Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Επεσε Θυμα χρηματοδοτησης

100%  χρηματοδοτηση, ναι αμε!
Παιχνίδια στην πλατη σου καλυτερα
Μετα απο επικοινωνία της  εταιριας με το blog και καταγγελία για πιθανο αθέμιτο ανταγωνισμό το αρθρο.... 


"κοβεται" μεχρι επαληθευσεως. Η σχετική αναρτηση εγινε με αναδημοσίευση απο το 
tro-ma-ktiko.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ blog ΣΑΣ ΣΤΙΣ 06/02/2012 ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΕΡΚΑ ΗΛ/ΚΑ ΑΒΕΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟ, ΘΕΩΡΕΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ.
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ (ΚΥΡΙΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΥΡΩΣΕΡΚΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ
    *ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    *ΤΙΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ
    *ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας γνωστός πολυπράγμων επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιρικός παράγων, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, ο οποίος ζούσε και δραστηριοποιούνταν μεταξύ Λάρισας και Αθήνας, συνελήφθη την Δευτέρα στη Λάρισα κατηγορούμενος για απάτη με φωτοβολταϊκά.

    Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της απάτης κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, για εξαπάτηση διαφόρων επενδυτών στη Θεσσαλία και αλλού με απόσπαση χρημάτων ως προκαταβολές που αγγίζουν περίπου το 1 εκατ. ευρώ.

    Ο ίδιος παρουσιαζόταν ως πρόεδρος εταιρείας με την επωνυμία «Energy Production & Trading Hellas A.E». Εισέπραττε ως προκαταβολές ποσά μεταξύ 10.000 και 40.000 ευρώ για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και στη συνέχεια εξαφανίζονταν. Ο συγκεκριμένος είχε συστήσει εταιρεία με την ίδια επωνυμία (Energy Production & Trading Ltd) στην Αγγλία, η οποία εμφανιζόταν ως εταίρος της μητρικής εταιρείας με έδρα την Ελλάδα. Τα γραφεία της «Energy Production» ήταν σε πολυτελές διαμέρισμα επί της οδού Βασ. Σοφίας, ενώ για να βρίσκει πελάτες η εταιρεία πλήρωνε ολοσέλιδες καταχωρίσεις στις εφημερίδες της Θεσσαλίας και της Αθήνας.

    Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας εντοπίστηκαν κατατεθειμένα σε λογαριασμό της εταιρείας 800.000 ευρώ, ενώ σε προσωπικό λογαριασμό του ιδίου άλλες 100.000 ευρώ. Σε βάρος του κατηγορουμένου είχαν υποβληθεί δεκάδες μηνύσεις από θύματά του σε Μαγνησία, Φθιώτιδα, και Πελοπόννησο.

    Για την συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται ακόμη 8 άτομα. Ο ίδιος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Λάρισας για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη.

    http://www.onlarissa.gr/2013/08/07/sillipsi-sti-larisa-gia-apati-me-fotovoltaika/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ