Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"


Η  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΠΟΥ  ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ   Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΣ (ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΡΩΝ) ΚΑΙ  Η  ΠΟΣΠΗΕΦ  ΜΑΣ  ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΥΠΟΘΕΣΗ  ΤΗΣ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΕΙΣΦΟΡΑΣ :
"Αξιότιμοι κύριοι.    
          Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για το υπόψη θέμα σας ενημερώνουμε ότι η Δικηγορική Εταιρεία μας έχει ήδη αναλάβει εκ μέρους
σημαντικού αριθμού παραγωγών, η πλειονότητα των οποίων είναι μέλη της Ομοσπονδίας σας, την έγερση αγωγών – προσφυγών ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων και την υποβολή καταγγελιών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα ως άνω ένδικα βοηθήματα που ασκήθηκαν εκκρεμούν ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων. Επιπλέον, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σειρά εγγράφων της προς τη Δικηγορική Εταιρεία μας διαβεβαιώνει ότι εξετάζει τα νομικά ζητήματα που έχουμε θέσει, με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

          Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν σχετικών αιτημάτων συγκεκριμένων εταιρειών το ζήτημα της συνταγματικότητας της επίμαχης εισφοράς θα κριθεί με τη διαδικασία της «δίκης – πιλότου» από το Συμβούλιο της Επικρατείας και ειδικότερα από το Β΄ Τμήμα αυτού. Στις εν λόγω πιλοτικές δίκες η Δικηγορική Εταιρεία μας έχει ασκήσει παρέμβαση, υποστηρίζοντας την ευθεία αντίθεση της εισφοράς στο Σύνταγμα, το ενωσιακό δίκαιο και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Η υπόθεση έχει ορισθεί να συζητηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου κατά τη δικάσιμο της 9ης Οκτωβρίου 2013 με εισηγήτρια την Πάρεδρο καΚ. Λαζαράκη, ενώ η απόφαση του Τμήματος αναμένεται να εκδοθεί αρκετούς μήνες μετά. Σημειώνεται πάντως ότι η μη παραπομπή της υπόθεσης απευθείας στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου, όπως θα ήταν αναμενόμενο και όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά στο Β΄ Τμήμα αυτού πιθανόν να οδηγήσει σε περαιτέρω σοβαρή χρονική καθυστέρηση της τελικής κρίσης του Δικαστηρίου, αφού εάν το Τμήμα κρίνει αντισυνταγματική την εν λόγω εισφορά είναι υποχρεωμένο (άρθρο 100 παράγραφος 5 του Συντάγματος) να παραπέμψει την υπόθεση για τελική κρίση στην Ολομέλεια του Δικαστηρίου. Το ίδιο μπορεί να πράξει ενόψει της σπουδαιότητας των ζητημάτων που τίθενται. Στην πιθανότατη αυτή περίπτωση η απόφαση της Ολομελείας του Δικαστηρίου δεν αναμένεται πριν την πάροδο τουλάχιστον 16 μηνών από την παραπομπή σε αυτήν της υπόθεσης.

          Ενόψει των ανωτέρω, καθίσταται σαφές ότι είναι απολύτως αναγκαίο οι παραγωγοί που δεν έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα στις ανωτέρω δικαστικές διαδικασίες (έγερση αγωγών – προσφυγών) να το πράξουν. Πράγματι, με την έγκαιρη έγερση των σχετικών ενδίκων βοηθημάτων αποτρέπεται το (ορατό πλέον) ενδεχόμενο παραγραφής των αξιώσεών τους για τα ήδη παρακρατηθέντα από την ΛΑΓΗΕ Α.Ε. ποσά. Επιπλέον, από την επίδοση των σχετικών δικογράφων εκκινεί ο νόμιμος τόκος επιδικίας. Επισημαίνεται, τέλος, ότι ακόμη και στην περίπτωση που κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως παράνομη (αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) η επίμαχη εισφορά, τα παρακρατηθέντα έως σήμερα ποσά από τη ΛΑΓΗΕ Α.Ε. δεν θα επιστραφούν στους παραγωγούς παρά  μόνον σε όσους έχουν ήδη προσφύγει δικαστικά (και μάλιστα εντόκως). Τούτο αποδεικνύει άλλωστε η έως σήμερα εμπειρία από αντίστοιχες περιπτώσεις. Η προσφυγή κατά τα ανωτέρω στα δικαστήρια αφορά τα μέχρι σήμερα παρακρατηθέντα ποσά και δεν επηρεάζει τυχόν μελλοντικές νομοθετικές ή διοικητικές εξελίξεις στον τομέα αυτό.

          Κατόπιν τούτων, θα ήταν κατά την άποψή μας σημαντικό ναενημερωθούν τα μέλη σας προκειμένου να ασκήσουν τα αναγκαία νόμιμα ένδικα βοηθήματα που διαθέτουν
     Τέλος, κρίνεται, κατά την άποψή μας, αναγκαίο να υπάρξει κοινή συλλογική στάση των παραγωγών απέναντι σε ενδεχόμενη περαιτέρω μείωση των τιμών που έχουν καθορισθεί από τις συμβάσεις τους, μέσω μιας υποτιθέμενης «εκούσιας», αλλά στην πραγματικότητα μονομερούς,τροποποίησης των τελευταίων. Σε κάθε περίπτωση, οι παραγωγοί επιβάλλεται πριν από οιαδήποτε ενέργειά τους στο ζήτημα αυτό να γνωρίζουν πλήρως τα δικαιώματά τους και να σταθμίσουν με βάση αυτά την πιθανή αξιοπιστία και φερεγγυότητα οιασδήποτε προτάσεως εκ μέρους της αντισυμβαλλόμενης ΛΑΓΗΕ Α.Ε. ή τρίτου".

86 σχόλια:

  1. Το τηλ και τα στοιχεια της δικηγορικης εταιριας τα γνωριζουμε για επικοινωνια?
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητανε 200 και 300 πλεον ΦΠΑ για να αναλαβουν την υποθεση.. εδω εχουμε μπει μεσα με τα τσαρουχια χρωσταμε το ΟΑΕΕ χρωσταμε ΦΠΑ σε λιγο θα μας παρουν αυτοφωρο που να τα βρουμε 500 ευρουλακια!! Και αποτι ξερω οταν γινεται ομαδικα κατι οι αμοιβες πεφτουν αναλογα με τη ποσοτητα των ατομων και δε βαζουν ταριφα τα δικηγορικα γραφεια οπως εγινε πολλες φορρες με τους καθηγητες και τους συνταξιουχους. Δηλαδη εαν κινηθουν 1000 επενδυτες το δικηγορικο γραφειο θα παρει 500 επι 1000 για να αναλαβει την υποθεση..? Δεν ξερω ρωταω ξερει κανεις τι παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ο καθένας μας πρέπει να κανει ότι κάνει μόνος του.
      ο λόγος είναι ότι γίνονται δεκτές οι όποιες δικαστηκές ενέργειες μόνο από τους έχοντες ΕΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
    2. .ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ..ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Η ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ..2014 ΠΩΣ...ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,...???ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ...΄???

      Διαγραφή


  3. ΒΡΗΚΑ ΤΑ SITES ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

    www.publiclaw-lawfirm.gr και www.apapaconstantinou-lawfirm.gr

    Δυνατό πράγματι και γνωστό γραφείο με πολύ μεγάλες υποθέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναφέρεται η Δικηγορική Εταιρεία. Από παλαιότερα δημοσιεύματα προκύπτει ότι είναι η εταιρεία του κ. Απόστολου Παπακωνσταντίνου από την Αθήνα (Παπακωνσταντίνου, Κατρούγκαλος, Χλεπάς & συνεργάτες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚ. ΓΡΑΦΕΙΟ?
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΛΟΥΜΑΚΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΛΑΓΗΕ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 2:04 είσαι σίγουρος για αυτό που λες για τον Λουμάκη. Ποια είναι η πηγή σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 2:04 Μήπως έχει τα πάρκα στην Κρήτη και πληρώνεται από τον ΔΕΔΔΗΕ όπως οι υπόλοιποι στην Κρήτη και στα ΜΔΝ με δυο μήνες καθυστέρηση μόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νοιαζωντε για μας ..χωρις εμας......ασ τα αρπαξουν ..λοιπων και τα κορακια των δικ/κων γραφειων......σκορπωντας τρομο και ενδιαφερων....!!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεκινησαμε την αγωγη το φεβρουαριο απο τον spiefnseron 80 μικροπαραγωγοι 20 40 80 και100kw με αυτο το δικηγορικο γραφειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεκινησαμε την αγωγη το φεβρουαριο απο τον spiefnseron 80 μικροπαραγωγοι 20 40 80 και100kw με αυτο το δικηγορικο γραφειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μιλησα σημερα με δικηγορο φιλο και μου ειπε τα εξεις: Πραγματι οποιοσ δεν κινηθει τωρα δικαστικα δε προκειται να αποζημοιωθει αργοτερα.. Ομως εαν υπαρχει δεδηκασμενο μπορει (οχι ατομικα αφου κοστιζει το ΣΤΕ) να κινηθεις αργοτερα μαζι με αλλους που δεν κινηθηκαν τωρα με τη προυποθεση παλι να μη εχει περασει πενταετια και πιστευει οτι αν παει στην ολομελεια θα κανει παραπανω απο 16 μηνες η αποφαση και μαλλον καποια χρονια αλλα οσοι θα εχουν κινηθει θα τα παρουν εντοκως οι υπολοιποι αν τους παιρνει η πενταετια και προλαβαινουν θα μπορουν να κινηθουν. Τωρα η προσωπικη του αποψη ειναι οτι εχουμε δικαιο αλλα το ΣΤΕ ειναι του κρατους και το κρατος αποκλειεται(το θεωρει τρομερα δυσκολο) να καταδικασει το ιδιο το κρατος!!!
    Στα ευρωπαικα δικαστηρια εχουμε αποτι μου ειπε περισσοτερες ελπιδες αλλα ακομα και να κερδισεις πως θα παρουν ολοι οι επενδυτες τα λεφτα τους με ποιο τροπο με κατασχεση που.. στο κρατος να κατασχεσεις τι αν το κρατος δε στα δινει που δε θα στα δινει... υπαρχουν ανρθωποι παρα πολλοι που τους ωφειλει το κρατος και δε παιρνουν μια!! Μονο ισως αν υπηρχε συμψηφησμος για να πεις το κρατος τοσα σε χρωσταω τοσα με χρωστας πατσισαμε αλλα ακομα και αυτο στην Ελλαδα δεν υπαρχει και παλευουν ακομα να το κανουν.
    Αυτα συντομα εχω να πω χωρις να θελω να επηρεασω κανενα απλα να παιρνουμε και να δινουμε πληρωφοριες εδω περα και ο καθενας οπως πιστευει να ενεργει εγω ακομα το σκεφτομαι αν τα ειχα σιγουρα θα ελεγα ας παει στα κοματια θα κινηθω και εγω αλλα δυστηχως ισως τη πατησω μελοντικα αλλα δεν υπαρχουν τι να κανω.. οποιος εχει καποιο αλλο επιχειρημα ας το καταθεσει εδω ξερω εγω μηπως δανειστουμε καποιοι και κινηθουμε δικαστικα που πιστευω θα ειναι πολλοι και δε θα ειμαι μοναδικος που εγκλωβιστικα με τα κολοΦΒ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΗΕΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΜΕ ΜΑΙΛ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

    ΞΈΡΕΙΣ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμε γίρευε τι φούμαρο τους πούλισε ο ψευτο Παναγής πος θα αρπάξουνε τρελό χρίμα δίθεν από χιλιάδες μέλοι κορόιδα της ψευτομοσπενδίας. Που να ξέρανε οι δικηγοράρες του κολονακίου ότι ο ΠΟΣΠΗΕΦ είνε ο Παναγής και τρης ακόμα ντενεκέδες. Δε θα φτάσει η μίζα ούτε για το ΚΤΈΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι πως θέτε??? ρε ουστ αποδοχάμου αλήτες που θα δινομε 500 ευρόπουλα το μήνα με κάθε χαράτσι που μας κρατά ο λαγηε για να κάνετε εσείς αντίγραφα κολόχαρτα εκθεσούλες!!!

    Να βρητε αλού κορόιδα ναταρμέγετε μέχρι τα ευρωπαϊκά δικαστιρια Κε να πέρνουν μερτικό τα τσιράκια σας οι ΠΑΠΑΔΑΚΙΔΕΣ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ δω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ορτνινάτσα ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μας έχει τρελάνει με μειλ από χθες γιαυτό το κολογραφείο. Έλεος ρε φίλε ερ´χεσαι ένα χρόνο μετά να μας υποδείξεις γραφείο για να τα πάρεις? μήπως χτες μπήκε η εθσφορά ή τώρα εσύ τόμαθες??? Άκου λαμόγιο, ο καθένας έχει τις άκρες του και δωράκι εσύ από μένα δε βγάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Κάτι μου λέει ότι τα πέντε τελευταία μηνύματα τα έχει γράψει ο ίδιος. Μα γιατί στενοχωριέσαι τόσο αγόρι μου... περαστικά σου. Εμείς οι υπόλοιποι με σοβαρότητα θα κάνουμε το καλύτερο για τα συμφέροντά μας. Οι παραγωγοί έχουμε πάρει στα χέρια τις τύχες μας. Τελείωσαν τα καρτέλ των Φ/Τ. Μπλέξαμε με τα Φ/Τ αλλά τώρα είναι καιρός για δράση σοβαρή. Και αυτό θα κάνουμε ενωμένοι και ας χτυπέτιεται ο κυριούλης από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ; ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PAPADAKI PAPAGALE SE PIRAXE TO VRISIDAKI MOU AGORI MOU???

      THA SRA XWNW OSO GOUSTARW MEXRI NA SKASEIS ME TA KOLOMEIL SOU!!!

      APO MAS LEFTA DE TRVS OYTE SY OUTE OI KOLOSYLLOGOI POU PAPAGALIZEIS. NA PATE ALOU NA KANETE LAMOGIES. OXI STO PONO MAS.

      Διαγραφή
  19. Paidia na rothso kati o loumakhs sth katagelia anaferetai atomika se ependytes h genika katagelei thn ektakth eisfora os paranomh opote an kerdithei o kathenas ksexorista na kinithei me to dikigoro tou..? To leo giati tote den eixe akoustei kati gia na mpoun ki alloi ependytes sth katagelia ektos kai an to eixe kanei athoryba o loumakhs mono gia ta melh toy sylogou toy..? de ksero rotao mporei kapoios na diafotisei..? giati tote oloi perimename pos kai pos th dikh me elpida na dikaiothoume oloi epeze telika na dikaionotan mono o loumakhs kai ta melh tou en agnoia ton allonon..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. Αν περιμένεις να δικαιωθεί ο σύλλογος του Λουμάκη σώθηκες... Εμείς έχουμε προσφύγει με την ομοσπονδία και κάνουμε τη δουλειά μας οργανωμένα και σωστά. Κι ας χτυπιέται ο άλλος από πάνω με τις βρισιές και τα ακατανόητα πράγματα που γράφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8:37 apla rothsa kati gia na do ti pezei telika giati einai dyo syllogoi me diaforetik antimetopisi kai ligo xasame th mpala... telika anti na bohthate to mono pou kanete einai xoristite se dyo paratakseis kai na krazete o enas ton allo.. hmarton kapoios me epixeirhmata na eksigisi kati de mporei edo mesa prepei na rixnete ta mpinelikia sas o enas sto allo xoris na boithate katholou..!!! Na sou po gia mena pou skeftomai na grafto se sylogo me apotrepoun ola ayta opos kai ayta poy grapsan kapoioi prin apo sena... as milaei o kathenas gia poio logo kanei kapoies kinhseis kai pou aposkopoun apo to na krazei... krima!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι ενέργειες του ΣΠΕΦ στην καταγγελία ΕΕ μας καλύπτουν όλους απόλυτα. Μη χαλάτε λεφτά άσκοπα για περιττές καταγγελίες στην ΕΕ και ταίζετε τσάμπα δικηγόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτελους και καποιος που δινει μια πληροφορια και δε μπηκε εδω να τα χωσει!!
      Φυσικα 8:55 περιμενω καποια στιγμη οι συλλογοι να αιτιολογουν αυτα που κανουν δεν ειναι μυστικα ωστε και αυτα που λες να μη φαινονται λογια στον αερα χωρις να θελω να ειρωνευτω..

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι μέλος του ΣΠΕΦ θα έχεις πάρει αναλυτική νομική ενημέρωση υπεύθυνα με e-mail από πέρυσι τον Νοέμβριο.
      Αν γράφτηκες αργότερα λογικά θα στα έχουν στείλει επίσης. Εγώ γράφτηκα Μάρτιο και με την εγγραφή μου τα έστειλαν με e-mail όλα πακέτο.
      Αν δεν είσαι μέλος και δεν θέλεις να γραφτείς μπορείς να καλέσεις τηλεφωνικά και να ζητήσεις απ' την γραμματεία να μιλήσεις με τον Πρόεδρο. Είναι ευγενέστατος και θα σε κατατοπίσει υπεύθυνα.

      Διαγραφή

  23. Άντε, επιτέλους κατάλαβε ποιος είχε λυσάξει παραπάνω... Το σχόλιο της 8:55 μ.μ. τα λέει όλα...
    Τι να κάνουμε παιδιά, η περίοδος του ΣΠΕΦ τελείωσε οριστικά... Οι "κολήγοι" ξύπνησαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα.. Με μπερδεψες λιγο... το 8:55 τα λεει ολα και μετα ο ΣΠΕΦ τελειωσε..? Να υποθεσω ειρωνικα αναφερθηκες..?

      Διαγραφή
  24. Η ΕΕ δηλαδή εξετάζει με την καταγγελία την παρανομία της επιβολής εισφοράς αναδρομικά και οριζόντια. Δεν χρειάζονται 1000000000 καταγγελίες γι' αυτό. Αρκει μία και καλά τεκμηριωμένη νομικά και τεχνικά. Μη χαλάμε λεφτά για να ταίζουμε τη ματαιοδοξία κάποιων...

    Επίσης να σταματήσουν όλοι να βρίζουν, να παπαγαλίζουν και να μας αποπροσανατολίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8:58 ΠΑΝΑΓΗ ΣΤΑΧΟ ΧΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗ ΦΟΡΑ ΑΛΑ ΦΕΝΕΤΕ ΣΑΡΕΣΕΙ ΑΠΤΟ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΕΣΤΟ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΣΤΑ ΧΟΝΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕ ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟς. ΕΜΗΣ Η ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΞΕΡΟΜΕ ΑΠ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΚΕ ΔΕ ΘΑ ΣΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΗΣ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΓΗΕ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ..ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ Η ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ..2014 ΠΩΣ...ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,...???ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ...΄??? ΔΗΛ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ...ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 9:07
    Αν είσαι μέλος του ΣΠΕΦ θα έχεις πάρει αναλυτική νομική ενημέρωση υπεύθυνα με e-mail από πέρυσι τον Νοέμβριο.
    Αν γράφτηκες αργότερα λογικά θα στα έχουν στείλει επίσης. Εγώ γράφτηκα Μάρτιο και με την εγγραφή μου τα έστειλαν με e-mail όλα πακέτο.
    Αν δεν είσαι μέλος και δεν θέλεις να γραφτείς μπορείς να καλέσεις τηλεφωνικά και να ζητήσεις απ' την γραμματεία να μιλήσεις με τον Πρόεδρο. Είναι ευγενέστατος και θα σε κατατοπίσει υπεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατι πρεπει να γραφτουμε η να παρουμε τηλ. για να ενημερωθουμε για τις κινησεις ενος συλλογου.. πολυ μασωνικο ακουγεται, εχει να κρυψει κατι ας ενημερωσει με μια ανακοινωση στο σιτε του συλλογου!!! Τα λεει ενας που δεν ειναι γραμμενος πουθενα και προσπαθει να βγαλει ακρη ποιος συλλογος κατα τη κριση του αξιζει στο να γινει μελος.

      Διαγραφή
    2. Η σοβαροί δεν κάνουν δημόσια διαφήμιση δικηγορικών γραφείων σαν τους ασόβαρους ούτε ξεβρακώνουν τα νομικά όπλα σε δημόσιες ανακοινώσεις που τις βλέπουν και οι εχθροί, οπότε ξέρουν τα όρια και τις δυσκολίες των επιλογών μας.

      Αφού έχεις πρόβλημα, κάνε έστω έναν κόπο να τα μάθεις τηλεφωνικά. Δε μπορεί να ξεβρακωθεί ο χώρος για να μην κάνεις ένα τηλέφωνο εσύ. Μη τα θες όλα στον καναπέ...

      Διαγραφή
    3. 1ον ριχνεις παλι μπηχτι στον αλλο συλλογο δεν ειναι το θεμα αυτο
      2ον δεν ειπα να ξεβρακωθεις δικαστικα αλλα μια αιτιολογηση οτι κανουμε αυτο γι αυτο το λογο και αν κερδισουμε θα ωφεληθουν ολοι με αυτο το τροπο και αυτη τη διαδικασια και οχι το τι επιχειρηματα θα θεσετε στο δικαστηριο!!!
      3ον θα παρω αυριο τηλ.. :)

      Διαγραφή
    4. Και κατι ακομα αν παρει καποιος τηλ. απο τους εχθρους θα του τα πειτε τηλ...?
      Μπορει να εχω φβ και να εχω αλλους ειδους σχεση με το υπουργειο θα μου τα πειτε ολα!!

      Διαγραφή
  28. 9:06

    Στο μήνα από κάθε ενημερωτικό ΛΑΓΗΕ πρέπει να κάνεις προσφυγή. Για φορολογικά θέματα αγωγή εντός πενταετίας δεν αποδίδει. Είναι νομικά οριακή όπως ενημερωθήκαμε και δεν έχει ελπίδες. Πεταμένα λεφτά δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντος πενταετιας δεν αποδιδει τοτε πως θα κινηθουν για τους μηνες που περασαν αφου απο το πρωτο χαρατσι εχει περασει σχεδον 1 χρονος αν πρεπει για καθε μηνα ξεχωριστα..? Οταν λες φορολογικα θεματα τι εννοεις το χαρατσι ειναι φορολογικο..? Συγνωμη δε τα λεω ειρωνικα απλα δεν εχω καταλαβει..!!

      Διαγραφή
  29. Αγαπητοί Συνάδερφοι ,

    Το Γραφείο αυτό επιλέχτηκε απο τον ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΡΩΝ οι οποίοι Αξιολόγησαν 4-5 Γραφεία . Ολοι οι Αλλοι ΣΠΗΕΦ ακολουθήσαμε αυτό το Γραφείο . Πιστεύουμε οτι η Προσφορά του είναι πολύ καλή και έγινε γιατί πήγαμε πολλοί Μαζί .
    Πληρώνουμε 500 Ευρώ για ολες τις αγωγές που θα γίνονται καθε εξάμηνο μέχρι και τη λήξη της εκτακτης Εισφοράς . Δηλαδή συνολικά θα γίνουν 4 αγωγές για αυτόν που ξεκίνησε απο την αρχή . Δηλαδή σχεδόν 120 Ευρώ η Αγωγή . Παράλληλα γίνονται και άλλες Νομικές Κινήσεις τοσο σε Εθνικό οσο και Κοινοτικό Επίπεδο που απαιτούνται χωρίς καμμία αλλη επιβάρυνση . Καθώς και η Παρέμβαση στο ΣΤΕ .
    Επιπλεον σε περίπτωση που κερδίσουμε και λάβουμε χρήματα τοτε θα λάβουν το 7 % απο αυτά . Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τιμή . Παράλληλα το Συγκεκριμένο γραφείο συμβουλεύει χωρίς καμμία Επιβάρυνση ολους τους Συλλόγους Φωτοβολταικών (ΣΠΗΕΦ ) καθως και την Πανελλήνια Ομοσπονδία .
    Οπως πολύ σωστά έγραψε καποιος άλλος Συνάδερφος η Απαίτηση παραγράφεται στην Πενταετία η οποία κατα τη γνώμη μου είναι πολύ κοντά . Επιπέον η απαίτηση μας παιρνει 11 % επιτόκιο απο τη Στιγμή που την καταθέσουμε . Αυτό χάνεται για οσους δεν καταθέσουν . Αν δηλαδή περιμένεις απόφαση πρωτα να δείς τί γίνεται οταν θα καταθέσεις την Αγωγή οι τόκοι θα τρέχουν απο τη στιγμή που θα καταθέσεις . Εγω κατέθεσα αυτήν την εβδομάδα .
    Το Νομικό Γραφείο του Κυρίου Παπακωνσταντίνου κατέθεσε και Ενσταση στηνΕυρωπαική Επιτροπή . Η διαδικασία στην Ευρώπη ( και αυτό το ξέρω απο αλλη υπόθεση που είχα ασχοληθεί ) είναι διαφορετική . Το βάρος της Απόδειξης δεν το έχει ο Ενάγων αλλά η Επιτροπή . Για το λόγο αυτό κανει έναν προέλεγχο και άν δεί ότι υπάρχουνε Σοβαρές ενδείξεις τότε το κάνει καταρχής αποδεκτό . Η Ενσταση που υπέβαλλε το Συγκεκριμένο Δικηγορικο Γραφείο για λογαριασμό μελών του ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΡΩΝ είναι η μοναδική αυτή του είδους που έχει γίνει καταρχήν δεκτή απο την Ευρωπαική Επιτροπή .

    Οποιος θελει περισσότερες Πληροφορίες μπορεί να ζητήσει απο το info@spief.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. e bebea afou mirastikate tis mizes giati na mhn akolouthiisoun to lamogio ton Panagi???

      Panage oi agrotes se xeroume ke gia tonoma ke gia th xari kai talento sti miza pou exeis...

      Isoun agrotosindikalistis ke se xeroume kala emeis oi agrotes!!!

      Διαγραφή

  30. ΤΣΟΥΖΕΙ... ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ "ΣΠΕΦ" ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ", ΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ"; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΓΩΝΙΑΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΜΕ ΞΈΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΈΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΦ ΕΓΩ??? ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙΣ ΖΗΜΑ ΚΑΙ ΓΚΑΦΕΣ ΑΝΤΊ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΣΠΗΕΦ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΘΑΟΛΟ ΤΟ ΛΈΝΕ.

      Διαγραφή
  31. ΕΓΟ ΗΜΕ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΕ ΠΑΝΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΣΠΗΕΦ ΣΟΥ. ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΙΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ. ΟΣΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΜΕ ΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΔΕ ΞΕΡΗ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΠΡΟΣΟΧΉ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΜΕ ΚΑΛΑ. ΜΑΚΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα δεν ειναι ο παναγης αλλα κατα ποσο υσχυει η ανακοινωση του δικηγορικου γραφειου για απαραιτητη κινηση τωρα δικαστικα για οποιον θελει να εχει αξιωσεις μελλοντικες και μετα θα φανει ποιος ειναι ο παναγης οποτε πεστε κανενα επιχειρημα και οχι απλα κραξιμο!!

      Διαγραφή
    2. Ο 9:06 ΣΕ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ.

      Διαγραφή
  33. ο ΠΟΣΠΗΕΦ πως το λένε τόχει παρακάνει το τελευταίο καιρό με τα υβριστικά δημοσιεύματα. Ο κλάδος έχει τα χάλια του, το ταμείο είναι πτωχευμένο και κείνος για να δείξει δήθεν έργο μας στέλνει να ξαναπληρώσομε καταγγελίες στη ΕΕ. Δηλαδή μία και καλή στη ΕΕ δε φτάνει???? Έλα τώρα σαχλαμάρες για να κόβουν τιμολόγια οι δικηγόροι και να καμαρώνουν τα σκεπάρνα οι συνδικαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο 9:06 ΣΕ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις ομως να το εξηγησεις ποιο αναλυτικα γιατι δε το καταλαβα. Του εστειλα και απαντηση του 9:06 αλλα μπορεισ και εσυ γιατι οχι.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΝΩΜΗ Ο 9:10 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ 9:06 ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ.

      Διαγραφή
    3. Και παλι αν μπορεις χωρις πιεση εκ μερους μου λιγο εξηγησε το με λιγες περισσοτερες προτασεις αυτο που λεει ο 9:10..

      Διαγραφή
    4. Η ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΠΟΥ ΈΛΑΒΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΜΌΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ Ο ΛΑΓΗΕ ΕΦΟΣΟΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ Η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΟΜΩΣ ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΜΈΣΑ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΛΑΓΗΕ.
      ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΑΓΩΓΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΈΜΑΤΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΌΡΩΝ.

      Διαγραφή
    5. Ευχαριστω για την ενημερωση. Δηλαδη πηραμε κοινως τα τ..α μας!!! Γιατι αν πρεπει να κανεις προσφυγη μεσα σε τριαντα μερες που κοστιζει κι ολας μετα μιας ενδεχομενης επιτυχιας στην πιλοτικη δικη πρεπει καθε μηνα να κανουμε το ιδιο και φυσικα χανοντας τους προηγουμενους μηνες!!
      Αν ειναι ετσι με χαλασες βραδυατικα αλλα τοτε σε τι αποσκοπει η πιλοτικη δικη?

      Διαγραφή
  35. Η ανακοίνωση αυτή είναι ένα κι ένα για να παραιτηθούμε του αγώνα. Είναι τεράστιο λάθος που ο ΣΠΗΕΦ, ΠΟΣΠΗΕΦ πως τους λένε τέλος πάντων σήκωσαν τέτοια ανακοίνωση στο σάιτ τους για να βλέπει το υπουργείο να χαίρεται που έχουμε 2 και βάλε χρόνια μπροστά μας. Τεράστιο λάθος. Για να δείξουν τάχαμου έργο κάνουν ζημιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη δηλ. αλλα περιμενεις το υπουργειο να μη ξερει οτι οποιος παει δικαστικα ο δικηγορος δεν τον ενημερωνει για το χρονικο οριζοντα.. Ακριβως εκει βασιζονται γιατι ξερουν καθε αποφαση που παιρνουν τι αντιμετωπηση θα εχει πριν τη παρουν και τα ζυγιζουν!!

      Διαγραφή
  36. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο 10:03 ΈΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΏΡΑ Ο ΠΟΣΠΗΕΦ ΈΧΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΣΑΦ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΈΡΓΟ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΡΙΠΤΊΖ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Θ ΚΆΝΕΙΣ ΚΕ ΠΟΣΠΗΕΦ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ. ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΈΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΌΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΤΏΡΑ ΚΕ ΠΑΝΑΓΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙΣ ΜΌΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΚΆΤΙ???? ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΜΈΛΗ, ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ, ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΜΕΙΛ ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημητριαδης ιωαννης17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:15 μ.μ.

      Εσείς που βρίζετε, απ΄τους καναπέδες προφανώς δεν έχετε πάρκο.
      Μα είναι ακατανόητο να βρίζετε ανθρώπους που καθημερινά μάχονται για τα συμφέροντά μας σε πολιτικό επίπεδο, να καταθέτουν αγωγές,να προτρέπουν φορείς όπως τα Επιμελητήρια, επερώτηση στη Βουλή, προτάσεις προς το Υπουργείο κ.λ.π.
      Αυτό το μένος για τον Παναγή είναι προσωπικό κάποιων και δεν αφορά τον αγώνα που απαιτείται μήπως και σώσουμε τις επενδύσεις μας. Ο ΠΟΣΠΗΕΦ δεν έχει με κανέναν κόντρα. Το ακριβώς αντίθετο. Ο Σύλλογος των Σερρών και η Ομοσπονδία είναι έργο ολίγων ανθρώπων μεταξύ των οποίων και ο Παναγής. Εσείς του καναπέ έχετε να προσθέσετε κάτι επικοδομητικό έστω για μια φορά? Ξοδέψατε ένα ευρώ για τον κοινό αγώνα?

      Διαγραφή
  37. O PANAGIS THELEI POLES KLOTSES GIA NA XEKOUMPISTEI TO KATHIKI.

    PARAGVGOS APO MAKEDONUA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Α!! ρε ΠΑΝΑΓΗ...!!!!!Μ ε τους κολλητους και τους εχθρους σου.......ΟΥΦΦΦΦΦ..ΕΛΕΟΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΜΕ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΧΗ. ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΗ ΑΛΙΤΙΑ!!!

      ΠΑΝΑΓΗ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΦΗΓΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  39. Ειχαμε τον καλογερακη τον λουμακη τον....αντιφωτοβολταικο.......τωρα εχουμε και τον......παναγη !!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εχει ενα ωραιο γυραδικο στη πλατεια Κυψελης, "Ο Παναγος" λεγεται...εχω 2 χρονια να περασω βεβαια, νομιζω υπαρχει ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συναδελφοι εχω κανει προσφυγη στο διοικητικο δικαστηριο, ατομικα, σε δικηγορικο γραφειο απο τον φλεβαρη του 2013. Η προσφυγη πιανει τον φλεβαρη του 2013 και ολες τις υπολοιπες πληρωμες του λαγηε που θα γινουν με παρακρατηση της εκτακτης εισφορας δεν χρειαζεται καθε μηνα να κανω προσφυγη.
    Οποιος δεν κινηθει νομικα δεν θα μπορει να απαιτησει χρηματα απο τον λαγηε.

    Στο ευρωπαικο δικαστηριο τον δεκεμβρη του 2013 το ιδιο δικηγορικο γραφειο εχει ακροαση για προσφυγη της εταιριας voltalia εναντιον του κρατους για την εκτακτη εισφορα.

    Αυτες ειναι η πληροφοριες που μπορω με σιγουρια να σας πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  42. Είναι φανερό ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν δυο ή τρια το πολύ άτομα... Τα περισσότερα είναι ανόητα και υβριστικά. Ο "αγρότης" επίτηδες παριστάνει τον ανορθόγραφο και τα άλλα είναι από εκείνον που έχει προσωπικό οικονομικό συμφέρον (ξέρει αυτός). Λύσαξαν κατά της Ομοσπονδίας γιατί τους χάλασε τη "σούπα"... Έτσι δεν είναι κ. Μ... Περαστικά τους και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΒΡΙΖΗΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΙΤΑΡΑ ΠΑΝΑΓΗ!!!! ΕΜΙΣ ΣΕ ΞΕΡΟΜΕ ΑΠΤΑ ΧΟΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ!!

      Διαγραφή
  43. Προς φίλο 1.21 π.μ.
    ΣΥΝΆΔΕΛΦΕ, γνωρίζεις αν έχουν κάνει και άλλοι στο ίδιο δικηγορικό γραφείο? Εκτός από την παρακράτηση της εισφοράς, θα πιάσει και τυχόν μείωση της τιμής της κιλοβατώρας? Πόσο τελικά σου κόστισε εσένα η κατάθεση της προσφυγής? Μπορείς να μας πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εχουν κανει και αλλοι, η προσφυγη μου αφορουσε τοτε που την εκανα την εκτακτη εισφορα (1000€ κοστος) οτι αλλο π.χ καθυστερησεις πληρωμων, τοκοι υπερημεριας και οτι αλλη αντισυμβατικη ενεργεια του λαγηε προς εμενα χρειαζεται μηνυση προς τα ποινικα δικαστηρια (500 € κοστος). Χωρις φπα οι τιμες συν τα εξοδα δικαστικου επιμελητη γυρο στα 200€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.46 η προσφυγη σου σε τι τυπου δικαστηρια εγινε για την εκτακτη εισφορα με 1000 ευρωκοστος μπορεις να μας πληροφορησεις και αν εχεις καποιο νεο μεχρι τωρα απο αυτη τη προσφυγη..?

      Διαγραφή
  45. ΤΟΣΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ . ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ειναι στα διοικητικα δικαστηρια και ουσιαστικα η εκβαση της θα εξαρτηθει απο το ΣτΕ. Επειδη το κοστος για να πας ατομικα στο ΣτΕ κοστιζει το δικηγορικο γραφειο εχει παει δικια της υποθεση στο ΣτΕ και εχει φτιαξει επι της ουσιας προσφυγες στα διοικητικα δικαστηρια με ιδια επιχειρηματολογια και απαιτησεις. Οποτε οτι αποτελεσμα βγαλει το ΣτΕ για την εκτακτη εισφορα τα διοικητικα δικαστηρια θα την παρουν και για χαρη δικαστικου χρονου θα την μεταφερουν αυτουσια σε ολες τις προσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:37 μηπως θα μπορουσες να μου στειλεις στο philipos28@hotmail.com που βρισκεται και με ποιο δικηγορο κινηθηκες δικαστικα μηπως κινηθω και εγω με καποιον που ειναι ηδη γνωστης της υποθεσης?

      Διαγραφή

  47. Τελικά το μόνο σοβαρό σχόλιο που μας πληροφορεί είναι αυτό του 9:13. Όλα τα άλλα είναι φούμαρα και ύποπτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ Ή ΕΣΤΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ;; ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ!!! Η ΑΝΘΡΟΠΗ ΕΙΝΕ ΞΕΓΑΝΟΤΗ. ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΕ ΟΛΗ ΚΙΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΤΠΥΣ ΠΟΛΟΥΣ. ΣΙΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΗΣ.

    ΕΓΟ ΕΙΜΕ ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΗ, ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΩΝ ΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΑΚΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  51. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ 4:13 ΚΑΙ 4:15 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ή ΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΩ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΗ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;; ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΑΓΗ, ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΩΝ ΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΑΚΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ.

    ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΕΧΗΣ. ΜΑΚΡΙΑ ΚΕ ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΘΟΝ - ΜΑΘΟΝ ΠΡΟΗΝ ΑΓΡΟΤΟΣΙΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νταουλια μας τα κανες μ αυτον τον παναγη... ετσι μου ρχεται να παω μαζι του απο γινατι... ελεος πια! θελουμε να διαβασουμε κατι χρησιμο και μονο τον παναγη βλεπουμε...

      Διαγραφή
  53. Συζητατε τοσες μερες...για το τι θα κανετε για να παρετε καποτε..δηλαδη ..ποτε πισω την εκτακτη εισφορα....ΣΑΣ ΡΙΞΑΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ...ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ...!!!!!δεν γνωριζετε ισως σε ποιο κρατος βρισκεστε!!!!!ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΡΕΣ ...ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΠΙΔΑΣ ............ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!!!!ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ! Η ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ...κατοπιν εορτης....αλλα ξεχασα,ως συνηθως θα κλενε πολοι πανω απ το πτωμα μας,και αλλοι θα μας υποσχωντε λαγους και πετραχιλια..με το αζημιωτο βεβαια.!Αλλωστε αυτα περιμενουν κι αυτοι για να επιζησουν.ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ξεκολληστε. Ερχετσι new deal. Εκει πρεπει να στραφουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το κούρεμα με υπουργική αφορά νέες συμβάσεις-έργα ΦΒ. Επιτέλους!! Αυτό ισχύει από το 2009 και έτσι άλλαζαν οι ταρίφες από τα 45 λεπτα στα 9 για τα νέα κάθε φορά συμβόλαια. Μη βλέπουμε πρόβλημα εκει που δεν υπάρχει, γιατί θα φτάσουμε να λέμε ευχαριστώ γα τα ισχύοντα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Διάβασα όλα τα μυνήματα μέχρι εδώ για να δω το θάψιμο μεταξύ των προέδρων των συλλόγων που χρησιμοποιούν ψεύτικά ονόματα. Λύση θέλουμε κύριοι και όχι ψεύτικές ελπίδες ότι κάτι μπορεί να συμβεί. Ας αναλάβουν οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τα μέλη τους να γράψουν αναλυτικά με όλη την αλήθεια πότε και αν θα χρειαστεί να κάνουμε αγωγή. Νομικούς συμβούλους έχουν και πληρώνονται από τις συνδρομές μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΕΦ ΈΧΩ ΠΆΡΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΝΆΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΈΜΒΡΙΟ, ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΎΝΔΕΣΜΟ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΈΝΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΌΣΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΠΙΠΛΈΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξεκοληστε. Ερχεται το nrew deal και εσεις ασχολειστε με τους ψωροπροεδρους. Τι άλλο απο στημενοι μποιρει να ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ρώτησα δικηγόρο που εμπλέκεται στην Υπόθεση: Το δικαίωμα δεν παραγράφεται... διότι μέχρι να βγει ο νόμος αντισυνταγματικός δεν υπάρχει δικαίωμα.... Όταν ο Νόμος βγει αντισυνταγματικός με το καλό... και η ΛΑΓΙΕ ... δεν επιστρέψει τα χρήματα που παρακρατήθηκαν τότε ο κάθε δικαιούχος έχει δικαίωμα να κάνει αγωγή και να πάρει τα χρήματα του πίσω.... Από εκείνη την στιγμή γεννιέται το δικαίωμα και περνάει το χρόνος παραγραφής,,, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.... Μην τρομοκρατείτε τον κοσμάκη οι "δικηγορικές εταιρίες" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ