Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Service Φωτοβολταϊκών αντιστροφών: Διπλασιασμός σε 5 χρονια

Το IMS research προβλέπει οτι η αγορά για το σερβις των φωτοβολταϊκών μετατροπέων και οι επεκτεινόμενες εγγυήσεις  θα αυξηθεί κατά 110% μεταξύ 2012 και 2017.  Παρά την μεγάλη μείωση των περιθωρίων κέρδους στα υλικά των φωτοβολταϊκών μετατροπέων, η εξυπηρέτηση και το σερβις μετά την πώληση αγορά
υπηρεσιών για τους μετατροπείς αναμένεται να υπερδιπλασιαστεί μέχρι το 2017 και να φθάσει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό θα δώσει στους προμηθευτές αντιστροφών μια πολύτιμη επιπλέον πηγή κέρδους, καταλήγει το IMSΜία από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις της ανάπτυξης αυτής θα είναι η ζήτηση για εγκαταστάσεις και  συστήματα που χρησιμοποιούν συνήθως μεγάλους τριφασικούς μετατροπείς, τα οποία συχνά αγοράζονται ταυτόχρονα με ετήσια πλάνα σερβις για εξασφάλιση της ιδεατής λειτουργίας τους. Για την ακρίβεια το 2012, το 26% των υψηλής ισχύος τριφασικοί μετατροπείς πουλήθηκαν πακετο μαζί με σερβις. Αυτό αναμένεται να αυξηθεί στο 34% μέχρι το 2017 λέει το IMS.

Μάλιστα αναμένεται οι τράπεζες και οι πάροχοι χρηματοδότησης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση λειτουργεί  αποτελεσματικά θα εχουν ως προϋπόθεση την υπαρξη συμφωνίας service για τους αντιστροφείς.

Πηγή:. http://www.pvmarketresearch.com/press-release/PV_Inverter_AfterSales_Service_Market_to_Double_by_2017/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ