Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα ενημέρωσης SOLAR FRONTIER



O κος Valter Pische Sales Manager Southern Europe

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες στην ημερίδα που διοργάνωσε  η εταιρεία μας Olympic Engineering & Consulting την Τρίτη 11-12-2012 για τα πρωτοποριακά, υψηλής απόδοσης  φωτοβολταϊκά πάνελ της  Solar Frontier, τα οποία επιτυγχάνουν +10% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας (δηλαδή ταχύτερη απόσβεση της επένδυσής σας).
Ομιλητές ήταν οι κύριοι Valter Pische (Sales Manager Southern Europe ) και Giuseppe DeBenedictis (Technical Director, Mediterranean Area ), υπεύθυνοι του τομέα  Ευρώπης της Solar Frontier.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας CIS που ενσωματώνουν τα φωτοβολταϊκά πάνελ της Solar Frontier. Οι παραβρισκόμενοι επαγγελματίες και ιδιώτες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να παρακολουθήσουν  πλήθος εγκαταστάσεων με Solar Frontier φωτοβολταϊκούς συλλέκτες.


Παρουσιάστηκαν παραδείγματα  εγκαταστάσεων από όλο τον κόσμο, που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι μεγάλες αποδόσεις κάτω και από τις πιο αντίξοες συνθήκες.
Οι κύριοι Valter Pische και Giuseppe DeBenedictis, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμμετοχή και το επίπεδο της οργάνωσης της ημερίδας και μας υποσχέθηκαν πως σύντομα θα την επαναλάβουν.  

Με εκτίμηση

Σιδηροκαστρίτης Α. Ζώης


Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ
Αρχιμήδους 5, Πύργος, Ηλείας, 27100
Τηλ.: 26210 26907 Fax : 26213 00800
www.oleng.eu / sidirok@oleng.eu

4 σχόλια:

  1. "+10% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας (δηλαδή ταχύτερη απόσβεση της επένδυσής σας)."

    Δηλάδή οσο περισσότερο παράγω τόσο πιο γρήγορα αποσβένω? Το πόσο δηλαδή κάνει το προιόν που παράγει 10% παραπάνω μήπως δεν μπαίνει στην εξίσωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποθέτω πως το θέμα της ταχύτερης απόσβεσης υπονοεί σύγκριση μεταξύ εξοπλισμών ιδιου κόστους.

    Πάντως, πέρα από την απόσβεση & από τα συγκεκριμένα πάνελ, αν κάποιο Φ/Β πλαίσιο κοστίζει πολύ ακριβότερα από κάποιο άλλο, ίσως & πάλι να συμφέρει μακροπρόθεσμα αν όντως μπορεί να δώσει μεγαλύτερη απόδοση κατά 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρετε,
    έχω να σημειώσω το εξής :
    έχουμε στα χέρια μας αναλυτική χρηματοϊκονομική ανάλυση και (από) ότι θυμάμαι 1 πάρκο με Solar frontier έχει μεγαλύτερο IRR σε σχέση με ένα πάρκο με κρυσταλλικά πλαίσια.
    Είμαστε στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τεκμηριωμένα στις ερωτήσεις σας.
    Το ότι γίνεται ταχύτερη απόσβεση το έχουμε παρει και από την solar frontier που το δηλώνει και εδώ :
    http://www.solar-frontier.com/eng/products/index.html
    "The modules feature the light-soaking effect unique to Solar Frontier’s CIS technology, which provides higher output than initially specified - the key to a faster investment payback time and return on investment."
    Οποιος ενδιαφέρεται η χρηματοικονομική αναλυση είναι στη διαθεσή του, ωστε να την μελετήσει και να βγάλει τα συμπεράσμα του.
    Είναι γεγονός, ότι έχουμε δει πολύ υψηλή παραγωγή ενέργειας σε πάρκα που εχουμε εγκαταστήσει, με σταθερές βάσεις 192,000 KWh σε ένα έτος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεμινάρια σας αυτά είναι ουσιαστικά.
    Οι εταιρίες δεν είναι μόνο για να το κονομάνε
    Μακάρι να γίνονταν και άλλα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ