Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η Positive energy- στο αρθρο 99

Η Positive Energy , κατασκευαστική εταιρια, εχει κανει αιτηση στο αρθρο 99 στο πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν εδω και καιρό στην αγορά

Το δημοσίευσε η Εφημερίδα Ελευθερος τύπος στις 30 Ιανουαρίου στη λιστα με ολες τις εταιρίες που εχουν κανει αιτηση στο αρθρο 99. 
Ευχομαι να τα καταφέρει.



Aποσπασμα 1 : Στο εισαγωγικο κομματι της εφημερίδας. Ακομα και ενεργειακες εταιριες- που θα επρεπε να ειναι στην κορυφή της αναπτυξης- εχουν θεμα επιβίωσης . Ζήτω το Ελληνικό δαιμόνιο και η ζημιογόνος ενεργειακή στρατηγική!





Απόσπασμα 2 Οι εταιριες που εκαναν αιτηση στο πρωτοδικείο Αθηνών





















Πηγη
http://apod.gge.gov.gr/wp-content/uploads/2013/01/548.pdf

4 σχόλια:

  1. Κλεινουν οπως τα χρηματιστηριακα γραφεια μετα την Φ Ο Υ Σ Κ Α του χρηματηστιριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΥΡΝΑΣ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ. ΦΟΥΣΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΖΟΓΟΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ 100αρι ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΗΡΘΕ 30% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως επένδυσα 200000 και βάση του συμβολαίου που υπέγραψα σε βάθος χρόνου 20 ετών θα μου δοθούν 1000000. Αν γνωρίζεται άλλη επένδυση σαν τα ομόλογα ας πούμε του Ελληνικού Δημοσίου ή την κούρσα του χρηματιστηρίου που να σου δίνουν σε 20 χρόνια τα πενταπλάσια τότε θα αρχίσω να νιώθω χαμένος, προς στιγμή όμως αφήστε με να νιώθω περήφανος. Η σχέση των αγροτών με το περιβάλλον είναι ως εραστή προς ερωμένη. Ήταν καθήκον μου να στραφώ προς τον Ήλιο. Να δες.
    http://youtu.be/KqL6zA1tmo4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ