Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πασοκ - Σηφουνακης: υπεγραψα την τροπολογία για τις θεσεις εργασίας


Και μετα εορτής, τα συγχαρητήρια μου και στον Κύριο Σηφουνάκη! αξιον τεκνο! που εχει "μαυρα μεσανυχτα"  για την προνομιακή μεταχείριση στην εν ΄λογω τροπολογία. Ευχαριστουμε για το κουτόχορτο και εσάς κε Σηφουνάκη και τους αλλους 18 που μεχρι τελους υπερασπίζονται τα αφεντικά τους.... που δυστηχώς δεν ειναι ο Ελληνικός λαος ηλιος


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σηφουνάκης, σχετικά με βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αναφορικά με την υπ’ αριθμ. 871/124 τροπολογία για τις ΑΠΕ, καλώ το ΥΠΕΚΑ να φέρει την όποια ρύθμιση-τροποποίηση κρίνει αναγκαία, σχετικά με τη διατήρηση θέσεων εργασίας στον τομέα αυτό.
Σε ό,τι με αφορά, με παρότρυνση συναδέλφων βουλευτών υπέγραψα την τροπολογία με μόνο κίνητρο
τη διατήρηση και δημιουργία θέσεων εργασίας, την αποτροπή να βρεθούν χωρίς δουλειά εκατοντάδες εργαζόμενοι, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων σε μία περίοδο βαθειάς οικονομικής κρίσης για τη χώρα μας.

Πρόθεσή μου ήταν και παραμένει η διασφάλιση και ει δυνατόν ενίσχυση θέσεων εργασίας και όχι οποιουδήποτε άλλου τύπου εξυπηρετήσεις.
Επίσης, το αρμόδιο υπουργείο να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις, που θα εξαλείφουν τις όποιες ενστάσεις περί προνομιακής μεταχείρισης. Άλλως δεν ισχύει η συναίνεσή μου για την τροπολογία.»

πηγη http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Shfoynakhs:-Giati-ypegrapsa-thn-tropologia-gia-ta-f-b-fast-track

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ