Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο ΡΕΣΛΕΡ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ....

Σύμφωνα με το reuters  σήμερα ο ΡΕΣΛΕΡ είπε πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα οτι "εχει καθήκον να βοηθήσει τον εταίρο της στην Ευρώπη να φτιάξει την οικονομία της"

Να ναι καλα ο ανθρωπος! Τέτοια βοήθεια....περιμένει ο πνιγμένος!

Συνεχίζει και λεει οτι ειναι δυσκολο να πουλήσουν την Ελλάδα στην Γερμανική επιχειρηματική κοινότητα, μιας και είναι στην 109 θέση για την ευκολία να κάνεις δουλειές. Δηλαδή είναι κάτω από Μπαγκλαντές, Αιθιοπία , Υεμένη.

Όπως αναφέρει η χρηματοδότηση είναι δυσκολη από τις Ελληνικές τράπεζες και οι ξένες τραπεζες ομως επίσης δεν θέλον να δανείσουν και να πάρουν το ρίσκο της επένδυσης στην Ελλάδα.

Αυτοί ζούνε σε αλλη χώρα. Αν είχαμε χρηματοδότηση, είχαμε έλειψη γραφειοκρατίας, δεν θα τα καναμε μονοι μας; Μήπως θέλουν να τους δώσουμε και χρηματοδότηση για να εγκατατήσουν πανελ δική τους παραγωγής ;
Ο Παπακωνσταντίνου είναι το ερώτημα  ΠΟΥ ζει. Δεν βλέπει οτι αυτά ειναι μερικά από τα προβλήματα που ταλανίζουν και τους Ελληνες; Δώσε μου εμένα γή, δώσε έλειψη γραφειοκρατίας, δώσε σιγουριά, ε δώσε και χρηματοδοτηση και σου λεω σαν ποτε οχι μονο πιάνω αλλα και υπερβαίνω τους ενεργειακούς στόχους του 2014, 2020 κτλ κτλ κτλ
Ωραίες διαπραγματεύσεις θα γίνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ