Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δήλωσε συμμετοχή-Παγκόσμια αίτηση : ΟΧΙ στους δαμους στα Κινέζικα φωτοβολταικα

Aίτηση για να σταματήσουν οι δασμοί σε Αμερική και Ευρωπη, κατέθεσε ο οργανισμός Avaaz , μια παγκόσμια κοινότητα με 15.800.000 μέλη περίπου,  που στόχο εχει να εργάζεται σε "οποιοδήποτε θέμα δημόσιου ενδιαφέροντος".

Αν μαζευτούν 500.000 υπογραφές, λεει οτι θα κάνει επίσημη αίτηση στη Διεθνής επιτροπή Εμπορίου στην Αμερική και στην Ευρωπαική επιτροπή εμπορίου,
ζητώντας να σταματήσουν οι δασμοι και το νταμπινγκ.

Στην αίτηση προτρέπουν συνομιλιες με την κίνα για αναπτυξη πολιτικών  που υποστηρίζουν τις θέσεις εργασίας, στηρίζουν την καινοτομία και επιταχύνουν την καθαρή ενεργειακή επανάσταση. Οι δασμοι, ο προστατευτισμός και ο εμπορικός πόλεμος θα αυξήσει την τιμή της ηλιακής ενέργεια και θα σημάνει καταστροφή τόσο για τη βιομηχανία και  για το κλίμα. 

Η προσπάθεια ξεκίνησε χθες και ήδη, σε μία μέρα εχουν υπογράψει  117,352  άνθρωποι και στις δυο εχει ξεπερασει τις 385.000 υπογραφες. Δείτε το. Την αίτηση μπορείτε να την βρείτε εδώ.




Πηγες  http://www.pv-magazine.com/news/details/beitrag/avaaz-calls-for-petition-to-stop-chinese-solar-tariffs-in-us-and-eu_100008374/#ixzz25sDWpMYx

 http://www.avaaz.org/en/a_ray_of_hope_on_climate/?slideshow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ