Τρίτη 29 Απριλίου 2014

EΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ .

Συγχαρητήρια και στον Κο Σπυρόπουλο και στον Πανελλήνιο Σύλλογο φωτοβολταικών στέγης που παρευρέθηκαν. 
Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα νέα. 
Καλή επιτυχία γενικότερα στον δικαστικό αγώνα που έχει ξεκινήσει ο ΠΟΣΠΗΕΦ. ηλιος

Σήμερα  29/4/2014  και ώρα 13 . 00  Εκδικάστηκαν  οι  Πρώτες 88 αιτήσεις  για Προσωρινή   Διαταγή Συναδέρφων  στα Δικαστήρια  των  Ευελπίδων  .   
 
Χθές  με  σημαντική  Προσπάθεια  εκ  μέρους  του Συνεργαζόμενου  Νομικού Γραφείου του Κυρίου Κολλυρη   καταφέραμε  και  πήραμε  προτίμηση  για  σήμερα  αιφνιδιάζοντας  το  ΛΑΓΗΕ  και  το Ελληνικό Δημόσιο .  
Δύο  Δικηγόροι του ΛΑΓΗΕ και δύο  Δικηγόροι του Ελληνικού Δημοσίου  που  προσεπικλήθηκε   ζήτήσανε  ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ  ΑΝΑΒΟΛΗ   για  να πρετοιμαστούνε  . Λές  και δε  γνωρίζανε  ότι θα προσφύγουμε  στο  Δικαστήριο .
 
Νομική  Μάχη  μεταξύ των  τεσσάρων αντίδικων Δικηγόρων και  του Κυρίου Ηλία Κολλύρη  οδήγησε  στο να μή  δοθεί  ολιγοήμερη  Αναβολή αλλά  μέχρι άύριο  το  πρωι στις  09 . 00  .
 
Παρόντες  στο Δικαστήριο  εκτός   απο  τον Εκπρόσωπο  της Ομοσπονδίας  μας και  απο τον Κύριο Κολλύρη  ήταν  εκπρόσωποι  του Δικηγορικού  Γραφείου  του Κυρίου Σπυρόπουλου   που  έχει  αναλάβει  διάφορους  Συναδέρφους εκτός  της Ομοσπονδίας  μας  καθώς  και Εκπρόσωπος  του Πανελλήνιου Συλλόγου  Φωτοβολταικών Στέγης  που παραβρέθηκε  για  να  μας  συμπαρασταθεί  στην Εναρξη  του Αγώνα  μας  δίνοντας  ένα μήνυμα  Ενότητας .
 
ΠΟΣΠΗΕΦ

35 σχόλια:

  1. Tι εγινε την επομενη μερα αφου δοθηκε αναβολη μεχρη την επομενη 9:00 ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μέλη της Ποσπηεφ εκπροσωπήθηκαν, επάξια όπως τους οφείλεται και τους αξίζει εξάλλου, από τους κ. Ηλία Κολλύρη , κ. Γεώργιο Ψαρουδάκη και από την κ. Όλγα Συροθανάση (Δικ. Γραφείο Κολλύρης – Συροθανάση και Συνεργάτες) και κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης να καταθέσει ο κ. Πέτρος Τσικούρας (Γεν. Γραμματέας Ποσπηεφ). Παραβρέθηκε στην συζήτηση των προσωρινών ασφαλιστικών (τον ευχαριστούμε ως παραγωγοί φωτοβολταϊκών γι΄αυτή του την ενέργεια) ο κ. Τριαντάφυλλος από το Δικ Γραφείο ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ – ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

      Οι αντίδικοι δικηγόροι ήταν εφτά (7), ο Λαγηε είχε δύο δικηγόρους άλλους δύο είχε ο Δεδδηε συν τρείς οι δικηγόροι του Κράτους (παρεμβαίνοντες υπέρ του δημοσίου), κάλεσαν ως μάρτυρες τον διευθυντή των ΑΠΕ του Υπεκα και μια συνεργάτιδα του κ Γκαρή ( Διευθ. Σύμβουλου Λαγηε).

      Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν εκ μέρους του Λαγηε ήταν το δημόσιο συμφέρον, ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης των πληρωμών του ΗΕΠ, το τεράστιο έλλειμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ λόγω των πολύ υψηλών ταριφών , της πολύ μεγάλης εισροής ΑΠΕ στο σύστημα και ο κίνδυνος κατάρρευσης της εγχώριας αγοράς ενέργειας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την ασύμμετρα μεγάλη επιβάρυνση του καταναλωτή μέσο ΕΤΜΕΑΡ χαρακτηριστική ήταν η φράση της συνηγόρου του Λαγηε προς την κ. Πρόεδρο « το ξέρετε κ. Πρόεδρε ότι μέσο του λογαριασμού του ρεύματός σας πληρώνεται 26ευρω/mwh για να έχουν υπεραποδόσεις οι φωτοβολταϊκοί παραγωγοί? Ξέρετε κ. Πρόεδρε ότι υπάρχει απόφαση για διπλασιασμό του ΕΤΜΕΑΡ αν δεν ισχύσει αυτός ο νόμος (ν4254)?».

      Διαγραφή
    2. Χρησιμοποιήθηκαν και επιχειρήματα τα οποία μόνο για γέλια μπορούν να ληφθούν υπόψη π.χ οι εταιρίες των φωτοβολταϊκών στην πραγματικότητα δεν ζημιώνονται από το πιστωτικό αλλά ωφελούνται καθώς τα χρήματα του πιστωτικού δεν τα έχουν εισπράξει με αποτέλεσμα αν δεν κόψουν το πιστωτικό να φορολογηθούν για χρήματα τα οποία δεν έχουν εισπράξει ενώ κόβοντας το (πιστωτικό τιμολόγιο) θα φορολογηθούν για λιγότερα λεφτά (προσωπικό σχόλιο: εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι) …!!!!

      Η στρατηγική των αντιδίκων (Λαγηε – Δεδδηε – Δημοσίου) ήταν να μεταφέρουν την συζήτηση στο τεχνικό κομμάτι έλλειμα ΑΠΕ, ΟΤΣ, IRR κτλ, (το οποίο σαφώς δεν μπορεί να γίνει κατανοητό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την Πρόεδρο) ώστε στο τέλος να καταλήξουν στο γνωστό πλέον επιχείρημα « κ. Πρόεδρε εάν αποφασίσετε την εκτέλεση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων κινδυνεύει άμεσα με κατάρρευση η αγορά ενέργειας της Χώρας» αποτέλεσμα αυτού είναι να ασκείται τρομερή πίεση στην Πρόεδρο!!! Αυτή η δεδομένη τακτική του Λαγηε έχει χρησιμοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στις διαταγές πληρωμής στα Δικαστήρια του Πειραιά!!

      Διαγραφή
    3. Μπαίνοντας πρώτοι στην μάχη, η στρατηγική του Γραφείου του κ. Κολλύρη όπως αυτή εκτυλίχθηκε ήταν αναγνωριστική στα πρώτα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, φάνηκε ότι ήθελε εν μέρει να «ανοίξει» η κουβέντα και στα τεχνικά κομμάτια της υπόθεσης ώστε να φανούν τα βασικά επιχειρήματα του Λαγηε χωρίς όμως να χαθεί η ουσία της υπόθεσης. Αυτό επιτεύχθηκε όταν εξετάσθηκε ως μάρτυρας ο κ. Τσικούρας ο οποίος με την δυναμικότητα που τον διακρίνει ουσιαστικά προκάλεσε τους αντίδικους δικηγόρους να «επιτεθούν», να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι και να προκληθεί ένταση η οποία έδειξε στην Πρόεδρο την ιδιαίτερα απελπιστική κατάσταση που βρισκόμαστε ως παραγωγοί φωτοβολταϊκών!!

      Σε κατάλληλες στιγμές της συζήτησης το team του κ. Κολλύρη (να μου επιτραπεί η έκφραση) με άμεσες και καίριες παρεμβάσεις επανέφερε την συζήτηση στην πραγματική της βάση η οποία δεν είναι άλλη από την νόμιμη, συνταγματική προστασία των εν λόγω εταιριών από την αναπόφευκτη οικονομική καταστροφή τους ωσότου κριθεί η ουσία της υπόθεσης στα ασφαλιστικά μέτρα . Ουσιαστικά εξέθεσαν αρκετές φορές τους αντίδικους δικηγόρους (Λαγηε) οι οποίοι επιχειρηματολογούσαν λες και στα εν λόγω προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα εκδικαζόταν η ενεργειακή στρατηγική της χώρας και ο σχεδιασμός των ΑΠΕ!!!! Δεν είναι τυχαία φράση της Προέδρου προς τον δικηγόρο του Λαγηε « αν δεν έχει χρήματα ο ειδικός λογαριασμός που λέτε να καταθέσετε ως Λαγηε ασφαλιστικά μέτρα εδώ δεν συζητάμε αυτό το θέμα»!!!

      Σε κάθε περίπτωση φάνηκε ότι ο κρατικός μηχανισμός θορυβήθηκε και ενεργοποιήθηκε στο «φουλ», εφτά δικηγόροι για προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα!!

      Για πρώτη φορά στα δικαστήρια της Ευελπίδων διάρκεσαν προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα δύο και παραπάνω ώρες (υπόθεση πρώτη: εταιρίες μέλη της Ποσπηεφ εναντίον Λαγηε)!!

      Οι αποφάσεις θα βγούν την Παρασκευή 2/5/2014!!

      Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες οι αντίδικοι δικηγόροι ζήτησαν αναβολή από την Πρόεδρο γιατί δεν ήταν έτοιμοι, η οποία και δεν έγινε δεκτή!!

      Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η εμμονή των αντιδίκων δικηγόρων να μάθουν πόσες αγωγές θα κατατεθούν από το Δικ. Γραφείο του κ. Κολλύρη!!

      Οι ημερομηνίες που δόθηκαν για να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα είναι στις 18/6/2014 (με μικρή επιφύλαξη καθώς η μια δικηγόρος του Λαγηε στο τέλος δήλωσε κόλλημα), πάντως οι ημερομηνίες είναι μεταξύ 18 και 23 Ιουνίου!!



      Με εκτίμηση

      Σπύρος Μπογδάνης

      Διαγραφή
  2. Πρωσορινές Διαταγές ως πρός τί;;ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτα τωρα τι παιζεται !!!! δηλαδη αμα δεν γινουν ολα αυτα ......Τοτε αυτα θα παθει το κρατος...!!!!!!!!!Τα επιχειρήματα που ακούστηκαν εκ μέρους του Λαγηε ήταν το δημόσιο συμφέρον, ο κίνδυνος αποσταθεροποίησης των πληρωμών του ΗΕΠ, το τεράστιο έλλειμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ λόγω των πολύ υψηλών ταριφών , της πολύ μεγάλης εισροής ΑΠΕ στο σύστημα και ο κίνδυνος κατάρρευσης της εγχώριας αγοράς ενέργειας. Και τωρα να απαντησουν οι κυριοι :7 ηταν νομιζω !!!!! που θα βρουνε να πληροσουνε αυτους εδω>>>>OΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ>>>>>> ΕΓΡΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ>>>>>Το σύνολο των έργων του ΟΜΙΛΟΥ που βρίσκονται σε φάση αδειοδότησης ξεπερνούν τα 3000 MW. Μεταξύ αυτών χρήζουν ειδικής αναφοράς αφενός το μεγαλύτερο έργο που αναπτύχθηκε ποτέ στη χώρα μας, η υλοποίηση 1000 MW στην Κρήτη, καθιστώντας την το μεγαλύτερο πράσινο νησί παγκοσμίως, μέσω διασύνδεσης με το ηπειρωτικό Σύστημα και αφετέρου το υπεράκτιο έργο στα ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης (το πρώτο ρεαλιστικό της κατηγορίας του εξαιτίας του χαμηλού θαλασσίου βάθους και της μικρής σχετικά απόστασης από την ακτή).TΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΓΗΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ??? ΕΤΣΙ ???ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΟΜΗΛΟΣ NPG ENERGIE ..ΑΛΟΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΚΗΝΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ >>>>>>>>>ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριοι ευχαριστουμε για την ενημερωση. Να δουμε επιτελους,με την αποφαση που θα βγαλουν,δουλευουν οπως πρεπει τα Ελληνικα Δικαστηρια, η δεχονται παρεμβασεις,απο τα μεγαλοσυμφεροντα που λυμαινονται στην χωρα μας τωρα και χρονια..κυριοι δικαστες λιγο αν διαβασετε αυτο το νομοσχεδιο καταλαβενετε οτι ειναι περα για περα αδικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι απόφαση περιμένουμε???Ε θέλει και ρώτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

    Δελτίο Τύπου

    Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι η υποβολή των δηλώσεων και η πληρωμή των αντίστοιχων ποσών για τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του ν.2238/1994 (ΟΕ, ΕΕ, κλπ) και των οριστικών δηλώσεων από μισθωτές υπηρεσίες και από ελευθέρια επαγγέλματα της παραγράφου 3 του άρθρου 59 του ίδιου νόμου, οι οποίες έληγαν στις 30/04/2014 παρατείνονται μέχρι και την 5η Μαΐου 2014. Ισχύει και για τις εταιρείες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσικό χαρτί στις Δ.Ο.Υ.
    Επίσης, παρατείνεται μέχρι την 5η Μαίου 2014 η προθεσμία υποβολής των περιοδικών εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ των οποίων η προθεσμία έληγε στις 30/04/2014. Ο φόρος που οφείλεται με βάση τις ανωτέρω περιοδικές δηλώσεις καταβάλλεται στο σύνολο του μέχρι 30/05/2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γραμματεία του πρωτοδικείου απορρίφθηκαν όλες οι προσωρινές διαταγές της ποσπηεφ - Κολύρρη και σία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμε αγρότις από Κιλκίς. Συμφορά σε όσους έβαλε στο χέρι ο Παναγής, η ποσπηεφ και η δικηγόρη τους να κάνουν άστοχα δικαστήρια και να υπογράψουνε εργολαβικά με τους δικηγόρους τους. Θα τους αρμέγουνε οι Παναγήδες για τα επόμενα 10 χρόνια. Τον Παναγή τον ξέρομε καλά εμείς οι αγρότες τι λαμόγιο είνε, γιαυτό και τονε διώξαμε από παντού!!! Ο άνθρωπος είνε καμένο χαρτί!! Για όσους δεν τονε ξέρουνε να τους πω πος ο Παναγής έχει αγροτικό φωτοβολταϊκό οπότε καθάρισε γιαυτονα ο Σπανούλης. Με άλα λόγια κάνει ο Παναγής μαγκές και δικαστήρια με τα λέφτά και για τα λεφτά άλλων.
    Να ζήσης Σπανούλη με τα οραία σου!!!
    Μαθένο μάλιστα πως ξέσπασε μεγάλος πόλεμος από τους παραγογούς κατά της ποσπηεφ που με το έτσι θέλο τους έστηλε στον Κολύρη ενό αυτοί ήθελαν Παπακοσταντίνου. Το πρόβλιμα δεν είνε ο δικηγόρος αλά η νομική οδοός που διαφέρη τρελά και για την οπία πλακόνονται οι δικηγόρη με δημόισες επιστολές μεταξύ τους.
    α ρε Παναγή ότι πιάσεις το καταστρέφης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνάδελφοι καλημέρα

    Διάβασα την ανακοίνωση της ποσπηεφ για την απόρριψη των προσωρινών ασφαλιστικών και μου έκανε εντύπωση το κάλεσμα τους να κατατεθούν και άλλες τέτοιες, έτσι για να χαθούν και αυτές και προφανώς να γράψουν έσοδα. Και αν μεν ο Κολύρης σαν δικηγόρος που είναι περνάει ούτως ή άλλως την ζωή του στα δικαστήρια, τους υπόλοιπους για πόσο μαλάκες μας περνάει?? Δηλαδή τι κάνει τώρα, πάει να διορθώσει τα λάθη του με μεγαλύτερα λάθη??? Να τα πληρώσει ο ίδιος και πάω πάσο,όχι όπως να πληρώνεται για να μας δουλεύει...
    Δυστυχώς για όσους γνωρίζουν την αγράμματη ηγεσία της ποσπηεφ δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα καλύτερο. Μόνο τα κείμενα τους να δεις, δεν ξέρουν ούτε καν γραφή και ανάγνωση οι άνθρωποι... Τους έχει διπλαρώσει ο Κολύρης με υποσχέσεις, εργολαβικά και μίζες στις τσέπες τους (για το αζημίωτο του θέματος) και από δω παν και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ 15 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο (Μανώλης Κρήτη) ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Μανώλης Κρήτη=ΕΛΕΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΝΤΙΝΟΣ, ΜΗΤΣΟΣ..κ.λ.π.....κλπ

      Διαγραφή
  10. Δεν ανήκω σε κανένα Σύλλογο, δεν υποστηρίζω κανένα Σύλλογο
    ΟΜΩΣ
    δε γίνεται 23 ημέρες μετά το ΦΕΚ του Πολυνομοσχεδίου και με την πρώτη αντίθεση της Δικαιοσύνης να βγάζουν όλοι τη χολή τους. Ούτε τον Παναγή ξέρω, ούτε αν είναι αγράμματος, ούτε αν ξέρει να συντάσσει δελτία τύπου. Άλλωστε σε δικηγορικό γραφείο απευθύνθηκε, δεν πήγε μόνος του. Δεν έγραψε μόνος του τα εξώδικα.
    Αυτό που βλέπω όμως είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν παρατήσει οικογένειες για να οργανώσουν τις κινήσεις εναντίον του Κράτους και όλοι οι υπόλοιποι ανοίγουμε τον υπολογιστή μας από τον καναπέ του σπιτιού μας ή ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας από το tablet ή το τελευταίας τεχνολογίας κινητό για να ρίξουμε τη χολή μας.
    Γιατί όταν ο άλλος αποτυγχάνει βρίζουμε και κινδυνολογούμε, αλλά όταν κερδίζει προκαλεί δεδικασμένο και φυσικά όλοι θα ακολουθήσουμε.
    Και στο κάτω κάτω της γραφής χρήματα έχασαν άλλοι με αυτές τις νομικές κινήσεις όχι εσείς που βρίζετε!
    Αθάνατη Ελλάδα με τους "εμφυλίους" σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. cvgenergy, αδύνατον να μην γνωρίζεις τον Παναγή που φλόμωσε νομικά φούμαρα τους παραγωγούς με συγκεντρώσεις ανά την ελλάδα...
    Αδύνατον επίσης να μην κατάλαβες πόσο αγράμματοι οι ποσπεφ είναι... Κάνει μπαμ από χιλιόμετρο και τους κρέμασαν μάλιστα κουδούνια πριν κάτι μήνες στο energypress, ότι έλεος τα ματάκια μας ρε παιδιά παρτε και κανα φιλόλογο να σας γράφει τα κείμενα!! Όσο για τα τεχνικά θέματα, αυτό δεν φτιάχνει με τίποτα...
    Στα νομικά τώρα, σε πληροφορώ πως ούτε οικογένειες άφησαν ούτε τίποτα. Δύο συμφωνίες με Κολύρη και Παπακωνσταντίνου έκαναν και τίποτα παραπάνω. Και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν άλλωστε αφού είναι αγράμματοι. Άρα ας αφήσουμε επιτέλους τους εξωραισμούς και ας δούμε την ουσία η οποία είναι ότι οι δικηγόροι τους σφάζονται δημοσίως, οι μαζικές νομικές ενέργειες απορρίπτονται επίσης μαζικά και αυτοί με πολύ θράσος καλούν και άλλο κοσμάκη να βάλει το χέρι στην τσέπη για να κάνουν τα ίδια λάθη. Ε λοιπόν σε πληροφορώ πως υπάχρει μεγάλη μίζα σε όλο αυτό. Και αν δεν το βλέπεις τότε έχεις τον Παναγή και την παρέα του κολλητάρια... Αλλιώς δεν εξηγείται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω καμία σχέση με κανέναν και φυσικά δεν ξέρω κανέναν.
      Δεν είμαι γραμμένος σε κανέναν σύλλογο και οι νομικές κινήσεις που θα κάνω θα είναι συλλογικές με τον πολύ στενό όρο (ελάχιστοι παραγωγοί που γνωριζόμαστε μεταξύ μας).
      Ο λόγος που έγραψα το προηγούμενο post είναι ένας και μοναδικός:
      - Χαίρεστε που χάθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά ενώ αν είχαν κερδηθεί θα τρέχατε να καταθέσετε κι εσείς.
      Μήπως γνωρίζετε πόσες δικαστικές μάχες θα γίνουν έως ότου τελεσιδικήσει το θέμα? Ε? Ξέρετε?
      Και βγάλατε τα μαχαίρια με την πρώτη.
      Καθίστε λοιπόν φαγωθείτε μεταξύ σας για το ποιος σύλλογος είναι καλύτερος και χειρότερος και αφήστε αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι να γελάνε βλέποντάς σας.
      Γιατί ο σκοπός και ο στόχος σας είναι ποιος θα την πει στον άλλον και όχι να κερδηθεί αυτός ο αγώνας.
      Κορόιδα

      Διαγραφή
    2. δικαιο μεγαλο εχεις cvenergy τι νομιζει ο καθενας απο εμας οτι επειδη τους πηγαμε στα δικαστηρια θα τελειωνε το θεμα και θα ξεβρακωνονταν ολοι οι δικηγοροι ανεξερετως εχουν πει οτι ο αγωνας ειναι μακρυς και δυσκολος και απο οτι γνωριζω θα δοθουν πολλες μαχες μεχρι να βγει το τελικο αποτελεσμα , το ξερετε και το βλεπετε οτι και η δικαστικη εξουσια δεν ειναι και ιδιαιτερα αμερολυπτη και ειναι πολυ συστημικη πολλοι δικαιοι αγωνες εχουν φαει στην μαπα αποριπτικες αποφασεις ο αγωνας μολις ξεκινησε και θα ειναι μακρυς υπομονη και επιμονη και κυριως ομονοια ολοι παλευουμε για κοινο σκοπο να εχετε υποψιν οτι πολλοι που θα κακολογουν και δημιουργουν θεματα ειναι αυτοι που υπερασπιζοταν το new deal δηλ κοινως παπαγαλακια του υπεκα προσπαθωντας οπως τοτε να μας διασπασουν και να δημιουργησουν διχονοια το εργο το εχουμε ξαναδει ελπιζω να μην πεσουμε στην ιδια φακα

      Διαγραφή
  12. Συνάδελφοι το πρόβλημα με την ποσπηεφ είναι συνολικότερο και ευτυχώς υπάρχει το blog αυτό, οπότε βγαίνει άμεσα η αλήθεια από όλους εμάς, από όλη την ελλάδα. Ένα κομματάκι πληροφόρησης ο καθένας αρκεί για να ξεβρακωθεί ο κάθε μασκαράς. Είμαι σίγουρη πως αν δεν υπήρχε το blog αυτό, η ανακοίνωση της ποσπηεφ σήμερα θα μίλαγε για νίκη στα ασφαλιστικά ή έστω αναβολή... Τόσο ξεδιάντροπη ψευτιά θα μας πλασάριζαν!! Εγώ με τα όσα έχω δει από δαύτους δεν πιστεύω τίποτα από την προπαγάνδα τους. Και συνοψίζω μερικές μόνο από τις κουλαμάρες τους:

    1. Τον Ιανουάριο του 2013 (ΣΠΗΕΦ Σερρών με Πρόεδρο τον αγροτοσυνδικαλιστή Παναγή) πίεζαν το πολιτικό σύστημα για παράταση του 4μηνου ώστε να μπουν και άλλα 1000 μεγαβάτ με ψηλές ταρίφες και να βουλιάξουμε τελείως.
    2. Τον Μαίο 2013 ο Παναγής ιδρύει την ΠΟΣΠΗΕΦ βάζοντας τον καλογεράκη (ΠΑΣΥΦ) να κόψει κορδέλλα, ο οποίος είχε επίσης προσφύγει στο ΣτΕ κατά της αναστολής αδειών στα Φ/Β και επίσης πίεζε το πολιτικό σύστημα για παράταση του 4 μηνου, επίσης για να μπουν χιλιάδες νέα μεγαβάτ φβ και να βουλιάξουμε.
    3. Τον Οκτώβριο 2013 η ΠΟΣΠΗΕΦ καλωσορίζει την τροπολογία για το άνοιγμα των fast track. Τους παίρνει ο διάολος βέβαια και το μαζεύουν. Προφανώς την ανακοίνωση την έγραψαν τα επιμελητήρια ως δωράκι στο Μίχαλο και στους κολλητούς φαστ τρακερς του.
    4. Από Οκτώβριο 2013 ως Γενάρη 2014 η ΠΟΣΠΗΕΦ φλομώνει σε ευχαριστήρια τους υπευθύνους, όποτε ακριβώς δεν μας πλήρωναν. Για να κάνουν κάτι για τις πληρωμές μας ούτε λόγος βέβαια... Να σημειώσω πως οι πληρωμές ήταν το μόνο σημείο που όλη η αγορά ακόμη και οι αγρότες ήταν ενωμένοι.
    5. Το 2014, μετά την κατάρρευση του ΠΑΣΥΦ από την μακακία να ζητάει νέες άδειες, γυρίζουν στην ΠΟΣΠΗΕΦ το παραμύθι, και πλέον ζητάνε να μην δοθούν άλλες. Ο λόγος είναι απλός. Πέραν της βλακείας τους, επρόκειτο για εγκαταστάτες (βλέπε Νίκας Άρης, Τόκας Αστέριος -μέλη ΔΣ ΠΟΣΠΗΕΦ), όπως άλλωστε και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΥΦ (mechatron)
    6. Όλο αυτό το διάστημα φυτεύουν ψευτοσυλλόγους σφραγίδες ξεσηκώνοντας τον κόσμο με δήθεν κατάλληλες νομικές ενέργειες και φούμαρα. Πουθενά ωστόσο δεν υπάρχει ενιαία γραμμή και στρατηγική και φυσικά σε καμία από τις δήθεν συνελεύσεις των ψευτοσυλλόγων δεν μαζευονται παραπάνω από 10 μέλη.
    7. Τελευταίο παράδειγμα του μπάχαλου που τους χαρακτηρίζει,ότι σκοτώνονται δημόσια ακόμα και οι δικηγόροι τους.
    Εγώ λοιπόν σε όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα δεν κλείνω τα μάτια και πάλι ευχαριστώ το μπλογκ αυτό που μας φιλοξενεί, ώστε να προστατευόμαστε από τους εχθρούς που μας το παίζουν προστάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ...ΕΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 150ΡΙΑ-250ΡΙΑ ΕΥΡΩ..Χ 14500 ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ......ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΕ ΕΒΓΑΛΕ 9 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.....ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΧΛΩΜΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ.....ΤΟΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ....ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΡΑΓΚΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΡΙΣΗΣ.....

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ξαφνικά εμφανίσθηκε η Ελένη ο Μήτσος και ο Φαίδων!!! και τι μας είπαν λυπούνται για τα δικά μας λεφτά που τα επενδύουμε για την υπεράσπιση μας. Σε λίγο χιλιάδες θα μας ακολουθήσουν. Η νίκη έρχεται με αγώνες, έστω και δικαστικούς. Εάν έχετε αποδείξεις για μίζες, ιδού η Ρόδος.

      Διαγραφή
    4. Aπλά η ελένη, ο μήτσος, ο φίλλιπος , ο φαίδων κι ο κώστας από την κρήτη κλπ δημοκρατικές δυνάμεις είναι ακριβώς ο ίδιος λογαριασμός. Είναι τόσο καραγκιόζης που δεν άλλαξε καν το λογαριασμό του παρά μόνο τα ονόματα. Για γέλια και για κλάματα.

      Διαγραφή
    5. Συνάδελφε το διαπιστωσα και εγώ. Είναι όντως καραγκιόζιδες. Οι βολεμένοι.

      Διαγραφή
    6. Οι Κρητικοί είναι εντελώς κουζουλοί... Δε ξέρουν ούτε προπαγάνδα να κάνουν και γενικά τα κάνουν σαλάτα! Τι πιο χαρακτηριστικό από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Προβλέπω σε λίγο όσοι θέλουμε να ρουφιανέψουμε, να μπαίνουμε με το ψευδονυμο Μανώλης Κρήτη... έτσι για μόδα. Πάντως ο Μανώλης Κρήτη είπε και κάποιες σκληρές αλήθειες. Έχοντας εδώ στο παρελθόν βιώσει και άλλες περιπτώσεις (π.χ. του Παπακυριακού) με ψευδόνυμα που δεν ξέραμε ποιος τελικά ηταν, δεν αποκλείω να χρησιμοποιούν πολλοί το ψευδονυμο του Μανώλης Κρήτη. Για την ταμπακέρα τώρα, οι αποτυχίες και ο αχταρμάς στρατηγικής και θέσεων της ΠΟΣΠΗΕΦ ανάλογα με τα φεγγάρια δεν αλλάζει, έτσι για να λέμε και του Μανώλη... το δίκιο!!!

      Διαγραφή
  13. Συνάδελφοι αν έχετε τη διάθεση διαβάστε την παρακάτω απόφαση του ΣτΕ για τους ομολογιούχους ώστε να αντιληφθείτε τις διαφορές και τις ομοιότητες .......
    http://www.ste.gr/portal/page/portal/StE/ProsfatesApofaseis#a308

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν μπορω ακόμη να πιστέψω πως κανένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει να διορθώσει όχι την αδικία αλλά την ΚΛΕΨΙΑ. Πως δεν παρεμβαίνει να εξηγήσει πως καποιοι εισπραττουν εις βάρος κάποιων άλλων στην αγορά ενέργειας...Το ελλειμα δημιουργήθηκε από μεταφορά χρημάτων που αφορούν τις απε προς άλλες μορφες ενεργειας. Μεγα σκάνδαλο...και αντι να πληρωσουν εκεινοι, το υπουργείο αφηνει στο απυροβλητο ολους αυτούς συν μερος των φωτοβολταικών ωστε να σπάσουν την ομοιογενειά μας. Πως είναι δυνατόν κύριοι που λέγεστε εισαγγελείς και δικαστες να δεχεστε την ανισονομία και να την ενισχύετε. Πως είναι δυνατόμ κάποιος να μην πληρώνει τίποτα και κάποιος να πληρώνει 500,000 ευρώ μόνο και μόνο επειδή πήρε αναπτυξιακό που η εθνική συμμετοχή ήταν15% μόλις; πως είναι δυνατόν να δέχεστε να μεταφέρονται χρήματα σε άλλες μορφές ενέργειας όταν το κράτος με νόμο υπέγραφε συμβάσεις; πως είναι δυνατόν να αγνοείτε τη μείωση προστίμου απο το co2 που πληρωνουμε ως κράτος; πως γίνεται να μην δέχεστε το υψ ηλό κόστος κατασκευής που υλοποιήσαμε και πριν προλάβουμε να ξεπληρωσουμε τον δανεισμό μας μειωνετε τις ταρίφες ενώ όσοι δεν μειώθηκαν έχουν ήδη αποσβέσει; μπορεί να είστε άσχετοι με την ενέργεια κύριοι αλλά δεν μπορεί να μην γνωριζετε πως κάθε νέα μορφή ενέργειας κάθε κράτος αρχικά την προωθεί και την επιδοτεί; δεν γνωρίζετε πως επειδή εμεις επενδύσαμε το κόστος εχει μειωθεί; αν λοιπόν είστε όλοι τόσο άσχετοι και δεν γνωρίζετε πλέον τι σημαίνει εύλογο και ισονομία τότε γιατί αποφασίζετε εσεις; Προσωπικά θα κινηθώ και εναντίον σας νομικά για μη ορθή κρίση και γνώση....Λυπάμαι για όλη την μεθοδολογία που έχει πλέον γίνει οδηγός. Λυπάμαι που οι νόμοι διαφερουν απο πολίτη σε πολίτη. Απαξιώ να ασχοληθώ μαζί σας μιας και την λύση θα την βρώ απο εξωτερικό. Σας ευχαριστώ...δεν χρειαζεται να με ψάξετε βλέπετε το όνομά μου και δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ. Και γι αυτό απαιτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα σε όλους.
      Κ.Theodorakopoulos,Όλες οι σκέψεις σας φαίνονται πάρα πολύ λογικές και εύκολα μπορεί να δει τις αδικίες όποιος θέλει να ασχοληθεί.
      Μεγάλο οικονομικό πάρτυ σε όλο το τομέα της ενέργειας, με νόμους, αλλαγές στις συμβάσεις, περικοπές ,επιδοτήσεις προσφορές κλπ.Πολλά τα ευρώ.
      Στο πρόβλημα μας μόνο δικαστικές αρχές δικές μας και ξένες μπορούν να δώσουν λύσεις.



      Διαγραφή
  15. εγω ειμαι απληρωτος απο Ιουνιο εως Αυγουστο με βεβαιωση χρεων (ολα πανε στην εφορια για πιο ευκολα) και δεν απανταει κανενας στο ΛΑΓΗΕ - ξερει κανενας να μου πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην εφορία εάν δε χρωστάς στα επιστρέφει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Χρονόπουλε ουδέποτε έχω γράψει με ψευδώνυμο.Το αντίθετο είχε μάλιστα συμβεί....κάποιος "καλοπροαίρετος" σοφίστηκε να κάνει εγγραφή και σχολιαζε με το όνομα μου.Μου έγινε γρήγορα αντιληπτό και μέχρι και ο helios έβγαλε ανάρτηση σχετικά με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι σημαίνει στον Ν.4252/14 ...που κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της παρούσας
    υποπαραγράφου βρίσκονται σε λειτουργία (κανονική ή
    δοκιμαστική) σύμφωνα με τις ακόλουθες περιπτώσεις. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει δοκιμαστική λειτουργεία.. δλδ εάν εγώ είχα κάνει αίτηση για να συνδεθώ στις 28/6/2011 και η Δεη με σύνδεσε στις 12/7/11 είμαι σε δοκιμαστική λειτουργεία??? ευχαριστώ Πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΧΙ Η ΑΙΤΗΣΗ......ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ 3-08-2011...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ