Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!


Μήπως ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ στην απεργια στις 20 Φεβρουαριου ΟΛΟΙΙΙΙΙ?
Ολοι οι επενδυτές; ολοι οι συνδεσμοι? ΟΛΟΙΙΙΙΙ?

ή μήπως τις πορειες τις εχουμε μονο οταν θέλουμε να συναντήσομε τον υπουργο και θελουμε να του δειξουμε την "δυναμη¨" μας; Ξυπνήστε συνδεσμοι!

Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας αν δεχτουμε τα  νεα μετρα που μονιμοποιουν το χαρατσι και θα μας βγαλουν σύντομα στο να πουλήσουμε ο,τι φτιαξαμε με αγωνία και κοπο.

18 σχόλια:

  1. Να πουλησουμε????? Καλο ανεκδοτο αδελφε.....να το χαρισεις εννοείς. ....και παλι αν βρεις κανεναν να το παρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας εγκλοβισαν με τα δανεια.... πλεον μονο η δοση του δανειου θα βγενει και αυτη σε οχι ολες τις περιπτωσεις... και να τα χαρισουμε στις τραπεζες αυτες δεν θα αρκεστουν μονο σε αυτα..... οποτε ειμαστε αναγκασμενοι να τα εχουμε σε λειτουργεια γθα να πληρωνουμε τον Στουρναρα και τις τραπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε είναι δυνατόν το στουρνάρι να έπεσε έξω στους υπολογισμούς για τις ΑΠΕ? 30% μείωση και δεν του έφτασε φαντάσου στα υπόλοιπα θέματα πόσο εξω έχει πεσει το σημιτοσκυλο μαζί με τα υπόλοιπα λαμόγια φαντάσματα του παρελθόντος του χρηματιστιριου.μιά τότε και μία τώρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να σταματησουν να μπαινουν κι΄αλλα φωτοβολταικα στο σύστημα. Ολοι εξω από το ΥΠΕΚΑ να τους παρει και να τους σηκωσει. Οι αλητες μονο με ξυλο θα καταλαβουν. Τελειωσαν τα ψεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως φιλε μου ειμαστε μονοι στο έλεος του Παπαγεωργιου και των λοιπων...το ξερουν αυτοι και γι αυτο 8α μας αποτελιωσουν. ουτε σωματεία σοβαρα εχουμε ουτε τπτ.... εδω μας βαζουν ταφοπλακα και οι προεδροι μας ειναι εξαφανισμενοι.... τι κανουν???? μαζευουν 120 ευρα συνδρομες...και 8ελουν και 1000ευρω το κεφαλι να προσβαλουν ομαδικα την ...... εκτακτη εισφορα......μπιζνες με τον πονο μας!!!! αυτη ειναι η δουλεια τους......και δεν μιλανε και μεταξυ τους λες και ο κλάδος μας εχει διαφορετικά συμφεροντα!!!!!! !!!!!το ξυλο πρεπει να αρχισει απο αυτους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???? ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...._____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσενα περιμενουν φιλε μου να τους δειρεις...........ουτε ταξιτζιδες ουτε φορτιγατζιδες ειμαστε ....γραμμενους μας εχουνε μη σου πω που.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακου φιλε με το να λεμε εδω μεσα το πονο μας αυτοι γελανε. αμα πεσουν και μερικες μπατσες τουλαχιστον θα το διπλοσκεφτουν την επομενη

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδιά, εσείς οι δημιουργοί του blog, τι δύναμη έχετε, την έχετε μετρήσει; Όντως κάτι πρέπει να γίνει, δεν μιλάμε για ένα απλό πράγμα, άτομα που είχαν κάποια λεφτά στην άκρη τα επένδυσαν και το κωλοκράτος θα τους κάνει να χρωστάνε. Η συνπεριφορά τους απέναντι σους παραγωγούς Φ/Β πάρκων (δεν μιλώ για τα οικιακά) είναι τόσο προκλητική που ούτε με το κόψιμο των συντάξεων δεν συγκρίνεται.
    Σου λέγανε επένδυσε τα λεφτά σου, μην τα βγάζεις έξω και τώρα σε βάζουν να δουλεύει το πάρκο σου μόνο για να πληρώνεται η δόση της τράπεζας. Έβαλαν άδικη έκτακτη εισφορά για και καλά 2-3 χρόνια και μέσα σε 3 μήνες συζητούν για μείωση τιμών επειδη τα ταμεία είναι μέσα. Ρε μπαγλαμάδες, με την πολιτική που ακολουθείται, ο μόνος τρόπος για να μην είναι τα ταμεία μέσα θα είναι να μην μας πληρώνετε σεντ για την ενέργεια που σας δίνουμε. Κοπρόσκυλα.
    Όχι άλλη ανοχη, τέρμα τα λόγια, εσείς οι δημιουργοί του site θα έχετε κάποιες άκρες με συνδέσμους φωτοβολταικών. Ώρα να αντιδράσουμε, δεν πάει άλλο αυτό, καταστρεφόμαστε. Ούτε ευγενικοί τρόποι, ούτε κοστούμια και γραβάτες. Μας κλέβουν εν ψυχρώ, δεν φταίμε σε τίποτα. Δεν πιέσαμε κανέναν για να υπογράψουμε τις συμβάσεις, αυτοί μας τις έδωσαν. Ας βρούμε τρόπο αντίδρασης, παρακαλώ όλοι να προτείνουμε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα σε όλους τους συναδέλφους.Δεν χρειάζεται να είμαστε απελπισμένοι και να παρακαλάμε να βρεθεί λύση. Δεν χρειάζονται την παραγώμενη ενέργεια ? δεν πειράζει. Δεν θα τους την χαρίσω όμως. Πολύ απλά θα κατεβάσω τον διακόπτη μου και δεν θα παράγω. Δεν υπάρχει λόγος να παράγω και να πουλάω τζάμπα το προϊόν μου.Με τις εξυπνάδες των συνδυκαλιστικών μας οργάνων φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο άλλος (Λουμάκης) κάνει επαφές με τις τράπεζες λες και μενα το ονειρό μου ήταν να υπερδιπλασιάσω τα κέρδη των τραπεζών που με δάνεισαν. Πάνε άραγε καλά? Δεν μπορεί το κράτος να μας πληρώσει, ας σταματήσουμε να παραγάγουμε.Δεν είναι πολύ απλό? Υπάρχει άλλος τρόπος? Δεν μπορώ να ακούω φανφάρες. Εγώ δημιούργησα τα ελλείμματα του ΛΑΓΗΕ? Εγώ θα σταματήσω να παράγω, θα μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω μέχρι τελευταίο ευρώ και τα υπόλοιπα για ηθική και οικονομική βλάβη που έχω υποστεί εξαιτίας τους θα τα βρούμε στην δικαιοσύνη. Αν θέλετε να πετύχουμε κάτι ας καταβάσουμε τους διακόπτες. Εύκολο είναι. Μέρα και ώρα χρειάζεται και μαζική συμμετοχή.
    Καλημέρα σε όλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπακυριακού Γιάννης12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:30 μ.μ.

    Δυστυχώς το να κατεβάσουμε μὀνιμα τους διακόπτες δεν θα κερδίσουμε τίποτα.Το αντίθετο μάλιστα.
    Πολύ απλά τα γκαζάδικα θα δουλέψουν περισσότερο και θα κερδίσουν περισσότερα.+ το γεγονός οτι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δάνεια που τρέχουν,οπότε κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
    Όποια δίκη και να εκκρεμεί,στην Έλλαδα,χωρίς πολιτική και δυναμική πίεση από εμάς δεν πιστεύω οτι θα έχει μεγάλες δυνατότητες επιτυχίας.
    Πρέπει να οργανωθούμε!
    Εγώ από σήμερα άρχισα να μαζεύω ονόματα και τηλέφωνα για να οργανωθεί επιτέλους κάτι πιο δραστικό.Το να γράφουμε μεταξύ μας πίσω από μια οθόνη δεν βγάζει πλέον πουθενά.
    Μαζέψτε τηλέφωνα από άλλους επενδυτές,μιλήστε με τον κατασκεαστή σας,με όποιον μπορείτε.Ας βοηθήσει επιτέλους ο ένας τον άλλο!τα τηλέφωνα μου είναι 22940-26447 και 6939513778
    Ούτε στον ΠΑΣΥΦ ανήκω,ούτε στον ΣΠΕΦ,ούτε τα παίρνω από κανέναν πολιτικό και ούτε θέλω.Ένας απλός επενδυτής είμαι,που δυστυχώς μόνος μου δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννης Παπακυριακού.12 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:33 μ.μ.

    Θέλετε να κατεβάσουμε όλοι μαζί τους διακόπτες την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ και ΩΡΑ?μια ωραία μέρα με ηλιοφάνεια?κι αυτό γίνεται.ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    Θέλετε να διαμαρτυρηθούμε έξω από το ΥΠΕΚΑ?
    ΓΙΝΕΤΑΙ!με οργάνωση!
    ΜΕ τη λογική δεν βαριέσαι θα πάνε οι άλλοι δεν κάνουμε τίποτα.
    Με το να τους παρακαλάμε να λογικευτούν,ΠΑΛΙ τίποτα.
    Εδώ βγαίνει ο αλήτης και μας κοροιδεύει μέσ΄ στα μούτρα μας και οτι μας κάνει και χάρη που επιδοτεί την κιλοβατώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kύριε Γιάννη, θα ήθελα την αδεια σας να κανω την προσκληση σας (τα πανω 2 σχολια) αναρτηση

      Διαγραφή
  12. κατω οι διακοπτες σε ωρα αιχμής και σκληρού καυσωνα και τα λέμε με τα λαμόγια πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΌ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΦΟΡΗΤΑ. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/2 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπακυριακού Γιάννης13 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:20 μ.μ.

    Φίλε Helios δεν χρειάζεσαι την άδεια μου για οτιδήποτε γράφω.Γράφω επώνυμα και δικαιούσαι να το χρησιμοποιήσεις όπου επιθυμείς.
    ΘΑ ήθελα να σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις μαζί μου,αν σου είναι εύκολο,για την συγκεκριμένη πρόταση μου.
    Τα τηλέφωνα μου είναι 22940-26447 και
    6939513778
    Ήδη μέσα σε μια μέρα έχω μαζέψει επενδυτές που είναι σύμφωνοι σε κάτι τέτοιο.Κάθε βοήθεια σου θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ