Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

θΕ.ΣΙ.Φ. : Προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις μειωμένες ταρίφες

Και αυτή η δικαιοσύνη...τυφλή, αργή
και .....άφαντη!
Αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του όσον αφορά το θέμα των επικείμενων μέτρων στα φωτοβολταϊκά έλαβε ο Θεσσαλικός Σύνδεσμος  Ιδιοκτητών Φωτοβολταϊκών  Πάρκων  (ΘΕ.Σ.Ι.Φ.)  κατά την έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο σύνδεσμος αποφάσισε:

  ●   Να εκφράσει την πλήρη αντίθεση του στην πρόταση του ΥΠΕΚΑ   για μεσοσταθμική μείωση  της τιμής της kwh  από Φ/Β κατά 45% καθώς θεωρεί ότι και η Κυβέρνηση  επιθυμεί την εξόντωση των Φ/Β παραγωγών για να αποκομίσει άμεσα πολιτικά οφέλη , καθότι θα φανεί προς το εκλογικό σώμα ότι η ίδια στέκεται αντιμέτωπη και πολεμά τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
 ●   Να αποστείλει ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό εκθέτοντας τις θέσεις του μικρού παραγωγού Φ/Β για  την διαφαινόμενη οικονομική του εξόντωση
●    Να εξουσιοδοτήσει το Δ.Σ.του  Συνδέσμου όπως διαπραγματευτεί με τους εκπροσώπους του ΥΠΕΚΑ και οποιουδήποτε άλλου εμπλεκομένου όλους τους όρους μιας νέας συμφωνίας η οποία να εξασφαλίζει την επιβίωση των επιχειρήσεων των μελών του.
●    Να προχωρήσει σε   προσφυγές στη Δικαιοσύνη εναντίον  της επιβολής οποιασδήποτε μονομερούς και εκβιαστικής  μείωσης στις  συμφωνημένες τιμές  πώλησης της kwh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ