Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ σε ολους τους Παραγωγους Φ/Β

Θέλετε να κατεβάσουμε όλοι μαζί τους διακόπτες την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ και ΩΡΑ?μια ωραία μέρα με ηλιοφάνεια?κι αυτό γίνεται.ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Θέλετε να διαμαρτυρηθούμε έξω από το ΥΠΕΚΑ?
ΓΙΝΕΤΑΙ! με οργάνωση!

ΜΕ τη λογική δεν βαριέσαι θα πάνε οι άλλοι δεν κάνουμε τίποτα. Με το να τους παρακαλάμε να λογικευτούν,ΠΑΛΙ τίποτα. Εδώ βγαίνει ο αλήτης και μας κοροιδεύει μέσ΄ στα μούτρα μας και οτι
μας κάνει και χάρη που επιδοτεί την κιλοβατώρα.

Όποια δίκη και να εκκρεμεί,στην Έλλαδα,χωρίς πολιτική και δυναμική πίεση από εμάς δεν πιστεύω οτι θα έχει μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας.


Πρέπει να οργανωθούμε!

Εγώ από σήμερα άρχισα να μαζεύω ονόματα και τηλέφωνα για να οργανωθεί επιτέλους κάτι πιο δραστικό.Το να γράφουμε μεταξύ μας πίσω από μια οθόνη δεν βγάζει πλέον πουθενά.

Μαζέψτε τηλέφωνα από άλλους επενδυτές,μιλήστε με τον κατασκεαστή σας,με όποιον μπορείτε.

Ας βοηθήσει επιτέλους ο ένας τον άλλο!τα τηλέφωνα μου είναι             22940-26447       και             6939513778      


Ούτε στον ΠΑΣΥΦ ανήκω,ούτε στον ΣΠΕΦ,ούτε τα παίρνω από κανέναν πολιτικό και ούτε θέλω.Ένας απλός επενδυτής είμαι,που δυστυχώς μόνος μου δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα.


Γιάννης Παπακυριακού

17 σχόλια:

  1. Ναι αλλά όχι διαμαρτυρία... Κατάληψη. Και μην αποκλείεις τους συλόγους. Μπορεί να τα ξύνουν ή ακόμη να είναι και διαπλεκόμοενοι αλλά σε αυτή την πράξη πρέπει να είμαστε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπακυριακού Γιάννης14 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:10 μ.μ.

    Δεν αποκλείω κανένα σύλλογο,το αντίθετο μάλιστα.Μακαρι να παραμερίσουν τις διαφορές τους,να πάψουν να ασχολούνται για το ποιός έχει τα περισσότερα μέλη και να καταλάβουν πως ΟΛΟΙ οι επενδυτές πρέπει να εφαρμόσουν κοινή γραμμή.
    Το να προσπαθώ να πείσω τον Ασημάκη ή οποιονδήποτε άλλον για το λάθος της εξίσωσης του λογαριασμού των Α.Π.Ε. πιστεύω δεν καταλήγει πουθενά.Μήπως δεν το ξέρουν?
    Πρέπει να τους στείλω οικονομικά στοιχεία για να δουν οτι δεν βγαίνουμε?οτι μας καταστρέφουν?
    Τόσο ανοήτοι πιστεύετε οτι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπακυριακού Γιάννης14 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:16 μ.μ.

    η μόνη φιλοδοξία που έχουμε είναι να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας,τα πάρκα μας και τις συμβάσεις μας.
    Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι κοματικές πεποιθήσεις του κάθε ένα,ούτε σε ποιόν σύλλογο ανήκει,ούτε άλλες "περίεργες" βλέψεις έχουμε.
    Το να περιμένω όμως να με σώσει ένας σύλλογος που έχει 270 μέλη και άλλος ένας με 250,(που δεν συνεργάζονται καν μεταξύ τους)ενώ είμαστε χιλιάδες είναι τουλάχιστον ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι δεν διαφωνούμε πουθενά...
    Αλλά κάπως πρέπει να γίνει στις προσπάθειες που θα κάνουμε να μην είμαστε 50 άτομα....
    Να γίνει συντονισμένα και με πολλα άτομα. Γιατι αν πάει να γίνει κάτι και είμαστε λίγοι θα "καεί" η προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΙΣΤΕΒΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΙ ΠΡΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΟΘΟΥΝ Η ΔΙΟ ΣΙΛΟΓΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΟΓΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΥΦ -ΣΠΕΦ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΙΓΚΕΝΤΡΟΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΙΤΕΡΗΕΣ ΞΕΡΗ ΝΑ ΜΟΥΠΙ ΚΑΠΙΟΣ . ΟΤΙ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΑΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΙΖΗΤΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο σεπφ εχει 300 ατομα και ο προεδρος του ο Λουμακης την εχει δει και μιλαει με υπουργους ...... εμεις σε μια μερα μαζευτηκαμε πανω απο 50 .... θα τους δωσουμε να καταλαβουν οτι αν δεν αν δεν ενωθουμε ολοι μαζι και σταματησουν τις διαφορες οταν ξανατολμισει να μιλησει σε υπουργειο η σε μμε θα τον περιμενουμε απ εξω και θα εχει πολυ μεγαλο προβλημα ....δεν θα κανρι ο Λουμακης και ο καλογερακης μπιζνες με τον πονο μας...τους βλεπετε πουθενα? Ειναι εξαφανισμενοι....την δυσκολοτερη στιγμη του κλαδου...δεν ειναι πουθενα...κι ομως.... ο Λουμακης την επομενη της εκτακτης εισφορας ζητησε επισημα.... να μην φορολογηθει αυτη....με αλλα λογια ...την αποδεχτηκε....Λουμακη αλλη φορα θα μηλας για τον εαυτο σου και τα 300 μελη σου...εξ ετιας εσενα και του αλλου φτασαμε εδω που φτασαμε....αχριστη....πουθεναδες....ας ειχαμε και εμεις ενα Φωτοπουλο στην Δεη η εναν βρικολακα σαν κ αυτον που εχουν οι ταξιντζιδες να δες αν θα του κοβοταν η φορα του κουμπαρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Κι εγώ μαζί σας, έστειλα τα στοιχεία αλλά δεν έχω Facebook. Αντικειμενικά ρε παιδιά, αν είναι να κάνουν μείωση στην τιμή της τάξης του 20% ή 30%, πως θα την βγάλουμε πέρα; Μα μπαίνουμε κανονικά μέσα, δεν είναι μία κουβέντα εντυπωσιασμού, είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή στην πιο δύσκολη από θέμα επενδύσεων περιόδο της Ελλάδας το τολμήσαμε, και θα μας "τιμωρήσουν" έτσι στην ψύχρα; Δεν το χωράει ο νους, είναι απαράδεκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπακυριακού Γιάννης15 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:59 μ.μ.

    Υπάρχουν επενδυτές οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.Όσοι γνωρίζετε κάποιον προσπαθείστε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του.E-mail κυρίως και τηλέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παπακυριακού Γιάννης15 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

    Για όσους δεν το γνωρίζουν,έχει δημιουργηθεί ιστοσελίδα με σκοπό την καταγραφή και ενημέρωση όλων των επενδυτών.
    Μπείτε και κάνετε εγγραφή.Όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα ας με ενημερώσει να την κάνω εγώ.
    Το link είναι το παρακάτω :

    https://docs.google.com/forms/d/1isWkU-lKCP08VwtFVx4byzWod25PzF1IkmDzklBy_vM/viewform

    HELIOS ελπίζω να επιτρέψεις την δημοσίευση της(δεν φέρει πουθενά διαφημίσεις και ούτε πρόκειται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΑΠΟ ΛΟΥΜΑΚΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗ ΘΕΜΑ, ΑΛΗΘΙ ΜΑΖΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΗΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗΤΟΥΣ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΟΡΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παπακυριακού Γιάννης17 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:16 μ.μ.

    Γίνεται μια προσπάθεια σε πρώτη φάση καταγραφής των επενδυτών πανελλαδικά.Πρέπει όλοι να καταλάβουμε, οτι μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να προστατέψουμε τις επενδύσεις και τους κόπους μας.
    Ούτε εγώ,ούτε ο κύριος Κουτράκης έχουμε κάποιο απώτερο σκοπό παρά μόνο τον παραπάνω.Μεγάλο μέρος των επενδυτών συμφωνεί οτι πρέπει να αντιδράσουμε πιο δυναμικά.(είμαι ένας από αυτούς).
    Αν με αυτή τη προσπάθεια, καταφέρουμε, οι σύλλογοι να τα βρούν μεταξύ τους θα το θεωρήσω τεράστια επιτυχία.(όπως έγινε στην Ισπανία).
    Ας μην πούμε στην διαδικασία να κατηγορήσουμε κανένα σύλλογο,μόνο διχόνεια θα σπείρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά γράφτικα και εγώ στη φόρμα επικοινωνίας. Όποιος διαβάσει αυτό το site ας κάνει τον κόμπο να συμπληρώσει το τηλέφωνο του για να γίνουμε πολύ εκτός από συλλόγους και οργανώσεις που δεν ξέρουμε τι συμφέροντα κρύβουν . Καλές οι ενέργειές τους αλλά όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ολοι μαζι παιδια μπορουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ