Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Και .... 30% οι μειώσεις στη Γερμανία!

Οι Γερμανοί πολιτικοι οπως εχω ξαναγράψει, θελουν να υλοποιήσουν μειώσεις στις ταρίφες νωρίτερα απο το προγραμματισμένο. Η εγγυημένη πληρωμή θα περιοριστεί στο 90% ως μεγιστο. Οι υπουργοί θα παρουσιασουν επισημα τα σχεδια τους αυριο.

Συμφωνα με το reuters εχουν συμφωνήσει οι υπουργοί
οικονομικών και περιβάλλοντος για τις αλλαγες που πρεπει να κανουν. Στις αλλαγες συμπεριλαμβάνεται μια μείωση 30% στις ταρίφες για ορισμένες φ/β εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των φβ παρκων, μια μείωση 20% εχει εισηγηθεί για τις μικρές στέγες και ενα -25% για τα μεσαίου τυπου συστήματα.

Λεγεται οτι οι αλλαγες στις ταρίφες θα ξεκινήσουν απο 1η Απριλίου , αντί για Ιουλιο.


πηγη pvmagazine

2 σχόλια:

  1. γενικα οι μειωσεις στις ταριφες στην Γερμανια η και σε οποιαδηποτε αλλη ευρωπαικη χωρα εχουν αναδρομικη ισχυ?? δηλαδη πιανει και τους υπογεγραμενους και τους ενεργοποιημενους στο συστημα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα μου ντε. Δεν συνιστάται. Δεν πιστευω οτι η Γερμανία θα αλλαξει αναδρομικά γιατι θα ηταν μεγαλο πλήγμα στην αξιοπιστία της. Υπαρχουν ομως χώρες που το εχουν κανει. Πως θα παρουν την αποφαση στην Ελλαδα; Η ισπανια, αν δεν κανω λαθος, στο πρωτο cut ήταν αναδρομικά (μεγαλο μπαχαλο), η Τσεχία επίσης, η Ιταλία δες και τα σχολια/συζήτηση σε http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/02/1w.html?showComment=1329242526174#c7785693289277369942.

      Διαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ