Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΚLT Κατέθεσε αιτηση αναστολής για να μην γινει κατασχεση


 της Άννης Καρολίδου
Η ΚLT Energy συνεχίζει τις προσπάθειες διάσωσής της, με την κατάθεση έφεσης κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που απορρίπτει το αίτημα της εταιρείας για υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης του άρθρου 99.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η KLT προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι το Δικαστήριο, που απέρριψε το αίτημα της εταιρείας επειδή  έκρινε ότι η εταιρεία δεν έχει
προοπτική βιωσιμότητας, δεν εκτίμησε ορθά τις γενικότερες οικονομικές συνθήκες στις οποίες υποχρεώθηκε να λειτουργήσει η Εταιρεία.  Πιο συγκεκριμένα, δεν έλαβε υπόψη ότι ο τραπεζικός τομέας έχει σταματήσει τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, ενώ επιπλέον, το ελληνικό δημόσιο οφείλει στην εταιρεία περί τα 2 εκατ. ευρώ από πιστωτικό ΦΠΑ.

Η KLT, που ζητάει να προσδιοριστεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο η συζήτηση στο Εφετείο, κατάθεσε  και αίτηση αναστολής της ισχύος της απόφασης και των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, προκειμένου να προστατευθεί η εταιρεία από κατασχέσεις.

3 σχόλια:

  1. Αύριο Πέμπτη 07 Ιουνίου εκδικάζεται η πρώτη δίκη μέρους του προσωπικού της KLT Αθήνας εναντίον της KLT για τα δεδουλευμένα. Άραγε στη νέα εταιρία που έχουν φτιάξει στη Θεσσαλονίκη, τις πληρώνουν τις "μαριονέτες" που έχουν για προσωπικό; Τα έργα που αναλαμβάνουν, κατασκευάζονται όπως πρέπει ή πάλι τα ίδια; Για πόσο ακόμα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Sunbank έχει κρατήσει τους πιο φτηνούς (σε μεροκάματο αλλά και ποιότητα εργασίας) εγκαταστάτες που χρησιμοποιούσε η KLT, αλλά και αυτούς απ' ότι ξέρω δεν τους πληρώνει στην ώρα τους. Οι υπάλληλοι κι αυτοί κακοπληρώνονται, ενώ οι περισσότεροι μηχανικοί είναι μηχανικοί πωλήσεων με ελάχιστη πρακτική γνώση του αντικειμένου. Το αστείο είναι ότι η εταιρεία διαφημίζεται προβάλλοντας τον αριθμό των έργων που είχε κάνει η KLT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ KLT?ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΕΤΡΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΕ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΑΡΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ