Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΣΠΗΕΦ: Δεν συμμετέχουμε στην κινητοποίηση - το προβλημα μας δεν ειναι μονο οι πληρωμές


Για οργανώστε λοιπον μια συνάντηση ολων των φορέων. Ξεκινήστε σήμερα και οργανώστε τη. Ολοι μαζί. Ολοι θα σας ακολουθήσουν. Ενταγμένοι και ανένταχτοι. Μπορείτε ;;;;;; 
ΗΛΙΟΣ
Δεν θα συμμετάσχει στις δυναμικές κινητοποιήσεις της επόμενης Τετάρτης 30/10 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ), μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και ο αποκλεισμός του υπουργείου ΥΠΕΚΑ.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία αποφάσισε ότι:
«η κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι παραγωγοί σήμερα είναι τουλάχιστον απελπιστική. Οι καθυστερήσεις των πληρωμών από τον ΛΑΓΗΕ έχουν καταστήσει τα περισσότερα δάνεια ληξιπρόθεσμα.

Όμως αυτό που κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη, είναι η αβεβαιότητα για το τι πρόκειται να συμβεί στο βραχυ-μεσοπρόθεσμο μέλλον, με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, με τα νέα κάθε φορά απρόσμενα μέτρα που έρχονται εις βάρος μας , με τα φημολογούμενα σενάρια περί new dealκλπ.

Για το θέμα των καθυστερήσεων των πληρωμών κάναμε επαφές με τον ΛΑΓΗΕ και, όπως ήδη ανακοινώσαμε, πετύχαμε να αποδεσμευτούν 82εκατομμύρια ευρώ από τις επιστροφές ΦΠΑ του 2012. Μετά από πολύπλευρες πιέσεις, όπως κυκλοφόρησε, θα οδηγηθούν κεφάλαια προς τον ΛΑΓΗΕ από την ΔΕΗ, και από τα δεσμευμένα ποσά των εταιρειών Energa και HellasPower. Ήδη όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα θα πληρωθούν από το ΛΑΓΗΕ οι παραγωγοί τον μήνα Μάρτιο 2013.
Στην συγκέντρωση της  30/10 τα αιτήματα δεν θα έπρεπε να είναι μόνο οι καθυστερήσεις πληρωμών, αφού ήδη ανακοινώθηκαν ενέργειες για την εισροή κεφαλαίων στον ΛΑΓΗΕ και τον περιορισμό των καθυστερήσεων. Με τις πιέσεις μόνο για τις καθυστερήσεις πληρωμών, μήπως αυτό που θα επιτευχθεί θα είναι να δοθεί ως λύση η εξάμηνη παύση τιμολογήσεων που φημολογείται;

Τα αιτήματα θα έπρεπε να είναι πρωτίστως τα άλλα πιο φλέγοντα θέματα που έρχονται και θα τα βρούμε μπροστά μας. Τι θα κάνουμε όταν θα δούμε το υπουργείο να κατεβάζει πρόταση για το new deal με όρους εξοντωτικούς, τους οποίους ο ΣΠΕΦ τους έχει αποδεχθεί και υιοθετήσει;
Αλήθεια ο ΣΠΕΦ δέχεται μείωση των υπογεγραμμένων συμβάσεων κατά 50% και κάνει συγκέντρωση μόνο για τις καθυστερήσεις πληρωμών;
Η καθυστέρηση των πληρωμών ήταν κάτι τι φανερό ότι θα γινόταν όσο θα πλησίαζε το new deal, για να μας κάνει να λυγίσουμε.

Αν μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια μεγάλη συγκέντρωση αντάξια του μεγέθους του προβλήματος που βιώνουμε τότε πρέπει να γίνει μία συνεννόηση μεταξύ όλων των φορέων του χώρου.
Αν ο ΣΠΕΦ ήθελε να οργανώσει μια διευρυμένη συγκέντρωση έπρεπε να στείλει πρόσκληση σε όλους τους φορείς των φωτοβολταϊκών και των υπολοίπων ΑΠΕ. Το ότι δεν το έκανε αποδεικνύει ή ότι δεν ήθελε να συμμετέχουν άλλοι φορείς ή ότι οργάνωσε πρόχειρα την συγκέντρωση αυτή.
Εκτός και αν ο στόχος της συγκέντρωσης είναι να ξεφουσκώσει την αγανάκτηση των παραγωγών εν όψει και των φημολογούμενων νέων μέτρων.

Το να βγαίνει μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ στις 23/10, ότι στις 30/10 καλούνται οι παραγωγοί σε συγκέντρωση, δεν δίνει τον χρόνο σε κανένα άλλο φορέα να προλάβει να κινητοποιήσει σωστά και αποτελεσματικά τα μέλη του, ώστε να δημιουργηθεί ένα μαζικό αποτέλεσμα.
Η συγκέντρωση αυτή προσανατολισμένη μόνο στις καθυστερήσεις πληρωμών βοηθάει το ΥΠΕΚΑ να επισπεύσει την επιβολή των νέων μέτρων που έχει ήδη ετοιμάσει και σε αδρές γραμμές έχουν διαρρεύσει.

Για τους παραπάνω βασικούς λόγους:
- πρώτον ότι δεν έγινε καμία πρόσκληση από τον ΣΠΕΦ σε κανένα άλλο φορέα και
- δεύτερον δεν συμφωνούμε με τον περιορισμό των αιτημάτων μόνο στις καθυστερήσεις πληρωμών.


Δηλώνουμε επίσημα ότι η ΠΟΣΠΗΕΦ δεν θα συμμετέχει στην συγκέντρωση στις 30/10.
Η ΠΟΣΠΗΕΦ δεσμεύεται να απευθύνει πρόσκληση στις διοικήσεις όλων των φορέων, προκειμένου να κάνουμε μία μεγάλη κινητοποίηση, σε περίπτωση που ο κ. Παπαγεωργίου φέρει προς ψήφιση τα εξοντωτικά μέτρα που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει».

 ΠΗΓΗ http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/THa-apehei-h-POSPHEF-sth-sygkentrwsh-exw-apo-to-YPEKA

24 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΙΑΥΤΗ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΙ. ΜΟΝΟ ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ, ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕ ΠΑΝΑΓΗ ΚΑΙ ΣΠΗΕΦ, ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ, ΣΤΑΧΟ ΧΟΣΗ ΑΠΕΔΟ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΑΛΗΤΗ ΣΕ ΞΕΡΟ ΑΠΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΕ. ΕΙΜΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΠΌ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΑΣΟ ΚΟΥΦΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην ανησυχείτε, είμαι από Θεσσαλονίκη, θα κατέβω την Τετάρτη, και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν μέλη στην ΠΟΣΠΗΕΦ, οπότε και η όποια στάση τους δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και αντίκτυπο. Αυτοί οι μασκαράδες βασίζονται σε μέλη επιμελητηρίων τα οπόια όμως είναι από ανάμεικτα επαγγέλματα και τους έχουν χεσμένους. Απλά τους αγνοούμε και πάμε για τα λεφτά μας. Βλέπουμε Απρίλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟ ΠΙΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΣΑΦ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΚΑ. ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΠΗΕΦ ΗΤΑΝ!! ΕΙΧΑΝΕ ΛΥΣΣΑΞΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πράμα φωνάζει από μόνο του. Η ποσπηεφ είναι βαλτοί από τα επιμελητήρια για να διαλύσουν τον αγώνα μας. Δεν είναι τυχαίο που μονίμως βρίζουν και επιτιθενται. Θέλουν να μας καπελώσουν και να παρέχουν οι κρατικοί συνδικαλιστές των επιμελητηρίων υπηρεσία... στο κράτος! Αυτοί είναι. εκείνος ο μούργος ο Τόκας θέλει πολυ ξύλο ο εγκαταστάτης που μου το παίζει και παραγωγός το καθίκι.

    Παραγωγός από Κατερίνη είμαι και την Τετάρτη θα είμαι στο υπεκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΙΟ ΤΟΥ ΣΠΗΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΑΦΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΘΕΣΙΦ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΔΙΚΕΟΝΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ, ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΜΕ ΤΥΦΛΑ. ΨΑΧΝΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΑΜ ΔΕ ΣΦΑΞΑΝΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ/ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΕΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ξεφτίλες του ΣΠΕΦ πιάσανε δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνάδελφοι το ψάρι βρωμάει απ'΄το κεφάλι λένε στο χωριό μου... (Αίγιο). Προφανώς κάποιοι στη ποσπηεφ και τα επιμελήτηρια (Μίχαλος που ναι από πίσω) δε θέλανε να πληρωθούμε για να πεθάνουμε.
    Για σκεφτείτε το λίγο. Κάνανε μεγάλη αύξηση στην υπερημερία ακριβώς μετά την εκκαθάριση του μηδενικού Φεβρουαρίου. Δηλαδή θέλανε να μας φορτώσουν δύο μήνες επιπλέον υπερημερία πάνω σε προηγούμενη ,μηδενική εκκαθάριση. Σου λέει να η ευκαιρία να ψοφίσουν. Είναι ακριβώς το ποιο αδύναμο σημείο του έτους για τους 100ρηδες. και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει αύξηση ελλείμματος στο λογαριασμό ΑΠΕ. Στημένο ήταν αλλά δεν τους πέρασε!! Τη Τετάρτη θαμαι εκεί για Απρίλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά ξεσπάει μεγάλο σκάνδαλο. Βάλτε στο google search τη φράση "utilitas solaris σταύρος λεκκάκος" και θα δείτε επίσημες άδειες από ΡΑΕ πολύ μεγάλων πάρκων του Παναγάκου των φαστ τρακ. Η utilitas solaris ανήκει στον Παναγάκο, το διευθυντή του Πιταροκοίλη και άκουσον άκουσον μέτοχοι στις άδειες (δείτε τη μετοχική σύνθεση στις άδειες) είναι ο λεκκάκος (γεν διευθυντής στην Πειραιώς) και ο Προβόπουλος της τράπεζας της Ελλάδος.
    Καταλάβατε τώρα τα καλωσορίσματα και τα ευχαριστώ της ποσπηεφ που δε θα πληρωνόμασταν???
    Καταλάβατε τώρα για τις τροπολογίες στα φαστ τρακ, τα επιμελητήρια και το ποσπηεφ που καλωσόρισε τα φαστ τρακ??
    Για να κάνουν οι μεγαλοτραπεζίτες και άλλα πάρκα με τσάμπα δάνεια, να σκάσει το σύστημα και να πεθάνουμε οι μικροί φυσικά γιατί αυτοί με τσάμπα χρήμα αντέχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μια τέτοια τέτοια άδεια/

    http://www.rae.gr/old/lic/modifications/RAE_2094-2010.pdf

    και να και η μετοχική σύνθεση:

    Την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. πρωτ. Δ6/Φ16.566/οικ.8471/03.05.2010 Άδειας
    παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, για φωτοβολταϊκό σταθμό ισχύος 4,86MW στη
    θέση «Φραγκιατούλα» του Δήμου Τραγανού, του Νομού Ηλείας, της Εταιρείας
    «UTILITAS SOLARIS Α.Ε» ως προς τη μετοχική σύνθεση της κατόχου Εταιρείας από
    Γεωργίου Κωνσταντίνος 20%, Παπασπύρου Σπυρίδων 20%, Βιγγόπουλος Ιωάννης
    20%, Πιταροκοίλης Σοφοκλής 20% και Προβόπουλος Γεώργιος 20% σε Γεωργίου
    Κωνσταντίνος 20%, Παπασπύρου Σπυρίδων 20%, Βιγγόπουλος Ιωάννης 20%,
    Πιταροκοίλης Σοφοκλής 20% και Λεκκάκος Σταύρος 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοί αυτή η άδεια έχει ολοκληρωθεί και το πάρκο έχει εγκατασταθεί και έχει και άδεια λειτουργίας ΑΔ-1533

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΔΟΣΕ Ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ??? ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ 20%??? ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΚΕΦΑΛΕΩΝ???
      ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΡΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ????
      ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙς ΠΑΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
      ΗΛΙΕ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΩΡΙΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!!!

      Διαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ 1% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά τα πάρκα πρέπει να πληρώσουν πολύ μεγαλύτερη εισφορά!! Δεν μπορεί αυτοί οι καρχαρίες να κρύβονται πίσω από τη μαρίδα των 100ριών?? Επιτέλους έλεος, δεν πρέπει να τους καλύπτει κανείς!!

    Σίγουρα θα πήραν και αναπτυξιακό, ταρίφα στο θεό και κατασκευή το 13 ή και 14 που ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για όσους δεν το ξέρουν ο Μίχαλος είναι πολύ φίλος του Κοπελούζου που έχει φαστ τρακ. Εξηγούνται τώρα πολλά για το καπέλωμα που επιχείρησαν τα επιμελητήρια στον κλάδο. Ήθελε ο Μίχαλος να μας φορέσει τα ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ και μάλιστα με καλωσορίσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άμεσα να μπει εισαγγελέας στο σκάνδαλο Solar Cells με τράπεζα Πειριαώς και τράπεζα ελλάδος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΔΟΣΕ Ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ??? ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ 20%??? ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΚΕΦΑΛΕΩΝ???
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΡΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ????
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙς ΠΑΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΗΛΙΕ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΩΡΙΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θεωρω προκλητικο εως υποπτο να αναβαλουν οι συνδεσμοι τις κινητοποιησεις τους επειδη μας πληρωσαν τωρα τον Μαρτιο του 2013. Δηλαδη οι υπολοιποι εξι μηνες που ειναι στον αερα δεν εχουν αξια??
    Ποσο μαλλον που τωρα ερχεται το new deal!!! Δεν θα πρεπει να δειξουμε την αγανακτηση μας για την ωμη παρανομια του κρατους προς τις συμβατικες του υποχρεωσεις???
    Δηλαδη τι πρεπει να γινεται καθε φορα να ψηφιζουν οτι να'ναι και μετα να τρεχουμε στους δικηγορους για αγωγες???
    Δηλαδη το χαλι μας ως παραγωγοι φωτ/κων ισιωνει γιατι μας πληρωσαν το 1/7 αυτων που μας χρωστουν και με παρακρατηση της εκτακτης εισφορας???
    Να βγουν ολοι τους και να πουν την αληθεια γιατι ακυρωνουν την κινητοποιηση τους δεν χρειαζεται να μας κοροιδευουν και αυτοι καταμουτρα ....χορτασαμε απο δικαιολογιες!!!
    Πιστευω οτι τα μελη των συλλογων αυτων δεν θα εχουν "κομματικη πειθερχια" και θα ανταποκριθουν στην βασικη τους αναγκη...ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!!
    Σπυρος Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάγκες δε βλέπω να εχει κόσμο την τετάρτη άμα εχει λιγότερα απο 200 άτομα θα σκάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου στείλουμε φωτογραφίες που θάμαστε 500 και βάλε!!

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ