Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΘΕΣΙΦ: Δεν παμε στο υπεκα την Τεταρτη - ειμαστε ομως σε επαγρύπνηση


Μην ξεχασω να βαλω ξυπνητήρι!
Αναβάλλει ο ΘΕΣΙΦ την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου κινητοποίησή του στο ΥΠΕΚΑ, μετά την ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ σχετικά με την έναρξη της εξόφλησης των παραγωγών ΑΠΕ για το Μάρτιο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΘΕΣΙΦ αναφέρει:
«Μετά την σημερινή ανακοίνωση του ΛΑΓΗΕ , η οποία αφορά στην έναρξη πληρωμών  των Φ/Β Παραγωγών για τα τιμολόγια του Μαρτίου , ο ΘΕΣΙΦ αναβάλλει την  προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30/10/2013
κινητοποίηση στο ΥΠΕΚΑ . Καλούνται όμως όλα τα μέλη του , όπως και όλοι οι Φωτοβολταικοί παραγωγοί της περιφέρειας της Θεσσαλίας σε επαγρύπνηση  για την  άμεση λήψη μέτρων εκ μέρους του Υπουργείου που θα αποκαταστήσουν την ομαλότητα στην ενεργειακή αγορά».

πηγη http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Anaballetai-o-apokleismos-toy-YPEKA-apo-ton-THESIF

13 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι Θεσσαλοί παραγωγοί και απλήρωτοι αγρότες το δρόμο για την Αθήνα και το Υπεκα τον ξέρετε. Δεν έχετε ανάγκη κανένα αυτοανακυρηγμένο μαιντανό προστάτη για να ζητήσετε τα λεφτά σας. Εγώ είμαι από Τρίκαλα και Τετάρτη θα είμαι εκεί. Δε θα επιτρέψουμε στους μαιντανούς του θεσιφ (σύλλογος και κουραφέξαλα) να κάνουν μικροπολιτική και γλύκες στο πόνο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟ ΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΣΑΦ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΙΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΣΠΗΕΦ ΗΤΑΝ!! ΕΙΧΑΝΕ ΛΥΣΣΑΞΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ξεφτίλες του ΣΠΕΦ πιάσανε δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε απλήρωτοι παραγωγοί ηλίθιε που εσύ ευχαριστώντας καμάρωνες που θα μέναμε απλήρωτοι μέχρι τέλη Νοέμβρη. Διεκδικούμε τα λεφτά και του Απριλίου και του Μαίου κανονικά μέχρι τέλος 2013. Εσύ μαλάκα ταχες ξεγράψει και κολόγλυφες.

    Θα είμαστε όλι στο υπεκα την τετάρτη και φάε σκατά εσύ κουφάλα συνδικαλιστή. Όι πιάνετε το καταστρέφετε. Γαμώ τα επιμελητήρια αύριο να τα καταργήσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα για τι να θέλουμε μόνο τον Απρίλιο και τον Μαϊο το 2013 δηλαδή κάναμε γαργάρα έναν ακόμα μήνα καθυστέρησης, τον δεχτήκαμε έτσι απλά και παρακαλάμε να μην μας βάλουν και άλλο μέσα? Θέλουμε αποπληρωμή άμεσα όλων των χρωστούμενων (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ) καμία άλλη διαπραγμάτευση τελεία και παύλα, όποιος πάει να διαπραγματευτεί και ζητάει κάτι λιγότερο ή είναι άσχετος ή είναι αποπροσανατολισμένος η εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα.

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά πόσο αλήτης παίζει ναναι κάποιος για να βρίζει τους συναδέλφους του που πανελλαδικά κινητοποιήθηκαν για να πληρωθεί και ο ίδιος τελικά ?

    Αυτό είναι αρρώστια και θέλει ψυχίατρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΘΗΝΑ ... ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ 300 ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΕΠΑΓΡΥΠΝΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεωρα προκλητικο εως υποπτο να αναβαλουν οι συνδεσμοι τις κινητοποιησεις τους επειδη μας πληρωσαν τωρα τον Μαρτιο του 2013. Δηλαδη οι υπολοιποι εξι μηνες που ειναι στον αερα δεν εχουν αξια??
    Ποσο μαλλον που τωρα ερχεται το new deal!!! Δεν θα πρεπει να δειξουμε την αγανακτηση μας για την ωμη παρανομια του κρατους προς τις συμβατικες του υποχρεωσεις???
    Δηλαδη τι πρεπει να γινεται καθε φορα να ψηφιζουν οτι να'ναι και μετα να τρεχουμε στους δικηγορους για αγωγες???
    Δηλαδη το χαλι μας ως παραγωγοι φωτ/κων ισιωνει γιατι μας πληρωσαν το 1/7 αυτων που μας χρωστουν και με παρακρατηση της εκτακτης εισφορας???
    Να βγουν ολοι τους και να πουν την αληθεια γιατι ακυρωνουν την κινητοποιηση τους δεν χρειαζεται να μας κοροιδευουν και αυτοι καταμουτρα ....χορτασαμε απο δικαιολογιες!!!
    Πιστευω οτι τα μελη των συλλογων αυτων δεν θα εχουν "κομματικη πειθερχια" και θα ανταποκριθουν στην βασικη τους αναγκη...ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!!
    Σπυρος Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ωρα ειναι τη τεταρτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ