Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Φωτοβολταικά- Τι κανουμε;

Επειδή φαίνεται ότι το νέο τρομοσχέδιο έχει βάλει φωτιά στις συμβάσεις των φωτοβολταϊκών επενδύσεων είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα, πολλοί επενδυτές σκέφτονται σοβαρά, να προσφύγουν στην δικαιοσύνη κατά του νομοσχεδίου .

 Δεν έχω ακούσει ακόμα από συλλόγους επίσημα, γνωρίζω όμως ότι εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση και για τις ατομικές συμβάσεις και βάση του συνταγματικού δικαίου και σύντομα θα
ακούσουμε για τις κινήσεις τους. 
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Στο blog έχουν σταλεί και έχουν δημοσιευθεί προς το παρόν 4 τοποθετήσεις από δικηγορικά γραφεία πάνω στον τρόπο ενεργειών που προτείνουν.  Δημιουργήθηκε και καινούργια κατηγορία στο μενού το πορτοκαλί πάνω, με την ένδειξη ΝΟΜΙΚΑ για να βρίσκετε κατευθείαν όλες τις σχετικές αναρτήσεις.

Γραφείο -1- Παπακωνσταντίνου, για την ανάρτηση πατήστε εδώ.
Γραφείο -2- Σπυρόπουλος, για την ανάρτηση πατήστε εδώ.
Γραφείο -3- Κολλύρη, για την ανάρτηση πατήστε εδώ.
Γραφείο -4- Μεταξάς, για την ανάρτηση πατήστε εδώ.


 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η δημοσίευση τους γίνεται με στόχο την ενημέρωση, όσων ενδιαφέρονται να βρουν το δίκιο τους με ένδικα μέσα.
Χαίρομαι που μια εξ αυτών ξεκίνησε τον άμεσο διάλογο μέσω σχολίων. Είναι πολύ σημαντικό από πρώτο χέρι να έχουμε Online δυνατότητα επίλυσης κάποιων αποριών στο βαθμό που μπορούν. Ως ετούτου έχει ζητηθεί σήμερα και από τις υπόλοιπες εταιρίες να απαντούν σε σχόλια.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
Πρόταση μου, όπως πάντα, αν επιθυμείτε βεβαια να κινηθείτε νομικά, είναι να γίνει έρευνα αγοράς, να συμβουλευτείτε τουλάχιστον δύο γραφεία (και πιθανόν και αλλα που γνωρίζετε περαν αυτών των αναρτήσεων), να ακούσετε τις προτάσεις τους και τις προσφορές τους, να τους αξιολογήσετε.

 
Όσοι κάνετε τη "γύρα" ενημερώστε και τους υπόλοιπους στο blog.

Ευχαριστώ,
ηλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ