Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ανοιχτή Πρόσκληση : Θέλεις να συμμετέχεις στην ενημέρωση στο fotoboltaika.blogspot ?

Ας κάνουμε το blog έναν ακόμα πιο ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας.
Αποτείνω πρόσκληση σε όσους ενεργούς επενδυτές φωτοβολταϊκών θέλουν να κάνουν τις δικές τους αυθεντικές περιοδικές αναρτήσεις -αρθρογραφησεις στο blog, και πιστεύουν οτι μπορουν να βοηθήσουν στην ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον χώρο των φωτοβολταϊκών.

Τι σημαίνει αυτό; Θα έχεις το δικό σου κωδικό και θα μπορείς οπότε θέλεις να κάνεις ανάρτηση και να ενημερώνεις χωρίς να χρειάζεται να το στείλεις στο fotoboltaika.blgopst και να περιμένεις να το αναρτήσω εγώ. Μπορείς να αρθρογραφείς είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Τα άρθρα πρέπει να είναι δικά σου και εσύ θα είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος/η και υπόλογος/η για το περιεχόμενο τους. 


Γιατι πρόσκληση ;
Γιατί νιώθω μερικές φορές οτι τα γεγονότα τρέχουν γρηγορότερα από εμένα, και γνωρίζω οτι πολλοί επενδυτές φωτοβολταϊκών έχουν ενεργοποιηθεί στη διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων είτε μεμονωμένα, είτε μέσω συλλόγων  ή άλλων δράσεων και μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση από ολες τις πλευρές. Επίσης, γνωρίζετε οτι στόχος του blog είναι η αλληλοενημέρωση και δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί καλύτερα άν οι πηγές ενημέρωσης δεν είναι πολλές. Το όλο εγχείρημα ενέχει κινδύνους για το blog, άλλα θεωρώ οτι αξίζει να αναλάβω το "ρίσκο".


 Το ιδεατό θα ήταν μια πιο διευρυμένη και άμεση επικοινωνία με όσο το δυνατόν πληρέστερη   ομάδα αντιπροσωπευτική των διαφόρων επενδύσεων και επαγγελμάτων (πχ σπιτια, παρκα,   100αριδες, μεγαβατοι, επιχειρηματίες, υπάλληλοι, άνεργοι, αγρότες, μηχανικοί, δικηγόροι  κτλ) . Ας ξεκινήσουμε με μια ομαδα 3-4 ατόμων και βλέπουμε πως παει.

Θα διατηρώ το δικαίωμα να σχολιάσω στην αρχή της ανάρτησης με διακριτό τρόπο γραφής για να μην μπερδεύονται οι αναγνώστες. Επίσης θα έχω το δικαίωμα να κατεβάσω ανάρτηση/σχόλια ή να διακόψω την πρόσβαση στο blog, εφόσον θεωρώ οτι είναι αντίθετη στις αρχες του blog.

Οι γενικές αρχές του blog ειναι:
  • Προστασία της φωτοβολταϊκής αγοράς και των συμφερόντων.
  • Εκφέρουμε κριτική αλλα σε ενα πλαίσιο ενωτικό και οχι διασπαστικό.
  • Οι αναρτήσεις δεν θα περιέχουν ύβρεις.
  • Δεν θα γίνεται εσκεμμένη διάδοση στρεβλών ειδήσεων-αλλα θα υπάρχει διασταύρωση πηγών.
  • Δεν θα γίνεται καμία διαφήμιση/δυσφήμιση εταιριών, μαρκών, συλλόγων, site κτλ.
Αν λοιπόν είσαι επενδυτής/τρια στα φωτοβολταϊκά, ενεργοποιείσαι με δράσεις υπέρ των φωτοβολταϊκών, είτε ανήκεις είτε όχι σε κάποιο σύλλογο  και θέλεις να συμβάλεις ανιδιοτελώς στην ενημέρωση
1) στείλε εμαιλ στο fotoboltaika.blgospot από ενα gmal account οτι αποδέχεσαι τους ορους της ανάρτησης αυτής
2) ενημέρωσε τι είδους επένδυση έχεις κάνει στα φωτοβολταϊκά / επαιδευτική κατάρτιση και επαγγελματική απασχόληση.
3) αν ανήκεις σε κάποιον σύλλογο και σε ποιον, εάν έχεις κάποια δράση και ποια είναι αυτή
4) ανέπτυξε σύντομα σε 2 παραγράφους πώς πιστεύεις οτι μπορείς να βοηθήσεις στην ενημέρωση  
     και σε τί θέματα θα μπορούσαν να αναφέρονται οι αναρτήσεις σου. 

Ανεξαρτήτα της παραπάνω πρόσκλησης, οπως παντα, εάν εχεις καποια ανάρτηση  ή θέλεις να πείς τη γνώμη σου, ισχύει το εμαιλ του blog fotoboltaika.blogspot@gmail.com οπου μπορείς να στείλεις το κείμενο σου.

Ευχαριστώ όλους σας για την επιλογή του blog για την ενημέρωση σας.
ηλιος



2 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχθές ήρθε το ενημερωτικό σημείωμα για το τιμ. του Απριλίου και δεν είχε την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.Τελείωσε; Γνωρίζετε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ