Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Παραγωγή Φωτοβολταϊκών Aπρίλιος - Πληρωμή Oκτώβριος 2016


 
Ενημερώστε όταν έχετε πληρωθεί  τράπεζα, περιοχή φ/β, ημ/νια πληρωμής, και μην ξεχνατε το ποσο.





Για να μπορέσετε να σχολιάσετε 
δείτε ανάρτηση εδώ  -εν συντομία ενας λογαριασμός απο το gmail χρειάζεται. Καντε αναζήτηση στο google "gmail account"


Για πληροφορίες σχετικά με προηγούμενους μήνες πληρωμής δείτε Πληρωμές Παραγωγής αλλη ανάρτηση εδώ. 

757 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΠΟΤΕ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕ;ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, και οταν λεμε τωρα ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΩΡΑ !!!!!,,, Ναι Συναδελφε, ετσι ειναι, οπως τα λες,,,

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα,ισως καποιος συνάδελφος εχει πληροφοριες για πληρωμες.Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ,, φιλε μου,, μηπως λεω πρεπει να αρχισεις και συ να ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ - ΚΙΝΟΙΤΟΠΟΙΗΣΑΙ , ,και αντι να περιμενεις εσυ πληροφορια,,, να δινεις σε μας οποια πληροφορια εχεις !!!! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!! Ισως λεω,, ξελασπωσουμε , , ,

      Διαγραφή
    2. ,,, και για να μην παρεξηγηθω,, κατανοω και συμμεριζομαι την αγωνια σου Φιλε μου,,,αλλα αυτο το ραγιαδικο ¨ΙΣΩΣ καποιος κλπ¨ ,, με φορτωνει !!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. Που είναι η πληρωμή του ΗΕΠ: O καινούργιος νόμος πού είναι : ο μήνας έχει 12...... Μας δουλεύουν κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,,, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ. Απαιτουμε να μειωθουν οι υπερημεριες ΤΩΡΑ,, ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ με το παραπανω τα λαθη του παρελθοντος,,, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΗΜΕΡΩΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙ...Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Το παπαγαλακί Τσίου

    Στην Ελλάδα είναι γνωστό οτι ευδοκιμεί το είδος των ....παπαγαλακίων.Ένα απο τα πολλά είδη είναι το λεγόμενο παπαγαλάκι Τσίου το όποιο είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι θεσμοί πρότειναν στο υπουργείο ένα είδος ενός New Deal,ειδικά για τα πρώτα έργα που γίνανε και πως αυτη η πρόταση παραμένει στο τραπέζι και αποτελεί μια λύση σε περίπτωση που ξανασταβώσει κάτι με τον ΕΛΑΠΕ μελλοντικά.

    Επειδή το συγκεκριμένο παπαγαλακί προσβάλει την κοινή λογική,θα κάνουμε μια εξαίρεση αυτή τη φορά και θα ασχοληθούμε μαζί του.

    3 πραγματα μονο

    1) Απο το επικαιροποιημενο μνημονιο προκύπτει οτι οι θεσμοί απαιτουν να μην
    πειραχτουν υφισταμενες συμβασεις.

    2) Πόσα χρήματα θα εξοικονομούσε ο ΕΛΑΠΕ απο ενδεχόμενο κουρέμα στα εργα πρωτης
    γενιας? 2,3,4....5 εκατομμυρια?...Μιλαμε για ελαχιστα εργα σε σχεση με το
    συνολο και αρα για ακομα πιο ελαχιστα εσοδα για τον ΕΛΑΠΕ.


    3) Εχει σκεφτει το παπαγαλακι και οι ....συνομιλητες του το κοστος απο μια τετοια
    κινηση,οσον αφορα το πληγμα που θα δεχτει η ηδη καταρακωμενη εμπιστοσυνη των
    (μελλοντικων) επενδυτων απεναντι στην χωρα και τα δυνητικα δισ. που μπορουν να
    ερθουν μεσω αυτων?Και ισχυριζεται οτι θα θυσιαστει ολο αυτο για να
    εξοινομηθουν 5 εκ. απο τον ΕΛΑΠΕ?...

    Λιγο ντροπη δεν βλάπτει...

    Για να το ξεκαθαρισουμε μια και καλη

    ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει NEW DEAL ουτε για παλια ουτε για νεα εργα,ουτε για βορειους ουτε για νοτιους,ουτε για τρακερ ουτε για σταθερα,ουτε για ανατολη ουτε για δυση,ουτε με κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ ουτε με κυβερνηση ΝΔ.

    Και ας το χωνεψουν τα παπαγαλακια,απο εδω και περα θα πληρωνουν τα αφεντικα τους...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω μια περιεργεια ολοι εσεις πριν το New Deal που εισασταν..? Δεν εβλεπα να γραφετε εδω με τοση ορεξη και ομονοια..!!! Μηπως επειδη δε σας αγγιζε εσας και βλεπατε καλυτερες πληρωμες μεσω κοψιματος των τιμων συναδελφων σας..? Οι μονοι που γραφανε και γιορταζανε τοτε οτι ειναι αναγκαιο κακο και ηρθε η λυτρωση του λογαριασμου (πραγμα που δεν εγινε) ηταν ο Αιας και Καζακος.

      Διαγραφή
  7. Φιλε μου Chaos-712 Οκτωβρίου 2016 - 3:43 μ.μ,, μετα και απο τα νεα Ψηφισμενα μετρα, το οπλοστασιο των ΑΠΕ ειναι ισχυροτατο,,,αυτο που πρεπει τωρα να απαιτησουμε, ειναι η εφαρμογη τους, , οποιος μπορει, με προσωπικες γνωριμιες, να πιεση ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ, ειναι καλοδοχουμενο,, επειδη ακριβως ομως, ειναι Νομοι του Ελληνικου Κρατους,, και οι εφαρμογη τους ελεγχεται απο το Ελληνικο Κοινοβουλιο,,, να κατατεθει σειρα επερωτησεων απο Βουλευτες,,, με θεμα ¨Γιατι ενας ολοκληρος κλαδος των ΑΠΕ, ειναι σε σταση πληρωμων απο την ΔΕΗ¨,,, ¨ ποιος επιπρεπει και γιατι, η ΔΕΗ να συμψηφιζει τις οφειλες της εναντι τριτων, με τα εκατονταδες εκατομμυρια που οφειλει στις ΑΠΕ¨ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ,,,για να καταλαβεις,, ο συμψηφισμος μεταξυ ΔΕΗ , ΑΔΜΗΕ,, ειναι ενα σκανδαλο απο μονο του !!!! , , εχει τεραστιες Διοικητικες και Νομικες ¨τρυπες¨!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ........ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.......ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ....ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ.........ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.........ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ......

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα πληρώθηκε στην Έθνικη,100αρι πάρκο στην Κέρκυρα,ημερομηνία 10/10,ποσό 5900.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Chaos κι εγώ ένα 100ρι έχω, όχι 10 Mw.p Μακάρι το μεγαλύτερο πρόβλημα να ήταν η χαρτούρα! Αν όλοι οι παραγωγοί έπρατταν έτσι, τότε ο κάθε σύλλογος θα πήγαινε στο υπουργείο και θα έλεγε "εκπροσωπώ ένα πάρκο...το δικό μου."
    Για τους βουλευτές έχεις δίκιο, αλλά ακόμα κι αυτό θέλει οργάνωση και είναι κάτι που ποτέ δεν έγινε όπως θα έπρεπε. Το να πιάσει ένας από εμάς έναν βουλευτή στην Θεσσαλονίκη και κάποιος άλλος έναν στην Βοιωτία δεν έχει αποτέλεσμα. Ειδικότερα όταν αυτοί που θα τους συναντούν δεν θα λένε τα ίδια πράγματα. Συνεπώς αυτά γίνονται μόνο από συλλόγους...και chaos..πρέπει να βρεθεί κάποιος στον σύλλογο να τα οργανώσει, όχι οι παραγωγοί να τα περιμένουν όλα από έναν πρόεδρο συλλόγου. Στον σύλλογο κάθε μέλος πρέπει να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.

    Σε λιγότερο από εβδομάδα έχουμε το νέο cash flow.Αν ο ΛΑΓΗΕ δεν πάρει από την ΔΕΗ 50 εκατομμύρια, δεν μιλάμε για μείωση υπερημεριών αλλά για άνοιγμα.
    Αν το παραπάνω δεν γίνει, θα πρέπει οι σύλλογοι να αλλάξουμε στάση. Και καλό θα ήταν όποια είναι η κίνηση αυτή να αγκαλιαστεί από όλους, συλλόγους και παραγωγούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαννη, οπως καταλαβες και ξερεις, θα ημουν ο τελευταιος που θα απαξιωνα ή θα μειωνα το εργο των Συλλογων, ποσο μαλλον το εργο του δικου μου Προεδρου, εχεις ομως δικαιο πως δεν γινεται να καθομαστε στην πολυθρονα μας, να ασκουμε κριτικη και να περιμενουμε να βρεξει αποτελεσματα !!,,, ημαστε πολλοι Γιαννη για να δεχομαστε τετοια απαξιωτικη συμπεριφορα !!!! Ναι καποτε ημασταν 150, λογικο να μας θεωρουν παρεισακτους,,, σημερα ειμαστε πολλες χιλιαδες για να περναει ο λογος μας στο ντουκου,,, εγω ειπα καποιες ιδεες, ας επικρατησουν οι καλυτερες, δεν με νοιαζει ποιανου,, το αποτελεσμα με νοιαζει, αλλα τωρα, οχι ΑΥΡΙΟ !!! Δεν αντεχω να ξαναπερασω τα αισχη του 2012-13 !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, και ναι, πιστευω πως μια σοβαρη επερωτηση στην Βουλη, απο σοβαρη ομαδα Βουλευτων, θα αναδεικνυε τα αισχη της ΔΕΗ, και οχι μονο λεμε , ο νοων νοειτω!!!!

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι φιλε μου για την αγωνιστικη σου ετοιμοτητα, οπως καταλαβαινεις , οποιαδηπτε κινητοποιηση, πρεπει να γινει οργανωμενα και Υπερ-συλλογικα δηλ Κλαδικα,,,δουλεια σου λοιπον να μεταφερεις αυτη σου την αγωνιστικοτητα στον Συλλογο σου, ωστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να στειλουμε ενα ηχυρο μηνυμα σε οσους φροντιζουν ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ , ,

      Διαγραφή
  13. Συναδελφοι, για να μην κρυβομαστε πισω απ΄το δαχτυλο μας,, γιατι μιλω για Υπερ- συλλογικοτητα και ξερω πως καποιοι χαμογελουν. Ξερω πολυ καλα τις εντονες διαφορες μεταξυ των Συλλογων, κατανοω και τους λογους, και Ναι, να δεχτω πως σας μερικοι λογοι ειναι και σωστοι,, εκεινο ομως που ξερω και το εζησα στο πετσι μου ειναι,, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ !!!! Ειναι βλακας οποιος πιστευει πως η φωτια κανει διακρισεις !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε αια σταματα να γραφεις ολο τα ιδια.Στα 22 σχολια τα 11 ειναι δικασου σκασε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποια ¨ολο τα ιδια¨ αναφερεσαι συναδελφε,, για πες τα σε παρακαλω !!!!!! (παραβλεπω το σκασε) , , αν σιγουρευτω πως τα εμπεδωσες ,εσυ και οσοι αλλοι επιβαλλεται να το εμπεδωσουν, θα σταματησω,, αν οχι,, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ , ,

      Διαγραφή
    2. ,,, ξερεις ποσο θα χαιρομουν ¨ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ¨ , , να ηταν 11 τα δικα μου σχολια και 1111 ολων των υπολοιπων Συναδελφων, με την ιδια αγωνιστικη διαθεση, με την ιδια κλαδικη προσεγγιση και μαλιστα με υπερημερια 40 ημερων !!!! γλεντι λεμε,,,, θα΄βλεπες ΑΙΑΣ σε κανα χρονο, , ,

      Διαγραφή
    3. Μας ζαλισες.Γραφε τουλαχιστον με ονοματεπονιμο.

      Διαγραφή
    4. Ελα α α,, ασε τις εξυπναδες σε μενα, , λες να μπορουσα και δεν το κανω !!!,, αλλα για πες μας εσυ,, ΕΠΩΝΥΜΑ,,, πια ειναι η γνωμη σου για την παρουσα ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ,, ποιοι ευθυνονται,, γιατι ανοιξε το ελλειμα στον ΕΛΑΠΕ,, πως μπορουμε να αντιδρασουμε,, αν πρεπει να πληρωνουν οι ΑΠΕ την ¨ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ¨ της ΔΕΗ,, ποιοι και γιατι προσπαθησαν να βαλουν μπλαφον στον Κωδικα κλπ κανω ενα μικρο τεστ , για να δω αν εμπεδωσες αυτα που γραφω !!!! ΕΠΩΝΥΜΑ , ,

      Διαγραφή
  15. Ολα αυτα που λες κερδιζονται με αγωνες. Εγω σε ολους τους αγωνες ημουν μεσα.Αν εχεις αμφηβολιες για το ονομα μου σου γραφω αν θες ολα τα στοιχεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ φιλε,, σε πιστευω , ,αφου συμφωνουμε στο βασικο, μαζι λοιπον.

      Διαγραφή
  16. Ρε πόσοι τελικά παρακολουθούν χωρίς να μιλάνε....Μερικοί είναι περίεργοι οι περισσότεροι αδιάφοροι... αρκεί να πληρώθουμε αυτόν τον μήνα. Άλλοι δεν προλαβαίνουν να μιλήσουν από μερικούς που αληλοβριζονται ψάχνοντας και κυνηγώντας ανεμόμυλους.Αλλοι αηδηασμενοι απλά κοιτάνε Μια μικρογραφία εδώ μέσα μιας κοινωνίας παρακμιακης που θυμίζει δεξιούς και αριστερούς μπλε και πράσινα καφενεία ολυμπιακούς και παναθηναικους και όλο αυτό το διαίρει και βασίλευε.Ισως αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάν έχουν πολύ βαθειά γνώση για το ποιούς κυβερναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ....ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.........ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ......ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...................ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.............

      Διαγραφή
  17. Και ειναι και καποιοι αλλοι φιλε, παυλος κακαρουνας13 Οκτωβρίου 2016 - 3:31 π.μ.,,, που καθονται κατω απ΄το δενδρο, ακριβως απεναντι απ΄το καφενειο και ασκουν υψηλη κριτικη. Ωραια λοιπον, τα βρηκαμε με την τοπογραφια,,, ας παμε στο διαταυτα,,, εχεις φιλε μου να προτεινεις ρεαλιστικες λυσεις, πως σκεφτεσαι να βοηθησεις ΚΑΙ ΕΣΥ, στο σημαντικο προβλημα υπερημεριας του κλαδου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,και αν σε ενοχλει φιλε μου, η εμμονη μου για την πληρωμη του Απριλιου και την αμεση μειωση της υπερημεριας,, μολις λυθει,, και αποκατασταθει η βιωσιμοτητα του κλαδου, ειμαι ετοιμος να κουβεντιασουμε για τον Ενεργειακο χαρτη της Ελλαδας, της Ευρωπης, για τις ποσοστωσεις εισοδου των ΑΠΕ στην ενεργειακη αγορα,, για την συνθηκη του Κιοτο,, για το ποσο ηθικο ειναι να αγοραζει η Κινα, ρυπους απο Αιθιοπια κλπ,,, Εχουμε να παουμε πολλα,, αλλα ΟΧΙ ΝΗΣΤΙΚΟΙ φιλε μου,,, εκτος αν δεν συνειδητοποιεις, σε τι κατασταση ειμαστε τωρα !!!

      Διαγραφή
  18. Αίας-Chaos-ilias -Παπαδακης,δεν πάτε στο διάολο έσεις και τα γραφόμενά σας,τίποτα άλλο δεν εχετε ρε κερατάδες να κάνετε απ το να βρίζετε ο ενας τον άλλο!!!αιι sixtir kathikiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,, ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα,,, μου λες στα γρηγορα, John Black13 Οκτωβρίου 2016 - 1:36 μ.μ.,, σε ποια απο οσα γραφω διαφωνεις !!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ παρα μονο κατι θρασιμια που δεν καταλαβαινουν αλλη γλωσσα,,, οπως καποιον John Black που θυμαμαι πριν δυο χρονια,,, αλλα ρε φιλαρακι απιστευτος,,, φελλος ησουν, φελλος εμεινες,, τετοια σταθεροτητα !!!!
      Α! και επι τη ευκαιρια,, τι προτεινεις για την υπερημερια που πληττει τον κλαδο !!! δηλ στην γλωσσα σου , ¨για το μπαγιοκο ρε φιλαρα¨ , , εκανες κατι που πρεπει να μαθουμε !! σκεφτηκες κατι που μπορουμε να υιοθετησουμε , , ( και μη τολμησεις να με ξαναβρισεις, γιατι θα μιλησω στην γλωσσα σου, και θα τρεχεις σαν λαγος,, θυμασαι οπως πριν δυο χρονια)

      Διαγραφή
  19. Δεν κατέχω την μεγάλη αλήθεια φίλε αιας ούτε ξέρω καμία συνταγή για να λυθούν όλα μας τα προβλήματα είμαι πιο νηστικός από σένα πίστεψε με και καίγομαι για να κλείσει ή υπερημερίας ,και να πληρωθεί ο απριλιος ωπως όλοι.Απλα νομίζω ότι πρέπει όλοι εσείς που εδώ μέσα δηδεν γνωστές και μορφωμένοι και μεγάλο επενδυτές και δήθεν ας παραδειγματιστειτε από τους αμόρφωτους αγρότες του αφο και ακόμα και από εμάς τις ΕΑΣ αγρινιου που μαζικα συμετειχαμε στις κινητοποιήσεις .Σαν παράδειγμα απλό το λέω γιατί νομίζω είμαστε πιο ενωμένοι και γιαυτό έχουμε κερδίσει αρκετά από την κατασκευή μέχρι τους αγώνες του 2013 -14 και το ξύλο έξω από το ΥΠΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 13.10.2016
    Με διαδοχικές εντολές που δόθηκαν χθες και σήμερα προς τις τράπεζες, συνεχίζεται η εξόφληση των τιμολογίων παραγωγής Μαρτίου 2016, οπότε και θα εξοφληθούν 870 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 73.801,09€. Με τις εντολές αυτές έχει πλέον εξοφληθεί το 94% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Μάρτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://energypress.gr/news/skrekas-ti-tha-ginei-me-tis-kathysteriseis-stis-pliromes-ton-paragogon-ape

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιαννη Παπακυριακου εχουμε ελπιδες να πληρωθουμε μεχρι τελους του μηνα τα 100αρια.Παραγωγη Απριλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειμαι τουλαχιστον ευτυχης για ολες τις εξελιξεις.
    Μην εφυσηχαζεται , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συνάδελφοι μου ζητάνε απο τραπεζα να υπογράψω εk'νέου για την υπάρχουσα σύμβαση του ΛΑΓΗΕ για επικαιροποίηση λένε επειδη εχουν αλλάξει κάποια ονόματα στα Υπουργεία και τέτοια.Μηπως ξέρει κάποιος τι ειναι παλι αυτο;Εχει συμβεί και σε άλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια τράπεζα? ?όχι σε μένα η Εθνική μέχρι τώρα τουλάχιστον! !

      Διαγραφή
    2. Αν εννοεις τη συμβαση σου με τη τραπεζα για την εκχωρηση του λογαριασμου σου ωστε να τα παιρνει απο Λαγηε πρωτα η τραπεζα δες μηπως εχουν κανει κανενα λαθος και πανε να το μπαλωσουν. Σε μενα ειχαν κανει λαθος στο ποσο και αντι να βαλουν ολο το δανειο βαλαν 10.000 ευρω οποτε μολις παιρναν απο το Λαγηε τα πρωτα 10.000 μετα δεν ειχαν αλλα δικαιωματα και περνουσαν σε δικο μου λογαριασμο και η τραπεζα δεν ειχε κανενα ελεγχο πλεον. Με ξεσκισαν στα τηλεφωνα να υπογραψω νεα συμβαση ιδια ακριβως αλλα αντι 10.000 ειχαν ολο το δανειο.

      Διαγραφή

  26. Ερώτηση 41 βουλευτών της ΝΔ στον Σκουρλέτη για την στάση πληρωμών στις ΑΠΕ

    Για τραγικές ολιγωρίες που έχουν ως αποτέλεσμα μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές παραγωγών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

    Σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη κατέθεσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας.

    Με την ερώτηση που συνυπογράφουν 41 Βουλευτές της ΝΔ, αναδεικνύεται η σχεδόν ολική στάση πληρωμών της ΔΕΗ προς τον ΑΔΜΗΕ, αναφορικά με την απόδοση των πόρων του ΕΤΜΕΑΡ.

    Η όλη κατάσταση οδηγεί σε τραγικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παραγωγών ΑΠΕ, που πλέον ξεπερνούν τους πέντε μήνε

    Οι υπογράφοντες βουλευτές επισημαίνουν:

    «Το αποτέλεσμα είναι η Κυβέρνηση να έχει οδηγήσει στην απόγνωση τους παραγωγούς, οι οποίοι για μια ακόμη φορά βρίσκονται σε αδιέξοδο και αναζητούν λύσεις για να καλύψουν τις φορολογικές, τραπεζικές, ασφαλιστικές, λειτουργικές και βεβαίως βιοποριστικές τους υποχρεώσεις».

    Με βάση τα παραπάνω, καλούν τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πού οφείλονται αυτές οι καθυστερήσεις, πότε προγραμματίζεται η πληρωμή των παραγωγών, αλλά και για το πώς γίνονται οι συμψηφισμοί των ληξιπρόθεσμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εσύ ρε κορόιδο του κερατά τι έκανες απ το να βρίζεις τον έναν και τον άλλον??? (και μη τολμησεις να με ξαναβρισεις, γιατι θα μιλησω στην γλωσσα σου, και θα τρεχεις σαν λαγος,, θυμασαι οπως πριν δυο χρονια)Έγω γαιοσκόληκα έχω ονοματεπώνυμο ΚΑΙ ΑΠΟ Απειλές ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ!!!!!Ουτε τώρα ουτε πριν δυο χρόνια που λες .Είσαι ενας Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και για να μην στα χρωστάω......Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν νομιζουν στη ΝΔ οτι με τετοιες παπαριες θα τους ψηφισουμε ειναι γελασμενοι.. Δηλ μια εβδομαδα εχει που ο μπινες φανερα στη βουλη μιλησε για νεο New Deal και τωρα τον επιασε ο πονος για τους παραγωγους!! Η ΝΔ απο φιλοσοφια και μονο ειναι και ηταν παντα υπερ των μεγαλων και μολις θα βγουν θα μας πανε και αυτοι γαμιωντας οπως και ο Συριζα απλα ο Συριζα πηρε και καποιο μετρο υπερ μας.. οι αλλοι με το που θα βγουν για New Deal θα συζητανε οπως Σαμαρας με Ασημακη. Αλλα στα αρχιδια μου εμενα με σκισαν ποιο κατω δε παω δε θα βγαινει το δανειο ας βγουν με το καλο κυβερνηση να νιωσουν και καποιοι αλλοι στο πετσι τους πως ειναι ενα New Deal!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελικά κάποιοι (άνθρωποι) είναι τραγικοί, αθεράπευτα ανεγκέφαλοι, και άξιοι της μοίρας τους, για τις ιδέες τους και τις επιλογές τους. Το κακό είναι ότι μαζί με αυτούς την πληρώνει όλος ο κλάδος. Τις επιτυχίες δε του κλάδου τις καρπώνονται και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ilias επειδή εχω πάθει παρα πολλα με τους καραγκιόζηδες στην Πειραιώς αν δε το δει η Δικηγορος μου σε.σχεση με την παλιά δεν υπογράφω.Θα τσεκάρω και αυτο που λες παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν εννοεις εμενα ενα αρχιδι και ενα μυδι καρπωνομαι...!!! Φροντισαν γι αυτο οι κολλητοι σας!! Αντε μιλα και εσυ λιγο για τα καλα του συλλογου σας εχετε καιρο να μιλησετε τωρα που εσκασες μυτη μετα απο καιρο!! Βλεπεις μολις κατι δε παει καλα για εσας βγαινετε παγανια και μετα στο θαλαμι σας της απολαυσης αφου αλλοι μετρανε και τις δεκαρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 255.000 ευρω επενδυση κουφαλες για να παιρνω καθαρα στη τσεπη μετα απο εφορια κι αλλα 4.000 ευρω!!! Επαιρνα 5 σπιτια και τα νοικιαζα και ειχα και τη περιουσια στην ακρη μονιμα οχι για 20 χρονια!! Αρχιδια που μας καταστρεψατε και πουλατε πνευμα εδω περα καριοληδες!! Ουστ ρε κοπριες!!!!! Αντε στο συλλογοι σας να μετρησετε να μπικικινια σας που βγαζετε εις βαρος μας!! Σας αφησαν λιγο απληρωτους και σκασατε μυτη!!

      Διαγραφή
  33. Οι άνθρωποι γενικά κρίνουν περισσότερο από τα φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα. Διότι η όραση ανήκει σε όλους. Ενώ η αντίληψη σε λίγους.
    ΠΛΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλα αμα επαιρνα 20.000 30.000 ευρουλακια καθαρα στη τσεπη θα σου μιλουσα και εγω για το Πλατων και το Πυθαγωρα και οποιον αλλο θες... αλλα με 4.000 και με καμια ζημια 2.000 στη τσεπη θα σε μπινελικωνω συνεχως παλιοκοπρια!!! Αντε τωρα στο θαλαμι σου που ησουν ενα χρονο ξαφνικα εσκασες μυτη καριολη καραφλε που πουλας μουρη με γεματες τσεπες εις βαρος των δικων μας τσεπων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μαθατε λαμογια το κολπο ζειτε σαν βδελες εις βαρος των αλλων καταστρεφετε ανθρωπους με τις ενεργειες σας και μετα η ευγενεια σας εφαγε και οι φιλοσοφοι!!! Αδειοι ντενεκεδες ειστε και κενοι που ανοιξατε ενα βιβλιο και πατε να το παιξετε και απο πανω!! Για παιδεια αξιοπρεπεια τσιπα ηθος σε μιλησαν οι γονεις σου τρυπιε!! Σου ειπαν ποτε πως να μη ζεις εις βαρος των αλλων και πως οι ενεργειες σου να μη βλαπτουν τους αλλους ντενεκε..????

      Διαγραφή
  36. Τον άνθρωπο χαρακτηρίζουν τα λεγόμενά του και οι πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φιλοι μου, σημερα που ειχαμε την σχεδον εκτακτη αποπληρωμη του 94% των παρκων,, αρα σε ορατο χρονο την εναρξη Απριλιου, σημερα που ειχαμε επερωτηση στην Βουλη απο 41 Βουλευτες,, αρα την παυση των συμψηφισμων,,, ΣΗΜΕΡΑ,, βγαινουν οι Αντιχριστοι,, μολυνοντας την προοπτικη μειωσης της υπερημεριας,,, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΩ !!!!! Ρε στην κολαση σου θρασιμι,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αία καλώς κάνατε και έγινε η επερώτηση. Έκτακτη όμως αποπληρωμή δεν είχαμε.Τα χρήματα είναι από τον ΗΕΠ + περίπου 15 εκατομμύρια καθώς πήρε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση του κ. Σκουρλέτη για τους ρύπους(από 60% σε 72%).

      Διαγραφή
  38. Αντε βρε κοπρια για μιλησε μου για τις δικες σου πραξεις και πως σε συνεργασια με τον Ασημακη καταστρεψατε επενδυσεις και ανθρωπους και στο τελος παλι απληρωτοι..!!! Να τα χεσω τα λεγομενα σου τενεκε ξεγανωτε!!!!!!!! Μια βιτρινα εισαι και απο μεσα σαπιλα!!!
    ΥΓ Αια μη πετιεσαι σαν την βουρτσα δε μιλαω σε σενα αλλη μερα θα ασχοληθω μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και αφου ηρεμησαμε,, φιλοι μου, καποιοι συνηθισαν να γλειφουν εκει που φτυνουν,,, και απ΄οτι φαινεται, αυτο το συνηθιο, δυσκολα αλλαζει,,ειναι αυτοι που διαμαρτυρονται για τον ευρυ Δημοσιο τομεα και κανουν οτι μπορουν να γινουν Δημοσιοι υπαλληλοι,,ειναι αυτοι που παραπονιουνται για την κινηση στους δρομους και οι ιδιοι διπλοπαρκαρουν,, ειναι αυτοι που υπερασπιζουν την σειρα προτεραιοτητας και την παρακαμπτουν οταν νομιζουν πως δεν τους βλεπουν,,, ειναι αυτοι που υπερασπιζουν Νεοφιλευθερες Πολιτικες και παιρνουν επιδοματα,, και τελος,,,ειναι αυτοι που καταγγελουν την βιωσιμοτητα ενος ολοκληρου κλαδου, και δεχονται τα χρηματα που παραγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στα σχολια που εσβησες εγραφες δεν αφηνω κανεναν να μιλαει για το συλλογο μου....!!! Ρε μπας και εισαι ο ακατανομαστος και μας πρηζεις για το συλλογο σου τοσο καιρο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι,, αν και θα ηθελε πολυ, ο οποιος συλλογος σου, να εχει μελη με τετοια αυταπαρνηση , , φυσικα αν ηθελα , θα μπορουσα να σε δουλευω μ΄αυτο,,, αλλα δεν λεει , , το πιθανοτερο να γινομουν σαν τα μουτρα σου, ,

      Διαγραφή
  42. Καλημέρα έχω μία απορία γιατί όλοι θέλετε να σας ακούμε να σεβόμαστε τη γνώμη σας το δίκιο σας και δήθεν νοιαζεστε για το κοινό καλό είστε όλοι αγνοί αγωνιστές και θέλετε το καλό του κλάδου αλλά δεν γράφετε με το όνομα σας;Τόσο πολύ σεβεστε την γνώμη σας και τον εαυτό σας; ή για να μπορείτε να λέτε ότι θέλετε εκ του ασφαλούς; Ψευδώνυμα οι κακοποιοί ξέρω εγώ ότι χρησιμοποιούν και γενικά όλοι όσοι θέλουν κάτι να κρύψουν.Οταν κρυβομαστε (αλήθεια γιατί)ο ένας απ τον άλλο και δεν θέλουμε καν να γνωρίστουμε μεταξύ μας περιμένουμε μετά να συνεργαστουμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σοβαρη , εξυπνη , ευλογη και σωστη η παρατηρηση σου Συναδελφε,,εγω τουλαχιστον, για πολυ ιδιαιτερους προσωπικους λογους, δεν μπορω να μιλησω εδω επωνυμα , , και επειδη ακριβως αναγνωριζω πως ειναι δειλια να κρυβεσαι πισω απο ψευδωνυμα,, ΥΠΗΡΕΤΩ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΚΑΛΟ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ , , αν ομως μιλουσα εδω με ψευδωνυμο υπηρετωντας ιδιον οφελος , ,ναι, τοτε Συναδελφε, θα ημουν ενας ακομα θρασυδειλος, οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα,,, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ, τοτε ναι . .

      Διαγραφή
    2. Επισης,, θα ηθελα εδω να τεκμηριωσεις με τα γραφομενα μου, αυτο το ¨...και δήθεν νοιαζεστε για το κοινό καλό . . ¨,,,

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. ,, και ηθελα επισης να λαβεις υποψη σου, στην απαντηση σου, οτι παροτι δεν μπορω να μιλησω επωνυμα,, ανακοινωνω εδω και χρονια ,,, πως εχω ΕΔΡΕΘ κατω απο 300,, κοστος επενδυσης 740.000 ευρω,, και απ΄τα πρωτα μελη του ΣΠΕΦ. Δινω με λιγα λογια, αρκετα στοιχεια για να μπορει καποιος να κρινει αντικειμενικα κατα ποσο υπηρετω το ιδιον ή το κλαδικο συμφερον.

      Διαγραφή
    5. Παλι Σπεφ δεν αντεχεις αλλα κατα τα αλλα δεν υπηρετεις καποιο ωφελος εστω και εμμεσα για τη παρτυ σου!! Επισης πριν 2 χρονια στο New Deal ελεγες για επενδυση 800.000 ευρω.... Τωρα ρε κοπρια γιναν 740.000..??? Για δες σε λιγα χρονια θα πας στα 600.000 και με τρελα κερδη παρτακια!!! Να τα βλεπουν αυτα στο υπουργειο κοπριες ποιοι βγαζουν τρελα λεφτα και καποιοι λεφτα για γαριδακια!!!

      Διαγραφή
  43. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
    =================

    ΛΑΓΗΕ
    =====

    97 %

    ΔΕΔΔΗΕ
    ======

    20 % !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν ήταν προσωπικό για εσένα φίλε αιας αλλά γενικό το σχόλιο και εύλογο νομίζω.Οσο για αν νοιαζεστε για το κοινό καλό που μπορεί μερικοί να νοιαζεστε ,τι να υποθέσω όταν κάποιος μιλάει ανώνυμα; Σεβαστοί οι λόγοι τις ανωνυμίας σου αλλά νομίζω εύλογες και οι απορίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το ειπα ηδη φιλε μου,, και φυσικα ειναι ευλογες οι αποριες σου,, και να τους βαρας στο κεφαλι οπου τους βρεις,,, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ,,, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ,, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΠΕ,, δηλ αν μεινεις απληρωτος εσυ και η οικογενεια σου,,, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ , , ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ , ,

      Διαγραφή
  46. Τι να υποθέσω ότι κρύβετε πίσω από ονόματα ωπως αιας ilias jon blak chaos .... μόνο ο νονός και το cosa nostra λείπει !αι ο σημαδεμένος.... ο κωμωτης ο σοβαντζης κτλ.Μαλλον ωμως όλοι γνωρίζετε εκεί μέσα γιαυτό δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε με τα κανονικά σας ονόματα ....μάλλον εγώ είμαι ανυποψίαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, νομιζω πως απαντησα,,, γυρνα πισω και δες τις αναρτησεις οσων αναφερες,, θα καταλαβεις παρα πολυ καλα, τι υποστηριζει ο καθενας,,, ΑΠΛΟ,,

      Διαγραφή
  47. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τι να υποθέσω ότι κρύβετε πίσω από ονόματα ωπως αιας ilias jon blak chaos .... μόνο ο νονός και το cosa nostra λείπει !αι ο σημαδεμένος.... ο κωμωτης ο σοβαντζης κτλ.Μαλλον ωμως όλοι γνωρίζετε εκεί μέσα γιαυτό δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε με τα κανονικά σας ονόματα ....μάλλον εγώ είμαι ανυποψίαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ,,, οταν κλεισει η υπερημερια σε 0 ημερες, και δεν αντιπετωπιζει ο κλαδος σοβαρα προβληματα, , ,φιλε,, παυλος κακαρουνας , ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ , ,Chaos-7 ,, Δημήτρης Τσάκαλος , κλπ θα ξαναδειτε τον ΑΙΑΣ σε ενα χρονο , και ευχομαι απο καρδιας στα δεκα χρονια , , ο νοων νοειτω , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για να καταλαβω τι λες φιλε, , εννοεις πως ¨ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ , , " ΟΤΑΝ ΔΙEΚΔΙΚΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ¨ , , ¨Η ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ¨ , , δηλ εσυ καταλαβες πως εγω διεκδικω την μαγκια μου σε ενα ανωνυμο προφιλ , , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ,,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ¨ , ,ειμαι μουφα δηλ , ή εννοεις, κατι που αφορα στην θεωρια και στην πραξη,, μαλιστα , , για τις απαντησεις σε παραπεμπω σε ολες τις αναρτησεις μου εδω και πεντε μηνες,, ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΙΣΥΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,, να δεις πως κατω απ΄αυτην την αναρτηση,, θα βγει ενα ¨σεντονι¨ ανακοινωσεων, , οχι δεν ειμαι μεντιουμ, , ,λογικος - παρατηρητικος ανθρωπος ειμαι :)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Οκ απ΄οτι καταλαβα φιλε μου, εχεις εμπειρια, αγωνιστικοτητα, διαισθηση,,,την τελευταια να την εμπιστευεσαι σε οτι διαβαζεις, , , οσο και να προσπαθουν να σε μπερδεψουν με πιασαρικα λογια , ,

      Διαγραφή
    4. Αιας ο ρομπεν των δασων της διαπλοκης!!!!!

      Διαγραφή
    5. ,,, σε κατηγορησαν και για διαπλοκη !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  52. Βγήκαν τα ενημερωτικά του Σεπτεμβρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προσωπική μου άποψη είναι πως είναι αδιανόητο να γράφουν παραγωγοί με ψευδώνυμα.
    Έχω φάει εδώ μέσα βρίσιμο που δεν μου έχουν ρίξει ποτέ και πουθενά, πάντα όμως ανώνυμα. Το να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία ενός blog σου δίνει την δυνατότητα να πετάς λάσπη, να δυσφημείς άτομα, οικογένειες, καταστάσεις...
    Το συγκεκριμένο blog, καλώς ή κακώς, υπάγεται στο αμερικάνικο δίκαιο και στην διακριτική ευχέρεια της google. Στοιχεία δίνουν μόνο σε περίπτωση παιδικής κακοποίησης -πορνογραφίας και σε περίπτωση απειλής κατά ζωής. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται ορισμένοι ανώνυμοι : διαβάλουν και δυσφημούν πρόσωπα και καταστάσεις γνωρίζοντας πως με τα λεγόμενα τους δεν θα υποστούν συνέπειες.
    Θρασύδειλοι και ψεύτες.
    Είχα την επιλογή όπως και όλοι μας να γράφω ανώνυμα, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο. Θα μου ήταν επίσης πολύ εύκολο να βάλω μέλος μας να το κάνει. Ποτέ δεν το έκανα. Κρίμα που δεν μπορώ να πω το ίδιο για όλους. Ακόμα περισσότερο κρίμα για τους συλλόγους που νομίζουν πως υπερασπίζονται.
    Πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι μαλακίες λες!! Εγώ σε βρίζω επώνυμα. Με λένε όπως έχω δηλώσει Δημήτρη Γεωργακοπουλο από Καλαμάτα οππως έχω ξαναπεί και ειμαι σοβατζης. Εσύ άρρωστε εγωπαθή καραγκιόζη με τα δέκα ψευδόνυμα λογαριασμούς που γράφεις εδώ ποιον νομίζεις πως κοροϊδεύεις πετώντας τη μπάλα στη εξέδρα μονίμως;;; Ποια μέλη σου ρε καραγκιόζη να βάλεις. Πέρα από τα χέρια και τα πόδια σου άλλα μέλη δεν έχεις!!!! Μάλιστα επειδή μας έχεις φλομώσει στα δελτία τύπου του ψευτοσυλλόγου σου εδώ, μήπως είναι δικό σου και το μπλογκ;;;; Γιατί δε μπορεί καραγκιοζάκο να αναβάζεις εδώ πράγματα όλη την ώρα που ούτε στο κολοσάιτ σου δεν υπάρχουν...!
      Λοιπόν Φαντομά, άρρωστε, υπάρχεις μόνο στην φαντασία σου. Έχεις γεμίσει το δικό σου μπλογκ εδώ ψευτολογαριασμούς και ζεις σε πλασματικό κόσμο συλλόγου... Θες ψυχίατρο!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτός εδώ είσαι καμάρι μου;

      http://www.greekafm.com/afm/999372047

      Διαγραφή
    3. Ναι τρέχα καραγκιόζη να μου κανείς μήνυση

      Διαγραφή
    4. Και πουσαι ζωντοβολο το ονοματάκι σου γράφε το με όλο τελίτσες οππως Π.Α.κ.Υ.Ρ.Ι.Α.Κ.Ο.Υ όπως άσχετε ούτε το ΛΑΓΗΕ και ΥΠΕΝ δεν ξέρεις να γράψεις. Φαιπνεται νομίζεις πως το υπουργείο ενεπργειας είναι και ναυτιλίας καρποζόβλακα!

      Διαγραφή
    5. Ο σοβάς που δουλεύω εγώ γελοίε μπορεί να κολλάει στο τοίχο αλλά τον ομορφαίνει, ενώ εςύ μιξα είσαι σίχαμα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Αφού λοιπόν έχεις το θάρρος της γνώμης σου και τα λες χύμα και τσουβαλάτα, δώσε μου Α.Φ.Μ. και αρ. ταυτότητας.

      Τα δικά μου είναι 109363390 και αριθμός διαβατηρίου Ε404879.
      Έλα να σε δω!
      Πετάς τα ορθογραφικά της ζωής σου και σε μάρανε αν μου ξέφυγε τελεία.

      Επιμένω...1 πάρκο έχεις 2,5;

      Διαγραφή
    7. Βαλτα στον πισινό σου κολόπαιδο ξεφτυλισμενε!!!!

      Διαγραφή
    8. Για γράψε ξανα ΛΑΓΗΕ να δούμε πόσες τελίτσες βλάκα θα βάλεις;;

      Διαγραφή
    9. Τώρα είναι η ώρα που αρχίζεις και αποκαλύπτεσαι...ΑΦΜ και ταυτότητα. Δεν θα με κάνεις να κάνω μήνυση σε εταιρεία που δεν έχει σχέση. Τέτοιος που είσαι , ψεύτικο όνομα θα δίνεις.
      Α.Φ.Μ. ταυτότητα και ΕΔΡΕΘ.

      Διαγραφή
    10. Βάλε και στο εδρεθ τελείες γελοίε!!!!!!

      Διαγραφή
    11. Γιατί υπεκφεύγεις; Φοβάσαι κάτι;
      Α.Φ.Μ.
      ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και
      ΕΔΡΕΘ

      που σε λένε και Γεωργακόπουλο τρομάρα σου.

      Διαγραφή
    12. Ρε "Δημήτρη", αφού ποτέ δεν πρόκειται να απαντήσεις στα παραπάνω,δεν μας χέζεις παρασκευάτικα;

      Διαγραφή
    13. Κε Παπακυριακού λυπάμαι που θα το ξαναπώ αλλα έχεις καταντήσει κουραστικός με τα ίδια και τα ίδια. Μας έχεις ζαλίσει με τα προσωπικά σου στοιχεία γιαυτό πρόσεχε μη σε βρούνε κάμπριο κάποια στιγμή. Και επιτέλους βρες καμιά σοβαρή ασχολία αντί να γράφεις στα μπλογκς και να προκαλείς.

      Διαγραφή
    14. Παπακυριακού σε χέζω κανονικά και χαίρομαι που μου το ζητάς!!!

      Διαγραφή
    15. Και μάλιστα σε χέζω και Σαββατιάτικα και Δευτεριάτικα και όποτε θες!!!

      Διαγραφή
    16. Φυσικά μαζί με τον έναν έρχεται και ο άλλος.
      Για πες μου ρε Κανάκη που θα με απειλήσεις κι όλας τι εννοείς με το κάμπριο;

      Τον "Γεωργακόπουλο" πάντως δεν τον γλιτώνεις ούτε θα αλλάξεις την κουβέντα.

      Τα στοιχεία σου ¨δημήτρη" περιμένω...

      Διαγραφή
    17. Τι να σου κανω πιο λιανά άνθρωπε μου...; Κανεις το χαζό ή είσαι εν τέλει; Νομίζεις ότι μπορείς να πλακώνεσαι εδώ όλη την ώρα και ταυτόχρονα να δηλώνεις τα πλήρη στοιχεία σου και να μην σε βρει τίποτα; Πρέπει να είσαι πολύ ανόητος για να σκέφτεσαι έτσι. Συνέχισε να μιλάς με τους ψευτολογαριασμους που χρησιμοποιείς και τον λογαριασμό Παπακυριακού άστον. Επίσης σταμάτα να ανεβάζεις τόσα δελτία τυπου εδώ γιατί σε βλέπω να τρως μηνύσεις για κάθε κακό αυτού του μπλογκ αφού και εγώ αρχίζω να πιστεύω ότι δικό σου ειναι οπως έγραψε κάποιος.

      Διαγραφή
    18. Κυριοι φτανει , , ,το τερματισατε,,, οχι και προσωπικες απειλες !!!!! Νομιζω πως σε ενα ευνομουμενο κρατος Δικαιου, ο Δημοσιος λογος ειναι Δημοκρατικο δικαιωμα !!!! Οποιος εχει να προσαψει κατι σε καποιον, υπαρχει και ο φυσικος Δικαστης !!!! μη μπουμε σε αλλου τυπου Πολιτευματα αυτοχειριας !!!! φτανει , , σας παρακολουθει ολοκληρος κλαδος ,, και οχι μονο!!!

      Διαγραφή
    19. ΄,,,, ¨ευνομουμενο κρατος Δικαιου ¨:::: μεχρι και γω ταραχτηκα !!!

      Διαγραφή
  54. Ρε φωτιές που ανάψα αλλά εσείς ή ανώνυμα ή επώνυμα αφορμή για βρησιδι ψαχνετε. Τέλος πάντων για πληρωμές ξέρει κανείς τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για πληρωμες φιλε παυλος κακαρουνας14 Οκτωβρίου 2016 - 7:00 μ.μ. , , δεν εχω να σου πω κατι σημερα,,, αλλα αυτο που εχω να σου πω σιγουρα ειναι πως το cash flow της επομενης βδομαδας ειναι εξοχως ενδεικτικο για την μειωση της υπερημεριας,,, ας ημαστε ολοι σε εγρηγορση , , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .. οσο για την φωτια που αναψες, νομιζω πως σε οτι αφορα εμενα , σου απαντησα. Κραταω φυσικα αρχειο με ολους αυτους τους διαλογους, (καλη ωρα) , , ωστε να υπαρχουν ηλεκτρονικα ιχνη,, που ξερεις, ανθρωποι ημαστε , ,μπορει κατι να μου συμβει , !!!

      Διαγραφή
    2. Χαχα εκτος απο μπετοβλακας προπαγανδιστης συλλογου εισαι και χεστης!!! Ποιος θα ασχοληθει μαζι σου βρε κοπρια που φοβασαι κι ολας!!! Και να σε πατησω κατω θα λερωσω το παπουτσι μου οχι και να ασχοληθω παλιοκοπρια!!!

      Διαγραφή
  56. Φιλοι μου,,, χαρειτε τον ,,
    Ilias14 Οκτωβρίου 2016 - 5:18 μ.μ.
    Παλι Σπεφ δεν αντεχεις αλλα κατα τα αλλα δεν υπηρετεις καποιο ωφελος εστω και εμμεσα για τη παρτυ σου!! Επισης πριν 2 χρονια στο New Deal ελεγες για επενδυση 800.000 ευρω.... Τωρα ρε κοπρια γιναν 740.000..??? Για δες σε λιγα χρονια θα πας στα 600.000 και με τρελα κερδη παρτακια!!! Να τα βλεπουν αυτα στο υπουργειο κοπριες ποιοι βγαζουν τρελα λεφτα και καποιοι λεφτα για γαριδακια!!!

    Καταλαβατε απο ποιους κινδυνευετε φιλοι μου!!!!!!!!! απο τετοιους ψευτες , ,τετοια θρασιμια !!!
    ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ , , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ 280 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΧΕ IRR 30,,,,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 740 ΧΙΛΙΑΔΕΣ,,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 8 !!!!!,,, ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΘΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ , , ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο το 2013 εχω αναρτηση με το ποσο της επενδυσης μου,,, και μαλιστα αναλυτικα με το ειδος του εξοπλισμου , , ΨΕΥΤΗ,, αν βρεις αναρτηση μου με 800 χιλιαδες ευρω, θα στο χαρισω !!

      Διαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. .....ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ......ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ........ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.......ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.......ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ......ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΟΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ........ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ........ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.........ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ........ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. .....ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ......ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ........ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.......ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.......ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ......ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΟΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ........ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ........ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.........ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ........ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κοιταξτε, Συναδελφοι, μη παμε απ΄το ενα ακρο στο αλλο !!!! μη κανουμε σαν ¨μωρες παρθενες¨ !!!! εκτος αν πρωτη φορα ερχεστε σε επαφη με τα Social media !!!!! μπεστε λοιπον σε αναλογα blogs σε οποιο Κρατος του Δυτικου κοσμου και θα καταλαβετε !!! δηλ στο energypress γραφουν ολοι επωνυμα !!! στο e-governmet γραφουν ολοι επωνυμα !!!! Θελει και λιγο μυαλο , να απορριψεις ή να υιοθετησεις αυτα που ανεβαζει καποιος,,, ψαξτε το που να παρει,, καλο θα σας κανει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κύριε Παπακυριακού προς ενημέρωση σας το Αφμ που αναφέρετε σε παραπάνω σχόλιο σας ανήκει στην εταιρία μου η οποία έχει πάρκα στην Καλαμάτα ,και το όνομα του συνεταίρου μου είναι Δημήτρης Γεωργακοπουλος ο οποίος είναι Μηχανολογος τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιεί ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ που προφανώς τα βρήκε στο διαδύκτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑ Οι κοπριες που προπαγανδιζουν συγκεκριμενο συλλογο ξεβρακωνονται!!!

      Διαγραφή
    2. Ήμουν σίγουρος κυριε ical γι αυτό και επέμενα να μου δώσει τα στοιχεία του,το οποίο και δεν κάνει και ούτε πρόκειται.
      Σας ευχαριστώ πολύ.
      Βέβαια τώρα θα βρίσουν και εσάς, καθώς θα πουν πως είναι λογαριασμός μου.

      Διαγραφή
    3. Και ποσό καραγκιόζης μυθομανής είσαι που με νέο ψεύτικο λογαριασμό προσπαθείς να μας πείσεις πως με το που έριξες ένα ΑΦΜ στο μπλογκ ταχα παρουσιάστηκε σε μια ώρα ο κάτοχος του..... Καλά ρε βλακεντριε Παπακυριακού τι νομίζεις ρε βούρλο πως το μπλογκ σου εδώ το διαβάζει το πανελλήνιο ανά δεκάλεπτο;; Τόσο βλάκας είσαι ή μήπως ψεκάζεται μόνος σου... Για γυρνά το μετρητή επισκέψεων σε μετρητή μοναδικών επισκεπτών ώστε οι τεμπελχαναδες σαν και σένα να μην γράφουν 100 ψεύτοεπισκεπψεις κάθε μέρα αλλά να γράφουν για μία και μετά θα δεις γέλιο!!! Πήγαινε τώρα γελοίε να στείλεις και αλλά ευχαριστήρια στον ψευτολογαριασμό σου και βάλε τον μετά να με κράξει.... παρουσιάζοντας μοναδικές ψεύτολεπτομέρειές της δήθεν ύπαρξης του...!! Α ρε ζουμπά ποτέ θα σε πετάξω στον ασβέστη να ησυχάσουν τα φωτοβολταϊκά από σένα!!

      Διαγραφή
    4. Δυστυχώς για εσένα τα βλέπουμε και τα διαβάζουμε πολοί, άσχετα εάν δεν συμμετέχουμε στις αηδίες σου...........

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Μια χαρά συμμετέχεις μέσω του Παναγή και του κομμωτή...

      Διαγραφή
    7. Ασε τις μακακιες σου μη σε παρει κανενας διαλος......Εαν βλεπεις καλά εχω Ονοματεπωνυμο και καμια σχεση με κανεναν.

      Διαγραφή
    8. Άιντε εςύ προκαταβολικά λέω εγώ και δυστυχώς ως τενεκές που είσαι μονο ονοματεπώνυμο έχεις και μάλιστα το γράφεις και λάθος!!! ! Σε λένε Κακιουλιδη και το γράφεις έτσι ή Κακουλίδη;;;

      Διαγραφή
    9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    10. Επίσης αγράμματε της πεντάρας...!!! Όλοι οι αγράμματοι με κεφαλαία τα ονοματάκια σας Κακιουλίδη.... Και μη μου πεις τώρα πως σε λένε Κακουλίδη αντί Κακιουλίδη γιατί θα σε πετάξω σε κανά υποπνομο να σε φανε τα ποντίκια αγράμματε που μου θες και αγγλικά τρομάρα σου.

      Διαγραφή
    11. ΣΕ περιμενω, εαν εχεις τα κοτσια. Γιωργος Κακουλιδης από Κατερινη ΕΔΡΕΘ 15157 Να δουμε ποιος θα πεταξει ποιον σε κανα υπονομο τροφη για τα ποντικια. Αγραμματος, αξεστος, συκοφαντης κ.λ.π εισαι εσυ. Η συνεχεια καπου αλλου, μακακια τελος.

      Διαγραφή
    12. Μάθε ρε ζωντοβολο πρώτα να γράφεις το όνομα σου!! Kakoulidis είναι γελοίε αγράμματε που μου θες και τσαμπουκάδες!!! Ρε που βρεθήκατε τόσα ζωντόβολα μαζί....

      Διαγραφή
    13. Εγώ καραγκιόζη φτιάχνω με τους σοβάδες μου Παρθενωνες. Εσύ το μόνο που έχεις είναι ενα όνομα που και δεν ξέρεις ούτε να το γράφεις πανάθεμά σε!

      Διαγραφή
    14. γώ καραγκιόζη φτιάχνω με τους σοβάδες μου Παρθενωνες. Εσύ το μόνο που έχεις είναι ενα όνομα που και δεν ξέρεις ούτε να το γράφεις πανάθεμά σε!

      Διαγραφή
    15. Αία δες ο Κακουλίδης τι ΕΔΡΕΘ έχει.... 15 χιλιάδες κάτι, δηλαδή συνδέθηκε το πουλάκι μου μέσα 2013, οπότε τώρα καταλάβαμε γιατί είσαι ποσπηεφ παρεούλα με τον Ilias = Παναγής...

      Διαγραφή
    16. γώ καραγκιόζη φτιάχνω με τους σοβάδες μου Παρθενωνες. Εσύ το μόνο που έχεις είναι ενα όνομα που και δεν ξέρεις ούτε να το γράφεις πανάθεμά σε!

      Διαγραφή
  62. Εδω - εδω καμαρωστε Συναδελφοι , , ,

    Ilias14 Οκτωβρίου 2016 - 10:59 μ.μ.
    Χαχα εκτος απο μπετοβλακας προπαγανδιστης συλλογου εισαι και χεστης!!! Ποιος θα ασχοληθει μαζι σου βρε κοπρια που φοβασαι κι ολας!!! Και να σε πατησω κατω θα λερωσω το παπουτσι μου οχι και να ασχοληθω παλιοκοπρια!!!

    Και πειτε μου τωρα,, ποσο δυναμη χρειαζεται, να ειμαι ψυχραιμος !!!!
    Θυμαστε το ανεκδοτο με τον Ελεφαντα και τα μυρμηγκια !!! αυτο που ενω ηταν στην πλατη του, εκανε μια τυχαια κινηση και τα πεταξε ολα κατω,, αλλα εμεινε ενα κρεμασμενο στο λαιμο του,, και φωναζαν αυτα που πεσαν ¨ΠΝΗΞΤΟΝ ΜΗΤΣΟ,, ΠΝΗΞΤΟΝ¨ , , ε! αυτος ειναο ο Ilias,,,
    Τι ειπαμε !!! θελουν και λιγι μυαλο τα Social media !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου τι ψάχνεις τώρα..., κάποια σκουπίδια αγράμματοι σαν τον Π.Α.Π.Α.Κ.Υ.Ρ.Ι.Α.Κ.Ο.Υ. και με όλα τα ψευδόνυμα του ((Ilias κλπ) προσπάθησαν να στήσουν μαγαζί εδώ εκμετάλλευσης αφελών. Έκαναν ψευτοσύλλογο, εξαπάτησαν κόσμο με άστοχα δικαστήρια ίσα για την μίζα, με σπουδές κομμωτή το παίζουν εργαζόμενοι μηχανικοί σε εταιρεία συντήρησης πάρκων ζητώντας αμοιβές και ότι άλλο φανταστείς. Αλήθεια Παπακυριακού για τις αμοιβές που εισπράτεις ως ψευτομηχανικος από τα θύματα σου τι ΑΠΥ (Απόδειξη Παροχής Υπηρεςιων) εκδίδεις; Κομμωτή;;

      Διαγραφή
    2. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο μοστράρουν τα στοιχεία ταυτοτητας τους όλη την ώρα ως δήθεν ένδειξη νομιμότητας.... Ότι έχουν προβάλουν μπάς και ξεφύγουν αποσα παράνομα δεν έχουν!!!!!

      Διαγραφή
    3. Τελικα Δημητρακη δεν μας ειπες ποιος εισαι...!! Παλι κατηγοριες αλλα στο θεμα μας κουβεντα!! Χαχα ποσο γελιοι ειστε ρε κοπριες!! Ποιος εισαι τελικα Δημητρακη..?

      Διαγραφή
    4. Εγώ είναι ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος. Εσύ αλήθεια ποιος είσαι;; Μήπως ο Π.Α.Π.Α.Κ.Υ.Ρ.Ι.Α.Κ.Ο.Υ. ή ο κοπρίτης Π.Α.Ν,Α.Γ.Η.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.;;;!

      Έλα σούπερ ανώνυμε που όλοι καταλάβαμε ποιος είσαι..

      Διαγραφή
    5. Τι λες Γιαννάκη-ilia αγράμματε, δεν είναι πιο ωραίο το ονοματάκι σου με τελίτσες;;;

      Διαγραφή
  63. καλησπέρα σε ολους .
    Μπορει καποιος να βοηθησει στο πως γινεται μια μεταβιβαση από φυσικο προσωπο (ελευθερος επαγγελματιας) σε εταιρεια? είναι κατι που του χρονου θα απασχολη και τους φιλους αγροτες! εμας τους μηχανικους μας απασχολει από φετος γιατι το 2017 ερχονται υπερβολικες χρεωσεις στις κρατησεις.
    Καποτε ειχα ακουσει ότι μπορουσες να κανεις μονοπροσωπη ΕΠΕ αλλα ως δηλώνονται αυτα στον ΛΑΓΗΕ? εχει κανεις εμπειρια!
    ευχαριστω
    Χρηστος

    και ελπιζω να σταματήσετε να μαλωνετε γιατι ο εχθρος είναι κοινος, το ληστρικο αυτό κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. μπορειτε να επικοινωνήσετε μαζι μου και στο kristorepoulos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μαλιστ α α α α , , , δεν ξερω αν σας το ειπα !!!! αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα, , , Αιντε στην υγεια μας (και του ΕΛΑΠΕ, μην ξεχνιομαστε) , , , που θα παει, δεν θα μηδενισει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  68. Πότε ακριβώς ξεκινάει το νέο έσοδο ( χρέωση προμηθευτών ) να μπαίνει στον ΕΛΑΠΕ?

    Βάση προτεινόμενης μεθοδολογίας από ΛΑΓΗΕ η πρώτη εβδομαδιαία εκκαθάριση της προσαύξησης χρέωσης Προμηθευτών Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ/ΣΗΘΥΑ ορίστηκε για την Τετάρτη 05/ 10 /2016.

    Απέμενε μόνο η έγκριση από ΡΑΕ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

    Στην απόφαση της με την οποία τροποποίησε τον ΚΣΗΕ δεν υπάρχει κατι στιγκεκριμένο ως προς αυτό.

    Εαν τελικα ισχυει η προταση ΛΑΓΗΕ τοτε θα πρεπει την ερχομενη Τεταρτη 19 / 10 / 2016 να ξεκινήσουν να μπαινουν χρηματα απο το νεο αυτο εσοδο για τον ΕΛΑΠΕ ( η πρωτη εβδομαδιαια εκκαθαριση ).

    Δεν θα μας κανει εκπληξη εαν επικρατησει και εδω η δημιουργικη ασαφεια,που ειναι τοσο διαδεδομενη στην χωρα αυτη και τελικα δεν γινει ετσι ακριβως οπως προβλεποταν στα χαρτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Συναδελφοι , ,αυτος ο εμφυλιος πολεμος, δεν οδηγει πουθενα !!! για μενα, η χαρακτηριστικοτερη λεξη , κι΄αυτη που κρυβει την τραγωδια αυτης της ανοησιας είναι μια, ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΕΣ .
    Για θελετε, για δεν θελετε,, και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΑΠΕ),, αν θα μπορουσα, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, να επιλεξω,, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΥΤΗ, ΤΟ 2007 !!!!,,ή τουλαχιστον θα επελεγα να ενταχτω σε άλλο καθεστως Ειδικου Λογαριασμου,,,, αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γινεται κανενα από τα δυο ,, γιατι ημουν από τους πρωτους,, και δεν προβλεπεται άλλος τετοιος λογαριασμος , ,
    Για να μην το κουραζουμε,,, θελετε αληθειες !!!! ακουστε λοιπον , ,
    σημερα 16/10/2016 ειμαστε σε ένα κρισιμο σημειο καμπης ,, με τον ν. 4254/2014 (ΦΕΚ Α' 85/07.04.2014) και του ν 4414/2016 , , ΕΧΟΥΝ ΑΡΘΕΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΑΠΕ , , και αν με ρωτατε,, ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ,,, η απαντηση είναι συντομη και περιεκτικη , , ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕ , , , γι΄αυτό λοιπον, καλω ολους αυτους τους θερμοκεφαλους που βριζουν απ΄το πρωι μεχρι το βραδυ τον ΣΠΕΦ, για τον ν. 4254,,και αν εχουν δεκα δραμια μυαλο,, να πανε και να βρουν ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, , και να ριξουν εκει ολο το αναθεμα τους !!!!!!! και όχι σ΄αυτους που εκ των υστερων και κατω από την πιεση των γεγονοτων, ελυσαν το προβλημα,. ΑΥΤΟ που ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ με την εγκληματικη τους Πολιτικη αμελεια !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,,,, και για να καταλαβετε Φιλοι μου, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ, , , αν μεταφερω τα δεδομενα του 2012- 13, αυτά δηλ που ισχυαν πριν τον ν. 4254 ,, ,,,, στο 2007 , , θα επρεπε να εχω ταριφα ,, από 0, 45 , σχεδον 1,7 ευρω !!!!!!!!!!! , , , θα διεκδικουσα δηλ 270.000 ευρω τον χρονο, από τον ΕΛΑΠΕ,,,, αν προστεθουν τα υπερ- κερδη της ΔΕΗ από την διαφορα εικονικης - πραγματικης ΟΤΣ, συν τα ΑΔΙ, συν αυτά που δεν ξερουμε , συν τους νεοεισερχομενους !!!!!!,,,,
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΠΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ !!!!!!!! σημερα ,σωτηριο ετος 2016,,, θα τρεχαμε με υπερημερια 400 ημερων, στην καλυτερη περιπτωση !!!
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, , όλα τα αλλα, είναι λογια του αερα, του να΄χαμε να λεγαμε,,και οσοι τα υποστηριζουν , κρυβουν προσωπικες - ιδιοτελεις σκοπμοτητες !!!

      Διαγραφή
    2. Αρα συμφωνεις με την αλλαγη των συμβασεων που εγινε με το ετσι θελω σε παραγωγους που αυτες τις μερες ζητας τη βοηθεια τους και λες ολοι μαζι ενωμενοι!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ,,,, αρα και εσυ συμφωνεις πως στην περιπτωση που ΔΕΝ εφαρμοζοταν ο ν 4254,,, θα ειχαμε υπερημερια τουλαχιστον 400 ημερων , , , ΠΕΣ ΤΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !!!!!

      Διαγραφή
    4. ,,,, επειδη ξερω πως δεν θα απαντησεις,,,, ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΩΣ ΟΙ 400 ΗΜΕΡΕΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!,,, ο νοων, νοειτω.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδη λες στους συναδελφους που τωρα ζητας τη βοηθεια τους τα δικα μου δικα μου και τα δικα σας παλι δικα μου!!!!!
      Οπως ελεγες και τοτε αναγκαιο κακο αν και εσυ δεν εμπεινες στο κακο!!! Ωραιους τυπους εχει ο συλλογος σας!!!!
      Να σας χαιρομαστε ολοι μας για τη συμφορα που μας βρηκε!!!
      Αντε βρε κοπριες απο εδω καλα λεω μια φορρα πουστης παντα πουστης!!!!!!!!!
      Αληθεια σε μια αναλογη περιπτωση στο μελλον πως θα συμπεριφερθειτε..? Εγω ξερω...!!!!
      Αλλου τα παραμυθεια για ομονοια σας εζησα τοτε στο υπουργειο εσας και τις ρουφιανιες σας!!
      Μολις θα πληρωθουμε θα κοιτατε παλι πως να τη φερετε στους παραγωγους για ατομικο σας συμφερον... αληθεια ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειστε για να το πιστευεται οτι οι παραγωγοι θα σας υποστηριξουμε..?
      Παμε σε οποιοδηποτε αλλο συλλογο εκτος απο το συλλογο της ρουφιανιας και της διαπλοκης!!
      ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ απο εδω που μας πετατε στη μαπα στη ψυχρα οτι καλα που εγινε ο νομος και κατεβηκαν συμβασεις!!
      Να δεις γελιο αμα καποια στιγμη συζητηθει να κατεβουν οι δικες σας ποσο θεωρια θα εχω για το πως ειναι αναγκαιο να γινει γιατι αφου σπασανε οι συμβασεις με τη βοηθεια του ρουφιανοσυλλογου σας ειναι πολυ ευκολο να ξανασπασουν!!!
      Κοινως τα γαμησατε τη μανα κοπριες!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Χαρειτε φιλοι μου επιχειρηματολογια !!!! διαβαστε την απαντηση του, στο ερωτημα
      ,,,, αρα και εσυ συμφωνεις πως στην περιπτωση που ΔΕΝ εφαρμοζοταν ο ν 4254,,, θα ειχαμε υπερημερια τουλαχιστον 400 ημερων , , , ΠΕΣ ΤΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !!!!!
      ,,,, και μιλα αυτος ο τυπος, σε μενα και στον Συλλογο μου για " τα δικα σου, δικα μου και τα δικα μου , δικα μου¨ , , ΕΓΩ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4254, ΤΡΕΧΩ ΜΕ IRR 8,5 ,, KAI AYTOΣ 15 !!!! ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ !!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ,, ΛΟΓΟΔΟΤΩΝΤΑΣ !!! αν γινομαι αντιληπτος.

      Απαντα λοιπον ,, και τι λεει !!!!!!

      ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, κοπριες, μπλα μπλα μπλα, μια φορρα πουστης παντα πουστης, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, τις ρουφιανιες σας , ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, καραγκιοζηδες , μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα,, συλλογο της ρουφιανιας και της διαπλοκης , , ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ , , μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, τα γαμησατε τη μανα κοπριες. !!!!!!

      Αληθεια, συνηδητοποιητε Φιλοι μου,, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ !!!!! απαντωντας ετσι !!!

      Διαγραφή
  70. Το taxisnet δεν λειτουργει για να βγαλω ενημεροτητα. Μηπως ξερει κανεις γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Είναι κλειστό μέχρι το βράδυ της Κυριακής για αναβαθμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σε περιμενα, , , ειχες 5 ωρες και 56 λεπτα να σκεφτεις για οσα εγραψα, και ειπες αυτο !!!!!, ,
    ¨Αρα συμφωνεις με την αλλαγη των συμβασεων που εγινε με το ετσι θελω σε παραγωγους που αυτες τις μερες ζητας τη βοηθεια τους και λες ολοι μαζι ενωμενοι!!!!!!!!!!!!!¨

    Λοιπον Συναδελφοι !!!!!!
    καταλαβατε γιατι τελειωνω γραφοντας ,,,¨ όλα τα αλλα, είναι λογια του αερα, του να΄χαμε να λεγαμε,,και οσοι τα υποστηριζουν , κρυβουν προσωπικες - ιδιοτελεις σκοπμοτητες !!!¨ , , ,

    Ψαχτειτε και εσεις λιγο , , ομως !!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα των υπεραποδοσεων δεν εχει κλεισει... μαντεψε αν συνεχισουν να μην πληρωνουν απο που θα βρουν πορους για ενα νεο κοψιμο για να δειξουν οτι ελυσαν το προβλημα!! Φυσικα εσενα δε σε αγγιζει γιατι εκτος απο μπετοβλακας των 800.000 ευρω δεν εχεις ουτε και υπεραποδοσεις οποτε στα αρχιδια σου αν και θα πειραχτουν τα κοληταρια σου γι αυτο και μιλας τοσο καιρο παλιοαδελφη!! χαχα ασε μαθαμε ποιος εισαι κανονισε αδελφη να σε βγαλω στη δημοσιοτητα γελια που θα πεσουν.

      Διαγραφή
    2. Οτι και να κανει Συναδελφοι,, θα του πεταω συνεχεια στην μουρη την ερωτηση, μεχρι να απαντησει , , , ¨ συμφωνεις πως στην περιπτωση που ΔΕΝ εφαρμοζοταν ο ν 4254,,, θα ειχαμε υπερημερια τουλαχιστον 400 ημερων , , ¨

      Οσο για την προσωπικη επιθεση του ¨ , ,κανονισε αδελφη να σε βγαλω στη δημοσιοτητα γελια που θα πεσουν¨ ,,, προσεχε, μη βρεθουμε φατσα - φατσα, και τοτε θα καταλαβεις ποιος ειναι αδερφη,, και ποιος αδερφος,,. Κανεις οτι μπορεις να χασω την ψυχραιμια μου,, ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,, ΔΙΠΛΑ , ,

      Διαγραφή
    3. Σιγα μη σκισεις το καλσον παλιοαδελφη... χαχα

      Διαγραφή
    4. Κατι θα σκισω , ,¨χαχα¨ μονο που θα ειναι το δικο σου, και δεν εννοω μονο το καλτσον,,,,,,,

      Διαγραφή

  73. Μεγαλες προσφορες των εναλλακτικων προμηθευτων ενεργειας λογω τεραστιων περιθωριων κερδους.

    Τεράστια περιθώρια κερδους για τους προμηθευτες .

    Δυνατά στον ανταγωνισμό μπαίνουν οι εναλλακτικοί παραγωγοί - προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison και Protergia με τιμολόγια και προσφορές που στοχεύουν στην απόσπαση μεριδίων της ΔΕΗ ιδιαίτερα μετά την απόφαση της τελευταίας για εκπτώσεις 15% στους συνεπείς, ως προς τις πληρωμές των λογαριασμών, πελάτες της.

    Ειδικότερα, η Elpedison έχει βγει στην αγορά με προωθητική ενέργεια παρέχοντας στους οικιακούς καταναλωτές χρέωση προμήθειας μόλις ενός ευρώ την ημέρα ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης ρεύματος και για διάστημα πέντε μηνών.

    Πέραν αυτής της, όμως, της χαμηλής χρέωσης η θυγατρική των εταιριών «Ελληνικά Πετρέλαια», «Edison» και «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» μετά την πάροδο του πενταμήνου δίνει έκπτωση 10% σε όσους καταναλωτές πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους.

    Η επιχείρηση υπολογίζει το όφελος των νοικοκυριών να φτάνει μέχρι και 31%.

    Από την άλλη πλευρά η εταιρία Protergia προσφέρει στους καταναλωτές που θα την επιλέξουν για προμηθευτή ρεύματος νυχτερινή χρέωση για όλο το 24ωρο και για διάστημα έξι μηνών.

    Να σημειωθεί ότι το νυχτερινό τιμολόγιο είναι χαμηλότερο κατά 25% σε σχέση με το κανονικό.

    Επιπλέον η θυγατρική του ομίλου «Μυτιληναίου» μετά την πάροδο του εξαμήνου θα δίνει έξτρα έκπτωση 15% στους πελάτες της που πληρώνουν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς τους.

    Πρέπει να τονιστεί ότι οι προσφορές των δύο εταιριών ισχύουν για όσους κάνουν συμβάσεις με αυτές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, ενώ η Elpedison ζητά 24μηνη σύμβαση και η Protergia 12μηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταστείτε πόσα κέρδη είχαν που μετά και την τελευταία τροπολογία κάνουν τέτοιες προωθητικές ενέργειες!

      Διαγραφή
  74. Όλοι θέλουν να γίνουν προμηθευτές ρεύματος την σήμερον ημέραν

    Χρυσές δουλειές για τους προμηθευτές


    Αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδιαφερόμενοι να ασκήσουν δραστηριότητες προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας κυρίως σε βιομηχανικούς και γενικά μεγάλους επαγγελματικούς καταναλωτές, ενώ σε λιγότερο από ένα δεκαήμερο, πραγματοποιείται η πρώτη δημοπρασία ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας.

    Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκαν στη ΡΑΕ τέσσερις αιτήσεις για νέες άδειες προμήθειας, ή τροποποίησης υφισταμένων, ενώ τον προηγούμενο μήνα είχαν κατατεθεί ισάριθμες αιτήσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι περισσότερες αιτήσεις κατατίθενται από θυγατρικές βιομηχανικών επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται πρωτίστως να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρική ενέργεια βιομηχανικές εγκαταστάσεις συνδεδεμένων ή συγγενικών εταιρικών σχημάτων, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι αίτηση για άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100 μεγαβάτ, κατέθεσε η εταιρεία «Λάβα Μεταλλευτική» θυγατρική του ομίλου Ηρακλής (τσιμέντα, οικοδομικά, έτοιμο μπετόν), κατά το πρότυπο της Interbeton, θυγατρικής του ομίλου Τιτάν.

    Αιτήσεις κατέθεσαν επίσης οι εταιρείες ΒΙΟΛΑΡ της Λάρισας (Εκκοκκιστήρια) και Κων/νος Β. Μάρκου (βιομηχανία ζωοτροφών) που ελέγχονται από φυσικά πρόσωπα με συγγενικές σχέσεις μεταξύ τους για ισχύ έξι μεγαβάτ η κάθε μία.

    Γίνεται σαφές ότι με τις άδειες αυτές, οι δύο εταιρείες ενδιαφέρονται να καλύπτουν τις ανάγκες των δικών τους εργοστασίων.

    Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής στο μητρώο αδειών Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, είναι εγγεγραμμένες 32 εταιρείες, από τις οποίες οι 26 είναι ενεργές (δύο έχουν διαγραφεί και τέσσερις είναι ανενεργές).

    Ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς η ΡΑΕ εξετάζει εννέα ακόμη αιτήσεις που υπεβλήθησαν το 2016, από τις οποίες οι έξι είναι προμήθειας και οι τρεις εμπορίας (FINA Energy Trading, ENSCO ENERGY SERVICES COMPANY (UK), EZPADA S.R.O).

    Οι δημοπρασίες

    Αναφορικά με τις δημοπρασίες τύπου ΝΟΜΕ, σημειώνεται ότι η πρώτη από αυτές θα γίνει την 25 Οκτωβρίου και θα αφορά συνολική ποσότητα 460 μεγαβατωρών κατανεμημένη σε επιμέρους προθεσμιακά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας με φυσική παράδοση.

    Ως τιμή εκκίνησης για τις δημοπρασίες, στις οποίες λαμβάνουν μέρος αποκλειστικά και εταιρείες με άδεια προμήθειας, έχει οριστεί το ποσό των 37,8 ευρώ η μεγαβατώρα, το οποίο θεωρείται μεν ικανοποιητικό, ωστόσο εκ μέρους εναλλακτικών προμηθευτών εκφράζονται φόβοι ότι η μεθοδολογία της δημοπράτησης (σπάσιμο της συνολικής ποσότητας σε δύο δημοπρασίες), ενδέχεται να προκαλέσει με τεχνητό τρόπο πολύ υψηλότερες τιμές.

    Οι δημοπρασίες αυτές έχουν επιλεγεί ως μεταβατικό μέτρο για τη μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ στην αγορά λιανικής, ενώ οι προσφερόμενες ποσότητες θα τιμολογούνται με βάση το κόστος παραγωγής από λιγνίτες και νερά, πηγές τις οποίες εκμεταλλεύεται μονοπωλιακά η ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Οτι και να κανει Συναδελφοι,, Ilias17 Οκτωβρίου 2016 - 4:59 μ.μ.,,,θα του πεταω συνεχεια στην μουρη την ΙΔΙΑ ερωτηση, μεχρι να απαντησει , , , ¨ συμφωνεις πως στην περιπτωση που ΔΕΝ εφαρμοζοταν ο ν 4254,,, θα ειχαμε υπερημερια τουλαχιστον 400 ημερων , , ¨

    Οσο για την προσωπικη επιθεση του ¨ , ,κανονισε αδελφη να σε βγαλω στη δημοσιοτητα γελια που θα πεσουν¨ ,,, προσεχε, μη βρεθουμε φατσα - φατσα, και τοτε θα καταλαβεις ποιος ειναι αδερφη,, και ποιος αδερφος,,. Κανεις οτι μπορεις να χασω την ψυχραιμια μου,, ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,, ΔΙΠΛΑ , ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ilias μπερδεύεις το ταμειακό με το λογιστικό. Το λογιστικό με την τελευταία τροπολογία κλείνει τέλος του 2017, εκτός αν έχουμε καμιά έκπληξη - οι προμηθευτές χειραγωγήσουν την αγορά και ΡΑΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ δεν αντιδράσουν άμεσα.
    ΤΑΜΕΙΑΚΟ :
    Το οτι η ΔΕΗ δεν αποδίδει τα ποσά που οφείλει και εξοφλά τιμολόγια ΕΤΜΕΑΡ π.χ. φεβρουαρίου, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει κούρεμα τιμής αλλά ούτε καν πιστωτικό.
    Μπορεί να έχεις μένος είτε με τον ΣΠΕΦ, είτε με τα πάρκα που δεν κουρεύτηκαν, αλλά είναι αδιανόητο να ανοίγεις τέτοια κουβέντα. Το έκανες και όταν ο κίνδυνος του κουρέματος ήταν υπαρκτός και πίστεψε με δεν βοηθούσε. Ούτε τους παλαιούς αλλά ούτε και τα πάρκα του 2012 και 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οταν το γιουσουφακι του συλλογου σε προκαλει αντι να το βουλωσει και να κανει τη παπια περναει και στην επιθεση και σου λεει καταμουτρα οτι καλα που εγινε και το New Deal τοτε θα τον ξεσκισω και θα του υπενθυμησω οτι καποια στιγμη θα ερθει και η ωρα η δικη του και των κολλητων του!!

      Διαγραφή
    2. Συναδελφοι, οποιος βριζει,,δεν εχει επιχειρηματα,,
      Συνεχισε,,,, οπως το πας,,κανε λιγη υπομονη,, και θα σου πω εγω ποιανου η ωρα ερχεται,,,συνεχισε την προκληση,,, αλλα απαντησε,
      ¨ συμφωνεις πως στην περιπτωση που ΔΕΝ εφαρμοζοταν ο ν 4254,,, θα ειχαμε υπερημερια τουλαχιστον 500 ημερων , , ¨

      Διαγραφή
    3. Ακουσατε φιλοι μου απαντηση !!!!!!! περιμενω δυο ημερες !!! και οπως σου το ειπα, ερχεται η ωρα σου ¨Χαχα¨,,, ΟΛΟΙ IRR 9,,, οχι μονο οι παλιοι !!!! ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ !!!! μονο που θα το πληρωσουν και οσοι σε ανεχονται , ,

      Διαγραφή
    4. Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Ο ΔΕΣΦΑ πουλιεται στους Αζέρους με WACC 10% απο οτι διάβασα. Πρόκειται για πονηριά της κυβέρνησης να εκφράσει την απόδοση σε WACC και όχι Project IRR. Προφανώς το κάνουν για να μην ´εχουν μέτρο σύγκρισης οι περισσοτεροι, αφού μπορεί να μην ξέρουν τι ειναι το IRR αλλά μπορούν εστω να το συγκρίνουν με του new deal που ειναι 10-13%. Το WACC λοιπόν απλουστευτικά ειναι μόνο η απόδοση επί των συνολικών κεφαλαίων χωρίς δηλαδή την ανάκτηση του κεφαλαίου. Αντίθετα το Project IRR περιλαμβάνει και την ανάκτηση σε 20 χρόνια για την περίπτωση του new beal όγκο ελέγχου. Ετσι νομοτελειακά το WACC ως αριθμός είναι πάντα μικρότερο του project IRR, δηλαδή επικοινωνιακά τους βολεύει αυτή η στάχτη στα μάτια. Αν στο WACC προσθέσουμε την ετήσια απόσβεση κεφαλαίου, δηλαδή την ετήσια ανάκτηση κεφαλαίου, οδηγεί περίπου στο project IRR. Αν λοιπόν η απόσβεση ειναι 5%, τότε το WACC 10% ισοδυναμεί χονδρικά με Project IRR 10+5= 15%. Και να σκεφτούμε ότι μιλάμε για μονοπωλιακή εταιρεία υποδομών με πλήρως ρυθμιζόμενα έσοδα από τα τέλη δικτύου και βεβαίως πολύ μεγάλη, οπότε θα δικαιολογούνταν μικρότερες αποδόσεις κατά 1-3%. Οπότε Αίας αυτό που πρεπει οι παλαιοί να ζητάμε ειναι να πάμε σε project IRR 13% και βέβαια να μας επιστρέψουν το 2 X 25% που μας κράτησαν παράλογα με την εισφορά του ν.4093. Αφού γίνουν αυτά τότε μόνο θα ειμαστε ίσοι με τους νέους στον κλάδο σαν τον Ilias.

      Διαγραφή
    5. Θεϊκή ανάλυση!! Μπράβο κε Κανάκη, επιτέλους λίγη γνώση μπας και ξεστραβωθούν μερικοί μερικοί..., που δυστυχώς δεν το νομίζω...

      Διαγραφή

  77. ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ και παράταση για τις 36 δόσεις ζητούν 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Tην ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και μία νέα παράταση του προγράμματος διακανονισμού των 36 δόσεων έως το τέλος του έτους, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ερώτηση απευθύνεται στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνο Σκουρλέτη και οι βουλευτές επισημαίνουν ότι υπήρξε θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στο νέο πρόγραμμα διακανονισμών σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, πρόγραμμα που έχει παραταθεί έως το τέλος Οκτωβρίου 2016.

    Οι βουλευτές υπογραμμίζουν, ταυτόχρονα, ότι η ΔΕΗ έχει προβεί σε διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών και σε νοικοκυριά ή μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης.

    Στην ερώτηση γίνεται αναφορά και στην ανάγκη να καθιερωθεί μηνιαίος λογαριασμός, καθώς η αποστολή λογαριασμών ανά δίμηνο στους καταναλωτές δημιουργεί, μάλλον, δυσμενή αποτελέσματα ως προς τη σωστή και συνεπή διαχείριση των οφειλών τους, κυρίως όσον αφορά στους δικαιούχους ΚΟΤ (Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου), οι οποίοι εκ των πραγμάτων βρίσκονται στην πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά και σε νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Παράλληλα, σημειώνεται ότι η ΔΕΗ προχωρά στην αναστολή λειτουργίας κάποιων τοπικών καταστημάτων της, πανελλαδικά, μεταξύ των οποίων του Ξυλοκάστρου και του Κιάτου στην ΠΕ Κορινθίας, της Αμαλιάδας στην ΠΕ Ηλείας, της Σαλαμίνας στην ΠΕ Πειραιώς και της Ιεράπετρας στην ΠΕ Λασιθίου και αυτή η απόφαση έχει, ήδη, εγείρει αντιδράσεις από τους πολίτες και τις δημοτικές Αρχές των ως άνω περιοχών.

    Οι βουλευτές ζητούν από τον κ. Σκουρλέτη να ενημερώσει τη Βουλή, ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβει το υπουργείο για την περαιτέρω βελτίωση της τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΗ.

    Ειδικότερα, ρωτούν εάν υπάρχει πρόθεση για νέα παράταση του προγράμματος διακανονισμού των 36 δόσεων έως το τέλος του έτους και την καθιέρωση μηνιαίου λογαριασμού.

    Επίσης, ζητούν να ενημερωθούν σε ποιες ενέργειες θα προβεί το υπουργείο, ώστε να αποφευχθούν εφεξής φαινόμενα καταχρηστικής διακοπής της ηλεκτροδότησης προς νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και ποιες ενέργειες θα γίνουν, ώστε να διατηρηθούν οι υπηρεσίες της ΔΕΗ στις αναφερόμενες περιοχές, καθώς και να ενισχυθούν με περαιτέρω προσωπικό τα κεντρικά κατάστηματα ανά ΠΕ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών από πλευράς της Επιχείρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  78. http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45%CE%A8%CE%A8%CE%A6-%CE%97%CE%9A%CE%9D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τυχαίνει η εταιρεία μου να έχει λάβει αναμόρφωση για το κουρεμένο ΦΕΚ του αναπτυξιακού, να σου πως πως τα πραγματικά κόστη ειναι πάνω από 100.000 σε σχέςη με ότι γράφουν τα ΦΕΚ. Απλά εγώ ήμουν τυχερός ( μέςα στους 300 που λέει ο ΣΠΕΦ) και πληρώθηκα την αναμόρφωση το 2014 πριν έρθουν οι άχρηστοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα βλέπω όσοι απέμειναν (55) παιδεύονται ακόμα... και έχουν ME ενώ τους χρωστούν ακόμη λεφτά αναπτυξιακού.
      Μάλιστα ευχαριστώ τον ΣΠΕΦ γιατί εκείνος ξεκίνησε την προσπάθεια για τις αναμορφώσεις αυτές.

      http://energypress.gr/news/spef-na-plirothoyn-osonoypo-oi-dikaioyhoi-gia-tis-anamorfoseis-toy-n-42422014

      Διαγραφή
  79. Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Ο ΔΕΣΦΑ πουλιεται στους Αζέρους με WACC 10% απο οτι διάβασα. Πρόκειται για πονηριά της κυβέρνησης να εκφράσει την απόδοση σε WACC και όχι Project IRR. Προφανώς το κάνουν για να μην ´εχουν μέτρο σύγκρισης οι περισσοτεροι, αφού μπορεί να μην ξέρουν τι ειναι το IRR αλλά μπορούν εστω να το συγκρίνουν με του new deal που ειναι 10-13%. Το WACC λοιπόν απλουστευτικά ειναι μόνο η απόδοση επί των συνολικών κεφαλαίων χωρίς δηλαδή την ανάκτηση του κεφαλαίου. Αντίθετα το Project IRR περιλαμβάνει και την ανάκτηση σε 20 χρόνια για την περίπτωση του new beal όγκο ελέγχου. Ετσι νομοτελειακά το WACC ως αριθμός είναι πάντα μικρότερο του project IRR, δηλαδή επικοινωνιακά τους βολεύει αυτή η στάχτη στα μάτια. Αν στο WACC προσθέσουμε την ετήσια απόσβεση κεφαλαίου, δηλαδή την ετήσια ανάκτηση κεφαλαίου, οδηγεί περίπου στο project IRR. Αν λοιπόν η απόσβεση ειναι 5%, τότε το WACC 10% ισοδυναμεί χονδρικά με Project IRR 10+5= 15%. Και να σκεφτούμε ότι μιλάμε για μονοπωλιακή εταιρεία υποδομών με πλήρως ρυθμιζόμενα έσοδα από τα τέλη δικτύου και βεβαίως πολύ μεγάλη, οπότε θα δικαιολογούνταν μικρότερες αποδόσεις κατά 1-3%. Οπότε Αίας αυτό που πρεπει οι παλαιοί να ζητάμε ειναι να πάμε σε project IRR 13% και βέβαια να μας επιστρέψουν το 2 X 25% που μας κράτησαν παράλογα με την εισφορά του ν.4093. Αφού γίνουν αυτά τότε μόνο θα ειμαστε ίσοι με τους νέους στον κλάδο σαν τον Ilias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ΔΕΣΦΑ οι Αζέροι δεν θα τον ´εχουν λιγότερο από 20 χρόνια, οπότε θα εγγραφούν κανονικά αποσβέσεις 5% κάθε έτος για την ανακτηςη των κεφαλαίων τους και παρ´ολα αυτα θα έχουν απόδοση WACC 10%. Στα δικά μας τώρα συμφωνώ μαζι σου για ίδια απόδοση όλων, αλλα προτιμώ να πάμε οι παλιοί σε project IRR 13% παρά να κατέβουν οι νέοι. Άλλωστε ειμαστε λίγοι οι παλιοί μέχρι το 2009 που δικαιούμαστε αύξηση, οπότε η επιβάρυνση στον ΕΛΑΠΕ θα είναι 2-3 εκατ. το χρόνο. Ειναι όμως θέμα τάξης, οπως και η επιστροφή του 25% εισφορας σε όσους επειδη είχαν χαμηλότερες αποδόσεις από του new deal δεν κουρεύτηκαν ή κουρεύτηκαν ελάχιστα.

      Διαγραφή
    2. Αίας κακώς έσβησες το σχόλιο σου για το WACC αφού επί της αρχής ηταν σωστό. Απλά σου ανέπτυξα περισσότερο το μακροχρόνιο πλάισιο του ΔΕΣΦΑ. Άλλωστε και λιγότερο να τον κρατήσουν οι Αζέροι, θα μπορέσουν να πάρουν σοβαρά λεφτά από την πώληση του, οπότε θα βγάλουν και παραπάνω, αφού τον αγοράζουν κοψοχρονιά ούτως η αλλως.

      Διαγραφή
    3. Ειναι όμως θέμα τάξης, οπως και η επιστροφή του 25% εισφορας σε όσους επειδη είχαν χαμηλότερες αποδόσεις από του new deal δεν κουρεύτηκαν ή κουρεύτηκαν ελάχιστα, οπότε και δεν έπρεπε καν να πληρώσουν εισφορα σε αντίθεση με όσους σαν τον Ilias είχαν υπεραποδοσεις, οπότε επρεπε. Και μάλιστα ο Ilias ή ο kakulidis με ΕΔΡΕΘ 15167 που συνδέθηκαν το 2013, γλύτωσαν εισφορα ενος ολόκληρου έτους στην 20ετια τους. Εμείς αντίθετα πλήρωςαμε άδικα εισφορα 25% γιαν2 χρόνια από την 20ετία μας.

      Διαγραφή
  81. Ασε σε παρακαλω κουβεντες με τυπους Ilias , , Επειδη θελω να ειμαι καλοπιστος, Νίκος Κανάκης17 Οκτωβρίου 2016 - 10:35 μ.μ. ,,και επειδη λογω επαγγελματος γνωριζω καποια πραγματα, πιστευω πως επιλεχτηκε το μοντελο WACC, ισως λεω, γιατι υπηρχε αδυναμια προσδιορισμου , του συνολικου χρονου αποδοσης των επενδεδυμενων κεφαλαιων ΄ή ενδιαμεσες ρητρες που αγνοουμε !!!!!! , , , τωρα στα δικα μας,,, ναι και μετα οπως ολες αυτες τις προκλησεις,, που καποιοι λαμβανουν ως αδυναμια την σταση των παλιων επενδυτων , , ηρθε η ωρα να ζητησουμε πισω τα ¨κλεμενα¨ του 25% των δυο ετων ,,, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,, ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνωμη φιλε ,, δεν εσβησα τιποτε, να προσθεσω ηθελα !!!

      Διαγραφή
  82. Τώρα βέβαια θα βγει ο Ilias να βρίσει με κοπριές κλπ, κλπ, κλπ. Αλλα Ilias να ξέρεις πως αν πραγματοποιηθούν οι προσευχές σου και ανοίξει η κουβέντα για new deal, μόνο να πληρώνεις θα έχεις...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες !!!! δεν σε προλαβα !!!!! ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ,,, ασε ρε φιλε κουβεντες με τον ¨Χαχα¨,, εμεις τον κανουμε μαγκα !!!!

      Διαγραφή
  83. Χαχαχα καλα ρε κοπριες στο συλλογο σας δεν συναντιεσται να τα πειτε απο κοντα και να συγχαιρει ο ενας τον αλλον!!! Ποσο καραγκιοζηδες μπορει να ειστε!!! Δηλαδη εχωσε ο αλλος λεφτα με τη σεσουλα και επειδη δε σας αρεσε αφου θελατε το μονοπολειο πατε με μελετες να μου νομιμοποιησετε το New Deal που ειναι μονομερη αθετηση και αλλαγη συμβολαιου. Και ποιο το επιχειρημα σας κοπριες το IRR να μην ειναι υψηλοτερο απο το δικο σας... και που κολλαει αυτο με τη παρανομια του New Deal!! Λοιπον να πεθανει η κατσικα του γειτονα ειστε και το βλεπουν ολοι πλεον καθαρα που ειχατε και το θρασσος να ζητατε ομονοια στο κλαδο οταν εσεις επιτιθεστε κατα ολου του κλαδου νομιμοποιωντας τις παρανομιες που πραγματοποιηθηκαν εις βαρος ολου του κλαδου.. ποιο λαμογιο πεθαινεις δεν γινετε!!!!
    Και που εισαι Κανακη και Δημητρη ο Αιας λογω σεξουαλικων προτιμησεων σας καλοβλεπει απο το πολυ το γλειψημο προσοχη... χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αια ποσο ειπαμε στοιχησε το παρκο σου..? Ποσο μπετοβλακας μπορει να εισαι ο προεδρος σου θα εφτιαχνε 3 παρκα με τα ιδια λεφτα!! Λουγκρες που μιλατε και για IRR.. εμπρος εξηγηστε τωρα μπροστα σε ολους το σχολιο του

    Dionysis17 Οκτωβρίου 2016 - 10:24 μ.μ.

    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45%CE%A8%CE%A8%CE%A6-%CE%97%CE%9A%CE%9D

    Θελω να ακουσω IRR εργου του προεδρου σας το 2010!!!!!!!

    Αιας τωρα μπορω να σε συγχωρησω που εισαι μπετοβλακας αλλα με τιποτα δε σε συχγωρω που εισαι πισωγλεντης!!!!!!!!!!

    Ρε λαμογια με 80.000 χιλιαρικακια παρκο το 2010 και με μισο δανειο απο μενα και εχετε το θρασσος και μιλατε !!! Αρε τι πεχτηκε τοτε στο υπουργειο αλλοι τρωγαν τα χημικα και αλλοι γλεντουσαν!!! Που ειναι ο Σκουρλετης να δει τα IRR του 2010!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Το ξανατονιζω το σχολιο του

    Dionysis17 Οκτωβρίου 2016 - 10:24 μ.μ.

    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45%CE%A8%CE%A8%CE%A6-%CE%97%CE%9A%CE%9D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή τυχαίνει η εταιρεία μου να έχει λάβει αναμόρφωση για το κουρεμένο ΦΕΚ του αναπτυξιακού, να σου πως πως τα πραγματικά κόστη ειναι πάνω από 100.000 σε σχέςη με ότι γράφουν τα ΦΕΚ. Απλά εγώ ήμουν τυχερός ( μέςα στους 300 που λέει ο ΣΠΕΦ) και πληρώθηκα την αναμόρφωση το 2014 πριν έρθουν οι άχρηστοι του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα βλέπω όσοι απέμειναν (55) παιδεύονται ακόμα... και έχουν ME ενώ τους χρωστούν ακόμη λεφτά αναπτυξιακού.
      Μάλιστα ευχαριστώ τον ΣΠΕΦ γιατί εκείνος ξεκίνησε την προσπάθεια για τις αναμορφώσεις αυτές.

      http://energypress.gr/news/spef-na-plirothoyn-osonoypo-oi-dikaioyhoi-gia-tis-anamorfoseis-toy-n-42422014

      Επίσης όσοι πήραμε επιχορήγηση πληρώσαμε πολύ βαθύ κούρεμα, τα πάρκα του 2010 που αναφερεςαι φάγανε 20%, του 2011 25%, του 2012 35% και του 2013 με επιχορήγηση 45%.

      Διαγραφή
    2. δηλαδή σε ότι βλέπεις στα ΦΕΚ θα προσθέσεις αλλες 100 χιλιάδες για να φτάσεις στο πραγματικό κοστος. Στο θέμα που θα σε κάψει τώρα, εχει δίκιο ο Αίας για τα παρκα του 2008 αλλά και του 2009 σε ένα βαθμό πως πρέπει να πάρουν αύξηση ταρίφας αλλα και τα λεφτά της εισφοράς πίσω. Αυτά τα λεφτά πρέπει να τα πληρώσεις εσύ, που επειδή μπήκες το 2013 πλήρωσες εισφορά μόνο ένα χρόνο στην 20ετία σου και οχι 2 οπως οι παλιοί άδικα μάλιστα.

      Διαγραφή
    3. Εγώ μάλιστα και αρκετοί σαν και μένα στο ΜΔΝ διαφωνούσαμε με τον ΣΠΕΦ που η επιχορήγηση μέτρησε στο κούρεμα. Αυτά ηταν ευρωπαϊκά λεφτά και επειδή μέτρησαν στο new deal γίναμε σαν να μην τα πήραμε. Ωστόσο ευχαριστώ τον Σπεφ για τις αναμορφώσεις και βεβαίως οτι ζώα σαν τον Ilias τα έβαλε ακριβώς εκει που ανήκουν....

      Διαγραφή
    4. πως τα πραγματικά κόστη ειναι πάνω από 100.000 σε σχέςη με ότι γράφουν τα ΦΕΚ....

      Αρε λαμογια βρηκατε παλι κατι να πειτε!! Τα αδικαιολογητα δεν διακιολογουνται!! Μηπως εχετε και καμια μελετη γι αυτο..? Αλλα ξεχασα οι μελετες σας βγαινουν μονο για το πως να ριχνετε τους αλλους!!!
      Ετσι ειναι ετσι φαινονται ετσι συνηθηζοταν και κουραφεξαλα... λαμογιες ειναι λαμογια μυριζουν!!! Τετοια να λετε και πατε σουμπιτο για κουρεμα!!!!

      Και για να κανω το δικηγορο του διαβολου και με 400.000 κοστος και ταριφες στο Θεο εχετε υπεραποδοσεις που το υπουργειο θα τις δει καποια στιγμη!!!

      Που ειναι ο μπετοβλακας των 800000 που μετα εγινε 740000 και τωρα συζηταμε για 400.000 αρε κελεπουρια που εχουν να βγουν παλιοκοπριες!!!

      Διαγραφή
    5. Το Κράτος έβγαλε νέα ΦΕΚ που αναμορφώνει το κουρεμένο κόστος. Αυτό ακριβώς ειναι οι πληρωμές των αναμορφώσεων που γράφει το δημοσίευμα. Και μάλιστα να σου πω, πως και πολλά από τα νέα ΦΕΚ ακομα υπολοίπονται του πραγματικού κόστους που έδωσαν οι έλεγχοι των ΚΟΕ του ίδιου του ΥΠΑΝ. Τώρα στο πως κερδίσθηκαν αυτές οι αναμορφώσεις, μέλη του ΣΠΕΦ πήγαν στα δικαστήρια ήδη από το 2011. Οι υποθέσεις κεδριθηκαν, και ετσι το κράτος αναγκάστηκε να προχωρήσει στις τροπολογίες των νόμων 4146 καιν4242, δηλαδή στο πλαίσιο των αναμορφώσεων. Στη συνέχεια βγήκαν και τα ΦΕΚ χωριστά για κάθε επένδυση. Έτσι είναι φίλε μου, όσοι σύνδεσμοι αξίζουν κάνουν σοβαρή δουλειά και το κερδίζουν. Ενώ καραγκιόζηδες σαν την ΠΟΣΠΗΕΦ πέρνουν μονίμως τα @ρχιδι@ τους, επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τα βασικά. Πάρε παράδειγμα εσένα... που ακομα δεν εχεις καταλάβει που πάνε τα τέσσερα. Ετσι ακριβώς ειναι και ο Παναγής της ΠΟΣΠΗΕΦ.... Ηταν τεράστιο λάθος των συλλόγων ΜΔΝ που εστω και για λίγο απομακρύνθηκαν από τον ΣΠΕΦ, επηρεασμένοι από τις μακακιες της ΠΟΣΠΗΕΦ. Πάθαμε ζημιά από αυτό, και βέβαια τώρα ούτε καλημέρα με την ΠΟΣΠΗΕΦ. Ειναι τόσο ζώα τα άτομα.... Δες για παράδειγμα εσένα που το μόνο σου επιχείρημα ειναι κοπριές κοπριές μπλα μπλα μπλα κοπριές κοπριές..... και χάνεις και κατι χιλίαδες κιλοβατώρες απο την παραγωγή σου από τα καλώδια ή στη χελώνα ή εκεί που δεν ξέρεις τι σου γίνεται....
      Μάλιστα είναι τόσο έξυπνοι στον ΣΠΕΦ που φυτέψαμε την ΕΠΗΕ μέσα στην ΠΟΣΠΗΕΦ... χωρίς να το πάρει κανένας από τους δύο χαμπάρι... Δες τι υποστηρίζει στην ουσία η ΕΠΗΕ σχετικά με την παραμετροποιπηση και θα καταλάβεις τι εννοώ.... αν σου κόβει εστω και λίγο....

      Διαγραφή
  86. «Μπόνους» 131 Εκατ. Ευρώ στην ΔΕΗ από τον ΑΔΜΗΕ στην Τελική Ευθεία για την Πώληση του 24%

    του Γιώργου Κωστούλα

    Σε επιστροφή κεφαλαίου ύψους 131 εκατ. ευρώ προχωρά ο ΑΔΜΗΕ προς την ΔΕΗ, ενισχύοντας τα ταμεία της Επιχείρισης, εν όψει και της υποβολής των δεσμευτικών προσφορών ως την ερχόμενη Παρασκευή στον διαγωνισμό για την πώληση του 24%.

    Η απόφαση για την αύξηση/μείωση μετοχικού κεφαλαίου και την επιστροφή του ποσού που προέκυψε στον μοναδικό μέτοχο του ΑΔΜΗΕ, καθώς η ΔΕΗ ελέγχει το 100%, ελήφθη κατά τη γενική συνέλευση της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα.

    Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές που παρακολουθούν στενά τη διαδικασία, το καθαρό ποσό που θα εισπράξει η ΔΕΗ είναι 94 εκατ. ευρώ περίπου.

    Εάν σε αυτό το ποσό συνυπολογισθεί και η προκαταβολή 100 εκατ. ευρώ από την Αλουμίνιον της Ελλάδος, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής σύμβασης που υπεγράφη πριν από λίγες εβδομάδες, τότε η ΔΕΗ ενισχύεται με πολύτιμη ρευστότητα, σε μία περίοδο που οι ταμειακές της ροές είναι υπό πίεση, τόσο από το πρόβλημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών όσο και γενικότερα από τις ρυθμιστικές αλλαγές που είναι σε εξέλιξη στην αγορά ηλεκτρισμού.

    Σημειώνεται ότι τα σχετικά φορολογικά έσοδα που θα προκύψουν από τις εταιρικές συναλλαγές, κατά την πολύπλοκη διαδικασία του πλήρους ιδιοκτησιακού διαχωρισμού του ΑΔΜΗΕ, θα επιστρέψουν αργότερα στα ταμεία της ΔΕΗ ως μέρος του τιμήματος που θα καταβάλει το Δημόσιο για την απόκτηση του 51%.

    Το τίμημα για το 24% του ΑΔΜΗΕ

    Και βεβαίως μέσα στο επόμενο διάστημα θα εισπράξει και το τίμημα από την πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ.

    Η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή (μετά από τρεις απανωτές αποφάσεις για παράταση της διαδικασίας) και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η κατάθεση προσφορών και από τους τρεις υποψήφιους «μνηστήρες», την κινεζική State Grid, την ιταλική TERNA και την γαλλική RTE, θυγατρική της EDF.




    Η ιταλική εταιρεία αναμένεται να κατέβει σε σύμπραξη με το fund F2i και η RTE με την καναδική Hydro Quebec, καθώς όλα αυτά τα σχήματα πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του διαγωνισμού.

    Σε ότι αφορά το «εύλογο» τίμημα για το 24% του ΑΔΜΗΕ, εκτιμάται από αρμόδιες πηγές ότι υπερβαίνει τα 250 εκατ. ευρώ, δεδομένης της αναμενόμενης αύξησης της αξίας της εταιρείας τα επόμενα χρόνια από την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων και της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. :) με προκαλεις Θρασημι , , και επειδη δεν εχεις να πεις, τιποτε για την ταμπακιερα,,, βριζεις !! δεν εχεις ιδεα με ποιον μιλας , , αλλα που θα παει,, θα σε βρω,
    απαντα τωρα , ,
    ¨ συμφωνεις πως στην περιπτωση που ΔΕΝ εφαρμοζοταν ο ν 4254,,, θα ειχαμε υπερημερια τουλαχιστον 500 ημερων , , ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ