Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Σεπτέμβριος - Πληρωμή Δεκέμβριος 2019 /Iανουάριος 2020

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνατε το ποσο.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

362 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας!Λογικα πάντα θα έχουμε πληρωμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. trelamenos19 Δεκεμβρίου 2019 - 11:01 π.μ.
    Καλημέρα σε όλους.Πληρωμές ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ πρίν τα Χριστούγεννα δεν έχει...αλλά και την εβδομάδα πριν την πρωτοχρονιά δεν είναι σίγουρο!!!!Πάμε μάλλον για το 2020 να αρχίσουν.Ο Αύγουστος ήτανε ο μεγαλύτερος μήνας του χρόνου σε χρήματα περίπου 220 εκατομμύρια....Στις 24 Δεκεμβρίου θα έχω νεότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε πάλι τα ίδια κόλλησε η βελόνα. Έλα λέγε να πω πότε θα πληρωθούμε ή θέλεις την αποκλειστικότητα και θα βάλεις τα κλάματα όρνιο.

      Διαγραφή
  3. Το ειχα πει απο τις 6-12-2019 οτι πληρωμες Σεπτεμβρη ξεκινουν Γεναρη και τελειωνουν τελος του μηνα.Αρα παμε ενα μηνα πισω .Με γεια μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις νέες μεταβατικές τιμές (μη αγροτών) η τιμολόγηση Νοεμβρίου των 290 "πρώην ακραία αδικημένων" αγροτών
    https://psaaf.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα ενημερωτικά τι γίνεται; Πότε θα βγουν τα τιμολόγια; Πότε θα βγάλουμε ΦΠΑ η 3η κατηγορία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγήκαν σήμερα, ο ΔΑΠΕΕΠ στην σελίδα που τα βλέπουμε λέει ότι βγήκαν χθές πράγμα που δεν είναι αλήθεια.Τα στέλνω σήμερα με courier αλλά θα φτάσουν δευτέρα 23 του μήνα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Αυγούστου 2019
    20.12.2019
    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ συνέχισε την εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Αυγούστου 2019, οπότε και εξοφλήθηκαν 450 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 156.499,41 € (93% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Αύγουστο). Με την πληρωμή της παραγωγής του Αυγούστου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ των μηνών Ιουλίου-Αυγούστου 2019. ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευχαριστω κυριε παπακυριακου για την απαντηση της 20 δεκεμβριου 10:31πμ, οταν απευθυνθηκα στον ΔΕΔΔΗΕ τοσο ο υπαλληλος οσο και ο προισταμενος μου ειπαν οτι αυξηθηκαν οι παροχες (μετρητες κλπ) χωρις καμια αλλη διευκρινηση, οταν επικοινωνησα με τα κεντρικα του ΔΕΔΔΗΕ μειπαν οτι δεν ελεγχουν αυτοι τα φωτοβολταικα και με παρεπεμψαν στο τοπικο υποκαταστημα,στη συνεχεια επικοινωνησα με την ΔΕΗ και οι οποιοι μου ειπαν οτι εχουν αγνοια για αυτο το ζητημα και μου ειπαν μαλιστα να μη πληρωσω τοσυγκεκριμενο λογαριασμο μεχρι να βγει ο επομενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσική περίπτωση δημοσιουπαλληλικης συμπεριφοράς, όλοι είναι άσχετοι, κανένας δεν παίρνει την ευθύνη για κάτι και σε στέλνουν από τον ένα στον άλλο..

      Διαγραφή
  9. Φυσικά χάνεις την όποια έκπτωση έχεις ως καλοπληρωτής και μπορεί να σε χρεώσουν και τόκους λόγω καθυστέρησης πληρωμής.... Θα ρωτήσω ξανά. έχει δοκιμάσει κανένας να πάει σε άλλη εταιρεία για την κατανάλωση ενέργειας σε πάρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι σαν να αλλάζεις πάροχο σε επαγγελματικό χώρο (γραφείο Π.χ.) αφού είναι Γ21 τιμολόγιο.

      Διαγραφή
  10. Πωλείται ή ενοικιάζεται έκταση 80 στρεμμάτων ολόκληρη ή τμηματικά για φ/β στο Στεφανι Κορινθίας.
    Περιοχή υψηλής απόδοσης από παραγωγές υφιστάμενων φ/β πάρκων.
    Τηλ.6907423482

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα συνάδερφοι εγώ θα έλεγα αυτό που λένε στο χωρίο μου άλλου τρως άλλου πίνεις και άλλου πας και το δίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ
    ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρωτήστε αυτό το ρεζίλι με τα χίλια πρόσωπα να σας πει!!!ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟ ΓΙΔΙ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΑΙΟ- ΚΥΝΑΙΔΕ!!!!Aias220 Δεκεμβρίου 2019 - 10:12 μ.μ.
    Άντε πάλι τα ίδια κόλλησε η βελόνα. Έλα λέγε να πω πότε θα πληρωθούμε ή θέλεις την αποκλειστικότητα και θα βάλεις τα κλάματα όρνιο.
    argyris20 Δεκεμβρίου 2019 - 12:45 μ.μ.
    Το ειχα πει απο τις 6-12-2019 οτι πληρωμες Σεπτεμβρη ξεκινουν Γεναρη και τελειωνουν τελος του μηνα.Αρα παμε ενα μηνα πισω .Με γεια μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....
    Aias220 Δεκεμβρίου 2019 - 10:12 μ.μ.
    Εσύ τα είπες άλλος έλεγε για πληρώμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσα λεφτά κυκλοφορούν και δίνονται από διάφορους φορείς αυτές τις μέρες. Μόνο η λαγηε έχεις θέμα. Μέγιστο λάθος από την εταιρεία μας και από τους διάφορους συλλόγους που υπαρχουνν μην γίνει εκταμίευση αυτόν τον μήνα. Ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα!!!! Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεύτερη χρονιά μας αφήνουν απλήρωτους μεσα στις γιορτές... Είναι ζώα και αναίσθητοι, πάει και τελείωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ο ΣΠΕΦ ως συνήθως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου... Μόνο τις συνδρομές θέλουνε και να δημοσιοποιούν συνεχώς τις ανακοινώσεις του Λουμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ντρέπονται λίγο τα λομογια???αντι να πιεσουν να υπαρξουν πληρωμες πιεζουν να πληρωσουμε τις συνδρομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά σε όλους. Δυστυχώς και αυτές τις γιορτές τις περνάμε άφραγκοι. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ρωτήσω, ειδικά σε παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσ/νίκης, αν έχουν παρατηρήσει μειωμένες αποδόσεις για το μήνα Δεκέμβριο σε σχέση με άλλες χρονιές; Εγώ προσωπικά έχω αρκετή μείωση, ελπίζω μάλλον λόγω καιρικών συνθηκών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μόνο ο Δεκέμβριος αλλά και ο νοεμβριος ήταν οι χειρότεροι μήνες στα 10 χρόνια που έχω το πάρκο ( 5400 νοε 4400 εως τωρα δεκε) όμως συνολικά η χρονιά ήταν καλή. τσεκαρε απο το portal σου ομως αν ολοι οι inverder δουλευουν ομοιομορφα. πέρυσι έπαθα ζημιά και λόγω κακοκαιριας ειχα χαμηλή παράγωγη οποτε δεν το κατάλαβα άμεσα.

      Διαγραφή
    2. Οκ,ευχαριστώ. Έχω τον τελευταίο καιρό ένα πρόβλημα με την τηλεμετρια και δεν έχω δεδομένα στο portal, αλλά θα το φτιάξω σύντομα.

      Διαγραφή
  19. Σςςςς μη μιλάτε για πληρωμές. Οι σύλλογοι έχουν επικεντρωθεί στην προμήθεια τους απο τις ενεργειακές κοινότητες. Με πληρωμές θα ασχολούμαστε? Τώρα ανοίγουν νέοι ορίζοντες για τις λέρες που κάνουν κουμάντο στους συλλόγους με εμάς τους μαλάκες θα ασχολούνται?
    ΥΓ F.S. απο τους χειρότερους Δεκέμβριους και δεν είμαι στο Νομό Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τώρα για το καθυστερημένο παλιότερες πληροφορίες λέγανε για ξεκίνημα πληρωμών Σεπτεμβρίου τη δεύτερη εβδομάδα του 2020 και ολοκλήρωση στο τέλος Ιανουαρίου. Αν υπάρξουν νέες πληροφορίες θα σας ενημερώσει ο καθυστερημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγειά πάνω από όλα. Οι πληρωμές 10 ημέρες επάνω 10 κάτω θα γίνουν, περισι τα εκατοσταρια πληρωθηκαν 3/1. Υγεία και αγάπη σε όλους !!!(και αν γράψαμε και μια κουβέντα παραπάνω νερό και αλάτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου αρέσει αυτό που λές "10 μέρες πάνω 10 μέρες κάτω". Γιατί έτσι δεν θα έχουμε υγειά. Και ο λόγος είναι γιατί κάναμε τα πάρκα για μια καλύτερη ζωή και όχι για μια ζωή γεμάτη άγχος.

      Διαγραφή
    2. Λιτσα αν θες ζωη χωρις ανχος μπορεις να υποβαλεις τα χαρτια σου για τισ 20.000 δημοσιων που θα προσλαβει η κυβερνηση. εισαι επιχειρηματιας αν δεν το κατάλαβες κατι που εξ'ορισμου σημαινει αγχος και συναναστρεφεσαι με τον μεγαλύτερο μπαταχτσή που είναι το κράτος (για αυτό και μοσχοπουλάς την κιλοβατώρα). οποτε Ναι με 10 ημερες επανω 10 κατω εχω τελεια υγεια

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν τυχον πρόκειται να βγει εντολή πληρωμής σήμερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χεστηκαν να ενημερωσουν τη συνδρομή ομως κατευθειαν στη στελνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένουν να την εισπράξουν, όσο καιρό περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση.... αφού οι ανησυχίες μας δεν τους αφορούν...

      Διαγραφή
    2. Άμα δεν σας κάνουν γιατί δεν γράφεστε σε ένα σύλλογο και μόλις γίνουν εκλογές να ψηφίσετε αυτόν που θεωρείτε εσείς καλό και ταυτόχρονα μετά τις εκλογές ως μέλη του συλλόγου που θα είστε να ενημερώνεστε για τις πληρωμές.

      Διαγραφή
    3. Όλα τα παραπάνω τα έκανα, αλλά προφανώς και λάθος επιλογή συλλόγου... στην επόμενη επιλογή θα δούμε...

      Διαγραφή
  24. Χρονια Πολλα Καλη Χρονια με υγεια και ευτυχια Πριν από ένα μηνα ειχα στειλει φορ ενωμεροτητα Ακομα τιποτα Εχει άλλος το ιδιο πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά. Και εγώ είχα στείλει αρχές του μήνα και την ξαναέστειλα εχτές. Email επιβεβαίωσης σου είχε έρθει;

      Διαγραφή
  25. Χρόνια πολλα σε ολους .Αν χρησιμοποιείτε yahoo τις προηγουμενες μερες ειχε θεματα και καθυστερούσε τα email .δες μηπως κατι τετοιο συμβαινει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά σε όλους.Μια καλή και δημιουργική χρονιά
    Υπάρχει κάποιο νέο για τις πληρωμές μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Που είσαι τρελαμένε με τις ενημερώσεις σου διαφώτισε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. την Παρασκευη 3/1 η αλλοιως Τριτη 7/1.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά πραγματικά σε όλους με υγεία και πολλές ηλιόλουστες μέρες!!!Οσο για τους κυρίους που απόφασιζουν για τα λεφτά μας και τις ζωές μας εύχομαι το 2020 να τους φέρει άπλετο μυαλό!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μακάρι να είναι 3-1 αλλά το ποιο πιθανό σενάριο θεωρείτε το 7-1 να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλη Χρονια σ'ολους με υγεια και πληρωνεσ στην ωρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ρωτήστε αυτό το ρεζίλι με τα χίλια πρόσωπα να σας πει!!!ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟ ΓΙΔΙ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΑΙΟ- ΚΥΝΑΙΔΕ!!!!Aias220 Δεκεμβρίου 2019 - 10:12 μ.μ.
    Άντε πάλι τα ίδια κόλλησε η βελόνα. Έλα λέγε να πω πότε θα πληρωθούμε ή θέλεις την αποκλειστικότητα και θα βάλεις τα κλάματα όρνιο.
    argyris20 Δεκεμβρίου 2019 - 12:45 μ.μ.
    Το ειχα πει απο τις 6-12-2019 οτι πληρωμες Σεπτεμβρη ξεκινουν Γεναρη και τελειωνουν τελος του μηνα.Αρα παμε ενα μηνα πισω .Με γεια μας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....
    Aias220 Δεκεμβρίου 2019 - 10:12 μ.μ.
    Εσύ τα είπες άλλος έλεγε για πληρώμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πωλείται 10 στρ αρ. Κτηματολόγιου 446 ιδανικό γ φωτοβολταϊκό παρκο. Τιμή;
    2200ε /στρ. Περιοχή Τρίκαλα Θεσσαλίας Τηλ 2431087670 η 6945333170 βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οικόπεδα πουλάς μεγάλε με 2,2 ευρώ το τετραγωνικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας φίλος μου έχει ενδιαφέρον ν τ πουληση.αν κλειση η συμφωνια έκλεισε αν όχι.. Δεν θ του υποδειξουμε εμείς πόσο ν τ πουληση. Το τηλ είναι γραμμένο στ μνμ. Μπορείτε ν επικοινωνήσετε....

      Διαγραφή
  35. Γι αυτό δεν πληρωθηκαμε:
    https://energypress.gr/news/dapeep-protohroniatikos-mponamas-5757-ek-eyro-gia-antistathmistika-ofeli-se-101-dimoys-me-erga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.Αύριο θα ξεκινήσουν οι πληρωμές ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για μικρά ποσά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε .Φιλε Τρελαμενε.
      Συνεχισε ν' εισα καλος και χρησιμος.-Καλη χρονια.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ!!!Καλή χρονιά!!!

      Διαγραφή
    3. πού είναι η ανακοίνωση trelamenos, ή τρελαμένος είσαι ότι θες λες???

      Διαγραφή
  37. Παιδιά με τις υπεύθυνες δηλώσεις τον κατ' επάγγελμα αγροτών τι γίνεται???μπήκα στο site του ΔΑΠΠΕΠ και γράφει ότι για το έτος 2019 δεν μπορούν να υποβληθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το ίδιο σκηνικό με πέρσι. Δεν πλήρωσαν πριν αλλάξει η χρονιά, για να εμφανίσουν πλεόνασμα για το 2019 οι κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν βλέπω να είναι ακριβώς το ίδιο σκηνικό γιατί κανείς δεν ξέρει ποτέ θα πληρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κλασσικοι γαμημενοι δεξιοι.παλι τα ιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πάλι τα ίδια και τα ίδια ένα μήνα μας τον κλεψανε τα σκουλήκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ηταν που θα γινόταν πληρωμες σημερα...εδω δε ξερουμε αν θα μας πληρωσουν ποτε και βγαινει ο καθενας και ρωταει πως φτιαχνεται ενα ινβερτερ.ολοι μελη ομως να γινουμε οι συνδρομες να ναι καλα και να λεμε καο την μαλακια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τα σκουπίδια που είναι στην εξουσία θέλουν να είναι όλα πληρωμενα ενφια φόρος εισοδήματος εφκα ΙΚΑ ρυθμίσεις και ότι άλλο είναι για πληρωμές και εμείς απλήρωτοι να παρακαλαμε για τα λεφτά μας..... Πόσο σκουπίδια μπορεί να είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα παράπονα στον τρελομαμημενο που σας ενημερώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αρχίσαμε τα Σαμαρέικα...Το μόνο που είδαμε μέχρι τώρα είναι αύξηση του εφκα και μείωση στο επίδομα θέρμανσης...Είναι που ενδιαφέρονται για τη "μεσαία τάξη"...Τα υπόλοιπα σε...βάθος τετραετίας...Μ@λ@κες ποιον κοροϊδεύετε ρε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. οι συλογοι κοιμούνται ,καμια ενημερωση τιποτε,τσαμπα πληρωνουμε συνδρομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μελισσοκομος τι φταίει ο trelamenos που μας ενημερώνει αυτά τα σκουλήκια - σκουπίδια που είναι στην εξουσία άρχισαν τα ίδια και τα ίδια και δεν ξέρουμε ποτέ θα πληρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δηλαδή σας γράφει ο καθυστερημένος για πληρωμές και τρελαίνεστε. Κάντε υπομονή μερικές ημέρες. Είπαμε στις 7-1 περιμένατε τόσο καιρό μας έφαγαν ένα μήνα κάντε υπομονή λίγες μέρες.
    Εξάλλου πάμε για ελλειμματικό λογαριασμό από εδώ και πέρα οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.
    Πρέπει να συσπειρωθούμε σε συλλόγους αναγκαστικά. Θα μου πεις οι περισσότεροι διοικούνται από λέρες που πάνε για το προσωπικό συμφέρον αλλά όπως λέγανε κάποτε οι πρόγονοί μας «εάν τις την αλήθειαν σκοπή, κακόν μεν εστιν, αλλ’ αναγκαίον κακόν»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημέρα σε όλους ,ήτανε να ξεκινήσουν οι πληρωμές για μικρά ποσά στις 3/1 εχθές Παρασκευή, τον λόγο που δεν ξεκινήσανε θα τον μάθω την Τρίτη.Καλή ΦΩΤΙΣΗ σε όλους και την τρίτη τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί ο λογαριασμός ΑΠΕ εκεί πού μέχρι την περασμένη χρονιά ήταν πλεονασματικος, τώρα έχει έλλειμμα; Μήπως είναι απλά ένα ψεύτικο επιχείρημα-δικαιολογια να μην μας πληρώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ήταν ψεύτικη δικαιολογία, όμως δεν είναι

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή θα αρχίσουν πάλι καθυστερήσεις πληρωμών λόγω ελλειμματικού λογαριασμού, όπως γινόταν παλαιότερα; και γιατί να υπάρχει αυτό το έλλειμμα ξαφνικά; πως δημιουργήθηκε;

      Διαγραφή
  51. Η πληρωμη ΕΦΚΑ απο αλφα μπανκ εχει προμήθεια το συνάντησε κανενας αυτο η ειναι καινουριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πειραιώς πάντα είχε προμήθεια, λογικά πάντα θα έπρεπε να έχει και η alpha

      Διαγραφή
  52. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΌΝΙΑ. Λογαριασμός όψεως Πειραιώς 30€ χρέωση το εξάμηνο για έξοδα διαχείρισης λογαριασμών.Το έχει κάποιος άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από το 2011 που έχω εταιρικό λογαριασμό στην Πειραιώς, τα πληρώνω κάθε εξάμηνο...

      Διαγραφή
  53. Επειδη σωστη ενημερωση κανει μονο η ΠΟΣΠΗΕΦ,πληρωμες Σεπτεμβριου αρχιζουν 9/1 και εντος Ιανουαριου αρχιζουν και πληρωμες Οκτωβριου.Στις 4/12/2019 ειχε ενημερωσει οτι δεν θα γινουν πληρωμες εντος Δεκεμβριου.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πληρωμές Σεπτεμβρίου αρχίζουν την Πέμπτη 9/1 και για ποσά μέχρι περίπου 4500ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ.....ΜΑΣΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ (ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑΚΙΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ (ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ)Ενημέρωση πληρωμών 4-12-2019

    Δημοσιεύθηκε από: pospief στα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΑΓΗΕ 4 Δεκεμβρίου 2019 0 375 Προβολές

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ .
    Οι Πληροφορίες που συμπεριλαμβανονται στις << Ενημερώσεις για πληρωμές >> διασταυρώνονται απο τουλαχιστον 3 διαφορετικές πηγές που έχουν αξιολογηθεί ώς αξιόπιστες . Αυτό βέβαια δεν αποτελεί Εγγύηση ότι θα πραγματοποιηθούν όπως προβλέπονται . Εξαιτίας της δυναμικότητας του σχετικού Περιβάλλοντος η αβεβαιότητα αυξάνει όταν το χρονικό διαστημα Πρόβλεψης αυξανεται πέρα των 10 ημερών . ..
    ———————
    Ενημέρωση Πληρωμών 4-12-2019 .

    Σήμερα έχουν πληρωθεί τιμολόγια Αυγούστου μέχρι 6.800 Ευρώ .

    Την Πέμπτη 5-12-2019 υπολογίζεται οτι οι πληρωμές θα γίνουν μέχρι και για τιμολόγια αξίας 15.500 Ευρώ .

    Ο Αύγουστος είναι ο Μεγαλύτερος Μήνας σε αξία Πληρωμών στο ΔΑΠΕΕΠ με πληρωμές που φτανουν τα 220 Εκατομμύρια Ευρώ .

    Ο Σεπτέμβριος είναι 178 Εκατομμύρια ενώ ο Οκτώβριος είναι 156 Εκατομμύρια Ευρώ .

    Δέν προβλέπεται μέσα στο Δεκέμβριο να ξεκινήσουν οι Πληρωμές του Σεπτεμβρίου . Υπολογίζουμε οτι ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει περίπου στις 10 Ιανουαρίου και θα εξοφληθεί πλήρως μέχρι τα τέλη Ιανουαριου .
    Για την ΠΟΣΠΗΕΦ
    Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
    Παναγής Γιαννης Τσικούρας Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μόνο σου τα λες μόνος σου απαντάς καθυστερημένε.

    Λες για 10 μέρες πάνω κάτω. Εσύ έλεγες για Δεκέμβριο πληρωμή μετά την έκανες μετά τη Πρωτοχρονιά και τώρα στις 9.

    Έβαζες σε αγωνία τους παραγωγούς εδώ και ένα μήνα χωρίς λόγο ενώ ήταν γνωστό ότι πληρωμές θα ξεκινούσαν μετά τις 7. Εγώ αυτό είπα και έπεσα σύμφωνα με τα λεγόμενα σου 2 ημέρες έξω.
    Μάλιστα έλεγα θα ξεκινήσουν και όχι ότι θα πληρωθούν τα 100αρια. Φυσικά και σε αυτό έλεγα ας ελπίσουμε γιατί ο λογαριασμός δεν θα πάει καλά απο εδώ και πέρα.

    Φυσικά είχα πει κάντε μερικές μέρες υπομονή. Άλλο 2 ημέρες κι άλλο 1 μήνα καραγκιοζάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επίσης χρησιμοποιείς το σάιτ της ΠΟΣΠΗΕΦ για πληροφορίες το οποίο όταν εσύ ισχυριζόσουνα για πληρωμές Δεκέμβριο το σάιτ έγραφε για Ιανουάριο πληρωμές.

    Δηλαδή δημιουργούσες φρούδες ελπίδες μη δίνοντας σημασία το σάιτ της ΠΟΣΠΗΕΦ και τώρα έρχεσαι και το χρησιμοποιείς ξαναδίνοντας νέες πληροφορίες.

    Μα πόσο καραγκιόζης είσαι. Δηλαδή το Δεκέμβριο δεν υπήρχε ΠΟΣΠΗΕΦ και τώρα υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  58. Aias2=argyris=ΠΥΘΙΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΥΝΑΙΔΕ!!!!ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΔΙ!!!!ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1 ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΖΩΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΛΑΓΗΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1800 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΡΑΚΙΑ,(ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ), ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9/1 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΚΑΤΟΠΑΛΙΟΠΟΥΣ..Α !!!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τί έγινε απο τις πολλές τις μακακίες που λες έχασες την υπομονή σου?

    Το Δεκέμβριο τί έλεγες?

    Έπεσες μήνα έξω και τώρα ζητάς και τα ρέστα?

    Θυμάσαι που και ένας argiris αν θυμάμαι καλά έλεγε το Ιανουάριο πληρωμές και έσυ παραπλανούσες τους παραγωγούς για πληρωμή το Δεκέμβριο?

    Φυσικά και εγώ αν βγάζω κάθε δέκα μέρες ανακοίνωση για πληρωμές κάποια στιγμή θα πέσω μέσα.

    Μα πόσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι?

    Τώρα σε φταίει ο ΔΑΠΕΕΠ που δεν πληρώσαν όταν έλεγες εσύ στη δεύτερη κατά σειρά πυθεία σου.

    Είσαι η προσωποποίηση του μακάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλή χρονιά με καλά μυαλά (αν και δεν ελπίζω πλέον)
    Όπως γράφω εδώ και 8 μήνες οι πληρωμές πηγαίνουν με το ίδιο τέμπο εδώ και σχεδόν 2 χρόνια (ούτε πέρυσι πληρωθήκαμε τα τιμολόγια σεπτεμβριου τον δεκεμβρη. μέχρι τα τιμολόγια του Μαιου δεν θα έχουμε θέμα ΑΛΛΑ αν δεν ληφθούν μέτρα τότε οι υπερμεριες θα ανοίξουν και πάλι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΑΠΠΕΠ. Παντως το Blog ειναι μικρογραφια της κοινωνιας: αγνωμωσυνη, αγνοια μικροπολιτικη και καποιες φωνες που προσπαθουν να δωσουν τις οποιες πληροφοριες εχουν ακουγωντας τα εξ'αμαξης (πχ Τρελαμενος, παπακυριακου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tsompani όνομα και πράγμα το θέμα της συζήτησης δεν είναι αν πήγαμε πίσω στις πληρωμές ή εαν πέρσι πληρωθήκαμε το ίδιο μήνα στην ώρα του αλλά ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

      Αν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις πες το αλλιώς σώπασε.

      Διαγραφή
  61. Ένας από τους βασικούς λόγους που δεν ασχολούμαι πλέον με το blog όπως παλαιότερα.

    Βγήκε και ο argyris να μας γράψει ότι σωστή ενημέρωση για τις πληρωμές κάνει μόνο η ΠΟΣΠΗΕΦ!

    Και ποιός ενημέρωνε όλα τα μέλη της ΠΟΣΠΗΕΦ για τις πληρωμές εδώ και 2 χρόνια; Μήπως εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα φτάσαμε στη μεγάλη κουβέντα. Με λίγα λόγια η ΠΟΣΠΗΕΦ έπαιρνε πληρ. απο εσάς. Τώρα ποιος τις δίνει?

      Γιατί ενώ η συμμετοχή σας ενώ ήταν η πλεον σημαντική στο σύλλογο δεν ξαναβάλατε υποψηφιότητα?

      Γιατί δεν έβαλε και ακόμα ένας με σημαντική συμμετοχή?

      Μήπως οι παραγωγοί πρέπει να μάθουν ότι πλέον έμειναν λέρες και συμφεροντολόγοι?

      Μήπως οι παραγωγοί πρέπει να μάθουν πόσοι πλέον απο το σύλλογο ΔΕΝ εμπλέκονται σε κατασκευές πάρκων?

      Μήπως οι παραγωγοί πρέπει να μάθουν ότι εάν βρωμίσει το πράγμα οι λέρες που έμειναν θα κοιτάξουν τη πάρτυ τους και θα κρεμάσουν τους παραγωγούς?

      Μήπως οι παραγωγοί πρέπει να μάθουν ποιος εκμεταλευόμενος τη θέση που κατείχε πήγαινε και ζητούσε να του δοθούν χαρισματικά άδειες σε δύο προσωπικά του πάρκα μέσα στο 19 ενώ δεν το δικαιούταν εις βάρος των παραγωγών που υποτίθεται εκπροσωπούσε?

      Μήπως οι παραγωγοί πρέπει να μάθουν ποιος δεν είχε στον ήλιο μοίρα να τον κρεμούσες ανάποδα δεν θα έπεφτε σεντς και μπήκε μέτοχος σε ενεργειακή κοινότητα εις βάρος των παραγωγών που εκπροσωπούσε? Που τα βρήκε τα χρήματα?

      Αρνιά παραγωγοί που διοικούνται απο λέρες που κοιτάν το τομάρι τους.

      Δύο είχαν τα κάκαλα και δεν έβαλαν υποψηφιότητα όταν διαπίστωσαν με το πόσο λέρες συνεργαζόντουσαν τόσο καιρό.

      Άντε εις υγείαν των κορόιδων.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΠΗΕΦ Πανελλήνιος Σύλλογος Συλλόγου Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας κ Φελλών.

      Εγγραφείτε ψάχνουν φελλούς να επιπλέουν.

      Διαγραφή
  62. lipon 1 osoi expun til tou lagie enimerononte gia pliromes 2 aytos pou exei tn poio grigori enimerosi ba mas tin leei 3 opios dipote mpenei ston diadikasia navrezei sto sait einai oxianegefalos alla amamitos,tebelis, kai sigoura to parko einairos mama stou ... kali xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Χρονια Πολλα Κυριε Ιωαννη Παπακυριακο. Ευχαριστουμε πολυ για τη βοηθεια σας ολα αυτα τα χρονια. Καλη δυναμη σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα είστε καλά! Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και ότι επιθυμείτε για εσάς και την οικογένεια σας.

      Μην μου μικραίνετε όμως το επίθετο, είναι Παπακυριακού

      Διαγραφή
  64. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ήταν λογικό να τις παίρνουν από εμένα εφόσον ήμουν γενικός γραμματέας και έστελνα τις ενημερώσεις μελών.
    Όσον αφορά γιατί δεν έβαλα υποψηφιότητα το έχω γράψει παλαιότερα, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνομαι. Για τους ίδους λόγους δεν έβαλε και ο Μπογδάνης.

    Το που βρήκε ο κάθε ένας τα χρήματα δεν είναι δουλειά μου να το γράψω, εφόσον το ταμείο της Ομοσπονδίας δεν πειράχτηκε ούτε στο σεντ.

    Για όσο καιρό ήμουν γ. γραμματέας, σας διαβεβαιώ ότι ουδέποτε έγινε κάποια κίνηση εναντίον των παραγωγών που εκπροσωπούσαμε. Αν τώρα έγιναν συναντήσεις εν αγνοία μου, προφανώς και δεν μπορώ να ξέρω τι ειπώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μια διόρθωση, η πληρωμή δεν είναι αύριο αλλά μεθαύριο έως 4.500 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Χρονια πολλα κυριε Παπακυριακου σε σας και στην οικογενια σας.
    Σας ευχαριστουμε για την ενημερωση να ειστε παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Άρχισε πάλι ο καραγκιόζης να αυτοσυγχέρεται... Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Dennis σας παρακαλώ πείτε στον "κύριο" Αδάμ το ονοματεπώνυμο σας, μπας και επιτέλους σταματήσει να βλέπει φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. και γιατί βρε κτήνος όταν γράφει ο τρελαμένος και του λένε ευχαριστώ δεν είναι διπλός λογαριασμός, αλλά όταν πουν ευχαριστώ σε εμένα είναι διπλός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσα μωρή λούγκρα ξεσκισμένη που με πεις και κτήνος, ελεεινέ!! Δώσε τώρα Βουρ ευχαριστήρια..... Για να μην κουράζεσαι βάλε copy τα περσινά!

      Διαγραφή
  71. Χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή κύριε Παπακυριακού.
    Καλή χρονιά!
    Εύχομαι υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας.
    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για μια ακόμα φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πάλι ελεεινέ θα τα κανεις γης μαδιάμ εδώ μέσα, ίσα για να σκοτώσεις την ώρα σου κόπρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλά μόλις βγήκαν οι βρώμες της ΠΟΣΠΗΕΦ εμφανίστηκαν κάποιοι σε προσωπική επίθεση στο Παπακυριακού.

    Έτσι για να βλέπουμε ποιοι κρυβόταν από πίσω τόσα χρόνια.

    Ρε μακάκες ο Παπακυριακού αποχώρησε απο τη ΠΟΣΠΗΕΦ. Δεν έκανε τα χατήρια των νηστικών ακόμα ασχολείστε?

    Ρε γελοίοι για τις βρωμιές της ΠΟΣΠΗΕΦ έχετε να σχολιάσετε κάτι?

    Πως μπορώ να μπω στο ΔΣ συλλόγου να κάνω και καμιά μπίζνα να βγάλω και κανένα μεροκάματο πεινάω!!

    Πόσα αρνιά παραγωγοί υπάρχουν για να ψηφίζουν κατασκευαστές να τους εκπροσωπούν σε σύλλογο παραγωγών επειδή έτυχε να φτιάξουν ένα πάρκο ενώ η πραγματική ασχολία τους είναι η κατασκευή!!

    Τα αρνιά πιστεύουν ότι στη δύσκολη θα τους εκπροσωπήσουν επάξια ή θα κοιτάξουν τη πάρτι τους δηλ το πάρτι των κατασκευαστών?

    Δώστε και σε μένα ρε αρνιά μερικά εκατομμύρια να διαχειριστώ και σας φτιάχνω όσες ενεργειακές θέλετε.

    Δεν κάνουν μόνο μπίζνα αλλά ζητάν και στα κρυφά προτεραιότητες για τις προσωπικές του μπίζνες εις βάρος αυτών που εκπροσωπούν.

    Βλέπεις τα αρνιά ψηφίζουν και αυτοί όλη μέρα στα υπουργεία διασφαλίσουν τα προσωπικά συμφέροντά τους.

    Ξεβράκωτοι και νηστικοί όλοι στη μάσα.

    Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.. Αρνιά υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα του βρωμίσαμε;; Όταν μας έγλυφε και μπήκε στη ΠΟΣΠΗΕΦ ο Παπακυριακού δεν ήξερε;;; Μήπως ήταν αυτός που ήθελε να φάει και δεν του δώσαμε;;; Εμείς είμαστε εγκαταστάτες και βγάζουμε από αυτό. Αυτός από που ήθελε να βγάλει;; Ε;; Από τις ασφάλειες και από τις συντηρήσεις μήπως;;;; Έλα όμως που δεν του βγήκε επειδή αυτός έφταιγε και κάηκε στον κόσμο και ταχαμου τώρα του βρώμησε η ποσπηεφ.....

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι βγάζετε απο τις εγκαταστάσεις που είναι το μέλημά σας και όχι οι παραγωγοί.

      Να τα βλέπουν αυτά τα αρνιά που σας ψηφίζουν.

      ΥΓ Αν είστε εγκαταστάτες όπως λες δεν έχετε καμία δουλειά σε σύλλογο παραγωγών. Τα μπογαλάκια σας και σε άλλες παραλίες. Υπάρχει και σύλλογος κατασκευαστών. Αλλά ξέχασα εκεί τα τραγιά οι λέρες και οι αμόρφωτοι δεν περνάνε.

      Διαγραφή
    3. Όπα ρε μεγάλε που σου βρωμίσαμε για αγράμματοι..... Δηλαδή ο Παπακυριακού είναι μορφωμένος;;;;; Ανεπάγγελτος Κομμωτής είναι και ο Μπογδάνης οικοδόμος και ήρθανε στη ΠΟΣΠΗΕΦ να γίνουν άθρωποι. Αλλά βέβαια, όταν ο Παναγής που είχε κονέ με το ΣΥΡΙΖΑ τους έβαζε σε τραπέζια ήταν καλά. Τώρα του βρωμίσαμε..... Στη ΠΟΣΠΗΕΦ δεν έχει σχεδόν κανείς πτυχία, οπότε ποια η διαφορά που έκανε ο Παπακυριακού;;;

      Διαγραφή
  74. Mε το που μπήκε η νέα χρονιά κτήνος βλέπω έχεις κέφια.

    1. Εφόσον είμαι λούγκρα όπως λες γιατί βγαίνω με ονοματεπώνυμο ενώ εσύ όχι; Τι έχεις να κρύψεις;
    2. Εξήγησε μας ποιός από το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΗΕΦ είναι κατασκευαστής; Ο Τσικούρας είναι συντηρητής τράκερ και ο Νίκας έχει κατασκευάσει μερικά πάρκα, απ΄ όσο γνωρίζω τα περισσότερα είναι και δικά του.
    3. Τα περί οικοδόμου και κομμωτή τα έλεγαν λογαριασμοί προσκείμενοι στον ΣΠΕΦ, προφανώς παίζεις παιχνιδάκια στο blog
    4. Mάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. Αν όπως λες εμείς γλύφαμε την ΠΟΣΠΗΕΦ για να προσχωρήσουμε σε αυτήν, γιατί μόλις αυτό έγινε, άλλαξε όλη η γραφή των δελτίων τύπου; Γιατί έγινε για πρώτη φορά τεράστια εκδήλωση με συμμετοχή από όλους τους φορείς της αγοράς; (πρόεδρος ΔΕΗ, πρόεδροι επιμελητηρίων, Δρόσος, βουλευτές,περιφερειάρχες;
    5.Ο οικοδόμος όπως λες ήταν αυτός που στην επιτροπή της βουλής πέρασε να εξαιρεθούν από τους διαγωνισμούς τα 500ρια, αν δεν το πήρες είδηση να δεις το βίντεο
    6. Η ΕΠΗΕ είχε πολύ επαφές επί Σύριζα, οπότε πάλι μπερδεύεσαι. Αν το αμφισβητείς να διαβάσεις τα δελτία τύπου πριν τον 7/2017 (που προσχωρήσαμε στην ΠΟΣΠΗΕΦ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Η γραφή ήταν καλύτερη χωρίς εσένα λούγκρα. Ευτυχώς το κατάλαβε ο Παναγής και σε πέταξε να ξεβρωμίσουμε που ηθελες να μας κουμαντάρεις και τώρα μας βρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξήγησε μου πως με πέταξε σε παρακαλώ.

      Εγώ ξέρω ότι δεν συμμετείχα στις καινούργιες εκλογές.

      Διαγραφή
  76. Μήπως χρειάζεται να προσθέσω ποιοί ήταν χορηγοί στην εκδήλωση;
    Με δική μου πρωτοβουλία μαζεύτηκαν 9.000 ευρώ για βοήθεια στους πυρόπληκτους στο Μάτι.
    Με δική μου πρωτοβουλία φτιάχτηκε το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης που είναι αν όχι το καλύτερο ένα από τα καλύτερα ασφαλιστήρια που κυκλοφορούν στην αγορά. Και επίσης διασφάλισα ότι αν δεν είσαι μέλος συλλόγου της ΠΟΣΠΗΕΦ ή της ΕΠΗΕ δεν το παίρνεις που να χτυπιέσαι κάτω., προκειμένου να αυξήσω τα μέλη μας.

    Εσύ κτήνος που έχεις το θράσος να με κατηγορείς ανώνυμα, πες μου τι έχεις κάνει είτε για παραγωγούς είτε για το κοινωνικό σύνολο. Άσε ξέρω, είσαι τσιράκι συλλόγου και αυτή είναι μια από τις δουλειές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι πίνεις και δε μας δινεις....... Από εσένα και τις @δάρες σου κρέμεται όλος ο κλάδος...... και μετά ξύπνησες....... μόνος σου στον δωμάτιο...... Ουστ λούκρα!!!

      ΥΓ Τα 500άρια ζωντόβολο ανέκαθεν εξερούνταν από διαγωνισμούς ΡΑΕ

      Διαγραφή
  77. Και τώρα για κοιμηθείς όμορφα:

    Από σένα αναπνέουμε
    Από σένα ανατέλλει ο ήλιος
    Από σένα υπάρχει φαί και νερό
    ....
    ....
    και μην ξεχάσω: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    ζζζζζζζζ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ευτυχώς που είσαι μορφωμένος και έχεις ΚΑΙ παιδεία!
    Άντε φτάνει για το 2020, το 2021 πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είπα οτι είμαι μορφωμένος. Εσύ δεν λες οτι επίσης δεν είσαι μορφωμένος και αυτό ήταν το πρόβλημα μαζί σου στην ΠΟΣΠΗΕΦ.

      Διαγραφή
    2. Πρώτον εγώ μίλησα για τα μέλη της ΠΟΣΠΗΕΦ. Εσύ τώρα θίγεσαι και μιλάς ως μέλος της ΠΟΣΠΗΕΦ.

      Μήπως έχεις και τα κάκκαλα να μας πεις ποιος είσαι της ΠΟΣΠΗΕΦ γιατί έτσι σας παίρνει όλους η μπάλα?

      Τομάρια κατασκευαστές που είδαν φως και μπήκαν. Αλλά υπάρχουν και καταστατικά και αν μπει εισαγγελέας θα τρέχετε σαν τα ποντίκια.

      Μήπως γνωρίζεις το άρθρο καταστατικού που ορίζει ότι αποβάλετε παραυτα όποιος δρα εναντίων του συλλόγου ή μέλους του συλλόγου?
      Το ξέρεις που όταν ξεβράκωτοι ξεκινούσαν ενεργειακές κοινότητες άσχετα αν επωφελούνταν και παραγωγοί αυτό λειτουργούσε εις βάρος των περισσοτέρων παραγωγών οπότε και έπρεπε να αποβληθούν οι περισσότεροι εκεί πέρα.

      Το ξέρεις ότι παράνομα χρησιμοποιήθηκε το ταμείο συλλόγου που ανήκει στη ΠΟΣΠΗΕΦ για μπίζνα ενεργειακών κοινοτήτων?

      Ποιος διαχειρίστηκε τα χρήματα αυτά και με ποιο τρόπο μπήκε μέτοχος?

      Όρε μάνα αρνιά που δίνουν έτσι απλόχερα χρήματα χωρίς να ψάχνουν που πάνε και πως.

      Είμαστε βλέπεις πολύ large οι παραγωγοί. Αυτά βλέπουν στα υπουργεία και λένε δώστους στο κεφάλι να καταλάβουν χρήματα έχουν τα αρνιά.

      Αυτός που έβριζες ποιο πάνω είχε τα κάκκαλα να σας παρατήσει. Εσύ..?

      Διαγραφή
  79. AIAS 2
    O ΣΠΕΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ?
    Ο ΣΠΕΦ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΣΠΕΦ ???
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΠΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΚ?
    Α ΞΕΧΑΣΑ...
    ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνούμε όλοι είναι για μπάτσες και διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν μέλη. Σκατά όλοι τους είναι. Για τη πάρτι τους τρέχουν στους συλλόγους και όχι για τους παραγωγούς.

      Ο μόνος που έτρεχε για τους παραγωγούς ήταν ο Παπακυριακού και αυτόν όταν ήρθε η ώρα και παιζόταν τα συμφέροντά τους τον άδειασαν και αυτός αηδιασμένος απο τη βρώμα τους σηκώθηκε και έφυγε. Το λάθος του είναι ότι ακόμα τους καλύπτει.

      Βγες ρε Παπακυριακού και ξεφτίλισέ τους.

      Το άλλο το χοντροπέτσικο το γουρούνι τι το καλύπτεις? Ο άφραγκος πως διαχειρίζεται πακτωλό χρημάτων?

      Τον άλλο που εκμεταλευόμενος τη θέση που του έδωσαν οι παραγωγοί επί ένα μήνα ζητούσε απο τα υπουργεία κατ εξαίρεση άδειες για τα πάρκα του εις βάρος αυτών που περίμεναν και υποτίθεται εκπροσωπεί τι τον καλύπτεις?

      Βγες και πες αλήθειες για τους ξεφτίλες πριν έρθει η στιγμή που θα σφάξουν τους παραγωγούς στο τραπέζι των υπουργών.

      Όλα στο φως.

      Διαγραφή
    2. Βγες και πέστα Παπακυριακού, ο Παναγής σε περιμένει με τη μήνυση και πολλά ράμματα για τη γούνα σου στο χέρι!!

      Διαγραφή
    3. Εσύ τι είσαι το γιουσουφάκι του Παναγή?

      Ας λοιπόν και οι δύο να δούμε ποιος θα μηνύσει ποιόν?

      Μιλάτε λέρες με λερωμένη τη φωλειά σας.

      Μιλάτε μέχρι και για το Μπογδάνη που εαν δεν ήταν αυτός τώρα θα ήσασταν άλλους 3-4 μήνες μέσα στους λογαριασμούς.

      Να μπεί εισαγγελέας να δούμε γέλια. Φάγατε ήπιατε και ζητάτε και τα ρέστα.

      Το πάρτι τέρμα λέρες.

      Η άλλη η μουσίτσα που τους έχωσε στα χοντρά κόλπα που κρύβετε?

      Άντε καλοφάγωτα.

      Διαγραφή
    4. Στον Κυανίδη αναφέρεσαι βρωμιάρη??? Όσο για το Μπογδάνη είναι τελειωμένος κι αυτός με τις βρωμιές που έχει κάνει. Έχει αρχεία ο Παναγής μπόλικα. Όταν ο Παναγής έκανε αγροτοσυνδικαλισμό εσείς βυζαίνατε ακόμα ζωντόβολα, που τολμάτε να σηκώνετε ανάστημα!

      Διαγραφή
    5. Vasilis8 Ιανουαρίου 2020 - 1:04 μ.μ.

      Ρωτάς που είναι ο ΣΠΕΦ για τις ενεργειακές κοινότητες.

      Σε πληροφορώ ότι ο ΣΠΕΦ στην ημερίδα της ΡΑΕ ήταν εξω φρενών με τις προτεραιότητες και μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια.

      Ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΠΗΕΦ που ήταν? Τη γλάστρα έκανε και περίμενε να τελειώσουν. Κουβέντα δεν είπε. Δημόσιες σχέσεις έκανε μπας και του κάτσει καμιά μπίζνα.

      Όλα στο φώς.

      Διαγραφή
  80. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μη μου πεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος τώρα Παπακυριακού??? Να σ έχουν χεσμένο όλο το χρόνο, να σέρνονται εδώ για πληροφορίες από τρίτους (γιατί όχι από εσένα που δήθεν έστελνες πληροφορίες στα μέλη της ΠΟΣΠΗΕΦ εγκαίρως αλήθεια δεν κατάλαβα.....) και τώρα την επομένη..... της γιορτής σου να σε εύχονται.... δεν είναι λίγο πράμα. Α, και μην ξεχάσω τις Βούτες στο ταμείο της ΠΟΣΠΗΕΦ που είπε πριν ο Aias2 εις υγεία των αρνιών τσομπάνη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ Κ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Aias2
    Στο δια ταύτα ...τι γίνεται με τις ενεργειακές κοινότητες και με το ΦΕΚ που περιμένουμε όπως έγραψε ο Vasilis ??θα γίνει κάτι ??υπάρχει κάποια ενημέρωση από τον ΣΠΕΦ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται? Το πάνε απο εδώ το πάνε απο εκεί περιμένουνε και μόλις το δίκτυο κορεστεί παντού θα την άρουν.

      Διαγραφή
  87. Αντι να δουμε τις καθυστερήσεις που πανε να δημιουργήσουν ξανα λεμε ο ενας στον αλλον ευχαριστηριες ευχες!!!αντι η πληρωμη να ειναι πανω απο 5000€ και να υπαρξει πίεση γι αυτο περιμενουμε απραγοι τα 4500€ και λεμε και ευχαριστώ!!!τι να πω πραγματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτα από τους εκπροσώπους σου να πιέσουν. Α μάλιστα ξέχασα αυτοί πιέζουν τώρα για τις προσωπικές τους μπίζνες με σένα θα ασχολούνται.

      Διαγραφή
  88. Αδάμ.Κ.
    Μην κοιταχθείς στον καθρέφτη ..θα τρομάξεις... Αντί για τη μούρη σου θα δεις τον τρελαμένο και τον Παναγή μαζί

    Λαμογιο
    Πούλησες τους παραγωγούς και μαζί με τον αγρινιώτη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περάσατε την προτεραιότητα στην εξέταση των φακέλων για τις ενεργειακές κοινότητες και οι μακάκες περιμένουν από το Γενάρη του 19 ακόμη να εξεταστεί ο φάκελος τους.
    Λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Αγρινιώτη που τον γλύφουν πατόκορφα μήπως τους δώσει καμιά κατασκευή.

      Βλέπεις απο εκεί που ήταν ξεβράκωτοι οι ενεργειακές τους λάδωσαν το εντεράκι και τώρα βουρ στο πατσά.

      Αλλά η πλεονεξία πληρώνεται.

      Απορώ όλοι αυτοί οι φελοί που ακούμπησαν τα χρήματα τους δεν αναρωτήθηκαν καθόλου για την οικονομική επιφάνεια αυτών που τους τις προτείναν και το πως κατέληξαν να μπούν μάλιστα και μέτοχοι?

      Έρε γλέντια σε λίγα χρόνια που θα τρέχουν στα δικαστήρια ή θα προσπαθούν να πουλήσουν τις μετοχές τους. Οι λέρες θα ελέγχουν και τα ΔΣ των ενεργειακών και γειά σας.

      Εκτός και αν τους ηδονίζει με το μπαρά τους να χέζονται στο χρήμα άλλοι.

      Διαγραφή
  89. Αίας 2
    Εδώ λοιπόν θα φανεί η αξία του Σπεφ να καταφέρει και να πιέσει όσο μπορεί και όποιους μπορεί για να άρουν ΤΩΡΑ αυτή την μεγάλη και κατάφωρη αδικία.
    Ο Σπεφ αν καταφέρει κάτι θετικό σε αυτή την ιστορία θα έχει πολύ μεγάλο όφελος ως ο μεγαλύτερος και σοβαρότερος σύλλογος φωτοβολταϊκών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καλός με μοναδική κόκκινη κάρτα το New Deal. Εκεί δεν διεκδίκησε απλά κοίταξε το τομάρι του. Οπότε σε ένα ενδεχόμενο νέο κτύπημα της κυβέρνησης προς τις ΑΠΕ τί ρόλο θα παίξει?

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα όπως έδειξε η ιστορία το έλλειμμα ήταν φτιαχτό για να περάσουν ότι πέρασαν.

      Διαγραφή
  90. Να λοιπόν η ευκαιρία του ΣΠΕΦ να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να αποδείξει στους παραγωγούς πόσο μεγάλος και σοβαρός σύλλογος είναι.
    Με το new deal όντως τα έκανε σ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Κύριε Λουμάκη οι χιλιάδες παραγωγοί ιδιώτες περιμένουν από σας μία απάντηση για τις ενεργειακές κοινότητες.. τι κάνετε ?ποιες είναι οι ενέργειές σας?
    Καλές οι πίτες στην Αίγλη Ζαππείου αλλά αυτά τα θέματά μας καίνε.. πάρτε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο ΣΠΕΦ δεν έπρεπε να κάνει παραμετροποίηση στο new deal. Έπρεπε να πάει μόνο δικαστικά και ας το έχανε, όπως έχασε όλα τα δικαστήρια η ΠΟΣΠΗΕΦ. Με την παραμετροποιπηση χάλασε όλους εμάς του 2013 που είχαμε τις καλυτερες αποδοσεις. Δικαιοσύνη σου λέει ο άλλος....... Εγώ ρε φίλε μπηκα στα φωτοβολταικά το 2013 για 40% Irr και έρχεσαι εσύ και μου το κάνεις 12% ίδιο με των παλιών...... από που κι ως που ρε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αδαμ.Κ Ονομαζομαι Διονυσιος Σωτηροπουλος και ειμαι απο Πατρα.
    Σου ελυσα την απορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 1. Ο μόνος λόγος που παραγωγοί ευχήθηκαν από εδώ και με ονοματεπώνυμο είναι για να καταλάβεις ότι λες ηλιθιότητες ότι δήθεν έχω διπλούς λογαριασμούς
    2. Αν έστελνα εγώ την ενημέρωση σχετικά με τις πληρωμές αποδεικνύεται πανεύκολα γιατί όλα έφευγαν από το δικό μου mail. Δεν γνωρίζεις και λες πάλι χαζομάρες.
    3. Ήμουν γενικός γραμματέας στην ΠΟΣΠΗΕΦ και όχι ταμίας. Επειδή όμως είχα κωδικούς ebanking μπορώ να σου βεβαιώσω ότι δεν έγινε καμία βούτα. Το ταμείο της ΠΟΣΠΗΕΦ ανεγκέφαλε υπόκειται σε έλεγχο και οποιοδήποτε μέλος μπορεί να ζητήσει τον απολογισμό. Σταμάτα να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Αν όντως γνωρίζεις για βούτες όπως λες να κάνεις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Αν δεν τολμάς, να ζητήσεις ως μέλος (που λες ότι είσαι) απολογισμό ταμείου, ΒΛΑΞ!
    4. Όσο για το αν ο Παναγής ήταν στα συνδικαλιστικά όταν εγώ βύζαινα, ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ. Μπορεί να εκπροσωπεί ανιδιοτελώς τα συμφέροντα των παραγωγών; Έχει καλώς. Δεν το κάνει; είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.
    5. Όσο για το ποιός τηρεί και τί αρχείο και ΠΑΛΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ. Όποιος έχει το οποιοδήποτε στοιχείο εναντίον μου ας το χρησιμοποιήσει στα δικαστήρια ή όπου αλλού θέλει.
    6. Όταν κατηγορείς κάποιον να έχεις και στοιχεία. Ανώνυμα το έχουν κάνει εδώ μέσα εναντίον μου πολλοί και για πολλά χρόνια. Κανένας ποτέ επώνυμα. Μάλλον σας ενοχλώ, αλλά δεν πειράζει ξυδάκι. Ποτέ δεν θα καταφέρετε να με χτυπήσετε πουθενά γιατί βλέπεις σε αντίθεση με εσάς, το κούτελο μου το έχω καθαρό και θέλω να παραμείνει έτσι. Ούτε με πονηριές πήρε την άδεια, ούτε εξυπνάδες έχω κάνει στο πάρκο μου, ούτε κινήθηκα ποτέ στο παρασκήνιο.
    7. Μόνο και μόνο που λες ότι μπήκες στα φωτοβολταϊκά για να έχεις 40% απόδοση αποδεικνύει πόσο ελαφρόμυαλος και τυχοδιώκτης είσαι.
    8. Για την ΠΟΣΠΗΕΦ, τα έχω γράψει να μην τα ξαναλέω. Κι εγώ και ο Μπογδάνης διαφωνήσαμε για το πως κινήθηκε η ΠΟΣΠΗΕΦ σχετικά με τις ενεργειακές κοινότητες και γι αυτό δεν βάλαμε ξανά υποψηφιότητα. Τα πρακτικά του Δ.Σ. υπάρχουν που αποδεικνύεται αυτό. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΕΠΗΕ έστειλε επιστολή προς ΔΕΔΔΗΕ και ΥΠΕΝ για την οποία το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΗΕΦ διαφώνησε. Θεωρώ πως η προτεραιότητα που δόθηκε στις Εν. Κοιν. στρέφεται εναντίον των ιδιωτών παραγωγών τους οποίους εκπροσωπούμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να παραμείνω σιωπηλός και άπραγος σε κάτι τέτοιο. Και αν θες να ξέρεις η στάση μου αυτή με έκανε να χάσω πάρα πολλά χρήματα.
    9. Σχετικά με τον ΣΠΕΦ, πολύ καλά έκανε και στράφηκε εναντίον των Εν. Κοιν. στο ζήτημα της προτεραιότητας. Δεν είναι όμως μόνο ο ΣΠΕΦ που πιέζει στην κατάργηση της, το ίδιο κάνουμε και εμείς. Η υπουργική απόφαση που θα τους κόβει την προτεραιότητα θα βγει κάποια στιγμή. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρονια διαβαζω αυτο το Blog και παντα απορουσα με την επιμονη σου να απαντας αναλυτικα σε οποιον σε βριζει . καλα δεν κουραστηκες ? οπως ειπε και καποιος ''ποτε μην τα βαζεις με εναν ηλιθιο. Ειναι βεβαιο οτι θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει εκ πειρας''. αδικα χαλας πληκτρολογια

      Διαγραφή
    2. Καλά εσύ δεν κουράστηκες τόσα χρόνια να διαβάζεις ηλιθιότητες?

      Διαγραφή
  95. Είπαμε η απόφαση θα βγει όταν δεν θα υπάρχει χώρος στο δίκτυο για κανέναν.

    Κ. Παπακυριακού πράγματι είστε καθαρός και παλεύεται για τα συμφέροντα των παραγωγών αλλά δεν είναι οι άλλοι. Μετέχατε και εσείς και εκεί και για αυτό αποχωρήσατε. Μήπως δεν ξέρουμε πως εκλέγονται στο ΔΣ?
    Γιατί δεν τα λέτε?
    Γιατί δεν λέτε ότι στο Αγρίνιο αλλά και κατά τη Βόρεια Ελλάδα γινόντουσαν εκλογές με συγγενείς?

    Γιατί ενω οι κατά τόπου σύλλογοι με 150 μέλη πχ που στις εκλογές τους εμφανιζόταν 40 παραγωγοί φαινόταν να ψηφίζουν 120?

    Μήπως για να στέλνουν περισσότερους αντιπροσώπους και να βγάζουν στην ΠΟΣΠΗΕΦ περισσότερους δικούς τους?

    Ποιος κατά τόπο σύλλογος έστειλε τους περισσότερους αντιπροσώπους γνωρίζετε αφού ήσασταν παρών στην ψηφοφορία?

    Ποιοί έχουν στήσει τα μαγαζάκια τους εις βάρος των παραγωγών που εκπροσωπούν?

    Η μισή αλήθεια είναι η μή αλήθεια.

    Για το ισχυρό στέλεχος που πήγαινε στα υπουργεία για την εκπροσώπηση των παραγωγών αλλά ζητούσε στα κλεφτά κρυφή άδεια στα πάρκα του τι έχετε να πείτε?

    Μέχρι πρότινος ήσασταν συνεργάτες.


    Όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΥΓ Δεν σας ρίχνω αιχμές απλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα ώστε εκτός του ότι κάθε κατεργάρης να πάει στο πάγκο του οι παραγωγοί να μάθουν τι ρόλο βαράει κάθε σύλλογος και να ξέρει που θα εκπροσωπηθεί επάξια σε μελλοντικά προβλήματα.

    Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να γραφτώ στο σύλλογο σας μια και έχει δείξει ότι είναι καθαρός και τρέχει για όλους και όχι σύμφωνα με τα προσωπικά συμφέροντα του έκαστοτε μέλους ΔΣ.

    Ελπίζω τα κοθώνια εδώ να μη πιστέψουν ότι είμαι ο Παπακυριακού. Αλλά μάλλον οι λέρες δεν ξέρουν τι να απαντήσουν και κάνουν το εύκολο να κατηγορήσουν ότι γράφει ο Παπακυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το «ήθος» του Παπακυριακού να στηρίζει για χρόνια την αμαρτωλή όπως λες ΠΟΣΠΗΕΦ και να την κοπάνησει για να μας διαλύσει όταν δεν τα βρήκαμε οικονομικά στις ενεργειακές κοινότητες, είναι η καλύτερη απόδειξη της «ποιότητας» του φίλε μου. Να σου θυμίσω ακόμα πως μέχρι ο Λουμάκης στη ΔΕΘ ημερίδα ΡΑΕ το Σεπτέμβρη να ρίξει ντουφεκιά στη προτεραιότητα των κοινοτήτων, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και ο Παπακυριακού ούτε που το σκεφτόταν το θέμα. Μάλιστα στην Αθήνα τη περασμένη άνοιξη στρατευε σε συγκέντρωση μέλη για κοινότητα!! Απλά επειδή μετά του βρώμησε οικονομικά που δεν τον βάζαμε τσάμπα μέσα, αρχισε να εκβιάζει!! Όμως εμείς του δίναμε μεγάλη προμήθεια από τις ασφάλειες στα μέλη της ποσπηεφ. Αυτός δεν είχε μέλη, οπότε χωρίς τη ποσπηεφ δεν είχε να πουλήσει πουθενά το σκουπίδι συμβόλαιο του. Δεν μπορούσε λοιπόν ο Παναγής να του τα δώσει όλα. Η συμφωνία από την αρχή στην ποσπηεφ ήτανε να επιβιώσουμε μερικοί χωρίς πτυχία μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο επιστήμονες που θα μας πνίξουν. Δεν έχει λοιπόν και πολύ σημασία το σωστό επιστημονικά αλλά το συμφέρον μας. Από την αρχή η ποσπηεφ αυτό εκπροσωπεί. Για παράδειγμα στο new deal ζητάγαμε οριζόντιο κούρεμα γιατί αυτό μας βόλευε. Δεν τα γνώριζε αυτά ο Παπακυριακου????? Τώρα του βρωμίσαμε???? Όχι βέβαια, απλά τώρα δεν πήρε αυτά που ήθελε!!!!

      Διαγραφή
  97. Παπακυριακού ξανασκέψου το. Με αυτά που κάνεις κατάφερες ο ΣΠΕΦ να μας διαλύσει. Με τη ντουφεκιά που έριξε στις κοινότητες κατάφερε να μας διαλύσει?????? Θα του δώσεις τέτοια ικανοποίηση?????? Μετά εμείς τι θα έχουμε για τα συμφέροντα μας?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Παπακυριακού, ο Παναγής θα σε δεχτεί πίσω αν του ζητήσεις συγνωμη. Κάντο και θα έχεις και συ να κερδίσεις. Τόσο καιρό πούλαγες ασφάλειες, γιατί τα πετάς όλα τώρα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γράφεις ότι σου κατέβει και προφανώς σκόπιμα. Σταμάτα να γράφεις γελοιότητες.
    Δεν αξίζει καν να μπω στον κόπο να απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίνα, τότε το βουλώνεις και τελειώνει η κουβέντα για την ΠΟΣΠΗΕΦ εδώ και τώρα!

      Διαγραφή
  100. Ρε συ Αδάμ.Κ.Ποιος καινούριος οψιμοσ λιμοκοντόρος είσαι συ;Ρε Αντε και Γ.....σου από δω μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε φόρα βρωμιάρη με την όπισθεν όμως για να το γλεντήσεις!!

      Διαγραφή
  101. Σόδομα και Γόμορρα στη ΠΟΣΠΗΕΦ όπως έλεγε και η γνωστή ηθοποιός. Όποιος έχει τα κάκαλα να παραιτηθεί αλλιώς είναι συνένοχος στο φαγοπότι και κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει. Ο εισαγγελέας είναι κοντά.

    Και αυτά είναι ένα μέρος της χάρης τους. Προσεχώς πολλές ακόμα βρωμιές τους.

    Σαπίλα και δυσωδία.

    Αρνιά τρέξτε να γραφείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΥΓ Ποιός εύσωμος κύριος του συλλόγου χλεύαζε ως μακάκα αγράμματο και άσχετο το κύριο του συλλόγου που έβγαλε λόγο στη προπέρσινη κοπή της πίτας του συλλόγου?

    Τί έλεγε δεν είναι για το σύλλογο ρεζίλη μας έκανε με αυτά που έλεγε. Του χρόνου ο μακάκας δεν ξαναμιλάει έλεγε. Και τα έλεγε σε κόσμο σε τραπέζι ο ευτραφούλης κύριος. Μάλιστα το συνέχισε και φέτος αλλά αυτά σε κάποια άλλη στιγμή τώρα προέχουν τα νομικά και όχι τα κουτσομπολιά.

    Όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ρε σι Αδάμ Κ μας έχεις κουράσει έλεος. Κύριε Παπακυριακού χρόνια πολλά και καλά κουράγια συνεχίστε να ενημερώνετε το μλόκ διότι μόνο εσείς και ο τρελαμένος ενημερώνεται για το πότε θα γίνουν πληρωμές,
    και κάπου κάπου και κανένας ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αδαμ δεν πας να βρεις καμμια Ευα να ξελαμπικαρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πας γανωθείς λέω εγώ καλύτερα DimZer!! Ουστ λούγκρα!!

      Διαγραφή
    2. Αδαμ κανα ψαρι τρως ? Καμμια πουτσομουρα , η εισαι της μαλακαροναδας?

      Διαγραφή
    3. Πορδη εγω που κρυβεις το προφιλ σου και εγω που ειμαι στο μπλογκ απο το 2013? Σουσέλ ρε παλιο πατσούρω.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Έχω κάτι χέλια ταμάμ για τον πισινό σου!!!

      Διαγραφή
    6. Ρε τζιτζιφριγκο άμα ζορίζεσαι τράβα σε καμμιά κρεαταγορά να βρεις , πριν βγουν τα κορίτσια για πουτό και χουρό.Ελα για μυτοκωλι να αρχίσεις τα νιαου γαου

      Διαγραφή
    7. Έχω μια καλύτερη ιδέα.....: πάμε ένα γύρο ευχαριστήρια να μαστουρώσουμε????

      Διαγραφή
    8. Χαχα η σχέση σου με τον σύλλογο είναι σαν την παροιμία: ο άντρας μου είναι κερατάς, κι εγώ καλή γυναίκα? Ξεσηκώθηκαν τα ρηχά πιάτα και ζητάνε σούπα ΡΕΕΕΕ . Καληνύχτα ρε συ Αδάμ αμα αρχίζεις τις τρολιες εδώ μέσα είναι φυσικό επακόλουθο να σε τρολαρουμε και μεις .. Ασε τις παλιο ποστιές και αμα θες και μπορείς ενημέρωσε για νέα του χώρου και για πληρωμές . Και μην επιτίθεσαι σε αυτους που ενημερώνουν

      Διαγραφή
    9. Τώρα εσύ κύναιδε νομίζεις ότι με τρολάροσες??? Που πας ρε φουκαρά με τέτοια μυαλά στα αγγούρια!!!!

      Διαγραφή
  105. Αδάμ.Κ. δε μας είπες ,τελικα κοιτάχτηκες στον καθρέφτη ???
    τι είδες ???
    Σκατά.
    Αυτό είδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αδαμ.Κ. DimZer συζητηση πολυ υψηλου επιπεδου. Καθε χρονο εμπλου τιζουμε το blog με καινουργια φρουτα....Ας σοβαρευτουμε λιγο ερχονται χαλεποι καιροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 💩💩🚽🚽🧻🧻
    🥇🤔🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🤔🤔🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  108. Διετή παράταση προβλέπει το ελληνικό αίτημα για τη διακοψιμότητα που εστάλη στις Βρυξέλλες
    https://energypress.gr/news/dieti-paratasi-provlepei-elliniko-aitima-gia-ti-diakopsimotita-poy-estali-stis-vryxelles

    Aν το δημοσίευμα είναι σωστό για άλλη μια φορά η βιομηχανία της χώρας πίνει εις υγείαν των κορόιδων που πληρώνουν το 70% του μέτρου!

    Φυσικά αυτό δεν μας ενοχλεί γιατί για ένα πάρκο με τζίρο π.χ. 50.000 ευρώ τα 1800 ευρώ που δίνουμε το έτος είναι για εμάς τσίχλες. Μαζί με το παραπάνω έχουμε ¨
    1. μια μείωση ΕΤΜΕΑΡ εξαιτίας της οποίας ο ΕΛΑΠΕ γίνεται ελλειματικός (προφανώς αυτό θα μαζευτεί με μια αύξηση του ποσοστού των ρύπων - και να παρακαλάμε να μην μειωθεί η τιμή των ρύπων αλλιώς καήκαμε)
    2. Ορισμένοι δήμοι άρχισαν να χρεώνουν δημοτικά τέλη όχι για τον οικίσκο αλλά για όλη την έκταση του πάρκου, κάτι το οποίο οδηγέι σε υπερβολικές χρεώσεις
    3. Η ΔΕΗ σε ορισμένους παραγωγούς άυξησε την παροχή από 15Kva σε 135 (περίπου 60 ευρώ τον μήνα σε 100ρι πάρκο).

    Αλλά εμάς δεν μας προβληματίζει απολύτως τίποτα. Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, χωρίς να ενημερωνόμαστε, χωρίς να συμμετέχουμε....Κάποια στιγμή μόνο όταν θιχθεί η τσέπη μας θα γράψουμε στο blog και φυσικά αποκλειστικά για ότι έθειξε άμεσα την τσέπη μας.

    Τελικά πρέπει να έχω τάσεις μαζοχισμού που θέλω να φτιάξω νέα μονάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κύριε Παπακυριακού τελικά και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά αν αξίζει τον κόπο να φτιάξει κάποιος νέα μονάδα καθότι έχω καταθέσει φάκελο από τον Ιούνιο και φυσικά ακόμα περιμένω?
    Εκτός αυτών έμαθα από περιφερειάρχη ΔΕΔΔΗΕ ότι στο μέλλον υπάρχει σοβαρή περίπτωση κάποιες ώρες την ημέρα να γίνεται διακοπή της παραγωγής στα φωτοβολταϊκά λόγω κορεσμού παραγωγής ενέργειας σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες μηνών
    Επίσης στην Αυστραλία τα φωτοβολταϊκά λειτουργούν μία μέρα την εβδομάδα γιατί η ενέργεια δεν μπορεί να απορροφηθεί από το σύστημα λόγω του μεγάλου αριθμόυτων φωτοβολταϊκών που έχουν εγκατασταθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ότι αξίζει αξίζει...αρκεί να ξέρεις :

      1. ακριβώς ποιά είναι τα λειτουργικά έξοδα της μονάδας έτσι ώστε να κάνεις ένα σωστό επιχειρηματικό σχέδιο
      2. Να φτιάξεις όσο το δυνατόν καλύτερη κατασκευή με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος
      3. Να έχεις πάρει χωράφι που θα βγάλει όρους σύνδεσης και όχι ακριβούς (πάνω από 30.000 ευρώ)

      Σε επίπεδο χώρας μπορεί να συμβεί αλλά θεωρώ πως θα είναι ελάχιστες οι φορές για πολλούς λόγους π.χ. άλλες μονάδες κόβουν πριν από εμάς, το πως διαχειρίζετε το πάρκο ο ΦΟΣΕ κ.τ.λ.

      Σε τοπικό επίπεδο σε περιπτώσεις που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση σταθμών παραγωγής αλλά μικρή ζήτηση ενέργειας - κατανάλωση.

      Το παραπάνω είναι από τους βασικούς λόγους που όταν κάνουμε μια επένδυση δεν την υπολογίζουμε οριακά.

      Διαγραφή
    2. κυριε Παπακυριακου καλη χρονια !!!! ποια ειναι η γνωμη ποσο χοντρικα κατα τη γνωμη σας στοιχιζει ενα παρκο 500kw η 1Mw ??ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή
  110. Και τώρα μια ενεργειακή ιστοριούλα.

    Κάποτε ήταν ένας μεγάλος σύλλογος (στα χαρτιά).
    Σε αυτό το σύλλογο κάποια στιγμή άρχισε η μάσα μπούκα.
    Έτσι φίλοι έγιναν εχθροί για το ποιος θα ελέγχει τη μάσα.
    Για να μεγαλώσει η μάσα ξεκίνησαν μια εκδήλωση κάθε χρόνο μετά τον Αι Βασίλη.
    Εκεί άρχισαν να βγάζουν τα ματάκια τους ευγενικά και κρυφά ποιος θα πρωτοστατήσει στη μάσα.
    Σε μια τέτοια εκδήλωση έναν παλιό κυριούλη με αρκετά κιλάκια τον ρίξανε και τότε αυτός απο θυμό άρχισε τη φθορά των άλλων.
    Ο ευτραφής κυριούλης όμως είχε ενα κακό. Μιλούσε δυνατά και τα σχόλια του ακουγόταν και σε διπλανά τραπέζια στη δεξίωση που ακολούθησε.
    Θυμωμένος με αυτόν που μίλησε στη θέση του έλεγε ότι νομίζει ότι μιλάει στο συνάφι του σε αγράμματους αγρότες και όχι επιχειρηματίες.
    Έλεγε μάλιστα στα κρυφά στο τραπέζι (αλλά δυνατά) ότι ο άχρηστος που μίλησε δεν είχε αρχή και τέλος.
    Μας ρεζίλεψε έλεγε και κανένας δεν έβγαλε άκρη με τις χαζομαρίτσες (μακακίες) που έλεγε.
    Του χρόνου δεν θα τον αφήσω να ξαναμιλήσει είπε στο τραπέζι που καθόταν.
    Μετά φυσικά ξέσπασε και εναντίων της κυριούλας που συνόδευε τον κυριούλη που μίλησε ως μεγάλη ψωναρίτσα
    Ποιά είσαι κυρά μου και θέλεις και να κάτσεις με αυτόν και με αυτήν έλεγε? Σε κουβάλησε ο άλλος απο το χωριό και μας δημιουργείς και πρόβλημα?
    Έτσι ο κυριούλης άρχισε σιγά σιγά σκάβοντας το λάκο των φίλων του στις παρεούλες να κάνει κουμάντο.
    Όμως μετά χρόνια έγιναν εκλογές και εκεί επειδή ήταν πλεονέκτης και αλλαζόνας προσπάθησε να κιριεύσει όλο το σύλλογο.
    Κατάφερε και απομάκρυνε τους δύο που ακουγόταν ποιο πολύ ώστε πλέον να είναι ο καπετάνιος στη μάσα.
    Φυσικά δεν του ήρθαν όλα ρόδινα και στο σύλλογο μπήκε και ένας που δεν τον ήθελε καθόλου.
    Έτσι μόλις βγήκε έξω απο τη ψηφοφορία πάλι σιγανόφωνα έβριζε τους φίλους του και φώναζε ποιοι τον ψήφισαν αυτόν το μακάκα αφού εγώ δεν έδωσα γραμμή γι αυτόν.
    Μάλιστα έξω απο τη ψηφοφορία κατηγορούσε και τα δύο καλά του φιλαράκια ότι αποχώρισαν γιατί είχαν διαφορετικά οικονομικά ωφέλη απο το σύλλογο και δεν το αντέχαν. Δηλαδή όχι μόνο τους έδιωξε έμμεσα αλλά έδινε και τη χαρισματική κλωτσιά στα καλά του φιλαράκια.
    Έτσι συνέχισε ο κυριούλης τις διαμαρτυρίες του μέχρι κάποια στιγμή να είναι ο μοναδικός που θα τρώει. Βλέπετε είναι και κουτοπονηρούλης φωναξούλης αλλά και αχόρταγούλης.
    Και έτσι τελειώνει η σημερινή ιστοριούλα αύριο πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aias2 με έχεις μπερδέψει πολύ. Ευτραφής πλέον είμαι κι εγώ.
      Αν θέλεις κάλεσε με κάποια στιγμή να μιλήσουμε. 6939513778

      Διαγραφή
    2. Στη παραμυθούπολη δεν δίνουν τηλ. γιατί μπορεί ο ευτραφείς κυριούλης να βάλει κάποιον να πάρει τηλ. παριστάνοντας τον καλό παππού. Επίσης ο παππούς δεν παίρνει τηλ γιατί έχει να πει πολλές ιστοριούλες που τις μάθαινε εδώ και πολλά χρόνια.

      Διαγραφή
    3. Aς βάλει όποιον θέλει. Δεν έχω κάτι να κρύψω ότι λέω από πίσω έχω την συνήθεια να τα λέω και μπροστά

      Διαγραφή
  111. Δώσε ονόματα ...τι φοβάσαι?? με ψευδώνυμο βγαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Χρόνια Πολλά κε Παπακυριακού , με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Γνωρίζει κάποιος πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Τι θα γινει Συναδελφοι,, θα ασχοληθουμε επιτελους με την αυξηση της υπερημεριας !!!! Διαβαζω πραγματα σαν επιτηδες !!! σαν ενα ειδος αποπροσανατολισμου,, ευχομαι να κανω λαθος. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ (μη πω το αλλο) !!!!! Σας παρακαλω να επικεντρωθουμε στο μειζον,, εκτος αν καποιοι θεωρουν φυσιολογικο με την αλλαγη της Κυβερνησης ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τελικά μεχρι τι ποσο θα δοθει σημερα γνωρίζει καποιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ο ΔΑΠΕΕΠ ολοκλήρωσε την εξόφληση και των υπολοίπων τιμολογίων παραγωγής Η/Ε από ΑΠΕ μηνός Αυγούστου 2019. Παράλληλα άρχισε η εξόφληση των τιμολογίων για παραγωγή Σεπτεμβρίου 2019. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 4.740 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 4.370,60 € (36% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο). Με την πληρωμή της παραγωγής του Σεπτεμβρίου 2019 θα παρακρατηθεί το τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ του μηνός Σεπτεμβρίου 2019. Να σημειωθεί ότι για όσα πάρκα η συνολική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι μικρότερη των 10.000 kWh δεν έχει εκδοθεί τιμολόγιο λειτουργικών δαπανών ΔΑΠΕΕΠ. Το τιμολόγιο θα εκδοθεί μόλις η σωρευτική παραγωγή στο τρίμηνο ή στο εξάμηνο ξεπεράσει τις 10.000 kWh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τόσες μερες για να πληρωσουν μεχρι 4300€.οι ξεφτιλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. τα ιδια ατομα που οραματιζονται νεα παρκα δεν εχουν να πληρωσουν ΦΠΑ και ΕΦΚΑ οταν αργουν οι πληρωμες.... για οσους δεν το καταλαβαν το παιχνιδι εχει φυγει απο τους μικρους. οποιος παει να κανει 500 παρκο με τα μισα λεφτα δανεικα σε 20 χρονια δεν θα εχει παρει φραγκο στην τσεπη. μην σας ξεγελαει το οτι περασαμε 10 χρονια με 0 πληθωρισμο και 0 επιτοκιο ΕΚΤ. 2% να ηταν ο πληθωρισμος το χρημα θα ειχε χασει το 30% της αξιας του. Απολαυστε αυτο που εχετε και αφηστε τις bussiness για αυτους που εχουν λεφτα και αρκουνται σε ενα IRr 4-5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ