Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ & ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ;

Από την στιγμή που δώσετε την εγγυητική και πληρώσετε τους όρους σύνδεσης άν δεν υλοποιηθεί το φωτοβολταικό πάρκο και αποφασίσετε οτι δεν θελετε να το κάνετε ή κατα πάσα πιθανότητα δεν βρίσκετε χρηματοδότηση και δεν μπορείτε να το κάνετε

 τότε δυστηχώς η εγγυητική χάνεται, ξεχάστε τη.

Δείτε τι γράφει η ΔΕΗ στην 6η ανακοινωση:

Οι όροι σύνδεσης εξαρτάται. Για τους όρους σύνδεσης θα πρέπει να τρέξετε στη ΔΕΗ και να ρωτήσετε. Υπάρχει πιθανότητα να μπορέσετε να σταματήσετε τις εργασίες, με την ελπίδα οτι θα τους γλυτώσετε ή όλο το κόστος των όρων σύνδεσης ή εστω ένα κομματι αυτών.

Η  άλλη λύση είναι να πουλήσετε την άδεια σε διάφορες εταιρίες. Μια μέση τιμή που ακούγεται τώρα για 100KW χωρίς όρους σύνδεσης είναι γύρω στα 30.000-40.,000 ΕΥΡΩ.

Τώρα βέβαια έτσι όπως πανε τα πράγματα, και με τις δυσκολιες που υπάρχουν φαίνεται οτι θα πέσει και άλλο η ταρίφα πώλησης.

NEO ΠΡΟΣΘΗΚΗ 18-10-2011:
 ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ
Σύμφωνα με ανάρτηση σήμερα στο energypress "Αν οι αγρότες δεν καταφέρουν να πληρώσουν, οι συμβάσεις σύνδεσης που έχουν συνάψει με τη ΔΕΗ, παύουν να ισχύουν, τα έργα μπαίνουν στο αρχείο, και οι εγγυητικές επιστολές τους επιστρέφονται" 

Αρααα,... τσεκαρετε το. Μάλλον θα επιστραφούν τελικά! Προς οφελος των επενδυτών βέβαια, αλλιώς...αλλα λογια να αγαπιόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ