Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Απάτη με Εγγυητική επιστολή για φωτοβολταικα! Προσοχή

Που μας έχει καταντήσει η οικονομική κατάσταση; Να μην έχουμε να πληρώσουμε την εγγυητική επιστολή για τα φωτοβολταικα στο χωράφι και στην προσπάθεια να τη γλιτώσουμε να την πληρώνουμε πιο ακριβά!

Ιδιώτης με αδεια 100kw πλήρωσε εταιρία Ελληνική με έδρα την Αχαία για να εκδώσει την εγγυητική  για το χωράφι του εταιρία με έδρα στο εξωτερικό.

Η ξένη αυτή εταιρία, που φέρει μάλιστα και ονομα που παραπέμπει σε πιστωτικό ιδρυμα ή/και τράπεζα Ευρωπαική, του έδωσε την εγγυητική των 15.000 ευρώ για το φωτοβολταικο παρκο του. Ολα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι οτι η ΔΕΗ αρνήθηκε να πάρει την εγγυητική!

Για την "εξυπηρέτηση" ο ιδιώτης πλήρωσε 2500 ευρώ. Ποιός φταίει τώρα;

Ο ιδιώτης που εμπιστεύτηκε την Ελληνική εταιρία; Η Ελληνική εταιρία που ανέλαβε το κονε; Η ξένη εταιρία που την εξέδωσε; Η οικονομική κατάσταση της ξένης εταιρίας ; Οι επιτήδιοι που βρίσκονται παντού και προσπαθούν παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως να βγάλουν λεφτά απο τους "επενδυτές";
Η κυβέρνηση και οι οργανισμοί που δεν κάνουν τίποτα να προστατέψουν τον καταναλωτή, αλλα τον αφήνουν έρμαιο στα επικοινωνιακά παιχνίδια των έξυπνων; Οι τράπεζες οι Ελληνικές που δεν χορηγούν σε κανέναν τίποτα; Εμείς που πάντα ψάχνουμε να βρούμε την "ευκαιρία" και τρόπο να την σκαπουλάρουμε;

Το θέμα ειναι οτι  ο άνθρωπος εχασε τα λεφτά του. Και επιτρέψτε μου να επαναλάβω: "οπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".

6 σχόλια:

  1. Aπληστος ο μπατηρης ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.
    θΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΣΤΙΑ.Θελει με το παρκο του να κλεβει απο εμας για να τα κονομαει αυτος.
    Η δεν γνωριζεις κ. Αρχισυνταχτη οτι ολοι με τα Βολταικα κλεβουν απο τους φτωχους με την δικαιολογια ΑΠΕ.
    Εδω να κανης αγωνα και οχι να υπερασπιζεσαι τους βλακες που νομιζαν οτι για 25 χρονια θα καναν μασσαζ στο κατω κεφαλι και τα ευρω θα ετρεχαν απο την βρυση.
    Και ο AL Gore προπαγανδιζη APE αλλα το ιδιωτικο αεροπλανο το εχουμε για να μετακινουμαστε. Δεν μπορει ο κος φυσικα να μετακινηται με τους πληβειους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατι να δεχθη η ΔΕΗ απο οποιονδηποτε /Τραπεζα/ και οτι αλλο θελεις, Εγγυητικη επιστολη.
    Τα χαρτονομισματα τα δεχεσαι. Αν ειναι ομως πλαστα , παλι τα δεχεσαι???
    ΠΟλυ τον αγαθο κανεις κ. μπλογγερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε, αν η επενδυση στην πρασινη αναπτυξη είναι αυτο που χρειαζεται ο τόπος ειναι αλλη κουβέντα. Επίσης πώς ορίζεται ο "φτωχος" και πλούσιος είναι άλλη συζήτηση. Ευχαρίστως να την κάνουμε, όποτε θες σε αλλο χώρο ομως.

    Παίρνω ως δεδομένο οτι επενδύουμε στην πρασινη αναπτυξη ώς χώρα και οι αναρτήσεις έχουν ως στόχο να θέσουν ζητήματα, να ενημερώσουν, να προστατεύσουν τον μικροεπενδυτή που θελει να βάλει ενα φ/β στο σπίτι του η στο χωράφι του. Η προσπάθεια γίνεται για να ανταλλαξουμε απόψεις για τον τρόπο που υλοποιείται η συγκεκριμένη πολιτική και τον τροπο που καλως η κακως λειτουργεί η αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O "Φτωχος " οριζεται στο οτι ολοι μα ολοι οι Ελληνες πληρωνουν τελος ΑΠΕ. Και στο συνολο των Ελληνικων οικογενειων υπαρχουν πολυ μεγαλα ποσοστα οντως πραγματικα φτωχων οι οποιοι αντε να πληρωνουν τελος ΑΠΕ να πληρωναν κατι αλλο αντι να τα δινουν,στους πλουσιους εχοντες.

    Και για να ονειρευονται, αυτοι που προσπαθεις να προστατευσεις απο κακοτοπιες, οτι θα εχουν εισοδηματα που θα τους λυσουν το εισοδηματικο προβλημα διαβιωσις για 25 χρονια, πρεπει οντως να κοιμουνται.

    Και η πρασινη αναπτυξι επινοηθηκε ωστε να χρηματοδοτιθη η Ανατολικη Γερμανια οπου και εγκατασταθηκαν παλαιοτερα τα εργοστασια παραγωγης φωτοβολταικων και το 20-20-20 ειναι μια επινοησι των ΕΕ υπαλληλων με μονοψηφιο δεικτη νοημοσυνης, χωρις καμμια επιστημονικη βασι. Απλουστατα ετσι μπορουν και συγκρατουν 3 νουμερα.
    Η ηλεκτροδοτιση της χωρας, των επιχειρησεων, και οτι απεμεινε απο βιομηχανια ειναι σοβαρο ζητημα και δεν μπορουμε να την αφησουμε σε ασχετους.

    Και οι "παμπαλαιες" τωρα ονομαζομενες ΝΕΕΣ ΑΠΕ δεν ειναι τιποτα αλλο παρα βαζουν το χερι τους στην τζεπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα παρακαλούσα στο συντάκτη να μυ στείλει αν μπορεί το όνομα της εν λόγω εταιρίας γιατί έχω μια παρόμοια περίπτωση τώρα και θέλω να δω αν είναι ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπαμαι αλλα αυτο δεν γινεται. Μπορείς ομως να μου γραψεις τη δική σου περίπτωση στο fotoboltaika.blogspot@gmail.com και να δω τι μπορω να κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ