Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ιntersolar Europe 2013: επεσε και αλλο το ενδιαφέρον

Κάθε πέρυσι και καλύτερα! Ανοιξε χθες η intersolar Europe Trade show, η μεγαλυτερη εκθεση παγκοσμίως για τα φωτοβολταικα στο Μοναχο, και ειναι ενδεικτική η...
 πτώση του ενδιαφέροντος. Ήδη το 2012 ειχε παρατηρηθεί και απο το fotoboltaika.blogspot η μεγάλη πτώση. Βάλε οτι ακυρώθηκ το 2012 και η Intersolar στην Κινα, πάλι καλα που εγινε λοιπον στο Μόναχο φέτος.

Τελος παντων, απο 1870 εκθετες το 2012, φετος εχουμε 1330! Ο εκθεσιακός χώρος απο 171.600 τετραγωνικά μετρα, επεσε στα 121,000 ! Αντίστοιχα και οι επισκέπτες εχουν πεσει κατα 65,000 σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του pv magazine. 

Oι Γερμανοι αποτελόυν τους περισσότερους εκθετες, και ακολουθουν οι Κινέζοι και οι Ιταλοι. 
Η κινα πιο συγκεκριμένα ειχε μια πτώση της ταξεως του 53%, που πιστεύω οτι αντικατροπτιζει το κλεισιμο που εχουν φαει οι Κινεζικες εταιρίες τον τελευταίο χρόνο.

Ενδιαφέρον εκφραζουν πλεον οι αναδυόμενες αγορές οπως το Dubai και Ιαπωνία.


2 σχόλια:

  1. Η RECOM κράτησε επάξια ψηλά τη σημαία της Ελλάδας με μια...επιβλητική παρουσία... Πολύ διαφήμιση και πολύ... "Αξιόλογο" περίπτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο της ρε φίλε... Οτι χρωστάει εγκαταστάτες και μαγαζιά με ηλεκτρολογικο εξοπλισμό σε όλη την Ελλάδα το ξέρεις... Το ότι φτιάξανε πάρκα με ένα Α4 κατοψη να είναι όλη κι όλη η μελέτη το ξέρεις; Οτι δεν έχουν δει εγκαταστάσεις που φτιάξανε ούτε σε φωτογραφία το ξέρεις; Με τα λεφτά που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά το έκανε το περίπτερο στην intersolar.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιασε , πες τη γνωμη σου, τι περιμενεις;;
Ισως ολοι μαθουμε κατι ...

Οποια σχόλια ειναι υβριστικά θα κοβονται, όπως επίσης οσα σχόλια δεν συμβάλουν στην συζήτηση και ενημέρωση. Ευχαριστώ