Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Mαϊου - Πληρωμή Ιούλιος 2020

Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, αυτοτιμολόγηση ή όχι, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής και μην ξεχνάτε το ποσό.




Για να μπορέσετε να σχολιάσετε  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"



Οσα σχόλια έχουν ανάρμοστη γλώσσα κόβονται

220 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

      Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

      Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

      Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

      Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

      Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |.

      Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

      Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

      Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

      Διαγραφή
    2. Γεμίσαμε τοκογλύφους. Από 1.01.2021 θα δίνει και η cosmote δάνεια με απόφαση της Τράπεζα της Ελλάδος.

      Διαγραφή
  2. Η επόμενη με αυτοτιμολογιση για πότε είναι έμαθε κανένας κάτι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς αυτοτιμολόγηση πληρωθήκαμε 8 Ιουλίου (από τράπεζα Εθνικής) για την παραγωγή Απριλίου..
    Άρα......στην περίπτωση που δεν έχουμε εκ νέου καθυστέρηση όπως τον προηγούμενο μήνα..τότε να περιμένουμε τις πληρωμές αρχές Αυγούστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και την Δευτέρα ο ΔΑΠΕΕΠ ξεκίνησε
      την εξόφληση του Μαϊου για ποσά
      μέχρι 6.394€, στην αυτοτιμολόγηση..

      Διαγραφή
    2. το ξέρω απλώς ρωτάω για παραπάνω ποσά..

      Διαγραφή
    3. Ναι γιατί και ο Μάιος ήταν ένας καλός μήνας..με μεγάλα ποσά .

      Διαγραφή
  4. Βγηκαν τα τιμολογια Ιουνιου αγορας απο τον ΔΑΠΕΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σε όλους!
    Γνωρίζει κανείς με ποιο τρόπο στέλνω - δίνω - καταθέτω την "Άρση Εκχώρησης" στο ΛΑΓΗΕ;
    Δέχονται κοινό στο Πρωτόκολλο ή τη στε΄λνω με courier;
    Επίσης θέλω να αλλάξω το λογαρισμό στον οποίο θα γίνονται οι πληρωμές. Τι ισχύει;
    Εννοείται δεν μου έχει απαντήσει κανένας σε τηλέφωνα και emails εδώ και 1 εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πεώτο είναι να κοινοποιηθεί με δικαστικό επιμελητή η άρση της εκχώρησης από την τράπεζα. Καλό είναι να κρατήσεις ένα αντίγραφο από αυτό για παν ενδεχόμενο. Μετά εσύ με υπεύθυνη δήλωση στο πρωτόκολλο τους δινεις τα στοιχεία του νέου λογαριασμού και τράπεζας που θες να μπαίνουν τα λεφτά. Αν δεν το κάνεις, θα συνεχίσουν να τα καταθέτουν εκεί που τα κατέθεταν και που φυσιολογικά τώρα η τράπεζα θα τα εμφανίζει ελεύθερα λόγω της άρσης εκχώρησης.

      Διαγραφή
  6. Με αυξημένα τα όρια των ενεργειακών κοινοτήτων σε κορεσμένα δίκτυα ψηφίστηκε το Σ/Ν του ΥΠΕΝ • Το τελικό κείμενο!!

    https://www.b2green.gr/el/post/82334/me-afximena-ta-oria-ton-energeiakon-koinotiton-se-koresmena-diktya-psifistike-to-s-n-tou-ypen-to-teliko-keimeno

    Χαράς Ευαγγέλια για το ΔΣ της ΠΟΣΠΗΕΦ!!! Πτωχευμένοι κάνουν νέα όνειρα εκμετάλευσης των μελών τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητέ Aias2 αν θα παρατηρήσεις από το παρακάτω Link (πρώτο δημοσίευμα σχετικά με τις Εν. Κοιν. στην Πελοπόννησο :

    https://energypress.gr/news/katatethike-i-tropologia-gia-ton-periorismo-ishyos-energeiakon-koinotiton-sta-2-mw-se

    Είχα γράψει το εξής σχόλιο :

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ • 2 μέρες πριν
    Ας μην βιαζόμαστε τόσο...οι τροπολογία μπορεί και να αλλάξει, μέχρι την ψήφιση είναι μακρύς ο δρόμος.

    Σε πληροφορώ ότι στο συγκεκριμένο δεν έχει καμία σχέση η ΠΟΣΠΗΕΦ.
    Η τροπολογία έβαζε περιορισμούς και τελικά το κείμενο άλλαξε.

    Το πρόβλημα όμως δεν εστιάζεται εκεί αλλά στο παρακάτω : (σχόλιο μου και στο energypress)

    Το σύστημα δεν δέχεται αιτήσεις για τα μικρά έργα που πάνε ΔΕΔΔΗΕ. Τα μεγάλα όμως πάνε κανονικά στην ΡΑΕ, θα βγάλουν και την βεβαίωση παραγωγού, πάνε ΑΔΜΗΕ και σε λίγους μήνες θα έχουν και όρους σύνδεσης. Συνεπώς με την άρση του κορεσμού, τα μεγάλα έργα θα βγουν μπροστά από τα μικρά, καθώς τα μικρά με την άρση, θα πρέπει να καταθέσουν ΔΕΔΔΗΕ και να περιμένουν περισσότερους από 15 μήνες να "ευλογήσει" ο ΔΕΔΔΗΕ της Πάτρας. Πρακτικά με τον τρόπο αυτό οι μικρές επενδύσεις σε φ/β εξοστρακίζονται από την Πελοπόννησο. Η μόνη λύση είναι να δοθεί από το ΥΠΕΝ ένα είδος κατανομής της ισχύος σε μικρά και μεγάλα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα δηλαδη οταν ανοιξει και καταθεσεις φακελο θα παρει 15 μηνες για να παρεις το οκ??? αυτα που ελεγαν για 6 μηνες αποφαση κτλ δεν ισχυουν??? ποια ειναι η γνωμη σας κυριε Παπακυριακου??? εκτος πελοποννησου συμβαινει το ιδιο τι γνωριζετε??

      Διαγραφή
  8. Κ. Παπακυριακού μη ξεχνάτε ότι οι εκπρόσωποί μας ΟΠΩΣ και η ΠΟΣΠΗΕΦ συναντήθηκαν με το υπουργείο και μίλησαν.. Έχουν βγάλει και ανακοινωθέν... Φυσικά εκός της ΠΟΣΠΗΕΦ ποιος άλλος αγροπατέρας επωφελείται με μεγάλα έργα στα σκαριά...?

    Είδατε πουθενά κάποιο αίτημα ή κάποια απαίτηση τους για να καταλάβω..?

    Μούγκα στη στρούγκα!!!

    Τώρα μάλιστα που σχεδιάζουν μεγάλα έργα που όπως λέτε θα βγαίνουν απο πάνω ποιοί άραγε θα επωφεληθούν εκτός των γνωστών επιχειρηματικών κύκλων της Ελλάδας...?

    Δεν πράτουν τίποτα λειτουργούν για τα προσωπικά τους συμφέροντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H συνάντηση έγινε στις 21/07/2020 στο αμφιθέατρο του ΥΠΕΝ όπου ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ έκαναν ημερίδα.

      Η τροπολογία που συζητήσαμε παραπάνω κατατέθηκε 17/07/2020 και ψηφίστικε στο νομοσχέδιο για την ηλεκτροκίνηση στις 20/07/2020, δηλαδή 1 ημέρεα ΠΡΙΝ την συνάντηση στο ΥΠΕΝ.

      Επαναλαμβάνω ότι το πρόβλημα με την Πελοπόννησο είναι ότι τα μεγάλα έργα θα βγουν μπροστά από τα μικρά.

      Διαγραφή
  9. Ο ΔΑΠΕΕΠ βγάζει τα ενημερωτικά μετά τις 20 του μήνα στο site του γράφει ότι τα ανέβασε π.χ. στις 17/7. Με καταγραφή βίντεο φορτώνοντας και ένα site που γράφει ώρα και ημέρα φαίνεται ότι μέχρι τις π.χ. 20/7 δεν έχει κάνει ανεβάσει τίποτα. Μήπως πρέπει να διαμαρτυρηθούμε με κάποιο τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά πρέπει να κάνουμε φίλε μου αλλά δεν μπορούμε να απαιτήσουμε αυτόνομα ο καθένας μας τίποτα απο το υπουργείο.

      Γι αυτά είναι οι σύλλογοι μας και αυτούς δέχονται τα υπουργεία για τα αιτήματά μας.

      Όμως αυτοί όταν πάνε αυτά που αιτούνται έχουν πάντα σχέση με τα προσωπικά τους συμφέροντα....

      Διαγραφή
    2. Τώρα όταν υπάρχουν δύο αιτήματα πχ κάτι προσωπικό και κάτι ομαδικό και δεν μπορούν να αιτηθούν και τα δύο τότε αιτούνται πάντα το προσωπικό.

      Πρόσφατο παράδειγμα η ΠΟΣΠΗΕΦ που όταν έφτιαξε ενεργειακή κοινότητα και ενω μέλη της έμπαιναν σε αναγκαστική ματαίωση των προσωπικών τους αιτήσεων - πάρκων αυτοί κατέβαιναν στα υπουργεία και ζητούσαν να πάρουν τις άδειες των ενεργειακών ενω ξέραν ότι αυτό έβαζε σε ματαίωση των έργων απο μέλη τους που υποτίθεται εκπροσωπούσαν τα συμφέροντά τους.

      Και πές μου πως μπορεί να φτιάχνεις ενεργειακή να κατεβαίνεις στο υπουργείο να ζητήσεις προτεραιότητα και συνέχισή της και απο την άλλη να ζητάς διακοπή της προτεραιότητας για να πάρουν τη άδεια τα ιδιωτικά έργα των μελών σου...

      Αυτά δεν στέκουν και θα σε περάσουν για χαζό στο υπουργείο... οπότε ζητάς να συνεχιστεί το πάρτυ με τις ενεργειακές εις βάρος των άλλων μελών σου που προυπήρχαν και κράτησαν το σύλλογο για να βγάζεις φράγκα εις βάρος των μελών σου!!!!

      Αυτοί είμαστε...

      Κουτσουπιάς Παναγής Τσικούρας κ.α. απο ΔΣ πες τε μου ποιος δεν εμπλέκεται σε προσωπική ενεργειακή..!!

      Διαγραφή
  10. Πλέον σε όλες τις δομές της κοινωνίας κουμάντο κάνουν τα αρπαχτικά που δρούν για προσωπικό όφελος στα οποία όμως τη δύναμη τους για να βγάζουν φράγκα τη δίνουμε εμείς οι ίδιοι!!!

    Ξυπνήστε και δέστε την πραγματική αλήθεια!!

    Πάρτε τους τη δύναμη γιατί μας έχουν για μακάκες.... αν δεν τη πάρουμε τότε είμαστε οι πραγματικοί μακάκες της υπόθεσης.

    Σταματήστε τις συνδρομές αφήστε τους μόνους τα λαμόγια και όταν μείνει ελεύθερος ο χώρος να δημιουργηθεί απο πραγματικούς παραγωγούς που δεν δρούν για το προσωπικό τους συμφέρον ένας νέος Πανελλήνιος Σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φτιάχνουμε καμία ενεργειακή Κοινότητα λέω εγώ...
    Πάλι μας έβαλαν τα γυαλιά οι αγρότες 100μβ στην Κατούνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων της αυτοτιμολόγησης για παραγωγή Μαΐου 2020. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 2.413 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 44.673,21 € (86% των τιμολογίων της αυτοτιμολόγησης για το μήνα Μάιο 2020)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχω μία Ετερόρρυθμη Εταιρία (ΕΕ) στην οποία ανήκει το 100 KWh φωτοβολταικό πάρκο που έχω. Η εταιρία δεν έχει άλλη δραστηριοτητα πλην του παρκου. Ο λογιστής μου χρεώνει ετησίως 600 ευρώ για την λογιστική εξυπηρέτηση του παρκου. Αυτή η τιμή πως σας φαίνεται; Ακρβή, φθηνή ή κανονική; Εσείς πόσα πληρώνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PV Panel23 Ιουλίου 2020 - 5:39 μ.μ. καλά είναι τα ίδια πληρώνω και εγώ για Ε.Ε αν και έχω και άλλη επιχείρηση ατομική δίνω 1200 και για τις δυο και κάνει και όλες τις δηλώσεις των επιχειρήσεων και τις προσωπικές μου

      Διαγραφή
    2. ..... 80 KW...... ΙΚΕ..... 200 ΕΥΡΏ /ΧΡΌΝΟ + ΦΠΑ.....

      Διαγραφή
    3. Προσωπική μου άποψη αφού έχεις μόνο Φωτ. Πάρκο σε σκίζει κανονικά!!!

      Τα φωτοβολταικά δεν έχουν το φόρτο εργασίας που έχουν οι άλλες επιχειρήσεις για να παίρνουν τα ίδια χρήματα. Ούτε Ζ ούτε τίποτα.. το τιμολόγιο και ίσως κάποια έξοδα.

      Διαγραφή
    4. 400 ευρώ + ΦΠΑ για ατομική επιχείρηση. Επαρχία.

      Διαγραφή
  14. Θα με απασχολούσε περισσότερο το να είναι σωστός στην δουλειά του γιατί στον κλάδο μας με αυτά που έχω δει από λογιστές, κοντεύω να στραβωθώ.
    Σας χρεώνει φυσιολογικά θα έλεγα (για τιμές επαρχίας).
    Στην Αθήνα είναι πιο ακριβοί συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στο τιμολόγιο Μαΐου που πληρώθηκα πριν λίγο δεν έχει παρακρατήσει αμοιβή ο Δαπεεπ βαλαν ολο το ποσο συμβαινει και σε αλλους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι πλέον κόβουν ξεχωριστό τιμολόγιο για την αμοιβή τους και το αφαιρούν από την πληρωμή

      Διαγραφή
    2. Ναι αυτό κάνουν αλλά δεν αφαίρεσαν την αμοιβή τους μου βάλανε όλο το ποσό της παραγωγής Μαΐου χωρίς παρακράτηση αμοιβή

      Διαγραφή
    3. Τώρα που το βλέπω έχεις δίκιο..
      Μήπως επειδή εκδόθηκαν 11 μέρες μετά??
      Προβλέπω ότι θα κρατηθούν από τις πληρωμές Ιουνίου

      Διαγραφή
  16. Εμένα έχει παρακράτηση από το Δάπεεπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλλον έχει να κάνει με το ποσό.
    Γράψτε για τι ποσό αναφέρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξέρει κανείς να ενημερώσει εάν τελικά θα βγει ο νόμος για το κλείδωμα τιμής με την δήλωση ετοιμότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ισχύσει αυτό με την δήλωση ετοιμότητας. Θα σωθούν πολλά άτομα. Θα αποκατασταθεί μεγάλη αδικία.

      Διαγραφή
    2. H δήλωση αιτημότητας θα αφορά το κλείδωμα της τιμής για τα νέα πάρκα που θα συνδεθούν στο δίκτυο.

      Διαγραφή
    3. Για τα νέα πάρκα ρωτάω. Εάν ξέρετε εάν θα βγει και εάν ναι ποτέ; Θα προλάβουμε το τέλος Νοεμβρίου;

      Διαγραφή
  20. κανενα νεο για πληρωμη χωρις αυτοτιμολογηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δεν είχαν δει την φορολογική ενημερότητα που τους είχα στείλει και έχασα την πρόσφατη εντολή πληρωμής, μου είπαν στο τηλέφωνο ότι αυτή την βδομάδα θα πληρώσουν.

      Διαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Παπακυριακου ξέρετε πότε περίπου θα γίνει ο επόμενος διαγωνισμός και αν θα ισχύει το 4μηνο για την αλλαγή της τιμής και σε αυτήν την περίπτωση. Επίσης αν ξέρετε κάτι για το θέμα του κλειδώματος τιμής με την δήλωση ετοιμότητας;

      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα σας,

      Έχω κάνει κάποιο λάθος στο παραπάνω γιατί δεν υπολόγισα τα 4μηνα παράτασης, θα το διορθώσω εντός της ημέρας.
      Γνωρίζω ότι το ΥΠΕΝ θα το αποδεχθεί, αλλά μέχρι να το δω ψηφισμένο, κρατάω μικρό καλάθι (όπως πάντα).

      Διαγραφή
  22. Για να καταλάβω, με την αρχική αίτηση κλειδώνει και η τιμή αναλόγως την ημερομηνία που το υποβάλλεις? Άσχετα αν το δεχτούν ή το απορρίψουν μετά λόγω κορεσμού δικτύου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δήλωση ετοιμότητας γίνεται από τον ιδιοκτήτη ΑΦΟΥ κατασκευαστεί ο σταθμός (έρχεται ο ΔΕΔΔΗΕ και τον ελέγχει) και ενημερώνει τον ΔΕΔΔΗΕ ότι είναι έτοιμος να συνδεθεί.
      Αυτό εννοούν οι παραπάνω.
      Έχεις κάνει δηλαδή αίτηση, έχουν βγει οι όροι σύνδεσης, τους έχεις πληρώσει, έχεις κατασκευάσει το πάρκο και μετά κάνεις την αίτηση ετοιμότητας.

      Διαγραφή
  23. Δεν αναφερόμαστε στην αίτηση για όρους σύνδεσης αλλά στην αίτηση ετοιμότητας (ότι δηλαδή ο σταθμός είναι έτοιμος κατασκευαστικά να ηλεκτρίσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Κατανοητό κ. Παπακυριάκου , ευχαριστώ πολύ και πάλι !

      Διαγραφή
    3. Aν υποθέσουμε ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 15/12/2020, τότε :


      Για ηλέκτριση έως 26/11/2020 : Ιδιώτες 70,3, Εν. Κοιν : 73,64

      Από 27/11/2020 έως και 14/03/2021 : Ιδιώτες : 65,73, Εν. Κοιν : 68,86

      Για ηλέκτριση από 14/04/2021 έως και 30/04/2021 : Ιδιώτες : 60,16, Εν. Κοιν. : 63,03

      Για ηλέκτριση από 1/05/2021 έως και 30/04/2022 : Ιδιώτες 63, Εν. Κοιν. 65

      Διαγραφή
    4. Εάν ισχύειτι 4μηνο και ο διαγωνισμός γίνει 15/12/2020 τότε το 65,73 πρέπει να ισχύει έως 14/4/2021

      Διαγραφή
    5. Από 1/1/21 και έπειτα, δεν ισχύει τιμή 63,50€ για όλο το έτος Κε Παπακυριάκου και γίνεται αποσύνδεση της τιμής από τους διαγωνισμούς ΡΑΕ (για έργα κάτω των 500KW πάντα);
      Είχα την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο έχει ψηφιστεί, αλλά το γράφω με κάθε επιφύλαξη.

      Διαγραφή
    6. Όποιος βιάζεται αυτά παθαίνει...διορθώνω για άλλη μια φορά :

      Aν υποθέσουμε ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 15/12/2020, τότε :


      Για ηλέκτριση έως 26/11/2020 : Ιδιώτες 70,3, Εν. Κοιν : 73,64

      Από 27/11/2020 έως και 14/04/2020 : Ιδιώτες : 65,73, Εν. Κοιν : 68,86

      Για ηλέκτριση από 14/04/2021 έως και 30/04/2021 : Ιδιώτες : 60,16, Εν. Κοιν. : 63,03

      Για ηλέκτριση από 1/05/2021 έως και 30/04/2022 : Ιδιώτες 63, Εν. Κοιν. 65

      Διαγραφή
    7. Ειναι δυνατον 14 μεχρι 30 απριλη να εχεις τιμη 0.6
      Και τον μαιο να ανεβαινει στα 63 ??

      Διαγραφή
  24. Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αυτές οι τιμές ισχύουν και για την Πελοπόννησο - Εύβοια κ. Παπακυριακού?

      Διαγραφή
    3. Οι τιμές είναι ίδιες για όλη την Ελληνική Επικράτεια.
      Πελοπόννησος όμως και Εύβοια είναι κορεσμένα δίκτυα, συνεπώς θα πρέπει κάποιος να περιμένει την άρση του κορεσμού για να καταθέσει αίτηση.

      Εξαίρεση αποτελούν τα έργα που είχαν καταθέσει στο παρελθόν αιτήσεις και επαναεπιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους.

      Διαγραφή
    4. Η άρση κορεσμού θα γίνει τωρα στο τέλος του χρόνου ή ποτέ ? Ευχαριστώ πολύ !

      Διαγραφή
    5. Αυτή είναι η ερώτηση που δεν θα σας την απαντήσει κανείς!

      Διαγραφή
    6. κυριε παπακυριακου μετα τις 30/4/2022 θα παραμεινει 63 ή οχι??? ευχαριστωωω

      Διαγραφή
    7. Δεν το πιστεύω, το κόστος κατασκευής μειώνεται (και οι τιμές των διαγωνισμών).
      Εάν συνεχίσουμε με την ίδια μεθολογία (δηλαδή σταθερή τιμή), λογικά εντός του Α΄ τριμήνου του 2021 θα βγει και η υπουργική απόγαση για την τιμή μετά τις 30/04/2022. Προφανώς και θα είναι μικρότερη.

      Διαγραφή
  25. Ξέρει κάποιος ποσο χρόνο κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ για να πάρεις στα χέρια σου τη σύμβαση κατασκευή δικτύου από τότε που του υποβάλεις τα δικαιολογητικά (έγκριση εργασιών κλπ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από 1 μήνα έως 3 το περισσότερο
      Αλλα το πρόβλημα είναι το μετά γιατί για να σου κάνουν τα έργα θέλουν από 7 με 8 μήνες. Όλα τα ανώτερο με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ. Μήπως έχεις άποψη για Πάτρα;

      Διαγραφή
    3. Καλημερα ,
      Αυτη η καθυστεριση που αναφερεις ειναι αφου εχεις παρει ορους συνδεσης και τους εχεις δεχθει ? Δηλαδη μετα απο τους ορους χρειαζεσε αλλον ενα χρονο για να ηλεκτριστεις (και προς το παρων μεχρι και εαν αλλαξει ) να παρεις τιμη ?

      Διαγραφή
  26. Το μαντρόσκυλο στο ΔΑΠΕΕΠ θα δώσει εντολή πληρωμής για τα χωρίς αυτοτιμολόγηση ή έτσι θα το πάει απο εδώ και πέρα... Συνεχίστε το αλλά όταν θα γυρίσει ο τροχός μην παρακαλάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είναι καθαρός παίχτης ο ΔΑΠΕΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ασφαλιστική ενημερότητα έχει εξάμηνη διάρκεια, πια. Γνωρίζει κάποιος γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις απασχολήσει ποτέ ή απασχολείς τώρα προσωπικό η ασφ. ενημερότητα έχει 6μηνη διάρκεια, αλλιώς ετήσια.

      Διαγραφή
  29. Δεν έχω απασχολήσει και ούτε απασχολώ προσωπικό και η ασφαλιστική ενημερότητα που μου έδωσαν έχει εξάμηνη διάρκεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα το ίδιο. Πιστεύω ότι είναι λάθος του υπάλληλου , τον Σεπτέμβρη θα ξαναπάω να βγάλω !

      Διαγραφή
  30. .... ΣΩΣΤΆ..... ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ ΕΝΗΜΕΡΌΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΆ, 6 ΜΗΝΕΣ...... ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΟΥ ΙΚΑ, 12 ΜΗΝΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι ασφαλιστικές ενημερότητες, για ατομικές επιχειρήσεις είναι δυο, μια ότι δεν χρωστάς εισφορές (από ιντερνετ 6μηνη) και μια ότι δεν απασχολείς προσωπικό (12μηνη) από τα γραφεία του ΙΚΑ (μπορεί και από ΚΕΠ δεν το έχω κάνει). Μέχρι τώρα προσωπικά έστελνα τη 12μηνη που έπαιρνα από ΙΚΑ. Ξέρει κανείς αν δέχονται τώρα στο ΔΑΠΕΕΠ μόνο την ενημερότητα από ιντερνετ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τελευταία φορά έβγαλα από το ίντερνετ τον Απρίλιο.
      Ήταν 12μηνη και την δέχονται ηλεκτρονικά σε pdf με την μορφή
      asf_123456789.pdf
      Όπου έχω νούμερα βάζεις το αφμ σιυ

      Διαγραφή
    2. @Ατιτανας μελαχρινος
      Μπορείς να μας πεις πως έβγαλες μέσω ιντερνετ;
      Αν έχεις απασχολήσει προσωπικό στο παρελθόν βγάζεις από το ΙΚΑ από την εφαρμογή εργοδοτών. Αν δεν έχεις απασχολήσει μόνο από υποκατάστημα ΙΚΑ απο όσο ξέρω.
      Κι αν μπορείς ανέβασε και μια φώτο με κομμένο το όνομα κλπ να δούμε τι ακριβώς έβγαλες.

      Διαγραφή
    3. Σε ατομική επιχείρηση μπαίνεις εκεί που βγαίνουν οι εισφορές
      Ηλεκτρονικές ηπηρεσίες
      Δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης
      Βεβαιώσεις ΕΦΚΑ

      Σε εταιρεία έβγαλα σε εταιρεία στέλνοντας αίτημα στο αρμόδιο ΙΚΑ υπογεγραμμένο ψηφιακά. Έκανα 3 μήνες να τους πείσω να τη στείλουν αλλά τώρα έμαθαν...

      Διαγραφή
    4. @Costas Ευχαριστώ.
      Στην ατομική
      Ηλεκτρονικές υπηρεσίες -> Δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης -> Βεβαιώσεις ΕΦΚΑ
      βγάζει ενημερότητα για τις εισφορές μας ως ελεύθεροι επαγγελματίες (πρώην ΟΑΕΕ κλπ).
      Ξέρει κάποιος αν αρκεί για τον ΔΑΠΕΕΠ;
      Σ' αυτή την ενημερότητα λέει από κάτω:
      "Ο ασφαλισμένος είναι απογεγραμμένος στο Μητρώο Εργοδοτών.
      Θα πρέπει να υποβληθεί και αποδεικτικό ενημερότητας εργοδότη."
      Αυτή η ενημερότητα εργοδότη βγαίνει από ΙΚΑ.
      Αν έχεις απασχολήσει προσωπικό στο παρελθόν βγάζεις από την εφαρμογή εργοδοτών. Αν δεν έχεις απασχολήσει, από υποκατάστημα ΙΚΑ (με φυσική παρουσία ή ηλεκτρονικά όπως εσύ Costas).
      Για εταιρίες βγαίνει σίγουρα και από ΚΕΠ.

      Διαγραφή
    5. Εγγράφηκα στο ΙΚΑ ως φυσικό πρόσωπο λόγω εγκρισης εργασιών μικρής κλίμακας και κάποια ένσημα για να βγάλω ενημερότητα, αλλά η μοναδική ενημερότητα που μου έβγαλε το σύστημα είναι για πώληση ακινήτου λες και είμαι εργολάβος...

      Διαγραφή
  32. Την ασφαλιστική ενημερότητα την πήρα από το ΙΚΑ και έχει εξάμηνη διάρκεια ενώ η προηγούμενες ήταν ενός έτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπάρχει κανένα νεότερο για πληρωμές χωρίς αυτοτιμολόγηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απάραδεκτος και καταχρηστικός ο διαχωρισμός των πληρωμών σε με και χωρίς αυτοτιμολόγηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αλλά Το χειρότερο από όλα είναι ότι αυτη την στιγμη το έλλειμμα στο λογαριασμό στο τέλος του 2020 θα είναι 220 εκατ. χωρίς να υπολογιστή ή μείωση τον δικαίωμάτων ρύπων που με αυτό φτάνει τα 300εματ. Και το υπουργείο περιμένει να βρέξει λεφτά γιατί ούτε χρέωση προμηθευτή θέλει ούτε αύξηση Ετμεαρ ούτε έχει θέσπιση το πρόσθετο έσοδο που έχει δέσμευσή ότι θα φέρει μετα την κατάργηση της χρέωση προμηθευτη και όσο και όσο καθηστερη η λύση του προβλήματος τόσο πιο δύσκολη θα είναι. Αλλά το μόνο που θέλει είναι νέα έργα. Εγώ ζω ένα de ja vu με το 2013

      Διαγραφή
    2. Όπως λέει ο Costas αλλιώς στείλε μου ένα μέιλ να στη στειλω

      Διαγραφή
  35. Απ' τα γραφόμενα σου όμως καταλαβαίνω ότι κάποια στιγμή είχε προσωπικό και απογράφηκε η εταιρεία σου στο ΙΚΑ σωστά??
    Άρα πιθανόν να μην μπορείς να βγάλεις για την εταιρεία σου δωδεκαμηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από το ΙΚΑ την έβγαζα κάθε χρόνο και ήταν 12μηνη και εμένα πρώτη φορά είναι 6μηνη από το ΙΚΑ χωρίς να έχω απασχολήσει προσωπικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι παριστάνουνε δεν ξέρω που τιμωρούν έτσι αυτούς που δεν έχουν αυτοτιμολογηση!Θα μου πεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θα το κάνω αυτό το playmobil τον γιαρέντη να κρύβεται. Αυτό το μονοκόμματο μίασμα που κρύβεται από τους δικηγόρους. Και σκύβει το κεφάλι όταν τους βλέπει. Του ετοιμάζω ένα ραβασάκι για απείθεια σύντομα. Όσο και να Βαράνε τον κωλο τους αυτοτιμολογηση όπως την θέλουνε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ περιμένω κάτι για να τους σκίσω μετά!! Πληρώνονται απο εμάς και δρούν εναντίων μας τα καθίκια.

      Διαγραφή
    2. Θέλει να γράψω κάτι άλλο πέρα από αυτά που υπέγραψες ;



      Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 17 του άρθρου 6 του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ν.4093/2012), αναθέτω στον ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ να εκδίδει για λογαριασμό μου τιμολόγια αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας (αυτοτιμολόγηση) για την παραγόμενη ενέργεια του σταθμού (ή των σταθμών) μου.

      Τα τιμολόγια αγοράς θα εκδίδονται εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την επόμενη της ανάρτησης των ενημερωτικών σημειωμάτων από τον ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ στο ape.dapeep.gr.

      Η πρώτη έκδοση θα γίνει για την επόμενη περίοδο εκκαθάρισης και θα διαρκεί μέχρις ότου ασκήσω εγγράφως το δικαίωμα μου για ανάκληση της παρούσας δήλωσης.

      Γνωρίζω ότι η οριστική υποβολή της παρούσας δήλωσης και ένταξη μου στο καθεστώς αυτοτιμολόγησης του ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ, συνεπάγεται την από μέρους μου ανεπιφύλακτη ανάθεση έκδοσης τιμολογίου αγοράς από τον ΔΑΠΕΕΠ για λογαριασμό μου για αόριστο χρονικό διάστημα. Γνωρίζω ότι η μορφή, ο τρόπος απεικόνισης και το περιεχόμενο του τιμολογίου αγοράς καθορίζεται ελεύθερα από τον ΔΑΠΕΕΠ,

      --------------------------------------------------------

      τα δε αριθμητικά μεγέθη κάθε τιμολογίου θα βασίζονται αποκλειστικά στα εκάστοτε ενημερωτικά σημειώματα που αναρτώνται για κάθε ΕΔΡΕΘ, και δεν θα δύναμαι να προβάλω επιφυλάξεις για τα αριθμητικά μεγέθη των εν λόγω τιμολογίων.

      --------------------------------------------------------


      Γνωρίζω ότι η από τον ΔΑΠΕΕΠ έκδοση των τιμολογίων μου αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας δεν με απαλλάσσει από την καταχώρησή τους στα φορολογικά μου βιβλία και τη γενικότερη ορθή τήρηση όλων των λοιπών φορολογικών υποχρεώσεων μου (απόδοση ΦΠΑ κλπ). Γνωρίζω ότι o ΔΑΠΕΕΠ ουδεμία απολύτως ευθύνη φέρει για την από μέρους μου μη έγκαιρη ή μη προσήκουσα συμμόρφωση με τις φορολογικές, λογιστικές και γενικότερα οικονομικές υποχρεώσεις μου.

      Γνωρίζω ότι η παρούσα δήλωση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του ν.1599/1986.

      Διαγραφή
    3. Τα δύο λάθη σου.

      Πρώτον λες δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με όλα αυτά!! Η τελευταία παράγραφος που σου λέει στα ίσια δεν μπορείς να διεκδικήσεις υπερημερίες στο μέλλον σε καθυστερήσεις πληρωμών για σένα είναι ανάξιο λόγου και μέσα στο επιχειρηματικό παιχνίδι. Δηλαδή το να μείνεις απλήρωτος κάποιους μήνες και το κράτος να σου τοκίζει τα χρέη που δημιουργούνται απο τις καθυστερήσεις πληρωμών και εσύ να προσπαθείς να αμυνθείς επιχειρηματικά για εσένα είναι κάτι ανεξήγητο!!

      Δεύτερον μιλάς για την ηλιοφάνεια που διαμαρτυρόταν κάποιοι. Πάλι λάθος η διαμαρτυρία αυτή ανήκε σε ένα πλαίσιο με πολλές άλλες που προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν μπορούν να έχουν ίδιο IRR διαφορετικές επιχειρήσεις κάτι το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως επιχείρημα για να φάμε το Νew Deal. Άλλα τέτοια ήταν Βοράς Νότος όροι σύνδεσης κόστος εξοπλισμού χρονικό διάστημα που έκλεισες τιμές και σε συνέδεσε η ΔΕΗ και πολλά άλλα που αποφεύγεις να αναφέρεις για το σωστό λόγο. Εαν δεν υπήρχε New Deal κανένας δεν θα ασχολιόταν με την ηλιοφάνεια!!!! Βλέπεις ένας μικρό μέρος του αποτελέσματος και όχι τα αίτια!!!

      Διαγραφή
  39. GEORGE αντί να το παίζεις έξυπνος εδώ μέσα,εαν είχες κάνει αγωγή για τόκους ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ και ο Δικηγορος σου,σου έλεγε να μην κανεις αυτοτιμολογηση τι θα έκανες εξυπνάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και εγώ έχω διαλέξει αυτοτιμολόγηση , αλλά αυτό που κάνει ο δαπεεπ είναι απαράδεκτο. Με ποιο δικαίωμα δεν πληρώνονται όλοι οι παραγωγοί την ίδια ημερομηνία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. George και οποιοι αλλοι ειστε υπερ της αυτοτιμολογησης και να μη πληρωνονται ολοι οι παραγωγοι ανεξαρτητα αν ειναι η οχι σε αυτην εχεις περικοπη της τιμης σου ,εχεις κοψει πιστωτικο τιμολογιο στον ΛΑΓΗΕ ..... Εμενα μου πηραν με το ετσι θελω 8500 για να εξυγειανουν το συστημα οι παλιοι ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εξόφληση παραγωγής η/ε από ΑΠΕ Μαΐου 2020

    07.08.2020

    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, ολοκληρώθηκε η εξόφληση των τιμολογίων της αυτοτιμολόγησης και ξεκίνησε η εξόφληση και των λοιπών τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2020. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 2.044 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 5.306,08 €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατάλαβες τα λαμόγια;Μας τιμωρούν που δεν έχουμε αυτοτιμολογηση.Εαν κάποιοι μπορούν να τους κυνηγήσουν νομικά ας το κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για να ξέρουν κάποιοι έξυπνοι αφού με την αυτοτιμολογιση είναι όλα ορθά και δεν υπάρχουν νομικά θέματα, γιατί όταν ζητήθηκε από την διοίκηση του δάπεεπ να μπει με την αυτοτιμολογιση και ένα κουτάκι παρατηρησεων που θα μπορεί ο παραγωγός να γράφει ότι θέλει δεν το δέχτηκαν και είπαν και ότι εξυπνάδα θες για να δικαιολογηθούν. Από εκεί και πέρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οτι ωρα θες την παίρνεις πισω την αυτοτιμολογηση...κανείς δήλωση αναιρέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντομα θα αφαιρεθεί αυτή η δυνατότητα. Και τότε θα δεις το άγχος.

      Διαγραφή
    2. Όταν θα δεις ότι φεύγουν οι υπερημερίες και θα θελήσεις να πάρεις πίσω την αυτοτιμολόγηση θα μπορείς να διεκδικείς απο εκείνη τη στιγμή και μετά. Δηλαδή τις υπερημερίες που δημιουργήθηκαν όταν είχες αυτοτιμολόγηση δεν θα μπορείς να τις διεκδικήσεις...

      Διαγραφή
  46. Η γρηγορότερη πληρωμή των παραγωγών που έχουν αποδεχθεί την αυτοτιμολογηση είναι μεν άδικη για τους υπόλοιπους αλλά δεν γίνεται για να τιμωρήσει καποιους.
    Είναι καθαρά θέμα λογισμικού και αυτοματοποιησης του συστήματος από την έκδοση του ενημερωτικου στην έκδοση τιμολογίου και πιστωτικού του δάπεδο έως και την τελική πληρωμή..
    Σε αυτούς που δεν έχουν δεχτεί γίνεται με ανθρώπινη καταχώρηση κ.ο.κ.
    Εξάλλου νομίζω ότι αν ο διαχειριστής έχει κάποιο δόλιο σκοπό θα μπορούσε να το κάνει και στο ενημερωτικό σημείωμα..
    Όπως έγινε με το χαράτσι και στην πορεία με το πιστωτικό του 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τιμολογιο μου στελνεται στη ΔΑΠΕΕΠ με ηλεκτρονικη μορφη μεσω mail.Δεν καταλαβαινω την ανθρωπινη καταχωρηση......

      Διαγραφή
    2. Η ανθρώπινη καταχώρηση είναι ότι κάποιος πρέπει να ανοίξει το mail και να καταχωρησει στο λογιστικό σύστημα του ΔΑΠΕΕΠ τα στοιχεία του τιμολογίου σου.
      Ενώ στην αυτοτιμολογηση πατάνε ένα enter και τρέχει όλο το σύστημα (έκδοση τιμ,έκδοση πιστωτικου,ηλεκτρονική πληρωμή και μεταφορά από τράπεζες.)
      Όλα αυτά χωρίς αυτοτιμολογηση γίνονται ένα ένα χειροκίνητα.
      Δεν έχετε δουλέψει ποτέ λογιστικό πρόγραμμα?
      Είναι όπως γίνεται η ηλεκτρονική τιμολόγηση σε όλα τα μαγαζιά όταν εκδόσεις δελτία αποστολής και τα τιμολογεις μια φορά το μήνα.
      Αν είναι ηλεκτρονικά το κάνεις με μια εντολή...
      Αν δεν είναι...γαματα..

      Διαγραφή
  47. Τότε θα πληρωνόταν τα 100αρια αμέσως μόλις τελειώνουν τα 100αρια της αυτοτιμολόγησης.. Δεν γίνετε όμως υπάρχει δόλος... Μην ακούτε τις παπαριές που σας ξεφουρνίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επίσης το πιστωτικό μπήκε σε άρθρο νόμου με το μνημόνιο στο New Deal. Τώρα δεν μπορούν έτσι αυθαίρετα να σου το πετάξουν στα ενημερωτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ουσία είναι ότι με την αυτοτιμολογηση γίνεται αυτόματα η διαδικασία και στα άλλα γίνεται οπότε προλάβουν.
      Επαναλαμβάνω ότι αν θέλουν να κάνουν οτιδήποτε εις βάρος των παραγωγών μπορούν και τώρα να το κάνουν με βάση τα ενημερωτικά.
      Ο ΔΑΠΕΕΠ είναι μια υπηρεσία που υπάρχει επειδή υπάρχουν ανεξάρτητοι παραγωγοί ΑΠΕ.
      Αν υπάρχει εντολή για αλλαγή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις τιμές,απορρόφηση ενέργειας και λοιπές χρεώσεις έρχεται από εξωτερικούς και ανώτερους παράγοντες.

      Διαγραφή
  49. Έχουμε χαθεί λίγο. Ο Δάπεεπ πληρώνετε από τους παραγωγούς άρα πρωτίστως πρέπει να διασφαλίζει τα συμφέροντα των παραγωγών και μετά τα υπόλοιπα, οπότε το οπότε προλάβουν είναι άστοχο. Επίσης οι πληρωμές με 300 εκατ. έλλειμμα στο τέλος του 2020 είναι σίγουρο ότι θα πάνε στου 2 μήνες υπερημερια τότε θα υπάρχουν δύο θέματα Α) δεν θα έχουν την δικαιολογία για την καθυστέρηση από το πέρασμα των τιμολογίων Β) θα υπάρχουν καθυστερήσεις που θα δικαιολογούν πιο εύκολα την διάκριση μεταχείριση μεταξύ παραγωγών και τότε θα δούμε τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτη ειναι η ουσια. Οταν φιλε μου θαχεις 3-4 μηνες καθυστερηση πληρωμων τρεχα να αναιρεσεις την αυτοτιμολογηση για να διεκδικησεις υπερημεριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εγω δεν έχω πρόβλημα να μπω στην αυτοτιμολογιση με την προϋπόθεση ότι θα μου βάλει πεδίο να μπορώ να κάνω παρατηρήσεις το οποίο τεχνικά είναι πολυ ευκολο και παρεπιτωντος αν δείτε το εκκαθαριστικό που εκδίδει ο δαπεεπ έχει στο κάτω μέρος πεδίο παρατηρησεων. Απο την στιγμή που αυτό εχει προταθεί στον Δάπεεπ και δεν το αποδέχετε εμένα μου βρωμάει. Αν ήθελε να βοηθήσει θα το είχε κάνει άλλα εκ του πονηρού προσπαθεί να μας επιβάλει παράνομα και καταχρηστικα όρους με το τυράκι της πιο έγκαιρης πληρωμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εγώ δεν χαρίζω ούτε ένα ευρώ από την στιγμή που δεν τηρείτε ή σύμβαση μου που υπέγραψα. Οι συμβάσεις είναι για να τηρούνται και τα καραγκιοζιλίκια περί κόστους κατασκευής δεν έχουν θέση σε ελεύθερη οικονομία. Το πως θα κάνω εγώ την επένδυση μου είναι δική μου δουλειά και δουλειά του δάπεεπ είναι να με πληρώνει ότι υπέγραψε. Όλα τα άλλα είναι γελοιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλημέρα

    Υπάρχει ολοκαίνουργιος στο κουτί του τριφασικός ινβέρτερ SMA Tripower STP 17000 TL-10 με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση! Έρχεται μαζί με εργοστασιακό RS-485 module και πλήρες σετ εργοστασιακών DC αντικεραυνικών!Και με οθόνη!
    Εννοείται πως εχει και την στάνταρτ bluetooth επικοινωνία.
    Βιαστείτε γιατι όχι μόνο Ελλάδα αλλά ούτε καν Ευρώπη δε βρίσκεις τέτοιο μηχάνημα καινούργιο.

    Επίσης ολοκαίνουργια sma WebBox RS-485 σφραγιστά στο κουτί τους με και χωρίς GSM επικοινωνία.Ομοίως πολύ δυσεύρετα.

    Στείλτε μήνυμα στο akispv17@gmail.com σημειώνοντας το κινητό σας για να σας καλέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ήμουν πάντα υπερ των αυτοματισμών που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη και κατά της γραφειοκρατίας. Ωστόσο με την εμπλοκή μου στα φβ... μόνο απογοητεύσεις από το 2012 που έκανα το δικό μου... είτε αυτό λέγετε εισφορά αλληλεγγύης ... είτε νέες τιμές.... είτε μεταβ. τέλος ασφαλ. εφοδιασμού... είτε κόστη ΔΑΠΕΕΠ ... είτε εφορία.... κλπ... ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ήταν μονομερής ενέργειες του διαχειριστή Ενέργειας... ποτέ δεν ρωτήθηκα είτε ζητήθηκε η συγκατάθεση μου.

    Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητείται τώρα για την αυτοτιμολόγηση? Δεν θα κρίνω το κείμενο της συγκατάθεσης (αφού οι νομικές μου γνώσεις δεν είναι ικανές)... αλλά γιατι αφού δεν έχει δόλο δεν γίνεται υποχρεωτική μονομερώς από την ΔΑΠΕΕΠ για όλους? Γιατί αυτά τα καραγκιοζλίκια με τις τμηματικές πληρωμές?

    Ποτέ δεν θα δώσω συγκατάθεση για Τίποτε. Και 2 μήνες καθυστέρηση να έχω σε σχέση με αυτούς που μπήκαν στο σύστημα... συγκατάθεση δεν θα πάρουν... Απλά εξαπατήθηκα για άλλη μια φορά από το κράτος αφού επέλεξα να κάνω δουλειά με τον πιό αναξιόπιστο συνεταίρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. kalimera

    gnorizi kanis tipota gia pliromi timologiou iouniou me autotimologisi pote tha ksekinisoun katathesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προφανώς ανοίγουν οι υπερημερίες λόγω ανοίγματος του ελλείμματος στον ΕΛΑΠΕ και σκαρφίστηκαν αυτό το κόλπο για να τις κρατήσουν λίγο για φέτος. Δηλαδή αντί να πάνε όλοι πίσω 1 μήνα πληρώνω τους μισούς στην ώρα τους και τους υπόλοιπους με καθυστέρηση στο μήνα με το κόλπο αυτό. Με ένα σμπάρο δυο τριγόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Άλφα ακόμη τίποτα. Χωρίς αυτοτιμολογηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Νέες πληρωμές Μαΐου γνωρίζει κάποιος για πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πειραιώς, 5.000€, χωρίς αυτοτιμολόγηση, μπήκαν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. George διαβασε τι εγραψες και πες μου τι καταλαβες [[με απασχολει]] μηπως.Και οι πιο πολλοι εδω μεσα δουλειες στην ελευθερη οικονομια καναμε πριν.Το οτι οι διεκδικησεις δεν σε ενδιαφερουν δεν το καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Φίλε GEORGE ήθελα να μην ασχοληθώ μαζί σου αλλά θα το κάνω.Πιστευεις δηλ.οτι οι συμβάσεις πρέπει να παραβιάζονται;Αν ναι δε πρέπει να τους πάμε νομικά να μη συνεχίσουν να τα κάνουν;Καλοπροαίρετα στο λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Άντε μπράβο ξεκαθάρισε το πράγμα. ΣΠΕΦίτης ο τύπος και μας πουλάει πρόλογο τόσο καιρό.

    Μας έβγαλε και καλό το New Deal γιατί αλλιώς δεν θα πληρωνόμασταν... Θα κατέρρεε ο λογαριασμός όπως λέει...

    Τις μακακίες που μας έλεγε τότε ο Ασημάκης με το ΣΠΕΦ. Αλλά το ότι δεν περνούσε απο τη τρόικα εαν δεν συμφωνούσαμ και οι παραγωγοί μούγκα.. Το ότι έγινε μια τρύπα στο νερό με το New Deal και ο λογαριασμός σώθηκε απο άλλα μέτρα που έπρεπε να παρθούν εξαρχής μούγκα πάλι!!
    Και τώρα υπερασπίζονται την αυτοτιμολόγηση.

    Γιατί ρε όπου πουστιά στις ΑΠΕ κρύβονται απο πίσω ΣΠΕΦίτες..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αν κατάλαβες πανίβλακα, η γνώση που έχει μοιράσει ο ΣΠΕΦ είναι παντού, όσο και να χτυπιέσαι! Το ίδιο και τα μέλη και γενικώς οι φίλα προσκείμενοι. Τις υπόλοιπες σαχλαμάρες μόνος σου τις λες και μόνος σου τις ακούς. Στο μεταξύ και για να μην ξεχνιόμαστε φέρε ΣπανουλογιωτακοΠαναγήΚουτσουπιά πίσω τα κλεμμένα αλλά και όσα συνεχίζεις να κλέβεις από το οριζόντιο κούρεμα που επέβαλες στους αγρότες και που μόλις ανατράπηκε από τον ΠΣΑΑΦ που πέτυχε να ισχύσει επιτέλους και εδώ η παραμετροποίηση. Αν θυμάμαι καλά πρόσκειται για 50,000 ευρώ από το 2014 και μετά και 8,000 ευρώ κάθε χρόνο, παλιοκλέφετς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αλλά βέβαια αληταρά Αιας2 σε βόλευε καλύτερα το οριζόντιο κούρεμα έτσι;;;; Αυτό πως πέρασε ρε ζωντοβολο από την τρόικα και γιατί ρε σκουπίδι κανένα δικαστήριο δεν το ανέτρεψε;;;; Να σου πω εγώ σκουπίδι γιατί σε ενοχλεί η παραμετροποιπηση;;;; Γιατί ακόμα συνεχίζεις να κλέβεις και δεν έχει παραμετροποιηθεί προς τα κάτω η ταρίφα σου βρωμο Σπανουλογηωτακοπαναγήκουτσουπιά. Αλλά ´εννοια σου κτήνος. Ο ΠΣΑΑΦ προς το παρόν πέτυχε να δικαιωθούν οι αδικημένοι αγρότες αλλά σύντομα θα πετύχει να πληρώσετε εσείς την δικαίωση μας αυτή, όπως από την αρχή θα έπρεπε. Για πολύ λίγο θα κλέβεις ακόμα το 8χιλιαρο το χρόνο κτήνος. Σε διαβεβαιώ πως οι εμπρηστικές μακακίες που γράφεις εδώ έχουν εκνευρίσει πολλούς και σύντομα θα παραμετροποιηθούν (προς τα κάτω) καιντα αγροτικά φβ του 2013. Είσαι τελειωμένος σκουπίδι!!! Σύντομα θα γίνει αυτό που θα έπρεπε να γίνει από το 2014!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Περιμένω απάντηση σκουπίδι Αίας2!! Θελω να ξανακούσουν όλοι τις αλητείες επιχειρήματα σου. Μας Βοηθάς στον ΠΣΑΑΦ πάρα πολύ στον αγώνα μας. Αν εδώ δεν έγραφες όλες αυτές τις οριζόντιες αλητείες, το πολιτικό σύστημα δεν θα μας διόρθωνε τις ταρίφες!! Λίγο ακόμα σκουπίδι και θα ξεσκίσουμε τις δικές σου (αγροτικά ΦΒ του 2013 που δεν έχουν παραμετροποιηθεί και παρασιτούν με
    μείωση 12% όταν των ιδιωτών έχουν -30%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 12.08.2020

    Με διαδοχικές εντολές προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των λοιπών, εκτός αυτοτιμολόγησης, τιμολογίων για παραγωγή Μαΐου 2020. Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 2.242 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 29.950,42 €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πωλούνται inverter kaco 7200xi μεταχειρισμένα 6938115000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. #chaos-7
    gnorizis gia timologio autotimologisis minos iouniou;; efxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τηρηθεί η ίδια τάση με την αύξηση των υπερημεριών (+7-10 ημέρες με κάθε αρχική εντολή) λογικά για Ιούνιο θα ξεκινήσουν σε 40 περίπου ημέρες από την προηγούμενη πληρωμή, άρα κάπου στις 30/08.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Απο 25 εως 28/8 αν δεν πληρωσουν στην ωρα τους

      Διαγραφή
  69. Για πληρωμές δεδδηε ξέρουμε ποτε θα αρχίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Για όσους έχουν οικιακό φωτοβολταϊκό...
    Έχετε καταλάβει ότι η έκθεση Πισσαριδη προτείνει την πρόσθεση όλων των εισοδημάτων, ανεξαρτήτου πηγής,και φορολόγηση με κλιμακοτους συντελεστές??
    Αυτό σημαίνει ότι το οικιακό φβ θα φορολογείται από 9%-45% ανάλογα τα εισοδήματα καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισχύει αυτό...Είναι ενεργεια που παραγεται από κτίριο και δεν φορολογείται σύμφωνα με κάποια ευρωπαική οδηγία την οποία δεν θυμάμαι πλέον...
      Παίρνουν όμως κάτι με την έκτακτη εισφορά...

      Διαγραφή
    2. Το διάβασες η έτσι το λες με τα δεδομένα το 2007???
      Και να ξέρεις ότι άλλο η οδηγία άλλο ο νόμος...
      Ευρωπαϊκή οδηγία είναι και το να μην μπαίνουν δασμούς στα αυτοκίνητα που παράγονται στην ΕΕ...
      Ισχύει όμως?
      Πιστεύω να έχω άδικο γιατί έχω και εγώ ένα 10ακι του 2009 αλλά η έκθεση δεν το διαχωρίζει..
      Η φορολόγηση των εισοδημάτων στην ΕΕ είναι καθαρά υπόθεση κάθε κράτους για αυτό βλέπουμε και τόσο μεγάλες διαφορές..

      Διαγραφή
    3. Το ειχα διαβάσει σε οδηγία το 2010 που έκανα επίσης το δικό μου 10 kW και πιστεύω ότι θα συνεχίζει να τηρείται. Δες εδώ κείμενο που αναφέρει την οδηγία και το νόμο που την ενσωματώνει στον κώδικα φορολογίας εισοδήματος.
      https://www.taxheaven.gr/news/16580/apallagh-apo-ton-foro-twn-kerdwn-apo-oikiaka-fwtoboltaika-10kw

      Διαγραφή
    4. Άρα είναι ελληνικός νόμος οποτε ,αν τελικά εφαρμοστεί κατά γράμμα η έκθεση ,θα φορολογηθουν με κλιμακοτους συντελεστές

      Διαγραφή
    5. Είναι 2 ελληνικοί νόμοι ο 3468/2006 που ενσωματώνει την οδηγία και ο κάθε φορά νόμος για τη φορολογία εισοδήματος που έχει αλλάξει μία φορά εξ'ολοκλήρου και δεν πείραξε τα οικιακά Φ/Β. Έχω αντίθετη άποψη από εσένα. Πιστεύω ότι δεν θα πειραχθούν και θα παραμέινουν ως εισοδήματα που φορολογούνται με ειδικό τρόπο και θα μας κλέβουν μόνο την έκτακτη εισφορά. Η άρνηση εφαρμογής οδηγίας επιφέρει πρόστιμα από ΕΕ και αναταραχή στις επενδύσεις του κλάδου.

      Διαγραφή
    6. Μαζί σου γιατί ξαναλέω έχω και εγω.
      Η φορολόγηση είναι υπόθεση κάθε κράτους και δεν υπάρχει καμία προστασία για το τι αλλάζει η όχι αρκεί να μην έχει αναδρομικοτητα.
      Δεν υπάρχει καμία οδηγία από την εε για τη φορολογία καμίας χώρας εκτός από τελωνειακές υποθέσεις και δασμούς.
      Σου θυμίζω ότι τα οικιακά φβ ήδη έχουν φορολογηθεί αναδρομικά σε Πορτογάλο, Ισπανία, Βουλγαρία,ην βασίλειο, Αυστρία και το μόνο που μένει ως κίνητρο είναι η επιδότηση για συμψηφισμό ενέργειας.
      Μακάρι αλλά αν μπεις στον κόπο και διαβάσεις την οδηγία δεν τα διαχωρίζει και μάλιστα έχει την έγκριση της εκτ.
      Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει ως ευχολόγια...
      Αλλά από τη στιγμή που είναι ελληνικός νόμος γιατί επιφέρει πρόστιμα από την εε??

      Διαγραφή
    7. Στο πρόγραμμα ανάπτυξης φωτοβολταικών άρθρο 6 ΦΕΚ Β 1079, 04-06-2009 διευκρινίζει ότι σου λέω.
      "Με την έγχυση της παραγόμενης ενέργειας στο Δίκτυο επιτυγχάνεται η καταγραφή της στο πλαίσιο επίτευξης των στόχων διείσδυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που τίθενται από την Οδηγία 2001/77/ΕΚ, αλλά και από την υπό δημοσίευση νέα Οδηγία. Κατά συνέπεια δεν υφίστανται, για τον κύριο του φωτοβολταϊκού συστήματος, φορολογικές υποχρεώσεις για τη διάθεση της ενέργειας αυτής στο Δίκτυο"

      Αν το αλλάξουν αυτό το καθεστώς πρώτα θα έχουμε φάει νέο κούρεμα στα πάρκα...

      Διαγραφή
  71. Πληρώθηκα σήμερα 6.800 ΠΕΙΡΑΙΏΣ Τράπεζα χωρίς αυτοτιμολογιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Έχει κανείς νέα για πληρωμές Ιούνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Νομίζω πως πιθανόν να ξεκινήσουν την άλλη Δευτέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καλησπέρα έχει κάποιος πληροφόρηση για πληρωμές Ιουνίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotlight Global Financial Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotlightglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 |.

    Μπορείτε να μας ελέγξετε εύκολα στον ιστότοπό μας μέσω: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πουστηδες τοκογλύφοι γαμω τα σπίτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΜΕΤΑΒ.ΤΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛ.ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ 1,386% ξαναμπήκε το χαράτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Στο ένα μου εχει1,386% ΜΤΑΕ
    Και στο άλλο 0,2156%...
    ????
    Τι παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το 2 είναι καινούργιο πάρκο; Αν ναι είναι πολύ μικρό το ποσοστό που θα επιβαρύνεται.

      Διαγραφή
  80. τι εγινε με το ΜΤΑΕ απο 3.6% εγινε 1.386% ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Χωρίς να είμαι σίγουρος το 1.386% μάλλον είναι για τις 11 μέρες του Ιουλίου που βγήκε το Φεκ 20/7/2020. Το 3,6 μάλλον θα το δούμε τον Αύγουστο. Υπάρχει και η πιθανότητα να είναι το τελικό διότι η διακοψιμότητα έχει την μισή ισχύ πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πλήρωσαν αυτό τιμολόγηση μέχρι 5300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εθνικη τωρα μιλησα ακόμα δεν φαινονται σε μενα τουλαχιστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μόλις τώρα με αυτοτιμολόγηση για μήνα Ιούνιο Εθνική Κατερίνης για 100στάρι σταθερό 4700€

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  86. Ξεκίνησε η εξόφληση των τιμολογίων της αυτοτιμολόγησης για παραγωγή Ιουνίου

    Ο Διαχειριστής ΑΠΕ και Εγγυήσεων Προέλευσης ΔΑΠΕΕΠ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εξόφληση των τιμολογίων των παραγωγών ΑΠΕ για το μήνα Μαϊο και ξεκίνησε η εξόφληση των τιμολογίων της αυτοτιμολόγησης για παραγωγή Ιουνίου 2020.

    Συγκεκριμένα ο ΔΑΠΕΕΠ προχώρησε με σημερινές εντολές σε πληρωμές 3.150 τιμολογίων πληρωτέου ποσού έως 5.430,01 € που αντιπροσωπεύουν το 37% των παραγωγών της αυτοτιμολόγησης για το μήνα Ιούνιο 2020.

    Υπογραμμίζεται τέλος ότι οι παραγωγοί μπορούν πλέον εύκολα και άμεσα να υπαχθούν στη διαδικασία της αυτοτιμολόγησης, μέσω του νέου ιστότοπου του ΔΑΠΕΕΠ. Ήδη μεγάλος αριθμός παραγωγών αξιοποιώντας την απλοποιημένη διαδικασία γράφτηκε στην υπηρεσία, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των τιμολογίων που εξοφλήθηκε νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αν και υπερασπιστής της αυτοτιμολογησης θεωρώ ύποπτη την διαφήμιση και επιμονή από τον ΔΑΠΕΕΠ σε κάθε εντολή πληρωμής...
    Ειδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γειά σε όλους και όλες,

    Υπάρχει ολοκαίνουργιος στο κουτί του τριφασικός ινβέρτερ SMA Tripower STP 17000 TL-10 με πλήρη εργοστασιακή εγγύηση! Έρχεται μαζί με εργοστασιακό RS-485 module και πλήρες σετ εργοστασιακών DC αντικεραυνικών!Και με οθόνη!
    Εννοείται πως εχει και την στάνταρτ bluetooth επικοινωνία.
    Βιαστείτε γιατι όχι μόνο Ελλάδα αλλά ούτε καν Ευρώπη δε βρίσκεις τέτοιο μηχάνημα καινούργιο.

    Επίσης ολοκαίνουργια sma WebBox RS-485 σφραγιστά στο κουτί τους με και χωρίς GSM επικοινωνία.Ομοίως πολύ δυσεύρετα.

    Στείλτε μήνυμα στο akispv17@gmail.com σημειώνοντας το κινητό σας για να σας καλέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Καλημέρα. Από Πειραιώς έχει πληρωθεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Επίσης Πειραιώς οκ, χωρίς προμήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. eurobank ok. Δεν ειδα και εγω προμήθεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ