Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Tεταρτη 30 Οκωβριου - συγκεντρωση διαμαρτυριας στο ΥΠΕΚΑ


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ την Τετάρτη 30/10/2013 καλεί ο ΣΠΕΦ τους ηλεκτροπαραγωγούς από φωτοβολταϊκά, αναφορικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές από το ΛΑΓΗΕ.

Στη σχετική του ανακοίνωση ο σύνδεσμος αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) συνήλθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 με πρωτεύον θέμα την εκρηκτική οικονομική ασφυξία που
ανεξέλεγκτα πλέον διογκώνεται και κατατρώει τους επαγγελματίες ηλεκτροπαραγωγούς από φωτοβολταϊκά του διασυνδεδεμένου συστήματος, μέσω της επιδεινούμενης καθυστέρησης πληρωμών του ΛΑΓΗΕ που υπερβαίνει πλέον το επτάμηνο.  Αποτιμώντας την κατάσταση συνολικά, σε συνέχεια και των συναντήσεων που προηγήθηκαν οι οποίες ωστόσο δεν εξασφάλισαν άμεση λύση στο πρόβλημα της εξόφλησης της παραγωγής Μαρτίου αλλά και των ανησυχιών των χιλιάδων παραγωγών όπως καθημερινά μας επικοινωνούνται, το Δ.Σ. καλεί τους επαγγελματίες ηλεκτροπαραγωγούς από Φ/Β σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΕΚΑ (έξω ακριβώς από το Υπουργείο επί της Λεωφόρου Μεσογείων 119, Αθήνα) την Τετάρτη 30/10/13 και ώρα 11.00 π.μ.

Το κάλεσμα του ΣΠΕΦ σηματοδοτεί κραυγή αγωνίας χιλιάδων παραγωγών αφού:

•      Είμαστε οι μόνοι επαγγελματίες – επιχειρήσεις που υπέστησαν δια νόμου οριζόντια μείωση επί του τζίρου τους 25 – 42% από 1/7/12 (στο καθαρό εισόδημα η επιβάρυνση μεταφράζεται σε ποσοστά έως 95%) με στόχο την «εξομάλυνση» των πληρωμών τους και αντί αυτού βιώνουνε την απόλυτη επιδείνωση και εξαθλίωση.  Πέρυσι είχαμε υπερημερία πληρωμών τριών μηνών και τώρα επτά!.  Δεν γνωρίζουμε άλλη κοινωνική ομάδα που να συμβαίνει τέτοια τραγωδία!

•      Είμαστε αυτοί που επένδυσαν 5 δις ευρώ τα τελευταία 6 χρόνια από τις οικονομίες τους αλλά και από πανάκριβο τραπεζικό δανεισμό υπό άκρως αντίξοες συνθήκες.  Δώσαμε δουλειά σε χιλιάδες συμπολίτες μας στα δύσκολα χρόνια της ύφεσης, χωρίς μάλιστα να έχουμε οι περισσότεροι καν την ασφάλεια ενός συμπληρωματικού εισοδήματος.

•      Κινήσαμε το χειμαζόμενο τραπεζικό σύστημα, το οποίο και αιμοδοτήσαμε για χρόνια με την ρευστότητα μας και τα υψηλά επιτόκια δανεισμού επουλώνοντας έτσι τις επισφάλειες άλλων κλάδων.  Δυστυχώς η Πολιτεία περιόρισε τις δαμόκλεια οριζόντιες παρεμβάσεις της στον «μαλακό» ιστό των παραγωγών αφήνοντας προκλητικά στο απυρόβλητο τις δανείστριες τράπεζες, οι οποίες ενάμιση χρόνο τώρα και παρότι έχουν απολαύσει πακέτων διάσωσης από τον ελληνικό λαό, κερδίζουν επιπλέον από την οδύνη μας χρεώνοντας ληστρικούς τόκους υπερημερίας για τις 7μηνες καθυστερήσεις του ΛΑΓΗΕ.

•      Είναι σε πλήρη γνώση μας πως η ελληνική κοινωνία πράγματι γογγύζει από την ύφεση και τα φορολογικά βάρη.  Ως ενεργοί πολίτες και υπερφορολογούμενοι επαγγελματίες ηλεκτροπαραγωγοί από Φ/Β αφουγκραζόμαστε και συμμετέχουμε στο Γολγοθά αυτό με «γενναίες» μειώσεις στο βιοτικό μας επίπεδο ενάμιση χρόνο τώρα.  Δεν ανεχόμαστε όμως τον εμπαιγμό και την εις βάρος μας διακριτή μεταχείριση που «στριμώχνει» το πρόβλημα της ανεισπραξιμότητας των λογαριασμών ρεύματος από την ΔΕΗ και ολόκληρη την χονδρεμπορική αγορά μέσω των διαχειριστών αποκλειστικά σε εμάς.  Απαιτούμε άμεσα τα λογής «ρετιρέ» παραγωγών, θερμικών ή ΑΠΕ, θεσμικά κατοχυρωμένων πίσω από ειδικούς λογαριασμούς ή άτυπα πίσω από παράνομους συμψηφισμούς, να αναλάβουν και αυτά σήμερα κιόλας το μερίδιο που τους αναλογεί στο πρόβλημα ρευστότητας συμμέτρως.

Αγαπητέ συνάδελφε

Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο.  Εφ’ όσον χωρίς να παράγεται νέο λογιστικό έλλειμμα στον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ (υπό συνθήκες εισφοράς, ΕΤΜΕΑΡ 15 ευρώ/MWh συμπεριλαμβανομένων και των 60 εκατ. που οφείλει η ΔΕΗ προκλητικά μήνες τώρα κατόπιν της άρσης των στρεβλώσεων στην ΟΤΣ) οι υπερημερίες μόνο σε εμάς του ηπειρωτικού συστήματος εκτοξεύονται, κάποιοι οπωσδήποτε «παίζουν» με τους πόρους που μας αφορούν και τελικά με τις τύχες μας.  Αυτό μας ξεπερνά πλέον όλους!

Πρόκειται για την ζωή μας, την οικογένεια μας, την περιουσία μας και βεβαίως την αξιοπρέπεια μας ως ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αυτής της πολλαπλά δοκιμαζόμενης χώρας.  Και πρέπει να το φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε!

Να είμαστε όλοι εκεί!»


ΠΗΓΗ http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Sygkentrwsh-diamartyrias-SPEF-sto-YPEKA-gia-tis-kathysterhseis-stis-plhrwmes

51 σχόλια:

  1. ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ναι τώρα θα τρέχουμε στο ΥΠΕΚΑ να διαμαρτυρηθούμε....για να κάνει μετά ο Λουμάκης "μυστική διπλωματία" για να εξαργυρώνει την όποια εναπωμύνουσα δύναμη του ΣΠΕΦ, για να τα προσωπικά του συμφέροντα...στη λογική μικροί-μεγάλοι, παλιοί-νέοι παραγωγοί...ενώ τρείς μέρες (18-10-13) πρίν έγινε συνάντηση με τον ΥΠΕΚΑ σε άριστο κλίμα...έτσι τουλάχιστον έλεγε η ανακοίνωση που εξέδωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΟΥΜΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πότε θα πληρωθούμε την παραγωγή του ΜΑΡΤΙΟΥ ?
    Ξέρει κανείς ?

    Με σπάσανε τα νεύρα οι τράπεζες και χρωστάω και το ΦΠΑ του 3ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαι απο την εδεσσα και θα ειμαι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΛΕ......Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ..ΝΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ.......αει χεσου ρε αληταρα που μας δουλευεις......θανε και ο Μακης στο πεζοδρομιο μαζι με το φιλαρακι του..αραγε....Ε... ΡΕ ΓΕΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ είμαι από Τρίκαλα και θα είμαι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επειδή το πρόβλημα είναι όλων μας ανακοίνωση από χθες έπρεπε να έχουν βγάλει όλα τα σωματεία και ομοσπονδίες ότι θα βρίσκονται εκεί την ίδια ώρα και μέρα η ισχύς εν τη ενώσει χωρίς να μπορεί κανένας να εξαργυρώσει την απελπισία μας.δεν είμαι γραμμένος σε κανένα σωματείο.θα είμαι εκεί μόνο αν συμμετέχουν και τα αλλά σωματεία μόνο έτσι θα δείξουμε τη δύναμη μας και θα δούμε ποιος θέλει το καλό μας και ποιος θέλει σωματεία σφραγίδα.να σκεφτούν οι διοίκηση των σωματείων χωρίς αγκυλώσεις για το ποιος το ξεκίνησε το μεγαλείο είναι να συνδράμουν για το κοινό καλό μας χωρίς να μπορεί κανένας να εξαργυρώσει την απελπισία μας ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να δουν μερικοί αλήτες που κάνανε Άμαν και πως να υποβαθμίσουν τον αγωνα των αγροτών την προιγουμενη εβδομαδα... Τοτε λέγαμε οτι θα είμαστε μαζί σας τωρα το ίδιο λέμε....γιατί ξέρουμε απο αγώνες και απο κατσίκες και απο γείτονες!!!!! Βουλωστε το λοιπον οτι φταίνε οι αγρότες για διασπάσεις και μα...κιρς δίκες σας αφηστςε τα πληκτρολόγια και όλοι στο υπεκα όπως πρεπει...όπως πυστευω οτι έχετε επιτελούς διδαχθεί απο τους αγροτες οτι δίνονται οι αγώνες..δεν αναφέρομαι φυσικά σε ολους, αλλα σε εκείνους που με Μανιά κ μίσος προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν τον αγώνα τον αγροτών και απειλούσαν οτι θα έρθουν και θα τους δειρουν κι όλας... Ολά είναι γραμμένα λιγα posts πιο πίσω...αφήστε τα πληκτρολόγια και τις μαλακιες σας και όλοι στο υπεκα...θα είμαστε μάζι σας εμείς θα είμαστε συγουρα εκεί.......αν και είμαι συγουρος οτι παλι οι αγρότες θα είναι οι περισσοτεροι!!!!!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΟ ΕΙΜΕ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΕ ΕΚΕΙ!!! ΠΙΝΑΟ!!!! ΠΡΕΠΗ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΘΟΥΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πράγμα για μένα είναι απλό. Όποιος είναι παραγωγός που δεν ανήκει στα "ρετιρέ" των παράνομα καλοπληρωμένων κατεβαίνει στο ΥΠΕΚΑ. Εγώ που είμαι εφτά μήνες χωρίς ευρώ έτσι θα κάνω. Τώρα αν δεν είναι κάποιος παραγωγός ή είναι μόνο συνδικαλιστής κάθεται με το πληκτρολόγιο... Είμαι από Σπάρτη και θα είμαι τη Τετάρτη εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι από Καβάλα και θα είμαι την Τετάρτη εκεί στο ΥΠΕΚΑ μαζί με όλους τους απλήρωτους για 7 μήνες παραγωγούς συναδέλφους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ απο Ξανθη θα είμαστε εκεί. Οποιος θέλει απο γυρω περιοχες ας επικοιινωνησει να μαζευτουμε να κατεβουμε παρέα.
    kostinio11gmail@.com. 6944568658

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω ανατριχιασει και δε το λεω ειρωνικα επιτελους μια κινηση να καταλαβουν ολοι οι Ελληνες τι τραβαμε αφου μονο ετσι θα γινουμε θεμα στα ΜΜΕ. ΟΛΟΙ οι συναδελφοι που μπορουν πρεπει να ειμαστε εκει ανεξαρτητα συλλογων ολοι μια γρωθια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!!

    ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ,. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι από Άργος, και θα είμαι οπωσδήποτε εκεί!!! Τα λεφτά μας τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι από Λαμία επτά μήνες απλήρωτος, χρωστάω παντού, πεινάω και ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!

    Τα λεφτά μας τώρα!!! Αν δεν έχουν, να μην πληρώσουν τους μισθούς ΔΕΗ και ΛΑΓΗΕ για μερικούς μήνες ώστε να περισέψουν και για μας, αλλά και να καταλάβουν τι περνάμε!!!. Όλοι την ίδια υπερημερία ΤΕΛΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα πολλα θαυμαστικα σε προδιδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως είναι συμπτωματικά !!! ΤΕΛΟΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Οποιος κανει chat και εχει pc πολυ καιρο χρησιμοποιει πολλες φορρες τα !!!! εγω εγραψα πολυ ποιο πανω με !!! αλλα οχι το αμεσως ποιο πανω οποτε κουτοπονηρευεσαι χωρις λογο!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη τα μηνυματα που γραφονται εδω και χρονια με χαμογελα :) στο internet ειναι απο το ιδιο ατομο παγκοσμια!!!

      Διαγραφή
  21. Τα πολλα θαυμαστικα σε προδιδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημερα.απο Κρητη θα ειμαι εκει.μονο ενωμενοι θα πετυχουμε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζω 300 χλμ από Αθήνα και λόγω αναπηρίας δεν μπορώ να είμαι εκεί. Μακάρι να ακουγόταν και η δική μου φωνή. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα πετύχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπιζω να ειμαστε παρα πολλοι και να μας χαρεις απο τη TV.

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ, φίλε.

      Διαγραφή
  24. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΠΗΕΦ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΧΟΝΤΡΑ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απο Θεσ\νικη συναδελφοι καλεσμα σε ολους να ειμαστε εκει. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα μισα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, μισα μικρα σε προδιδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συνάδελφοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!
    Δεν υπάρχει αλλος τρόπος για να κερδίσουμε τους απατεώνες του ΥΠΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μπράβο στον θε.σι.φ που θα είναι και αυτός εκεί ξυπνατε και οι υπόλοιποι σύλλογοι να ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ να μην μπορεί κανείς να εκμεταλευτεί την απελπισία μας όσοι ξέρουν λίγο τα συνδικαλιστικα ξέρουν τι εννοώ .και για πολύ ψαγμενους ξεκινάει η πληρωμή μαρτίου και ακυρώνεται ο αποκλεισμός του υπουργείου τότε μιλάμε ότι τα σωματεία θα έχουν κάνει την προδοσία του κλάδου.συνοψιζω όλα τα σωματεία εκεί είτε ξεκινήσουν οι πληρωμές μαρτίου είτε όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣΟΧΗ μη σκεφτειτε εε θα πανε πολλοι ας μη παω και εγω ενω μπορω.. ετσι κανουμε και μας πηδανε!!! Οσοι περισσοτεροι τοσο μεγαλυτερη δυναμη θα εχουμε!!! ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ (ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ)
    Απορω οι συλλογοι τα ξυνουνε... ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ και ΣΥΛΟΓΓΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΠΟ ΒΟΛΟ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λεφτά ούτε για βενζίνη!!!!!!! Φωνάξτε και για εμάς που βουλιαξαμε συνάδελφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ελπιζω ολοι οι συνδεσμοι να παραβρεθουν. Ας αφησουν την υστατη στιγμη τις δευτερευουσες διαφωνιες και ας αγωνιστουμε ολοι για την επιβιωση των οικογενειων μας. Ολοι να παρεβρεθουν στην συγκεντρωση και ας αφησουν στην ακρη τις "καρεκλες" τους.
    Σπυρος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλοι εκεί και οπώς πρεπει... Ας μαζέψουν κάνα φράγκο μέχρι την τέταρτη οι Μακηδες γιατί σε διαφορετική περιπτωση θα έχουν θέμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αν μεχρι τη Τεταρτη μαζεψουν και σε πληρωσουν 1 η 2 μηνες θα εισαι ευχαριστημενως και δε πρεπει να κατεβουμε.... ??? Και μετα τι γινεται παλι τα ιδια και New Deal. Ολοι κατω ειτε βρουν λεφτα ειτε δε βρουν!!!!!!!! Να τελειωνουμε μια και καλη.

      Διαγραφή
  34. Παπακυριακού Γιάννης25 Οκτωβρίου 2013 στις 3:04 π.μ.

    Μακάρι να βγάλουν ανακοίνωση όλοι οι συλλογοι.Εδώ το θέμα μας είναι να πληρωθούμε.Μας καίει όλους και επιτέλους πρέπει να αντιδράσουμε.Είδαμε και με τις διαβουλεύσεις και τις συζητήσεις τι καλό βγήκε.Από 6 μήνες πάμε στους 7.Όλοι είμαστε σε απόγνωση,όλοι περνάμε δύσκολα,με τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια προβλήματα.Είτε 100ρια,είτε 20ρια,είτε μεγάλα,είτε βόρεια-νότια,αγροτικά και μη.
    ΟΛΟΙ ανήκουμε στην κατηγορία των ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ που όμως η πολιτεία ΑΠΑΙΤΕΙ εμείς να είμαστε συνεπείς στις φορολογικές μας υποχρεώσεις....
    Στα τηλεοπτικά κανάλια δεν λένε ΠΟΤΕ κουβέντα,στις εφημερίδες γράφουν οτι τους βολεύει για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον μας.Κάποιος βλάκας δημοσιογράφος είπε "καλύτερα να γκρινιάζουν 3000 παραγωγοί παρά όλος ο υπόλοιπος κόσμος"!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παπακυριακού Γιάννης25 Οκτωβρίου 2013 στις 3:13 π.μ.

    1.Να κόψουν το σβέρκο τους να μας πληρώνουν στην ώρα μας.Δεν με ενδιαφέρει ούτε που είναι η ΟΤΣ,τι γίνεται με τον μηχανισμό μεταβλητού κόστους,αν πληρώνει η ΔΕΗ και αν έχει ο ΛΑΓΗΕ.
    2.ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ που ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ!Στην gazprom μπορούνε με το έτσι θέλω να αλλάξουν τη σύμβαση που έχουν?σε εμάς πώς το κάνουν?επειδή είμαστε μικροί και διχασμένοι.
    3.Ο ελληνικός λαός δεν έχει πληρώσει για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες?ΔΕΝ βλέπω όμως τις τράπεζες να είναι διαθετιμένες να ρίξουν τα ΛΥΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ που μας έχουν βάλει.
    4.Ο ΛΑΓΗΕ είναι η δεν είναι δημόσιο.Να αφήσουν τις ΑΗΔΙΕΣ και να κάνουν ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ των χρεών που έχουμε εμείς σε φόρο εισοδήματος ως φυσικά πρόσωπα,ως νομικά και το ΦΠΑ με τα χρέη που έχει σε εμάς ο ΛΑΓΗΕ.Τον νοέμβριο θα πρέπει πληρώσουμε το ΦΠΑ εκκαθαριστικού Οκτωβρίου.ΠΩΣ??????????
    .......ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παπακυριακού Γιάννης25 Οκτωβρίου 2013 στις 3:16 π.μ.

    Βέβαια αν κάνει το 4. πως μετά θα δείξει οτι έχει πλεόνασμα ο προυπολογισμός?κι εγώ αν δεν πληρώσω με τη σειρά μου καμία υποχρέωση(τράπεζα,εφορία,λογαριασμούς) να δεις τι ωραίο πλεόνασμα έχω!Που μας λέει οτι έχει και πλεόνασμα.Λες και εμείς είμαστε ζώα και δεν καταλαβαίνουμε.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τελικά μας έχουν ή είμαστε τόσο ηλίθιοι και κάφροι ; Είναι δυνατόν να ζει κάποιος στη σημερινή ελλάδα και να πιστεύει όλες αυτές τις πίπες για ανάπτυξη, πλεόνασμα κλπ ; Να καθόμαστε σαν χάνοι και να ακούμε για τσαμπουκάδες στην τρόϊκα όταν δεν μπορούν να ζητήσουν ούτε από κάποιον μυτηλιναίο τα χρωστούμενα στη ΔΕΗ; Κράτος δικαίου και της θειάς τους το ..... . Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που ακόμα βλέπουμε βουλευτές έξω και τους σφίγγουμε το χέρι και χαριεντιζόμαστε μαζί τους, αντί να τρέμουν να κυκλοφορούν έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ολοι τη Τεταρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σήμερα πληρωνόμαστε!! Μπράβο στον ΣΠΕΦ! Την Τετάρτη όλοι εκεί για να μην υπάρξει νέα αύξηση υπερημεριών στην πληρωμή Απριλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Από Πάτρα θα είμαι και εγώ εκεί. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται ΣΠΕΦ , ΠΟΣΠΗΕΦ και οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος υπάρχει και αν τα βρουν όλοι αυτοί μεταξύ τους για να κατέβουν ενωμένοι. Είμαι ένας μικρός παραγωγός που έχω δώσει ότι είχα και δεν είχα για να φτιάξω αυτό το κωλοπάρκο και βλέπω ότι στην τσέπη μου είμαι πλέον μείον. Καθυστερώ δόσεις τράπεζας , πληρώνω με προσαυξήσεις το ΦΠΑ γιατί αδυνατώ να το πληρώσω στην ώρα του , πληρώνω φόρους και έκτακτες εισφορές , και όταν ξεκίνησα την παραγωγή είχα μια σύμβαση 20ετίας η οποία δεν μου έλεγε ότι θα πληρώνομαι καθυστερημένα 7 μήνες και δεν ξέρω και γω πόσους έχουν σκοπό να μας πάνε. Ασχέτως σε ποιους συνδέσμους ανήκετε ελάτε όλοι σας παρακαλώ μπας και μας ακούσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΣΠΗΕΦ & ΘΕΣΙΦ δεν θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση διάβασα. Μπράβο σας ακόμα και τώρα κοιτάτε τις καρέκλες σας. Κρίμα.............Είμαι από Πύργο και δεν ανήκω πουθενά. Θαμαι και γω εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΣΠΗΕΦ και ΘΕΣΣΙΦ κολογλύφτες της δεκάρας. Χεσμένους τους έχουμε και τους έχει και το υπουργείο. Γιαυτό κάνουν τώρα χαρούλες και κουνάνε ουριτσα με το ξερομόμματο του Μαρτίοιυ λες και δεν υπάρχει Απρίλιος.

    Αλλά τι περίμενες, η ΠΟΣΠΗΕΦ είπε ευχαριστώ που θα μας πλήρωναν το Μάρτιο στα τέλη Νόεμβρη και γιοκ για άλλη πληρωμή μέσα στο 2013.

    Την Τετάρτη θα είμαι εκεί για τα λεφτά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ξεκίνησε η εξόφληση των παραγωγών ΑΠΕ για το Μάρτιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. είδε ο "λουμάκης" τους αγρότες που κατέβηκαν στην αθήνα και πήραν αυτό που ήθελαν και λέει τώρα¨δεν κάνω και εγώ το ίδιο , μή τυχόν και ο παπαγεωργίου ο "κολητός" μου κάνει καμιά πρόταση για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές που έρχονται? να κατεβάσω τους γραβατάκιδες έξω απο το ΥΠΕΚΑ να ζητήσω λεφτά? έ και αφού δεν έχουν λεφτά να μου δώσουν OFF THE RECORD Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ θα μου πεί για κανένα δήμο μέχρι το μάιο .....και τα κορόιδα τα μέλη μου θα με ακολουθήσουν .....
    "ρε λουμάκη ρε λουμάκη τσίμπα ένα ΑΡΧΙΔΑΚΙ και αντε στο καλο .....για να βγάλεις μπαλάκια όπως οι αγρότες τις 15-10 μή το περιμένεις θα είχες βγάλει από όταν ήσουνα μικρός τώρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΟΥΝΤΑΡΑΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΠΈΡΥΣΙ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΡΏΝ ΣΟΥ. ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΟΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ