Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η phono solar μητρική εταιρία της Sumeida, εισέρχεται στην Ελληνική αγορά

Η PhonoSolar μητρική της Sumeida, μιας εκ τών μεγαλύτερων εισαγωγικών-εξαγωγικών εταιριών της Κίνας η οποία ανήκει στον όμιλο Su Metroplex Group (SUMEC), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι υπογράφτηκε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον πρόεδρο των Ελληνικών επενδυτικών υπηρεσιών ΕΠΕΥ της Attica Finance S.A.

Ο πρόεδρος της SUMEC Group, Cai Jibo και ο CEO της Attica Finance S.A. Αλέξανδρος Πουλαρίκας στις 26 Ιουνίου 2013 στην Αθήνα, υπέγραψαν επισήμως την συμφωνία. Επιπλέον στην τελετή υπογραφής συμμετείχαν ο πρέσβης της Κίνας Du Kiwen ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης και άλλοι αξιωματούχοι.

Οι δύο εταιρίες με την συμφωνία που υπέγραψαν θα συστήσουν μια κοινοπραξία δημόσιων και ιδιωτικών έργων υποδομής. Τα έργα αυτά αφορούν τον δημόσιο φωτισμό της διαχείρηση αποβλήτων την συντήρηση μονάδων αφαλάτωσης τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον βιολογικό καθαρισμό. Επίσης από μεριά της η Sumeida θα συμμετάσχει σε ένα ειδικό ταμείο στο οποίο θα συσσωρεύονται κονδύλια για εξοπλισμούς. 

Επίσης η Sumeida θα επιχειρήσει την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων δημόσιου φωτισμού με λαμπτήρες LED για εξοικονόμιση ηλεκτρικής ενέργειας.

Το κείμενο προέρχεται από μετάφραση είδησης σε κινέζικη ιστοσελίδα.

http://energy-engineer.blogspot.gr/2013/08/phono-solar-sumeida.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ