Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αγωγές απο τους παραγωγους Κρήτης κατα της εκτακτης εισφορας


Επιστολή προς τους βουλευτές του Ν. Σερρών απέστειλε ο ΣΠΗΕΦ σχετικά με την επιβολή της έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου των φωτοβολταϊκών που ξεκίνησε ήδη να επιβάλλεται στα νησιά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΠΗΕΦ, σε επικοινώνια του με τον κ. Καλογεράκη , Πρόεδρο του ΠΑΣΥΦ, ο τελευταίος
επιβεβαίωσε ότι στα νησιά που πληρώθηκαν για τον Αύγουστο από το ΔΕΔΔΗΕ , τους κατέβαλλε ο ΔΕΔΔΗΕ το υπόλοιπο ποσό μετά την παρακράτηση της έκτακτης εισφοράς, χωρίς υπουργική απόφαση και χωρίς μέχρι στιγμής να τους στείλει κάποιο παραστατικό ώστε να μην φορολογηθούν και για την έκτακτη εισφορά.

Ήδη οι παραγωγοί της Κρήτης θα ασκήσουν τις πρώτες αγωγές κατά της παρακράτησης της έκτακτης εισφοράς και ευελπιστούν μέχρι να πληρωθούμε εμείς τον Ιούλιο να υπάρξουν οι πρώτες δικαστικές αποφάσεις , ώστε να υπάρχει δεδικασμένο.

"Η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τον διωγμό που υφίστανται οι παραγωγοί ηλεκ. Ενέργειας από φωτοβολταϊκά και την πολιτική αλητεία με την οποία συμπεριφέρεται η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ , που έχει αναλάβει εργολαβικά να καθαρίσει το τοπίο της ενέργειας προς όφελος των επερχόμενων συγκεκριμένων συμφερόντων που θα αναλάβουν την επόμενη διετία την διαχείριση της απελευθερωμένης ηλεκτρικής ενέργειας, τονίζει η επιστολή.


πηγη http://www.energypress.gr/news/fwtoboltaika/Epistolh-SPHEF-gia-thn-epibolh-ektakths-eisforas-sta-fwtobltaika

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ πρόβλημα είναι ότι μπήκε η έκτακτη εισφορά και παρακρατήθηκε απο τη ΔΕΔΗΕ, ΕΝΏ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ
    ΕΛΕΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ...
    ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ