Πηγή: Διαμαρτύρονται οι παραγωγοί φωτοβολταϊκών αλλά…όχι όλοι! | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/27667/diamartyrontai-oi-paragogoi-fotovoltaikon-allaohi-oloi#ixzz2jHf8it90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός
      αν αρχίζουμε να τσακωνόμαστε με τους οικιακούς, προσπαθώντας να μεταφέρουμε μέρος του προβλήματος σε αυτούς, ΕΝΩ αυτοί ΔΕΝ έχουν κάποια λύση στα χέρια τους για να μας βοηθήσουν, ΔΕΝ θα καταφέρουμε απολύτος τίποτα!
      θα καταφέρουμε ότι κατάφεραν τόσα χρόνια οι αγρότες κλίνοντας τους δρόμμους για τα δίκαια αιτήματά τους δυσκολεύοντας την ζωή των υπολοίπων συμπασχόντων κλάδων του λαού, και ΟΧΙ των κυβερνόντων,
      δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ, όταν μας φταίει το Γαϊδούρι όσο και αν κοπανάμε το σαμάρι δεν αλλάζει τίποτα, όσοι έχουν ευρωπαϊκά υλικά να κάνουν προσφυγή σε ευρωπαϊκά δικαστήρια, μπορεί να αργήση η δικαίωση αλλά θα έρθει.

      Διαγραφή
    2. Μην εισαι τοσο σιγουρος... Η πρωτη αρνηση απο Ευρωπαικα δικαστηρια ηρθε...

      Διαγραφή
  83. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αντί να γράφεις φιλολογίες που δεν θα σου δώσουν τα απλήρωτα χρήματα αλλά πολύ περισσότερο θα συνεχίσουν κάποιοι να τα παίρνουν προστάντζα και συ να μένεις ρέστος, τράβα καμιά μούτζα στα βόδια που δεν κατέβηκαν να φωνάξουν για τα λεφτά τους αλλά και που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην πληρωθείς. Ξέρεις ποιους εννοώ...

    Ανδρέας από Κόρινθο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Όποιος καλοπροαίρετος και νοήμων διαβάσει το χθεσινό υπόμνημα του Λουμάκη, θα καταλάβει/διαπιστώσει ότι ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ εναντίον αυτών που πληρώνονται στην ώρα τους, έναντι των επαγγελματιών που (ΑΔΙΚΩΣ) καθυστερούνται.
    Και επί της ουσίας, το μόνο που ζητά είναι, να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ (παρανομο χαρακτηριζει τον συμψηφισμό....).

    υτό δηλαδή που τόσο καιρό επιδιώκει και ανεπίσημα διαρέει το υπουργείο, βγήκε ο Λουμάκης να το παρουσιασει ως "αίτημα της αγοράς".

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πουθενά δεν είδα καμμιά φωτογραφία από χθες..................
    Αληθεύει ότι ήσασταν τρεις κι ο κούκος ??? (μάλλον, τρεις κι ο Λουμάκης)

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ..............

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..........
    http://www.naftemporiki.gr/story/722458

    ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 16 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΙ ΠΟΣΠΗΕΦ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ε??

      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΠΟΟΡΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑς ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΙΟ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ 3.26 ΚΑΙ7 ΚΑΙ 3.32 ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 55 ΛΕΠΤΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALPHA ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΣΠΗΕΦΕΔΕΣ.

      http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-301013

      Διαγραφή
  88. Ολοι πρέπει να πληρώνονται, στον ίδιο χρόνο. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνετε τώρα. Πρέπει να το δεχτούμε όλοι ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ 3.27 ΚΙ 3.32 ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 55 ΛΕΠΤΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALPHA ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΣΠΗΕΦΕΔΕΣ.

    http://www.alphatv.gr/shows/informative/news/webtv/kentriko-deltio-301013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο Λουμακης πρωτα διαιρεσε τους παραγωγους μεταξυ παλιων και νεων. Τωρα μεταξυ οικιακων και επαγγελματικων, διασυνδεδεμενου και μη. Δεν μπορω να ξερω αν ειναι βαλτος αλλα σιγουρα λειτουργει για την παρτι του. Θελει το βαρος ολο να πεσει στις πλατες αλλων και φτανει μεχρι το να ζητησει την ακυρωση των συμβασεων μας!!!! Αν ειναι δυνατον φορεας ΦΒ να ζητα κατι τετοιο και να το δεχεται μολις το διαρρέει το υπουργειο! Εκει μαλλον λειτουργει σαν λαγος γιατι το υπουργειο γνωριζει οτι ειναι ισχυρες νομικα και μονο σπερνοντας φοβο μπορει να μας κανει να τις αποποιηθούμε. Αλλιως θα μας τις ειχαν ακυρωσει μηνες τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΡΟΤΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:
    Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ 30% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΜΝΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ.
    Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ:
    Η ΜΕΙΩΣΗ 30-40% ΣΤΙΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ "ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ".
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΜΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΗΔΗ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΛΟΥΜΑΚΗΔΕΣ.
    Ο Χ Ι Σ Τ Η Ν Α Π Ο Δ Ο Χ Η Κ Α Θ Ε Ε Ι Δ Ο Υ Σ Μ Ε Ι Ω Σ Η Σ Τ Ι Σ Τ Α Ρ Ι Φ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Φάτε τώρα αγράμματοι την απάντηση -απόφαση της ευρώπης για την εισφορά και τρέχτε μαλάκες ψευτοσωτήρες να φωνάζετε για τα κουρελόχαρτα!!.

    Το μόνο που μας σώζει είναι η δίκαιη κατανομή και η αναλογικότητα των επιβαρύνσεων. Όποιος ακόμα δεν το καταλαβαίνει απλά ανήκει στους βολεμένους του 2013 που έχουν και αναπτυξιακό. Θα παρει τ' αρχίδια του όμως γιατί το new deal πλέον είναι αναπόφευκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εντάξει κύριε Λουμάκη, το καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μιχαηλίδη με λένε αν δε σου κάνει κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μάλιστα κύριε Λουμάκη, το καταλάβαμε.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Βασίλης Ευθυμιόπουλος16 Νοεμβρίου 2013 στις 1:01 π.μ.

    Και όμως χρειάζεται να παραθέσω κάποια σχόλια τα οικιακά φωτοβολταϊκά έναντι των επαγγελματικών φωτοβολταϊκών σε σχόλια όπως «Δεν χρειάζεται να μπούμε σε καμία ανάλυση της διαφορετικότητας των περιπτώσεων οικιακών και επαγγελματικών φωτοβολταϊκών. Και ο πλέον αδαής μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι λάθος να συγχέουμε ανόμοια πράγματα»:
    * Στα οικιακά φωτοβολταϊκά δεν δόθηκε ποτέ η δυνατότητα για το μέγεθος της εγκατάστασης ανά άδεια.
    * Δεν επιτρέπεται να μπουν σε τράκτορες, όπου θα είχαν περισσότερη απόδοση κατά 40%.
    * Σε γενικές γραμμές υπήρχαν εξ αρχής σημαντικοί περιορισμοί για την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων στην παραγωγή ενέργειας από τις αντίστοιχες επαγγελματικές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών.
    * Επιπλέον σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα του κράτους οι ανακοινώσεις ήταν συγκεκριμένενες και δεν είναι σύνομο να αλλάζεις εκ των υστέρων τα δεδομένα, γιατί κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον παραπλάνηση αγοραστικού - επενδυτικού κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε συμφωνώ μαζί σου αλλά τα επιχειρήματά σου δεν στέκουν!
      Οικιακό πάνω από 10 kw? 10 kw αντιστοιχούν σε 40-42 πάνελ, που αντιστοιχεί σε επιφάνεια περί τα 65 τμ.
      Πόσα παραπάνω ήθελες δηλαδή! Μήπως ήθελες τίποτα υπερκατασκευές να πηγαίνουν από ταράτσα σε ταράτσα για να χωρέσουν! (φαντάζομαι να έχεις δει το σχετικό θέμα "Φωτοβολταϊκές ομορφιές" στο site michanikos.gr)
      Τράκερς σε οικιακό; Πού θα τον βάλεις; Δεν έχει λογική! Το θέμα αισθητικής και αρχιτεκτονικής ένταξης το σκέφτηκες καθόλου;
      Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ, δεν είναι οι οικιακοί που μας φταίνε...ο ΣΠΕΦ κάνει μαλακίες κατά την άποψή μου και προκαλεί διχασμό.

      Διαγραφή
  98. Δεν έχω τίποτα από τα 2, αλλά επειδή κοιτάω-κοίταγα να κάνω κάτι, που τελικά δεν θα κάνω, γιατί απ' ότι βλέπω τίποτα δεν πάει καλά, θέλω να καταλάβω την απαίτηση των "πάρκων" για τους "οικιακούς". Εγώ καταλαβαίνω (μπορεί και λάθος), σε ακραίο παράδειγμα ότι: Αφού δεν μπορούμε να κανονίσουμε τις διαφορές μας με αυτούς που μας κόψανε το "χέρι", να τους πούμε να κόψουνε και των αλλονών τα "χέρια" για να μοιραστούμε τον πόνο. ΑΝ είναι έτσι, αυτό είναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ+ΖΗΛΕΙΑ. Επειδή δεν πλήρωνουν και μειώνουν τα "πάρκα" οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ φταίνε οι "οικιακοί"; Επειδή κάποιοι δεν τα καταφέρανε, γιατί τους ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ, τους φταίνε αυτοί που τα καταφέρανε;=ΠΑΡΑΛΟΓΟ. Έτσι φαίνεται ότι είναι. Πείτε κάτι που να δείχνει ότι δεν είναι έτσι. Ας πάνε εκεί που πήγαν και να τους πούνε, αφού δεν τηρούνται οι όροι τις σύμβασεις, πάρτε πίσω τα πάρκα και δώστε μας πίσω τα λεφτά. Σιγά μην γίνει τίποτα τέτοιο, σίγουρα όμως θα ζωριστούνε κάπως. Το να τρώγεστε μεταξύ σας δεν τους κάνει τίποτα. Είναι κάτι όπως έχουμε δει σε ταινίες, που ξεκινάει κάποιος μια φασαρία και εμπλέκονται όλοι, και αυτός που την ξεκίνησε φεύγει από κάτω γελώντας και χαρούμενος που ξέφυγε, παίρνοντας αυτό που ήθελε, και αφήνει τους άλλους να πλακώνονται, και σκέφτεται μετά (ρε τι μαλάκες που είναι αυτοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ