Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ομόφωνη απόφαση ΠΑ.ΣΥ.Φ για προσφυγή στη δικαιοσύνη κατα της εισφορας


Η οργή των επενδυτών, αλλά και η αποφασιστικότητά τους για ενέργειες που θα ανατρέψουν τις αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με την εισφορά επί του τζίρου των φωτοβολταϊκών, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησε το Σάββατο στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φωτοβολταικών (ΠΑΣΥΦ) .


Η αίθουσα στο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συν/κης Τράπεζας γέμισε ασφυκτικά. Έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις πρόσφατες αποφάσεις του ΥΠΕΚΑ και συζητήθηκαν οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις του ΠΑΣΥΦ και οι δυνατότητες περεταίρω. Η απόφαση για προσφυγή στη δικαιοσύνη, με βάση όσα προτείνουν οι νομικοί σύμβουλοι ήταν ομόφωνη και εξουσιοδοτήθηκε το διοικητικό συμβούλιο, κατά απαίτηση των επενδυτών, να προχωρήσει σε όλες τις ενδεικνυόμενες ενέργειες.

Ειδική αναφορά έγινε στο γεγονός ότι ο καταναλωτής, όπως δείχνουν οι μελέτες, πριμοδοτεί μέσω του τέλους ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ) την κατανάλωση φυσικού αερίου, ενώ οι επενδυτές έθεσαν με έμφαση, τόσο την εξέλιξη που αφορά την φορολόγηση επί της εισφοράς, όσο και το γεγονός ότι παραμένουν οι μεγάλες καθυστερήσεις στην πληρωμή των παραγωγών ρεύματος από ΑΠΕ.

Πηγη : http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Agwna-gia-anatroph-twn-metrwn-zhthsan-oi-ependytes-sth-syneleysh-toy-PASYF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ