Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΠΗΕΦ ΣΕΡΡΩΝ: Καταγγελουμε την εκτακτη εισφορα- επιστρέψτε την παρακρατηση απο Ιουνιο

Ο ΣΠΗΕΦ φωνάζει για τα αυτονόητα, που οι αλλοι φαίνεται οτι κάνουν τουμπεκί!
Πραγματικά  Εκκωφαντική η σιωπή απο τους αλλους συνδέσμους! ΗΛΙΟΣ

Ο Σύλλογος Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά Νομού Σερρών, μετά τη ρύθμιση του ν. 4093/2012, με την οποία επιβλήθηκε κατά τρόπο πολιτικά και νομικά απαράδεκτο «έκτακτη ειδική εισφορά αλληλεγγύης» σε βάρος τους, η οποία υπολογίζεται σε ποσοστό 25-30% επί του τιμήματος των πωλήσεων ηλεκτρικής ενέργειας, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσής του αποφάσισε να προβεί σε σειρά νομικών ενεργειών για τη διαπίστωση του παράνομου χαρακτήρα
της επίμαχης «ειδικής εισφοράς» και τη διεκδίκηση των ποσών που επιβάλλονται στα μέλη του. Η ρύθμιση αυτή, η οποία αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι οριζόντια ,εξοντωτική και αναποτελεσματική, ναρκοθετεί το μέλλον των φωτοβολταϊκών στη χώρα μας και αντίκειται ευθέως σε σειρά διατάξεων του Συντάγματος, του ενωσιακού δικαίου και της Ευρωπαϊκής Συμβάσεως Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που κατοχυρώνουν την οικονομική ελευθερία, την ισότητα, την προστασία της ιδιοκτησίας και του ελεύθερου ανταγωνισμού.

Για τον λόγο αυτό έδωσε την εντολή στη Δικηγορική Εταιρεία των Αθηνών «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας &Συνεργάτες» και, συγκεκριμένα, στον βασικό εταίρο αυτής Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου και τις υπεύθυνες του Παραρτήματος της εν λόγω εταιρείας στη Θεσσαλονίκη Δικηγόρους κυρίες Ευριδίκη Κιτσικούδη και Κωνσταντίνα Κυριακού, να υποβάλουν καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Ελλάδας για παράβαση των κανόνων του ενωσιακού δικαίου, καθώς και να ασκήσουν ενώπιον των εθνικών δικαστηρίων αγωγές ,για λογαριασμό των μελών του,  σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, με την προοπτική, εφόσον απαιτηθεί, να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Ο Σύλλογός μας, πρωτοπορώντας στο ζήτημα αυτό, στέλνει έτσι ένα ισχυρό μήνυμα προς την Ελληνική Κυβέρνηση ότι η παράνομη ανατροπή των επενδυτικών σχεδίων στα οποία η ίδια προέτρεψε τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από Α.Π.Ε. θα αντιμετωπιστεί με σθένος και αποφασιστικότητα τόσο στα εθνικά όσο και στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

Επιστολή  προς  τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ  απέστειλε ο  Σύλλογός μας  για την παράνομη παρακράτηση έκτακτης εισφοράς  του μηνός  Ιουλίου 2012  από τον ΛΑΓΗΕ που έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Δ/ντα Σύμβουλε,
σας αποστέλλουμε συνημμένα επιστολή του Συλλόγου μας προς τον κ. Πρόεδρο του ΛΑΓΗΕ Α.Ε. με την οποία διαμαρτυρόμαστε για την παράνομη παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς του μηνός Ιουλίου 2012, δεδομένου ότι κατά τον νόμο 4093/2012 ισχύει από την 1 Ιουλίου 2012 αλλά η τιμολόγηση του Ιουλίου περιλαμβάνει και ενέργεια που παράχθηκε το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Επειδή ο ΛΑΓΗΕ Α.Ε. ισχυρίζεται ότι είναι αναρμόδιος να προσδιορίσει την παραχθείσα ενέργεια από 1ης Ιουλίου, δεδομένου ότι τα στοιχεία των μετρήσεων είναι αρμοδιότητα του ΔΕΔΔΗΕ, παρακαλούμε να αναλύσετε την παραγωγή κάθε Φ/Β πάρκου του τετραμήνου Ιούλιος-Οκτώβριος 2012 με την μεθοδολογία που σας επισυνάπτουμε και να επαναποστείλετε στον ΛΑΓΗΕ Α.Ε. τις μετρήσεις του Οκτωβρίου 2012, ώστε να μας επιστραφεί η αχρεωστήτως παρακρατηθείσα έκτακτη εισφορά του δεκαημέρου του Ιουνίου 2012.

 http://www.spiefnserron.gr/

45 σχόλια:


  1. Πολλά "Θα" και πολύ αργά κε των Σερρρών αφού ακόμα και κάνεις τις νομικές ενέργειες που λες πως "θα" κάνεις θα έρθεις μόλις τρίτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άραγε πόση προμήθεια παίρνει από τους κ.κ. δικηγόρους και τους διαφημίζει έτσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη τι θες να μας πεις οτι ο πασυφ δεν διαφημιζει τον Μεταξα τοσο καιρο;

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΣΥΦ κακώς διαφημίζει τον Μεταξά και πολύ περισσότερο κακώς δεν έκανε τίποτα από ενέργειες μέχρι σήμερα.

      Το μόνο που έκανε ήταν πασαρέλα για τον Μεταξά στο president αλλά τζίφος... μετά!!!

      Διαγραφή
    3. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στην χώρα μας επιζητούμε μονίμως το νερό του καματερού??? από δήθεν σωτήρες που μας διαφημίζουν τα κολλητάρια δικηγόρους τους για να τα οικονομήσουν.

      Σοβαρός σύνδεσμος σημαίνει κάνω πρώτα τις ενέργειες από το ταμείο μου και μετά τις ανακοινώνω. Ο ΣΠΗΕΦ μάλιστα προσπαθεί με το στανιό (από το site του) να τους βάλει να υπογράψουν και εργολαβικό με τους δικηγόρους του για κονόμα. ΝΤΡΟΠΗ !!!

      Διαγραφή

  3. Η εκκωφαντική σιωπή που καταγγέλλει ο ΣΠΗΕΦ είναι μάλλον κουφαμάρα. Δεν εξηγείται αλλιώς να μην έχει πάρει είδηση ή να μην έχει διαβάσει το χαμό νομικών ενεργειών που έχουν γίνει και μάλιστα χωρίς ύποπτη "διαφήμιση" των δικηγόρων κολλητών του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς αποφυγη παρεξηγήσεων τα σχολια σε κοκκινο ειναι η δικη μου αποψη και οχι του ΣΠΗΕΦ. και ισως χρειαζεται περαιτέρω αναλυση, για οταν το εγραψα τα περι εκκωφαντικής σιωπής , σκεφτόμουν α κομματια του ΦΠΑ, Την εκτακτη εισφορα για Ιουνιο καθως και για τα νεα μετρα που εχουν διαρευσει οτι θα ψηφισθουν , για τα οποια προσωπικα δεν εχω δει αλλη κινηση ή ανακοινωση απο τους αλλους συνδέσμους.

      Διαγραφή

    2. Σώθηκες τώρα με τις εξυπνάδες του Μπάτζιου για 8 ημερών εισφορά του Ιουνίου... Ωραία πρωτοτυπία. Για να τον τιμήσεις πήγαινε λοιπόν τώρα να υπογράψεις τα εργολαβικά των δικηγορίσκων του και μέτρα πόσα θα σου πάρουν ...

      Διαγραφή

  4. Όχι μόνο κουφαμάρα αλλά και θεόγκαβος είναι, αφού δεν πήρε είδηση ότι με τις Προσφυγές που έκανε ο ΣΠΕΦ από τον περασμένο Δεκέμβριο σε ΕΕ και διοικητικά δικαστήρια κατάφερε το θέμα να δικαστεί κεντρικά και στο ΣτΕ εντός του 2013 ώστε να καλυφθούμε όλοι και χωρίς να πληρώσουμε εμείς φράγκο!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Συνάδελφοι αν ανταποκρινόμαστε σε ύποπτο-εμπορικό και φθηνό συνδικαλισμό τύπου ΣΠΗΕΦ Σερρών, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Θα γεμίσουν οι πόλεις και τα χωριά επιτήδειους για να μας σώσουν με το εργολαβικό και τους δικηγόρους τους στο χέρι.
    Κάτι από αγροτικά Φ/Β θυμίζει αυτό... με τους τότε επιτήδειους μεσίτες - μηχανικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Τελικά παντού ίδια κολόφαρα είμαστε. Όπως κάποιοι που δεν έκαναν Φ/Β θέλουν από ζήλια τώρα να μας βγάλουν το μάτι σε μας που κάναμε, έτσι και κάτι λαμόγια που δεν έκαναν σύνδεσμο όταν έπρεπε έρχονται τώρα σαν ψευτοσωτήρες να φτιάξουν σύλλογο άνω κολοπετινήτσας και με ψέματα ότι δήθεν κανείς άλλος δεν έκανε τίποτα να μας κατσικωθούν ως εργατοπατέρες για να τα οικονομήσουν.

    Ευτυχώς υπάρχει άπλετη ενημέρωση και ξέρουμε ποιος έκανε και τι και μάλιστα τσάμπα για του φουκαράδες που δεν έχουμε για τους διαφημιζόμενους Μεταξάδες και τους κολληλούς δικηγόρους του κου των Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Παιδιά μην κουράζεστε κανείς δεν πρόκειται να δώσει φράγκο στον Μπάτζιο. Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει... Τα ίδια έπαθε και ο ΠΑΣΥΦ γιαυτό και δεν έκανε τίποτα. Έκανε εκείνη την πασαρέλα με τον Μεταξά στο President αλλά μόλις έβγαλε μπλοκάκι εισπράξεων έφαγε την γείωση γιατί κατάλαβαν όλοι ότι δουλειά έτσι δεν γίνεται.

    Από την άλλη ήρθε και ο ΣΠΕΦ που χωρίς να ζητήσει κάτι από τα μέλη του έκανε όλες τις νομικές ενέργειες για Ευρώπη και ΣτΕ ώστε κεντρικά να καλυφθούμε όλοι οπότε ο Καλογεράκης κατέρρευσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σωπα ρε μαγκα που δεν ζητησε τπτ ο Σπεφ!!! Λουμακη σε λενε??? Για παρε τηλ 8α σου δωσουν ονομα δικηγόρου και ετοιμασε και ενα 1000 ακι ταριφα για να προσβαλεις ενα μιωμενο τιμολογιο..... ο κα8ε παλιοπουστας.... μπιζνες με τον πονο μας.... τςρα εχω μα8ει ετοιμαζουν αλλο συνδεσμο οι αγροτες.... καιο κα8ενας.... κατηγορει τον αλλον ειχαμε λουμακη καλογερακη στα μαχερια .... τςρα εχουμε μπηχτες και απο Σερρες μερια!!! μας εχουν παρει χαμπαρι απο το υπουργειο γιαυτο και 8α μας ξεκολιασουν..........κα8ηστε εσεις εδω να πατροναρετε τον κα8ε παλιοπουστα ....... ο ενας εκανε αυτο και δεν εκανε το αλλο......αρχιδια κανανε ολοι τους ....γιαθτο φτασαμε εδω που φτασαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Εσύ λοιπόν όταν δικαιωθούμε από το ΣτΕ και καταπέσει η εισφορά, για το οποίο δεν θα χρειαστεί να δώσεις φράγκο, μην ξεχάσεις να βρίσεις και πάλι αυτούς που άθελά τους έστω σε βοήθησαν. Έτσι τους βοηθάς "ψυχολογικά" να σε γειώσουν όσο πιο πολύ γίνεται την επόμενη φορά...

    Και που σαι, αυτά που λες περί χιλιάρικου, αφού το ΣτΕ μας καλύπτει όλους "ρε μάγκα" ακόμα και όσους δεν έκαναν τίποτα σαν κεσένα, δεν παίζουν!!! Το μπερδεύεις με κάτι άλλο... λεβέντη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως φενεσαι οτι εισαι ανθρωπος του Λουμακη!!!!! Αν οχι ο ιδιος....για πες μας λοιπον με τον καλογερακη τι προβλημα εχεις???? Εχετε διαφορετικα συμφεροντα???? Ποσα χιλιαρικα εχετε μαζεψει μεχρι τωρα??? Καλες δουλειες λεβεντη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνήθως οι εγκάθετοι φέρουν τα χαρακτηριστικά σου. Βρίζουν σαν τραμπούκοι, δε γνωρίζουν τίποτα για την ουσία, με μοναδικό σκοπό να φανεί το ολοστρόγγυλο μηδενικό μυαλό τους αλλά και το καινούργιο μαγαζάκι του κολλητού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ EΝΑ KW ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καλογεράκης υποτίθεται εκπροσωπεί πσραγωγούς ή έν δυνάμει παραγωγούς. Με κατασκευαστές καμία σχέση όπως και με αυτά που λες.

      Διαγραφή
    2. Μετά τις γκάφες με τις δήθεν νομικές ενέργειες που θα έκανε ο Καλογεράκης, ΠΑΣΥΦ δεν υπάρχουν πλέον. Η πρωτοβουλία της λίστας είναι γεμάτη Κρητικούς πρώην μέλη του που βαρέθηκαν τα παραμύθια του και την κοπάνισαν

      Διαγραφή
    3. Ο Καλγεράκης εκπροσωπεί τους κατασκευαστές λέει ο κύριος. Μήπως γράφτηκε στον ΣΕΦ? Έρε άγνοια ο κόσμος...

      Διαγραφή
  13. Τι τρώγεστε ρε; άντε σταματήστε τις λακαμίες. Κατ'αρχήν διαφωνώ 100% με τα λέγομενα αλλά κυρίως με το ύφος του Ανώνυμου που άφησε μήνυμα στις 3.23μμ. Μεγάλε το να κατηγορείς μόνο χωρίς να έχεις κάνει το παραμικρό προς λύση του προβλήματος δεν λέει κάτι κι ούτε πρωτοτυπείς. Πολλούς όμοιους σου θα βρεις προς Συριζα μεριά τράβα καμία βολτα.
    Όσο για τον Ανώνυμο που άφησε μήνυμα στις 3.09, ο ΣΠΕΦ σαφώς και ζήτησε λεφτά οπότε μην πετάς έτσι απλά κουβέντες, εγώ που μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά μου ανέφεραν αναλυτικό κοστολόγιο τόσο για εγγραφή και μου ξεκαθάρισαν πως θα κινηθούν νομικά και πως όσοι περισσότεροι μαζευτούμε, θα μειωθεί το κόστος ανά κεφαλή.
    Επίσης κυκλοφορεί στο μπλογκ ένας άλλος γραφικός που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κάνει παραλληλισμό των φ/β με τ χρηματιστήριο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, εκτός αν όσοι χάσαν τα λεφτά τους στο χρηματιστήριο είχαν υπογεγραμμήνη σύμβαση περί κερδών και η οποία αθετήθηκε.
    Γενικά αυτό που θέλω να πω είναι να μην τρωγόμαστε σαν αμόρφωτοι και ακαλλιέργητοι άνθρωποι. Επικροτώ την κίνηση του ΣΠΗΕΦ Σερρών, έχει μία δυναμική, διαφωνώ κάθετα με την διαφήμιση στο δικηγορικό γραφείο. Γενικά πάντως μακάρι να μας οργάνωνε όλους ένας σύλλογος και ας πληρώναμε και κάτι σε μία νομική εταιρεία. Είμαστε πολλοί, περισσότεροι από όσοι νομίζουμε, έχουμε δικαιολογημένη αγανάκτηση που πρέπει να μας ενώνει με τελικό σκοπό να ματαιωθούν τα ανεδαφικά σχέδια των μαριονέτων της τρικομματικής κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι αλήτες σαν αυτόν που βρίζει στις 3.23μμ πρέπει να τους κόψετε άμεσα, αν θέλετε να ξαναπατήσουμε στο blog σας.

      Διαγραφή
    2. Η οργάνωση που ζητάς υπάρχει στον ΣΠΕΦ. Γιατί ψάχνεις ακόμα; Οι συγκεκριμένοι μάλιστα έχουν πράγματα και όχι μόνο λόγια...

      Διαγραφή
  14. Επαναλαμβάνω για όποιον δεν θέλει να καταλάβει πως για τις καταγγελίες στην ΕΕ και την δίκη στο ΣτΕ από τον ΣΠΕΦ, που θα καλυφθούν όλοι οι παραγωγοί, δεν ζητήθηκαν χρήματα. Συνεπώς όλοι οι μάγκες που μόνο να βρίζουν ξέρουν θα ποτιστούν τσάμπα.

    Κρίμα βέβαια γιατί το μόνο που εισπράττουμε εμείς τα μέλη είναι τις βρισιές από τραμπούκους όπως κάποιος ανώνυμους σωστά είπε πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτο ειπα κ εγω βρε μεγαλε ουτε με τον
    σπεφ ουτε με τον πασυφ ουτε με τις σερρες ειμαι.....αυτο ειπα ετσι κ εγω πηρα τηλ στο Σπεφ και με δρομιλιγησανε για 1000 σε συγεκριμενο δικηγορο...εια παει στο prezident στον καλογερακη...και ..ελειπε ο Λουμακης....ο καλογερακης βριζει το Λουμακη....οι αλλοι απο τις σερρες βγηκαν τωρα να κανουν δικια τους αρπαχτη με δικιγορους...ελεοςς....αφηστε τους ολους να παιζουν με τον πονο μας..για να δεις ποσο ασχετος ειμαι κοιτα το επομενο 10 ημερο κενουργιο σωματιο απο αγροτες φωτοβολταικους αυτη τη φορα....ολο κ καποιο δικηγορο θα εχουν και αυτοι....παρακαλω οποιον με κραζει να γραφει και απο κατω απο ποιο σωματιο τα περνει!!!! Θα φτασουν στην ΕΕ 10 καταγελιες απο 10 διαφορετικους συνδεσμους...και περιμενετε μετα να μας παρουν στα σοβαρα ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν για σένα είναι όλοι οι σύνδεσμοι ίδιοι δεν έχεις καμμία ελπίδα. Σχετικά με τις 10 καταγγελίες που αναφέρεις, να σου πω πως πελρα από τον ΣΠΕΦ και μία εταιρεία αιολικών Volitalia κανείς άλλος δεν έκανε τίποτα.

      Από εκεί να καταλάβεις πόση διαφορά υπάρχει στα έργα. Μα καλά δεν βαρεθήξατε την κοροϊδία από συντεχνίες τύπου ΠΑΣΥΦ που μόνο μπούρδες λόγια? Θέλουμε και άλλους τέτοιους πουθενάδες? Τι νΑ μας πει ο Μπάτζιος τώρα με μηδέν έργο, μόνο λόγια και εργολαβικά και μόστρα δικηγόρων?

      Διαγραφή
  16. Εμενα δεν μου ειπαν απο Σπεφ οτι οσοι περισσοτεροι τοσο ποιο φτινα!!!! 1000 ρικακι ταριφα και συγκεκριμενο δικηγορο!!!! Το ψεμα παει συνεφο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είπαν να πληρώσεις για την καταγγελία στην ΕΕ και το ΣτΕ? το ψέμα σου δεν πάζεται. Αυτό που αναφέρεις αφορά την ατομική σου ροσφυγή αν ήθελες ως εταιρεία να κανείς άσχετε. Και τώρα που δεν έκανες σε καλύπτουν με το ΣτΕ και την ΕΕ. Μην ξεχάσεις να πεις ευχαριστώ...

      Διαγραφή
  17. Ευχαριτω κ Λουμακη.... σε ευχαριστω που και την επομενη της ψιφισης του νομου της εκτακτης εισφορας εστειλες επιστολη στο υπουργειο να μην φορολογουμαστε για αυτην....ποσο πολυ μας σκεφτεσαι!!!!!! Μηπως εχεις ακουσει οτι ετοιμαζοντε νεα μετρα???? Λεω...μηπως.....περιμενε να περασουν κ αυτα να μας βρεις δικηγορους να μαζεψεις και αλλα 1000κακια .....ποσο πολυ μας σκεφτεσαι κ Λουμακη.....σε ευχαριστουμε κ παλι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή βλέπεις μέχρι την μύτη σου σου άξιζε να πληρώσεις φόρο για α λεφτά της εισφοράς.
      Σου είχαν πάρει βλέπεις τα μυαλά οι τσαρλατάνοι σαν τον ΠΑΣΥΦ και τα παπαγαλάκια του που δήθεν θα προσέφευγαν και τελικά ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΊΠΟΤΑ !!! για την εισφορά. Ότι αξίζει στο μυαλό του κεθενός

      Διαγραφή
  18. Kala sou leei re file....vgikes na mas parousiaseis ton spef san agio!!!!!se afto me thn epistoli thn allh mera exei dikio...diladi to mono pou ton enoiaze auti htan??? Na mhn plirwsoume foro gia thn ektakti eisfora? Vale kai to tikefono kai plirofories apo katw kai poso sundromhs tou spef!!!! Xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα πάνω την απάντηση μπάς και καταλάβεις Κε παραγωγέ. Όλοι αυτοί που σου πούλαγαν πόλεμο για την εισφορ´ δεν έκαναν τίποτα. Μόνο ο ΣΠΕΦ έκανε είτε σου αρέσει είτε όχι. Και πραγματικά αν είσαι πράγματι παραγωγός δεν καταλαβάινω γιατί δεν σου αρέσει???

      Διαγραφή
  19. Παρακαλώ τους admin, να απενεργοποιήσουν την δυνατότητα να γράφουμε μηνύματα με προφιλ ανώνυμο. Ας γράφουν μόνο όσοι έχουν user name σε google ή facebook. Αυτο δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάλλιστα κάποιος να φτιάχνει ψεύτικα προφιλ, αλλά όσο και να'ναι, θα βαριέται κάποιος να κάνει συνέχεια ψεύτικα προφιλ. Πόσο στημένος πια να είναι? Απο όσα βλέπω πάντως, η φαγωμάρα συνεχίζεται. σκίζουν τις σάρκες τους για το ποιος συνδεσμος ειναι ο καλυτερος και για την ταμπακιερα κουβεντα. Πάρτε το χαμπάρι, πως όλοι οι σύνδεσμοι θα βγάλουν ένα κέρδος για την προσπάθεια που κάνουν, ως ένα σημείο άλλωστε είναι λογικό, Απορώ πως περιμένετε κάποιος στην ελλαδα του 2013 να τρεχει διαδικασίες αμμισθί. Αλλά η ισοπέδωση των πάντων φέρνει ένα τεράστιο μηδενικό ως τελικό συμπερασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτως... να απαγορευτει η ανωνυμη δημοσιευση και να υπαρχουν ποινες απ τους διαχειριστες οπως καθε σοβαρο φορουμ...

      Διαγραφή
    2. Ελεος πια! ζητατε να γινει επώνυμο οταν οι ιδιοι γραφετε ανωνυμα!!!! που ακουστηκε! αν δεν σας αρεσει το ιντερνετ μην μπαινετε

      Διαγραφή
    3. αν βαλω απο μονος μου επωνυμο θα ειναι σα να επικροτω το δικαιωμα της ανωνυμιας... γι αυτο και πρεπει να γινει απ τους διαχειριστες...
      τωρα το γιατι να μην μπαινουμε γενικα στο διαδικτυο επειδη θεωρουμε λαθος την ανωνυμια στη συγκεκριμενη σελιδα ειναι κατι που δεν αξιζει να σου απαντησω...

      Διαγραφή
  20. Re file kaneis pws den katalaveneis??? Oloi ta idia kanane h panw na kanoun...to erwthma mou einai giati na mhn uparxei 1 pou na mas ekproswpei kai na uparxoun 13????? Exoun diaforetika sumferonta???? Giati den milane metaksu tous? Pws egw na exw empistosinh se kapoion na me ekproswpisei???? Otan trogonte metaksu tous ??? Kai nai paragogos eimai den eimai klwnos oute tou loumaki oute tou kalogeraki oute kanenos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. K twra ti tha ginei me ta nea metrs... tha sunexisei I fagomara? Ti proedrares eiste stous sulogous an den mporeitai na valetai ligo nero sto krasi sas k na sunennoitheite 3 anthrwpoi.. twra prepei prin psifistoun nea metra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν εχει κονομα τωρα ρε φιλε....μετα τα μετρα θα τους δεις !!!!!! Τα λαμογια ολοι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ! ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣτΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ

      Διαγραφή
    2. Να σε πάρουμε παπαγαλάκι στο ΥΠΕΚΑ...

      Διαγραφή
  24. Δηλαδη δεν θα μπορει εκ των υστερων καποιος να κανει προσφυγή πατώντας πανω στην απόφαση του Ευρωπαικού δικαστηρίου, και να παρει και εκεινος πισω την εκτακτη εισφορα; Ποιος σύνδεσμος εχει κανει προσφυγεί κατα της εκτακτης εισφορας ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο ΣΠΕΦ έχει κάνει και είναι αυτός που τράβηξε την υπόθεση για κεντρική δίκη στο ΣτΕ. Επίσης ο ΣΠΕΦ έχει πσοσφύγει με καταγγελία κατά της εισφοράς στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
  25. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΥΑΔΥΚΤΙΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΚΡΟΙΝΙΑΖΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ