Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΙΜΠΑΣ : προστιμο 30000 απο επιτροπή κεφαλαιαγοράς

Την επιβολή προστίμων στις εταιρίες Allianz, Μπίμπας, Interfish, MIG, Εθνική Asset Management και Amundi Asset Management, ανακοίνωσε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της…

Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Αναλυτικά:

Επέβαλε πρόστιμο € 30.000 στην εταιρεία «ΜΠΙΜΠΑΣ Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρία Επενδύσεων και Συμμετοχών» διότι προέβη σε δημόσια προσφορά μετοχών χωρίς να έχει δημοσιεύσει ενημερωτικό δελτίο.

269 σχόλια:

  1. Ο βασικός μέτοχος έχει υπάρξει ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου (την εποχή που 'ανθούσε' ο κλάδος των 'ταξιδιωτικών!!!) φέρεται επίσης και ως τοκογλυφος της ευρύτερης περιοχής των Σπατών!!! Προσοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε Πάνο, αν ξεκίνησες δικαστικό αγώνα μπορείς να με ενημερώσεις.
      ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε έχεις επενδύσει και εσύ; αν ναι στείλε email να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  2. Invest in Greece: Δεν έχουμε εγκρίνει έργο της ΜΠΙΜΠΑΣ

    Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με διαφημιστική καταχώρηση επενδυτή έργου ΑΠΕ εξέδωσε η Invest in Greece στην οποία επισημαίνει τα εξής:

    "Σε συνέχεια διαφημιστικής καταχώρησης που δημοσιεύτηκε στις 22/09 στην εφημερίδα «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» με τίτλο «HELIOS-HELLAS 2 – Το μεγαλύτερο ηλιοθερμικό/φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα είναι γεγονός. Μπορείτε τώρα να συμμετάσχετε και εσείς στο επενδυτικό σχήμα, ξεκινώντας από 5.000€!», και στην οποία αναφέρεται ότι «Ο Όμιλος Επενδύσεων και Συμμετοχών ΜΠΙΜΠΑΣ Α.Β.Ε.Ε. δημιουργεί το μεγαλύτερο ηλιοθερμικό/φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ελλάδα, με τη μέθοδο Fast-Track Invest in Greece», ο Οργανισμός Invest in Greece ενημερώνει ότι o συγκεκριμένος Όμιλος βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής αιτήματος υπαγωγής έργου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στις διατάξεις του Ν.3894/2010, χωρίς αυτή να έχει ολοκληρωθεί.

    Ως εκ τούτου, για το συγκεκριμένο έργο δεν έχει ξεκινήσει το στάδιο αξιολόγησης από τον Οργανισμό Invest in Greece, ούτε έχει κατά συνέπεια εκδοθεί από τη Δ.Ε.Σ.Ε. απόφαση υπαγωγής στη διαδικασία “Fast Track”.

    Επισημαίνουμε, ότι για την υπαγωγή ή μη ενός επενδυτικού έργου στη διαδικασία Fast Track, αρμόδια είναι η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (Δ.Ε.Σ.Ε.), η οποία αποφασίζει κατόπιν γνωμοδότησης της Invest in Greece και στη βάση ολοκληρωμένων αιτημάτων, τα οποία πρέπει να περιλαμβάνουν απαραιτήτως τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 3/11.1.2011 απόφαση της Δ.Ε.Σ.Ε. «Περιεχόμενο των στοιχείων φακέλου για την αίτηση υποβολής στις διαδικασίες στρατηγικών επενδύσεων του Ν.3894/2010» (ΦΕΚ Β’ 294/22/02/2011).

    Στο σύνολό τους τα ενταγμένα, καθώς και τα υποβληθέντα προς αξιολόγηση για την υπαγωγή τους έργα του Νόμου “Fast Track”, βρίσκονται ανηρτημένα στην ιστοσελίδα του Invest in Greece (www.investingreece.gov.gr), από όπου μπορεί να αντληθεί επίσημη ενημέρωση. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις επενδύσει με το Μπίμπα; ενημέρωσε αν υπάρχει δικαστική διεκδίκηση να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  3. Ο Μπίμπας πουλούσε και υπηρεσίας Internet ένα φεγγάρι... προσοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσοχή πρόκειται για μεγάλο απατεώνα. Δημιουργεί εταιρίες που τη μία είναι αυτός ιδιοκτήτης και διαχειριστής ο γιός του, την κλείνει ανοίγει άλλη που ιδιοκτήτης είναι ο γιός του και διαχειριστής αυτός μεταφέροντας τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας στη νέα, χρησιμοποιόντας πάντα την ίδια έδρα. Έτσι τρώει τα λεφτά του κόσμου που εχει επενδύσει γιατί κανένας δεν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από μία χρεοκοπημένη εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ!!! ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ SPOTAKIA ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ!!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι μου. Έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο πρότασης συμμετοχής στο εν λόγω business plan Helios - Hellas2 όπως και η σύμβαση επένδυσης(share transfer). Απο τα λεγόμενα εδώ αντιλαμβάνομαι οτι έχουμε να κάνουμε με "ιδιαίτερο" επιχειρηματία. Έδωσα τα χαρτια στον δικηγόρο μου να μου δώσει τη γνώμη του. Υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστο που θέτει το συγκεκριμένο έργο ως "λαμογια"? Η αλήθεια είναι οτι ακούγεται too good to be true. Κάποιος να το στηρίξει? Σε ποια φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το έργο? Προχωράει?
    Σας ευχαριστώ πολυ.
    Φωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλαβα υπ'όψη μου και το παρακάτω (ευχαριστώ τον φίλο για το "invest in Greece").
    http://www.investingreece.gov.gr/default.asp?pid=25&la=2&n=1479
    Αυτό σημαίνει πώς η πρόταση έχει υποβληθεί αλλα ΔΕΝ έχει ενταχθεί ακόμα. Πότε προβλέπεται να βγεί η απόφαση? Μήπως όταν βγεί δεν θα προλαβαίνουμε?!
    Φώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακριά άπό τον ΜΠΙΜΠΑ και όλες τις εταιρίες του…!!! Πρώτον, το έργο που έχει στην διαφήμιση δεν υπάρχει και φυσικά γίνεται παραπλάνηση ενδιαφερομένων…! Δεύτερον, οι παραδοχές που γίνονται για τις τιμές αγοράς της ηλεκτιρκής ενέργειας είναι ήδη ξεπερασμένες και έχουν μειωθεί!! Τρίτον, γιατί η ίδια η εταιρία αφού έτσι κι αλλιώς καλείται να βάλει 90+ εκ. ευρώ δεν κάνει ένα μικρότερο έργο και να κρατάει όλα τα κέρδη για πάρτη της αντί να τα μοιράζεται μαζί μας? Τέταρτον, ας φτιάξει πρώτα το έργο και μετά ας πουλήσει μερίδιά του. Πέμπτον, ο ίδιος ο ΜΠΪΜΠΑΣ εδώ και χρόνια απασχολεί την περιοχή ως τοκογλύφος… 6ον Με τα φωτοβολταικά άρχισε να ασχολείται πριν 2 χρόνια….. οπότε μέσα σε δύο χρόνια έμαθε τον τρόπο να κάνει έργο που δεν μπορούν να κάνουν οι υπόλοιπες ετιαρίες της χώρας? 7ον¨Η εταιρία έχει φάει προστιμο από την επιτροπή κεφαλαιαγορά για διάθεση μετοχών χωρίς ενημερωτικό δελτίο!!! Ποιά ετιαρία δεν έχει ενημερωτικό δελτίο και κάνει διάθεση μετοχών???? 8ον Εννοείται ότι θα έδινε χρήματα πι΄σω σε όσους τα ζητάνε για να μην σταματήσουν να του δίνουν καινούργια λεφτά οι υπόλοιποι και επειδή ακόμα είναι στο στάδιο του ‘μαζέματος’, έτσι γίνεται στις πυραμίδες και πετυχαίνουν να είναι και αξιόπιστοι ώστε να τα πάρουν χοντρά μετά!!! ΚΑΙ 9ον……. Είναι δυνατόν του 2013 να εμπιστεύεστε τα χρήματα σας σε κάποιον που λέει ότι θα σας κάνει πλούσιους μέσα σε λίγα χρόνια??? Χρυσές κότες και χρυσά αυγά δεν υπάρχουν…. Ξυπνήστε μπας και αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος…. Δεν φταίνε τα λαμόγια που μας κλέβουν…. Εμείς τους τα δίνουμε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι πολυ καλα τα λες. Μακαρι να σε ακουσουν αρκετοι απο αυτους που σκεφτονται να πεταξουν τα χρηματα που με κοπο μαζεψαν. Σωστος παντος

      Διαγραφή
    2. Σωστός αγαπητέ και θα ήθελα να συμπληρώσω ότι επειδή οι εποχές είναι πολύ περίεργες και στην αγορά έχουν εμφανιστεί διάφορες επενδυτικές προτάσεις με το ύφος μεριδίων υψηλών αποδόσεων (μονάδες βιομάζας, άδειες ΑΠΕ, ηλιοθερμικά, Φ/Β κ.α.)
      Καλό είναι ο καθένας να ενημερώνεται να ψάχνει και να συμβουλεύεται προτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση.
      Είναι έτσι το περιβάλλον το ελληνικό και όχι μόνο που ο κάθε απατεώνας μπορεί να στήσει μια επιχείρηση και ανενόχλητος να αρπάξει τις οικονομίες απλών ανθρώπων που παρασύρονται από την προοπτική του "εύκολου" και "σίγουρου" κέρδους.
      1ον Πολύ καλές για να είναι αληθινές κάποιες επενδυτικές προτάσεις.
      2ον Δεν ξύπνησε κάποιος, κάπου μια μέρα και είπε ωραία ας βάλω τα λεφτά μου τις ιδέες μου και τις γνωριμίες μου να δημιουργήσω μια τεράστια επιχείρηση και να βοηθήσω και καμιά 100αρια αγνώστους να αυγατίσουν τις οικονομίες τους που ενδεχομένως να μάζεψαν με ιδρώτα.
      3ον Η εικόνα και το ύφος που πλασάρουν προς τα εξω κάτι τέτοιες εταιρείες είναι για γέλοια. Πολύ σάλτσα!

      Διαγραφή
  9. μιλησα κιεγω με την γραμματεα του την παρασκευη και μου ειπανε οτι μολις προλαβαινω να αγορασω μετοχες στηναρχη μου ειπαν μονο για 100000 ευρω μετα μου το κανανε τα 50000 μπροστα και τα υπολοιπα με την εναρξη του εργου θα συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες to good to be true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με την άποψη όλων των ανωτέρω, αναφέροντας πως ενδιαφέρθηκα και εγώ να επενδύσω κάποια χρήματα όταν είδα την διαφήμιση στην τηλεόραση και η συζήτηση σας μου άρεσε πολύ!! Πλην όμως γενικά στις Α.Π.Ε. έχουν πέσει πολλά λεφτά και ειδικά όσοι έχουν λάβει άδειες για φωτοβολταϊκά πάρκα 100 KW υποτίθεται ότι μέσα σε δύο (2) χρόνια θα κάνουν απόσβεση της επένδυσης τους και μετά θα καραφθιαχθούν... Ποιο συγκεκριμένα ένα σταθερό φωτοβολταικό πάρκο 100 KW στοιχίζει ως κατασκευή περί τις 100.000 με 130.000 ευρώ, με την παλιά τιμή κιλοβατόρας (0,42Ε/Kw) αποδίδει στον κάτοχο του περίπου 60.000 ευρώ το χρόνο (τιμή για όσους έχουν κατοχυρώσει και κατασκευάζουν σήμερα τα πάρκα τους) και με την νέα τιμή (0,22Ε/Kw) θα αποδίδει περίπου τα μισά κέρδη τα οποία πάλι θεωρώ πως είναι υπερβολικά (περίπου 30.000Ε/έτος). Αν λοιπόν εγκριθεί η άδεια του ΜΠΙΜΠΑ για ηλιοθερμικό πάρκο, πιστεύεται ότι θα αποδίδει τα κέρδη που αναφέρει στους μετόχους της εταιρείας ή γενικά είναι λαμόγιο? Πάντως αυτή η ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ που βγαίνει στην διαφήμιση ως αντιπρόεδρος της εταιρείας δεν μου γεμίζει το μάτι.... Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με αυτή ας το αναφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κόστος μιας τέτοιας επένδυσης, για 10 MW είναι περίπου 80 εκατομμύρια, άρα για 100 MW περίπου 800 και όχι 400 που λέει. Για 10 MW απαιτούνται 700 στρέμματα, άρα στα 2000 στρέμματα που λέει ότι έχει χωράνε το πολύ 20MW και όχι 100 όπως λέει αυτός. Το κυριότερο, στην περιοχή όπου αναφέρει οτι θα γίνει η επένδυση, και με το ύψος της, η συνολική επιδότηση φτάνει στο 6,66% και φυσικά όχι στο 50%. Ναι, 6,66% καθώς μόνο τα πρώτα 50 εκατομμύρια επιδοτούνται με 15%, και τα υπόλοιπα με συνεχώς μειούμενο ποσοστό. 50% δεν υπάρχει πουθενά επιδότηση για μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Δεν αναφέρει λειτουργικό κόστος, που είναι πολύ μεγάλο, καθώς πρέπει να έχει μερικές εκατοντάδες υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τον γνωρισα κ εγω.συνεντευξη για δουλεια.εμφανιση μεταξυ λεβεντη κ πρεκα.Αγραμματος αξεστος ειρωνας.Απο μακρυα φαινεται τι ειναι.Απο τη μια πιεσσομετρα κινεζικα απο την αλλη σερβιετες και στη μεση φωτοβολταικα μινιατουρες.Κοπανατε τον μαλλον κρεμαστε τον πριν εξαφανιστει με τη μπαζα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα ήθελα να ακούσω (με πολύ ενδιαφέρον) τη γνώμη του κύριου Παπακυριακού σχετικά με μια επικείμενη επένδυση στον όμιλο Μπίμπα(HELIOS HELLAS 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηellios hellas 2 σημαινει τζαμπα χρημα , ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπακυριακού Γιάννης26 Απριλίου 2013 στις 12:11 π.μ.

    Αν είστε ο κύριος που μου έστειλε e-mail προτιμώ να σας απαντήσω από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι κύριε Παπακυριακού δεν έχουμε επικοινωνήσει ποτέ,απλά έχω προσέξει διαβάζοντας αυτό το blog τις πολλές και επώνυμες τοποθετήσεις σας.Ανέτρεξα σε διάφορες αναρτήσεις σας μήπως βρω το e-mail σας αλλά δεν το βρήκα.Αν θέλετε το γράφετε, αλλιώς κάντε ένα σχόλιο από εδώ.Ευχαριστώ,
      Γιάννης.

      Διαγραφή
  16. Παπακυριακού Γιάννης27 Απριλίου 2013 στις 10:30 π.μ.

    i.papakyriacou@hotmail.com
    Απλά να έχετε υπ΄ όψην σας οτι είμαι ένας απλός επενδυτής και τίποτα παραπάνω.Οτι θα σας πω είναι καθαρά προσωπική μου άποψη από όσο έψαξα τη συγκεκριμένη εταιρεία και από την συνάντηση που είχα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις επενδύσει και εσύ; αν ναι στείλε email να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  17. http://www.investingreece.gov.gr/default.asp?pid=180&la=2

    Σε αυτή την σελίδα βλέπετε το μέγιστο ποσοστό επιδότησης για μεγάλες επιχειρήσεις, που στον νομό Αττικής φτάνει μόλις το 15% για επένδυση 50 εκατομμυρίων. Για μεγαλύτερες επενδύσεις υπάρχουν μειώσεις, όπως σας είπα και παραπάνω και όπως μπορείτε να δείτε στον επενδυτικό νόμο (που τελικά δίνουν μια επιδότηση της τάξης του 6,66% για επένδυση 400 εκατομμυρίων). Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος της απάτης της συγκεκριμένης εταιρίας, που υπόσχεται επιδότηση 50%. Οποιος θέλει στοιχεία και για τα υπόλοιπα δεδομένα για μια τέτοια επένδυση,που ανατρέπουν πλήρως όσα λέει στην διαφήμισή της η εταιρία, ας με ρωτήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις επενδύσει και εσύ; αν ναι στείλε email να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  18. Δηλαδή μακριά και αγαπημένοι?Τι άλλα στοιχεία έχεις 3:17....στο ίδιο μήκος κύματος είναι η dos energy και η neoenergy σχετικά με τις μετοχές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τους αλλους που λες δεν γνωριζω. Απλως, επειδη εχω κανει μια μελετη σκοπιμοτητας για αντιστοιχο εργο 10 MW και εχω παρει προσφορα απο την γερμανικη Φέροσταλ (αυτη με τα υποβρυχια του Ακη) η οποία έχει συμμετάσχει σε όλα τα ηλιοθερμικά έργα που έγιναν στον κόσμο, εχω οικονομικα και τεχνικα στοιχεια που ανατρεπουν τελειως οσα λεει η διαφημιση του Μπίμπα. Δηλαδή ότι θα κοστίσει διπλάσια από όσα λέει ο Μπίμπας, ότι θέλει 7000 στρέμματα και όχι 2000 που λέει ότι έχει, ότι η επιδότηση θα είναι πολύ μικρή, και ότι έχει και πολύ μεγάλο κόστος λειτουργικό. Χρειάζεται πολλούς εργαζόμενους (πάνω από 150), έχει μεγάλο κόστος συντήρησης, έχει μεγάλα έξοδα όπως ασφάλειες κλπ... Τελικά, η επένδυση ειναι αποδοτική, αλλά κάνει απόσβεση μάλλον κοντά στα 10 χρόνια και όχι στα 2 όπως λέει. Αλλά επειδη λέει ψέμματα σε όλα αυτά, και επειδη δεν αναφέρει καθολου με ποια εταιρια του εξωτερικου συνεργαζεται, σαφώς είναι ε΄τοιμος να αρπαξει τα λεφτα και να φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σε αυτη την επενδυση δεν ισχυει οτι στα φωτοβολταϊκα. Δεν μπορεί να την κατασκευάσει ελληνική εταιρία, εισαγοντας μονο τα υλικά. Πρέπει να συνεργαστει με ξενους που εχουν την τεχνογνωσια. Αυτο κανουν 2 επενδυτες που κανουν ηλιοθερμικα παρκα στην Κρητη, που ανακοινωσαν επισημα οτι συνεργαζονται με Ισπανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα, έχει κάποιος επενδύσει σε Μπίμπα ή dos energy ή έχει μιλήσει μαζί τους?Σχετικά με hellas hilios2 και επένδυση σε βιομάζα(υπάρχει και σχετική διαφήμιση στο blog εισόδημα 600ε το μήνα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προσωπικά και επειδή έχω ακούσει διάφορα για τον συγκεκριμένο δεν θα του εμπιστευόμουνα όχι μόνο τα χρήματά μου αλλά ούτε και τα τσιγάρα μου να τα κραήσει για 5 λεπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει συμμετοχή στο ηλιοθερμικό του Μπίμπα ή να έχει συνεργασθεί μαζί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος να τους ελέγξει πριν σκάσει η φούσκα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξέρεις κάτι 4:21?Εχεις συνεργασθεί ή έχεις ακούσει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαβαζω και γελάω. Εχω επισκεφτεί τον Μπίμπα και την Αντιπρόεδρο και ειλικρινά πέθανα στα γέλια. Ακόμη γελάω με το στήσιμο της εταιρείας που θα κάνει επένδυση 400 εκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπερα μακρια απο λαμογια διαφοωρων τυπων μην πω ονοματα ολοι αυτοι δεν ξερουνε τι θα πει εργο τους πηρα τηλεθωνο και γελουσα με αυτα πυ λεγανε γιννη πακυριακου θελω να μιλησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. theo έχεις ακούσει κάτι για dosenergy,τι παίζει?Μία από τα ίδια και αυτοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ DOS ΜΠΙΜΠΑ ΤΩΡΑ O ΜΠΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΟΔΙΑ...ΦΙΛΟΙ .....ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΑΧΝΕΣΤΑΙ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαμε συνάντηση μόλις τώρα με Μπίμπα, Μανιουδάκη, καί Κωστόπουλο. Δεν υποχωρεί στην ανυπόστατη αγωγή πού κατέθεσε στο υπθηκοφυλακείο Χαλκίδας καί ισχυρίζεται ότι υπέστη ζημίες από κόστη εγγυητικής επιστολής πού εξέδωσε υπέρ των δήθεν αγοραστών της Αντίπολις ΑΕ www.antipolis.gr Κινούμαστε πλέον στον εισαγγελέα, το τηλέφωνο μου είναι 6937-143744 καί το mail anthony@doruk.net.tr Στη διάθεση σας είμαι σε οποιαδήποτε κοινή δράση

      Διαγραφή
  30. για την βιομαζα η για ανεμογενητριες????? χαχαχαχα ειμαι στον χωρο απο το 2005 στα εργα οχι στα γραφεια theokotanidis@yahoo.gr να σου πω τι υπαρχει απο διαφορα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παντως, επειδή και εγω πήγα να επενδύσω στα φωτοβολταικα του μπιμπα περυσι, μου φανηκε πολυ καλο για αληθινο, οχι γιατί θα ήταν απατεωνας, αλλά γιατί δεν εβγαιναν τα νουμερα με τους νέους φόρους.. Τελικα ετσι ήταν, στην ουσια μαζευε λεφτα απο πολλους μικρούς επενδυτες για να φτιάξει μεγαλα παρκα. Η δουλειά δεν προχώρησε και έμαθα οτι επιστρεφει τα χρήματα πίσω ή προτείνει άλλες επενδύσεις σε αυτούς που εδωσαν. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ρυθμό που του επιστρέφουν και τα χρήματα από το δημοσιο (αδειες παραβολα κλπ). Δεν εκουσα τελικά τίποτα για καποιον που εχασε χρήματα. Για το ηλιοθερμικο παρκο δεν υπάρχει εξελιξη, περιμενω να δω και τις τιμες και ολο το σχεδιο αναλυτικα. οποιος ξερει κατι ας ειδοποιησει

    ευχαριστω φανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Θα ηθελα να ρωτησω τι γνωρίζετε για κοσμο στον οποίο επέστρεψε χρήματα. Κε Ανωνυμε ή Κε Φανη.Αν υπάρχει έστω και ενας απο ποια πηγή μπορω να τον βρω? Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  32. Μηπως γνωρίζει κάποιος για τις καλλιέργειες ροδιάς που κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. απατη κακης πιοτητας μου μηριζη.ειχα περαση απο τα γραφεια τους για ενα φωτοβολταικο.η γκομενα ασχετη για γνωστες μονο για διαφημηση μασαζοκαλτσον slim κανη και λιγουριδες πορνογερους.οσο για τα υπολιπα σχεδια που εχειτο παρελθον του εγγυατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ Φάνη, το δημόσιο δεν επιστρέφει χρήματα σε υποψήφιους επενδυτές... Παράβολα, άδειες, μελέτες, αγορές οικοπέδων κλπ έξοδα δεν τα αποζημιώνει το κράτος σε περίπτωση που η επένδυση δεν εγκριθεί για επιδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και επίσημα η απόφαση απόρριψης..

    http://www.investingreece.gov.gr/files/FT/FEK_DESE_aporipsi_aitisewn.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γνωρίζετε εάν ο Μπίμπας επιστρέφει τα χρήματα σ'αυτούς που επενδύσαν στο helios hellas 2? Είναι κανείς μαζί του στα δικαστήρια γι'αυτή την υπόθεση; Αν ναι, δώστε μου περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. έχεις επενδύσει και εσύ; αν ναι στείλε email να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  38. Αντί για χρήματα μάλλον θα πάρουν χυμούς από ρόδια ή ελιές καλαμών.
    Μπορεί και μανιτάρια πλευρώτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΓΕΙΑ ΣΑΣ .ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ. ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΡΟΔΙΕΣ .ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 15-20.000.ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤ/ΚΑ . ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΟΚ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜ. ΜΠΙΜΠΑ ΚΛΠ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΦΤΟ ΙΣΩΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΗΣ ΣΑΝ ΕΚΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙ ΡΟΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Ας μη λάβουμε καθόλου υπόψη αυτά που είπαν οι προηγούμενοι για την "επιχειρηματική" δράση του Μπίμπα. Αν τα βάλεις κάτω για τα ρόδια θα δεις ότι, με βάση τα νούμερα που δίνει ο ίδιος ο Μπίμπας (αριθμός δέντρων και συνολική έκταση που θα αναπτυχθούν οι ροδιές) , η επένδυση βασίζεται στο ότι θα φυτρώνουν περίπου 3 ροδιές ανά τετραγωνικό μέτρο. Εσένα πώς σου φαίνεται αυτό;

      Διαγραφή
  40. Στην ΝΕΟΝ ENERGY εχει δωσει κανεις χρηματα για αγορα μεριδιων φωτοβολταικου παρκου? και αν ναι τι αποδοσεις
    πηρε ? απο τον ΜΠΙΜΠΑ κερδισε κανεις απο τα project : 1) με fransise 2) Kαρνεζεικα 3) hellios hellas 2 , 4) απο και γω δεν ξερω τι αλλο παραμυθι σκαρφιστηκαν ? .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παιδια εχουν φαει λεφτα σε κανεναν εδω μεσα για να ξερω γιατι αν τουσ εμπιστεφτω λεφτα να μην τρεχω αν μπορει ασ μου απαντησει καπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει οριστεί δίκη εναντίων του Γεωργίου Μπίμπα του Λεονάρδου σε 90 ημέρες από σήμερα για ποινικά αδικήματα καθώς και για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω των ψευδών στοιχείων που κατά καιρούς έχει δηλώσει και έχει διαφημίσει.

      Διαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Πάνο, θα ήθελα να μου δώσετε ένα μειλ να επικοινωνήσω μαζί σας. Θέλω να μάθω αν έχετε προσωπική εμπειρία με αυτόν τον "κύριο" φάντασμα. Σας ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. έχεις επενδύσει και εσύ; αν ναι στείλε email να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  43. Για την επένδυση με τα ρόδια από τον Ομιλο Μπίμπα, θελω να πω ότι τα νούμερα μου φαίνονται εφιχτά. Με 90 δέντρα ροδιάς ανά στρέμμα άνετα καλύπτεται ο αριθμός των δέντρων που αναφέρει σαν επένδυση ο Ομιλος Μπίμπας. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τελικά τι γίνεται με τον Μπιμπα? Γνωρίζει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ DOS ENERGY ANΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ-ΒΙΟΜΑΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...!!! ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ......!!!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ...!!

      Διαγραφή
  46. το άλλο με τα μανιτάρια τι λέει, ξέρει κανείς?(FARMING FRANCHISE)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η εταιρια μπιμπας αβεε είναι απλα μια εκγληματικη οργανωση οπου σε λιγο καιρο θα μαζευει εξώδικα.Αλλωστε οι οιδιοι παραδέχονται ότι θα καταληξουνε στη φυλακη .Πως τα ξερω όλα αυτά? είμαι από τους πρωτους πελατες θυματα .Κατοπιν εξονυχιστικης ερευνας ανακαλυψα σοκαριστικα ενοχοποιητικα στοιχεια .Εγω ηδη παρεδωσα εξωδικη διαταγή πληρωμης για επιστροφη του κεφαλαιου μου από το hellios HELLAS 2 .Συμετειχα ηδη σε παλαιοτερα εργα ανύπαρκτα και τωρα θελουνε να ανταλαξουνε το ποσον με μετοχες στα μανιταρια.Φιλοι συμπαθωντες του μπιμπα κατοπιν μου στειλανε ανακοπη της διαταγης πληρωμης αναφέροντας ότι δεν οφειλουνε τιποτα.Το δραμα συνεχιζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Διαβάζοντας το όλο project για τα μανιτάρια το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αν και δε γνώριζα την εταιρία ΜΠΙΜΠΑΣ!
      Με το που διάβασα το σχόλιο σας αγαπητέ φίλε με σταμάτησε από το να προχωρήσω σε τέτοιου είδους επένδυση!
      Υπάρχουν και άλλοι δυσαρεστημένοι στη αγορά από το Μπίμπα η αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Δώστε μου αν έχετε περισσότερες πληροφορίες

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Είχαμε συνάντηση μόλις τώρα με Μπίμπα, Μανιουδάκη, καί Κωστόπουλο. Δεν υποχωρεί στην ανυπόστατη αγωγή πού κατέθεσε στο υπθηκοφυλακείο Χαλκίδας καί ισχυρίζεται ότι υπέστη ζημίες από κόστη εγγυητικής επιστολής πού εξέδωσε υπέρ των δήθεν αγοραστών της Αντίπολις ΑΕ www.antipolis.gr Κινούμαστε πλέον στον εισαγγελέα, το τηλέφωνο μου είναι 6937-143744 καί το mail anthony@doruk.net.tr Στη διάθεση σας είμαι σε οποιαδήποτε κοινή δράση

      Διαγραφή
  48. το δις εξαμαρτείν............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο πλαστογραφικος ομιλος μπιμπας αβεε μου εστειλε επιστολή και αναφερει ότι τα χρηματα από το ηλιος ελλας 2 θα τα επισρεψει όταν το κρατος καλυψει τα εξοδα από το εργο .Δηλαδη να πω εγω τα εξοδα της γιαφκας να μοιραζει πλαστες μετοχες για οτιδήποτε εργο τους κατεβηκε στο κεφαλι .Γιατι η δικαιοσύνη επιτρεπει την καταστροφή των Ελλήνων ?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παπακυριακού Γιάννης14 Ιανουαρίου 2014 στις 10:46 π.μ.

    Το κράτος θα καλύψει τα έξοδα από το έργο;H ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!
    Είναι σαν να λέει οτι δεν θα τα πληρώσει ποτέ,απλά σας στέλνω την επιστολή για να είστε ήσυχοι,να περάσει και καμιά 5ετια να αρχίσουν να παραγράφονται τα...ατοπήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα!
    Διαβάζοντας το όλο project για τα μανιτάρια το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αν και δε γνώριζα την εταιρία ΜΠΙΜΠΑΣ!
    Με το που διάβασα τα σχόλια σας αγαπητοί φίλοι με σταμάτησαν από το να προχωρήσω σε τέτοιου είδους επένδυση!
    Υπάρχουν και άλλοι δυσαρεστημένοι στη αγορά από το Μπίμπα η αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Δώστε μου αν έχετε περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΑ PLEUROTUS ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΙΜΠΑΣ....ΑΚΥΡΩΣΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γεια σας φίλοι !
    Διάβασα ολα τα σχόλια . Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πεί για το συμμετοχικό πρόγραμμα (FARMING FRANCHISE) για τα μανιτάρια στα Σαγαίικα Αχα'ί'ας 24 στρεμμάτων.Ας με ενημερώσει κάποιος απ'την περιοχή.Κατασκευάζεται κάτι εκεί ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημέρα!
    Διαβάζοντας το όλο project για τα μανιτάρια το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αν και δε γνώριζα την εταιρία ΜΠΙΜΠΑΣ!
    Με το που διάβασα το σχόλιο σας αγαπητέ φίλε με σταμάτησε από το να προχωρήσω σε τέτοιου είδους επένδυση!
    Υπάρχουν και άλλοι δυσαρεστημένοι στη αγορά από το Μπίμπα η αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Δώστε μου αν έχετε περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Από την μακροχρονη εμπειρια μου με την ΜΠΙΜΠΑΣ προκυπτουν , α] αξιοπιστια 0% , β} απατη/παραπλανηση/κλοπη/ 100%.Η νεα κομπινα με τα αγροτικα προιοντα απλα είναι η συνεχεια .Το εργο στα καρνεζεικα που είναι? το κατασκευαζομενο ηλιοθερμικο εργο που είναι? η αγορασμενη εκταση για τα μανιταρια που είναι? .Τα χρηματα του όμως συνεχιζει να τα αυξανει . Φιλοι μου δεν θα παρετε καν 1 ευρω του κεφαλαιου σας Εγω απλα απορω πως με τοσα θυματα το κρατος είναι αδιαφορο 2] πως θα παρω τα χρηματα μου από τα λαμογια πισω........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Aπο ατομο που κοιμαται σε datsun με την υπερηλικη αρρωστη μητερα του εμαθα ότι δωσανε όλα τους τα χρηματα για να συμετασχουν στο franchise fotovoltaic station ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΒΕΕ .Το εργο το διαφημιζε τοτε στο site της ιδιας εταιριας και εδινε εγγυημενη αποδοση 90% κεφαλαιου καθ ετος..Η εταιρια θα κρατουσε 20% από τα ετησια κερδη για να καλυψει την κατά 90% μοχλευση μεσω τραπεζικου δανειου 1.000.000 ευρω ,τα εξοδα μελετης,συντηρησης,φυλαξης κλπ.Θα δηλώνανε το σπιτι τους δηθεν ως εδρα της ομορυθμης εταιριας.Ολες τις διαδικασιες φυσικα τις ανελαβε το νομικο τμημα της εταιριας.Το εργο δεν εγινε ποτε, το σπιτι το κατεσχεσε ξενη τραπεζα ,και ειπανε και ευχαριστω στο τελος για την ληξη των διακανονισμων που προσφερε η ΜΠΙΜΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εχει καποιος να πει κατι θετικο σχετικα με την ΜΠΙΜΠΑΣ ? ειδικα για το θεμα της επιστροφης των χρηματων από το HELLIOS HELLAS 2 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Έμαθα για τα μανιταρια απο ένα τυχαιο email στη δουλειά. Απάντησα για να λάβω το ενημερωτικο φυλλάδιο. Αντι αυτού δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια ευγενική κυρία η οποία μου παρουσίασε τα προγράμμτα με τα μανιτάρια. Μου ειπε για το προγραμμα στην Αχαΐα και ότι κλείνουν οι συμμετοχές σε λίγες μέρες (30 Γενάρη). Ημουν σχεδόν πεισμένος να επενδυσω ώσπου ο συμβολαιογράφος μου με προβλημάτισε για τον περίεργο και ανώνυμο (χωρίς κάποιον αντιπρόσωπο) τρόπο προσέγγισης επενδυτων. Τώρα που εψαξα στο ιντερνετ και βρήκα και τα σχόλια των παραπάνω παθούντων και μη..λέω ευτυχώς τη γλύτωσα και σας ευχαριστώ όλους για την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σε εμενα το (επιστημονικο) επιτελειο του λαμογια δεν ηταν (ευγενικο), μαλλιστα με μαλωσαν γιατι καθυστερησα να δωσω τα χρηματα και εχασα την ευκαιρια να εξασφαλισω το μελλον μου καθως όλα τα μεριδια εξαγοραστηκαν ηδη από αμερικανικη πολυεθνικη όπως μου ειπανε .Εγω περιμενα κατοπιν για για το επομενο (εργο) .Ωσπου επειδή με λυπηθηκαν με προσφεραν δικα τους μεριδια για να αποκτησω αμεσα εισοδημα -ειμαι απορος-μιας και το εργο κοντευε στο( τελος) .Και ετσι το (ευγενικο), (επιστημονκο) επιτελειο με εχωσε με το κεφαλι στο βουρκο ....Ας κοπιασει κανενας εισαγγελεας κατά κει να γλυτωσουν τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ομιλος ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΒΕΕ ατενιζει το μελλον με τολμη και αισιοδοξια .Είναι πλεον από τις πιο ευρωστες και φερέγγυες εταιριες του χωρου .Οι χιλιαδες ευχαριστημένοι πελατες είναι η καλυτερη αποδειξη. Η συμετοχη στα προγραματα της εταιριας εξασφαλιζει εγγυημενο εισοδημα .Το μελλον πλεον καθίσταται ελπιδοφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. RE TI GINETE ME TON MPIMPA???? ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Η ΑΠΑΠΑΡΙΕς ΠΟΥΛΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ελα ντε...τι να κανουμε..να χρεωθουμε ή οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. κανα νεο παιδια απο τα μανιταρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ 12000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ,ΤΕΛΙΚΑ;;;;;ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ρε πότε θα βάλει μυαλό ο Έλληνας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σήμερα μίλησα με μια κυρία από την εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ η οποία μου παρουσίασε το πλάνο για την επένδυση στα μανιτάρια.Έχει ως εξής λοιπόν:το έργο θα κοστίσει 120,000€,θα έρθουν λέει αυτοί,στην Χαλκιδική όπου βρίσκομαι,θα κάνουν τις εγκαταστάσεις και θα μου παραδώσουν το έργο "με το κλειδί στο χέρι".Το έμπειρο προσωπικό τους θα μου δείξει τον τρόπο καλλιέργειας των μανιταριών και θα έρχονται λέει και κάθε 15-20 μέρες(κάθε τόσο θα έχω παραγωγή) και θα παίρνουν την παραγωγή με δικό τους μέσο.Ότι χρειαστώ ,θα στέλνουν άτομο να μου λύνει όλα τα προβλήματα και γενικά η υποστήριξη θα είναι πλήρης.Σχετικά με το οικονομικό:είπαμε 120,000 η επένδυση,60,000 αναλαμβάνουν αυτοί να τα πάρουν από τον αναπτυξιακό,12,000 θέλουν προκαταβολή και 48,000 αποπληρωμή με την παραγωγή των μανιταριών σε 1-3 χρόνια.Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "too good to be true" και μάλλον από τα σχόλια σας εδώ,επιβεβαιώνεται η υποψία μου...Παρ'όλα αυτά,γνωρίζει κάποιος αν όντως τα μανιτάρια είναι στον αναπτυξιακό με 50%?και μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια σοβαρή εταιρεία να μιλήσω μαζί τους γιατί μου φαίνεται καλή σαν επένδυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Με προσέγγισαν μέσω mail και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με τη κα Ψυλάκη Μαριάνα, όπως μου συστήθηκε, με προέτρεψε να βιαστώ γιατί υπήρχαν πολλές συμμετοχές και σε λίγο δε θα δεχόντουσαν άλλες, να τους δώσω 12,000€ για τα πρώτα έξοδα επένδυσης συνολικού κόστους 120,000€ σε καλλιέργεια μανιταριών. Τις 48,000€ της επένδυσης θα τα εξασφάλιζα μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος. 12,000€ η δική μου συμμετοχή και τα υπόλοιπα 60,000€ θα τα χρηματοδοτούσε άτοκα η εταιρία την οποία θα εξοφλούσα σε διάστημα 3 ετών μέσω της παραγωγής μανιταριών που θα είχα, την οποία θα την προωθούσαν οι ίδιοι. Μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το έψαξα και ανακάλυψα ότι είναι απάτη.
    Μια άλλη απάτη που κυκλοφορεί μέσω mail είναι της εταιρίας Progressive Transportation, με έδρα το Dallas, USA, και γραφεία σε Λονδίνο και Βουλγαρία. Αφορά μεταφορές χρημάτων στην Ρωσία με τα δικά σου στοιχεία. Τα χρήματα προέρχονται από υπεξαιρέσεις λογαριασμών ανυποψίαστων καταθετών στην Ευρώπη. Για να κάνεις τις μεταφορές σου παρέχουν ένα ικανοποιητικό ποσοστό 3%-5%. Με το τρόπο αυτό νομιμοποιούν τις καταχρήσεις και αν κάποιος ανακαλυφθεί, αυτός θα είσαι εσύ που έκανες την μεταφορά χρημάτων με τα στοιχεία σου. Τα δικά τους στοιχεία είναι ψεύτικα. Προσοχή μεγάλη απάτη που κρύβει σοβαρούς κινδύνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι ανακαλυψες για τον μπιμπα?μιλαω με την ιδια κυρια και ειμαι λιγο πριν δωσω τα χρηματα.σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Όποιος έχει άσχημα ξεμπερδέματα με την εταιρεία ΜΠΙΜΠΑΣ Φωτοβολταϊκα να γνωρίζει ότι υπάρχει και άλλη οδός εκτός από τη δικαστική η οποία είναι γρήγορη, αποτελεσματική και χωρίς έξοδα.
    Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω του παρακάτω e-mail:
    mpimpasopoulos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. καλημερα.την εχω πατησει κι εγω απο το μπιμπα του εδωσα 5000 Ε για το franchise μανιταριων και ενω εχω κανει λυσει συμβολεου και εχω και συναλλαγματικη στα χερια δεν μου δινουν τα χρηματα πισω εδω και 4 μηνες.ψαχνω ατομα που την εχουν πατησει μηπως πολλοι μαζι καταφερουμε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. φιλε θυμα μπιμπα εμεις δεν πρεπει να κανουμε κατι να παρουμε τα λεφτα μας πισω?ισως αν μαζευτουμε και παμε εκει καναμποσοι και τους αγριεψουμε μπορει να κερδισουμε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. φιλε θυμα μπιμπα και ολοι οι υπολοιποι που την πατησαν απο το μπιμπα θελω να σας ενημερωσω οτι ηρθα σε επαφη με μεγαλο καναλι της χωρας και τους μιλησα για την απατη και το κλεψιμο του μπιμπα και θελουν να βγαλουν στη φορα το θεμα.οποιος ενδιαφερετε να συμμετεχει σε αυτο ας απαντηση να ερθουμε σε επαφη γιατι οσοι περισσοτεροι μαζευτουμε τοσο το καλυτερο.εγω παντως δεν θα μεινω απραγος στο να βλεπω το μπιμπα να εξαπατη το κοσμο κι εμενα.εχω σκοπο να τους καταστρεψω με οποιο μεσω διαθετω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κύριε ανώνυμε999 με ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. κυριε mariopoly γραψε μου το mail σου να επικοινωνησω μαζι σου για να δουμε πως θα ερθουμε σε επαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ειδα το προγραμμα για τα μανηταρια στο νετ. εστειλα να μου στειλουν πληροφοριες. με πηρε τηλεφων μια κοπελα πολυ ευγενικη με ειπε αυτο που ειπαν και οι αλλοι και οτι εχω προθεσμια λιγων ημερων διοτι εχουν συμπληρωθει οι αιτησεις. ειδα απο το συμβολαιο οτι δινεις τα χρηματα 12000 με την υπογραφη και το εργο μπορει να παραδωθει μεσα σε 9 μηνες. πραγμα που τους δινει μια ευελιξια να τα κανουν οτι θελουν ισως να πληρωσουν η να κλεισουν τρυπες αλλες. τι να πω παντος ημουν ετοιμος να τους δωσω τα χρηματα καθως και να μην αποδεχτω τον διορισμο μου στο δημοσιο για να μεινω να ασχοληθω με αυτο. τελικα απ οτι καταλαβα θα εκανα την μεγαλυτερη βλακεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. παρολίγον θύμα κι εγώ...ευχαριστώ όλους στο blog για την πολύτιμή βοήθεια.Σήμερα ήμουν στα γραφεία τους κι ετοιμαζόμουν να μπω στο πρόγραμμα με τα μανιτάρια.Κατά τύχη έπεσα στο blog σας και κυριολεκτικά μου ανοίξατε τα μάτια.Εύχομαι σε όλους να δικαιωθείτε σύντομα.Η λύση της δημοσιοποίησης μέσω καναλιού θα σώσει πολλούς ανυποψίαστους και υποψήφια θύματα.Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η Αντίπολις ΑΕ είναι δικής μας ιδιοκτησίας καί όχι τού ομίλου Μπίμπα πού την χρησιμοποεί ως ε΄να όργανο εξαπατήσεως τού επενδυτικού κοινου. Απαιτείται η παρέμβαση εισαγγελέα http://www.omilos-mpimpas.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ιδού η απάτη η Αντίπολις ΑΕ ανήκει σε εμάς καί όχι στον Μπίμπα πού παραπλανεί το κοινό http://www.omilos-mpimpas.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα από yorgo toprakcioglu σχετικά με την ιστοσελίδα που τόσο επιμελώς και βιαστικά αφαιρέθηκε

      Διαγραφή
    2. Η ιστοσελίδα αφορά την έκταση μας www.antipolis.gr καί ήταν παραπλανητική εξαπατώντας τον κόσμο να αγοράσει μετοχές σε έκταση πού δεν άνηκε στον Ομιλο Μπίμπα. Εξακολουθείται να αναφέρεται ψευδώς η πεδιάδα 6000 στρεμμάτων της Αντίπολις καί απαιτώ να αποσυρθεί. ΦΛΕΓΩΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΣΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΡΟΥΔΑΣ ΑΓΩΓΗΣ.

      Διαγραφή
  98. Ιδού η απάτη η Αντίπολις ΑΕ ανήκει σε εμάς καί όχι στον Μπίμπα πού παραπλανεί το κοινό http://www.omilos-mpimpas.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία ακόμα από yorgo toprakcioglu σχετικά με την ιστοσελίδα που τόσο επιμελώς και βιαστικά αφαιρέθηκε

      Διαγραφή
    2. Η ιστοσελίδα αφορά την έκταση μας www.antipolis.gr καί ήταν παραπλανητική εξαπατώντας τον κόσμο να αγοράσει μετοχές σε έκταση πού δεν άνηκε στον Ομιλο Μπίμπα. Εξακολουθείται να αναφέρεται ψευδώς η πεδιάδα 6000 στρεμμάτων της Αντίπολις καί απαιτώ να αποσυρθεί. ΦΛΕΓΩΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΣΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΡΟΥΔΑΣ ΑΓΩΓΗΣ.

      Διαγραφή
  99. Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας και θα ήθελα να επικοινωνήσουμε το δυνατό συντομότερο. Έχουμε πολλα αμοιβαία συμφέροντα και είμαστε αρκετοί που μπορουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Η λυση ειναι πολυ κοντά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας και θα ήθελα να επικοινωνήσουμε το δυνατό συντομότερο. Έχουμε πολλα αμοιβαία συμφέροντα και είμαστε αρκετοί που μπορουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Η λυση ειναι πολυ κοντά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Είχαμε συνάντηση μόλις τώρα με Μπίμπα, Μανιουδάκη, καί Κωστόπουλο. Δεν υποχωρεί στην ανυπόστατη αγωγή πού κατέθεσε στο υπθηκοφυλακείο Χαλκίδας καί ισχυρίζεται ότι υπέστη ζημίες από κόστη εγγυητικής επιστολής πού εξέδωσε υπέρ των δήθεν αγοραστών της Αντίπολις ΑΕ. Κινούμαστε πλέον στον εισαγγελέα, το τηλέφωνο μου είναι 6937-143744 καί το mail anthony@doruk.net.tr Στη διάθεση σας είμαι σε οποιαδήποτε κοινή δράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Τι σχέση έχει το δημοσίευμα της Καθημερινής 17.06.2014 πού ανάρτησες με τον Μπίμπα? Αναμένω καί εκ μέρους μου να επικοινωνήσουμε π ευθεία ςκαί να συναντηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Εγώ πάντως πάω να τα βρω μαζί τους αρκεί να με κατοχυρώσουν με ένα κείμενο/πληρεξούσιο με το οποίο ο νομικός μας θα αποσύρει τις αγωγές από γραμματείες δικαστηρίων καί υποθηκοφυλάκεια. Να δουλέψουν ο νομικός τού Μπίμπα ο Αντώνης Κωστόπουλος, καί η συμβολαιογράφος τους η Ευτυχία Κασκαρέλη, να προσκομίσουν το απαιτούμενο κείμενο ουτώς ώστε να συμφωνήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Η συμβολαιογράφος της ομάδας Μπίμπα Ευτυχία Κασκαρέλη εξαφανίστηκε καί το καταγγέλω στον εισαγγελέα. 3 μήνες τώρα άδειασε το γραφείο καί έγινε καπνός. Φυσικά καί ο Μπίμπας δηλώνει άγνοια γιά το πού είναι τούς τελευταίους τρείς μήνες. Η συνεργασία Κασκαρέλη-Μπίμπα έληξε καί εκείνη εδώ καί τρείς μήνες. Επίσης μία είδηση από τη Βόρειο Ελλάδα γιά εξαπάτηση επενδυτών φωτοβολταϊκών καί σαλιγκοτροφείων αγγίζει τον Μπίμπα? http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=391522&catid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις επενδύσει και εσύ; αν ναι στείλε email να έρθουμε σε επαφή pvel@hotmail.gr

      Διαγραφή
  113. Εβγαλα ειδηση τον Μπιμπα στην Ευβοϊκη Γνωμη σελιδα 42. Αν δεν αποσυρει την αγωγη απο το υποθηκοφυλακειο της Χαλκιδας εναντιον της www.antipolis.gr θα συνεχισουν να δημοσιευονται τα απλυτα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις κάποιο link να μάθουμε;

      Διαγραφή
    2. Εχουμε πλήρως συννενοηθεί με τον Μπίμπα καί δεν θα ντελούμε υπό οποία διαμάχη με τον Μπίμπα. Λογικότατος είναι καί ο δικηγόρος του Αντώνης Κωστόπουλος

      Διαγραφή
  114. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Καθώς λοιπόν διάβαζα εφημερίδες βρήκα άρθρα σε κάποιες από αυτές που περιγράφουν περιληπτικά την όλη κατάσταση και μάλιστα έχει πολλές λεπτομέρειες. Επισημαινεται χαραχτηριστικα ότι ο αριθμός των μηνυτων αυξάνεται διαρκώς με ταχείς ρυθμούς εναντίον μεγάλου ομίλου κτλ κτλ. Και όλες τις υποθέσεις τις εχει αναλάβει συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο. Η υπόθεση προχωράει γρήγορα. Θέμα χρόνου λοιπόν. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί εξαπατημενοι, μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για όποιον ενδιαφέρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Προχωρούμε σε πλήρη συνεννόηση με τον Μπίμπα καί δεν θα τελούμε υπό οποία διαμάχη με τον Μπίμπα. Λογικότατος είναι καί ο δικηγόρος του Αντώνης Κωστόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Sto dimosieuma tis 8 Maiou 2015 στην εβδομαδιαία Ευβοϊκή Γνώμη selida 42 me titlo Tous Pagose I Agogi opou lamvanoun horo diloseis kai i fotografia mou sas diatypono ta katothi ek merous tou Ktimatos Antipolis:

    Ehoume symvivastei me ton omilo Biba ka arthikan oi agoges toso sto protodikeio kai ypothikofylakeio ton Thivon, oso kai sto protodikeio kai ypothikofylakeio tis Halkidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (www.aalawfirm.gr) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ. ΕΞΑΝΤΛΗΣΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΟΠΩς ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει οριστεί δίκη εναντίων του Γεωργίου Μπίμπα του Λεονάρδου σε 90 ημέρες από σήμερα για ποινικά αδικήματα καθώς και για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω των ψευδών στοιχείων που κατά καιρούς έχει δηλώσει και έχει διαφημίσει.

      Διαγραφή
  125. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Η ΚΥΜΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΕΜΑ. ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Η ΚΥΜΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΨΕΜΑ. ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει οριστεί δίκη εναντίων του Γεωργίου Μπίμπα του Λεονάρδου σε 90 ημέρες από σήμερα για ποινικά αδικήματα καθώς και για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω των ψευδών στοιχείων που κατά καιρούς έχει δηλώσει και έχει διαφημίσει.

      Διαγραφή
  129. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  146. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ