Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΑΦΥΦ: Δεν διαπραγματευόμαστε την περιουσία μας - Μην υποκύψετε- Ταμείο νομικής προστασίας επενδυτών - Παμε μεχρι τελος


Σκληρή στάση φαίνεται ότι έχει επιλέξει να κρατήσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φωτοβολταϊκών (ΠΑΣΥΦ) σχετικά με το λεγόμενο new deal, δηλαδή την αλλαγή στις υφιστάμενες ταρίφες φωτοβολταϊκών και την ταυτόχρονη χρονική  παράταση στις συμβάσεις. Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος καλεί τους επενδυτές να μην υποκύψουν και να μην αποδεχθούν καμία αλλαγή στις συμβάσεις τους.


Ειδικότερα, στην ανακοίνωση ο ΠΑΣΥΦ αναφέρει τα εξής:
«Μετά τις προτάσεις που ακούσαμε από την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ για αλλαγή των συμβάσεών μας και εξοντωτικό κούρεμα των εγγυημένων τιμών, και με βάση τις επαφές που είχαμε, τόσο με τα μέλη μας όσο και με τους νομικούς μας συμβούλους, καλούμε τους επενδυτές φωτοβολταϊκών να μην κάνουν καμία παραχώρηση και να μην υποκύψουν στους ψευτοεκβιασμούς που τους ασκούνται.

Οι συμβάσεις μας είναι ισχυρές, είναι περιουσιακό μας στοιχείο το οποίο το κράτος απειλεί με δήμευση και είναι το μόνο και ισχυρότερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας. Αν ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση για αλλαγή της σύμβασής μας (είτε λίγο καλύτερη, είτε λίγο χειρότερη, είτε λίγο πάνω στα ποσοστά, είτε λίγο κάτω), θα έχουμε υπονομεύσει το μοναδικό μας όπλο και θα είμαστε στον αέρα για οποιαδήποτε μελλοντική αλλαγή προς το χειρότερο.


Δεν διαπραγματευόμαστε την περιουσία μας και δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή. Είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε τον αγώνα μέχρι τέλος, ότι και να σημαίνει αυτό. Για το σκοπό αυτό ο Σύνδεσμος θα προχωρήσει στη δημιουργία Ταμείου για τη νομική προστασία των επενδυτών».

http://www.energypress.gr/news/PASYF-pros-ependytes-fwtoboltaikwn:-Mhn-ypokyptetai-stoys-ekbiasmoys

5 σχόλια:

  1. Η ΑΛΙΤΡΑ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΥΚΩ, ΘΕΛΗ ΤΏΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ ΤΑΜΙΟ ΒΟΗΘΙΑΣ ΛΈΕΙ. ΛΟΙΠΌΝ ΕΜΑΘΑ ΌΤΙ ΖΗΤΆΕΙ ΧΙΛΙΑΡΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΗΝΗΘΟΣ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΗ. ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντεκνοι της Κρήτης εμείς τα ξέρουμε αλλά να προφυλάξουμε και κανά συνάδελφο. ΠΑΣΥΦ δεν υπάρχει πια. Τα συμφέροντα της Μεχατρον που φτιάχνει τρακερς δεν έχουν αφήσει καμία λογική όρθια. Ο ΠΑΣΥΦ έχει προσφύγει κατά της αναστολής αδειών απλά για να πουλάει η Μεχατρον και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΥΦ που την έχει. Τους παραγωγούς τους έχουν γραμμένους αν πτωχεύσει το ταμείο. Καλύτερα να ανήκεις στο ΣΕΦ παρά στον ΠΑΣΥΦ. Τέτοια χάλια και καμία σχέση με παραγωγούς. Τους τα χω πει χύμα αλλά το χαβά τους αυτοί. Τώρα σκαρφίστηκαν και το ταμείο. ΕΛΕΟΣ η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω αν καλοπληρωνόμουνα από τα λεφτά των άλλων (ΥΚΩ, συμψηφιμός ΔΕΔΔΗΕ) και δεν είχα χαμπαριάσει τις καθυστερήσεις πληρωμών του ηπειρωτικού χώρου, τις ίδιες μπούρδες θα λέγα. Τι μας λέει ρε το λαμόγιο που πληρώνεται ταβάνι στους 2 μήνες εεε????? Που θα πάει ρε μέχρι τέλους ο γελοίες που ζητάει κιάλλες άδειες εε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο 4:06 είπε μεγάλη αλήθεια. Το χειμώνα που μας πέρασε ο ΠΑΣΥΦ διαλύθηκε πρακτικά , αφού με όλα που έταζε για δικαστήρια στις γενικές συνελεύσεις που καλούσε να πάμε, τελικά δεν έκανε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγκες κανένας να μην υποκύψει. Να σκάσει ο ΛΑΓΗΕ να μας πάρει όλους η μπάλα και να δω μετά ο καθένας που θα κρυφτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ