Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aυγουστος - Πληρωμή Απριλιος 2017 ανάρτηση 3

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.



Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 

δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"
Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

Απο εδώ και στο εξής, οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα θα κόβονται, παρόλο που μπορεί να περιέχουν και μία τοποθέτηση επί του θέματος.  

215 σχόλια:

  1. Καλημέρα χρόνια πολλά. Πληρωμές σήμερα 10.300 περίπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================

    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.........ΤΩΡΑ ΠΙΑ, Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ......ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ............ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 230 !!!!! ΗΜΕΡΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....LEON ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΔΕΗ?????ΜΕ ΤΟ CASH FLOW ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΔΕΗ???/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μαιλ που λάβαμε από ΣΠΕΦ γράφει:

      Από το χθεσινό cash flow δεν προέκυψαν χρήματα αφού η ΔΕΗ ακόμα δεν έχει εκταμιεύσει το πολυαναμενόμενο δάνειο με τις τράπεζες των 200 εκατ, το οποίο αν και θα ανακυκλώσει άλλο ομολογιακό δάνειο που λήγει αρχές Μαΐου, εντούτοις εκτιμάται πως θα απελευθερώσει κάποια αποθεματικά που ήδη έχει σχηματίσει η ΔΕΗ για παν ενδεχόμενο (δηλαδή αν δεν εκταμίευε το δάνειο να μπορεί να ανταποκριθεί στην λήξη του ομολογιακού ). Οπότε οι πληρωμές αύριο θα είναι από ΗΕΠ μέχρι περίπου 10.000 € και το επόμενο τακτικό cash flow είναι στις 25 Απριλίου.

      Διαγραφή
  4. Ενδιαφερομαι για αγορα φ/β παρκου 20kw στην κεντρικη μακεδονια και νομου χαλκιδικης.οποιος εχει κατι στο email.davramidis79@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την ακρίβεια, δεν το έχει εκταμιεύσει γιατί δεν το έχει υπογράψει....και δεν το έχει υπογράψει γιατί οι τράπεζες έχουν βάλει ως προϋπόθεση η ΔΕΗ να έχει λάβει χρήματα από την πώληση του ΑΔΜΗΕ.
    Και όολα τα παραπάνω έχουν μπλοκάρει γιατί η Ρ.Α.Ε. δεν έστειλε στην Κομισιόν την πιστοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Κοινώς όλη η αγορά έχει μπλοκάρει επειδή η Ρ.Α.Ε. κοιμάται του καλού καιρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑΒΑΣΑ....ΟΤΙ Η ΡΑΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΙΟΝ.......ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ.....ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ..........

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επομένως η υπόσχεση του Παναγιωτακη για εξωφληση σημαντικου μερους του Σεπτεμβριου μεσα στον Απριλιο από οτι δείχνουν όλα πέφτει στο κενό!!Ο Σεπτέμβριος μαλλον θα ξεκινήσει τέλος Απριλίου και με μικρά ποσά.
    Οι υπηρημεριες θα μειωθουν μολις αρχισουν και πληρωνουν τους χειμερινους μηνες. Δηλαδη απο τον λογαριασμο του Οκτωβριου και μετα οπως καθε χρονο και αυξανονται, ημερολογιακα απο τον Αυγουστο και μετα. Το σημαντικο ηταν να μειωθουν οι υπηρεμεριες την περιοδο εξωφλησης των καλοκαιρινων μηνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K. Ζιάκα, νομίζω πως από το παραπάνω που έγραψα γίνεται κατανοητό πως από την καθυστέρηση της Ρ.Α.Ε. για την πιστοποίηση του ΑΔΜΗΕ έχει προκύψει το πρόβλημα.
      Συνεπώς δεν είναι από ευθύνη του κ. Παναγιωτάκη.
      Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Η. έχει δώσει την δέσμευση του για κλείσιμο Αυγούστου και εξόφληση μεγάλου μέρους της παραγωγής Σεπτεμβρίου με την προϋπόθεση της υπογραφής του κοινοπρακτικού.
      Δεν μπορείτε να κάνετε ασφαλή πρόβλεψη για το πότε θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος, παρά μόνο αν γνωρίζετε τα έσοδα από ΗΕΠ, ρύπους, χρέωση προμηθευτών όπως και το υπόλοιπο που χρειάζεται για να κλείσει ο Αύγουστος.

      Διαγραφή

  8. Eξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Αυγούστου 2016
    12.04.2017

    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2016 με νέες εντολές προς τις τράπεζες, με τις οποίες θα εξοφληθούν 988 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 9.428,70€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 78% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Παπακυριακού σε άρθρο του στις 7/4 το energypress αναφέρει οτι η ΡΑΕ έχει στείλει το χαρτί στην Κομισιόν και περιμένουν επιβεβαίωση απο την Κομισσιον. Έγω μόνο αυτη την ενημέρωση έχω.
    Όσον αφορά την πρόβλεψη μου για τις πληρωμές του Σεπτεμβρίου ειναι προσωπική μου εκτίμηση και το αναφέρω για να μην βασιστεί κάποιος στις πληρωμές των υποχρεώσεων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To άρθρο στο energypress δεν το διάβασα αλλά όντως η ΡΑΕ το έστειλε την προηγούμενη Παρασκευή, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ραε γενικα καθυστερει αρκετα σε πολλα θεματα!
    Δεν κατανοω τον λογο που ο νεος προεδρος ειναι τοσο συγκεντρωτικος, ωστε να δημιουργει εκτεταμενα προβληματα στους επενδυτες απε και οχι μονο. Σε μια περιοδο που η χωρα ζητα επενδυσεις και μειωση εμποδιων.
    Αν καποιος εχει αποψη θα ηθελα να την ακουσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ το νομοσχέδιο για τις κατηγορίες χρήσεων γης ειναι ακομα σε διαβουλευση και ολα έδειχναν πως θέλουν να μηδενίσουν την ανάπτυξη των Α.Π.Ε, έχοντας ως πρόθεση την άρνηση αδειοδοτησης σε γη υψηλής παραγωγικότητας ερχεται σήμερα ο Σταθακης και ξεφουρνίζει οτι σχεδιάζεται νέο χωροταξικο για τις Α.Π.Ε. Κατοπιν τούτου θα πρέπει τα Γ.Π.Σ να προςαρμοςτουν Σε αυτό.Ξανα μανα απο την αρχή.Παρεμπιπτόντος ο ΣΠΕΦ διατύπωσε πολυ ορθή άποψη για το νομοσχεδιο των χρήσεων γης. Για να καταλάβουν και όσοι δεν έχουν τεχνικές γνώσεις ως γη υψηλής παραγωγικότητας χαρακτηρίζονται κατα κύριο λόγο τα χωράφια τα οποία ειναι απο διανομή ή αναδασμό και γενικότερο όσα ειναι οργανωμένο δίκτυο άρδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ισχύει ότι υπογράφτηκε η ΚΥΑ που υποχρεώνει όσους έχουν ΚΑΔ παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας να τοποθετήσουν POS ως τις 12/7/2017 σύμφωνα με τον ν.4446/2016???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πωλειται φ/β παρκο 200kw μεtraker στον νομο καστοριας.Τα πανελ ειναι γερμανικα και τα inverter το ιδιο(sunways).Συνδεθηκε το β εξαμηνο του 2012 με 0,36kw h.εχει καμερες ,συναγερμο,24 h ελεγχο απο εταιρια και φυλακα.Μεγαλη αποδοση λογο traker .τιμη. 590.000€.μονο σοβαρες προτασεις .ευχαριστω.email davramidis79@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.Εν πρώτοις θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΗΛΙΟ για το εξαίρετο blog που δημιούργησε και ο καθένας από εμάς έχει την δυνατότητα να εκφράζει τις απόψεις του.Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και είθε ο γολγοθάς του μαρτυρίου που όλοι μας (οι φωτοβολταικοί)περνάμε κάποτε να τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  17. ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ - ΑΔΜΗΕ - ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

    http://energypress.gr/news/hr-liaggoy-sta-22-dis-eyro-meiothikan-ta-fesia-sti-dei-proto-dimino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανασταση Ψυχης σε Ολους,,, αλλα τι να πω Συναδελφε !!!! δεν αντεχω στον πειρασμο μερα που ειναι,, μας ειπε ο Παναγιωτακης, με λιγα λογια,, πως το κοινωνικο προσωπο της Κυβερνησης, μη διακοπη ληξιπροθεσμων κατω απο 1.000 ευρω,,- ΥΚΩ - Πτολεμαιδα 5 - Ληξιπροθεσμα Δημοσιου κλπ !!!,, ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!! η ΔΕΗ πουλαει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μουρη στην τηλεοραση και ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ισχύει ότι υπογράφτηκε η ΚΥΑ που υποχρεώνει όσους έχουν ΚΑΔ παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας να τοποθετήσουν POS ως τις 12/7/2017 σύμφωνα με τον ν.4446/2016???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλημέρα τι γίνεται με τις πληρωμές του Αυγούστου τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ano ka18 Απριλίου 2017 - 9:25 π.μ.
    Καλημέρα και χρόνια πολλά
    Όταν λες ΚΑΔ παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας τι εννοείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Κωδικος δραστηριοτητας της εταρειας μας.ειναι ο 35.11..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΛΑΓΗΕ πότε θα βγάλει τα ενημερωτικά σημειώματα; Στις 19/4 και εμείς πρέπει να τα έχουμε στείλει στις 20/4;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειναι δυνατον.POS στα Φ/Β.Τ ι θα πουλαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατατέθηκε η αγωγή ΛΑΓΗΕ κατά ΑΔΜΗΕ. Μπράβο στους ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ που επάξια πίεσαν και το πέτυχαν.

    http://energypress.gr/news/katatethike-i-agogi-toy-lagie-enantion-toy-admie-gia-tis-lixiprothesmes-ofeiles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O ΛΑΓΗΕ έχει αναρτήσει σήμερα τα ενημερωτικά σημειώματα Μαρτίου 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. και πρέπει να σκιστούμε να τα στείλουμε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δε μου ανοιγει η σελιδα του λαγηε το ενημερωτικο του μαρτιου.εχει κανεις παρομοιο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικα δεν ανοιγει κανενα ενημερωτικο απο διαφορετικους υπολογιστες

      Διαγραφή
    2. Εμενα ανοιγει σε δυο υπολογιστες με chrome. Επισης για τον ανοητο ποιο πανω που συγχαιρει για την αγωγη του Λαγηε τους δυο συλλογους να του πω οτι ακομα περιμενουμε τη μυνηση των δυο συλλογων... εκει να δωσει συγχαρητηρια!!!

      Διαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κουστάκι..... άμα περιμένεις λιγάκι θα το κατεβάσει το αρχείο και θα μπορέσεις να το στείλεις το τιμολόγιο άυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιος τα λεει αυτα οτι αν δεν το στειελεις 20 του μηνα δεν θα πληρωθεις εγω τα στελνω δυο δυο μηνες και δεν εχω προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://energypress.gr/news/telos-sto-sirial-toy-koinopraktikoy-daneioy-tis-dei-entos-tis-evdomadas-oi-ypografes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κε Παπακυριακού,
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ξόφληση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ Αυγούστου 2016
    19.04.2017
    Με νέες εντολές προς τις τράπεζες συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2016. Με τις εντολές αυτές θα εξοφληθούν 790 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 14.989,40€, οπότε έχει πλέον εξοφληθεί το 84% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάω αύριο την φορολογική ενημερότητα θα καταφλερω να πάρω χρήματα ή θα πρεπει να περιμένω μέχρι την επόμενη πληρωμη Σεπτεμβριου ?

      Διαγραφή
  36. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Παπακυριακού γιατί δεν μπορώ να ανοίξω την ανάρτηση 19/04/2017 1:55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε θα αντιγράψετε τον σύνδεσμο σε έναν browser και θα τον ανοίξετε, είτε :
      α) θα τον επιλέξετε κρατώντας το αριστερό πλήκτο του ποντικιού πατημένο και
      β) αφού τον επιλέξετε πατάτε δεξί κλικ πάνω στο σκιαγραφημένο και από το menu που θα σας ανοίξει επιλέγετε άνοιγμα καρτέλας σε νέο παράθυρο ή στα αγγλικά open link in new tab

      Διαγραφή
  39. Ευτυχώς πάντως που υπάρχουν Άνθρωποι σαν τον κύριο Παπακυριακού που μας ενημερώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ Δημήτρη εγώ προσωπικά φροντίζω να το στέλνω μέχρι 20 του μηνός όπως γινόταν στο παρελθόν επί ΔΕΣΜΗΕ και όπως έλεγαν κάποτε οι οδηγίες για το λογιστήριο που τώρα δεν αναγράφεται στο site του ΛΑΓΗΕ.
    Αυτό το κάνω γιατί θέλω να διεκδικήσω τόκους. Αυτή τη στιγμή με 6 μήνες+ καθυστέρηση φυσικά δεν παίζει ρόλο στην ημερομηνία πληρωμής αλλά είπα δε βιάζομαι να στείλω το τιμολόγιο για αυτό το λόγο...
    Και για όσους αργεί το σύστημα καλύτερα να κάνουν δεξί κλικ και να σώζουν το αρχείο στον υπολογιστή τους. Είναι πολύ ποιο γρήγορο από το να ανοίξεις το pdf μέσω browser...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. K. Costas αν σας ενδιαφέρει να κυνηγήσετε τους τόκους, να ξέρετε ότι στην 5ετια παραγράφονται. Οπότε πρακτικά έχετε όλο το 2017 για να συμπεριλάβετε τα τιμολόγια του 2012. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως με βάση τη σύμβαση που έχετε υπογράψει, παίζει ρόλο πότε στέλνετε το τιμολόγιο στον Λ.ΑΓ.Η.Ε.

      Διαγραφή
  41.  Παιδιά σορρυ για το offtopic, αλλα δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω. Εμπειρίες απο δορυφορικό Internet σε χωράφι; Forthnet ή ΟΤΕ; αξιοπιστία; Το παραστατικό μπαίνει στα τιμολόγια; η Forthent λέει μόνο για οικιακή χρήση. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω αγορασα το ρουτερ της TELTONIKA και εβαλα μεσα μια καρτα data 8 ευρω το μηνα τησ Vodafone ! Πιστευω ολες οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας θα εχουν καρτα data να κανεις την δουλεια σου !η καρτα αυτη ειναι γυρω στα 500mb-800mb ,όσο χρειαζονται τα ινβερτερ σου τοσα megabyte βαζεις !

      Διαγραφή
    2. Ναι, κι εγώ αυτή τη στιγμή TELTONIKΑ έχω και μάλιστα του έβαλα και εξωτερική κεραία. Έχω δοκιμάσει και τις τρεις εταιρίες αλλα όλες έχουν προβλήματα....

      Διαγραφή
  42. Επειδή στο πάρκο μου είχα πρόβλημα και δεν υπήρχε ούτε γραμμή του ΟΤΕ, ούτε έπιανε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, είχα βάλει τότε δορυφορικό από την HELLAS SAT το οποίο στοίχιζε 150 ευρώ τον μήνα. Εδώ και 2-3 χρόνια η HELLAS SAT έκλεισε και τους πελάτης της τους πήρε η DATAFAST. Πλέον πληρώνω 33 ευρώ τον μήνα. H σύνδεση είναι πάντα άψογη, χωρίς διακοπές (συμπεριλαμβάνεται η στατική ip). Δεν θυμάμαι upload και download αλλά είναι ικανοποιητικό για τις 6 κάμερες που έχω. Ο εξοπλισμός τότε (της hellas sat) στοίχιζε 1700 ευρώ.
    Σίγουρα οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες πλέον. Κάνε τους ένα τηλέφωνο. Για τον ΟΤΕ δεν γνωρίζω, αλλά θυμάμαι ότι έχει χαμηλές χρεώσεις.
    Όσον αφορά την forthnet μήπως το ονομάζουν για οικιακή χρήση αλλά μπορούν να εκδίδουν τιμολόγιο (δεν νομίζω).
    Οποιαδήποτε εταιρεία σου εκδίδει τιμολόγιο εκπίπτει από τα έξοδα. Δεν θα το έκανα για απλή απόδειξη λιανικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κύριε Γιάννη. Την toowa την είχα δει αλλα δεν μου φαινόταν σοβαρή. Αφού λέτε ότι δουλευει, θα το σκεφτώ σοβαρα. Και οι τιμές τους είναι καλύτερες απο Forthnet και ΟΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Η forthnet εκδίδει τιμολόγιο κανονικά έχω σε ΕΠΕ εδώ και 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θες είναι ένα ρούτερ και τότε που έβαλα εγώ ήταν πολύ αργή στην εγκατάσταση και ενεργοποίηση. Το κόστος είναι 78 ευρώ το δίμηνο μαζί με την static IP

      Διαγραφή
  43. Εγω είχα ενα γιγα από το 2011 για τα δεδομένα του πάρκου 15+φπα ευρώ το μήνα όταν αποφάσισα και αλλαξα ρούτερ για να. Βλέπω τις κάμερες έβαλα teltonika πολύ καλό ηcosmote χρέωνε μετά δεδομένα στο θεό 44 γιγα τα πηρε πίσω μετα μόνο και μόνο να κανω καινούργιο συμβόλαιο..Και εκανα ενα 35
    ευρω το μήνα 10γιγα και τώρα μπαίνω περισσότερο και με χρεώνει ούτε 800με900mb ολο το κόλπο ήταν να πάω σε ανανέωση συμβολαίου!!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρόνια πολλά συνάδελφοι. Εγώ εδώ και 4 χρόνια που δουλεύει το πάρκο μου με 5 inverter REFUSOL έχω ρούτερ Teltonika , κάρτα 3G Cosmote 2GB το μήνα με 16€ με το ΦΠΑ. Δεν είχα πρόβλημα ποτέ !!!!!!!!
    Έβαλα και πριν από 2 μήνες το σύστημα τηλεμετρίας της PV-LOG.GR και έχω σχεδόν live δεδομένα κάθε 10 λεπτά . Το έχω τσεκάρει και δεν καταναλώνει από την κάρτα περισσότερα από 1GB το μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παράλληλα η ΔΕΗ κανει γνωστό ότι κατατέθηκε σήμερα από τον ΑΔΜΗΕ υπέρ της εταρείας το ποσό των 92,9 εκ. ευρώ στο πλαίσιο του Νόμου για τον Ιδιοκτησιακό Διαχωρισμό του ΑΔΜΗΕ. Στο σημείο αυτό σύμφωνα με την ΔΕΗ, προκαλεί αλγεινή εντύπωση και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα η ενέργεια του Ελληνικού Συνδέσμου νεξαρτήτων Εταιρειών Ηλεκτρικής Ενέργειας να προσπαθήσει να παρεμποδίσει αυτή την καταβολή, γεγονός το οποίο θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στη ΔΕΗ και την αγορά. Τέλος σύμφωνα με την ΔΕΗ πρόκειται για μία κατάφορα εχθρική ενέργεια, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανάλογων ενεργειών και κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην προαγωγή του υγιούς ανταγωνισμού και του συμφέροντος των καταναλωτών και της οικονονομιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/business-news/152882/i-dei-apanta-gia-tis-proslipseis-kai-epikeimenes-afksiseis-sta-timologia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ενδιαφερομαι για αγορα φ/β παρκου 20kw στην μακεδονια και χαλκιδικη κατα προτιμηση.οποιος εχει κατι στο email . davramidis79@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καλημερα και χρονια πολλα τι εξοδα μπορουμε να βαλουμε στο παρκο εκτοσ απο τα χορτα και την συντήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδεικτικά κ. Thomas, αγορά υπολογιστή, laptop, (αρκεί να υπάρχουν στην έδρα σε ενδεχόμενο έλεγχο) ασφάλεια σταθμού, συντήρηση, έξοδα επικοινωνίας (π.χ. κάρτα 3g, internet) γραφική ύλη, συνδρομή security, συλλόγου κ.τ.λ. Κανένας καφές, κάποιο φαγητό (αλλά με μέτρο).
      Επίσης καύσιμα, διόδια, έξοδα αυτοκινήτου - ειδικότερα αν έδρα και υποκατάστημα έχουν μεγάλη απόσταση (και να υπάρχει αυτοκίνητο στο όνομα της εταιρείας).
      Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα γνωρίζει ο λογιστής σας.
      Δεν αναφέρομαι στις αποσβέσεις, καθώς γράψατε για έξοδα. Προσοχή, ακόμα πολλοί παραγωγοί κάνουν λάθος στις αποσβέσεις. Είναι τεράστιο λάθος να έχετε τυφλή εμπιστοσύνη στον λογιστή σας και να μην τον ελέγχετε.

      Διαγραφή
    2. δυστηχως εδρα και παρκο ειναι η ιδια αποσταση μετακινησης ενα χιλιομετρο ιντερνετ τρια ευρω το μηνα με καμερες .για τις αποσβεσεις?

      Διαγραφή
  50. 21.04.2017
    Εξοφλήθηκε το 87% της παραγωγής ΑΠΕ Αυγούστου 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Κύριε κ. Παπακυριακού ισχύει η ΚΥΑ που υποχρεώνει όσους έχουν ΚΑΔ 35 11 10 09 (παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας )να τοποθετήσουν POS ως τις 12/7/2017 σύμφωνα με τον ν.4446/2016,και τι θα κάνουμε ,πως θα τα χρησιμοποιήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η Κ.Υ.Α. ισχύει αλλά συμβουλεύουμε κανείς να μην προβεί σε ενέργεια αγοράς τους, στο άμεσο χρονικό διάστημα. Είναι παραλογισμός να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, καθώς οι πληρωμές μας γίνονται πάντα μέσω τραπεζικών συναλλαγών, δεν έχουμε επαφή με το καταναλωτικό κοινό και είμαστε πάντα φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι προκειμένου να πληρωθούμε. Προφανώς ο συντάκτης της Κ.Υ.Α. ήταν παντελώς άσχετος. Θεωρώ ότι θα το πάρουν πίσω, αν και με το κράτος του παραλόγου που έχουμε ποτέ δεν ξέρεις!
    Για τον λόγο αυτό έχουμε στείλει επιστολή στα Υπουργεία οικονομίας και οικονομικών η οποία έχει δημοσιοποιηθεί. Επίσης ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και πρόεδρος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος έστειλε αντίστοιχη. Επίσης είδα και επιστολή του ΣΠΕΦ δημοσιοποιημένη.
    Θα περιμένουμε για κάποιο χρονικό διάστημα και πιθανότατα θα κλείσουμε κάποιες συναντήσεις στα παραπάνω υπουργεία για το συγκεκριμένο ζήτημα.
    Όλα τα παραπάνω είναι από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα για ποιόν λόγο χρειάζονται οι σύλλογοι. Δεν νομίζω ότι κανείς παραγωγός μπορεί μεμονωμένα να κάνει κάτι για τα POS......
    Σχετικά με το ερώτημα σου στο πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε : είτε θα τα κοιτάμε, είτε κάθε μήνα θα έρχεται κάποιος από το λογιστήριο του Λ.ΑΓ.Η.Ε. με την κάρτα του Λ.ΑΓ.Η.Ε. που είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό τους, να μας περνάει την πληρωμή μας. Και αν τον αφήσω να φύγει χωρίς να περάσει με κάρτα και τους ληξιπρόθεσμους μήνες, να με φτύσει (προφανώς στην τελευταία παράγραφο αστειεύομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. και να παιρνει και γυρω στο 1% η τραπεζουλα μας.ισως δεν ειναι τοσο χαζος αυτος που το εκανε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ενδιαφέρομαι για την αγορά φωτοβολταϊκού 20 kwp στο νομό Αχαΐας,Ηλείας και περιοχή Ναυπάκτου.
    Όποιος έχει κάποια πρόταση ας μου γράψει στο e-mail : kokvas67@gmail.com
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είδα σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά να γίνεται χαμός για το θέμα των POS. Η δικηγόρος μάλιστα της εκπομπής κα Νικολοπούλου ανέφερε πολύ δυναμικά τον παραλογισμό των POS στα φωτοβολταϊκά που έχουν μοναδικό πελάτη και μάλιστα χονδρικής τον ΛΑΓΗΕ. Προφανώς συνάδελφοι κάποιοι θέλουν να μας πουλήσουν μηχανάκια έτσι για να κάνουν τζίρο οι τράπεζες και να τα φάει μετά ο σκόρος. Αν δεν κάνω λάθος η κα Νικολοπούλου είναι μια από τις δικηγόρους από τον ΣΠΕΦ, οπότε μπράβο τους που το σήκωσαν και στην τηλεόραση το θέμα!!! Γενικά ειναι πολύ καλό που ο ΣΚΑΙ παίζει θέματα από ΣΠΕΦ τώρα τελευταία. Γύρω στις 7.30 πμ είναι το σημείο.

    http://www.skai.gr/tv/show/?showid=65088

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μπράβο στον ΣΠΕΦ για την προβολή στιν ΣΚΑΙ

    http://energypress.gr/news/thema-ton-pos-sta-fotovoltaika-syzitise-o-spef-ston-skai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαλιαρη μας τα ειπε και ο αλλος σαλιαρης ακριβως πανω απο το σχολιο σου!!! Πλατιαζεις για κατι ανουσιο... βγηκε καποια στο Σκαι και το κανατε θεμα χαχαχα
      Ρε να στειλω στο Παπαδακη sms να το πει στο πρωιναδικο να το διαφημισω εδω ως ηρωας των φωτοβολταικων!!! Μετα τη ξεφτιλα με τον υπουργο που σας εγραψε δεοντος και μυνησεις που δεν γιναν ποτε ξεκινησατε τα πρωιναδικα!! χαχαχα αντε και στο σαρβαιβορ.............!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ilias πες στην ΓΕΝΟΠ και το φίλο σου τον Παναγιωτάκη να ανησυχούν!! Ο ΣΠΕΦ το θέμα των ποινικών ευθυνών για τα χρέη της Δ.Ε.Η. παντού, το ανοιξε με πάρα πολύ εύσχημο και τεκμηριωμένο σε αριθμούς τρόπο!! Σήμερα παντού τα δημοσιεύματα παίζουν τέτοιου είδους αναλύσεις ενώ η αντιπολίτευση όταν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό θα τον καθίσει για τα καλά στο σκαμνί του εισαγγελέα τον Παναγιωτάκη. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι ο Παναγιωτάκης θα φάει την ποινική δίωξη όπως πχ έφαγε τώρα ο Προβόπουλος και ο Σάλλας που φύγανε από την καρέκλα. Λίγα τα ψωμιά τους ακόμα, εκτός κι αν μας πληρώσουν μέχρι να πέσουν!!!!!

      Διαγραφή
    3. Και να σου συμπληρώσω Ilias, επειδή δεν σε έχω ικανό να το κατάλαβες από μόνος σου, πως ο ΣΠΕΦ δημιουργεί σχολές σκέψης και μάλιστα ξέρει με τον κατάλληλο τρόπο να τις προβάλει κιόλας. Θυμήσου για παράδειγμα πως έπεσε η οριζόντια εισφορά που σε βόλευε και αντικαταστάθηκε από την παραμετροποίηση. Εσύ μοιράζεις σκοτάδι και ο ΣΠΕΦ γνώση!! Τώρα αντίστοιχα σε βολεύει το θέμα των χρεών της ΔΕΗ να είναι γιαούρτι όλα...., ο ΣΠΕΦ όμως με αριθμούς βάζει τα πράγματα σε τάξη και φαίνεται πλέον ποιος χρωστάει που και πόσο υπεξαιρεί. Να σου δώσω και μια συμβουλή Ilias... ψάξε να βρεις το δώδεκασέλιδο εξώδικο με αριθμούς και αναλύσεις του ΣΠΕΦ για να ετοιμάζετε την άμυνα σας στα δικαστήρια που έρχονται!! Όπως βλέπεις οι δημοσιογράφοι που πήρανε το εξώδικο και το μελέτησαν, κάνουν πλέον εύστοχες αναλύσεις κάθε μέρα τώρα στα ρεπορτάζ τους. Αν εσείς δεν ξέρετε να τα διαβάσετε, κακό του κεφαλιού σας!!! Ή ξοφλήσει τα χρωστούμενα ή προσλάβετε και κανα τεχνοκράτη γιατί αλλιώς δε σας βλέπω καλά....

      Διαγραφή
    4. Χαχα εχουμε και λεμε:
      Η μηνυση για υπεξαιρεση που διαφημιζατε και καποιος απο τα μελη σας περιμενε στη γωνια να χωσει καποιον φυλακη εγινε εξωδικο.... ποιο βλακας πεθαινεις ποια συγκροτηση σκεψης υπαρχει σε αυτο...!!! Μαλιστα πρωτα απειλουσατε και μετα ζητησατε στοιχεια να δειτε αν υπαρχει αδικημα!!! Απο σκεψη σκιζεται!!!!

      Δευτερον ανακοινωσατε μηνυσεις και τωρα τι μας λετε θα τους κανονησει η αντιπολιτευση οταν γινει κυβερνηση... χαχα και γαμω τις σκεψεις εχετε ποιο βλακες πεθαινετε!!!

      Τριτον λες εκτος κι αν πληρωσουν... μα εσεις μιλουσατε για ετοιμες μηνυσεις οπου καποιοι θα Κατσουν στο σκαμνι τωρα εγινε εαν πληρωσουν... Αποφασιστε επιτελους τι θελετε γιατι εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας με το βαψομαλλια!!! χαχαχα γι αυτες τις σκεψεις μιλουσες εαν ναι τοτε παω πασο... μας εχουν καταστρεψει οι σκεψεις σας οπως νιου ντιλ μηνυσεις και αλλα!! Στο καλο πριν διαλυσετε το χωρο!!!

      Διαγραφή
    5. Μια χαρά κοιμάστε εκεί στη ΓΕΝΟΠ.... συνεχίστε έτσι και θα τα δεις και μόνο σου τα γλέντια. Για αρχή έχετε φάει σούπερ νέες αγωγές από το τρενάκι ΛΑΓΗΕ κατά ΑΔΜΗΕ και αυτός κατά ΔΕΗ και έρχονται και άλλες..!!! Μια χαρά πάρε χαχαχα!!' Μπράβο σε ΣΠΕΦ και ΠΣΑΦ που σας ανάψαν το φυτίλι!!!!

      Διαγραφή
    6. Το φυτιλη που εχετε αναψει απο το 14 μας εχει καταστρεψει και παλι Απληρωτοι!!! Μια χαρα τα πατε βολεψατε το κωλο σας και καταστρεψατε ενα ολοκληρο κλαδο!!!!!!!!! Στο καλο δεν εχουμε αλλη αναγκη για πυροτεχνηματα!!!

      Διαγραφή
    7. Το καλο ειναι οτι σας εφυγε η μαγκια.. παλια εμεις ετσι, εμεις αλλιως τωρα εγινε Λαγηε Αδμηε και αντιπολιτευση... χαχαχα ενταξει καποιον αλλον εχετε βρει για μπαμπα της ανυπαρξιας σας!!!!!!! Αντε γεια το καλο!!

      Διαγραφή
    8. Μην ξεχάσεις να έρθεις μάρτυρας στο δικαστήριο των αγωγών ΛΑΓΗΕ ΑΔΜΗΕ κατά της ΔΕΗ, διότι οι αγωγές έιναι φρέσκες και τρέχουνε και βέβαια θα έχεις να παλέψεις και τον ΣΠΕΦ εκεί που ασκεί παρέμβαση!!! Την έχετε πραγματικά άσχημα.!! Ο ΑΔΜΗΕ σας αμόλησε νέα αγωγή διαβάζω 500+ εκατομμύρια και τρενάκι ο ΛΑΓΗΕ και αυτος κατέθεσε ήδη αγωγή και όλα αυτά συν τόκους!!!

      Διαγραφή
    9. Καθυστερημένε Ilias νομίζατε ότι φυτεύοντας ψευτοσυλλόγους ορντινάντσες θα την γλιτώνατε ταχαμου... πέσανε όμως βροχή οι αγωγές λόγω της πίεσης των ΣΠΕΦ-ΠΣΑΦ!!! Και πουσαι, έχει να βγει μπόχα από τις δικογραφίες που τα ποινικά κατά της ΔΕΗ τα βλέπω τρενάκι επί 10 !!!!!

      Διαγραφή
    10. Μου θυμιζεις τα παιδακια στο δημοτικο.. ο δικος μου μπαμπας ειναι καλυτερος απο τον δικο σου χαχαχαχα ρε... εσεις τι κανατε και ασε τα κουφια τι κανουνε οι αλλοι!!
      Μηνυσεις κανατε? ΟΧΙ Αυτη ειναι η ουσια και οχι τι κανουνε οι αλλοι!!! Αρε κωλοτουμπες μοναδικες τα κατορθωματα των αλλων τα διαφημιζουμε για δικα μας!! Ποιο βλακες πεθαινετε!!!

      Διαγραφή
  57. Με την τελευταία εντολή πληρωμής, πληρώθηκε κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κε Παπακυριακου, στο προηγούμενο θεμα με τα έξοδα, ξέρετε αν μπορούν να μπουν και έξοδα leasing αυτοκινήτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έξοδα leasing ακόμη και για επιβατικό ΙΧ μπαίνουν και μάλιστα στο 100% προβλέπει ο τελευταίος φορολογικός νόμος. Ωστόσο η πρακτική των ελεγκτών των ΔΟΥ, σε περίπτωση ελέγχου (αν ποτέ γίνει) είναι να τα πετάνε έξω τη στιγμή που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Αν πχ έχεις μόνο ΚΑΔ παραγωγής ηλ. ενέργειας μπορεί να σου πετάξει εκτός το 90% της δαπάνης του leasing θεωρώντας ότι δεν εξυπηρετεί την επιχείρηση.
      Αν όμως η εταιρεία έχει και άλλους ΚΑΔ (και έχει έσοδα από αυτές τις δραστηριότητες) και δικαιολογείται η χρήση του ΙΧ, τότε μπορεί να μην κόψει τις δαπάνες ή να τις κόψει σε πολύ μικρό ποσοστό.

      Διαγραφή
  59. ΠΡΟΣΟΧΗ :
    Υπάρχουν παραγωγοί που ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. έχει παγώσει τις πληρωμές τους και δεν θα πληρωθούν για τον Αύγουστο αλλά ούτε και τους επόμενους μήνες αν δεν τακτοποιήσουν πρώτα τις εκκρεμότητες τους (πιστωτικά -χρεωστικά τιμολόγια).
    Ενδεικτικά παραδείγματα :
    1. Πάρκα που από ιδιωτικά έγιναν αγροτικά και το αντίστροφο.
    2. Πάρκα που έχουν πάρει επιδότηση και αναπροσαρμόστηκε η τιμή τους.

    Κ. Γιώργο Φραγκ. μήπως ανήκετε στις παραπάνω περιπτώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είμαι, απλά είχε λήξει η φορολογική ενημερότητα με την προηγούμενη πληρωμή και μου είπαν από τον Λαγηε ότι με την επόμενη εντολή πληρωμής θα μπουν στον λογαριασμό μου. Την Παρασκευή που βγήκε η νέα εντολή ακόμα να δω κάτι στον λογαριασμό τραπέζης μου και είμαι φορολογικά ενήμερος για δύο μήνες. Ευελπιστώ μέχρι τις 15:00 να έχουν μπει.

      Διαγραφή
  60. EIMAI AΠΛΗΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μήπως το πάνε για Τετάρτη; Άκουσα ότι θα δώσουν και τον Σεπτέμβριο μέχρι 150kw πάρκα με νέα εντολή πληρωμής που βγαίνει την Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μήπως το πάνε για Τετάρτη; Άκουσα ότι θα δώσουν και τον Σεπτέμβριο μέχρι 150kw πάρκα με νέα εντολή πληρωμής που βγαίνει την Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΡΤΗΤΑ ΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΡΝΩ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 90%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησα με την τράπεζα Πειραιώς και μου είπε ότι τα χρήματα, από την στιγμή που βγήκε την Παρασκευή η εντολή πληρωμής, θα μπουν το απόγευμα αλλιώς αύριο το πρωί. Αναμένουμε!

      Διαγραφή
  64. κ.Κ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ γνωρίζεις κάτι για πληρωμές Σεπτεμβρίου, πότε ξεκινάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν μερικές ημέρες ο κος Παπακυριακού εδω ως ΕΠΗΕ μας ανακοίνωσε πως στις 26 Απριλίου ο καλός και τίμιος φίλος του Παναγιωτάκης, θα δώσει λεφτά για να πληρωθεί ο Σεπτέμβριος για παρκα μεχρι 150 kw. Έγραφε ακριβως η ανακοίνωση:

      "Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, (πιθανότερη ημερομηνία 26/04/2017) αναμένουμε μια πολύ μεγάλη ένεση ρευστότητας από την Δ.Ε.Η. στον Λ.ΑΓ.Η.Ε. η οποία ενδεχομένως να είναι αρκετή, ώστε να πληρωθούν τα πάρκα έως 150kw.p για την παραγωγή Σεπτεμβρίου, εντός του Απριλίου".


      Εισέπραξε μάλιστα και ευχαριστήρια για τα καλά νέα νομιζω και από εσενα... Οποτε μεθαυριο είτε επιβεβαιωνεται η ακρίβεια της πληροφορίας ή η γλίτσα της προπαγάνδας των εγκάθετων για στάχτη στα ματια όσων θεόγκαβων εχουν απομείνει και τους ακουνε ίςα για νανάκια...

      Ίδωμεν...!!!

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά εννοείται πως εύχομαι η πληροφορία να βγει αληθινή και να πληρωθούμε μεθαύριο όλοι μέχρι τα 150 κιλοβάτ για Σεπτέμβριο. Το γράφω αυτό για να μην παρεξηγηθώ και φύγει πάλι μπάλα στην εξέδρα...

      Διαγραφή
    3. Οποτε εαν βγει αληθινος ο Παπακυριακου μια και ειρωνευεσαι ενω εσεις τα εχετε κανει μανταρα απο ψευδεις ανακοινωσεις θα αρνηθεις τη πληρωμη μια και δε θα πραγματοποιηθει απο δικες σας ενεργειες εε σωστα..!!! Αντε περιμενω να σε δω να λες δε θελω λεφτα ρε παιδια που εχει ανακοινωσει ο Παπακυριακου χαχαχαχα Ποιο βλακας πεθαινεις!!! Οοουυυυυ ρε απο εδω που εχετε το θρασσος να σχολιαζετε κι ολας!!! Αντε στο μπαμπα σας το βαψομαλλια να σε μαθει πως βγαινουν τα φρυδακια καραγκιοζακο γιατι μονο αυτο ξερει να κανει καλα!!!

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου, εγώ άλλωστε επειδή έχω πάρκο τα λεφτά τα δικαιούμαι και τα 'χω ανάγκη, ενώ εσύ που δεν έχεις, απλά εδώ πουλάς προστασία στο σύστημα. Ως προς τον Παπακυριακού τώρα η γνώμη μου είναι δεδομένη και την ξέρεις. Μια έγκυρη ωστόσο πληροφορία είναι πάντα χρήσιμη απ' όπου κι αν προέρχεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτός που την δίνει έκανε και τιποτα για να συμβει.
      Όσο για τα υπόλοιπα δεν απαντώ, σε μία φάση που ακόμα και οι θερμικοί παραγωγοί στέλνουν εξώδικα για να πάρουν τα λεφτά τους από ΑΔΜΗΕ, εσύ προπαγανδίζεις ότι με τη γλώσσα και το γλείψιμο θα πληρωθεί ο κλάδος... κούνια που σε κούναγε...!!!

      Διαγραφή
    6. Αφου τα εχεις αναγκη τα λεφτα πρωτη σου κινηση θα ειναι να σηκωθεις να φυγεις απο το λαμογιοσυλλογο σου πριν σε καταστρεψει εντελως.

      Διαγραφή
  65. Πως γίνεται κάθε φορά που ο Παπακυριακού ζορίζεται να πετάγεται εδώ το Alter Έgo του ο Ilias και να τα κάνει μαντάρα, νομίζω όλοι το χούμε καταλάβει .
    Στο θέμα μας προσωπικά εύχομαι και εγώ η πληροφορία του Παπακυριακού να βγει αληθινή και να πληρωθούμε Σεπτέμβριο μεθαύριο. Φοβάμαι όμως πως δυστυχώς πρόκειται για μία ακόμα ελεεινή προπαγάνδα αποκόμισης.
    Μεθαύριο θα ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο ΣΠΕΦ στο Συνέδριο του ΙΕΝΕ - ΕΒΕΑ - ΠΣΕ

    http://www.spef.gr/index.php/el/nea/deltia-typou/item/643-o-spef-sto-synedrio-tou-iene-evea-pse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ενδιαφερομαι για φ/β 20 kw στην μακεδονια η χαλκιδικηαν υπαρχει κατι στο email davramidis79@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Eγώ να ζορίζομαι; Εμένα δεν με απειλεί η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας πως αν δεν μαζευτώ θα φάω μήνυση. Προφανώς κάποιοι άλλοι ζορίζονται και γι αυτό σταμάτησαν και οι φανφάρες.
    Όσο για τον Ilias έχω διαφωνήσει επανειλημμένα στο παρελθόν, οπότε μάλλον πρέπει να έχω διπολική διαταραχή, αν υπονοείς ότι είναι λογαριασμός μου.

    Όσο για τον κ. Παναγιωτάκη, απ΄ όσο γνωρίζω δεν είναι φίλος μου. Εσείς επιλέξατε να στραφείτε εναντίον της Δ.Ε.Η. με επιχειρήματα που νομίζετε ότι στέκουν.
    Εμείς θεωρήσαμε ότι δεν ευσταθούν τέτοιες κατηγορίες σε δικαστήριο και επιλέγαμε άλλη οδό.
    Όσο για τα σχόλια σου περί της γλίτσας της προπαγάνδας κ.τ.λ. να σου θυμίσω ότι εγώ δεν βγήκα στις 14/2 να λέω ότι θα πληρωθούμε μετά από την συνάντηση με τον κ. Σταθάκη. Προπαγάνδα για να αποδείξετε πως πέτυχε η κινητοποίηση δεν έκανα εγώ στους παραγωγούς.

    Και επειδή όλα τα παραπάνω είναι πλέον σχεδόν ανούσια, ας πάμε και σε αυτά που αφορούν περισσότερο τους παραγωγούς. Σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΗ ενημερωθήκαμε για τα εξής :
    1. Το κοινοπρακτικό δάνειο υπογράφτηκε χθες από την Δ.Ε.Η. Μένει να υπογραφεί και από την κυβέρνηση, λογικά σήμερα το πολύ αύριο.
    2. Το ομολογιακό δάνειο της επιχείρησης θα πληρωθεί στις 27/04/2017
    3. Σήμερα το απόγευμα θα γνωρίζουμε περίπου ποιό θα είναι το ποσό που θα εισρεύσει στα ταμεία του Λ.ΑΓ.Η.Ε. πιθανότατα μεταξύ των ημερομηνιών 2-3/5 προκειμένου να κλείσει ο Αύγουστος και να πληρωθεί μέρος του Σεπτεμβρίου.
    Αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, θα έχουμε μια μείωση των υπερημεριών κατά περίπου 15 ημέρες για τα πάρκα έως 150 kw.p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννη σε ευχαριστουμε για την ενημερωση , αλλα κανεις λαθος στην μειωση των υπερημεριων. Τα περισοτερα 100αρια παρκα ειχαν πληρωθει με πληρωμη ΛΑΓΗΕ στις 29/3 ( εως 8100 ) . Αρα το να πληρωθουν μετα τις 3/5 σημαινει ΑΥΞΗΣΗ υπερημεριας κατα 5 μερες... Ισως τα 150αρια που πληρωθηκαν 12 και 19/4 να εχουν μια μειωση αλλα για το περιπου 60% των παραγωγων δεν ισχιει αυτο που ειπες.

      Διαγραφή
    2. Ο Παπακυριακού είναι επαγγελματίας ψεύτης γλείφτης και εγκάθετος οπότε ότι λέει δεν ισχύει, πέφτει συνέχεια έξω, ξαναπεσε έξω και το μόνο που έχει να κάνει είναι να λέει ψέματα. Ο τύπος ουτε να μετράει την υπερημερία δεν ξέρει και βλέπει μείωση όταν υπάρχει αύξηση...!!!! Φάτε τώρα όλοι αύξηση λοιπόν σε υπερημερία και βγείτε πάλι να τον ευχαριστειτε..... Ότι πιεση ασκήθηκε μέχρι σήμερα και οι αγωγές που γίνανε απο ΛΑΓΗΕ ΑΔΜΗΕ σε ΔΕΗ γινανε από την πίεση των ΣΠΕΦ ΠΣΑΦ και οτι αποτέλεσμα βγει θα είναι από τις δικαστικές παρεμβάσεις τους. Χωρίς αυτούς τώρα θα ήμασταν 13 μήνες υπερημερία και εσύ γλυφτη Παπακυριακού θα μας το παιζεσ Κυβερνητικό τσόλι. Ρε πως καταντάει ο άνθρωπος, να παίρνει τηλέφωνο το γραφείο του Παναγιωτάκη, να τον φτύνουν και να του λέμε οτι δεν θα πληρωθουνε κι αυτός να καμαρώνει όπως το σκεπάρνι που είναι απλήρωτος ....

      Διαγραφή
    3. Dimitris K γνωρίζω ότι πολλά πάρκα πληρώθηκαν πολύ νωρίτερα από τις 20/4.
      Αναγκαστικά όμως πρέπει να ορίσεις κάποιον τρόπο υπολογισμού όταν γράψεις για υπερημερίες. Αν θα γράψεις για το σύνολο του κλάδου είναι εύκολο. Αν όμως γράψεις για πάρκα έως 150 kw.p, τότε υπολογίζεις πότε αυτά πληρώθηκαν.
      Τα πάρκα αυτά πληρώθηκαν με τις τελευταίες εντολές πληρωμής 19/4.

      Αν τώρα πληρωθούν για τον Σεπτέμβριο 3 Μαίου υπάρχει μείωση στις υπερημερίες.

      Διαγραφή
  69. Ρε παιδιά!!! Πως την έχουνε δει στην Λαγηε, σε λίγο ο φύλακας θα μας εξυπηρετεί για όλα τα θέματα μας, τι χάλι είναι αυτό! Έχει πληρωθεί με την τελευταία εντολή πληρωμής κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ουδέποτε έπεσα γελοίε έξω, γιατί πολύ απλά δεν λέω ψέμματα όπως εσύ στις 14/2. Έχω εξηγήσει επανειλημμένα ότι η υπογραφή του κοινοπρακτικού και η πληρωμή του ομολόγου, όπως και οι ημερομηνίες που αυτό θα γίνει, βασίζεται σε αστάθμητους παράγοντες.
    Είδατε τον Σταθάκη και βγήκατε και είπατε ότι την επόμενη μέρα θα πληρωθούμε μέχρι 12.000 ευρώ ναι ή όχι; Πληρωθήκαμε; ΟΧΙ
    Βγήκα και είπα ότι ο Λ.ΑΓ.Η.Ε. θα πάρει 79 εκατομμύρια όπως και έγινε ναι ή όχι; Πληρωθήκαμε; ΝΑΙ

    Συγγνώμη Χρήστο που ο πρόεδρος της Ρ.Α.Ε. καθυστέρησε να στείλει στην Κομισιόν την πιστοποίηση για τον ΑΔΜΗΕ.
    Επίσης συγγνώμη που οι τράπεζες κάνανε "νερά" στην ΔΕΗ και καθυστερούσαν την υπογραφή του.
    Ξανά συγγνώμη που δεν έδειρα όλους τους υπουργούς προκειμένου να υπογράψουν το κοινοπρακτικό μέσα στο Σαββατοκύριακο και τον πρόεδρο της ΔΕΗ που δεν υπέγραψε το κοινοπρακτικό με μεγαλύτερο επιτόκιο για να πληρωθείς μια ώρα νωρίτερα!
    Προφανώς κατά την άποψη σου αν τους είχα κάνει μια αγωγή ή μήνυση ή επιστολή θα είχαν χεστεί όλοι πάνω τους και θα είχαμε ήδη πληρωθεί για τον Σεπτέμβριο.
    Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα που για άλλη μια φορά αποδεικνύεις το επίπεδο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Γιάννη μη δίνετε σημασία. Εδω μέσα είστε ο πιο αξιόπιστος και πιο ευγενικός. Καλά τα λέτε, το επίπεδο φαίνεται και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

      Διαγραφή
    3. Έτσι μπράβο, δείξε μας το επίπεδο σου και συνέχισε μα ευχαριστείς τον εαυτό σου... Παπακυριακούλη!!

      Διαγραφή
    4. Αν κοιτάξεις τα λίγα μου post στο forum θα καταάβεις ότι δεν είμαι πολλαπλή προσωπικότητα, σε αντίθεση με άλλους. Καλό σου απόγευμα.

      Διαγραφή
    5. Καλά εδώ τον έχουν πάρει και οι πέτρες χαμπάρι το μπαρμπέρη και εσύ τοχεις κρυφό καμάρι...

      Διαγραφή
    6. Gsis αν δεν είσαι ο ιδιος ο Παπακυριακού, ή είσαι διανοητικά καθυστερημένος ή μαζόχα ώστε όταν μένεις απλήρωτος και τρως τα ψέματα και τα σάλια του Παπακυριακού στο κεφάλι, να βγαίνεις και να χειροκροτας αντί να φτύνεις ! Διάλεξε λοιπόν προφίλ!!!

      Διαγραφή
    7.  Χρηστο σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το ότι μένω απλήρωτος δεν φταίει ο Παπακυριακού. Τον Παπακυριακού τον χειροκροτάω γιατί είναι ο πιο αξιόπιστος και ευγενικός εδω μέσα. Με βρισιές, ευτελείς χαρακτηρισμούς κλπ δεν θα αλλάξω γνώμη για τον Παπακυριακού. Και πάλι καλησπέρα σας.

      Διαγραφή
  71. Καλησπέρα σας! Συγνώμη για το off-topic, αλλά ίσως κάποιος να έχει απάντηση...
    Έχει απαιτήσει κανένας τόκους υπερημερίας?
    Τους έχει εισπράξει?
    Τι δικαστικό κόστος έχει (δικηγόρος)?
    Πόσο χρόνο παίρνει η διαδικασία?
    Υπολογίζεται το συνολικό οφειλόμενο, ή μονο η καθαρή αξία?
    Εκδίδεται τιμολόγιο για την πληρωμή?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΝΕΨΑΝ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.........ΠΟΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΦΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ????ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΕΙ......ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΣ 14-02 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΣΑΦ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ.....ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ????ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ζωντόβολο ξαναδιάβασε το σανό του Παπακυριακού μπας και το εμπεδώσεις

      http://ephe.gr/πληρωμεσ-λαγηε/

      Διαγραφή
    2. Και τώρα όλοι μαζί οι ψευτολογαριασμοί του ζωντόβολου πάτε δυνατά μια χορωδία:
      Ευχαριστούμε Κε Παπακυριακού!!!!!!!

      Διαγραφή
  73. ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  74. ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΦΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το αφο πως προέκυψε στην κουβέντα;;; άσε που ο αφο δεν μπαίνει εδώ να γράφει βλακείες. Ο Παπακυριακού όμως μπαίνειεδώ και κάνει προπαγάνδα. Την ιστοσελίδα του για δήθεν πληρωμές την ποστάρισε εδώ στις 19/4, αλλά μάλλον στο αρνί ανάσκελα ήσουνα!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΑΦΟ ΚΟΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ......

      Διαγραφή
  75. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΟΣ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω να σου πω ποτέ θα πληρωθούμε και προτιμώ να μη λέω ψέματα. Όσο για το ΣΠΕΦ αν εννοείς το σύλλογο μου, αν είχε κάτι να πει θα το έλεγε στα μέλη του. Όταν ομωσ δεν υπαρχει κάτι να λες καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αλλά είπαμε ο ρόλος του Παπακυριακού είναι προπαγάνδα υπέρ της Δ.Ε.Η. ο άνθρωπος μάλλον το έχει πουλήσει το φωτοβολταϊκό αποκλείεται να έχει πάρκο και να μιλάει έτσι

      Διαγραφή
  76. Κύριε Παπακυριακού
    Για το ζουμί της υποθέσεις η μείωση της υπερημερίας θα έρθει εφόσον ξεκινήσει ο Αύγουστος πριν της 26 Απριλίου δηλ μετράμε πάντα ποτέ τελειώνει ο προηγούμενος μήνας και ξεκινάει ο επόμενος και όχι αν θα πληρωθούν πάρκα 100 150 500 kw
    Εκτός εάν θέλετε να μιλήσουμε για τα ληξηπροθεσμα της ΔΕΗ προς τον λαγηε για να δούμε πραγματικά εάν θα μειωθούν η υπερημερίες ;δηλαδή η υπερημερίες δεν θα μειωθούν ακόμα κι αν πληρωθούν η χειμερινή μήνες σε λιγότερο από αναλογία ένας μήνας κάθε μήνα.Ας δούμε όμως και τι θα πουν τα δικαστήρια και ας μην προτρέχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ energy πολύ σωστά μιλάς. Απλά ο Παπακυριακού αγωνίστηκε να μη γινόντουσαν αυτές οι αγωγές του ΛΑΓΗΕ και του ΑΔΜΗΕ κατά της Δ.Ε.Η. Αυτός ήταν ο ρόλος του. Κλασικός ρουφιάνος!!

      Διαγραφή
    2. Ο Παπακυριακού ενώ είμαστε όλοι απλήρωτοι και η υπερημερία αυξάνει, παρά τα εκατομμύρια που εισπράττει η ΔΕΗ, βγαίνει και υπερασπιζεται τον Παναγιωτάκη και στρεφετσι κατα των παραγωγων. ο τύπος είναι ανεκδιήγητος

      Διαγραφή
    3. Προς energy :
      Eπειδή ο Αύγουστος έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλές μέρες, μάλλον εννοείτε τον Σεπτέμβριο πριν τις 26, σωστά;
      Το πως μετράτε τις υπερημερίες με αυτό που γράφετε δεν το καταλαβαίνω.
      Αν ένας παραγωγός πληρώθηκε 10/2 και ξανά στις 5/3 είναι μείωση ή όχι;
      Αν ζητούσατε τόκους προφανώς και θα υπολογίζονταν αυτές οι 5 μέρες,σωστά;
      Σαφώς και οι υπερημερίες θα μαζευτούν, αν στους χειμερινούς μήνες πληρωθούμε περισσότερες φορές από τον αριθμό των μηνών. Τα ληξιπρόθεσμα πιθανότατα δεν θα μειωθούν. Άλλο το ύψος των ληξιπρόθεσμων, άλλο οι οφειλόμενοι μήνες.

      Διαγραφή
  77. ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 30 ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.......ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΑΙ ΣΤΗΣ 15-02 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΑΙ????ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπες με το λογαριασμό του Παπακυριακού να τα πεις να ακούγεσαι καλύτερα..... Αφού με ψευδώνυμο προσβάλλεις και το ψευδώνυμο αν τοσο λιγα κατάλαβες τόσο καιρό εδώ μέσα τι κουμάσι είναι αυτός ο κομμωτής, χειρότερος από γενοπιτη

      Διαγραφή
  78. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΡΕ ΕΣΥ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΩ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΛΛΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΣ 14-02 ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.....ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΣ 14-02 ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΣ 15-02 .....ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ????ΟΧΙ.....ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ....ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙ......ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΥΛΙΕΣΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΒΡΙΣΑ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΣΕΙΣ ΠΣΑΦ ΚΑΙ ΣΠΕΦ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ......ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλώς τον τον ilias με άλλο όνομα!!!! άλλαξε λίγο ρητορική φίλε μου, φαινεσαι!!!!

      Διαγραφή
    2. Κύριε Κανάκη με πρόλαβες και τα είπες όλο σωστά. Πράγματι όλο αυτό το "μπλοκ" των ρουφιάνων είναι δύο άνθρωποι όλοι κι όλοι άντε τρεις: Παπακυριακού, Παναγής και τα δυο τρια κόλαούζα κοπρόσκυλα τους. Καρκινώματα του χώρου που δεν προσφέρουν το παραμικρό αλλά το μόνο που κάνουν είναι πετάλι ανάποδα, Ίσα για να μιλάνε με τις γραμματείς μερικών κυβερνητικών και τίποτα παραπάνω. Και καλά τον Παναγη τον βάλαν και στην ζάχαρη, τον άλλο όμως τον ηλίθιο τον παπά Κυριάκο που δεν έχει καν πολιτικά δικαιώματα στη χώρα δεν καταλαβαίνει ο βλάκας ότι καταστρέφεται γιατί όλο κι όλο το πάρκο του έχει.

      Διαγραφή
  82. Κύριε Παπακυριακού
    Για να καταλάβω σε ενδιαφέρει εάν θα πληρωθεί ο Σεπτέμβριος 15 μέρες νωρίτερα; Εγώ δεν έχω τέτοια αγωνία με ενδιαφέρει να μειωθούν τα ληξιπρόθεσμα αυτό πάντα έλεγα και όχι η κοροϊδία της ΔΕΗ να πληρώνει όποτε θέλει.Και για να είμαι σαφής δεν έχω τίποτα μαζί σας και ενημερώνεται πόλεις φορές για πληρωμές όμως θεωρώ ότι η στάση σας για την ΔΕΗ και η αντιμετώπιση σας είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Energy, εσάς μπορεί να μην σας ενδιαφέρει πότε ακριβώς θα πληρωθεί ο Αύγουστος και προσωπικά δεν ενδιαφέρει ούτε εμένα. Υπάρχουν όμως παραγωγοί που λόγο των προβλημάτων που έχουν από την καταχρηστική τακτική των τραπεζών έχουν πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Οι 15 ή ακόμα και οι 7 μέρες για πολλούς κάνουν την διαφορά. Έχετε δει παραγωγό να κλαίει γιατί η τράπεζα 15 του μήνα τα σκούπισε όλα, ενώ αν είχε πληρωθεί 2 μέρες νωρίτερα θα του έμεναν κάποια χρήματα να ζήσει την οικογένεια του;

      Όσον αφορά την Δ.Ε.Η. : όλοι γνωρίζουμε πως χρησιμοποιεί τα φ/β προκειμένου να αντλεί ρευστότητα...και ένας θεός ξέρει πόσοι παραγωγοί έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο με αυτήν την τακτική της. Το οξύμωρο όμως είναι ότι οι πληρωμές μας κατά 90% εξαρτώνται από αυτήν την ριμάδα την επιχείρηση...και δεν είναι προς το συμφέρον μας αυτή να σκάσει.
      Την ιδέα του να κατηγορήσουμε όλο το Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. και τον πρόεδρο της για υπεξαίρεση την είχα από τον 11/2016. Από επαφές που είχαμε με δικηγόρους αλλά και ειδικότερα από ένα καταραμένο άρθρο που έχουν βάλει στον κώδικα ηλεκτρικής ενέργειας, τους δίνεται η δυνατότητα να μας χρησιμοποιούν ως μαξιλάρι ρευστότητας μέχρι και τον 7-8/2017.
      Συνεπώς θεωρήσαμε ότι αυτή η τακτική δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ πάντα κατόπιν εορτής τα έχεις σκεφτεί όλα.... μόνο που όλα αυτά ήτανε μεσα... στο κεφάλι σου και πότε δεν έχεις εξωτερικεύσει τίποτα από πριν!!!! Ποτέ δεν προβλέπεις τίποτα, πάντα κατόπιν εορτής αντιγραφεις και με δηθεν εκ των υστέρων ημερομηνιες δήθεν τα ήξερες όλα... Ο ιδανικος κομπογιαννιτης!!!

      Διαγραφή
    3. Τι λες κύριε Κανάκη τώρα, δεν εξωτερίκευσε ο Παπακυριακού την λαδόκολλα όταν παιζόταν στη διαβούλευση ΡΑΕ ουσιαστικά το μέλλον της χρέωσης προμηθευτή;;; ξεχάσαμε κιόλας την επιστήμη.... όλη εκείνη...... των δεκα γράμμων!!!

      Διαγραφή
  83. τελικα ρε παλικαρια μετα απο ολες αυτες τις αλληλοκατηγοριες μεταξυ μας εχει καποιος ενημερωση να μας πει η να μας εξηγησει ποτε θα ξεκινησει ο Σεπτεμβριος? αυριο τεταρτη? την παρασκευη ? η θα παμε παλι απο εβδομαδα μεγαλονοντας παλι την ηπερημερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ψάχνεσαι για προβλέψεις από την κοιλιά του καθενός ή από σκοπιμότητα αποκοίμισησ, θα σου αμολύσει μερικές ο Παπακυριακού για να αρχίσουν και τα ευχαριστήρια από τους ψευτολογαριασμούς του... εδώ μέσα!! Διαφορετικά γράψου σε σοβαρό και πραγματικό σύνδεσμο για να σου επικοινωνεί αλήθειες ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  84. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΔΗΕ
    ================

    ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ---------------
    ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ !!!!!!!


    ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
    -----------------
    ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙ 8 ΜΑΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!


    ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ................



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Επιτέλους αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ οι ασφαλιστικές εισφορές για τον Μάρτιο.
    ΠΡΟΣΟΧΗ : η εμπρόθεσμη πληρωμή είναι μέχρι 28/04/2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλημερα με την πληρωμη παραγωγης Σεμπτεβριου τι γινεται......υπαρχρει καποια ενημερωση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. έχω πώλους μεινες να πληρωθώ αυτόν το μήνα είχα μια ελπίδα για να πάρω ευρώ περναη ω μίνας τα περνη η τράπεζά μια η τράπεζα μία η εφορία παρά πολύ καλά εμεις τι τρώμε////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. http://energypress.gr/news/loymakis-spef-sigi-ihthyos-apo-dei-gia-tin-epomeni-imera-meta-tin-polisi-monadon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 26.04.2017
    Συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2016, με νέες εντολές προς τις τράπεζες, οπότε θα εξοφληθούν 715 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 46.808,44€. Με τις εντολές αυτές έχει πλέον εξοφληθεί το 92% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΑΛΗΤΕΣ............ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ασφαλιστικές εισφορές για τον Μάρτιο.
    ΠΡΟΣΟΧΗ : η πληρωμή είναι μέχρι 12/05/2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Και επαναλαμβάνω.... Πώς την έχουν δει εκεί στον Λαγηε ρε παιδιά; Πάσης φύσεως θέματα που αφορούν τους παραγωγούς πρέπει να τα συζητήσεις πρώτα με τον φύλακα και αφού του τα πεις πρέπει να τους πάρει τηλέφωνο και αν απαντήσουν να μιλήσεις τηλεφωνικά. Τόσο πολύ μας φοβούνται; Ο κακομοίρης ο φύλακας σε λίγο θα παρακολουθεί σεμινάριο για όλες τις ΑΠΕ. Ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ενδιαφερομαι για αγορα παρκου 20kw .οποιος εχει κατι στο email davramidis79@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μπράβο Πρόεδρε!!

    http://energypress.gr/news/loymakis-oi-paranoiseis-kai-oi-rihes-antilipseis-stin-agora-ilektrismoy-zimionoyn-tis-ape-kai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καλημέρα. Να ρωτήσω τον κύριο UnKnown εάν τα 78 ευρώ το δίμηνο είναι για δορυφορικό ή για internet σταθερής γραμμής; Eπίσης, επειδή θα ήθελα να αγοράσω ένα ρούτερ με κάρτα GSM μπορεί κάποιος να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες, από την εμπειρία του, ποιό είναι το πιό κατάλληλο και πιό αξιόπιστο από πλευράς σήματος, αποσυνδέσεων και βλαβών; Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε Τάκης Κ. η επιλογή του εξοπλισμού, του παρόχου και του πακέτου των υπηρεσιών , εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα , αν οι ανάγκες μας είναι απλά η τηλεμετρία και οι κάμερες του πάρκου σε χώρο όπου υπάρχει σήμα 3G ή 4G, η οικονομικότερη και πολύ δοκιμασμένη επιλογή είναι TELTONIKA 3G ή 4G RUT500 με πάροχο COSMOTE και συμβόλαιο 2-3GB το μήνα με 16-18€(με το ΦΠΑ). Εγώ έχω τα παραπάνω εδώ και 5 χρόνια όπου με λογική χρήση των καμερών και τηλεμετρίας δεν καταναλώθηκε ποτέ ο όγκος των 2GB. Και σκέψου ότι έβαλα τηλεμετρία PV-LOG όπου έχω δεδομένα κάθε 10 λεπτά από όλα τα inverter.

      Διαγραφή
  96. Τα 78 ευρώ είναι για forthnet sat μόνο internet με static IP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πληρώθηκε κανένας με τις νέες εντολές πληρωμής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Γιά τον κ.Τάκη.Για δορυφορικό internet ρωτήστε και τον cosmote.Τα 25GB τον μήνα κοστίζουν 39,9 ευρώ και ο εξοπλισμός δίνεται δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Έχω μέσα αποκλείεται να μάθεις, μόνο χολες βγαίνουν εδώ.. .. σαν τα κοκόρια μαλώνουν όλοι.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  101. Την Πέμπτη, 20 Απριλίου, συνήλθε σε συνεδρίαση η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συζήτηση επί των Εκθέσεων Πεπραγμένων (2014, 2015 και 2016) της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και ακρόαση του Προέδρου, κ. Νικολάου Μπουλαξή.

    " Επίσης, όσον αφορά τους μηχανισμούς ΑΔΙ, πράγματι, στο παρελθόν υπήρξαν μηχανισμοί, οι οποίοι είχαν υψηλό κόστος, δηλαδή, ο μηχανισμός ΑΔΙ και μηχανισμός ανάκτησης μεταβλητού κόστους ξεπέρασαν το 1 δις ευρώ για κάποιες χρονιάς. Αυτή τη στιγμή, ο μηχανισμός για την ανάκτηση μεταβλητού κόστους από 500 εκατ. περίπου, που ήταν κάποια στιγμή, με τον καινούργιο σχεδιασμό που κάναμε έχει πέσει στην τάξη των 20 - 30 εκατομμυρίων. Ουσιαστικά εκεί έχει εξορθολογιστεί πλήρως.
    Ο δε μηχανισμός για την επαρκή - ευελιξία των μονάδων από τα περίπου 550 εκατ., που ήταν στο παρελθόν, έχει κατεβεί στα 170 εκατομμύρια ευρώ. Άρα, ουσιαστικά και εκεί υπάρχει ένας εξορθολογισμός.
    Όλα αυτά θα αλλάξουν με το Target Model και την καινούργια αγορά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κάνουμε τα ΝΟΜΕ, επειδή δεν κάναμε τη μικρή ΔΕΗ.
    ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ (Μέλος της ΡΑΕ): Θα το δούμε αυτό . Εάν θέλετε, να μπούμε λίγο στις παραμέτρους και θα δούμε τις επιπτώσεις και τις συνέπειες.
    Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, με κάποιο νόμο, ορίστηκαν όλα τα μεταβλητά κόστη, τέσσερις κυρίως συνιστώσες, που λαμβάνονται υπ' όψη στην τιμή εκκίνησης. Και αυτό το νομοθετικό πλαίσιο, όπως τονίστηκε, εφάρμοσε και η ΡΑΕ.
    Ας δούμε λοιπόν, ποια είναι αυτά τα μεταβλητά κόστη. Πρώτον , το κόστος των ορυχείων. Δεύτερον, το κόστος αγοράς λιγνίτη από την ΔΕΗ, από τρίτες εταιρείες. Στη συνέχεια, το κόστος εκκίνησης ντίζελ, εάν χρειαστεί, καθώς και μετάβλητα λειτουργίας και συντήρησης.
    Αυτοί οι υπολογισμοί, βασίστηκαν στις οικονομικές καταστάσεις της Δ.Ε.Η., έγιναν με απόλυτη διαφάνεια, δημοσιεύτηκαν στην απόφαση της ΡΑΕ, επεξηγήθηκαν τεκμηριωμένα και πλήρως και για τις λιγνιτικές μονάδες κατέληξαν στην τιμή 39,09, αν θυμάμαι καλά. Αντίστοιχα, έγιναν υπολογισμοί, για το μεταβλητό κόστος των υδροηλεκτρικών μονάδων, ακριβώς γιατί υπάρχει ένα μείγμα. Η φύση αυτού του προϊόντος, που δίνεται στη δημοπρασία, είναι το προϊόν βάσης, όπως λέγεται. Στο μείγμα λοιπόν αυτό, συμμετέχουν τα υδροηλεκτρικά, ακριβώς για να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη τροφοδοσία, το fermi nest όπως λέμε του προϊόντος, με έναν συντελεστή 6,8%. Λαμβάνοντας υπόψη, αυτά τα δύο νούμερα, σταθμισμένα, με αυτούς τους συντελεστές συμμετοχής στο μείγμα, καταλήγουμε στην τιμή 37,37, με βάση την οποία να έγιναν δημοπρασίες έως τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΚΙΔΗΣ (Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ):

      " Η Δ.Ε.Η. η ίδια, σύναψε συμφωνίες με μεγάλους καταναλωτές, όπως η ΛΑΡΚΟ και το Αλουμίνιο της Ελλάδας, σε τιμή πολύ χαμηλότερη, γύρω στα 36 ευρώ. Για αυτές τις συμφωνίες, είναι προφανές, γιατί δεν είναι μια υποχρεωτική διαδικασία, νομική διαδικασία πλειστηριασμού, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Η. έλαβε υπ' όψιν Αθήνα μια τιμή συμφέρουσα για την επιχείρηση, διότι αλλιώς θα ήταν υπόλογο για απιστία. Άρα, η τιμή που προκύπτει από τα ΝΟΜΕ, είναι υψηλότερη από την τιμή κόστους και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει συνάψει συμφωνίες η Δ.Ε.Η. για πώληση σε μεγάλους προμηθευτές σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή των ΝΟΜΕ."

      Διαγραφή
    2. Οσοι καταλαβαινουν,, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!

      Διαγραφή
  103. Tάκης Κ, έχω ένα teltonika RUT500 το οποίο δίνω πολύ φτηνά επειδή έβαλα σύστημα με κεραίες wifi μεγάλων αποστάσεων.
    Το δίνω πολύ φτηνά και είναι κομπλέ με το κουτί του κτλπ σε άριστη κατάσταση.
    Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου mail στο slay898@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μετά το μπάχαλο, την αναστάτωση και τις αγωγές Λειτουργού-Διαχειριστών -ΔΕΗ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΔΕΗ και η δραστική μείωση τους μπαίνουν επιτέλους και στο μνημόνιο!!

    http://www.worldenergynews.gr/index.php/2016-09-23-09-14-04/item/7351-oktw-draseis-apo-th-deh-gia-eispraxh-twn-poswn-poy-ofeiloyn-oi-pelates-ths,-katopin-apaithshs-twn-daneistwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Συναδελφοι, το θρασος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, δια στοματος του αντιπροεδρου της, ξεπερασε καθε οριο !!!! σημερα, σε πρωινη εκπομπη με την μεγαλυτερη τηλεθεαση της Χωρας, λιγο πολυ ειπε πως η αιτια για την ασχημη οικονομικη κατασταση της ΔΕΗ ειναι που πληρωνει στους φωτοβολταικους, ΕΤΜΕΑΡ που δεν εισεπραξε !!!!!! προσεξτε,, ουτε καν οι ΑΠΕ,, αλλα ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ !!!!!!!,,, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΛΑΔΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ !!!!!, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ;;;;;; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ......ΔΥΣΦΗΜΕΙ 17.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.......ΘΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ;;;;; ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ......

      Διαγραφή
    2. Και εσεις τι κανετε γι αυτο που τους περιμενες στην γωνια..!!! Μηνυσεις λεγατε και φυλακες και τωρα τουμπεκι ψιλοκομμενο απλα μια αναφορα σε σαλτσες και γενικολογα!!!

      Πργματι μετα τις ξεκουμποτες μυνησεις καθεστε με σταυρωμενα χερια στα τεσσερα!! Αλλα θα μου πεις τι να κανετε 150 ατομα ειστε ολα και ολα!!!

      Επισης δεν μας ενδιαφερει τι ειπε ο καθε παπαρας στη TV αλλα αν εχει καποιο νεο για πληρωμες!! Απο τη σελιδα αυτη τα δυο τριτα των σχολιων εγιναν για ανουσια θεματα και καθαρα προπαγανδισμου του λαμογιοσυλλογου σας επι πληρωμη βαψομαλλια!! Τεσσερα ατομα μας γεμισατε σαλια για το βαψομαλλια αλλα για τις μυνησεις που ανακοινωνατε και απειλουσατε με φυλακη ΤΟΥΜΠΕΚΙ.. μα ποσο ξεφτιλες ειστε!!!

      Διαγραφή
    3. ΥΓ Το σχολιο μου ειναι για τον Αια απλα με προλαβε ο Παπαδακης σε απαντηση που συμφωνω μαζι του για τα πρωινα που γιναν σε καναλι.

      Διαγραφή
    4. Αλλα ετσι ειναι οταν ανακοινωνεις μηνυσεις για υπεξαιρεση και φυλακη και στο τελος κατεβαζεις το κεφαλι και κανεις τουμπεκι ψιλοκομμενο λογικο ειναι τωρα να σου παιρνουν τον αερα και να βγαινει καθε παπαρας στης ΔΕΗ και να μας ξεφτιλιζει στο κοσμο ενοχοποιωντας τα φωτοβολταικα για οτι στραβο συμβαινει στη ΔΕΗ!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ρομπες ξεκουμποτες για ακομη μια φορρα στο χωρο των Φ.Β.Μας εχετε καταστρεψει με το βαψομαλλια οσο ποιο γρηγορα φυγετε τοσο καλυτερο για το κλαδο!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  106. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.....ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. :) ρε χαιβανι, μη με αναγκαζεις να λεω τα αυτονοητα για τον ΣΠΕΦ, και μετα μου πεταγεσαι και μιλας για προπαγανδα :),,, ξυπνα, κοιμασαι ορθιος :),, αν δεν υπηρχαν οι τελευταιες κινητοποιησεις,, ολοι οι συναδελφοι γνωριζουν πως θα τρεχαμε με τουλαχιστον πανω απο 10 μηνες υπερημερια !!!! Εγω καταγγελω την προσπαθεια εξευτελισμου του κλαδου μας,,απο αυτους που μας κλεβουν καταφατσα,,και συ πεταγεσαι απ΄το πουθενα και ξανα μανα ΣΠΕΦ κλπ !!! αηδια καταντησες,, μαλλον παλι ξεχασες να παρεις τα φαρμακακια σου ε !!!!!!

    Τελος παντων Συναδελφοι για να σοβαρευτουμε,, η ΓΕΝΟΠ το τερματισε , με το καλο ή το κακο, πρεπει να μπει στην θεση της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://energypress.gr/news/katatethike-i-agogi-toy-lagie-enantion-toy-admie-gia-tis-lixiprothesmes-ofeiles

      Διαγραφή
  108. ΓΕΝΟΠ και ορχήστρα... νομίζω πέρα από μουσικό χρειάζεται να προσλάβουν και έναν κομμωτή. Ilias να μεσολαβήσεις να προσλάβει η ΓΕΝΟΠ τον κολλητό σου...!!! Χαχαχα!!


    http://energypress.gr/news/adamidis-tetoioi-fasistes-einai-stis-tileoraseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΙΕ ΜΕΧΡΙ 95% ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..........ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 3/5 Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΤΟΝΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Γεια σας φιλοι μου, έχουμε κανένα νέο για τις πληρωμές του αναπτυξιακού? έχω που πεδεύομαι μήνες και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, με έχουν τρελάνει στο να στέλνω φορολογικές ενημερότητες και δεν με έχουν πληρώσει ακόμα. αν ξέρει κάποιος ας με ενημερώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...EINAI ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.......ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..............ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ....ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ...'Η ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ..............ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ............

      Διαγραφή
    2. δεν καταλαβαίνω το λόγο που τα ζητάνε καθε μηνα εφόσον δεν πληρώνουνε, και δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον που να γνωρίζει για πληρωμές είμαι σε απόγνωση.

      Διαγραφή
    3. ...ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ....ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ............ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ......ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.......ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.......ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ......ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟI ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ......ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ :;;;;; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ....ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ.............

      Διαγραφή
    4. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
      https://diavgeia.gov.gr/f/mindev

      Διαγραφή
    5. https://diavgeia.gov.gr/f/mindev
      ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ?

      Διαγραφή
  112. Παλι πελατες στην τραπεζα θα γινουμε!! Δημοσιευτηκε το ΦΕΚ.

    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500141576

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ