Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πασυφ: Διορθώστε τις στρεβλώσεις πρώτα


Επιτέλους μια ανακοίνωση του συνδέσμου!
Αλλα ξέρετε κατι; απο ανακοινώσεις προσωπικά χόρτασα! 

Οσονούπω θα κατατεθεί νομοσχέδιο για τα νεα μετρα στα φωτοβολταϊκά και η καταστροφή θα ειναι ολοκληρωτική για τους μικροεπενδυτές! Τι θα γίνει Κύριοι και Κυρίες, Σύνδεσμοι και Σύλλογοι ;  Κάποια δράση , κάποια διαβούλευση/συνάντηση, συζητήση υπάρχει στο προγραμμα σας ;  ΗΛΙΟΣ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι μικροί παραγωγοί ενέργειας από φ/β μετά την επιβολή της έκτακτης εισφοράς και την επιβολή μέτρων από το υπουργείο ΥΠΕΚΑ μονομερώς χωρίς να λαμβάνει υπ όψιν τις παρεμβάσεις των παραγωγών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παραγωγών Φωτοβολταϊκών (ΠΑΣΥΦ).

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει, στο μη διασυνδεδεμένο σύστημα της χώρας που δεν έχει ξεφύγει καθόλου από τον αρχικό προγραμματισμό του 2007 (προέβλεπε εγκαταστάσεις φ/β 200 MW και αυτή την στιγμή η εγκατεστημένη ισχύς μόλις ξεπερνά τα 120 MW ,με τις εγκαταστάσεις να έχουν γίνει με αρκετά μεγάλο κόστος διότι είναι αδειοδοτήσεις του 2008), το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.
Σημειωτέον ότι το αποφευγόμενο κόστος στα μη διασυνδεδεμένα νησιά είναι αρκετά μεγάλο λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής από τα ορυκτά καύσιμα.

Αλώστε, σύμφωνα με τον ΠΑΣΥΦ, τα προβλήματα που υπάρχουν στο ταμείο του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ κατά κύριο λόγο οφείλονται σε κακοδιαχείριση, ολιγωρία, εγκατάλειψη όλων των απαιτούμενων ενεργειών για ενίσχυση του ταμείου των ΑΠΕ.
Επιπλέον η στρέβλωση της ΟΤΣ και η συγκράτησή της τεχνητά σε χαμηλά επίπεδα ωφελεί την ηλεκτροπαραγωγή από φυσικό αέριο και ορυκτά καύσιμα και μεγαλώνει την διαφορά FIT-OTΣ που καλείται να πληρωθεί από τον ειδικό λογαριασμό ΑΠΕ.

Αποτέλεσμα αυτού του χειρισμού είναι να υπάρχει έλλειμμα στον ειδικό λογαριασμό διότι αυτός καλείται να καλύψει μεγαλύτερη διαφορά, καταδεικνύοντας τις ΑΠΕ ως ακριβές.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΣΥΦ, ενώ ωφελούνται όλοι οι άλλοι της ηλεκτροπαραγωγής από την χαμηλή ΟΤΣ, έχει απομονωθεί ο ειδικός λογαριασμός και δεν είναι ενιαίος με τους λοιπούς της ηλεκτροπαραγωγής χωρίς να αποκομίζει οφέλη ανταποδοτικά.

Αν δει κανείς τον απολογισμό διαχείρισης του ειδικού λογαριασμού των ΑΠΕ για το 2012 όπως ανακοινώθηκε από τον ΛΑΓΗΕ το έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού είναι – 135,5 εκατ. ευρώ για το 2012 και σωρευτικά 331,5 εκ ευρώ που εχει ο ΛΑΓΗΕ από τις προηγούμενες χρήσεις και δεν αφορούν μόνο ΑΠΕ.

Επίσης για τα μεγάλα υδροηλεκτρικά δεν γίνεται αναφορά και ούτε υπάρχει υδροηλεκτρική εισφορά αντίστοιχη της λιγνιτικής στο ταμείο των ΑΠΕ .

Ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω κανείς από τους κρατικούς φορείς (ΡΑΕ, ΥΠΕΚΑ, ΛΑΓΗΕ) δεν επεμβαίνει για να ρυθμίσει το πρόβλημα επί της ουσίας αντιθέτως καταστροφολογούν για επικείμενη χρεωκοπία του ΛΑΓΗΕ λόγω των ΑΠΕ.

Εάν πραγματικά ήθελαν εξυγίανση τουλάχιστον θα συζητούσαν με τους φορείς των ΑΠΕ για να εντοπιστεί το πρόβλημα και να δοθεί ουσιαστική λύση.
Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζουν επώδυνα μέτρα στις ΑΠΕ με εισφορά 25% επί του τζίρου, πέραν της κανονικής φορολογίας και να επανέρχονται μόλις μέσα σε τρεις μήνες και να μιλούν για νέα μέτρα με τη δικαιολογία ότι τα προηγούμενα δεν απέδωσαν .
Πρώτα θα πρέπει να διορθώσουν τις στρεβλώσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και μετά να συζητούν για οτιδήποτε άλλο.
Αυτό καταδεικνύει την προχειρότητα και την άγνοια που διακρίνει τους χειρισμούς των αρμοδίων κρατικών φορέων και κυρίως του ΥΠΕΚΑ.

πηγη http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/PASYF:-Diorthwste-tis-streblwseis-prin-syzhthsete-nea-metra

26 σχόλια:

  1. Βρε καλώς τα παιδιά τα δικά μας..
    Τί έγινε παιδιά, που χαθήκατε εσεις? Μαύρα ''αυτιά'' κάναμε να σας ακούσουμε. Πως και ξυπνήσατε ξαφνικά από τον λήθαργο?Μήπως σε έχουν φιμώσει κ. Καλογεράκη μου τόσον καιρό και ποιείς την νήσσα? Τί σου τάξανε ως παιδί δικό του και κάνεις ''τουμπεκί ψιλοκομμένο''? Εσύ μας το έπαιζες εργατοπατέρας στο President και μετά η απόλυτη σιωπή. Βρε ουστ από δω.. Κομματόσκυλα, πουλημένα κορμιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Στο President έταζε και δικαστήρια ο κύριος Καλογεράκης, αλλά μετά ΤΙΠΟΤΑ!!! Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα έταζε και Ευρωπαϊκά δικαστήρια!!!Μα ούτε μισό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοί αγαπητέ συνάδελφε αυτοί?
    Αυτοί είναι όλοι κουλοί, μόνο την πάρτυ τους σκέφτονται. Νομίζεις ότι είναι εκεί για να σώσουν εσένα και μένα? Αλλά κι εμείς είμαστε άξιοι της μοιράς μας. Αντί να βγούμε μπροστά και να οργανώσουμε κινητοποιήσεις, καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας και αλληλοψυχοθεραπευόμαστε στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις οι πρωτοι 2 ανωνυμοι που βριζετε τον ΠΑΣΥΦ, έχετε να προτείνετε κάτι ή απλά βολεύεστε με την κατάσταση μπάχαλο και την μουρμουρα. Ούτε καν ξέρω τι έχει στο παρελθόν ο ΠΑΣΥΦ, ούτε αν πέτυχε ή απέτυχε. Υποθέτω πως προφανώς και είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να τα βάζει με το κράτος, άρα γιατί να τους κατηγορούμε αν απέτυχαν; Το θέμα είναι να γίνει μία προσπάθεια από όλους με κοινό μέτωπο απέναντι στην εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι έχω να προτείνω. Πάμε την άλλη εβδομάδα για μια προειδοποιητική κατάληψη του ΥΠΕΚΑ, ενόψει των επικείμενων μέτρων.
    Είστε? Εμπρός.. Όλοι μαζί... Αρκεί η κλάψα στο διαδίκτυο.
    Να δω πόσοι έχουμε τα κότσια...
    Ακούω μέρα και ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πάμε ρε φίλε, να πάμε. Εμπρός. Κάντε ένα άρθρο εδώ και να μαζεύουμε συμμετοχές. Ούτε εγώ είμαι υπέρ της κλάψας στο διαδίκτυο, αλλά δεν γουστάρω όταν ένας σύνδεσμος κάνει μία κίνηση να τον κατακρίνουμε χωρίς εμείς να έχουμε κάνει τίποτα. Αργά ή γρήγορα τα μέτρα θα μας τα περάσουν, να μην μας προλάβουν τα γεγονότα.
    Πάντως ένα πράγμα δεν κατανοώ, πως μπορεί το ένα μέλος της σύμβασης να κάνει ό,τι θέλει? Νομικά στέκει? Αν καταπέσει η έκτακτη εισφορά, τότε τι έχει να φοβηθεί ένας που δεν δέχτηκε την μείωση ταρίφας; Από που πηγάζει ότι έχουν δικαιώμα να μην μας αγοράσουν όλο το ρεύμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτα δεν στέκει νομικά και δεν είναι απαρείτητο να στέκει νομικά. Μην ξεχνάς ζούμε στην Ελλάδα και όχι στην Σουηδία.Επρός λοιπόν, όλοι την επόμενη Παρασκευή 12.00 το μεσημέρι έξω από το ΥΠΕΚΑ (λέω 12.00 για να προλάβουν και από τις κοντινές επαρχίες)ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΠΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΑΚΟΥΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ .ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ GRAND HOTEL EXOYME ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 60 ΚΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΗΛ 6932264411 mail makis_deliopoulos@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν θα δεχτεί κανείς, μα κανείς, οποιαδήποτε μείωση στα συμβόλαιά του. Το λόγο θα τον έχουν τα αρμόδια δικαστήρια. Δεν θα μας στείλουν φυλακή αυτοί που μας έβαλαν να δανειστούμε με υψηλότοκα δάνεια γιά να κονομήσουν οι τράπεζες και ο Σ.Ε.Φ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεχτούμε μείωση των συμβολαίων μας, νομιμοποιούνται οι χαμηλές ταρίφες και θα έρθουν μετά από λίγο καιρό και θα βάλουν έκτακτη εισφορά στην χαμηλή πλέον ταρίφα προφασιζόμενοι και πάλι την διάσωση του ΛΑΓΗΕ. Αν δεχτούμε κάτι τέτοιο θα είναι ολοκληρωτική καταστροφή ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΑΥΤΟΊ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΕΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Μόνο στα δικαστήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ) ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ "ΑΠΟ ΠΑΝΩ" ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω να μιλησε κανενας για καταληψεις. Τα οπλα μας λοιπον ποια ειναι; Γιατι εγω δεν βλεπω και πολά. Και ποτε θα τα χρησιμοποιήσουμε συνετα;Το συνετα πρεπει να ειναι μαζι με το γοργα! τα νεα μετρα αναμενονται συντομα....

      Διαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ , ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ , ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΔΙΑΡΟΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ. ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το καταλαβα οτι μιλουσες για ομαδικες προσφυγες. Συμφωνω οτι τα δικαστήρια μπορουν να δώσουν τη λυση μακροπρόθεσμα. Σε ποσα χρονια πιστεύεις οτι θα υπαρξει απαντηση; Σε 2-3 χρονια; Μεχρι τότε, τι κανουμε;

      Διαγραφή
  13. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ. ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΟΥΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ "ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Μακησ Δελιοπουλοσ
    Προς ΗΛΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ



    AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ HLIO.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Η KLT ENERGY ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ .ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΠΕΦ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΗΦ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΠΗΕΦ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΟΡΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για τις προσπαθειες σας ως ομαδα. Καλη δύναμη στη συνέχιση του αγώνα.

      Διαγραφή
  15. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΥΑΔΥΚΤΙΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΚΡΟΙΝΙΑΖΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ... ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εξώδικο δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα. Μόνο αν έχεις κάνει προσφυγή θα σε καλύψει το ΣτΕ για τα προ της απόφασης του χρήματα για τα οποία έχεις προσφύγει. Διαφορετικά θα καλυφθείς από την ημερομηνία της απόφασης του ΣτΕ και μετά.

      Διαγραφή
  17. Αντιφωτοβολταικός speaking.

    Από τον περασμένο Αύγουστο έλεγα τα ίδια πράγματα.Μέχρι και τις ίδιες παροιμίες,αλλά ποιος
    να με ακούσει;Κουφού καμπάνα και αν χτυπάς,τυφλό και αν θυμιατίζεις,λένε στο χωριό μου.
    Βγήκαν κάποιοι και μου λένε είσαι μετά Χριστόν προφήτης.Όριστε κύριοι.Σας παραθέτω τι έγραφα στις
    τον Αυγούστου 2012 σε δυο σχολια μου.

    http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/08/t-2.html



    Ανώνυμος13 Αυγούστου 2012 - 4:34 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΕΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ bLOG,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ SITE ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ,ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΟΤΑΝ Η SHELL ΚΑΙ Η bP ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ;ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΑΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΜΑΘΑΜΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ,ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!



    Ανώνυμος16 Αυγούστου 2012 - 5:08 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ τζινα.ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΘΗΣΗΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΖΙΝΑ,ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ.ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΝΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΕΚΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΩ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ,ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ;
    ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ;
    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    1.ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ-ΑΝΑΛΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗΣ.
    2.ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ.
    3.ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 25 ΕΤΕΣ
    ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
    4.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΒΙΩΣΙΜΗ
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
    5.ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

    ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΖΙΝΑ;ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΛΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ... ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ,ΟΔΗΓΟ,ΨΗΤΑ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ,ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ... ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ...

      Διαγραφή
  18. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΛΑΘΟΣ. ΟΠΟΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν προσφυγουμε μετα την αποφαση αν ειναι υπερ μας δεν θα παρουμε αναδρομικα ολα τα λεφτα απο ολους τους μηνες??? Παρακαλω οσους δεν εχουν σχεση με το θεμα να μην χαλανε την σειρα των αναρτισεων...δεν τους δεινει κανεις σημασια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΣΜΥΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΟΡΘΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΦΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ. Σημερα στις 11-3-2013 και ωρα 06 μ.μ στο πνευματικο κεντρο της Νικαιας στη Λαρισα θα γινει συγκεντρωση των Θεσσαλων αγροτων ιδιοκτητων φωτοβολταικων παρκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ